Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbol Analiz'e Sorularınız 13.08.2013
http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031 (http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031)
Moderatörlüğünü Nail Sertakan'ın yaptığı Vizyon58 TV’de yayınlanan Futbol Analiz proğramının bu haftaki canlı yayın konuğu Sivasspor Teknik direktörü Roberto Carlos Sivasspor tesislerin'de bu akşam saat 21.00 de başlayacak programa konuk oluyor
Taraftarlarımızdan gelecek soruların; yiğidoya yakışır üslupta, kısa ve net olmasına dikkat edilmesi, yorum yerine sorulara ağırlık verilmesi, ricasıyla...
Ö N E M L İ N O T :
Sorularda şehir ve isim belirtilmemesi halinde kısa ve net olmayan sorular silinecektir...
Ankara / Salim
İyi yayınlar Nail bey.
Hocamıza öncelikle Sivassporu tercih etmesinden ve Sivasa gelmesinden dolayı teşekkür ederim..
Gol bölgelerinde sıkıntı çekiyoruz hocamız buna çözüm buldumu başka transferlerimiz olacakmı teşekkürler.
Yusuf Çevik 13.08.2013, 18:52 Mersin/Hakan
Hayırlı Akşamlar.
Hocamıza şu soruyu sormak istiyorum,acaba yeni yapılan transferler takıma uyum sağlıyabildi mi?
58YIGIDO58 13.08.2013, 19:02 Almanya/ Kassel
RCarlos hocamiza sunu sormak istiyorum Kayserispor macinda forvetde Rengifo ile mi yoksa Utaka ile mi baslayacak ayrica orta sahada bir takviye yapilabilirmi ?
Tesekkürler iyi Yayinlar.
DoomsDay58 13.08.2013, 19:10 İstanbul/Süleyman
Öncelikle iyi akşamlar. hocamıza Burhan Eşer'in durumunu sormak istiyorum, burnunun kırıldığı haberi gerçek mi ve kayseri maçında oynayacak mı?
asabibaba 13.08.2013, 19:11 Tuğrul Yaman Sivas
Rengifo sanki taraftar tarafından pek tutulmadı gibi (gerçi daha ligler başlamadı ama ) fakat umut oyuncularıdır forvetdekiler....... bu umuda cevap veremezse bir transfer gündeme gelebilir mi?
babapiton 13.08.2013, 19:12 Sivas / Doğukan
İyi Yayınlar...
Sivasspor'u yıllardır 4-2-3-1 dizilişi ile izliyoruz...Roberto Carlos sezon içinde bu dizilişin dışında başka dizilişlerde denemeyi düşünüyor mu ?
cemahmety 13.08.2013, 19:17 Cem Ahmet Yıldırım / İstanbul
Carlos hocama sonsuz sevgi ve saygılar,
1.sorum: Utaka'nın ve Burhan'ın Kasımpaşa maçının kadrosunda olmama sebepleri nedir ve bu oyuncularımız lige hazır olacaklar mı ?
2.sorum ise takımımızda Cicinho ve Abdurrahman gibi kaliteli sağ beklerimiz ve bunun yanında genç bir oyuncumuz olan Uğur Akdemir gibi 3 yeni transferimiz varken neden asıl mevkisi forvet olan Cihan Özkara birçok hazırlık maçında sağ bekte denendi acaba elimizdeki sağ bek oyuncularıyla ilgili bir sıkıntı mı var ?
Atilla / Kastamonu
İyi yayınlar dilerim....
Sizlerin vasıtası ile hocamıza hoşgeldiniz dileklerimizi sunuyoruz. Soru soracak o kadar çok konular varki....
1-Hocamız geçen sezonun kasetlerini izlemiştir umarım. Geçen seneki futbol anlayışımızda nelerimizi eksik gördü. Bu sene çıtayı kendisinin gelmesi ile yükselttiğimizi sanıyorum. Üzerine neler koyacağız.
2-Şu ana kadar hazırlık aşamasında genel anlamda hoş bir görüntü sergilemedik. Oyunun bazı evrelerinde iyi olduğumuz söyleniyor. Hala kapasitemiz düşük diye düşünüyorum. Katılıyormusunuz.
3-Çok sorulan çok merak edilen konulardan birisi ise Rengifo... Biz bu sene ikili forvet mi yoksa eski sistemde tek forvetlemi oynayacağız. Eksik noktalarımız genelde hangi mevkiye odaklanmış durumda...
SivasliMuhammed 13.08.2013, 19:26 Almanya,Koblenz/Muhammed
Iyi yayinlar Nail abi...
yeni formalar nezaman cikacagini biliyormusunuz ve bizim büyük baskanimiz forma sponsoru bulabildimi?
grosicki5858 13.08.2013, 19:32 Kerim / Sivas
İYİ yayınlar..
R.Carlosun kafasındaki GERÇEK 11 ini sayabilirmi?
yigido yakup 13.08.2013, 19:37 Almanyadan Yakup
iyi aksamlar diliyorum.
ben fanatik bir sivassporlu olarak gecen gün Ntv sporda Hocamiz Carlos un röportaji vardi muhabirin küstahca bizim rakibimiz olan takimlarin oyunculari degerlendirmesini sormasi beni asiri derece rahatsiz etti yok Hasan Ali yok Kadlec ben bekledimki Carlos kibar bi sekilde bu küstaha haddini bildirecek
Ben Sivasspor un hocasiyim bana benim takimimdaki oyuncular hakkinda sorun diyecek.
Carlostan ricamiz bu tür bizi Kücük düsürecek durumlardan kacinmasi Herkese Sivasspor hocasi oldugunu hatirlatmasi.
superglam 13.08.2013, 19:52 Kemalettin ULUDAĞ / KAYSERI
Nail Bey Roberto Carlos ve yayın ekibine iyi akşamlar dilerim. Roberto Carlosa sorum şu olacak : Real Madridi Sivasa getirecegim diye bir soylemini hatırlıyorum, bunu Cumhuriyet kupasında veya başka bir organizosyan da mı gercekleştirecek? Cevabını heyecanla bekliyoruz. RC buyuk bir marka umarım Sivasspor ve RC için hayırlı olur. Teşekkür ederim.
münihli_58 13.08.2013, 19:58 Almanya Münih'ten Turan
Iyi yayinlar iyi aksamlar bunu okumanizi önemli rica ediyorum,
Gurbetciler olarak tribünde olamasak da, hocamiz Roberto Carlos'un sonuna kadar arkasinda oldugumuzu belirtmek istiyorum bunu bilsin ve destegimizi hissetsin arkasindayiz
Hocam John Utaka'yi son hazirlik macinda da oynarken göremedik. Acaba hazir olmasi ne kadar sürer kacinci haftadan itibaren ilk 11'de baslayip 90 dakika bitirebilecek duruma gelir tahminen iyi yoldami utaka?
58megayigido 13.08.2013, 20:18 İstanbul dan İbrahim
iyi yayınlar RC başarılar sonuna kadar arkasındayız
kayserispor maçının sivasspor açısından olan önemi hakkında neler düşünüyor..
halimsancak58 13.08.2013, 20:21 İSTANBUL-PENDİK ten HALİM TOPRAK
iyi akşamlar hocamızın yni teknik direktörlüğüne başarılar inşallah başarılı olur. sorum:denenmekte olan PAULİNHO hakkında bilgi verebilirim.İzlediğm kadarıyla geleceğin messi gibi duruyo:)
SenSetik 13.08.2013, 20:25 Sivas'tan Kürşad...
Orta sahayı toparlayacak ve top dağıtacak bir adamımız yok gibi duruyor şuanda...belki çok koşan bir orta saha oluşturabiliriz ama Alex tipinde takımı yönetecek bir adama ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum...hocamızın bu konumda oynatacağı futbolcu kim acaba?
58megayigido 13.08.2013, 20:37 İbrahim / istanbuldan
Bende forma istiyorummmm :) RC imzalı .....
Ahmet ALP SİVAS
İyi Akşamlar Nail Bey
Şuan hocamız 12 tane yabancı futbolcumuz olduğunu ve bu sayıyı 9 düşüreceğini söyledi. Aacaba Takımdan gidecek yabancı futbolcular bellimi
Esrarenqiz 13.08.2013, 20:53 Şinasi AYCAN./ SİVAS
Kayseri-Sivas maçları herzaman farklı atmosferde geçmiştir. Bu maçın bizim için yeri ayrıdır. Roberto carlos a bu ekstra durum anlatildimi? Anlatilmadiysa anlatilmasini rica ediyoruz. Selamlar.
oguzhan_1616 13.08.2013, 20:56 Sivas/Oğuzhan
Transfer döneminde ismi geçen oyuncular olan Alex,Deivid,Lugano,Baptista,Se mih,Romaric,Baros,Douglas,Aydı n Karabulut gibi oyuncular gündemde miydi?
Takımımızı üç büyüklerle mücadele edebilecek kapasitede görüyor mu?
Sivas/Emre
Nail abi öncelikle hayırlı programlar diliyorum LÜTFEN bu soruyu SAYIN CARLOS a
sormanı istiyorum Hazırlık maçlarında gol yollarında baya bir sıkıntımız oldu acaba forvetlerimiz yetersiz mi takıma bir forvet transferi düşünülüyor mu orta sahamıza da bir transfer söz konusumu SAYGILAR..
Şerafettin Çimen
Geçtimiz yıllarda sivasspor transfer yapmakta çok zorlanıyordu (şehir sorunu aile sorunu gibi sorunlar hep cıkıyordu) bu yıl bu kadar kolay olmasının sebebi nedir.
Alt yapıyı nasıl buldu hocamız alt yapıdan oyuncu alacakmı bu yıl.
Taraftar olarak ilk 3 hafta nasıl bir beklenti içinde olmalıyız?
Diğer anadolu takımlarına göre Sivassporu nasıl buluyor yönetim ve kadro olarak..
Gecen sene bazı oyuncular maç secer halde oynuyordu bu sene bu tür olaylar yaşamayacagız inşallah.
Taraftardan beklentisi tam manasıyla nedir?
Bu sene milli takıma sivastan oyuncu gidecekmi...
Hocamıza canı gönülden başarılar diliyorum
Avusturyadan selammm........
Nail abi oncelikle carlosa cok tesekkurler biuim sehirle halkla icicice oldugu icin..sorum su; carlos takimda vazgecilmez soyleyecek olsa kimleri soylerr 3 er 3 er yerli yabanvi???
poyrazer5858 13.08.2013, 21:02 istanbul/ abdullah
iyi akşamlar nail bey,
hocamız cicinho yu kendi mevkisi dışında da oynatmayı düşünüyor mu, orta saha gibi..
Mustafa Alim - Sivas
R.Carlos Sivasımıza geldiğinde ilk düşündüğümüz şey;
Gelecek vaat eden ve sattığımızda kulübün kazanacağı genç brezilyalı futbolcu beklentisiydi. Takip ettiği bu tip gençler var mı, varsa neden olmadı ? Teşekkürler...
yigidolar06 13.08.2013, 21:13 Deniz KILIÇ
Konyadan selamlar
Sivası vede sivaslıları nasıl anlatır teşekkürler
kamışlı58 13.08.2013, 21:17 slm nail bey
ben ist çaglayandan kaya
konuklarınada selamlar sivassporun yaptıgı transferler sizi tatmin ettimi süper lig için yeterlimi teşekkürler
mustafa_kavak58 13.08.2013, 21:17 Mustafa kavak / almanya kölnden selamlar
Iyi aksamlar Nail bey ,
Büyük heycanla haftaya pazartesiki kayseri-sivas macini bekliyoruz
Bende bitane imzali RC formasi istiyorum
Sivasli010 13.08.2013, 21:18 Emre - Hollanda
Roberto Carlos niye israrla Renefigoyi istedi, Sivasspor icin cok kalitesiz bir futbolcu
myyiğido58 13.08.2013, 21:21 sivas/emın
semihi kadrosunda görmek istiyormu
ertan_58 13.08.2013, 21:27 muğladan ertan
iyi yayınlar nail bey benim sorum yerli forvet olarak bir transfer düşünülüyormu özellikle semih konusunda bir gelişme olabilirmi...
Sivasli010 13.08.2013, 21:30 Emre - Hollanda
Roberto Carlos sizin o guzel frikiklerinide bizim sol bekimize Ziya erdala ogreticekmisiniz?:D O sert muthis sutlari bizimkilerini ogretsen muthis olur :)
ressam58 13.08.2013, 21:36 Sivastan Tolga...
Nail abi kombinelerin tasarımını uygun bir üslupla eleştirirmisin..?? ben şahsen Fanatik SiVASSPORLU OLARAK Bordo-Mavi gibi görünen güzelim kombinemden son derece rahatsızım...üzerini kendim bişey yapıştıracam inan ki...Roberto Carlos büyük ama bizim umutlarımız daha da büyük....yap bizi şampiyon ROBERTOCUĞUM LÜTFEN!!!!!
bahbaba58 13.08.2013, 21:37 Sivastan Bahadır
nail bey iyi yayınlar Roberto Carlos hocamız takımda eksik olan bir şey düsünüyormu ? Sivas sehrini begenmistir Yigidolar diyarını tesisleri nasl buldu yeni yapılacak stadyumu biliyor mu ? Ayrıca Türkce sampiyon Sivasspor diyebilir mi :)
oguzhan_1616 13.08.2013, 21:37 Oğuzhan/Sivas
Abi az önceki soruma verilen cevap için teşekkürler.
Kamil Grosicki'nin sözleşmesi neden uzatılmıyor 1 sene sözleşmesi kaldı bedavaya mı bırakılacak? Sivasspor olarak oyuncularımız ayrılırken para kazanalım istiyoruz. En iyi yerli sol bek kim? Ziya Erdal'ı nerede görüyor en iyiler sıralamasında? Aatıf 10 numara pozisyonunda mı oynayacak? Takımımızda gol krallığı için yarışabilecek kapasitede oyuncu görüyor mu? Navratil çoğu zaman tribünde mi oturacak?
buraks58 13.08.2013, 21:47 burak-sivas
nail abi size ve konuklarınıza bu güzel yayın için teşekkür ediyorum. hocamız, utakayı öncelikli olarak hangi mevkide kullanmayı düşünüyor. sol açık mı yoksa en ileri uçta mı?
eyuphulagu 13.08.2013, 21:52 eyup
Hocam yeni stat projesi hakkında bilgisi var mı;bu konuda ne düşünüyor?
superglam 13.08.2013, 21:53 Kemalettin ULUDAĞ / KAYSERI
Nail Bey Roberto Carlos ve yayın ekibine iyi akşamlar dilerim. Roberto Carlosa sorum şu olacak : Real Madridi Sivasa getirecegim diye bir soylemini hatırlıyorum, bunu Cumhuriyet kupasında veya başka bir organizosyan da mı gercekleştirecek? Cevabını heyecanla bekliyoruz. RC buyuk bir marka umarım Sivasspor ve RC için hayırlı olur. Teşekkür ederim.
DOGU_BEY 13.08.2013, 21:59 dogu_bey /Sivas
Sivasspor bundan önceki dönemde hep uzun toplarla çıkmaya yönelik bir oyun anlayışına sahipti..Carlos sanırım kısa ve hızlı paslarla, çabuk çıkan ve alan daraltıp pres yapan bir takım oluşturmaya çalışıyor...Peki oyun anlayışında saha içindeki lideri kim? İkinci olarak Avrupa hedefine ulaşırsak daha ses getirecek transferler olabilir mi?
halimsancak58 13.08.2013, 21:59 İstanbul dan nedim
hocamızın en çok sivasta sevdiği yemek hangisidir...
DOGU_BEY 13.08.2013, 22:08 sivas/dogu_bey
iyi yayınlar Nail Abi...
Roberto Carlos'un saha içi oyun anlayışında takımın lideri kim?..Bir de Kayseri maçının DERBİ olduğunun önemini biliyor mu?
|