SivasSpor.Com
26.08.2013, 09:42
http://resimzade.com/Show.html?i=41805&token=12541
Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, Spor Toto Süper Lig'de 2-0 kazandıkları Torku Konyaspor maçında, galibiyeti hak eden bir futbol sergilediklerini söyledi.
Lopez, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Torku Konyaspor ile zor bir karşılaşmaya çıktıklarını ifade ederek, "Ama galip gelmeyi bildik. Bütün olarak oynadık ve bu şekilde galibiyeti hak ettik" diye konuştu.
Sivassporlu futbolcu Cicinho da sahalarında çok güzel bir başlangıç yaptıklarını belirterek, defansta çok iyi mücadele ettiklerini, takım olarak iyi oynadıklarını ve galibiyeti kutlayacaklarını söyledi.
Sivasspor formasıyla ilk golünü Torku Konyaspor'a atan Burhan Eşer ise galibiyetin devamını getirmek istediklerini belirtti.
Orta saha oyuncusu Adem Koçak da dönem dönem çok iyi oynadıklarını ve 3 puan aldıklarını dile getirdi.
Rallim58
26.08.2013, 10:25
Tebrik ediyoruz ancak, Bu galibiyeti; stadyumu dolduran "kombineli/biletli taraftarlara" armağan ediyoruz söylemini duymak isterdim...
legolass
26.08.2013, 10:41
neden basin toplantisina carlos cikmadi? buda mi lisanstan dolayi? kulubede oturuyorsa basin toplantisina da cikabilirdi.butun dunya basini carlosun hocaligini konusuyorsa basn toplantisinda soyleyecekleriyle de gundem olustururdu hem de kendi evinde ilk maci ve ilk galibiyeti
sivaslıadem
26.08.2013, 11:14
neden basin toplantisina carlos cikmadi? buda mi lisanstan dolayi? kulubede oturuyorsa basin toplantisina da cikabilirdi.butun dunya basini carlosun hocaligini konusuyorsa basn toplantisinda soyleyecekleriyle de gundem olustururdu hem de kendi evinde ilk maci ve ilk galibiyeti
Carlos yönetici sıfatıyla kulübede bulunduğu için basın toplantısına çıkamıyor
Yönetici görünmesi geçici bir çözüm sonuçta
Tffnin kabul edeceği lisans sonrasında gerçek bir antrenör olur
ancak basın toplantısına o zaman çıkabilir
anilcan213
26.08.2013, 11:31
Böyle futbol izletin de puan kaybetseniz de canınız sağolsun. Özellikle deplasman maçlarında...
2 haftadır gönlümüzü feth ettiniz. Bu şekilde futbola devam. Yiğidolar demek son iki haftadır oynadığı futbol demektir. Darısı kalan 32 haftaya
karasarlıyiğido
26.08.2013, 12:15
Çok iyi tek sorun ofanstaki pas trafiği onuda halledersek işlem tamam atıf biraz pas vermeli hem kendini yoruyor hemde utakayı bu arada cicinho süperdi tam bir maystro gibi oynuyor hepsinin emeğine sağlık
myyiğido58
26.08.2013, 12:16
kayserı macındada haketmıstık zaten
58g0kberk58
26.08.2013, 14:39
Hersey guzel gidiyor da bana sanki forvetsiz oynuyormusuz gibi geliyor. Utaka formsuz duzelcektir suphem yok ama bahsettigim bu degil yani pozisyon olarak tam bir forvet degil zaten hic bir zaman forvetin durmadi gereken pozisyonda degil. Benim gorusum aatifin tekrar ortaya cekilmesi bi kanat burhan digeri utaka ilerde rengifo oynamali. Mehdi ve grosickide su durumda tribunde kalir. Tabii rengifo da hazir degil sanirim ama cihan ozkaraya sans verilmeli diye dusunuyorum en azindan denenmeye deger bence
ahmet ali
26.08.2013, 15:41
Grosicki mevcut yabancılar arasında Cicinho hariç en iyisi....
Ozellikle Malık ugruna Grosicki'yi oynatmamak gol gucumuzu azaltıyor....
Rıza Çalımbay'ın Grosicki'yi yok etme çabalarına Carlos son vermeli ve bu futbolcuyu takıma kazandırmalı...
dedebali58
26.08.2013, 17:29
Gidişat iyi inaçlarini kaybetmezlerse futbolcularin daha iyi olacağina inaniyorum.
Galibiyeti hak ettik aldık ama arkadaşlarımızın da dediği gibi, maratondan aldığımız kombinelere rağmen yerimize geçemediğimiz üst koridorda yaşatılan işkenceyi hak etmedik.
O koridorun gelecek haftada dolu olduğuna şahit olursak kombineyi öyle yada böyle iade edeceğiz 6 arkadaş olarak bu kararı aldık. Yoksa başımız belaya gidecek. Beleşçilerin yüzünden ben niye başımı belaya sokuyumki.