Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 29.09.2013, 16:57 http://resimzade.com/Show.html?i=42294&token=61198 (http://resimzade.com/Show.html?i=42294&token=61198)
Spor Toto Süper Lig'in 6'ıncı haftasında deplasmanda Elazığspor'u 4-2 yendiğimiz maçı değerlendirelim.
Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Maçın en iyisi kimdi : ?
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?
2-0 dan maçı kaybetseydik üzülecektik. 3 puan çok iyi oldu. Ama eksiklerimiz var. Her maç gol yemek iyi bir durum değil. Konya maçı hariç hep gol yedik.
2-0 dan maçın dönmesi ise düşündürücü. Carlos işi iyice öğrenene alabileceğimiz kadar bol puan toplamak lazım.
Ligde oynadığımız son 9 deplasman maçında galibiyet alamayan Sivasspor, deplasmanda 237 gündür galip gelemiyordu şükür bu hasret Elezığ galibiyeti ile son buldu, şimdi önümüzde kendi saha ve seyircimiz önünde Gençlerbirliği'nide yenerek iç saha galibiyetimize'de sıfırdan başlamamız gerek.
Roberto Carlos Sivasspor'un başında bu gün oynanan Elazığspor galibiyeti ile 237 günlük deplasmanda galibiyet hasretine'de son vermiş oldu.
Öldük öldük dirildik ama galibiyetide alarak Elezığ'dan döndük. Sivassporu'mu tebrik ediyor bundan sonraki maçlarımızda başarılar diliyorum..
Besyo_cu 29.09.2013, 17:01 Sivasın maçını izlerken maç mı izlıyoruz dayak mı yiyoruz belli değil, 2 kişi beni dövse bu kadar hırpalanmazdım ömrümden ömür gitti.
58_babacan_58 29.09.2013, 17:01 Öldük öldük dirildik 2-0 dan maç vermek ne demek ya, bu kadar kapanmanın ne gereği vardı !
Bir Daha DENİZ ÇOBAN VE EKİBİNİ BİZİM MAÇIMIZA VERME TFF !
Bu takim niye tek devrelik mac oynuyor?
Gecen hafta ilk yari sahada yoktu bu hafta 2. yari sahada yok.
Sivasspor iki haftada iki rekor kirdi.
Gecen hafta kendi sahasinda kaybederek kaybedilmez rekoru gitti
Bu hafta deplasmanda kazanarak, kazanama rekoru bitti.
u2sivasspor 29.09.2013, 17:02 ilk yarıda daha iyi olan taraf bizdik bence maçın iki adamı vardı aatıf korcan kötü oynayan oyuncumuz yok gibiydi kadir ortalarda gözükmedi yine çok şükür 3 puan aldık
ROMANTİK KATİL 29.09.2013, 17:02 Eger bu mac gitseydi cok üzücü olurdu. Skor avantajı bizdeyken gereksiz uzun toplarla topu Elazıgspora bıraktık. Hakeminde katkılarıyla beraberlik saglandı. Atıfın bizim için nekadar önemli oldugunu bir kez daha gördük. Pozitif futbol oynuyoruz ama rehavete girmeden bunu oyunun geneline yaymak lazım. Deplasmanda kazandıgımız ilk mac sehrimize ve tüm Sivaslılara hayırlı olsun.
DoomsDay58 29.09.2013, 17:06 ilk yarı biz attık elazığ yüklenmeye çalıştı ama biz izin vermedik. 2.yarı ise elazığ yine yüklendi bu sefer istediklerini başardılar hakem de elazığa katılınca maç aleyhimize döndü ama sonunu iyi getirdik. kaybetseydik çok kötü olurdu. tebrikler SİVASSPOR
Bu galibiyet, takım ve hoca hakkında atıp tutmak için hiç bir fırsatı kaçırmayan sözde sivaslı baykuşlara gelsin.
Elazığspor'un maçı 2-2 ye getirmesi heyecan kattı yoksa sıkılıyorduk,10 dakika da teslim olduk Elazığ'a,korcanın penaltı kurtarması ve AAtıf ve Mehdi AŞ nin hazırladığı pozisyon maçı kazanmamazı sağladı,takım iii gitmiyor kötü oynuyoruz fizik gücümüz yetersiz çare bulunması lazım ,Elazığ'da takımı destekleyen yiğidolar a tşkler
58hayati 29.09.2013, 17:10 58hayati
]Spor Toto Süper Lig'in 6'ıncı haftasında deplasmanda Elazığspor'u 4-2 yendiğimiz maçı değerlendirelim.[/COLOR]
Maçta göze çarpanlar.aydın karabulut Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? orta alanda top tutamıyoruz.
Maçın en iyisi kimdi : ? atıf seşu
Maçın en kötüsü kimdi : ?]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?herşeye düdük çaldı .hakem soyadı gibi tam çoban.
Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : tam yerinde değişiklik yaptı ama muratı alarak penaltıdan kaçamadı.
28 SVS 58 29.09.2013, 17:11 son yıllarda izlediğim en tempolu en güzel maçtı sonuna kadar hak ettik kalpten gidecektim 2-0dan sonra bu kadar yaslanmanın en lüzumu var at 5 tane sıkıntıya girme ne gerek var ya bir kez daha gördüm ki takım iyi yolda fenerbahçe maçı hariç çok iyi maçlar çıkardık kayseri ve kasımpaşa maçlarından rahat puan çıkarırdık şimdi daha çok acıyorum o maçlara hakem berbattı ama çağlar birinci maçın bütün güzelliğini bitirdi ve bir kez daha gördüm ki trabzondan adam çıkmıyor lisansı iptal edilmeli küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum elazığa gelince diğer maçlarında başarılar ama en büyük düşme adaylarım arasında...
Ne maç Oldu ama 6 gol 3 penaltı 4-2 kazanmasını bildik Deplasmanda Teşekkürler Yiğidolar.
hasanim58 29.09.2013, 17:27 3 puanla dönülmesi harika oldu Sivasspor kaliteli bir takım ins çarklar yerine oturduğu zaman hersey daha güzel olacak
7 Sivasspor 6 3 0 3 12 12 9
İstikrar yakalamamız lazım, bir kaç maç üstüste kazanmalıyız.
Maçın hakemi deniz çobanın yaptığı şer..sizlikleri kazanmamıza rağmen unutmamalıyız.
Bu adamın galiba geçmişte sivaslılarla unutamadığı bir acısı olsa gerek.
B.DUMANLI 29.09.2013, 17:33 Bu ligin takimi olmayan Elazig ile berabere kalsaydik cok üzücü olurdu.2-0 galipsiniz ve rakibi oynatiyorsunuz.Bunun izahi gercekten olamaz.Beraberlik golündeki penalti dogruydu.Sahada 10 kisi kaldiktan sonra vitesi yükselttigimizde Elazig´in caresizligi adeta görülüyordu.Iki takim arasinda klas farki vardi.Sahanin en iyisi Aydin en kötüsü ise Kadir´di.
Biz henüz takim olamadik bu acikca görülüyor.2-0 galipken rakip moral olarak cökmüsken ,rakibi oynatarak ona moral vermekde neyin nesi.Üstüne gitsen Elazig nefes alamiyacak sahada yoklari oynayacak ama biz defansa cekilmeyi ve topa dokunmamayi yegledigimiz icin sonucu 2-2´ye tasidik.Sahada 10 kisi kaldiktan sonra Atif ve Aydin´in gayretleriyle galibiyet gollerine eristik.
Suda bir gercekki mac 2-2´ye geldikten sonra cok üzüldüm, cünkü karsimizdaki rakip,rakip degildi beraberlik bizleri cok üzerdi...
34MUAMMER58 29.09.2013, 17:33 tam iyi oynamadan 10 kişi kalarak ,2-0dan 2-2 yaptırıyorsak,2 penaltı aleyhimize veriliyorsa,hakemde elinden gelen kıllığı yapıyorsa bu maçı 2-4 kazanıyorsak sivasspor çok süper takım demektir,bide bu takım tam kapasite oynarsa seyredilmeye doyum olmaz
Spor Toto Süper Lig'in 6'ıncı haftasında deplasmanda Elazığspor'u 4-2 yendiğimiz maçı değerlendirelim
Maçta göze çarpanlar : korcanın muhteşem geri dönüşü ve hala takım olamadık
Maçın en kötüsü kimdi : utaka,kadir ve burhan
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :acemi ve berbat yönetti.
]Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : cok kötü 0-2 skora güvenip takımı geri cekti oyuncu değşikliğini yerinde yapamadı,son 3 hafdtadır kadir,burhan ve utakadaki düşüşleri fark edemedi.hakan ilk 11 de vede macların 2 devrsin kamil yer almaldır.
bugun burhan hariç herkez iyiydi ama 2-0 dan maçı neredeyse veriyorduk penaltıyı kurtardıktan sonra maç döndü muratın aptalcabir hareketi maçı tekrar elazığa verebilirdi iyi mücadele ettik hiç rahat maç izleyemedik kendimi sıkmaktan başıma ağrılar girdi
hakanı mutlaka kullanmalı carlos bu takımda hakan her zaman iş yapar ama sonradanda olsa oyuna almıyor hiç anlam veremiyorum ciddi hamle sorunu var carlosun
34yigido34 29.09.2013, 17:46 aydını tebrik etmek lazım adam öyle bi top oynuyoki adeta bizi mest etti inşallah böyle devam eder korcanda çok iyi bir performans sergiledi top ayagımızı geldiginde elazıg taraftarlarının bizim futbolcuları ıstıklaması hiç hoş degildi
furkancfc 29.09.2013, 17:47 Bu gün takımı eleştirmek istemiyorummm. Sadece sevinecem. 2-2'den sonra Atıf,Aydın Karabulut ve Mehdi'nin mücadelesi sayesinde kazandık diyebilirim. Artık seriye bağlamak gerekiyor..
SivasliMuhammed 29.09.2013, 17:52 kadirin yerine hakan oynamali!!!kamili cook özledim nerdesin kamil.refik pek seyler yapamdi macin en iyisi atif oldugunu düsünüyorum.haftaya navratil oynasin onuda cok özledim
58sinan58 29.09.2013, 17:54 Çoban da costaya kırmızı göstererek bizi haftaya bir golden etti adam ne güzel seriye bağlamıştı
çok ilginç bir maç oldu ama artik sivasspor hep boyle yapiyor alistik, 3 puan bize ilaç gibi geldi artik bir istikrar yakalayip seri'ye baglamaliyiz.
ben fazla takip edemedim sivas elazig dostlugunu zedeliyecek bir seyler oldu mu arkadaslar.
Bu maçta bayağı zorlansak bile defans yapabileceğimizi gösterdik.Defansif olmayan bir ön libero olan Mehdi ile ancak bu kadar defans yapabildik.Adam gelirken yalandan rakibin önünde duruyor.Ben daha dalıp bir topa girdiğini görmedim.Ama topu alınca da takımı rahatlatıyor.Onu da söyleyim.Samimi söylüyorum Santos dönünce ön liberoya geçse takım daha rahatlar.Aydın ve Cebur un öncelikle zayıflaması lazım.En az 5 6 kilo fazlaları var.Şu antremanların dozu artması lazım.Ben bunu sadece futolcuların kilolarına bakıp söylüyorum düşünün.Aydın Atıf kaliteli futbolcular.Macta 2-0 öne gecmemiz sayesinde kapanarak oynamayı ögrendik ama bu seferde mücadele gücümüzün 2 . yarı basında düşük olduğunu gördük.2-0 da Hakan Arslan ı düşünseydik orta sahaya bu kadar kapanmak zorunda kalmazdık sanırsam.Bu maçı aldıysak Korcan a özellikle teşekkür etmek de gerekiyor bence.Sonuç olarak tempomuzu antremanlarla arttırır defansif gücümüzü daha dirençli yaparsak umutluyum.Ama her macta minumum 2 gol yediğimizi düşünürsek çoğu maçta bunu çeviremeyebiliriz.
Düşünülmesi gereken kadro;
Korcan
Cicinho Navratil Ümit Ziya
Santos Kadir
Aydın Mehdi Atıf
Cebur(Utaka)
2. yarıların başından itibaren de Grosicki ve Burhan gibi hızlı adamları devreye sokmak düşünülmeli.
Murad_Kelleci58 29.09.2013, 18:28 Düşünülmesi gereken kadro;
Korcan
Cicinho Navratil Ümit Ziya
Santos Kadir
Aydın Mehdi Atıf
Cebur(Utaka)
2. yarıların başından itibaren de Grosicki ve Burhan gibi hızlı adamları devreye sokmak düşünülmeli.
SANTOS kimdir arkadaş.. Yeni bir transfer mi"..?
canimsivas58 29.09.2013, 18:38 SANTOS kimdir arkadaş.. Yeni bir transfer mi"..?
Bende merak ettim
sivaslıadem 29.09.2013, 18:43 hakanın ismi santos mu oldu yoksa :-)
Da Costa demek istemiş olabilir arkadaş.
Poyrazcan 29.09.2013, 18:55 Utaka'nın bu takımda yeri yoktur! Adamda heyecan yokki takım oyununa uyum sağlasın. Bütün oyuncular tek yürek olmalı.
Eski bir hastalık olan; Öne geçtikten sonra geriye yaslanmak devam ediyor.
yıldızelii8 29.09.2013, 19:07 ben fazla takip edemedim sivas elazig dostlugunu zedeliyecek bir seyler oldu mu arkadaslar.
vallahi kardeşim ben maçı izlediğim kadar top bizdeyken ıslıkloyrlardı birde maç bidikten sonra sivas kümeye diyirek bağırdılar...
kamışlı58 29.09.2013, 19:12 Her şeye ragmen kazanmak güzeldi takımımızı tebrik edyorum gakkoşlara başarılar
münihli_58 29.09.2013, 19:15 Deplasmanda 4 gol ile galip gelmek her yigidin harci degil tebrikler sivassporum
Respect58 29.09.2013, 19:16 Rengifo'yu gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı.Da Costa'yı da stoper diye aldık gol makinesi çıktı.Bu terste bir işlik var :)
sirseri58 29.09.2013, 19:24 vallahi kardeşim ben maçı izlediğim kadar top bizdeyken ıslıkloyrlardı birde maç bidikten sonra sivas kümeye diyirek bağırdılar...
SİVAS KÜMEYE DİİL SİVAS BURAYA DİYE BAĞIRDILAR KARDEŞ YANLIŞ ANLAMIŞIN
ADAMLAR TEBRİK ETTİ
eyuphulagu 29.09.2013, 19:26 Yoruma hakemden başlamak istiyorum;bazılarının dediği gibi hakem çok kötü değildi..İki tarafın aleyhine de hatalar yaptı..Verdiği penaltı kararlarının doğru olduğunu düşünüyorum..Da Costa yı sarı karttan atmayabilirdi...Sivasspor ilk 25 dak. oldukça iyi oynadı;pozisyonlara girdi gollerini attı....Rakibe fazla pozisyon vermedi...ilk yarının sonu ve 2. yarı rakibin oyununu izledik;rakip orta sahayı çok kolay geçti..Bunun soncunda kalemizde üst üste pozisyonlar gördük..Korcan ın karşı karşıya çıkardığı pozisyonlar var...Penaltıyı kurtaran Korcan Atıf la beraber maçın en iyilerindendi..Aydın 2. yarı daha iyi oynadı..Utaka golün dışında fazla ortada görünmedi;rakibe baskı yapamadı..Yerine giren Refik hiç hazır görüntü vermedi;maç eksiği ve kondisyon sorunu olduğunu açıkca gösterdi...Ben 2. yarı dökülen orta sahada Carlos un Hakan ı oyuna almasını beklerdim...Sivasspor defans yapmayı beceremeyen bir takım;onun için topu hep ileride tutmalı..Bu işi Utaka ve Refik le şimdilik yapması zor gözüküyor..Mehdi orta sahada bu maçta iyi işler yaptı...Ziya ilk yarı fena değildi;2. yarı rakip atakları karşısında o da iyi değildi.....Da Costa iyi oyuncu olmasına rağmen defansta patlamaya hazır bomba gibi;golü atmasına rağmen bir penaltı yaptı,2. sarıdan atılıp takımını 10 kişi bıraktı..Hatta bir pozisyonda kendi kalesine bile gol atabilirdi...2. yarı oyuna giren Murat ın yaptığı penaltı çok gereksizdi...Aydın iyi oynamasına rağmen takımla olan uyum sorunu devam ediyor..2. yarı ben Aydın'ı çok beğendim.. Aydın ters kanatta aynı BJK lı Gökhan gibi serbest oyuncu olarak oynatılırsa sivasspora çok katkı yapar..Sivassporu alkışlayan Elazığspor taraftarları en güzel centilmenlik örneğini verdiler...Sivassporu kutluyor;G.B maçında galip gelmesini arzu ediyorum...
DA COSTA GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDA SAHADA OLACAK AZDA ŞANS BİZDEN YANA OLSUN. İŞTE OYNAYACAGINA DAİR MADDE...
- İki sarı karttan kırmızı kart gören ya da bariz gol şansını engellediği için kırmızı kart gören futbolcular, takip eden ilk resmi maçta oynayamazlar ve bu şekilde cezalarını tamamlarlar. Bunun için PFDK'dan ayrıca bir karar beklemeye gerek yoktur.
58YIGIDO58 29.09.2013, 20:04 Macin adami costa ve aatif
Macin kotusu srfsz. Hakem nerden buluyorlar bunlari anlamiyorumki elazignin kazanmasi icin elinden geleni yapti.
Carlosun oyuncu degistirmeme israri suruyor buna artik dur demeli aksi taktirde sakatliklar artar.
Artik kimseye mac vermemeliyiz.
A.Turan Korkmaz 29.09.2013, 20:06 Çok önemli bir deplasman galibiyeti oldu.
Maçtaki artılarımız:
-Atıf'ın form tutmaya başlaması, attığı iki gol de süperdi. Mehdi'yle paslaşarak attığı muhteşem 3. golümüz ve diğeri 'penaltı böyle atılır' dediği 4. golümüz.
-Utaka, henüz gücünü 90 dakika'ya yaymasa da etkili olmaya başladı. Goldeki zamanlama ve vuruş güzeldi. Takım savunmasına da katkı vermeye çalıştı.
-Ziya'nın çıkışları ve goldeki asisti kadar savunmada kestiği toplar da önemliydi. Eski fırtına gibi günlerden esintiler vardı.
-Mehdi, ne kadar faydalı olabileceğini ispatladı.
-Aydın, eski takımına karşı oynayıp ıslıklamasına rağmen 80 dakika gayretliydi.
-Kadir ve Cicinho sakin ve dikkatli oynamaya çalıştılar.
-Ümit, her maç üzerine koyarak daha forma giriyor.
-Korcan, kurtardığı penaltı ve bazı önemli pozisyonlarla maçı çevirmemizde başrollerdeydi.
Maçtaki eksilerimiz:
- 2-0 galipken nasıl oynanması gerektiğini bilmeliydik.
- Burhan gibi bir yeteneği daha iyi kullanabilmeliyiz.
- Aleyhimize verilen her iki penaltı da ve kırmızı kartta defans oyuncularımızın beceriksizliği vardı. Da Costa diyelim ilk golde pozisyon hızlı gelişti toptan kaçamadın, yapılan bir ortada topa çıkarken neden omza basarsın? Tamam, hem hücuma destek verip hem defansa dönmek artı efor istiyor ve yoruluyorsun ama bunlar biraz da anlık pozisyon alışlarıdır ve fundemental denilen temel özelliklerdendir.
Ya Kara Murat'ın dışarı giden topa dalışına ne demeli, sana da tamam Murat'ım, çoktandır oynayamadığın için aşırı konsantrasyonla en iyisini yapma isteğinden oldu ama gene de sana yakışmadı, takımı puandan edebilirdin.
Artı ve eksileriyle, sonucu güzel, ileriki maçlara da umut vaadeden iyi bir maç çıkardık. Takımımıza teşekkür ederken, Elazığlı kardeşlerimize de bundan sonraki maçlarında başarılar dileyelim.
Costa nın ilk adı Santos değil mi.Gerçi bu Brezilyanın adları o kadar uzun oluyor ki.Genellikle de bi Santos oluyor genelinde;)
yıldızelii8 29.09.2013, 20:10 SİVAS KÜMEYE DİİL SİVAS BURAYA DİYE BAĞIRDILAR KARDEŞ YANLIŞ ANLAMIŞIN
ADAMLAR TEBRİK ETTİ
haa ozaman yanlış anlamısım gardaş kusuruma bakmayın
Costa nın ilk adı Santos değil mi.Gerçi bu Brezilyanın adları o kadar uzun oluyor ki.Genellikle de bi Santos oluyor genelinde;)
adam brezilyali degil portekiz ama ayni sey sayilir
Haftanın gölü yine bizden :D
Aatıf Şeyşu :D
http://www.ligtv.com.tr/goller/haftanin-golu
myyiğido58 29.09.2013, 20:30 bence bu macta hem elazıg taraftarı hem sıvasspor taraftarı kazandı
Sivasli010 29.09.2013, 20:51 haydi yigidolar yikin ligtv.com.tr
haftanin golu simdilik aatifde ama daha fazla oy almali ve arayi acmali:)
http://www.ligtv.com.tr/goller/spor-toto-super-lig#video
uye olmak 2 dakikalik is
hadi yigidolarrrrr
Bu maçın teknik analizi yapılmaz çünkü SON YILLARIN EN ART NİYETLİ HAKEMİ vardı sahada !
0-2 'den sonra inanılmaz kararlar verdi.
2 PENALTIDA YANLIŞ, KIRMIZI KARTTA YANLIŞ ...
Maçı 2-2 yaptı, bizi de 10 kişi bıraktı.
Eğer Aatıf iyi gününde olmasaydı yenilmiştik ama HAKEME ...
Sanırım kazandığımız için kimse HAKEMİ fazla yazmamış ?
B.DUMANLI 29.09.2013, 21:09 aydını tebrik etmek lazım adam öyle bi top oynuyoki adeta bizi mest etti inşallah böyle devam eder korcanda çok iyi bir performans sergiledi top ayagımızı geldiginde elazıg taraftarlarının bizim futbolcuları ıstıklaması hiç hoş degildi
Dostmusuzya buyüzden isliklamislardir.:)
defans berbat belkıde lıgın en kotur en yumusak defansı bızde her maç yıyoruz
Bu maçın teknik analizi yapılmaz çünkü SON YILLARIN EN ART NİYETLİ HAKEMİ vardı sahada !
Sen hangi maçı izledin ;
Hakem çok iyi maç yönetti , penaltılar doğru , ikinci sarıdan kırmızıda doğru;
Elazığa vermediği bir penaltı var hatta...
DOGU_BEY 29.09.2013, 21:58 inanılmaz gel gitli bir maç oldu...atıf mehdi korcan ve aydın takımın iyileriydi..da costanın kolay kart görmesi konusunda mutlaka uyarılması lazım..fakat 2.kartı bence biraz ağırdı..penaltılara birşey demiyorum ama bu deniz çoban denen art niyetli hakem maç içinde çok göze batmayan pozisyonlarda verdiği saçma kararlarla maçı gerdi...geçen maçlarda da yazmıştım gol atma ve pozisyona girme konusunda sorunumuz yok sorun TAKIM SAVUNMASI...ortasaha defans bütünleşmesini tam anlamıyla yapamıyoruz bunu da halledersek keyif veren ve seri galibiyetler alan takım izlyeceğiz...bugün atıf 2.yarıda 2-2'den sonra adeta tek başına maçı kopardı ve iyi futbolcu olduğunu,lider futbolcuolduğunu bir daha kanıtladı..ondan istediğimiz işte bu, gereksiz topla oynaması değil..korcanın performansı da fena değildi ve kurtardığı penaltıyla ben geri futbola kaleye döndüm mesajı verdi..eminim bugün kalede borjan olsa o yan toplarda mutlaka daha çok gol yerdik...RAFİK DJEBBOUR önümüzdeki maçta ilk 11 başlar diye düşünüyorum umarım utakayla çift forvet oynarlar...dediğim gibi ayağa pas ve hücum sıkıntımız yok, bütün halinde takım savunmasını geliştirirsek bu takım daha güzel olacak...maç öncesi iki takımı da beraber çağıran ve taraftarlarımız dostça karşılayan elazoğlı kardeşlerimize de teşekkürler ve selamlar...
B.DUMANLI 29.09.2013, 22:11 Bugün itibariyle ligin 6. macini bitirmis durumdayiz.6 macda alinan 9 puan.2 ic saha ,birde deplasman galibiyeti.
Genellikle Da Costa bu galibiyetlerde cok büyük pay sahibi.Güzel futbol oynamiyoruz,saman alevi gibi bir parliyoruz,bu arada gol gelirse ne ala, gelmezse maglubiyet kacinilmaz oluyor.
Aydin kaliteli,Burhan´da bir düsüs var ve Kadir´in oyuna katkisi hic yok.Aatif ve Mehdi ortakligi bu takimi ayakta tutuyor,birazda Aydin´in katkisi.Bugün Korcan takimi adeta ipten aldi diyebilirim.Hakan´a artik Carlos sans vermeli.Gecen yil Hakan´in bir kac golüne bu taraftar sahit oldu.Bu konuda baskan agirligini koymali ve Hakan ,Aydin ikilisi ve yanlarinda Burhan bakin takim nasil saha kalkiyor.Kadir forvet hattina top atamiyor,bunu yaparkende topu rakibe kaptiriyor.Bu dönen toplar takimin aleyhine kontra ataga dönüsüyor ve bunun sonucunda gol yiyoruz.Kadir´in zamaninda bu takima cok emegi gecti fakat orta saha iyi olmayinca bu sefer defansta zorlaniyor,orta sahanin verdigi aciklari kapatmak zorunda kaliyor.Bugün macdan ziyade sadece Kadir´i seyrettim onun oynadigi futbol o kadar abartilacak cinsten degil.Sunu aciklikla söyleyebilirimki Kadir bu ligin oyuncusu degil.Korkarak oynuyor yani hata yapmaktan adeta korkuyor.Bir yere yanlis pas atmayayim diye ,fakat attigi her top rakibe gidiyor.Bunu malesef bugün gözlemleme imkanim oldu.Cünki gayem sadece Kadir´i seyretmek ve oyuna katkisini görmekti.Cok vasat bir oyuncu ve Sivasspor´a katkisi yok.Sirf Fransizca biliyor Aatif ve Mehti ile dil sorunu olmasin diye takima konuluyor.Baska bir izahida yok.Genc Hakan kenarda oturuyor.Kadir´in yaptigi 3 metreden topu Ziya´ya vermek.Oda yan top ileriye attigi zaman zaten rakibe kaptiriyor.Allah´dan bugün galip geldikde Kadir fazla gündeme gelmedi fakat ilerisi icinde güven vermeyen oyuncu Kadir.Elazig macini 90 dakika izleyen ve sadece Kadir´i seyreden biri benim ne demek istedigimi cok daha iyi anlar.
çok ilginç bir maç oldu, 3 penaltı, 2 kırmızı kart. sonuçta güzel maç oldu ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. kardeş takımımız elazığsporada geçmiş olsun.
babapiton 29.09.2013, 22:29 Korcan: Bu maçta 11 oynaması süprizdi.Geçen haftanın aksine hatasız oynadı.Artı penaltıda çıkardı.Yan toplarda da çok başarılıydı.İnşallah performansı böyle devam eder.
Cicinho: Duran topta yine asistini yaptı.2-0 avantajdan dolayı defansif oynadı ama yediğimiz golde Elazığlı futbolcunun kafa topunu vurduğu bölgelerde kafa topu hiç çıkarmıyor boyu aşırı kısa değil bu tür bölgelere girip stopere yardımcı olmalı.
Da Costa: Golünü attı.Defansif acıdanda iyiydi.Penaltıyı refleks olarak yaptı.Kafa topuda faullü çıktı sarı göstermeye bilirdi hakem.Ama ben beğeniyorum genel anlamda Da Costayı.
Ümit : Mükemmel oynadı belkide Costa'dan bile iyi oynuyor.Gelişimi muhteşem ayağıyla çok kritik bir top rakibe giderken son anda dokundu.
Ziya : 2.golde güzel bir asist yaptı defansif manada o bölgeden hiç adam geçmedi diyebilirim.tabiki Aydın'ın katkısıyla.
Kadir : Adem'in yerine ve daha defansif görev üslendi.Normal düzeyde bir performans
Mehdi : Adem'in yerine Kadir'in geçmesiyle o da Kadir'in yerine geçti.Bölüm bölüm iyi oynadı.Defansif manada koştu.Boşlukları kapattı ama top kazanacak tipte bir oyuncu değil.Aldığı topları iyi kullandı.Çok şık bir asist yaptı.
Burhan: İlk 3 maçta çok iyiydi.Son 3 maçta gittikçe düşüşe geçti.Bu maçta sahanın en kötülerinden hiçbir katkısı yoktu.Geçen maçta ve bu maçtan çıktıktan sonra yüzüne havlu sarıyor ve maçta kazak giymişti galiba hastaydı.Performansını bu nedenler etkilemiş olabilir.
Aatif : Carlos'la birlikte gittikçe güçleniyor.Geçen sene son dakikalarda fiziksel olarak düşüyordu bu maçta 90+ daki deparı ve şutu ne kadar güçlendiğini gösteriyor.Sahada lider bir pozisyonda 2 tanede gol attı.Maşallah.
Aydın : Maçın iyilerinden topu ayağında tutarak oyunu rahatlattı.Gerektiğinde aldı topu ileri götürdü.Defansif açıdan iyi perfomans gösterdi.
Utaka: Çok çok çok kötü gol falan umrumda değil.Top atılıyo kafa topuna çıkmıyo bile.Ön tarafta hiçbir şekilde pres yapmıyor onun işinide aatif yaptı.Bu durumda 11'i haftaya kayıp eder.
Djebbour: Bence Utaka'yla karşılaştığında iyiydi.En azından pres yapıp rakibi bozmaya çalıştı.Penaltı yaptırdığı pozisyonda araya kaçışı çok iyiydi.Haftaya 11 de başlarsa şaşırmam.
Murat: Girdiğini gördüğüm an kesin penaltı yaptırır dedim.Aynen oldu yaptırdığı penaltı affedilir gibi değil.Adamın arkası dönük en fazla geri pas verebilir.Böyle bir pozisyonda öyle bir atlayış çok anlamsız.İbrahim Sürgülü'nün daha iyi bir stoper olduğunu düşünüyorum.Bu haliyle ilk 18'i hak etmiyor Murat.
Carlos 2.yarı değişiklikle başlamalıydı.Topu önde tutamıyorduk.Ve yine bir Takımın boyunu uzatmak adına Hakan değişikliği bekledim. Duran toplarda çok kısa kalıyoruz.Sadece Ümit ve Da Costa uzun, Utaka zaten kafa topuna bile çıkmıyor.Buna bir çözüm lazım.
adam gıbı top oynarsak lıgı beklemedımız yerlerde bıtırıızz
58megayigido 29.09.2013, 22:48 Soglenecek cok birsey yook sahada olmadigimiz halde 4 gol attik
Kalbi olan sivas maci berabere dutumdayken maci izlemesin
Ve 1 farkla ondaeykwn son 5 dk izlemesin
Macin tek yildizi atif be korcandi..
58megayigido 29.09.2013, 22:49 Gercek su , bu futbola devam edersek inisli cikisli grafikler bizi bekleyecektir..
sivistar 29.09.2013, 23:02 Bence bu takım dahada gol makınesı olacak daha forvetlerımız takımı ısınmadı bıle dun mac skorunu yazmıstım 6 2 yenerız dıye 4 2 yendık ınanın yatmasak bızım cok gol atacak gucumuz var ıstedıgımız an gol atabılen takımız kalede korcanı secmek daha dogru bır karar..borcandan daha ıyı hemde yabancı kontenjanımızda acılıyor gecırdıgı kabus gunlerı uzerınden sılerse sıvassporun uzun sure kalecısı olabılır...lıg uzun maraton hakanıda kullanacagız muratıda ademıde..kamılıde bence ıyı kadromuz var.. Carlos cok ıyı tercıh ben oynattıgı futbolu begenıyorum.. Yenıldıgımız maclarda bıle guzel top oynadık takım bırlıkte pişince dahada ıyı olacagız hafta ıcı oynayacagımız kupa macın skor tahmınını yapıyorum 9 0 yenerız..........tesekkurler carlos tesekkurler yonetım...
legolass 29.09.2013, 23:03 maçı 90 dk izlemedim ama izlediğim kadarıyla yine defans ve orta sahada problemler var çok veriyor takım.her maç gol yiyoruz 6 maç 12 gol yemişiz 12 gol atmışız her maç ortlama 2 gol atıp yeme oranıyla oynuyoruz.ligin en fazla gol 3 takımında biriyiz.
utaka gol attı diye iyi oynadı diyemeyiz 6 haftada yaptığı hiçbişey yok.
djebbour hiç hazır değil. hele bir pozisyonda nerdeyse boş kale ayağında topu bekleitip kaleciye kaptırdı.
korcan geçen hafta haftalardır oynamamanın verdiği sıkıntıyla geçen hafta parlak görüntü vermemişti hatalı gol yemesine rağmen geçen hafta yüzde yüzlk goller çıkardı. bu hafta maçın yıldızı oldu.inşallah hep korcan oynar.atıf tartışmasız bu takımın yıldızı.mehdi çok faydalı oynuyor.manuel da costa 3 haftadır gol atıyor. kart sorunu bize çok sorun çıkartır demiştik öylede oluyor.her maç sarı kart üstüne bu maç kırmızı yedi. aydın çok iyi transfer oynadığı maçlarda bunu gösteriyor.
asıl önemli olan cicinho.tamam dünya yıldızı olabilir asist yapıyor forvete yardım ediyor çok koşuyor ama kendi alanını çok boş bırakıyor rakibi seyrediyor kafa topuna çıkmıyor. ayrıca en önemli konu kasımpşa ve bu maçta yaptığı bir hareketti. geçen hafta yanılmıyorsam taç pozisyonunda sancaka tekme atmıştı ama hakem sarı verdi ucuz kurtardı bu maçta yine bir oyuncuya tekme attı ama hakem görmedi.bunun sebebi nedir ? ben dünya yıldızıyım her istediğimi yaparım hoacamı da sallamam mı demektir.carlosu bence pek sallamıyor.oyuncunun üstüne ağırlığını koyamıyor carlos bunu gösterir bu hareketler.acilen önlem alınmalı costanın her maç kart görmesine ve cicinhonun hareketlerine.
cılgınsivas58 29.09.2013, 23:06 Maçın hakemi deniz çobanın yaptığı şer..sizlikleri kazanmamıza rağmen unutmamalıyız.
Bu adamın galiba geçmişte sivaslılarla unutamadığı bir acısı olsa gerek.
sadece deniz çobanın degil her hakemin bize karşı kuyruk acısı var
cılgınsivas58 29.09.2013, 23:08 2-0 önde götürdüğümüz bir maçı gereksiz şekilde kapanmakla 2-2 ye getirdik
bu takıma 2-0 dan sonra bişi oluyor hemen defansa kapanıyor
deplasmanda kazanmak güzel bir duygu işallah böle devam ederik
cılgınsivas58 29.09.2013, 23:10 carlosun hakanla alıp veremediği nedir acaba oynaması gereken maçta oynamadı
Morten58 29.09.2013, 23:14 Kupa macinda kesinlikle yedek agirlikli ilk 11 ile cikmamiz gerekiyor !
Bu maci degerlendirmek yerine en kötü macin genis özetini izlemeyi öneririm !
Ama Futbolcu olarak degerlendirmek gerekirse:
Ziya Erdal , Aatif , Korcan , gibi oyuncular ön plandaydi.
Aydin Karabulut , Kangalli , Sivasli ve cok iyi oynuyor ! Ilerleyen haftaalrda golde atacaktir , bence tek eksik gol , yoksa süper yaptigi driblingler , ve attigi nefis paslar , ve bir cok sey.
Son olarak bilmedigim icin sormak istiyorum ; Manuel Da Costa , Kupa macinda oynamayacak , Cezali durumda oldugu icin , peki Genclerbirlgii macinda cezasi bitiyor mu ?
Morten58 29.09.2013, 23:17 Son olarak :
John Utaka daha iyi olacaktir, ayrica Eneramodan gol vuruslari 10 kat daha iyi , bitirici vuruslari anlaminda, tabiki ikiside baska tarz oyuncular bunuda akliniza sokunuz !!!
kursad1981 29.09.2013, 23:34 adem kocak'ın sakatlanması takımın pasa dayalı oyun sıstemının bozulmasına yol açtı.bu sezon ilk defa rakıbımızın kontrolünde oynanan bir maç izledik.korcan'la bu iş olmaz derken takımın galıbıyetınde bugun önemli rol oynadı.
sivasspor'umuz bu maçı kazanarak kotu gününde bıle mac kazanacağını gostermıstır.2 hafta sonra verilecek mıllı mac arası takıma ilaç gıbı gelecektir
Burhan'ın performansında büyük düşüş var haftaya dinlense iyi olacak, onun yerine Kamil'e şans verebilir Carlos. Forvette de Utaka yerine Djebbour ile başlasa hiç fena olmaz. Bugün Mehdi oynağı mevkide hiç sırıtmadı jeneriklik de bir asist yaptı, haftaya -denendiği bölgede- yerini garantiledi bence.Haftaya bu bahsettiğim değişimlerle sahaya çıkarsak evimizde Gençlerbirliğini sahadan sileriz..
dedebali58 30.09.2013, 01:22 güzel bir oyun oldu 3 puan daha güzel gb yi evimizde yenip tirübün şov yapmamız gerekli
6 Hafta diyorduk ahanda geçti .Sırası ile değerlendirisek;
1- Puan olarak iyiyiz.Sıkıntımız yok avantajımız bu.
2- Oyun olarak 15 er dak.lık parçalı oyun oynuyoruz.Toplamda 45 etmiyor.
3-Oyun felsefesi ve taktik anlayış iyi.Oyuncular yapmaya çalışıyor.
4- Tranferler %90 olumlu.Sıkıntılı olanlar fizik sorununu çözünce faydalı olacaktır.
5- Eleştirilerimiz bu oyun alayışına uygun ortasaha kurdumuz yok.Bunun için defansif çok hata yapıyoruz.Kaliteli ön libero olmadan bu oyunu ancak bu kadar oynayabiliriz.
6-Fiziki kaitemiz iyinin altında.Top bizde devamlı kalsa yeter ama rakibe oyunu bırakınca çabuk yükeniyoruz.
7-Çok organize gol pozisyonu buluyoruz.Tedbir alması zor takımız.Dripling var, şut var, duran top var.
8-Oyun disiplini sorunumuz var.Sisteme sadık kalmayan oyuncularımız var.(Cicinho,Costa)Çabuk gevşiyoruz.
9-Oyuna müdahale konusunda biraz sorun yaşıyor teknik heyet.Sanırım kulübe kalitesini beğenmiyorlar.Ama Hakanın bu kadro rotasyonu için yeterli olduğu düşüncesindeyim.
Hasılı zevkli, ama bir o kadar stresli bir lig ama ilk 8 içinde bit yakımımız olacağını düşünüyorum.
9- Sistemi işl
58fast58 30.09.2013, 07:56 arkadaşlar hakemin fazla oyun aetki eden bir kararı yok penaltılar doğru bizm penaltı biraz verilmeyebilirdi onuda verdi adam başka birkaç taça çıkan toplarda hata yaptı bence hakem maçı güzel yönetti murat akçaya kızın bence adam ceza sahası içinde ilgisiz topa kayarak müdahele ediyor refikde maşallah kıçını çekemiyor dönemiyor iyiki atıfımız var
Rallim58 30.09.2013, 07:56 Uzun süre hafızalarda yer edinecek bir karşılaşma oldu. Her yönüyle ders çıkarılması gereken bir karşılaşma oldu.
Kazanan biz olduğumuz için mutluyuz ama derslerimizi de unutmamalıyız, almalıyız, çalışmalıyız.
Bu maçta iyi değildik ama Atıf'ın ekstra performansıyla kazanmayı bildik, deplasmandan puan almak ve bunun sıkıntılı bir dönemde olması önemli.
58fast58 30.09.2013, 08:08 ya hakanı bu takımda ilk 11 de görmek cinayet olur bana kalsa sivsspordan kovarım onun oynadığı maçları takip edinsene ne yapıyor adam bir oyana bir bu yana kanatlarnı gererek koşuyor bir adam bozmasımı var topu oyuna güzel sokmasımı var hasbel kader bir iki gol attı sivssporun topçusu olacaksa elazığda bunlardan çok vardı
Haftanın gölü yine bizden :D
Aatıf Şeyşu :D
http://www.ligtv.com.tr/goller/haftanin-golu
Üç haftadır haftanın golü bizden
Elbeyliliyiz 30.09.2013, 08:23 Kazanmak Güzel de cok Gol yiyoruz defansa cözüm bulmamiz lazim. Aksitakdirde 1-0 Kazanacagimiz maci kaybederiz.:D:D:D
galibiyetle haftayı geçtik ama güveni geçemedik istikrarsız bir yapıya sahibiz bir var bir tok umarım hoca buna bir çözüm bulur şunuda geçemeden edemeyeceğim o 61 numaralı adamın yaptığı çirkeflik aynen numarasına yansıyor dostumuz elazığsporın böyle bir adamla olması üzücü
58fast58 30.09.2013, 09:10 elazığ taraftarını tebrik ediyorum gayet güzel bir maç oynandı son hareketi çağlar yapmasaydı iyi olurdu ama oda heralde oanki kendisne yapılan faulun verdiği tepki oldu elazığ topçularınıda kutluyorum gayet centilmence oynadılar bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim inşallah elazığ kümede kalır dost bir kulüp
58fast58 30.09.2013, 09:42 kadir bu takımın mehenk taşlarından dinamo gibi kadirle hakanı nasıl kıyaslıyorsunuz arkadaş hakan orta sahada dönüp duruyor hiç bir olumlu pasını top aldığını görmedim bal vermeyen arı gibi başkasını diyin anlarım arkadaş hakana kaldıysak işimiz çok zor
maçla ilgili diyecek bir şeyim yok da bu serdar özkan'la çağlar ne ş...siz adamlarmış.son dakikada djebbour'un sırtına üç kere tabanıyla basıyor.o iki ş..siz de itiraz ediyorlar.aatif özellikle hakeme de gösteriyor djebbour'un sırtını resmen taban izi çıkmış.kale arkası kamerası olduğu için o ş...siz serdar özkan'ın sesi geliyor.'onu da atacaksın hoca onu da' diyor.nasıl iki müdahaleyi bir tutuyor anlamış değilim.gerizekalı işte.
nerede büyük takımdan postalanan oyuncu var onlar böyle agresifleşiyor.serdar özkan,çağlar birinci,sercan yıldırım hepsi böyleler.bıraksınlar böyle yavşaklıkları da adam gibi toplarını oynasınlar.
polis5834 30.09.2013, 10:56 Bu maçın teknik analizi yapılmaz çünkü SON YILLARIN EN ART NİYETLİ HAKEMİ vardı sahada !
sen doğru maçı izlediğinden emin misin. bu sezon Sivasspor maçlarındaki izlediğim en iyi hakemdi, 2 penaltı da doğru, kırmızı kartlar doğru, da costaya verdiği ikinci sarı kartın aynısını elazığlı sane ye verdi, topa yükselirken dirseğini kullanırsan sarı kartı yersin. Hatta süper ligde maç yöneten çoğu hakem bize verilen penaltıyı çalmaz, eleştiri yapacaksak takımımız için eleştiri yapalım...
Ben de hakemin iyi maç yönettiği kanaatindeyim Djebbour'un hareketi de kırmızı kartlıktı bu tür işlerle uğraşırsa işimiz zor, uyarılması lazım.
Sonuçta üç puanı aldık ya allaha şükür 2-0 dan sonra 2-2 bizi korkuttu ama 4-2 yapmasını bildiler bizimkiler umarım tüm maçlara aynı hırsla çıkarlar.
Hocam sen Kamile ne yaptin acaba???? sakin küstürme adami niye oynatmiyorsun peki??? En Hizli Oyncu nasil Oynatmiyorsun?ß görmiyon mu Rakip nasil kaciyo bizden 1 Oyncu yetismiyo bunu aciklarsa sevinirim........
Hocam sen Kadire ne bekliyorsun adam bütün Maclari Takim 10kisi brakiyo SEN NIYE GÖRMIYORSUN BUNU???????????????? :mad:
0-2 öndesin Mac 4-2 oldu buna acile cözmemis lazim!!!!
Bu sefer Oyncu deysikleri tam oldu ama yalnis Oyncu sectin!!!
Hakem iyi yönetti bütün verdi Kartleri DOGRU!!!
Insallah devamini gelir ve Yakin da IDEAL KADRO GÖRMEK ISTERIM!!!!!!
Tebrikler ve Tessekkürler BÜTÜN GIDEN YIGIDOLARA
Elazig Basarilar
Sivasli010 30.09.2013, 12:50 Hocam sen Kamile ne yaptin acaba???? sakin küstürme adami niye oynatmiyorsun peki??? En Hizli Oyncu nasil Oynatmiyorsun?ß görmiyon mu Rakip nasil kaciyo bizden 1 Oyncu yetismiyo bunu aciklarsa sevinirim........
Hocam sen Kadire ne bekliyorsun adam bütün Maclari Takim 10kisi brakiyo SEN NIYE GÖRMIYORSUN BUNU???????????????? :mad:
0-2 öndesin Mac 4-2 oldu buna acile cözmemis lazim!!!!
Bu sefer Oyncu deysikleri tam oldu ama yalnis Oyncu sectin!!!
Hakem iyi yönetti bütün verdi Kartleri DOGRU!!!
Insallah devamini gelir ve Yakin da IDEAL KADRO GÖRMEK ISTERIM!!!!!!
Tebrikler ve Tessekkürler BÜTÜN GIDEN YIGIDOLARA
Elazig Basarilar
Tammam grosiscki hizli ve yetenekli ama bunu kullaniyiormi? hayir cok isteksiz son oynadi maclarda ve takima katki saglamadi, onun yerinde simdi aatif oynuyor o daha istekli ve elinden geleni yapiyior, burhanda ayni aatif gibi
hocaya kismamak lazim, grosisckiye kismak lazim cok iyi oyuncu ama istek yok kardes
Maçın iyileri
1-Korcan: Sadece penaltı kurtarmakla kalmadı yan toplarda da güven verdi.Gittikçe ısınıyor.
2-Mehdi :Önceki maçlara göre daha geride oynamasına rağmen daha olumlu işler yaptı.Fiziksel yetersizliğini giderirse daha iyi olacak.
3-Ziya :Önceki maçlara göre daha dikkatli oynadı. Asisti güzeldi.
4-Aydın :Topsuz oyunda iyi olmasa da top ayağındayken takıma nefes aldırdı.
5-Ümit :Sade ama iyi oynadı.
6-Aatıf :Sadece golller atmadı sorumluluk aldı,defansa yardım etti Maçın en iyisiydi.
Maçın Kötüleri:
1-Da costa:Gol atmasına rağmen gereksiz sarı kartlar ve penaltıyla maçı riske soktu.
2-Murat :Yine gereksiz penaltı.
3-Cicinho: Onun kanadı yol geçen hanı oldu.
4-Burhan : Da Costa nın ihracının maça etkisi olmadıysa Burhan sayesindeydi. Oyundan çıkana kadar zaten 10 kişi oynuyorduk.
Korcan varken; Borjan oynamamalı.Bu gerçeği geç de olsa görenleri tebrik ederim.
Tammam grosiscki hizli ve yetenekli ama bunu kullaniyiormi? hayir cok isteksiz son oynadi maclarda ve takima katki saglamadi, onun yerinde simdi aatif oynuyor o daha istekli ve elinden geleni yapiyior, burhanda ayni aatif gibi
hocaya kismamak lazim, grosisckiye kismak lazim cok iyi oyuncu ama istek yok kardes
Atif geleni gideni yapiyor mu?? saka yapiyorsun galiba tmm dün yapti ama son 3 Mac resmem yatti adam buna niye gören yok???
Kamil tek ilk mac 70 dk oynadi ve bu mac iyi deyldi ama tek kamil deyil bütün takim iyi oynamadi ilk mac........
sonra hangi maci 15 dk fazlasi oynadi ki?? simdi seni soriyorum kamil simdi oynamasa kendisi nasil gösterebilecek??
yok mis böyle dandik Kadir , Ümit falan oynatiyo anlamis deylim.....
hakan arslan var ama yedek de bile yok vallah ne is bu??
hele su Kadir Kaptan yapanin *** :mad:.....
yeter yaaaa her Mac bunu görünce Korkmaya basliyorum Pass rakip Takim veriyo falan filan....
zor olan bir maçtan galip ayrılmak çok güzel
tşk yigodolar her zaman böyle olsun
ılk yarı bıraz cıddı olsaydık en az 5 olurdu .2 defa gıtttık 2 attık
Morten58 30.09.2013, 21:42 Atif geleni gideni yapiyor mu?? saka yapiyorsun galiba tmm dün yapti ama son 3 Mac resmem yatti adam buna niye gören yok???
Kamil tek ilk mac 70 dk oynadi ve bu mac iyi deyldi ama tek kamil deyil bütün takim iyi oynamadi ilk mac........
sonra hangi maci 15 dk fazlasi oynadi ki?? simdi seni soriyorum kamil simdi oynamasa kendisi nasil gösterebilecek??
yok mis böyle dandik Kadir , Ümit falan oynatiyo anlamis deylim.....
hakan arslan var ama yedek de bile yok vallah ne is bu??
hele su Kadir Kaptan yapanin *** :mad:.....
yeter yaaaa her Mac bunu görünce Korkmaya basliyorum Pass rakip Takim veriyo falan filan....
Abi sen nasil takip ediyorsun anlamadim , Hakan Arslan yedekte var.
2.Aatif mücadele ediyor hersey yapiyor. 3.Yabanci sinirlamasi .
4.Grosicki ilk sezondan sonra hic birsey yapmiyor , yapsada ortalikda görünmüyor.
5.Ümit KURT'a yaptigin hakeret cok agir , Ümit KURT MU dandik ?
Murak Akca mi oynasin , yoksa yabanci sinirlamasi Cicinho ve Utakayi kesip , Navratilimi alalim savunmaya ?
Nice Ümit Kurtlar gelsin takimimiza sampiyon rahatca oluruz.
Lütfen alinma benim tespitlerim sadece.
2-0 dan sonra ilerde topu tutamadik ki ne utaka nede rafik eneramonun yarisi olamaz bence, eneramodan top almak nerdeyse imkansiz gibiydi en azindan orta sahaya ve defansa Zaman kazandiriyordu ama ne utaka nede rafik topu ilerde tutamiyorlar rakip defansa gereken baskiyi kuramiyorlar biran önce bu Ileri uca Saglam bir oyuncu bulmaliyiz bu sezon utakayla rafikle gitmez ha bide reginfo var onu daha hic gormedik
B.Demirci 03.10.2013, 11:02 Gol yeme ortalamamız maç başına 2 gol. Eğer gol yemez isek ilk 5 içinde rahat oluruz. Elazığ galibiyetinden dolayı tüm takımı kutluyorum. Çok iyi oldu.
|