Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 EYLÜL `DE ILK GECE

SivasSpor.Com
26.11.2005, 20:52
Sivas 4 Eylül Stadı, Sivasspor-Beşiktaşmaçıyla ilk kez bir gece karşılaşmasına sahne oldu.
Sivasspor´un Turkcell Süper Lig´e yükselmesinin ardından ışıklandırıldıktan sonra ilk kez bir gece maçı yapılan 4 Eylül Stadı´nın kapıları, saat 15.40´dan itibaren taraftarlara açıldı. Futbolseverler, Fenerbahçe´nin ardından bu sezon 2. kez 3 büyüklerden bir takımı Sivas´ta izleme olanağı buldu. Yaklaşık 8 bin kişinin izlediği maç için stada ilk önce Beşiktaş kafilesi gelirken, siyah-beyazlı oyuncular stat önünde davul-zurna eşliğinde karşılandı. Sivasspor, stadın ışıkları azaltılarak okunan şiirler eşliğinde sahaya çıkarken, tribünlerde yakılan maytaplar da, 4 Eylül Stadı´nda güzel bir görüntü oluşturdu. Beşiktaşlı futbolseverler de kale arkasında kendilerine ayrılan tribünde yerlerini alarak takımlarını yalnız bırakmadı. Her iki takım taraftarları da futbolcularına sevgi gösterinde bulundu.

Evsahibi ekibin taraftarları, Sivaslı olan İbrahim Toraman ve Adem Dursun´u tribünlere çağırarak alkışladı. Taraftarlar her iki futbolcuya da ´´Sivas seninle gurur duyuyor´´ biçiminde tezahüratta bulundu.

Maçtan önce siyah-beyazlı taraftarların tribünlerin önündeki tel örgüye astıkları pankartları kaldırmaları yönünde anonslarla uyarı yapıldı.

Maç öncesi Sivasspor´un Alman teknik direktörü Werner Lorant, Beşiktaşlı Ailton ve Fenerbahçe´yi çalıştırdığı yıllarda öğrencisi olan Ali Güneş ile bir süre sohbet ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Siyah-beyazlı ekip kart cezalısı Çağdaş ile sakatlıkları bulunan Tayfur, Gökhan, Pancu, Ahmed Hassan, Ahmet Dursun, Youla, Sergen ve Kleberson´dan yoksun kadrosuyla sahaya çıktı.

Sivasspor´da ise sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Sivas Valisi Hasan Canpolat ve Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın´ın da izlediği maça, yerel ve ulusal basın kuruluşlarından 106 medya mensubu akredite oldu.

PAF'ta Beşiktaş
PAF takımları arasındaki karşılaşmada Beşiktaş, Sivasspor´u 3-1 yendi. 4 Eylül Spor Komleksi´ndeki karşılaşmada Beşiktaş´ın gollerini 6. dakikada Kenan, 65. dakikada Sezer ve 85. dakikada Soner atarken, Sivasspor´un tek golünü 11. dakikada Enver kaydetti. Sivasspor, 63. dakikada Serdal´ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı.

sinan58_34
26.11.2005, 21:05
acılıs pekte hayırlı olmadı evımızde besıktasa maglup olduk bu kacan maclardan bazı dersler alıp takımımıza cekı duzen vermelıyız

alimuharrem58
26.11.2005, 21:41
ACILIS HARBI KOTU OLDU AMA UNUTMAYALIMKI KOTUNUN SONUNDA IYILER HEP KAZANIR

ofgurleyuk78
26.11.2005, 21:47
Gece maçi yaramadi. Sonu hayirli olur insallah.

veysel
26.11.2005, 22:28
INSALLAH ÖBÜR MACLARI KAZANIRIZ

AMCA58
26.11.2005, 23:04
MORAL BOZMAYALIM.
UNUTMAYALIM BURALARA KADAR BU FUTBOLCULARLA GELDİK,TABİİKİ TECRÜBE FARKIMIZ VAR.ZAMANLA DAHA İYİ OLACAK,BİRAZ DAHA SABIR LÜTFEN.YETERKİ DDESTEĞİMİZ EKSİLMESİN BU GÜNLERDE GÇER YETERKİ BİRAZ DAHA GAYRET EDELİM.

kadir20
26.11.2005, 23:18
takim güzel oynamaya basladi ama kaybetmeyede basladi sonu pek iyi görünmüyorr

erdal07
26.11.2005, 23:31
yaa ilk sene ve yine de iyi durumdayız yeter ki bu dosthane karsılamalar ve sevgi gösterileri bitmesin ilk defa sivaslı olduğum için bu kadar gururlandım böyle bi halka sahip sivasın cocuğu oldugum için herkesi canı gönülden kutluyorum.Bide su forma meselesi noldu birileri bi şey yazarsa cok sevinirim haber verinde bizde alalım.

drummer
26.11.2005, 23:37
10 kişi kalan beşiktaşı geçemedik

Serd@r
27.11.2005, 00:33
Dört eylülü ilk gece maçında hüsrana boğduk.

GuNaY
27.11.2005, 00:51
gece maçımızı unutmayacağız!!!! ama nasıl hatrlayacağız... bence utanç maçı oldu :(

mucahitbaba58
27.11.2005, 01:14
yaw lorant su mehmet yildiz denen oyuncuyu oynatirsa bu intahar demektir ve bunuda basardi oyun gayet guzeldi ama gol vurusunu yapacak oyuncu olmadigindan dolayi bize malubiyet dustu ben sucu mehmet yildiza ve onu oynatana buluyrum saygilarimla =HERSEY SIVAS ICIN =

5841
27.11.2005, 06:35
GECE MAÇIYLA ALAKASI YOK .SEN CIKIP OYNAMAZSAN ELIN ADAMI GELIR 3 TANE GÖLU ATAR GIDER. BİZDE O İŞIKLARI SEYREDERIZ. OYNUYACAKSIN KARDEŞİM SENIN İŞİN BU

twity_58
27.11.2005, 10:21
evet bu mac unutulacak cinsten degil!!! ilk golden sonra fark beklerken böyle oldu...yazık olduuu

extrasivas
27.11.2005, 11:04
o gece hava nasildi bilmiyorum ama tahmin ediyorum gece sivas buz gibidir ilk gece macimizi kaybetmemiz her zaman boyle olmasini gerektirmez

gercek58li
27.11.2005, 11:37
Ilk 15 dakikada Andersonun kacirdiklariyla fark yakalardik,ama beceremedik vede sonu kötü bitti.
Hayirlisi olsun insallah toparlanirlar!

ercan_dpinar
27.11.2005, 11:40
arkadaşlar gece maçı mece maçı çıkıp oynayacaksın 1.ligde top oynuyorsan gecede oynayacaksın gündüzde futbolcuların biran önce alışmaları lazım bugece maçlarına buda lorantın işi

Yigido58_NL
27.11.2005, 11:49
HEPSI GECER HEPSI GECER NELERDE GECER HERBAGRI IKIYE BOLER DE GECER.
FUTBOL BU YENMEK VAR YENILMEKTE VAR,AMA 65 DAKIKA 10 KISI OYNAYAN TAKIMA 1-0 DAN 3-1 MAC VERILMESIDE NORMAL DEGIL HANI.INSALLAH DUZELIR TAKIMIMIZ BIRKAC HAFTADIR KAYBEDIYORUZ,DEMEK DEGILDIRKI HERMACI KAYBEDECEGIZ.BESIKTASA EVIMIZDE YENILDIK,BELKI HAFTAYA 3. SIRADA OLAN KAYSERIYI EVINDE DEVIRIRIZ VE TEKRAR YUKSELISE GECERIZ INSAALLAH

serhankaburcuk
27.11.2005, 11:52
Dün gece 4 Eylül stadında büyük bir hüzün yaşadık...Beşiktaşın ismine yenildik..Bence Beşiktaş takımında hiçbir şey yok...Dün maçtan sonra Werner LORANT'ın yaptığı açıklamalar çok ilginçti...

Lorant; ''Futbolcular Havaya Girdi''...

Werner Lorant, hissettiği duyguların yaşamak istemediği şeyler olduğunu belirterek, bu konuda çevrelerindeki herkesin, basının da hatası bulunduğunu belirterek, oyuncularının havaya sokulduğunu söyledi. Futbolcularının 20. dakikadan itibaren taktik olarak oynanması gereken futbolu oynamadığını kaydeden Lorant, ''1-0'dan sonra bütün defansif anlayış kayboldu. Beşiktaş defansif anlayışını korudu ama biz yapamadık. Çünkü sahadaki bütün oyuncular star, süper star ve büyük oyuncu olduğunu düşünüyor ve havaya giriyor'' dedi.

Sivasspor'un sadece takım halinde futbol oynarsa maç kazanabileceğini ifade eden Lorant, ''Bugün seyrettiğim takımda bir disiplinsizlik vardı. Bunu seyretmekle kalmayacağım gereken önlemleri alacağım. Bundan sonra benim verdiğim taktiği uygulamayan futbolcu olursa ismi ne olursa olsun, evinde oturur, televizyonda izler maçı. Gençler var onları oynatırım, benim için hiç sorun değil'' diye konuştu. Bugün tamamen taktik hatası yaptıklarını, bunun da oyuncularının disiplinsizliğinden kaynaklandığını belirten Lorant, maçın devre arasında oyuncularına ne söylediğinin sorulması üzerine ise, ''Onlara bugün bu maçı kaybederlerse beni gerçekten tanıyacaklarını söyledim'' dedi.

serhankaburcuk
27.11.2005, 11:54
Arkadaşlar ben şunu ifade edeyim eğer bu maçta oynadığımız gibi oynarsak ve bu maçtaki hataları tekrarlarsak Kayserispor bizi rahat yener...Werner LORANT hemen bu işe bir çözüm bulmalı...

lunahan
27.11.2005, 13:49
arkadaşlar yenildiğimiz takım kötü bir takım deil 'beşiktaş'. bunu da unutmamak lazım. yeri gelir yeneriz yeri gelir yeniliriz bundan daha doğal bişey yok. bu yüzden takımımızı sonuna kadar desteklemeliyiz. yanlışsam söyleyin.. :cool:

5841
27.11.2005, 14:25
Arkadaşlar ben şunu ifade edeyim eğer bu maçta oynadığımız gibi oynarsak ve bu maçtaki hataları tekrarlarsak Kayserispor bizi rahat yener...Werner LORANT hemen bu işe bir çözüm bulmalı...
GARDAŞ OLACAGINA BAK ACIL CÖZUMLER ALINMASA HER GELEN BİZİ YENER GİDER LORANT TIN ACIL BİR SEYLER YAPMASI GEREKIYO

serhankaburcuk
27.11.2005, 14:33
GARDAŞ OLACAGINA BAK ACIL CÖZUMLER ALINMASA HER GELEN BİZİ YENER GİDER LORANT TIN ACIL BİR SEYLER YAPMASI GEREKIYO

Werner LORANT dün futbolcular hakkında çok ağır konuştu ve disiplinsizliğe müsade etmeyeceğini söyledi...İnşallah bundan sonra hocamız ağırlığını hissettirir...

hancer58
27.11.2005, 14:36
yeri gelir yeneriz yeri gelir yeniliriz bu dogal bişey ama dun gece yenilmemiz cok anormal rakip 10 kişi durum 1-0 lehimize %100 luk en az 4 gol pozisyonu hepsimi kacar kardesim bu takım iyi top oynadıgında neden yeniliyoki kotu oynadıgımız zaman kazanıyoduk
nasıl bi sistemdir anlayamadım

1967_DERNEK_10UR
27.11.2005, 14:52
İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLMADI..FARK OLACAK BİR MAÇI KAYBETTİK..

Yigido58_NL
27.11.2005, 16:38
BEN HAFTAYA OYNANACAK KAYSERI MACINDAN HIC AMA HIC UMITLI DEGILIM.GAZIANTEP BESIKTASI DEPLASMANDA YENDI VE BUGUN KAYSERIYE EVINDE 4-1 YENILDI.SIVAS HAFTAYA COK ZOR BIR MAC OYNAYACAK.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

YatodaSin
27.11.2005, 16:55
Benim anlamadigim bir sey var.Lorant Hoca bu kadar toptan anliyo,su Mehmet Yildizi nasil oynatiyo cikaramadim.Kendisi iyi bir insan olabilir ama toptan anladigii yok adamin gardaslar

Serd@r
27.11.2005, 17:10

Sayın lorant inşallah dediğini yapar yoksa biz daha çoooooooooook "sağlık olsun haftaya kesin alacağız"hayalleri kurarız

bbptek58
28.11.2005, 06:38
inşallah bi an önce takım toparlanır...haftaya kayseri karşısında işimiz çok ama çok zor..

rguler
28.11.2005, 07:47
ilk gece maçımızda maalesef ışıklar bizim için söndü

omerkocyigit
28.11.2005, 08:15
yanii 1-0 avantajı koruyamayıp üstelik 10 kişi beşiktaşa söz geçiremezseniz gerçekten yazık olur... Sivasspor bu olmamalı..... acilennn toparlanmamız lazım....

hemso58
28.11.2005, 10:08
GEREK 4 EYLUL GEREKSE BEN ILK GECE MACINA CIKTIM.STADA GIRIS YAPTIGIMDA GORDUGUM MANZARA SUPERDI.KEYIFLENDIM DEDIM BJK KACISIN YOK.
AMA MAÇ SONUNDA KEYIF FALAN KALMADI 4 EYLUYLU HUSRAN BULUTLARI KAPLAMISTI BOYNUMUZ BUKUK AYRILDIK STADDAN...

türkmen_yigido
28.11.2005, 13:09
arkadaslar pes etmek yok son zaman takimimiz iyi gitmiyor ama her seye ragmen pes etmek yok saison sonuna kadar direnecegimize inaniyorum bu takimlan ve bu technik eyetlen uefaya gidecegimizi inaniyorum
taratarlarimiz yeterki herzaman destek olsun
saygilarimlan türkmen

1984zalim58
28.11.2005, 15:17
bundan sonra cok daha iyi olacagına eminim.daha ne gece maçlartı kazanacagız

serhankaburcuk
28.11.2005, 19:31
Işıklar bize pek uğurlu gelmedi...Ama inşallah Werner Lorant dediğini yaparsa ve gerekli önlemleri alırsa bu hafta Kayserispor karsısında bambaşka bir Sivasspor izleyeceğiz ben böyle düşünüyorum...Eğer bu haftaki gibi devam edersek Kayseriden hezimet ile döneriz....

antifb
30.11.2005, 14:20
ya üzülmeyin en azından büyük BEŞİKTAŞ taraftarını gördünüz,cekşrdek yemekle olmuyo bu işler!!!!!
ÇILDIRT BİZİ DELİRT BİZİ KARTALIM

bbptek58
30.11.2005, 14:23
DAHA ÖNÜMÜZDE UZUN YILLAR VAR...BU STADDA ÇOK GÜZEL AKŞAM MAÇLARI OYNAYACAĞIMIZA İNANIYORUM...

serhankaburcuk
30.11.2005, 19:15
İlk gece maçı uğursuz oldu ama inşallah bundan sonra bu stadyumda çok gece maçında zaferler yaşayacağız...

58hayati
30.11.2005, 19:26
gadaşlar ilkdefa ben tatımı bu kadar 20 .dakkadan sonra kötü gordüm s,vas düşüşte diyorlardı ama öyle degildi bjk maçına kadar lorantın dedigigibi biz takım oyunu oynayarak kazanıyoruz kişisel becerisi üst düzeyde star ftb cumuz yok takım oldugumuz zaman çok iyiyz bjk maçı son olur inşallah.

sivaslim
30.11.2005, 19:33
ins obur macları kazanırız

Arif Coşkun
30.11.2005, 20:03
Kayseri çıkışa geçtiğimiz maçımız olabilir.Ve bunuda gerçekleştirecek güçteyiz aslında.Futbolcularımıza ve hocamıza güveniyoruz.İnşallah puanlarla yada puanla döneceğiz Kayseri'den.