Orijinalini görmek için tıklayınız : LORANT’TAN ARTIK TAVİZ YOK

SivasSpor.Com
29.11.2005, 22:11
Alman teknik adam alınan kötü sonuçlar nedeniyle futbolcularına yapılan idmanlarda aslı taviz vermiyor

Sivasspor’un Alman teknik patronu Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamadaki tavırını futbolcularına takındı.

Disipliniyle tanınan Sivasspor Teknik direktörü Werner Lorant, futbolcularının Beşiktaş maçında disiplinden kopması ve istediği futbolu sahaya yansıtamaması nedeniyle son derece katı kararlar alırken bu kararları da uygulamaya başladı. Beşiktaş maçı sonrasında, “Futbolcularımı devre arasında uyardım. Disiplinizi takının. Beşiktaş’ı yenin. Eğer bu maçta yenilirseniz hepiniz gerçek beni tanıyacaksınız”şeklinde açıklama yapmıştı.

Alman teknik adam yaptığı bu açıklamanın ardından futbolcularına “Gerçek Lorant’ı” hissettirmeye başladı. Lorant’ın sert tavırları nedeniyle idmanlarda çıt çıkmazken, disiplin ise had safhada. İdmanlar öncesi futbolcuları ile toplantı yapan Alman teknik adam uyarılarını sürekli dile getirirken, “Artık asla disiplinsizlik istemiyorum. Böyle bir şey olursa neler yapacağımı görürsünüz. Forma giymek için can atan gençler var. Disiplinsiz davranını gönderirim, yerine gençleri değerlendiririm. Bundan sonra herkes kendine dikkat etsin. Benim verdiğim ve benim istediğim futbol dışında bir taktik görmek istemiyorum” dedi.

Lorant, konuşmalarının yanı sıra idmanlarda da ağırlığını hissettirirken, çalışmalarının temposunu zirveye çıkarttı. Futbolcular ise Lorant’ın tavırları nedeniyle bir hayli hırslandı.
Hakikat Gazetesi

Arif Coşkun
29.11.2005, 22:20
Başarı isteniyorsa orada disiplin şart. Umarım futbolcular kısa sürede toparlanır ayakları yere basar,ben büyüğüm demekle büyük olunmuyor,aldığın sonuçlar ve yolun sonunda hedeflediğin yere gelirsen o zaman büyük olursun.Lorant bu maçtan sonra gereken disiplini getireceğinden eminin.
Saygılar

AMCA58
29.11.2005, 22:22
BİRAZ DA LORANTA İŞ DÜŞÜYOR.ÖZELLİKLE SON MAÇLARDA SIKSIK ALMANYADA BULUNUP TAKIMIN BAŞINDA ÇALIŞMALARA KATILAMIYORDU UMARIM ARTIK ÖZEL İŞLERİNİ HALLETMİŞTİR.ONA ARTIK DAHA ÇOK ANTREMANLARDA İHTİYACIMIZ VAR.

1967_DERNEK_10UR
29.11.2005, 22:27
ZATEN BU ZOR DÖNEMDE HOCAMIZDAN KİMSE TAVİZ BEKLEMESİN..REHAVET YASAK..

Serd@r
30.11.2005, 09:38
Evet hocam bizden de taviz yok,son Beşiktaş maçından sonra bu maç ne olur diyene(Kayserispor maçı)bilmiyorum kardeşim iyi oynayan kazanır demekle yetiniyoruz.

drummer
30.11.2005, 10:56
şimdiye kadar niye taviz vermişki.
birdenbire taviz yok demeye başladı.
elindeki tavizler bitti heralde.
ama yenileri sipariş edilebilir,canını sıkmasın..
bir taviz biter,yenisi alınır.

acakislalimahoni
30.11.2005, 11:11
BİR ARACIN YOL ALIRKEN DOĞRU TARAFA GİTMESİ DİREKSİYON SİSTYEMİNŞN DOĞRU ÇALIŞMASINA BAĞLIDIR. BU BAĞLAMDA SİVASIMIZIN YOLUNU KAYBETMEMESİ İÇİN LORANT' A BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR DİSİPLİN TABİKİ ŞART SİVASIMIZ BU LİGE KOLAY ÇIKMADI GERİDE DÜŞMESİNİ DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMEYİZ ÇO YÜZDEN EN KÜÇÜK TARAFTARINDAN YÖNETİMİN EN TEPESİNDEKİ İNSANLARA KADAR BU RUH HERKESTE OLMALI BİRLİK OLMALI VE BİR TAKIM GİBİ OYNAMALIYIZ

SİVASIM EN İYİSİNE LAYIKTIR.

DJMuRaT
30.11.2005, 11:36
eVET ÇÜNKÜ ACİLEN Bİ GAİBİYET SERİSİ YAKALAMAMIZ LAZIM..

KAOSTAN DÜZEN DOĞAR...

bbptek58
30.11.2005, 14:26
TAVİZ TABİİ Kİ VERMİYCEK AMA TAKTİĞİNİ DE Bİ AN ÖNCE DEĞİŞTİRMELİ...

MERİÇ
30.11.2005, 16:08
Helal loranta bence disiplin sart almamız lazım kayseri macını bu hırsla

sivaslim
30.11.2005, 16:56
arkadaslar sızce hocamızın buyk takımlara karsı taktıgı hosunuza gıdıyormu

kadir20
30.11.2005, 18:33
degil büyük takimlara karsi asagi siradaki takimlara karsi taktigide sahsen benim hosuma gitmiyoor,herkes cikiyoor cook güzel oynadik diyor oysa ortada alkislanacak oyun yok hosuma giden sadece fenerbahce ve diyarbakir maclarindaki oyundu,defansa cekilip kontra atakla gol bulup sonra onun üstüne yatmak bence iyi bi taktik degil,defansif oynayan takimlar herzaman futbolu cirkinlestirmistir bazilarinin cok güzel oynadik dedigi maclarda oyuncular kendi yarisahasindan bile cikmadi, bu oyunlaa futbolu cirkinlestiriyoruzz,

bunlar benim düsüncelerim

not: Bu mesajin site yöneticileri tarafindan silinecegine eminim

MERİÇ
30.11.2005, 18:47
LOrant zaten en baştan disipline önem werdi helal olsun

MERİÇ
30.11.2005, 18:50
bence büyük takımlara karsı taktiğimiz iyi degil gol attıktan sonra niye çekiliyoruz kendi yarı sahamıza anlamıyorum belki 2. golü de bulsak daha rahat bi futbol oynarız besiktas macındada fener maçındada aynı hatayı yaptık:(

serhankaburcuk
30.11.2005, 19:02
WERNER LORANT = ALMAN DİSİPLİNİ....

kadir20
30.11.2005, 19:12
disiplin: iyi

taktik :0

serhankaburcuk
30.11.2005, 19:14
disiplin: iyi

taktik :0

Elindeki kadro ile ancak bu kadar taktik verebilir...Şuana kadar kazandığımız puanları bu taktikle aldık unutma kardeş....

Arif Coşkun
30.11.2005, 19:42
Belki lig fikstürü avantajımız vardı,elbette zorlu maçlarda oynayacaktık.Puan kayıpları normal, fazla abartmamak lazım,daha ilk senemiz.Herşey zamanla daha iyiye gidecek bence.

BROTHERS58
01.12.2005, 01:02
ZARARIN NERESİNDEN DÖNÜLÜRSE KARDIR.ASLINDA RİZE MAÇINDA BASLADI OYUNDAKİ ZAAFİYETLER.ÖNLEM ALINMASI SART ARTIK.CÜNKÜ DEVREYE KADAR NE ALISAK KARDIR.DEVREDEN SONRA HER MAÇ KIRAN KIRANA GECECEK.

GuNaY
01.12.2005, 01:21
bu zamana kadar da pek taviz vermiyordu zaten hoca ama şimdi disiplin konusunda ve özellikle son dakikalar da kaybolan konsantrenin üzerinde durulmalı..
fazla bahsi geçmedi ancak bjk maçında da son dakika golü yedik :(