Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'da Gol Sıkıntısı

SivasSpor.Com
13.08.2013, 07:43
http://resimzade.com/Show.html?i=41637&token=62574

Dünyaca ünlü futbol adamı Roberto Carlos yönetiminde 2013-2014 sezonuna hazırlanan Sivasspor, oynadığı hazırlık maçlarında gol atmakta büyük sıkıntı yaşadı.

5 Temmuzda Sivas'ta çalışmalara başlayan ve ardından 18 günlük Hollanda kampında 5 hazırlık maçı oynayan Sivasspor, son olarak sezon öncesi yaptığı transferler adından sıkça söz ettiren Kasımpaşa karşısında da gol yollarında etkisiz kaldı.

Hollanda'da oynadığı 5 hazırlık maçında 5 kez rakip fileleri havalandıran kırmızı beyazlı ekip, hafta sonunda İstanbul'da karşılaştığı Kasımpaşa karşısında ise gol atma başarısı gösteremedi.

Yeni sezona sadece 1 hafta kala maç başı 0.83 gol ortalaması yakalayan Sivasspor'un bu performansı teknik heyeti ve taraftarları kara kara düşündürüyor.

Geçtiğimiz sezon Sivasspor'un en önemli gol silahları olan ve sezon sonu takımdan ayrılan Emeramo 11, Erman Kılıç ise 5 kez gol atma başarısı gösterirken, Roberto Carlos ile birlikte takıma katılan Hernan Rengifo ise hazırlık maçlarından gol atma başarısı kaydedemedi. Hollanda kampının son gününde transfer edilen Utaka ise 3. etap Sivas kampında çalışmalara başlarken henüz hazırlık maçında boy göstermedi.

Teknik Direktör Roberto Carlos'un takımdan gönderilmesini istediği Piech'de istenilen performanstan çok uzak bir grafik sergiledi.

Yerli forvetlerden Abdulkadir Özgen beklenen parlamayı bir türlü yapamazken, Roberto Carlos'un takımın başına geçmesiyle birlikte geçtiğimiz sezonlarda forvet mevkiinde oynayan Cihan Özkara'nın ise defansın sağında görev almaya başladı. Sezon başında Anadolu Üsküdar'dan transfer edilen Ahmet Aras ise Hollanda kampında De Graafschap ile oynanan ve 1-1 biten karşılaşmada ve Sivasspor'un Kayseri Erciyesspor'a 2-1 mağlup olduğu maçta 1'er gol atarken, antrenmanlardaki hırsı ve gol yollarından ki becerisi ise gelecek için umut verdi.

Sivasspor'un Hollanda kampında oynadığı 5 karşılaşmada orta saha oyuncuları 3 gol atarken, forvet oyuncuları ise sadece 2 gol atabildi.

KAYSERİ HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR

Hafta sonu İstanbul’da Kasımpaşa ile karşılaşan Sivasspor’da yapılan izninin ardından Kayserispor hazırlıklarına bugün başlıyor.

Dünü izinli geçiren Sivasspor bugün kendi tesislerinde yapacağı çift idmanla Kayserispor hazırlıklarına başlayacak.

Pazartesi günü Spor Toto Süper Lig’în ilk haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olacak Yiğido Teknik Direktör Roberto Carlos eşliğinde sürdürecek. Antrenmanlara milli takım kampında bulunan Ziya katılmayacak.

muspol58
13.08.2013, 07:46
hele lig başlasın siz ondan sonra görün sivassporumu rakiplerin üzerine gol olup yağacağız kimse merak etmesin,sivas gol gol gooooooooooollllllllllllll

Rallim58
13.08.2013, 07:47
Kayserispor karşılaşması ile başlayan lige, gollerimize de başlamak ümidiyle...

yerliturkuaz
13.08.2013, 07:56
Gözle görülür bir şekilde gol yollarında sıkıntı çektiğimiz apaçık. Bunda bizi senelerdir alışageldiğimiz forvet oyuncu tipinin olmaması vede oyun yapımızın bizim neredeyse 10 seneye yakın oynadığımız oyun tipinin dışına çıkmasının çok büyük sebebi var.

He mhocamızın yeni olması hemde forvet oyuncularının tamamına yakının yeni olması bizim ligde uzunca bir süre gol sıkıntısı çekmemize neden olabilir. Ne zaman oyuncularımız birbirine alışırlar ise o zaman gol yollarında sıkıntı çekeceğimizi zannetmiyorum. Biraz sabır gösterilmesi gerekiyor bu takıma. Umarım takıma vede hocaya bu sabır gösterilir....

58Sivaslilar
13.08.2013, 09:00
Gool atma sikintisi her sezonda vardi neden buna önlem alinmaz anlamak zor iyi bir golcümüz olsa sikinti kalkar :confused:

58fatihcan
13.08.2013, 10:54
Kasımpaşa maçında forvet mevkiinde resmen eridik. Çözüm bulunamazsa forvete çok büyük sıkıntılar bizi bekler. Güzel bir çözüm büyük işler getirir ama

Respect58
13.08.2013, 11:01
Çare Utaka

.

Casanova Rasit
13.08.2013, 11:20
Bize acilen Golcü Lazim.
Orta Saha dan biri Sneijder gibi biri.

Gol SArt Oldu!!!

Buarada Daum da döndü :D

Kayseri bizi Yenerse insan inthar edebiliR...

cemahmety
13.08.2013, 11:25
Rengifo'da bence kesinlikle oynayacak diye diretilmemeli, Eğer Utakanın hazır olmaması gibi bir durum varsa Ahmet Aras rahatlıkla oynar

myyiğido58
13.08.2013, 12:18
acele bı forvet lazımmm

58fatihcan
13.08.2013, 12:21
Ilk haftalar ,tek forvet oynanacaksa ahmet aras olmali. Rengifo israr edilirse cift oynamali yoksa isimiz yas

SivasliMuhammed
13.08.2013, 12:44
bence cihan özkarayi sag bek yapmak yanlis olur ama utaka iyi cikarsa ozaman gol sikintisi cözülmüs olur

avrupali yigido
13.08.2013, 12:59
Galatasaray elmanderi göndermek istiyormus..rengifoyu gönderip onu alsak cok güzel olurdu

PRoFeSSioNaL
13.08.2013, 13:40
Utaka'nın Geçmişini Araştırdım Biraz Videolarını İzledim . Gerçekten Çok Esnek ve Beklenmedik Şekilde Topları Çekip Gole Çevirebiliyor. Takıma Golcü Olacak Bu Adam Burayada Yazıyorum.. Krallığa Bile Oynayabilir . Golden Yana Sıkıntımız Yok Bi Bismillah Diyelim Yeter ki..

dede58
13.08.2013, 15:05
Ahmet Aras ve Utaka ikilisine güveniyorum. Uyum sağladıkları vakit bu iş olur.

59yigido58
13.08.2013, 16:21
bakın lig başlıyor biz gol atamıyoruz transfer bitmeden ya elmander yada semih şentürk alınsın utakanın yanına yoksa sonumuz hüsran olur tapusuyla olmuyorsada kiralık alınsın

34MUAMMER58
13.08.2013, 20:24
yıllarca oynadığımız bir sistem vardı, mehmet yıldızla ve eneramoyla güçlü topu saklayan forvet tipi yok ,topu ilerde tutamıyoruz rengifo yapılı güçlü gibi dursada eneramonun yerini dolduracak forvet tipi değil yıkılıyor güçsüz ahmet arası begendim bana göre rengifodan çok kötü değil ,ben cihan ve abdulkadirin sivassporu ve süperligi kaldıracaklarını sanmıyorum utakanın iyi çıkmasını beklemekten baska care yok

infial§
13.08.2013, 22:16
Allah'a emanet lige başlıyoruz,gol atamıyoruz bari gol yedirme Carlos,rıza çalımbAy kapasitesiz di farklı mağlubiyetler alıyorduk kendi hastalığını takıma bulaştırmıştı(basit gol yeme)hastalığı bu seferde zor gol yiyelim

Kamil Grosicki
14.08.2013, 02:07
Piech'in gönderilmemesi lazım bence rengifo iyi çıkmazsa en azından onun yerine oynatabilceğimiz bir oyuncumuz olur.

radres58
14.08.2013, 13:18
selam millet bu forvet sivasimiza sart elmander iyi olurdu, .rengifoyu göndermemis
lazim yoksa hic gol atmiyacaz iyi futbollcu degil begenmiyorum onu youtpe onun maclara bakdim HEP HATA YAPIYOR maclarda, böyle oynalarsa 2 lige düsebiliriz,
bir seyler yapmasi lazim öyle olmaz.

radres58
14.08.2013, 13:22
hizli oyuncular olmazi lazim sivasda hepsi yasli 90 daka kocamaz bir iki tana genc

dede58
14.08.2013, 15:11
Takım hele bir alışsın onu da aşarız. Daha durun Utaka sahaya inmedi :) İnsin o vakit yorumlarız ;)

ELLİSEKİZ
14.08.2013, 20:37
Bizim takım gol atma orucunu bitiremedi .Allah verede 3 ayları da tutmayalar ))

67_dernek_YUSUF
14.08.2013, 20:48
bu takım zehir gibi takım
biz değil diğer 17 takım korksun bizden

4eylül
14.08.2013, 21:39
sivasspor transferlerde yanlışmı yaptı sorusu geliyor aklıma

GurbetciYigidom
14.08.2013, 21:51
takimimiz oldukca iyi ,ama bencede iyi bir forvet takviyesi yapilsa cok iyi olur bize özellikle hizli ve son vuruslari iyi olan bir forvet lazim , ozaman bizi hickimse tutamaz

radres58
15.08.2013, 00:15
insallah buforvet olayi haleterler:confused:

Tuncay
15.08.2013, 00:44
Sivasspor ligde her zaman saygi duyulan,gucunden korkulan takim olmustur.Her takim 3 ihtimali dusunmustur.Ciddiye alinan bir takimiz, bu sezon lig cok zorlu gececek.Sivasspor dunya spor camiasinda surekli takip edilecektir.Buyuk takimin taraftarida buyuk,centilmen ve vefakar olur.Bize dusen gorev maddi manevi desteklemektir.Gol sikintisi olmaz,tek forvetle aylarca idare ettik.Her bir oyuncumuz gol atacak kalitededir.Dua ve destegimiz seninle SIVASSPOR.

SivasliMuhammed
15.08.2013, 10:45
roberto carlos 2 oyuncu alacagini demisti.1orta saha ve 1 forvet.1 yabanci 1 yerli.leb lebi gibi gol atan forvet lazim

keko 58
17.08.2013, 11:17
Piech'in gönderilmemesi lazım bence rengifo iyi çıkmazsa en azından onun yerine oynatabilceğimiz bir oyuncumuz olur.

aynen öyle gardasim,
ben tam aynesi düsündüm bakalim ne olacak resmi site de hala Piech'n yaziyo

izmirliyigido
17.08.2013, 14:16
Piech mutlaka elde tutulmalı fakat forvete de takviye yapılmalı. Utaka da biran önce form tutmalı. İlk 6 hafta bizim için çok önemli. Sezon sonunda ki puan durumunda ki sıralamalar genelde %80 ilk haftada belirleniyor. Zirvede mi olacağız, orta sıralarda mı olacağız, yoksacan çekişme bölgesinde mi, hemen hemen 6-7. haftalarda şekilleniyor.

Bu ilk 6 haftayı rahat geçmemiz için forvetlerin form tutması lazım.

.

58Taraftar
19.08.2013, 09:13
tek sorunumuzda bu zaten, takim iyi oynuyor sadece iyi bir forvet lazim ins. bunada cözüm gelir...