Orijinalini görmek için tıklayınız : Teşekkürler Sarılar...

Rallim58
06.10.2013, 22:32
http://resimzade.com/Show.html?i=42341&token=73593 (http://resimzade.com/Show.html?i=42341&token=73593)

Yıllardır merdiven boşlukları ve maraton üst platformunun boş tutulmasını isteyen taraftarların problemine, nihayet bu hafta çözüm sağlayan yönetime ve uygulama yapan güvenlik görevlilerine teşekkür ediyoruz.

Defalarca uyarılara rağmen uygulamada güçlük çeken, Ata Özel Güvenlik Şirketi personeline, yol gösterici uygulama metodlarımızı da paylaşmış idik. Teklif ettiğimiz gibi, geçiş koridoruna takviye personel ile güçlendirmesi ile yaşanan problemin çözülmesi kombine sahibi yiğidolar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Maraton üst koridorun boş tutulmasında emeği geçen, Kulüp Başkanvekili Erdal Sarılar bey ve Stadyum Müdürümüz Fatih Şimşek beye çok teşekkür ediyor, tebrik ediyoruz.

Düne kadar 50 kuruşluk çay 1 liraya satılırken, havanın soğuk olmasını fırsat bilerek, 1.5 liraya sattıran zihniyeti de şiddetle kınıyoruz. Fazladan alınan, çocuklarımızın hakkını helal etmiyoruz.

münihli_58
06.10.2013, 23:30
insallah stad full cektigindede böyle olur :)

Rallim58
06.10.2013, 23:41
insallah stad full cektigindede böyle olur :)

Erdal Sarılar'ın direktifleri ile ilgili Güvenlik Şirketi ciddi şekilde uyarıldığı, bu nedenle artık o bölgede ayakta durmanın mümkün olamayacağı yönündedir. Yeterki güvenlik personelleri, o bölgede takviye elemanlarla desteklensin.

Devre arasında ihtiyaç için bölgeden geçiş yapanların hepsi, Erdal Sarılar başkana teşekkürlerini bizzat duydum.Tekrar teşekkürler, Erdal Sarılar.

58fatihcan
07.10.2013, 11:06
İnşallah maraton dolunca üstte beklemezler yine.

Zira maratondaki boşluklar oldukça ayakta durmak mantıksızlık.

SivasLady
07.10.2013, 13:09
özlenilen ve gereken tabloya sonunda kavusulmus,
görevli arkardaslar gereken talimati almislarki, görevlerini iyi sekilde yerine getirmisler
Erdal Sarilar beye tesekkür ederiz ve her zaman böyle olmasini dileriz

Salim58
07.10.2013, 13:11
Taraftarlarımızın sorunlarına çözüm bulmak taraftarımıza yardımcı olmak gerçekten güzel birşey. Taraftarlarımızın sorunlarını sorun görüp sonlandıranlara teşekkür ederim.

5sekız
07.10.2013, 13:47
bende tesekkur ederım sarılara

58 Amsterdam 58
07.10.2013, 14:44
Her kim ne yaptiysa tesekkur borcumuz'dur. Onun icin herkese tesekkur ediyorum.

Ne guzel olmus tertemiz. Herkes yerinde olsun.

Gecen hafta Ajax - AC Milan macina gittim ama tam mac saatinde stadyum'a girdim ve benim koltuk bom bos beni bekliyor. Ayni stadda Hollanda Turkiye macina gittim ve mac baslamadan once gittim. Birde baktim herkes karisik oturmus. Benim yer taaaa ondeydi ama arkaya oturmak zorunda kaldim. Sebep: bizim insanimiz :)

myyiğido58
07.10.2013, 15:38
tesekkurler sarılar...