Orijinalini görmek için tıklayınız : Aydın Karabulut
Sivasli010 06.09.2013, 20:26 Adı-Soyadı: Aydın Karabulut
Doğum tarihi: 25-01-1988
Doğduğu il: Berlin, Almanya
Boy: 1,78
Pozisyon: Orta saha
Geldiği Klüp: Elazığspor
Kulüp Kariyeri
Sezon----- Takim----------Oynadi mac--Gol sayisi
2006–2009 Beşiktaş 17 (1)
2009–2010 Ankaraspor 4 (0)
2009-2010 Ankaragücü (kiralik) 7 (1)
2011 Karabükspor 3 (0)
2011-2012 Göztepe Izmir 16 (0)
2012- Elazığspor 21 (0)
Milli Takımlar
2007 Turkey U18 8 (0)
2007–2008 Turkey U19 5 (0)
Turkey U21 3 (2)
Videosu: http://www.youtube.com/watch?v=GIm_TQOfFb4
myyiğido58 06.09.2013, 20:48 hmm bu oyuncu sivasta iş yapabilir
galiba aslen sivas kangalli diye duymustum
oguzhan_1616 06.09.2013, 23:32 2ci yarı kaçar gıder
Sen nasıl bir adamsın arkadaş ne zamandır fark ediyorum adam akıllı,iyimser bir şey yazdığın yok. Destek mi oluyorsun köstek mi? Senin taraftarlığından şüphe ederim ben arkadaş... Beğenmiyorsan git beğendiğin takımın TARAFTAR SİTESİNE.
kes lan dallama sanamı sorucam nerde ne yazıcamı demokrat olun bıraz goruse saygılı olun
oguzhan_1616 07.09.2013, 00:08 kes lan dallama sanamı sorucam nerde ne yazıcamı demokrat olun bıraz goruse saygılı olun
Bilmukabele..Terbiyesizlikten başka bir şey değil... Demokrat olun , görüşe saygılı olun diyen adama bakın bu adamı sitede barındırmanız hata bence.
kaçar gıder dememden nıye rahatsız oldun
şunu bil senden kat kat sıvaslıyım .sivaslı olupta başka takım tutanın da ta ......
fatihcan58 07.09.2013, 00:16 2ci yarı kaçar gıder
Senin bir tane doğru düzgün yorumun olmaz mı. 2 aydır ne zaman girsem senin saçma sapan yorumlarını okuyorum içimizdeki kayserilisin. Roberto Carlos'un hakkında attın. Başkan'ın hakkında attın bütün transferlere attın. Küme düşecek il takım Sivas dedin... Bende sana bir şey diyecem ama terbiyem el vermiyor.
ne kadar kayserılı varsa .anla tamam mı gevezelık etme sımdı okuma yazıdıklarımı madem hoşuna gıtmıyor
oguzhan_1616 07.09.2013, 00:19 kaçar gıder dememden nıye rahatsız oldun
Yahu kaçıp gidedebilir ona bir şey dediğim yok ama biraz destek olun arkasında durum hamlelerin.. Köstek olmayın. Her zaman olumsuz şeyler yazıp duruyorsun
benım oyle dememle kaçıp gıdıcek mı ..neyse hakkını helal et gece gece
oguzhan_1616 07.09.2013, 00:30 benım oyle dememle kaçıp gıdıcek mı ..neyse hakkını helal et gece gece
Helal olsun orası sıkıntı değil... Buraya herkes Sivasspor'u takip etme niyetiyle giriyor kimse düşmanın değil az önce bana ettiğin laf mesela beni ne tanır ne edersin ama dallama diyorsun.. Belli ki yapın böyle seninde ama biraz davranışlarına çeki düzen versen daha iyi olur herkes için.. Hadi eyvallah
fatihcan58 07.09.2013, 00:47 Bizim tabiatımızda var. 7 milyon Sivaslı var diye övünüyoruz ama 7tane adam çıkaramıyoruz. Bizim düşman aramıza gerek yok ki Sivaslı sivaslıya yeter zaten.
A.Turan Korkmaz 09.02.2014, 20:26 Bu maçın cdsini alıp tekrar seyretmeni isterim sevgili Aydın. İlk yarı daha bencil, ikinci yarı ise daha çok pası düşünen bir yapıdaydın. Biz, ikinci yarıdaki Aydın'ı hep görmek istiyoruz. Şahsi yeteneklerini takım oyunuyla bütünleştirdiğinde , tıpkı maçın ikinci devresi yaptığın gibi, ilk 11'in, hatta milli takım kadrosunun değişmezi, taraftarında sevgilisi olursun.
34MUAMMER58 09.02.2014, 20:33 aydın için sivasspor büyük şans ,yalnız bu şansı iyi değerlendirdiğini söyleyemeyiz ,nezaman pas vereceğini nezaman çalım yapacağını ,nezaman şut çekeceğini bi ayarlasa türkiyenin eniyi sol açığı olur ,ben kendi için değilde takım için oynarsa daha faydalı olacağına inanıyorum kendisini herşeye rağmen çok seviyorum
cemahmety 09.02.2014, 20:37 Golü Aydının atması hiç kimseyi yanıltmasın Aydın ilk yarıda takımın en kötü oynayanıydı saydığım kadarıyla 4-5 kere atağa çıkarken top kaptırmamıza neden oldu ve bizi gol pozisyonlarından etti. 2.yarı daha düzgün oynadı ve bu sırada golünü de attı belli ki devre arasında Carlos'tan sıkı bir azar işitmiş olmalı. İlk yarıda ki Aydın gibi oynayacaksa biz bu Aydın yerine Cihan Özkara veya Utaka ile de oynayabiliriz Çünkkü takıma hiç bişey katmıyor ve takımdan birşeyler götürüyordu. Ama 2.yarıdaki oyunu fena değildi. Çalımlarını ve şık hareketlerini her zaman yapmaya çalışcağına gerekli yer ve zamanlarda yapsa çok çok daha yararlı olacak ve gözlere hoş gelecektir.
Degerli arkadaslar küfürle bu siteyi kirletmeyelim lütfen herkes kendine Sahib olsun bu site öyle her agiza alinmayacak kelimeler yazilacak site degil biraz edeb yahu
Bi de çalımların sonunda topu ezmesen çok güzel olacak. 2 çalımdan sonra pas vermek acizlik değil takım oyunculuğudur Aydın kardeşim.
Ha bide şut çek artık...
kkemal58 09.02.2014, 21:28 Aydın her an topu kaybedecekmiş gibi sürüyor topu, yere sağlam basmıyor, ve zaten de kaptırıyor topu. Çok yetenekli bir oyuncu ama biraz daha sağlam oynaması gerekiyor...
''Samed58'' 09.02.2014, 21:38 Aydın her an topu kaybedecekmiş gibi sürüyor topu, yere sağlam basmıyor, ve zaten de kaptırıyor topu. Çok yetenekli bir oyuncu ama biraz daha sağlam oynaması gerekiyor...
Aynen çok yetenekli ama biraz daha pas vermesi lazim.
ihtiyar yiğido 09.02.2014, 21:57 Carlos ,Aydın'a maçı izlettirip tek tek hatalarını gösterip aynı hataları yapmamasını özellikle tembih etmesi lazım çünkü her maçda aynı hataları yapıyor
ELLİSEKİZ 09.02.2014, 22:13 Kontrolsüz güç güç değildir Aydııınnn...!
Her altığın topu rakip 2-3 oyuncunun arasına girerek bomba bırakırcasına topu vermen nam-ı diğer Bombacı Mülayimi hatırlatıyor.Mahalle mçında bile takım oyunu var artık , onlar bile öğrendi ayağa pası. Darısı sana İnşallah...
Dost acı söyler Aydın gardaaşşş.Ayrıca attığın gölüde tebrik ederim ...:)
İyisin hoşsunda inşallah bu sitede senin adına yapılan yorumları ve eleştirileri dikkate alarak kaliteni ve yeteneğini dahada yükseltirsin ayaklarına sağlık...
superglam 09.02.2014, 22:56 Süper bir oyuncusunun Aydın gardassss Ama arkadaslarinda bahsettigi gibi biraz top kayiplarini azaltan ronaldo yanından bile gecemezde ışte biraz daha dikkat et attığın gol içinde seni tebrik ediyorum zaten ne zaman gol atacaksın diye de bekliyordum
sebasteia 15.02.2014, 22:41 sevgili aydın, ayağına topu aldığında sonsuza kadar o topun sende kalmayacağını/kalamayacağını, uygun durumdaki arkadaşına pas vermen gerektiğini, üç kişinin arasına dalıp çıkmak gibi bir mucizenin peşinden koşmanın gereksiz olduğunu anladığın ve uyguladığın gün, harika bir topçu olacaksın!
ancak bu söylediklerimi yaşın 35 olmadan önce yapmalısın. sonrası pek faydalı olmayabilir.
34MUAMMER58 16.02.2014, 12:14 kendisiyle koftiden 2 yıllık anlaşma yapıp bülent hocaNINtakımına 2 3 milyon € ya satarsak bizden iyi kimse yok :D,orda artistik hareketler yaparsa araplar messi aldık sanır bayılır ,bence şu haliyle takımın elfreni olmaktan öte yararı olmaz ,neyaa 5 kişinin içine dal topu kaybet sonra seyret ,takım o anlarda cümbür c3maat hücümda yakalanıyor kontra yiyor ,bunun kulağını çekin dedik ,falakaya yatırsanda akıllanacağı yok ,yoksa gerçekten iyioyuncu ben çok seviyorum ,bunlarıda futbol yaşamında önü açık olduğu için, daha iyisini yapacağına inandığım, sevdiğim için diyorum
58YIGIDO58 16.02.2014, 12:23 Satin gitsin fazla bencillesti gereksiz gereksiz calimlar aloo messi misin aydin sen ???
Madem 5 kisiye calim atacan at o zmn .
poolat58 16.02.2014, 13:28 Aydın'a sormuşlar futbol mantaliten nasıl diye;
-Topu alırım, hemen etrafıma bakarım, arkadaşlarım benden pas bekler, ben ise nerede çok rakip futbolcu var, pervasızca aralarına dalarım, yele yepek gider labut gibi devrilirim, takımımı kontarada yakalatır bir de gol yedirtirim. Benim için futbol budur.
:D
58YIGIDO58 26.02.2014, 14:30 Artik Aydin kesin uyarilmali her mac ayni bencil oynuyor pas atmiyor 5 adamin arasina giriyor kendisini Messi saniyor.
Ne zaman kendi icin degilde takimi icin oynarsa iste o zaman gozumde iysin Aydin Karabulut.
yiğido58sinan 13.04.2014, 21:30 lütfen oy verelim yiğidolar haftanın golü olmaya çok yakın. Videonun altındaki 5.yıldıza basın.
http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2013-2014/26/sivasspor/aydin-karabulut-13612
Bu gidiclen büyük takima gider süper oyuncu helal olsun
atabey58 14.04.2014, 09:28 bizim bu taraftarı anlamıyorum ya kardeşim bırakın gidin ya, ne biçim insansınız siz. adam süper oynuyor canıyla başıyla oynuyor hala aydınla uğraşıyorsunuz yazıklar olsun diyorum yeter artık birazda yapıcı olun ne var.....
DoomsDay58 14.04.2014, 12:27 Aydın sezon başında iyiydi, sezon ortası biraz bocaladı çok top ezdi vs. ama son haftalarda toparladı harika oynuyor inşallah performansı böyle devam eder. Grosicki gittikten sonra elimizde kalan en önemli 2 kanat oyuncusundan biri o inşallah sözleşme uzatır ve seneye de bizimle devam eder.
cemahmety 14.04.2014, 18:32 Aydın sezon başında iyiydi, sezon ortası biraz bocaladı çok top ezdi vs. ama son haftalarda toparladı harika oynuyor inşallah performansı böyle devam eder. Grosicki gittikten sonra elimizde kalan en önemli 2 kanat oyuncusundan biri o inşallah sözleşme uzatır ve seneye de bizimle devam eder.
Aynen katılıyorum Aydın sene başında fırtına gibi başladı sonra bir ara milli takıma çağırılması ve oynatılmaması dönemi oldu o dönemden sonra artık bunun nasıl bir etkisi olduysa çok bencil bir Aydın geldi son haftalardaki aşırı puan kayıplarımızdan sonra hem Carlos'un uyarması hem de Aydın'ın kendine yaptığı bir çeki-düzen verme sonrası yine son 2-3 haftadır düzgün oynamaya başladı. Seneyi böyle bitirirse yönetim hiç düşünmeden sözleşme uzatsın. Hele birde sene sonunda önümüzdeki sene için rekabet edeceği kaliteli bir kanat alırsak bu Aydın'ı daha hırslandırır ve takıma katkısı da artar diye düşünüyorum
Beşiktaş sezon sonunda tekrar alacakmış Aydın'ı öyle söylentiler var doğru mu ?
yiğido58sinan 15.04.2014, 08:19 bizim bu taraftarı anlamıyorum ya kardeşim bırakın gidin ya, ne biçim insansınız siz. adam süper oynuyor canıyla başıyla oynuyor hala aydınla uğraşıyorsunuz yazıklar olsun diyorum yeter artık birazda yapıcı olun ne var.....
Son bir ay içerisinde kim hangi uğraşms aydınla bir göstersene! Asıl ben senin gibi taraftarı anlamıyorum yazıları okurken tarihine de bak bi!
sawyer5892 15.04.2014, 08:47 aydini en cok elestitenlerden biri de bendim arkadaslarin dedigi fibi iyi baslamisti bir ara gercekten cok kotu oynadi ama son 3 haftadir hakkini vermek lazim insallah boyle devam eder
Son hafta şunu gösterdin: Şahsi oyunun çok çirkin görünümdeydi. Ne zaman kollektif oynamaya başladın. Işıl ışıl parladın eski futbolcu hüviyetine döndün. İşte Aydın Karabulut budur.... Hep böyle devam etmelisin!!!!
bizim bu taraftarı anlamıyorum ya kardeşim bırakın gidin ya, ne biçim insansınız siz. adam süper oynuyor canıyla başıyla oynuyor hala aydınla uğraşıyorsunuz yazıklar olsun diyorum yeter artık birazda yapıcı olun ne var.....
futbolcu iyi oynadığı zaman iyi güzel baş tacı ederiz kötü oynadığı zaman ağza alınmadık küfürler ederiz ana avrat dümdüz gideriz sivasında böyle bir taraftar pardon çekirdekçi tayfası var
kadir00058 30.04.2014, 00:07 , Sivasspor'dan Aydın Karabulut'un transferi için futbolcunun menajeriyle prensip anlaşmasına vardı. Ligde bu sezon istediği sonuçları alamayarak taraftarlarını üzenBursaspor, Sivasspor'dan Aydın Karabulut'un transferi için futbolcunun menajeriyle prensip anlaşmasına vardı.'da, yönetim kurulu, yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarına erken başladı. Olağanüstü genel kurul kararı alan Erkan Körüstan başkanlığındaki yönetim kurulu, sezon sonunda Sivasspor ile sözleşmesi sona erecek Aydın Karabulut'un menajeri Erdem Karagöl'ü transfer görüşmesi yapmak üzere Bursa'ya davet etti. Yeşil-beyazlı yöneticiler, görüşme sonunda Karabulut'un 3 yıllığına transferi konusunda Karagöl ili prensipte anlaştı. Bursasporlu yöneticilerin birkaç gün içinde bu transfer için oyuncunun menajeriyle ön sözleşme imzalayacağı bildirildi. - See more at: http://m.ligtv.com.tr/haber/aydin-karabulut-bursa-yolunda.. eger bu haber dogruysa hem aydinaa hemde bizim bunca zaman bekliyen yönetime yaziklar olsun
Rallim58 30.04.2014, 00:14 , Sivasspor'dan Aydın Karabulut'un transferi için futbolcunun menajeriyle prensip anlaşmasına vardı. Ligde bu sezon istediği sonuçları alamayarak taraftarlarını üzenBursaspor, Sivasspor'dan Aydın Karabulut'un transferi için futbolcunun menajeriyle prensip anlaşmasına vardı.'da, yönetim kurulu, yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarına erken başladı. Olağanüstü genel kurul kararı alan Erkan Körüstan başkanlığındaki yönetim kurulu, sezon sonunda Sivasspor ile sözleşmesi sona erecek Aydın Karabulut'un menajeri Erdem Karagöl'ü transfer görüşmesi yapmak üzere Bursa'ya davet etti. Yeşil-beyazlı yöneticiler, görüşme sonunda Karabulut'un 3 yıllığına transferi konusunda Karagöl ili prensipte anlaştı. Bursasporlu yöneticilerin birkaç gün içinde bu transfer için oyuncunun menajeriyle ön sözleşme imzalayacağı bildirildi. - See more at: http://m.ligtv.com.tr/haber/aydin-karabulut-bursa-yolunda.. eger bu haber dogruysa hem aydinaa hemde bizim bunca zaman bekliyen yönetime yaziklar olsun
Kimsenin elini kolunu bağlayıp zoraki imza attıramazsınız ki...
Sivasspordan ayrılıp pişman olmayan bir tane futbolcu var mı?..
Bu transferin gerçekleşeceğini düşünmüyorum, olsa dahi kendi düşen ağlamaz... Futbolcusunun alacağı olmayan tek kulüpten kim ayrılmak ister, ayrılırsa da kendi bilir demek lazım...
Olayın Yönetimle ilgisinin olduğunu düşünmüyorum...
kadir00058 30.04.2014, 00:19 Kimsenin elini kolunu bağlayıp zoraki imza attıramazsınız ki...
Sivasspordan ayrılıp pişman olmayan bir tane futbolcu var mı?..
Bu transferin gerçekleşeceğini düşünmüyorum, olsa dahi kendi düşen ağlamaz... Futbolcusunun alacağı olmayan tek kulüpten kim ayrılmak ister, ayrılırsa da kendi bilir demek lazım...
Olayın Yönetimle ilgisinin olduğunu düşünmüyorum...
Elini kolunu belki baglayip imza attiramasin abi ama adami kosa kosa imza attirmaya yönelik sözlesme sunabilirsin..yani biraz daha iyilestirme yaparsin bu seneki oynadigi futbolada bunu hak ediyor..heleki türk ve sivasli olan bi futbolcu bizim icin dahada önemli seneye bu kadroda kalmali ins dedigin gibi yalan haberdir bizde bu satirlari bosuna yaziyoruzdut abi.
burak58as553 30.04.2014, 00:30 Ben kesinlikle yönetim kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.Çünkü bu adam seneye Avrupa oynayacağını bildiği halde Bursaspor'a gidiyorsa kendi bileceği iştir.
Kendi düşen ağlamaz.Önünde Erman Kılıç,Eneramo örnekleri var...
Morten58 30.04.2014, 00:35 http://resimzade.com/Show.html?i=44009&token=74724
Aydin Karabulut'un menejeri Erdem Karagöl ..
Insallah takimda kalir, Roberto Carlos varken ne isi var Bursada ?
Morten58 30.04.2014, 00:42 Yeşil-beyazlılar, Sivasspor'dan Aydın Karabulut'un transferini bitirmek üzere...
http://www.trtspor.com.tr/resimler/74000/75570.jpg
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Sivasspor'dan Aydın Karabulut'un transferi için futbolcunun menajeriyle prensip anlaşmasına vardı.
AA'nın haberine göre, ligde bu sezon istediği sonuçları alamayarak taraftarlarını üzen Bursaspor'da, yönetim kurulu, yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarına erken başladı.
Olağanüstü genel kurul kararı alan Erkan Körüstan başkanlığındaki yönetim kurulu, sezon sonunda Sivasspor ile sözleşmesi sona erecek Aydın Karabulut'un menajeri Erdem Karagöl'ü transfer görüşmesi yapmak üzere Bursa'ya davet etti.
Yeşil-beyazlı yöneticiler, görüşme sonunda Karabulut'un 3 yıllığına transferi konusunda Karagöl ili prensipte anlaştı. Bursasporlu yöneticilerin birkaç gün içinde bu transfer için oyuncunun menajeriyle ön sözleşme imzalayacağı bildirildi.
TRT SPOR - Kaynak: AA
Rallim58 30.04.2014, 01:04 Aydın Karabulut'un Bursaspor'a transfer olayı, Aydın'ın içinde kalan geçmişteki bir uktedir. BJK'da iken yaşanılan olayın uzantısıdır. Aydın tercihini Bursaspordan yana kullanacaksa yapacak birşey yok demek lazım...
Yine söylüyorum, Sivasspordan ayrılan bütün futbolcular pişmanlıklarını dile getirmişlerdir, Aydın'ın da bu pişmanlığı yaşayacağını görüyor gibiyim...
Maaşını, primini, alacaklarını günü gününe veren tek kulüpten ayrılmak akıl tutulması olsa gerek...
bahbaba58 30.04.2014, 01:08 Aydın Karabulut'un Bursaspor'a transfer olayı, Aydın'ın içinde kalan geçmişteki bir uktedir. BJK'da iken yaşanılan olayın uzantısıdır. Aydın tercihini Bursaspordan yana kullanacaksa yapacak birşey yok demek lazım...
Yine söylüyorum, Sivasspordan ayrılan bütün futbolcular pişmanlıklarını dile getirmişlerdir, Aydın'ın da bu pişmanlığı yaşayacağını görüyor gibiyim...
Maaşını, primini, alacaklarını günü gününe veren tek kulüpten ayrılmak akıl tutulması olsa gerek...
NE ENERAMOLAR NE SEZER BADURLAR NE BLİCALAR NE İBHRAHİM DAĞŞANLAR NE ERMAN KILIÇLAR
geldi geçti SİVASSPORDA hepsi 10 numara 5 yıldız oynadı ama gittiklerinde günden güne eridiler
MEHMET YILDIZ BALİLİ HAYRETİN YERLİKAYA PETKOVİÇ AKIN gibi bizi satmayan oyuncular lazım BLİCAYI o sezon bülent uygun gönderdi bu sözüm ona değil diğer yukarıda tüm saydığım oyuncularadır...
Aydın aklını başına al...
dogan5880 30.04.2014, 01:09 gıden gıder .kımler gıtmedı kı .efsane kadro daıldı aydın gıtse ne olur
poolat58 30.04.2014, 01:46 avrupaya gidecek olan Sivassporu bırakıp kıçı kırık Bursaya gidecek öyle mi. Yav he he!
son birkac hafta disinda sahada yoktu.. kendini pazarliyor.. bize boyle adam lazim degil.. yolu acik olsun varsin nereye istiyorsa gitsin
noname87 30.04.2014, 07:36 Aydın yararlı oldu ama benim gözümde Cicinho gibi Burhan gibi Aatıf gibi değişilmez bir oyuncu olamadı.Bursa'ya da faydalı olacağına sanmıyorum.
sebasteia 30.04.2014, 07:52 çok istiyorsa gidebilir. iki maç iyi oynayıp üç maç saç baş yolduran bir arkadaş. istikrar sorunu var. bu sorunu en az yaşadığı yer sivas'tı. giderse kendisi bilir. biz aydın gibi kimleri alıp adam etmedik ki...
Sivasspor' un ona uygun taktikle oynadığını unutmayalım ona rağmen 3 maç oynayıp gerisinde bizi sinir hastası etti. Ama güzel olan, bizde oynayan oyuncuların hep parlaması demek ki bir şeyleri doğru yapıyoruz.
58sinan58 30.04.2014, 10:24 haber7 sporda da aydın Beşiktaş ile anlaştı yazıyor
34MUAMMER58 30.04.2014, 10:57 aydını TAA bjk deyken beğenenlerdenim,ankaraspordayk en,elazığdayken sivasa gelirse daha başarılı olacağını sanıyordum öylede oldu,zaman zaman bireysel oynaması yüzünden sıkıntılar yaşadık,sivasda yuhlandı filan ,bjk den teklif gelirse aydın gidebilir,her oyuncu büyüktakımda oynamak ister ,yok bursa yada trabzona giderse ,aydın mssi bile olsa benim gözümde biter,başarılıda olamaz zaten o takımlarda bizden 100 200 bin ero fazla kazanabilir belki ,ancak çok başarılı olacağını ve o takımların taraftarlarının aydına taammül edeceklerine inanmıyorum,tarihe baktığımızdada sivasda başarıyı ,istikrarı yakalayan hiçbir oyuncu ,sivasdaki kadar başarılı olamamıştır,buna 3.lig 2.lig,süperlig serüvenlerimizin hepsi dahil,eskişehirin kovduğu burhan sivasda harikalar yaRAttı,elazığın gönderdiği aydın herkesin gözüne battı,bursanın yolladığı tum sivası şampiyonluğa oynattı,romanyada ve türkiyede yılın stoperi olan bilica ogünleri arıyor,erman yine öyle kadroya giremiyor,diyeceğim şuki aydın büyük takımlardan birine giderse kızmamak lazım,ben bu dedikoların kesileceğine aydının sivasla yola devam edeceğine inanıyorum
PETKOVİC 30.04.2014, 11:10 Bursaspora hayırlı olsun 3 yıllık anlaşma yapmışlar iyi uykular yönetim!!!
Haber doğruysa hayırlı olsun diyelim ama kariyer olarak bursaspor doğru takım değil bence iyi bir kulüp ama SİVASSPORumuz daki ortam arkadaşlık ve carlos gibi bir tecrübeyi cok arar hayırlı olsun...
harbi harbi bursa'ya giderse ayıp eder.yönetimimiz kesinlikle sözleşme uzatma teklifinde bulunmuştur ona.ama o inatla bursaspora gitmek istiyorsa gerçekten hem ayıp hem salaklık.şu anda sivasspor avrupa kupalarına gitme mücadelesi veriyor, bursaspor ise nerelerde.eğer bunlara rağmen bursa'ya gidecekse anlarım ki aydın para için oynayan kariyer vs derdinde olmayan bir futbolcuymuş.
sawyer5892 30.04.2014, 14:26 giden hic bir futbolcunun arkasindan ah vah edecek degiliz kimler geldi kimler gitti kimlerin yeri dolmadi ki? bu sene yeni yapilananan bir takim olmamiza ragmen avrupayi kovaliyoruz seneye daha iyisini aliriz
Morten58 30.04.2014, 16:06 Morten 58: Faruk Baskan Aydin giderse cok üzülecegiz ,
kesinlikle uzatilmali Aydin sivasli kangalli , sivaslinin isi ne bursada ?
Faruk Taşseten: Merak etmeyin kardeşim bizimle anlaşacak inşallah, yok bursa transferi rahat olun
Morten58 30.04.2014, 16:48 "Az önce Sivasspor Başkanvekili Sn. Erdal Sarılar'a Aydın Karabulut transferinin doğru olup olmadığını sordum.Sivasspor yönetimi olarak kesinlikle böyle bir transferden haberleri olmadığını,basında çıkan haberlerin yalan olduğunu ve ayrıca 18 Mayısta Genel Kurula gidip yönetimi bırakacak olan Bursaspor yönetiminin giderayak böyle bir transfer yapacağınında hiç bir mantığa sığmadığını söyledi."
sivasfutbol 30.04.2014, 18:23 aydın sivasspordan giderse erman ve eneramonun durumuna düşer istanbul takımları ve diğer külüpler sivasspor taraftarı veya yönetimi gibi sabırlı olmazlar ve çok değil ilk yarıda kiralık gönderirler aydın sivasta kalırsa akıllı davranmış olur bence herzamanda ilk 11 de şans bulur
sadece kendine oynayan futbolcudur aydın.
son haftalarda biraz kendine çekidüzen verdi bunun sebebide sezonun sonu gelip kendi vitrinin oluşturmaktır.
Aydına yapılan tepkilerin olduğu haftadan itibaren aydın sivası kafasından sildi gibi.
Murat ARICI 01.05.2014, 01:30 BEN AYDININ GİDECEĞİNİ SANMIYORUM..YALAN
B.DUMANLI 01.05.2014, 07:44 Aydin Sivasspor´da basit oynamaya basladi ve futbolu pirim yapti resmen.Bastan böyle oynamaliydi.Neden calima giripte kendini yoruyorsun at toplari aralara veya diklemesine o golü atacak olan zaten cikacaktir.
Ama Aydin´in bu basit oyunu onu adindan dahada fazla söz ettirir hale geldi.Attigi paslar rakibi zor durumda birakiyor resmen.Allah nazarlardan saklasin diyelim...
58 Amsterdam 58 01.05.2014, 11:19 Aydin son haftalarda iyi oynuyor ve seneye de boyle guzel oynacaksa kesin kalmali. Bizim yonetim ikna etsin.
mustafa_kavak58 25.10.2014, 15:15 Şenol Güneş 9 oyuncunun biletini kesti
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş takımda düşünmediği 9 isimle yolların ayrılmasını istedi.
Aydın Karabulut: Başkan her ne kadar, “Affedebiliriz” dese de bileti kesin olarak kesildi. Takıma geri dönmesi imkansız. Devre arasında eski takımı Sivasspor’a dönebilir.
http://kralspor.ensonhaber.com/senol-gunes-9-oyuncunun-biletini-kesti-2014-10-25.html
DoomsDay58 25.10.2014, 16:51 Eğer dönerse faydalı olur. Geçen sezon Utaka'ya çok gol attırdı. Sezonun 2.yarısında hücum hattında işimize çok yarar.
***bu takım ancak aydınla 3 puanlara ulaşabilir.
Rallim58 25.10.2014, 20:59 Aydın'la Bursasporun yolu ayrılıyor, yönetim takip ederek yeniden Sivasspora kazandırılmalıdır.
Aydın, yarım sezonda olsa gelip topunu oynamalıdır.
Abdullah DuMaN 25.10.2014, 22:42 Gelmesine yaptıkları yüzünden sıcak bakamıyorum
sivaslıadem 25.10.2014, 22:48 aydının geçen seneki takımdaki rolü bir binanın kolon direklerine benziyordu bunu görmüş olduk
bencil oynuyordu veya oynayamıyordu bir yana takımı oynatıyordu
ziya daha verimli oluyordu aydının sayesinde
baska alıcısı çıkmadan takıma monte etmeliyiz devre arasında
34MUAMMER58 26.10.2014, 10:36 onu, bunu ,şunu bırakın,gökhan törenin bjk ye yaptığı katkıya bakın,aydınla gökhan töre arasında hem fiziksel hemde teknik benzerlikler var,eğer böyle bir oyuncuyu bulamıyorsan ,mecburen aydını tekrar kazanmak gerekir,geçensezondan tek eksiğimiz aydın ,maalesef yeri dolmadı ,bunu maçlarda net görebiliyoruz,atıfıda ,ziyayıda ,burhanıda oynatıyordu,bursa bırakmayıpta neyapacak hiçdeğilse masrafından kurtulurlar ,devre arasında zordaki tüm takımlar yerli oyuncu almak isteyecekler ,aydında bunların en başında olacaktır,şimdiden aydın ve bursayla anlaşıp belirli antrenman programıyla hazır tutulmalıdır
Aydın karabulut kaç ay sakat bilen varmı?
eyuphulagu 26.10.2014, 21:30 Sivasspor sadece Aydın a kaldıysa vay halimize...Aydın seni istemiyorsa se de onu istemeyeceksin...denize düşen yılana sarılır diyorsan gelecekte Aydın ın yapacaklarına da katlanacaksın...Aydın iyi oyuncu olmasına da ;Türkiye de o mevkide oynatacak başka hiç mi oyuncu yok;Trabzondan ayrılan Turgut Doğan Şahin aynı mevkinin oyuncusu ve şu anda Spor Toto Ligde Kayseri de oynuyor;hem de takır takır oynuyor;geşçen yılda G.Antep de oldukça iyi oynamıştı..Antalya da oynayan Emrah Başsan da aynı mevki de oynamıyor mu;hem Aydından da daha genç...Bunun gibi eğer ararsan başka çok sayıda oyuncu var..Aydın gökten zembille mi indi...Sen eğer iyi bir izleme (skaout)ekibi oluşturmazsan,yıl boyu alt liglerden oyuncu izletmezsen daha çok Aydınlar beklersin...Takımın bu duruma gelmesinde oyuncular ve R.carlos kadar birileri de mutlaka sorumludur...Taraftar sezon başında bu takıma iyi bir forvet biri 10 numara olmak üzere 2 tane orta saha ve 1 tane de Aydın ın yerine oyuncu alınması için adeta bir yerlerini yırttı...Ama birileri bunu adeta duymazlıktan geldi...Şimdi suçlu arıyoruz..Kendi düşen ağlamaz...Önümüzde 2 tane final maçı var;hadi bu maçlardan en az 2 -3 puan almada göreyim;devre arasına kadar en az 17-18 puan almazsan kendini sezon sonunda nerede bulacağını herkes biliyor..Yönetim ve R.Carlos dahil herkes bu takımda artık olmaması gereken en az 4-5 tane oyuncu olduğunu herkes biliyor bilmesine de çözümü erteleyip duruyorlar....30 yaşın üstünde 4-5 tane oyuncuyu zaman zaman ilk 11 de oynatan bir takım bakalım bu yıl neler yapacak;bu oyuncuların yerine yenilerini almazsak yıl sonunda nerede olacağımızı kimse bilemez..Ucuz etin yahnisinin olmadığını birileri bilemezse bu işin sonu nerede biter onu da Allah bilir...
Rallim58 27.10.2014, 00:06 Aydın karabulut kaç ay sakat bilen varmı?
Aydın Karabulut'un geçen ay, sağ dizinden artroskopik mozaikplasti (kıkırdak transferi) ameliyatı olduğunu unuttuk. Ara transfer döneminde, Sivasspora gelmesinin mümkün olamayacağı bilgisi geldi.
Aydın Karabulut'un geçen ay, sağ dizinden artroskopik mozaikplasti (kıkırdak transferi) ameliyatı olduğunu unuttuk. Ara transfer döneminde, Sivasspora gelmesinin mümkün olamayacağı bilgisi geldi.
Aynen öyle ağbi, ameliyat olmuştu. Sezonu kapattı dediler.
|