Orijinalini görmek için tıklayınız : Zara ve Yıldızeli 4.Grupta
Sivas’dan Zara Belediyespor ve Yıldızeli Birlikspor’un yer alacağı BAL liginde gruplar belli oldu. Sivas temsilcileri 4. grupta mücadele edecek. Maçlar ise 21-22 Eylül’de başlayacak.
BAL LİGİ 4. GRUP
1. MERZİFONSPOR (AMASYA)
2. ERZİNCANSPOR
3. BULANCAK BELEDİYE SPOR (GİRESUN)
4. ÖZ ESPİYE BELEDİYE SPOR (GİRESUN)
5. KELKİT HÜRRİYETSPOR (GÜMÜŞHANE)
6. FATSA BELEDİYESPOR (ORDU)
7. SOYASPOR GENÇLİK (ORDU)
8. ATAKUM BELEDİYESPOR (SAMSUN)
9. ÇARŞAMBASPOR (SAMSUN)
10. İLKADIM BELEDİYESPOR (SAMSUN)
11. ZARA BELEDİYESPOR (SİVAS)
12. YILDIZELİ BİRLİK SPOR (SİVAS)
13. ERBAA GÜREŞ İHTİSASSPOR (TOKAT)
14. SORGUN BELEDİYESPOR (YOZGAT)
Erzincan, Fatsa, Çarşamba ve Bulancak zor rakipler.
59yigido58 06.08.2013, 11:23 bu sene inş zara başaracak tabi karadeniz takımları bir kumpas yapmazlarsa tıpkı geçen sene hiç bir iddası olmayan bulancak sporun yaptığı gibi bafrayı çıksın diye elinden geleni yaptılar umarım bu sene böyle olmaz en azından zara bu sene son haftaya bırakmaz bu işi yıldızelinede başarılar dilerim
kırmızı kara şampiyonsun zara
58fatihcan 06.08.2013, 12:16 Statu geregi yine sadece birinci bitiren mi ust lige cikiyor
GokhanTurna 06.08.2013, 12:41 Çok ama çok zor bir grup. Yıldızelimize başarılar dilerim, inşallah Zara'nın yapamadığını yapıp profesyonel lige çıkar.
myyiğido58 06.08.2013, 13:39 zor rakıplerı var ama üstesinden gelırler ınsallah
Rallim58 06.08.2013, 14:16 Erzincan, Fatsa, Çarşamba ve Bulancak zor rakipler.
Refahiye'yi gönderdik şimdi de Erzincan çıktı:)
Bütün bu hesapları altüst etmenin en kısa yolu "zamanında ve erken alınacak tedbirlerle korkulu rüya görmemek" olacaktır.
Yoksa; "Karadenizde boğuluruz"...
her iki takımımıza başarılar dilerim
Kelkit takımına ayrı gıcığım var,kupa maçından dönen Sivasspor taraftarının otobüsü kelkitte taşlandı,ha Gümüşhane ha Trabzon aynı ........
psychology58 06.08.2013, 16:06 Artık Zara ya da Yıldızeli'n den birinin profesyonel olma zamanı gelmişte geçiyor bile. Zara eğer iyi bir yapılanma ile lige başlarsa son iki sezondan elde edilen tecrübelerle profesyonel lige çıkacaklarını düşünüyorum.
İki senedir Zarayı dutuyodum, bu sene Yıldızelini dutacaam ellağam :D Haydi bastır Yıldızeli
ELLİSEKİZ 07.08.2013, 11:15 Memleketim Yıldızeli'ne başarılar diliyorum.İnşallah güzel bir takım, güzel oyun ve başarıyı yakalayıp her sene üstüne ekleyerek devam etmesini temennni ediyorum...
Değerli ilçemiz Zara'ya başarılar diliyorum.Geçen sene çok umut bağladık.Çok ama çok destek vardı çıkmaması sürpriz oldu .Özellikle Sivas kanalında bile en az Sivasspor kadar zaman ayrılırdı.
Allah utandırmaya emekleri zay olmaya İnşallah.
Bu sene mutlaka şampiyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Zaraspor oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
BAL Ligi Fikstürü Çekiliyor !
Zara Belediyespor ve Yıldızeli Birlikspor’un da yer alacağı BAL liginde yeni sezonun fikstür çekimi bugün yapılacak.
2013-2014 Sezonu Bölgesel Amatör Lig fikstürü, saat 14.00'te İstanbul Orhan Saka Amatörler Evi'nde çekilecek.
11 grupta oynanacak Bölgesel Amatör Lig fikstür çekiminde öncelikle, İzmir'den katılan 6 takımın 7. ve 8. grupların hangisinde yer alacakları ile İstanbul'dan katılacak 11 takımın 9, 10 ve 11. gruplardan hangisinde yer alacakları belirlenecek. Ardından tüm grupların fikstür çekimi gerçekleştirilecek.
BAL liginin 2013-2014 futbol sezonu fikstürü belli oldu. Sivas’ın iki temsilcisi Zara Belediyespor ve Yıldızeli Birlikspor takımları ligin 5. haftasında karşı karşıya gelecek.
Yıldızeli Birlikspor ve Zara Belediyespor 13 takımın yer aldığı 4. grupta mücadele edecek,13 takımlı 1, 14 takımlı 8 ve 15 takımlı 2 grupta olmak üzere toplam 155 takımın katılımıyla oynanacak. Maçlar 15 takımlı gruplarda 14-15 Eylül 2013, 13 ve 14 takımlı gruplarda 21-22 Eylül 2013 tarihlerinde başlayacak.
ZARA BELEDİYESPOR MAÇLARI
1. HAFTA: ZARA BELEDİYESPOR- SORGUN BELEDİYESPOR
2. HAFTA : ERBAA GÜREŞ İHT.- ZARA BELEDİYESPOR
3. HAFTA : ZARA BELEDİYESPOR- SOYASPOR
4. HAFTA : 1926 BULANCAKSPOR- ZARA BELEDİYESPOR
5. HAFTA : ZARA BELEDİYESPOR- YILDIZELİ BİRLİKSPOR
6. HAFTA : ATAKUM BELEDİYESPOR- ZARA BELEDİYESPOR
7. HAFTA : ZARA BELEDİYESPOR – İLK ADIM BELEDİYESPOR
8. HAFTA : MERZİFON SPOR-ZARA BELEDİYESPOR
9. HAFTA : ZARA BELEDİYESPOR-ERZİNCANSPOR
10. HAFTA : FATSA SPOR- ZARA BELEDİYESPOR
11. HAFTA : ZARA BELEDİYESPOR-ÖZ ESPİYESPOR
12. HAFTA : ZARA BELEDİYESPOR- KELKİT HÜRRİYETSPOR
13. HAFTA : ÇARŞAMBASPOR- ZARA BELEDİYESPOR
YILDIZELİ BİRLİKSPOR MAÇLARI
1. HAFTA: MERZİFONSPOR-YILDIZELİ
2. HAFTA: YILDIZELİ-ERZİNCANSPOR
3. HAFTA : FATSASPOR-YILDIZELİ
4. HAFTA : YILDIZELİ-ÖZESPİYESPOR
5. HAFTA :ZARA BEL.-YILDIZELİ
6. HAFTA YILDIZELİ-ÇARŞAMBA
7. HAFTA :SORGUN-YILDIZELİ
8. HAFTA :YILDIZELİ-ERBA GÜREŞ İHTİSAS
9. HAFTA. SOYASPOR GENÇLİK-YILDIZELİ
10. HAFTA :YILDIZELİ-1926 BAFRASPOR
11. HAFTA : KELKİT HÜRRİYET-YILDIZELİ
12. HAFTA : ATAKUM-YILDIZELİ
13. HAFTA : YILDIZELİ-İLKADIM
yiğido58sinan 16.08.2013, 10:48 Samsunun 3 takımı var da bizim niye 2 tane var ??
Rallim58 16.08.2013, 11:38 Yine Karadeniz furyasına düştü...
Hedefi olan takımlarımızın işini sıkı tutması, tedbirlerini şimdiden almaları gerektiğini hatırlatmakta fayda var...
59yigido58 16.08.2013, 13:25 bu sene işi son haftaya bırakmayacak inş zara her maç final havasında olmalı
|