Orijinalini görmek için tıklayınız : Timur Özgöz
Abdullah DuMaN 07.08.2013, 08:22 http://i.sabah.com.tr/sbh/2013/07/25/Haber/1374685633195.jpg?724123700582 0130725020041
Geldiği Takım: Ankaragücü
Doğum yeri: Berlin
Doğum Tarihi: 29.05.1987
Pozisyon: Orta Saha-orta
Ayak: sağ ayak-sol ayak
Sözleşme bitiş: 30.06.2015
http://resimzade.com/Show.html?i=41582&token=13538 (http://resimzade.com/Show.html?i=41582&token=13538)
http://resimzade.com/Show.html?i=41583&token=62208 (http://resimzade.com/Show.html?i=41583&token=62208)
sivaslıadem 07.08.2013, 09:11 insaallah faydalı olur
Takıma adapte olursa hemen sözleşmesi uzatılmalı
mdogan58 07.08.2013, 09:32 Ismini ilk bu sitede duydum.. Insallah faydali olur..
Hakan arslan ve umit kurt gibi olacak insallah, icime doguyor
futbolcumuzun adı Timur Bayram özgöz ,Samsunspor-Ankaragücü maçında 3 gol atarak hatrıck yapmıştı,kupa maçında Bjk ya da bir gol atmıştı
A.Turan Korkmaz 08.02.2014, 17:20 Timur'u ligin ikinci yarısı için A.Demirspor'a kiralık vermiştik. Bugün A.Demirspor-Samsunspor maçında forvete dönük orta saha olarak harika oynadı. 3-3 biten maçta ilk golün pasını verirken, hücumda çok az top kaybıyla oynadı, topu rakip sahada tuttu, %80'le oynadı diyebilirim. Takıma biraz daha alışsın, çok daha iyi olacaktır. Önümüzdeki sezon için Sivasspor'a dönmesi ve maç kadrosunda bulunması gereken bir oyuncumuz.
SAKARYA750 08.02.2014, 17:22 Yabancı futbolcu sayısı düştüğünde bu oyunculara çok ihtiyacımız olacak
Besyo_cu 08.02.2014, 17:25 Timur bugün oynan Adanademirspor - Samsunspor maçında 90 dk sahadaydı, Forvet Arkası ve Orta Sahanın sağında oynadı ve ilk golde Rostand'a çok güzel bir asist yaptı ayrıca oyun içerisinde sürekli rakibi rahatsız etti ve çok verimli oynadı.
cemahmety 08.02.2014, 17:54 maçı izleyenler çok iyi oynadığını söylüyorlar inşallah böyle oynamaya devam eder ve kendini geliştirir, zaten bizim oyuncumuz hala telaşlanmaya gerek yok ne kadar çok forma giyer ve maç tecrübesi-maç konsiyonu kazanırsa bizim için iyi olur bizde olduğu haliyle bizim takımda forma giyemeyeceği çok aşikardı. Yaşı da 22-23 değil ki kadronda tutasın bu tarz oyuncuları oynayabilecekleri takıma kiralık vermek mantıklı
ben bu timuru izlerken brezilyalı forvet almıs adanaya bak dedım ruzgar gıbı adam keske sivas alsa dıyordum kı sıtede bırısı timur bizim oyuncu dedi o kadar hıyarı golcu diye besleyecegımıze bu adamı mutlaka almak lazım muthıs
superglam 08.02.2014, 18:11 Tamam da bu adam ptt1.lig oyuncusu bizdede kotu oynadi
timur oldoni gibi kazmaların oldugu yerde senin kiralık olarak adanada oynadıgını bugun ogrendım aferim hep boyle devam et
''Samed58'' 09.02.2014, 13:35 Kiralik gitti zaten iyi oynarsa geri gelebilir.
yorumyapıyombenya 19.02.2014, 20:40 Adanademirspora kiraladığımzı timur güzel oyununu Ankaraspora gol atarak süsledi
Timur için maçları izlemeye başladım adam dehşet ya takip edelim arkadaşlar
Musa sinan transferine karşılık samsunspora kiralanması düşünülen timur için yönetime denizlispor da teklif yapmış
sawyer5892 23.07.2014, 20:36 benim anlamadigim sey bu tarz oyunculari aliyoruz ancak dogru duzgun sans vermiyoruz kiraliyoruz ya almayin ya da sans verin. ptt 1.lig kulupleri biraz parlayan oyuncusunu satmayi basariyor biz diger kuluplerle yarisip aliyoruz oynasalar belki faydali olacaklar oynatmayip elimizden cikarmaya calisiyoruz
Sans verilse belkide onu vererek aldigimiz oyuncudan daha faydali olacak,hayirlisi artik ne diyelim Allah yolunu acik etsin
Timur ve Ahmet'e ODYAKMAZ'DAN ONAY
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın Başkan Emin Kar'la yaptığı zirvede Ahmet Aras ve Timur'un transferlerine onay verdiği ifade edildi. Kırmızı-Beyazlı yönetim ise oyuncuları ikna görüşmelerine başlarken Timur'la prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi
İKNA ÇABALARI
Dış transferde yine ses getirmek üzere olan Samsunspor, Sivassporlu iki oyuncu için büyük çaba harcıyor. Kırmızı-Beyazlı ekip, Ahmet Aras ve Timur Bayram Özgöz için ısrarcı tutumunu devam ettiriyor. Samsunspor Başkanı Emin Kar'ın ile Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz arasında hem Ahmet hem de Timür'un transferi noktasında kritik bir zirve gerçekleştirdi. Odyakmaz'ın iki futbolcuya onay verdiğini görüşmede Başkan Kar'a ilettiği ve, "Ben transferlerine onay veriyorum. Siz yeter ki oyuncularla görüşün ve onları ikna edin" dediği öğrenildi.
TİMUR YAKIN
Samsunspor Başkanı Emin Kar'ın da Ahmet ve Timur'un transferlerine onay verdiği için Mecnun Odyakmaz'a teşekkür ettiği belirtildi. Hem Timur hem de Ahmet Aras ile görüşmelere tekrar başlanırken futbolcuların ikna edilmeye çalışıldığı belirtildi. Kırmızı-Beyazlı ekibin 27 yaşındaki golcü oyuncu Timur Bayram Özgöz ile yapılan görüşmelerde büyük aşama kaydettiği öğrenildi. Ancak Süper Lig ekiplerinden tekilf alan Ahmet Aras'ın ikna edilmesi daha zor gibi görünüyor. Sivas basını da Timur'un Samsunspor'a yakın olduğunu doğruladı.
Kaynak: Facebook - Samsunspor Aşkı
BizeHerYerSivas 24.07.2014, 13:31 Timur ve Ahmet'e ODYAKMAZ'DAN ONAY
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın Başkan Emin Kar'la yaptığı zirvede Ahmet Aras ve Timur'un transferlerine onay verdiği ifade edildi. Kırmızı-Beyazlı yönetim ise oyuncuları ikna görüşmelerine başlarken Timur'la prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi
İKNA ÇABALARI
Dış transferde yine ses getirmek üzere olan Samsunspor, Sivassporlu iki oyuncu için büyük çaba harcıyor. Kırmızı-Beyazlı ekip, Ahmet Aras ve Timur Bayram Özgöz için ısrarcı tutumunu devam ettiriyor. Samsunspor Başkanı Emin Kar'ın ile Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz arasında hem Ahmet hem de Timür'un transferi noktasında kritik bir zirve gerçekleştirdi. Odyakmaz'ın iki futbolcuya onay verdiğini görüşmede Başkan Kar'a ilettiği ve, "Ben transferlerine onay veriyorum. Siz yeter ki oyuncularla görüşün ve onları ikna edin" dediği öğrenildi.
TİMUR YAKIN
Samsunspor Başkanı Emin Kar'ın da Ahmet ve Timur'un transferlerine onay verdiği için Mecnun Odyakmaz'a teşekkür ettiği belirtildi. Hem Timur hem de Ahmet Aras ile görüşmelere tekrar başlanırken futbolcuların ikna edilmeye çalışıldığı belirtildi. Kırmızı-Beyazlı ekibin 27 yaşındaki golcü oyuncu Timur Bayram Özgöz ile yapılan görüşmelerde büyük aşama kaydettiği öğrenildi. Ancak Süper Lig ekiplerinden tekilf alan Ahmet Aras'ın ikna edilmesi daha zor gibi görünüyor. Sivas basını da Timur'un Samsunspor'a yakın olduğunu doğruladı.
Kaynak: Facebook - Samsunspor Aşkı
timuru ve ahmeti biz yeterince değerlendiremediğimize inanıyorum ayrıca yazana bakılırsa ahmet arası süper ligden isteyen varmış ki demekki bu adam süper lig ten istenecek kadar yeterli ben şuna inanıyorum iki yabancı 2 yerli forvet var takıma bence ahmet aras kalmalı ki batuhan kendini banko yerli oyuncu zannetmesin rekabete girişsin ve yıllardır kendinden beklenen o patlamayı yapsın diye düşünüyorum ben saygılar Sivasspor taraftarları
cihan ozkara kimden torpilli bilmiyorum ama ona verilen sansin %10 su cocuklara verilmedi
|