Orijinalini görmek için tıklayınız : Utaka İdmanda
SivasSpor.Com 16.08.2013, 06:55 http://resimzade.com/Show.html?i=41657&token=27022
Bir süredir takımdan ayrı idman yapan Nijeryalı forvet John Utaka, ilk kez takımla çalıştı.
Yeni transfer Utaka, çift kale maçta attığı gollerle dikkati çekti. Antrenmanı, Sivasspor Kulübü Sportif Direktörü Murat Erdoğan ve bir grup taraftar izledi. Taraftarlar, idmanın ardından futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Kayserispor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
inşallah kayseri maçında oynar vede gollerini atar
***bence utaka ve takımında mac eksiği vardır ,eksiklerimiz görmemiz için en az 5 günde bir Mac yapmamız gerekirdi.
B.Demirci 16.08.2013, 08:27 Umudumuz Utaka. Takımda gol atacak kim var..
Utaka hazır değilse ve hazır olmasını bekleyeceksek vay halimize bir an önce form tutmalı
sivasliavizeci 16.08.2013, 09:15 inşallah beklentilerimize karşılık verir takımın forvete ciddi ihtiyacı var
ivancrayz 16.08.2013, 09:43 Dün idmandaydım tüm futbolcularımızı izleme fırsatım oldu. Carlos takımı 3 e ayırıp maç yaptırdı ve 1 saat boyu böyle devam etti antrenman göze batan 2 iyi 2 kötü nokta vardı iyi olanlardan başlayalım ;
Mehdi Taoulil :
Bu kadar hızlı,top cambazı ve ahlaklı bir futbolcumuzun olması kesinlikle önemliydi Mehdi tam bir profesyönel takımda dün çalım atmadığı adam kalmadı (borjan dahil) :) umut vadediyor umarım ligdede antrenmandaki kadar istekli ve arzulu olur.
John Utaka :
Utaka dün ilk antrenmanı olduğuna inanamadım o kadar hazır bir görüntüsü vardıki ayağına gelen topu hep artı yönde kullandı gol ve goller attı. Çok yordu kendisini antrenmanı böyle önemsemesi çok hoşuma gitti.
Gelelim beğenmediğim yönlere ;
Hernan Rengifo :
Yahu arkadaş köşede kendimi yedim adama orta açıyorlar kafasını uzatmıyor,bildiğin toptan korkuyor derlerya tam da öyleydi ürkek oynuyor ve top harcıyordu şutlarının 1 tanesi kaleyi bulmadı 30 dk umarım ben yanılmışımdır ama tam bir forvet faciası.
Kamil Grosicki :
Hiç kendisini yormuyor top kaybediyor çabuk pes ediyor hırs yok istek yok kafasında galiba gitmek var.
Takım genel anlamda çok iyi çalışıyor antrenman çok neşeliydi Borjan herkesi havaya sokuyor :) bir iki eksiklik dışında takımımız 10 numara geliyor bence.
sivasacangurban 16.08.2013, 09:56 Dün idmandaydım tüm futbolcularımızı izleme fırsatım oldu. Carlos takımı 3 e ayırıp maç yaptırdı ve 1 saat boyu böyle devam etti antrenman göze batan 2 iyi 2 kötü nokta vardı iyi olanlardan başlayalım ;
Mehdi Taoulil :
Bu kadar hızlı,top cambazı ve ahlaklı bir futbolcumuzun olması kesinlikle önemliydi Mehdi tam bir profesyönel takımda dün çalım atmadığı adam kalmadı (borjan dahil) :) umut vadediyor umarım ligdede antrenmandaki kadar istekli ve arzulu olur.
John Utaka :
Utaka dün ilk antrenmanı olduğuna inanamadım o kadar hazır bir görüntüsü vardıki ayağına gelen topu hep artı yönde kullandı gol ve goller attı. Çok yordu kendisini antrenmanı böyle önemsemesi çok hoşuma gitti.
Hernan Rengifo :
Yahu arkadaş köşede kendimi yedim adama orta açıyorlar kafasını uzatmıyor,bildiğin toptan korkuyor derlerya tam da öyleydi ürkek oynuyor ve top harcıyordu şutlarının 1 tanesi kaleyi bulmadı 30 dk umarım ben yanılmışımdır ama tam bir forvet faciası.
Kamil Grosicki :
Hiç kendisini yormuyor top kaybediyor çabuk pes ediyor hırs yok istek yok kafasında galiba gitmek var.
Takım genel anlamda çok iyi çalışıyor antrenman çok neşeliydi Borjan herkesi havaya sokuyor :) bir iki eksiklik dışında takımımız 10 numara geliyor bence.
Arkadasa Katılıyorum Bende Sün İdmandaydım ve Gerçekten Takımı Çok Beğendım Kamilde Ona Verdiğimiz Değeri Anlayıp Çalışmalarını Bu Yönde Geliştirirsse Avrupa Kupaları Çokda Uzağımız da Değil. İdmanlar Gerçektende Çok Hoş Bi Havada Geçiyor Eğlenceli ve Bir O Kadar da Yorucu ama Futbolcuların Kendilerini Geliştirebilecekleri Şekilde. İnşallah Böyle Devam Eder.
myyiğido58 16.08.2013, 10:14 utaka ıyı bı performans gostermezse cok zor gunler bızı beklıyo demektır
Yusuf Çevik 16.08.2013, 10:22 Adam güçlü abi.:D
SivasliMuhammed 16.08.2013, 10:30 Dün idmandaydım tüm futbolcularımızı izleme fırsatım oldu. Carlos takımı 3 e ayırıp maç yaptırdı ve 1 saat boyu böyle devam etti antrenman göze batan 2 iyi 2 kötü nokta vardı iyi olanlardan başlayalım ;
Mehdi Taoulil :
John Utaka :
Hernan Rengifo :
Kamil Grosicki :
hic problem yok.rengifonun yerine utaka var ve kamilin yerine burhan var ama daha istekli oynamasi tabiki güzel olur
Yusuf Çevik 16.08.2013, 10:33 hic problem yok.rengifonun yerine utaka var ve kamilin yerine burhan var ama daha istekli oynamasi tabiki güzel olur
Başımızda disiplinli,kaliteli bir hoca var.Herkesin ayağını denk alması gerekir.Oynamayana forma yok.
58Taraftar 16.08.2013, 10:47 utakadan beklentimiz cok ins. en kisa zamanda formda olur ve takima cok katkida bulunur
Çift kale maçta attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Utaka Kayseri maçına yetişir oynarsa oradada atacağı gol ve gollerle bizlerin dikkatinide çeker.
Ferhat06 16.08.2013, 11:06 hic problem yok.rengifonun yerine utaka var ve kamilin yerine burhan var ama daha istekli oynamasi tabiki güzel olur
Senin de belirttiğin gibi Kamilin alternetifi var artık,artı şöyle bir şey de var;bazı futbolcular antrenman değil maç topçusudur.Kamil gibi yıldız topçular genelde idman sevmez.
cemahmety 16.08.2013, 11:21 Utaka muhteşem transfer oldu. Allah'ın izniyle sakatlık vs. olmazsa bu sezon bence 15 golü bulabilir
mehdi ile sözleşme imzanlanmadı dıye bılıyorum daha ???
DOGU_BEY 16.08.2013, 12:28 Dün idmandaydım tüm futbolcularımızı izleme fırsatım oldu. Carlos takımı 3 e ayırıp maç yaptırdı ve 1 saat boyu böyle devam etti antrenman göze batan 2 iyi 2 kötü nokta vardı iyi olanlardan başlayalım ;
Mehdi Taoulil :
John Utaka :
Hernan Rengifo :
Kamil Grosicki :
çok çok doğru ve yerinde tespitler hocam...rengifo yeni gelmiş bir adam ama sanki ölü gibi veya mutsuz gibi....ama inşallah ilk lig maçındaki atmosferi görür ve bu durumunu düzeltir...bir de kamil önceki idmanlarda iyiydi ama yine boş vermişliğe başlarsa kusura bakmasın bu sene yedek kulubesi veya a22nin yolunu tutar...yok geçen seneden ders alırsa takımın yıldızı olur, bu kadar basit...
Çift kale maçta attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Utaka Kayseri maçına yetişir oynarsa oradada atacağı gol ve gollerle bizlerin dikkatinide çeker.
Ağzından bal dmalıyor dayı. Bende çok umutluyum bu adamdan :)
polis5834 16.08.2013, 14:24 mehdi ile sözleşme imzanlanmadı dıye bılıyorum daha ???
Sivasspor resmi web sitesinde futbol takımı futbolcuları arasında Mehdi yok ama futbolcuların forma numaraları ilk açıklandığında Mehdi nin yanlış hatırlamıyorsam 98 numaralı formayı giyeceği belirtilmişti. Sanırım şu an mevcut 10 yabancıdan dolayı kendisi ile sözleşme yapılamıyor. (Fenerdeki Holmen gibi). Yönetimin bir an önce mevcut yabancılardan birini göndermesi gerekiyor ki Mehdi ile sözleşme yapılabilsin.
polis5834 16.08.2013, 14:25 ve ayrıca Mehdi için yazılanlar doğru ise yönetimin bir an önce elini çabuk tutması lazım çünkü bu tarz bir oyuncuya ihtiyacımız var.
Dün idmandaydım tüm futbolcularımızı izleme fırsatım oldu. Carlos takımı 3 e ayırıp maç yaptırdı ve 1 saat boyu böyle devam etti antrenman göze batan 2 iyi 2 kötü nokta vardı iyi olanlardan başlayalım ;
Mehdi Taoulil :
John Utaka :
Hernan Rengifo :
Kamil Grosicki :
Rengifo dan kurtulmamız gerekiyor sanki
***kamilde bir şey olmaz en kısa sürede en uygun paraya verelim gitsin
kamışlı58 16.08.2013, 19:49 kasımpaşa maçı fiyaskoydu takımda forvet yoktu inşallau utaka hayel kırıklıgı yaşatmaz rengifo gibi
ınsallah kayserı macında oynar çok umıtlıyım bu sezon
Dün idmandaydım tüm futbolcularımızı izleme fırsatım oldu. Carlos takımı 3 e ayırıp maç yaptırdı ve 1 saat boyu böyle devam etti antrenman göze batan 2 iyi 2 kötü nokta vardı iyi olanlardan başlayalım ;
Mehdi Taoulil :
John Utaka :
Hernan Rengifo :
Kamil Grosicki :
kardeş aatıfın form durumu nasıl bide manuel de costa
ivancrayz 16.08.2013, 22:38 kardeş aatıfın form durumu nasıl bide manuel de costa
aatif geçen seneki aatifın aynısı ne artısı var ne eksisi diyebilirim ama kesinlikle ilk 11in değişmezi olacak düzeye sahip kendini kanıtlamış gibi duruyordu. da costa dinlendirilmişti antrenmanda ama oradaydı bayağı sempatik bir adam aatif resim felan çekinmeden kaçtı o kaldı sohbet felan ettik :)
ivancrayz 16.08.2013, 22:40 çok çok doğru ve yerinde tespitler hocam...rengifo yeni gelmiş bir adam ama sanki ölü gibi veya mutsuz gibi....ama inşallah ilk lig maçındaki atmosferi görür ve bu durumunu düzeltir...bir de kamil önceki idmanlarda iyiydi ama yine boş vermişliğe başlarsa kusura bakmasın bu sene yedek kulubesi veya a22nin yolunu tutar...yok geçen seneden ders alırsa takımın yıldızı olur, bu kadar basit...
öncelikle sagolun doğubey güzel yorumunuz için grosickiye gelirsek gözümü ondan alamadım yani bu kadar serkeş toptan kaçan bana gelmesinler gelince top kayıpları yani vasatın çok altındaydı ve çok isteksizdi takımda kimseyle konuşmadı tek başına çıktı resim felan çekindi herkes 3erli 4erli gitti o yanlızdı pek sevilmiyor gibime geldi..
ivancrayz 16.08.2013, 22:47 Antrenmanın ilginç noktası : Cicinho antrenman sırasında çişi geldi carlos antrenman bitine kadar wc izni vermedi antrenman bitince cicinho koşa koşa tuvalete gitti deparı görülmeye değerdi :D
ELLİSEKİZ 16.08.2013, 23:01 Antrenmanın ilginç noktası : Cicinho antrenman sırasında çişi geldi carlos antrenman bitine kadar wc izni vermedi antrenman bitince cicinho koşa koşa tuvalete gitti deparı görülmeye değerdi :D
Gos goca herif üstüne başına verip veriştiripte bizi irezil malamat edeydi :D
59yigido58 16.08.2013, 23:04 utaka çok iyi yanına semih alınabilirse harika bir forvete kavuşuruz
aatif geçen seneki aatifın aynısı ne artısı var ne eksisi diyebilirim ama kesinlikle ilk 11in değişmezi olacak düzeye sahip kendini kanıtlamış gibi duruyordu. da costa dinlendirilmişti antrenmanda ama oradaydı bayağı sempatik bir adam aatif resim felan çekinmeden kaçtı o kaldı sohbet felan ettik :)
Carlos takımıda kendi gibi sempatik yapmış desene :D
utaka çok iyi yanına semih alınabilirse harika bir forvete kavuşuruz
semih bursayla anlaştı galiba kardeş
Insallah Utaka bizim gol sorunumuzun cözümü olacak. Utaka'nin transferi cok yerinde olmus
Murat ARICI 18.08.2013, 00:16 kayseri maçında büyük ihtimalle 2 yarı oyuna girer..
poolat58 18.08.2013, 18:37 bu rengifoya başından beri ısınamadım ben umarım beni yanıltır :confused:
58Taraftar 19.08.2013, 09:18 ins bunun sayesinde forvet sorunumuz cözülür...idmandaki gibi maclardada basarili olmasini dileriz
kamışlı58 19.08.2013, 19:35 inşallah rengifoya benzemez rengifo m denizlinin gs de iken aldıgı y fofanaya çok benziyor:D:D:D
34MUAMMER58 19.08.2013, 22:42 gol sorunumuzu çözmek için aldığımız utakada rengifoda sivassporun aradığı forvetler değil belki erken bu oyuncularımıza gerekli zamanı tanımak lazımda ben 2 oyuncudada ilerisi için bir ışık göremedim eneramoyu hatta pedrieli çok arayacağız sanıyorum yanılmayı çok istiyorum
Morten58 19.08.2013, 22:47 gol sorunumuzu çözmek için aldığımız utakada rengifoda sivassporun aradığı forvetler değil belki erken bu oyuncularımıza gerekli zamanı tanımak lazımda ben 2 oyuncudada ilerisi için bir ışık göremedim eneramoyu hatta pedrieli çok arayacağız sanıyorum yanılmayı çok istiyorum
UTAKA icin cok erken yorum yaptin , bence Grosicki'den daha iyi oynadi.
34MUAMMER58 20.08.2013, 21:43 UTAKA icin cok erken yorum yaptin , bence Grosicki'den daha iyi oynadi.
özür be paşam bidaha olmaz
ROMANTİK KATİL 20.08.2013, 23:59 Utaka kaliteli bir kumaş ama henüz hazır degil. Utaka tam kapasite performansını yansıtmaya baslayınca ligin en belalı takımı olacagımızdan hiç süphem yok.
|