Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 2-0 T. Konyaspor

SivasSpor.Com
25.08.2013, 07:17
http://resimzade.com/Show.html?i=41796&token=31120

Sivasspor ile Torku Konyaspor Spor Toto Süper Lig'de 11. kez karşı karşıya geliyor

İki ekibin bugüne kadar yaptığı 10 maçın 4'ünden Torku Konyaspor, 3'ünden Sivasspor galip ayrılırken, 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Torku Konyaspor ile 2005-2006 sezonundaki ilk randevusunda Sivas'ta 1-1 berabere kalan Sivasspor, daha sonra oynadığı 4 maçı 2- 1, 2-0, 3- 1 ve 2- 1'lik skorlarla kaybetmişti. 2007-2008 sezonunun ikinci yarısında Konyaspor'u Sivas'ta 3-0 yenen Sivasspor, 2008-2009 sezonunun ilk yarısında Sivas'ta 1-0 mağlup ettiği Konya ekibi ile sezonun ikinci yarısında deplasmanda yaptığı rövanş karşılaşmasından 0-0 beraberlikle ayrılmıştı.

2010-2011 sezonunda Torku Konyaspor ile oynanan sezonun ilk yarısındaki maçta Sivasspor 1-0 galip ayrılırken, iki ekibin oynadığı son karşılaşma ise 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

İki takım arasındaki en farklı maç ise 2007-2008 sezonunun ilk yarısında oynanan karşılaşmada alındı. Sivas'ta oynanan karşılaşmayı Sivasspor, 3-0 kazanmıştı.

Bu önemli maçın öncesi ve sonrası tüm gelişmelerini bu başlık altında bulabilirsiniz.

Sivasspor - Torku Konyaspor

Muhtemel ilk 11'ler

Sivasspor: Borjan, Cicinho, Da Costa, Ümit, Ziya, Burhan, Mehdi, Kadir, Adem, Aatif, Utaka

Torku Konyaspor: İtandje, Ali Turan, Selim, Kokalovic, Mehmet Uslu, Borek, Ömer Ali, Erdal, Ali Çamdalı, Mbamba, Thorvaldsson

Saat: 20.15
Stat: 4 Eylül
Hakem: Hüseyin Göçek

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Ve Maç

Yiğido, Konya'ya geçit vermedi!

İlk hafta Fenerbahçe'yi deviren Konyaspor, Kayseri'de kaybeden Sivasspor'a konuk oldu, Roberto Carlos'un ekibi ilk 3 puanını ikinci yarıda buldu. Burhan ve Ümit'in golleriyle, kırmızı beyazlı ekip ligde 3 puanla buluştu..: 2-0

Notlar.. Notlar.. Notlar..

Carlos "yönetici" olarak sahaya çıktı
Ligin ilk haftasındaki Kayserispor maçında, lisans sorunu nedeniyle takımını tribünden takip etmek zorunda kalan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Torku Konyaspor maçında kulübedeki yerini aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun 21 Ağustos'taki toplantısında Teknik Adamların Eğitimi ve Sınıflandırılması Talimatı'nın 13. maddesinde değişikliğe gitmesinin ardından müsabaka isim listesinde "3405" lisans numaralı "yönetici" olarak yer alan Carlos, takımının başında sahaya çıktı.

Talimat değişikliği
Değişikliğe göre, Türkiye'de en az 2 sezon forma giymek kaydıyla dünya futbolunda söz sahibi ülkelerin milli takımlarında uzun süre oynayan yabancılar, Spor Toto Süper Lig Kulüpleri'nde "yönetici" sıfatıyla sahada görev yapabilecek. Aynı zamanda bu kriterlere uygun yabancılar, takımlarını maçlara hazırlama ve yönetme hakkına sahip olacak. Brezilya Milli Takımı'nın formasını 125 kez giyen Carlos, 2,5 sezon Fenerbahçe'de top koşturmuştu.

Bakan Yılmaz maçı izledi
Karşılaşmayı, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da izledi.

Karşılaşma öncesi Roberto Carlos ve Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker birbirlerine başarı diledi. Carlos'un ilk maçında Sivas 4 Eylül Stadı büyük ölçüde doldu. Sivassporlu taraftarlar, Carlos ve oyunculara sevgi gösterisinde bulundu.

Sivasspor: 2 - Torku Konyaspor: 0

Stat: Sivas 4 Eylül

Hakemler: Hüseyin Göçek (6), Orkun Aktaş (6), Erdem Bayık (6)

Sivasspor: Borjan (6), Cicinho (7), Da Costa (6), Ümit Kurt (7), Ziya Erdal (5), Kadir Bekmezci (5), Adem Koçak (7)(Dk. 88 Cihan Özkara (4), Burhan Eşer (8), Mehdi Taouil (6), Chahechouhe (5), Utaka (5)(Dk.90 Ahmet Aras (4)

Torku Konyaspor: Itandje (6), Ali Turan (7), Kokalovic (5), Selim Ay (5), Mehmet Uslu (6), Ali Çamdalı (5)(Dk.78 İshak Çakmak (5), Kibong (5)(Dk.58 Recep Aydın (6), Erdal Kılıçaslan (7), Borek (5), Ömer Ali Şahiner (5)(Dk.69 Şenol Akın (5), Thorvaldsson (5)

Sarı kartlar: Dk. 21 Kokalovic (Torku Konyaspor), Dk. 53 Adem Koçak, Dk. 64 Da Costa (Sivasspor)

Goller: Dk. 55 Burhan Eşer, Dk. 65 Ümit Kurt (Sivasspor)

::Maçtan dakikalar::
15. dakikada Da Costa'nın geri pasında Thorvaldsson, araya girmek istedi. Kalesini terk ederek açıyı daraltan Borjan, ayaklarıyla topu uzaklaştırarak tehlikeyi büyümeden önledi.

16. dakikada sağdan gelişen Sivasspor atağında Cicinho'nun ceza alanına ortasında Utaka'nın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak direğin üstünden auta çıktı.

26. dakikada sağdan topla son çizgiye inen Chahechouhe, meşin yuvarlağı müsait durumdaki Burhan Eşer'e çıkardı. Bu futbolcunun vuruşunda, top üstten auta gitti.

38. dakikada Mehmet Uslu'nun sağdan kullandığı serbest vuruşta Borjan'ın tokatlayarak uzaklaştırmak istediği top, kısa düşünce Thorvaldsson'a çarparak kaleye doğru yöneldi. Ümit ve Da Costa, meşin yuvarlağı kale çizgisi üzerinden çıkardı.

41. dakikada sağdan ceza alanına giren Ömer Ali Şahiner'in şutunda direkten oyun alanına dönen topu, Sivasspor savunması uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

51. dakikada sağdan gelişen Sivasspor atağında Kadir'in pasında topla buluşan Utaka'nın şutunda, top direğin yanından az farkla auta gitti.

55. dakikada Adem'in uzun pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Burhan Eşer, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-0

58. dakikada Cicinho'nun sağdan ceza alanına ortasında Chahechouhe'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Itandje'de kaldı.

62. dakikada Borek'in pasında topla buluşan Erdal'ın ceza alanına girer girmez çaprazdan sert şutunda kaleci Borjan, meşin yuvarlağı güçlükle kornere çeldi.

65. dakikada Cicinho'nun sağdan kullandığı kornerde ceza alanında Ümit Kurt'un kafa vuruşunda, yerden seken meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 2-0

Karşılaşma, Sivasspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

svsli585858
25.08.2013, 08:02
sitenin yaptığı muhtemel 11 ile çıakrsak çok rahat ve keyifli bir maç oynayacağımızı düşünüyorum Allahın izniyle güzel futbol ile 3 puanı alacağız başarılar sivassporum.....ayrıca mısıradaki kardeşlerimize destek amaçlı tezahürat falanda yaparsak çok hoş olur

A.Turan Korkmaz
25.08.2013, 09:25
Sivas dışında olduğumdan ilk iç saha maçımızı stadda seyredemeyeceğim ne yazık ki. Ama ilk maçlara Sivas seyircisinin ilgisi hep yüksek olmuştur. Bizim seyirci ilk maça gelir, stad ful çeker, şöyle bir kadroya bakar, fikir edinir, sonra da yüksek ihtimalle tuttuğu diğer takımın maçına sıra gelinceye kadar evinde istirahata çekilir! Kalan haftalar sürekli gelen taraftarlara iş düşer. Hep böyle oldu, bundan sonra değişir umarım.
Bu ilk içsaha maçını seyircimizin de desteğiyle alacağımızı düşünüyorum.
Kamil Grosicki'nin ilk 11'de başlayacaktır. Çünkü, Kamil iç saha maçlarında taraftarı da arkasına alıp daha gayretli oynuyor. İkinci yarı Mehdi ile değişikliğe gidilecektir. Belki de ortada Kadir-Mehdi sürprizi olur ilk onbirde ,kalede Korcan olmak kaydıyla. Kadir daha defansa dönük, Mehdi bir pozisyon daha ofansta ...
Sivassporum galip gelsin yeter.

58_babacan_58
25.08.2013, 10:03
Kazanmaktan başka çare yok , her maçı final niteliğinde görmeliyiz. Özellikle içerdeki maçların tamamını kazanmalıyız eğer zirvede yer almak istiyorsak.

superglam
25.08.2013, 10:17
Bu haftada ev sahipleri kazanmaya devam ediyor. Gecen haftaki pastirma macinda oynadigimiz gibi oynarsak kazanacagimiza inaniyorum.

u2sivasspor
25.08.2013, 10:37
2 farklı kazanacağımızı düşünüyorum inşALLAH daha fazla fark atarız

adres58
25.08.2013, 10:41
Şu kadro ideal on birimiz... Konyasporun ilk haftadaki şaşalı galibiyetinin morali ile bize karşı mücadele etmeleri avantaj... Bizim ise Kayseri maçındaki iyi oyunumuza gol yollarındaki başarımızda eklenirse güzel bir galibiyetle 4 Eylüle merhaba dememiz içten bile değil.. İnşallah galip geliriz...

bonuce123
25.08.2013, 11:07
Grosiçki'nin yerine Mehdi oynamalı Atıf kanata çekilmeli, Konyaspor geçen hafta aldığı galibiyet sayesinde özgüvenli bir şekilde maça çıkacak agresif ve baskılı bir oyunla galip geleceğimizi düşünüyorum.

H_Turan
25.08.2013, 11:10
Bu maçı Yenmemiz gerekiyor Yoksa Zor günler bizi bekler

slasher//z
25.08.2013, 11:10
bu maçta 3 puan ile tanışmamız gerekiyor.

buneyav
25.08.2013, 11:14

Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

Yusuf Çevik
25.08.2013, 11:18
MEHDİNİN LİSANSI TAMAM MI Kİ

Çıkmış olması gerekiyor.Çünkü Piech`i fesh etmişler.

buneyav
25.08.2013, 11:26
Çıkmış olması gerekiyor.Çünkü Piech`i fesh etmişler.

Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

İHsNCskN
25.08.2013, 11:36
bu haftanın en farklı galibiyeti bizden olacak aha buraya yazıyorum...:)

DOGU_BEY
25.08.2013, 11:41
maç sonu burdayım..skor tahminim 4-0 alırız maçı..goller atıf(2), utaka ve cicinho'dan gelir...ilk yarıyı 2 veya 3-0 önde kapatacağız...

kasva
25.08.2013, 11:44
Konyaspor bu sene ligden düşecek takımlar arasında.Savunmaları bir süper lig ekibine göre çok çok zayıf.Genel itibariyle çok tecrubesizler.

Bu demek oluyorki Atıf-Burhan-Mehdi üçlüsü Konya maçının yıldızı olacaktır.
Eğer Mehdi ortada Atıf kanatta oynarsa çok etkili oluruz.

Beni korkutan sadece gol sıkıntısı.İlk yarıdan gol bulursak maç farka gider.Yoksa ikinci yarı sıkıntı çekebiliriz.:D

Sivasli010
25.08.2013, 11:45
maç sonu burdayım..skor tahminim 4-0 alırız maçı..goller atıf(2), utaka ve cicinho'dan gelir...ilk yarıyı 2 veya 3-0 önde kapatacağız...

2 assistde mehdiden olsun agabey:D

myyiğido58
25.08.2013, 12:05
haydi yiğidolar yüzümüzü kara çıkarma

67_dernek_YUSUF
25.08.2013, 12:13
endişe yapmaya gerek yok yiğidolar
konya feneri yendi ama konyada iş yok
sivasın patlama yapacagını düşünüyorum
en az 3-4 gol atar bu takım konyaya

kurtay58
25.08.2013, 12:54
kale korcan'a teslim edilip, kamil mutlaka sahada olmasa da kulübede olmalı, kayseri maçında kulübeden gelerek maçın sonucuna etki edecek futbolcumuz yoktu. Kamil kulübede kalıp 55-60 dan sonra maçın skoruna göre değerlendirilmeli

sivasfutbol
25.08.2013, 13:09
58. dakika şovlarımıza devam ediyoruz. Eliniz boş gelmeyin arkadaşlar. :)

5sekız
25.08.2013, 13:39
ınsallah yenerızde kım atarsa atsın

ROMANTİK KATİL
25.08.2013, 13:44
3_1 yada 3_0 gibi bir sonuc bekliyorum. Taraftarlarımızın coşkusuyla bu macı alacagız ALLAHIN izniyle.

A.Turan Korkmaz
25.08.2013, 14:03
Basında eski topçulardan ve antrenörlerden oluşan bir grup bir yandan Carlos'a lisans çıkmasını hazmedemezken, diğer yandan da başarısız olması için dua ediyor.
Güzel bir galibiyet onların da sesini kısmasına vesile olur.

ahmet ali
25.08.2013, 14:07
Arkadaslar,GROSİCKİ HUCUM OYUNCUSU Mehdi ise orta saha...Birbirlerinin alternatifi değil....
Zaten gol atamıyoruz ve tek forvetle oynuyoruz.Üstelik Grosiçki gibi bir hucum oyuncusu olmazsa kim gol atacak...???
Sadece Utaka ile süper ligde başarılı olamayız...
Korcam Ve Borcan konuısuna gelince görülen taraftarın buyuk çogunluğu Korcan diyor...
Benim sorum ise Korcan'ın Borjan'dan ne fazlaliğı olduğu düşünülüyor veya görülüyor..???
Sene başında iyi bir kaleci alınmalıydı...ama alınmadı.. Bence ikiside Sivasspor kalesi için yeterli değil...Genç Nihat oynasın bir fikir sahibi olalım bari...
Takımımıza başarılar diliyor ve normal şartlarda Konya'yı yeneceğimize inanıyorum...

alaattin 5858
25.08.2013, 14:13
bu kadroyla 3.0 yeneriz eğer kaleye korcan geçer kadirin yerine mehdi oynar hiçkimsenin beğenmediği o rengifo ve utaka ile çif forvet oynarsak en az 4 olur

AvRuPaNiNKrALi58
25.08.2013, 14:31
Bu maçı Yenmemiz gerekiyor Yoksa Zor günler bizi bekler

Nedir bu telasin?

....

daha Ligin ikinci haftasi..

AmiRaLL
25.08.2013, 14:53
Arkadaslar tabiki yenmemiz gerekiyor ama futbol bu oynanmadan kazanilmior ha kazanamassakda sonumuz diil simdiiden ortaligi karistirmaya calisanlar olacaktir lutfen dikkatli olalaim her zaman hr yerde tek gercek Sivasspor basarilar..vurdugun gol olsunnnn

5sekız
25.08.2013, 15:47
ılk yarı .2..0 falan olsada 2.cı yarı rahat ızlesek

58megayigido
25.08.2013, 16:06
Insallah sivas macinda sivastayim insanlar uzerinde sivas formasiyla gezmesi bana gurur veriyor insallah kazaniriz

cügo58
25.08.2013, 16:07
Vip de biletler kaldimi arkadaslar?

nuri_58
25.08.2013, 16:18
Sadece kale arkası kalmış.

cügo58
25.08.2013, 16:22
Sadece kale arkası kalmış.
Eminmisin kardes kimisi vip var diyor kimisi yok

sinan-58
25.08.2013, 16:54
vip ve maraton bileti tükenmiş sadece kale arkası var

5sekız
25.08.2013, 17:00
full olur stad bugun

adres58
25.08.2013, 18:35
http://m1308.hizliresim.com/1d/t/rwsd9.jpg

infial§
25.08.2013, 18:46
Millet Akın Akın stadyuma gidiyor inşallah olumlu yansır sahaya

kamışlı58
25.08.2013, 18:55
zor maç olacak inşallah kazanırız

sivaslıadem
25.08.2013, 19:57
çok iyi oynamıyoruz iki seferdir ucuz yırtıyoruz
Iki takım da çok top kaybı yapıyor

yigido yakup
25.08.2013, 20:09
bazi oyuncularimiz ciddiyetsiz hareketlerinden dolayi cok tehlikeli olacak pozisyonlari haybeye harciyoruz.

izmirliyigido
25.08.2013, 20:12
İlk yarı fena oynamadık ama Aatıf geçen haftaya göre sanki biraz havalanmış gibi geldi bana. Hep ben vurayıma gidiyor ve çok top harcıyor. Utaka ise halen hazır değil. Burhan sağda çok iyi. Kadir yine boıl keseden harcıyor, hiç doğru pas çıkartamıyor.

İkinci yarıda Taouil dışarı Grosicki sahaya olursa golleri buluruz. Hatta forvete Renginfo takviyesi bile düşünülebilir.

.

5sekız
25.08.2013, 20:14
kamıl nasıl gırsın kardesım ılk 18 de yok

Morten58
25.08.2013, 20:16
İlk yarı fena oynamadık ama Aatıf geçen haftaya göre sanki biraz havalanmış gibi geldi bana. Hep ben vurayıma gidiyor ve çok top harcıyor. Utaka ise halen hazır değil. Burhan sağda çok iyi. Kadir yine boıl keseden harcıyor, hiç doğru pas çıkartamıyor.

İkinci yarıda Taouil dışarı Grosicki sahaya olursa golleri buluruz. Hatta forvete Renginfo takviyesi bile düşünülebilir.

.

6-0-4'ün sayesinde yedekde yabanci yok !!!

Dua
25.08.2013, 20:22
Bu Takimda kim Gol atacak belli degil.
Ilk yari itubariyle
Utaka=> Cok kötü
Burhan=> Cok Top kaybetti
Atif => Cok bencil oynuyor
Mehdi => Bal yapmayan Ari gibi

superglam
25.08.2013, 20:45
2-0 ondeyiz.. gol burhan ve umittttt...

yigido yakup
25.08.2013, 20:59
konyalilar dua ediyorki mac bitsin diye

sivaslıadem
25.08.2013, 21:10
ilk 3 puanımız hayırlı olsun

AmiRaLL
25.08.2013, 21:13
Ya arkadaslar masalllah bu ne kondisyon yaa 90 dk press baskiiiii bravooo insallahh sezon sonuna kadar boyle oluruz inalah dusmeyiz cekisten :) tebriklerrrr yuruuu bee yigidoooo

58Sivaslilar
25.08.2013, 21:53
Roberto karlos tercübeli futbolcu bunu ilk mactada ortaya koymuslardi insallah devamini bekleriz kazanmak bu oyunun hakkiydi zaten fakat ginede gool atmakta zorlaniyoruz bunun giderilmesi lagzim

58Sivaslilar
25.08.2013, 21:54
utaka ziya forumda degilidi bugün atif teknik olarak cok yetenekli bir futbolcu fakat sutlarinda isabetsiz vuruslar var giderilmeli:confused:

58Sivaslilar
25.08.2013, 21:55
Tüm futbolculara basrlir dilerken tüm yigidolara hayirli bol sansalar dilerim

sivasfutbol
25.08.2013, 22:05
Konyaspor forumlarında gördüğüm bir yorum benim çok hoşuma gitti sizce nasıl? :)
http://i43.tinypic.com/2h4zwx4.png

myyiğido58
25.08.2013, 23:01
demekki sorun carlosun kulubede olamamasıymış :D

50sekiz
25.08.2013, 23:21

Ben 2-0 demistim ve tuttu :D

DOGU_BEY
26.08.2013, 01:33

Ben 2-0 demistim ve tuttu :D

hocam ilk yarı kilidi açamadık..ilk yarı golü bulsaydık 3 veya dörtte gelirdi..ama önemli olan 3 puanı almamızdı ve aldık, hayırlı olsun :)

keko 58
26.08.2013, 08:58

.

agzina ve ellerine saglik Izmirli gardasim,
Atif gercekten cok seyleri kendi yapmaya calisiyo ama bu iste YALNIS!! bana göre de Havalanmis ama Hoca bunu düselinir.....

Evet Utaka daha hazir deyil ama hazir olursa BOMBA olacak ve Gözüm kacirmadi BURHAN ESER gercekten süper Oyncu!!

Kadir konusunda bilmiyorum bunu kim Kaptan yaptirdi yeni bazen ne yapmayacalisiyo cözemedim ve keske Kamil olsaydi 2. Yari Atifla degsiklik yapsaydi daha güzel olurdu bence...

Bu arada Kamil Kadro da niye yoktu bilen var mi???

legolass
26.08.2013, 09:18
agzina ve ellerine saglik Izmirli gardasim,
Atif gercekten cok seyleri kendi yapmaya calisiyo ama bu iste YALNIS!! bana göre de Havalanmis ama Hoca bunu düselinir.....

Evet Utaka daha hazir deyil ama hazir olursa BOMBA olacak ve Gözüm kacirmadi BURHAN ESER gercekten süper Oyncu!!

Kadir konusunda bilmiyorum bunu kim Kaptan yaptirdi yeni bazen ne yapmayacalisiyo cözemedim ve keske Kamil olsaydi 2. Yari Atifla degsiklik yapsaydi daha güzel olurdu bence...

Bu arada Kamil Kadro da niye yoktu bilen var mi???

6-0-4 kurali geldi.galiba gundemden bayagi bir uzak kalmissin

Rallim58
26.08.2013, 09:26
Taraftar mükemmeldi...
Mükemmel oyuna skor da eklenince tadından yenmez oldu...

Mükemmel olmayan, taraftara işkence çektirilen olay ise;
Maratonun üst koridorunun biletsiz "seyircilerle" doldurularak kombine sahiplerinin geçişlerine engel olup, kavgalara neden olmasıdır.

Kamil Grosicki, disiplinsiz tavırlarını sürdürmeye devam ederse, ilk yarının sonunu da zor görür.

muspol58
26.08.2013, 09:40
güzel maçtı böyle oynayın canımızı yiyiyin helal olsun yiğidolarım benim busene şampiyon sivassporum da ikin ci kim olur acaba :D

ankastre
26.08.2013, 10:49
en baştan yiğido gardaşlarım süperdi helal olsun size sonra iyi oynayan takımıza helal olsun

tavatir
26.08.2013, 13:08
Arkadaşlar Mehdi Taouil'e lisans çıkması için 1 yabancının ayrılması gerekiyordu. Hangisi ayrıldı acaba? Cerny mi yoksa Piech mi?