Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbol Analiz'e sorularınız (02.09.2013)

Rallim58
02.09.2013, 12:44
http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031 (http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031)

Moderatörlüğünü Nail Sertakan'ın yaptığı, Vizyon 58 TV’de yayınlanan Futbol Analiz proğramı, bugün de saat 21.00 den itibaren yayına girecek.

Stüdyo konuğu, Spor İl Müdürümüz Sn. Salim Kılıç bey ile Sivasporumuzun FB karşısındaki farklı mağlubiyeti değerlendirilmesinin yanı sıra 4. Hafta kendi sahamızda karşılaşılacak Sivasspor-Eskişehirspor müsabakası da masaya yatırılacak.

Stadyum inşaatı hakkında da genel bilgilerin verileceği proğramda, eski futbolcularımızdan, hakem gözlemcisi Sabri Yürüç ise yorumları ile yer alacak.

Sitemiz aracılığı ile sorulacak soruların; kısa ve öz olmasına dikkat edilerek, yiğidoya yakışır üslupta olması rica olunur.

Ö N E M L İ N O T :

Site yönetiminden ricamdır. Sorularda şehir ve isim belirtilmemesi halinde kısa ve net olmayan soruların silinmesidir...

sivaslıadem
02.09.2013, 12:48
Bursadan adem

Carlos göreve geldiğinde deplasmanda bol pres yapan bir takım olacağız demişti
Ama geçen haftaki maçta top fenevde iken hiç basmadılar
Bir takım bu kadar kısa sürede neden bu hale gelir izahı var mi

Rallim58
02.09.2013, 12:50
Sivas'tan Yasin....

Nail bey proğramınızın ve yeni stüdyonuzun hayırlı olmasını diliyor, konuklarınıza nezdinizde iyi akşamlar diliyorum.

Benim sorum, Sivasporumuzun eski kaptanı Spor İl Müdürümüz Sayın Salim Kılıç beye olacak.

-FB karşısında alınan farklı mağlubiyet ve geçen sezondan uzak performansla dikkat çeken Borjan, Aatıf ve Ziya ile yeni transferimiz Utaka'yı nasıl değerlendiriyor?

İyi akşamlar...

bahbaba58
02.09.2013, 13:26
Sivastan Bahadır

Nail bey takımdaki ilk iki hafta çok iyidi harika oynadı ama fener maçında istenileni sahaya yansıtamadı bunada hakem ve kaleci hatalarını eklersek çok kötü bir sonuçla sahadan ayrıldık.

Bu sonuç her şeyin bittiği anlamına gelmez hatalarımızdan ders çıkarıp sahamızdaki eskişehir ve kasımpaşa maçında kalede değişikliğe gitmenin zamanı geldi .Rengifoyu denememiz lazım

Transferlerden son gelişme var mı ?

Sivasli010
02.09.2013, 13:35
Holandadan Emre

nail Bey transferlerden haber varmi? siz dediydiniz 2 transfer yapicaz diye, o transferler noldu?

YiğidoGençlik
02.09.2013, 13:41
Sivas'tan Bekir..

Bu takıma çok acil kaleci ve santrafor transferi şart Borjan ve Korcan'la bu iş olmaz, ayrıca Utaka forvet oynuyor bize nokta santrafor gerek..

tasde5858
02.09.2013, 13:59
eskişehirden hüseyin

nail abi 2 hafta süper oynadık belki son yıllardaki en iyi sivasspordu ama ne oldu böyle anlamadım. daha henüz erken ama bu utaka çok kötü transfer perulu golcümüz nerede, ziyanında kendine çeki düzen vermesi lazım oda çok kötü sevgiler, selamlar

58megayigido
02.09.2013, 14:21
istanbuldan ibrahim

iyi yayinlar yayininizi begenerek izliyorum

Gectigimiz programda 2 oyuncu transfer olacagini soglemistiniz bu transferler hakkinda bilgi varmi
2.sorum borjan onumuzdeki macta forma giyecek mi ?

asabibaba
02.09.2013, 15:20
Sivastan Tugrul.

Allah askina bu takimda kim gol atacak?Atif formsuz Utaka alisamadi Rengifo ortada yok Cihan Ahmet ve Abdulkadir bu takima yeterli degil gibi gecen yilki hatanin aynisi yapiliyor sizler ne dersiniz?

Abdullah DuMaN
02.09.2013, 16:10
Sivas'tan Abdullah

Carlos 3 maçta toplam 4 oyuncu değiştiriyor kadro kurmakta sıkıntısı mı var neden oyuncu değişikliği yapılmıyor futbolcular maç sonuna doğru dökülmeye başladı

Sivasli010
02.09.2013, 16:39
Hollandadan emre

Carlosun eski takimi Real madrid Antonio Adán(kaleci) bedelsiz gonderiyior, Sivasspora gelse super olmasmi cunku borjan sivasspor icin yetersiz

delight
02.09.2013, 16:42
sivastan kadir

nail bey dün sizinde izlemiş olduğunuz 4 eylül belediye spor derince belediye karşılasşmasında yüregini ortaya koyan ve sivassporu gercekten hakettiğini bi kez daha ispatlayan kaan kılcı yı sölemeden gecmeyelim.. bütün taraftar da gördü gençlerimizi sadece kaana göre değil hepsi için gcerli

58YIGIDO58
02.09.2013, 16:58
Almanyadan Ahmet

Hayirli Aksamlar Nail abi programiniz cok güzel devam etmesini diliyoruz.
1 sorum olacakti buda transfer ile alakali.
Son üç macta gördük ki Sivasspor kalecide ve forvetde cok büyük sikinti yasiyor.
Kalecimiz iyi grafik cizmiyor ve gol atmakta zorlaniyoruz.
Simdi kaleci ve forvet transfer gündemde mi ?

Cok tesekkürler iyi Yayinlar

sero58
02.09.2013, 18:21
Diyarbakırdan Şerafettin Çimen...

Diyarbakırdan hepinize saygı ve selamlarımla sayın Nail bey benim sorum Spor İl Müdürümüz Sayın Salim Kılıç beye.
Yeni yapılacak stadyumumuzda mescit olacakmı.
Abdest alma yeri olacak mı eksta olarak.
Tribünle saha arasındaki mesafe ne kadar kale arkası maraton.
Son olarak takımımızın orta sahada oyun kurucu olarak bir oyuncu transfer etmesi yada takım içerisinden birini bulması gerekmez mi?
Takımımıza güvenimiz sonsuz sadece biraz sabır gösterelim lütfen.
Kaliteli yayınlarınızdan dolayı teşekkürler...

ROMANTİK KATİL
02.09.2013, 18:46
Kayseriden İSMAİL

İyi Yayınar Nail Bey. Fenerbahce macında takımız adeta bizleri şok etti. Bu kadar iyi baslamısken bu düsüsün sebebi nedir sizce. Biz taraftarlar yenilsek bile ortaya konulan emege saygı gösterip takımımızı alkıslamak isterken yolunda gitmeyen seyer nelerdi bu hafta ? Cevaplarınız için tesekkür eder iyi yayınlar dilerim.

Dua
02.09.2013, 19:12
Almanyadan Murat

Iyi Aksamlar.

1.Soru : Hakan Arslan neden artik oynamiyor?
2.Soru : Rengifonun durumu nedir? hala Sakatmi ?
3.Soru : R. Carlos neden hic oyuncu degistirmiyor ?

yigidolar06
02.09.2013, 19:20
Konya dan

Deniz KILIÇ

İyi akşamlar yeni stadımızın ismi ne olacak birde Sivasa Sivasspora emek vermiş isimlerin yaşatılması açısından isimleri verilebilirmi yeni stadımızın örneğin giriş kapıları, Türübünler, localar gibi saygılar

A.Turan Korkmaz
02.09.2013, 19:23
Sivas'tan Halit.

Sivassporumuz yeni katılan oyuncularla takım hüviyetini bulmaya çabalıyor. Yapılan eleştirileri haksız buluyorum. Birkaç hafta içinde göklere çıkaracağımız oyuncularımızı şimdi yerden yere vurmayalım. 3-4 hafta sonra düzlüğe çıkarız. Sorum Rengifo'yla ilgili. Sadece uyum sorunu nedeniyle mi, yoksa sakatlıktan dolayı mı kadroda yok acaba, durumu nedir?
Eskişehir maçında en azından son 15 dakika oyuna girerek artık yavaş yavaş ilk onbire girmesi gerek diye düşünüyorum.

kamışlı58
02.09.2013, 19:29
ist çaglayandan kaya

iyi akşamlar nail bey arkadaşlara da hayırlı akşamlar sivassporumuz tabiki maç kaybedecek ben normal karşılıyorum benim sorum transfer yapılacakmı özellikle forvet yetersiz ben carlosun başarılı olacagına inanıyorum teşekkürler

kursad1981
02.09.2013, 19:29
Sivas'dan Kürsad

Hemen her maçta yenen gollerde hatası olan Borjan'a sizce daha ne kadar tahammül edilecek?

adres58
02.09.2013, 19:31
Atilla / Kastamonu

Kastamonudan saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Evvela yayın hakkında küçük bir isteğim olacak. Hem gurbetçiler için de çok faydalı olacaktır. Özellikle internet üzerinden yayın yapmanızı talep ediyorum.

Soruma gelince; Kısaca Fenerbahçe maçında neden bu kadar açık futbol sergiledik, Defansı bu kadar, orta sahaya yakın sürecek kalitede bir sistemimiz mi var.

kamışlı58
02.09.2013, 19:33
ist çaglayandan kaya

sivaslı olmak sivasspor taraftarı olmak hafta başı sizin programınızı seyretmek yorum yapmak dinlemek çok güzel yıllarca özlemimizdi bu özleme son veren sivassporumuza selamlar

nail bey şampiyonluga oynadıgımız dönemlerdeki gibi sizin her maç öncesi iddalı konuşmanızı özledik iyiki varsınız yaptıgınız yayın gerçekten mükemmel içten ve samimi teşekkürler..

Yönetici notu: Lütfen ayrı ayrı yorum yazmayınız. Sorularınızı tek başlık altında yazınız. Aksi takdirde sorunuz silinebilir...

alboran
02.09.2013, 20:57
sivas'tan refik evrenöz

gardaş bu takıma sezon başı eren aydın'ı sol bek diye almadılar mı ? ziya'nın yaptığı bu hatalardan sonra onun denenmesi gerekmez mi ? selamlar.

ankastre
02.09.2013, 21:01
elazığdan muharrem

hepinize iyi akşamlar nail bey benim emaneti ne zaman recep beye teslim edecen:D seni seviyok gardaş

34yigido34
02.09.2013, 21:11
istanbuldan onur yerli

iyi yayınlar nail abi konuklarınıza saygı ve selamlar
kayseri erciyesle yapacagımız cumhuriyet kupası maçını vizyon 58 kanalı verecekmi

oguzhan_1616
02.09.2013, 21:34
Sivas'tan Oğuzhan

Abi merhaba programı izlemeye yeni başladım daha önceden sorulduysa bilmiyorum transferle ilgili gelişmeler var mı?
Bir de sponsorluk gelirleri hakkında bilginiz var mı özellikle marka'nın sponsorluğuyla ilgili

A.Turan Korkmaz
02.09.2013, 21:48
Sivas'tan Halit.

Sivasspor resmi ürünleri mağazamızda yeni sezon formaları ve diğer ürünler bu yıl da gecikti. Her yıl aynı şey oluyor maalesef. Özellikle gurbetçilerimizin ilimizde olduğu yaz aylarında mağazada istenen formaları bulamıyorlar. Lig başlamış, taraftarlarımızın orijinal formalarıyla tribünde yerlerini almaları lazım. Süperligdeki her takım bu konuda atağa kalkmış ve planlı işler yaparken, Sivassporumuz maddi gelir açısından bu en önemli konuyu ne zaman ciddiye alacak?
Bir sorum da neden bu sene kombine alımında sadece tek bir karta taksit imkanı var? Oraya farklı bankaların pos cihazını koymak zor olmasa gerek.

eyuphulagu
02.09.2013, 21:57
Lütfen şehir ve isim belirtiniz...

yigidolar06
02.09.2013, 22:01
Konyadan
Deniz KILIÇ
Sivasspor forması giymiş abilerimiz le önümüzdeki hafta 4 eylül stadında canlı bir yayın bekliyoruz