Orijinalini görmek için tıklayınız : Tepkisiz toplumuz...
Rallim58 07.10.2013, 13:17 http://l1310.hizliresim.com/1g/7/tcbdz.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Sivassporumuzun karşılaşmalarını, kombinelerimizi alarak yıllardır takip ediyoruz. Gün geçmiyor ki yeni bir uygulama ile karşılaşılmasın.
Stadyum girişinde yapılan aramaların Emniyet Müdürlüğü personellerince aranması kadar doğal birşey olamaz dedik geçtik. Taraftarın muzdarip olduğu maraton üst platformun boş tutulması bu hafta ilk kez sağlandı, herkes nefes aldı, teşekkür edip tebrik ettik.
Hava soğuk olduğunda yanında misafirlerine sıcak ikram olsun diye çay almaya gittiğinizde karşılaştığınız manzara pes dedirtiyor. 10 adet çayın karşılığı 15 Lira olursa tepki göstermemek elde değil. Yıllardır, 50 kuruşluk çayı 1 Liraya satılmasına tepki gösterirken, hava soğuk içmeye mecburlar düşüncesinde olup %50 zamla bir bardak çayı 1.5 liraya satan, sattıran, göz yuman herkesi kınıyorum. Gerçi tepkisiz toplum olduk vesselam.
Allah aşkına...! Kaç kuruşluk maliyet var ki, ya da çay otuna mı?, şekere mi?, suya mı? zam geldi de, bir günde çaya %50 zam verdiniz? Allah sorsun diyelim. Hakkından fazla alanlara hakkımızı helal etmiyoruz.
zehir zıkkım olsun eğer anlattığın mantıkla yaptılarsa
ama bu konuyu silerler bence bunda ne sitenin nede sivassporun çıkarı var
Rallim58 07.10.2013, 13:26 ama bu konuyu silerler bence bunda ne sitenin nede sivassporun çıkarı var
Canım kardeşim burası taraftar sitesi... Taraftarın yaşadığı olumsuzlukları burada paylaşmazsanız, bazı uygulamalardan Sivasspor Yönetimi haberdar olmuyor.
Taraftarımız herşeyin en iyisine layık, diyoruz uygulamalar hiç öyle söylemiyor. Buradan paylaşmayıp nereden paylaşalım?.
Kulüp Başkan Vekili Erdal beyin devreye girmesi ile, maratonun üst platformu boşalınca herkes, devre arası ihtiyaç gidermeye, mola vermeye çok rahat gidebildiler. Onu da buradan dile getirip çözüme kavuşturduk. Emeği geçenlere başta Erdal Sarılar bey olmak üzere teşekkür ediyoruz.
Onun için yaşanılan olumsuzlukların paylaşım yeri taraftar sitesidir.
2 tarafta haklı dıycek bışey yok
58 Amsterdam 58 07.10.2013, 14:35 50 % ZAM yapmak cok sacma. 1 lira haydi neyse makul diyebilirsin ama sebep hangi sebep olursa olsun 50 % ZAM yanlisdir. Bende kiniyorum.
myyiğido58 07.10.2013, 15:34 Çok güzel bri konuya değinmişsiniz. Hakkımız haram olsun
nefhret_58 07.10.2013, 15:50 Arkadaşlar bir kez daha mütevazı ve bir o kadar da futbol tutkunu bir taraftar grubunun içerisinde olmaktan gurur duydum. Neden mi? İstanbul da yaşayan ve Sivassporumuzun maçlarına gitmeye çalışan ve bir çok taraftar grubu görmüş olan bir kardeşiniz olarak Starbucks, Kahve Dünyası v.b gibi yerlerde 1 bardak çay yada kahveye 10 yada 20 tl arası bir mebla ödeyen ve sadece karşı tribün taraftarıyla kavga döğüş etmeye gelen bir zihniyetin taraftarı nerede, bizim şu güzel memleketimizin cebindeki harçlığını bile kombineye veya maç biletine verip soğukta bir bardak çayı kendi bütçesiyle pahalı yani hakkı olmayan ve de hakkını savunan taraftar nerede. Ne demeli ki... Bu yürek Sivasta var işte... Ben orada olmasam bile ben de sizinleyim ve kınıyorum.
Stadyumda su ve çay içmeyerek tepkimizi gösterelim.
ÇAY VE SUYA BOYKOT.
İçmesek ölmeyiz.
Sivasli010 07.10.2013, 16:05 Stadyumda su ve çay içmeyerek tepkimizi gösterelim.ÇAY VE SUYA BOYKOT.İçmesek ölmeyiz.
Su icmesek oluruz kardes :D
BekirBayrak 07.10.2013, 16:37 Statta satılan çayın maliyeti olsa olsa en fazla 10 kuruşu geçmez.
1,5 tl iyi para gerçi satılan,çay diye ifade ettikleri şey çamaşır suyundan da farksız deil:)))
5 liralık maç biletine 1.5 liralık çay bir hayli anormal olmuş...
bilet 5 lira çay 1,50 lira... dışardan içeri birşeyler sokulması yasak. para yasak ama içerde 5 lira verip 3.5 lira al ak serbest. su sokmak yasak su almak serbest. bitmez bu sorunlar.
Rallim58 07.10.2013, 17:10 Enteresan toplumuz, tepkisiz toplumuz dediğimizin belgesidir.
Konuyu 450 kişinin üzerinde okuyor, destek verip, yapılan yanlışlığa tepki gösteren sadece 10 kişi..?
SenSetik 07.10.2013, 17:19 Kimse çay alıp içmezse o zaman tepkimizi göstermiş oluruz..
Resmen taraftarı yolunacak kaz gibi görüyorlar..
Şimdi çıkıpta bana kimse ''yahu kardeşim amatör maçlarda bile maç bileti 20 lira çay 3 lira simit 4 lira'' demesin.. Burası Sivas, çocuklar lise çağlarında vede babalarının hafta içi harçlıklarından kısarak maça geliyor ve devre arası soğuk iklimimizden dolayı bir bardak çay içip içini ısıtıyor. Sizde bunlara bu kadar kazığı çakarsanız eğer!!!! gıdım gıdım bu gençleri kaybedersiniz. Bizi tribünlerde yarın sürükleyecek bu çocukları kaybetmemiz demek çekirdekçi toplumumuza kaldık demek... Şu çay simit fiyatlarına lütfen bir el atın ve milletin içini ısıtın..
Lütfen sayın Yönetim...
Serbest piyasa bi şey diyemiyorum,ama tadı berbat
eyuphulagu 07.10.2013, 22:09 Sattıkları çay, çay değil; kahvenin ise ne olduğu belli değil...
Suyu istedikler, fiyata satıyorlar; nasılsa herkes almaya mecbur diye düşünüyorlar...
Yıllardır buraları aynı kişiler ihaleyle..? alırlar..Yeni stat gelince mutlaka ihaleyle bu işi doğru yapacak birileri bulunur..Fiyatlar nasıl olur bilemem ama kalitenin yükseleceğine garanti veririm...
ROMANTİK KATİL 07.10.2013, 22:47 Konuyu acan abimize tesekkür ediyorum.
İnsanları trübünden uzaklastırmak için en güzel yöntemlerden birini bulmuslar.
Soygun sadece hırsızlık vs gibi seylerle olmuyor. Bizlerin mecbur ısınmak zorunda oldugumuzu bildiklerinden böyle seyleri yapıyorlar.
Hakkımızı yiyenleri ALLAHA havale ediyorum.
atabey58 08.10.2013, 05:44 kardeşim ne olur ya bir maç boyunca bir şey yemeyip içmesek ne çıkar yani . bizlerde 90 dk bir şey yemesek heralde bir şey olmaz. bizler yemeyip içmeyelim bakalım ne yapacaklar ozaman kendileri pes diyecekler belkide 0,25 kuruşa bile satmak zorunda kalacaklar ama bizler ne varsa hurra hücum ediyoruz. ya astarası çay içmesek ne olur hiç bir şey
muspol58 08.10.2013, 07:47 ayıp gardaşımya içmeyin canlar boykot edin bakın nasıl geri dönüyorlar
favori58 08.10.2013, 12:01 Tepkisiz millet topluluğu olduğmuzu yenimi anladınız?
ayıp gardaşımya içmeyin canlar boykot edin bakın nasıl geri dönüyorlar
Burada amaç çay içip içmemek değil amaç şekeri bol atarsan şerbete benzeyen adı çay diye satılan çayın soğuk havadan faydanılarak fiyatının yükseltilmesi.
soğuk havanın kazığı sivassporumuzun kasasına girsin 2tl olsun
o soğuk havada mecburiyetten sırf ısınmak için içtik
58MySouL 08.10.2013, 16:55 Bizim işyerinde büyük bardak çay 10 kuruş.Maliyetini siz düşünün.
58MySouL 08.10.2013, 16:56 Millet almasın bir maç ama hiç kimse almayacak bakın bakalım çay fiyatı kaça düşüyor.
Yıllardır taraftarı keriz yerine koyan aynı insanlar.
ykorkmaz 08.10.2013, 18:19 bu hafta bana 2 lira sattılar ıyı öpüyolar valla 3 cay aldım 6 lira ohhh :/
Abdullah DuMaN 09.10.2013, 09:03 Yıllardır Tekel gibi aynı kişi tarafından işletiliyor bu nedenle kimse ses çıkartmıyor plastik bardağı dahil 25 kuruştan fazla değil maliyeti insaf insaf insanlar çay için değil ısınmak için içiyor o çayları paket suya gelince mal fazlası ile alınıyor örneğin 100 su fiyatına 100+50 gibi 10 kuruşta onun maliyeti aradaki farka bakarsan soygun başka birşey değil
34MUAMMER58 09.10.2013, 09:30 bozuk düzende sağlam çark aranmamalı,bu tür kazıklar sadece sivas stadında değil her stadda vetüm hayatımızda geçerli ,bizim milletimiz kadar fırsatı kazanca çevirme hastalığı ve becerisi başka milletde yoktur,eskiden millete ucuz meyve sebze yedirmemek için denize dökerlerdi,insanların ençok ihtiyaç duyduğu gıdaları saklarlardı , çay ,şeker,benzin ,gaz,tüp vs stok edip karaborsa fiyattansatarlardı,bugün gsm şirketleri,elektrik daıtım şirketleri millete öyle bi kazık atıyorki aklınız durur,bu staddaki kazıkların benzeri yollardaki restaurantlarda,havalimanında yaşanıyor,siz havalimanında iftar açmak için 1 simite 5 tl ,1 bardak suya 3 tl verinde, yolda 1 kepçe çorbaya 7tl,1 tabak makarnaya 7 tl 1 kase pilava 7 tl verinde nasıl bir soygun düzeninde yaşadığımızı yaşatıldığımızı görün, bu çayı 1.5 tlye satan adama niye böyle desen ağlaR, ben bu büfeye kaçpara kira veriyorum biliyormusunuz, temizliğini yapıyorum vs vs deyip kendini haklı çıkartmaya çalışır, dediğim gibi bozuk bir düzende sağlam çark bulunmaz herkes kendine göre haklı
DieForMetal58 09.10.2013, 12:59 Ben istanbulda oturuyorum.Istanbulu fiyatlarından bilirsiniz.Burdaki kafelerin çogunda bile çay 1.5 TL Sivasta böyle bir fiyat olması aşırı abartı.
babapiton 09.10.2013, 13:59 Şu resimdeki gibi bir çay verseler 2 lira verelimde , adamlar sıcak su veriyo resmen o da tam kaynamamış dili yakıyo :)
|
|