Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbol Analiz'e Sorularınız (21.10.2013)
Rallim58 21.10.2013, 12:48 http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031 (http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031)
Moderatörlüğünü Nail Sertakan'ın yaptığı, Vizyon 58 TV’de yayınlanan Futbol Analiz proğramı, her hafta olduğu gibi bugün de saat 21.00 de başlayacak.
Futbol Analiz'in stüdyo konuğu, TV58'in eski yorumcusu ve 4 Eylül Belediyespor'un eski teknik direktörü İlhami Başköy olurken, eski teknik direktörlerimizden Faruk Serin ise yorumlarıyla proğrama katkı sunacak.
Telefon bağlantılarında, Sivassporumuzu 3. ligden 2. lige şampiyon olarak çıkaran teknik direktör Murat Özgen, Eski MHK Başkanı Bülent Yavuz, Sivasspor Sportif direktör Murat Erdoğan olacak.
Proğramda ayrıca, Ada spor'un destekleriyle, her hafta kura sonucu belirlenecek soru soran şanslı izleyiciye, Roberto Carlos imzalı lisanslı Sivasspor futbol topu hediye edilecek.
Sitemiz aracılığı ile sorulacak soruların; kısa ve öz olmasına dikkat edilerek, yiğidoya yakışır üslupta olması rica olunur.
Ö N E M L İ N O T :
Site yönetiminden ricamdır.
Sorularda şehir ve isim belirtilmemesi halinde ve kısa olmayan soruların silinmesidir....
SivasLady 21.10.2013, 12:56 Almanya'dan Kader..
Nail bey size ve konuklariniza iyi aksamlar. Trabzonda verilmeyen penalti Sivasspor degilde Trabzonspor adina olsaydi, hakeme nasil bir tepki gösterirlerdi. Sivasspor sahipsiz mi? Neden tepki göstermiyoruz?
Rallim58 21.10.2013, 13:14 Sivas'tan Yasin...
Nail bey size ve konuklarınıza iyi akşamlar. Trabzondaki karşılaşmadan alınan bir puan mı var, bırakılan 2 puan mı var?
Kısaca yazık oldu Sivassporuma demek geliyor içimden.
ankastre 21.10.2013, 13:17 elazığdan muharrem
nail gardaşım misafirlerine de sanada iyi geceler. sivasım trabzonu elinden gaçırdı.bu fırsat bi daha ele geçmezdi neden galip gelemedik sebep sizce neydi.seni seviyok gardaş.
sivasfutbol 21.10.2013, 13:20 Gürcistan Tiflisten Oğuz Seylan
iyi akşamlar ailemede selamlar hocamız orta sahada HAKANI neden oynatmıyor acaba merak eddiyorum mantıklı bir açıklama söyleyebilirmisiniz .sivasspora ve size başarılar
YiğidoGençlik 21.10.2013, 13:34 Sivas'tan Bekir Daştan,
Nail Bey size sorum şu olacak; Trazbzonspor maçında kulübemizde 2 tane santrafor varken neden santraforsuz başladık, ilk yarı defansı yıpratacak ileri uç elemanımız olsa, maçın sonucu lehimize olabilirdi.
karşıyakalı 21.10.2013, 13:54 Sivas'tan Harun
İbrahim Toraman Sivaspora gelmeli mi sizce?
58megayigido 21.10.2013, 14:06 Ibrahim Istanbul
Merhabalar iyi yayinlar..
Trabzonspor macinda neden bukadar pozisyon verdik sizce ?
Takimimiz Cok pas yapiyor bu gol pozisyonu yakalamamiza olumlu olarak yansimiyor .
Rengifo gonderilip yerine iyi bir forvet transfer olacak mi ?
Kamil grosicki ibb ye mi gonderilecek mi ?
Iyi yayinlar Ayrica yayinlarinizdan dolayi sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum..
Adana'dan Orhan
Nail ağbi iyi akşamlar. Öncelikle geçen hafta bana çıkan topu aldım sanada Recep ağbiyede teşekkür ederim. Benim sorum şu, Buca'nın genç ismi Taha Can Velioğlu'nu transfer yapacakmışız doğru mu, yada böyle bir çalışma varmı?
alaattin 5858 21.10.2013, 14:48 istanbuldan günyamaçlı alaattin
iyi akşamlar nail bey benim sorum defansımızın bu kadar pozisyon vermesi
sağbek ve solbek lerimizin çok hücuma yönelik oynamalarının etkisi varmı
alaattin 5858 21.10.2013, 14:56 istanbuldan ismailhakkı şahin
takımda bukadar forvet varken trabzon maçına neden forvetsiz çıktık
orta sahayı kalabalık tutma sebebi sizce carlos un beraberlik düşüncesimi iyi akşamlar.
burak58as553 21.10.2013, 15:19 Selamlar Bursa'dan Burak
Kadir Bekmezci'yi özellikle takip ediyorum.Şu ana kadar bir tane kaleyi bulan şutu yok hep farklı şekilde dışarı atıyor topu.Siz daha iyi bilirsiniz antremanda bu adam hiç mi şut çalışmıyor ?
sivas58yigido 21.10.2013, 15:27 samsundan yavuz
ileriye dönük transfer çalışmalarına başlandımı acaba...
Rallim58 21.10.2013, 15:53 Sivas'tan Yasin...
Nail bey bugün Fotomaç spor gazetesinde yer alan "Ziyan ettiler" haberi, taraflı olarak yazan gazetenin editörlerini kınadığımı belirtiyor, objektif olmaya davet ediyorum. Aynı haber de, penaltımızın verilmediğinden bahsedilmemesi ise dikkat çekicidir.
Sivas'tan, Sivassporumuzun hakkını ulusal bazda savunacak gücümüzün olmaması ise sahipsizliğimizin bir göstergesi değil midir?
Ulusal anlamda Sivassporun hakkını savunacak bir "lobi" oluşturulması için çalışma var mıdır?
favori58 21.10.2013, 16:11 Sivas'tan Yasin...
Nail bey bugün Fotomaç spor gazetesinde yer alan "Ziyan ettiler" haberi, taraflı olarak yazan gazetenin editörlerini kınadığımı belirtiyor, objektif olmaya davet ediyorum. Aynı haber de, penaltımızın verilmediğinden bahsedilmemesi ise dikkat çekicidir.
Sivas'tan, Sivassporumuzun hakkını ulusal bazda savunacak gücümüzün olmaması ise sahipsizliğimizin bir göstergesi değil midir?
Ulusal anlamda Sivassporun hakkını savunacak bir "lobi" oluşturulması için çalışma var mıdır?
Yasin kardeşim,burada asıl önemli olan şudur; Sivassporla resmen alay eden bu gazeteye tepki gösterilecekmi
u2sivasspor 21.10.2013, 16:22 Kayseri den Ertuğrul
Merhabalar Nail bey size ve konuklarınıza iyi yayınlar dilerim
benim sorum şu :Takımımız iyi pas yapıyor ama ilerde hep bi aksaklık oluşuyor yani gol atamadık bu sorun nasıl aşılır diğeri ise rengifo devre arası takımdan ayrılırmı yerine başka biri alınır mı
ressam58 21.10.2013, 16:40 Sivastan TOLGA:
Nail abi dün biz başka bir maçmı izledik yoksa bu tv yorumcuları Trabzonun paralı adamları mı? Ben böyle yanlı yayın yapan devlet kanallarını esefle kınıyorum yazıklar olsun..Trabzon biz ezmiş HAHAHAH çok komik gerçekten!!
çeliktepelim 21.10.2013, 16:45 istanbul çeliktepeden levent şenel
utaka ve ümit kurt un durumu nedir.bu hafta oynuyabileceklermi iyi yayınlar.
58fatihcan 21.10.2013, 16:47 İstanbuldan Fatih
Rakip 10 kişi kalmışken ve defansı boş durumdayken defalarca ileri çıkmayıp kendi sahamızda pas yapmanın mantığı nedir. Forvetsiz çıkmanın mantığı nedir. Carlosun söylediği süprizler bunlar mı. İyi akşamlar iyi yayınlar Nail Abi
A.Turan Korkmaz 21.10.2013, 17:16 Sivas'tan Halit.
Sorularım Murat Erdoğan'a olacak.
1) Nisbeten güçlü gibi görünen (Kasımpaşaspor,Trabzonspor) gibi rakiplerimize karşı santrforsuz oynamak taktiği Carlos'a mı ait, yoksa kendisi de aynı fikirde midir? Bu taktiğin TS maçında tuttuğunu düşünüyor mu?
2) Şu an üzerine koyarak formunu her geçen maç yükselten Korcan, Aydın, Mehdi, Costa gibi oyuncularımızın çıkışını nelere bağlıyor?
3) Geçenlerde TS'li Bosingwa'nın 'Türk futbolcular,Brezilyalılar kadar yetenekliler ama maç sırasında taktiği uygulama yönünde eksikler' açıklamasına katılıyor mu? Futbolda taktik çalışmaların önemi hakkında neler söyleyebilir?
İyi yayınlar diliyorum.
yigidolar06 21.10.2013, 17:33 Konyadan
Deniz KILIÇ
Top gerçek sahibine ulaşmış tebrik ediyorum geleceğin sivassporlusu olacak yeğenim.
Konuklarınıza ve size iyi yayınlar diliyorum geçmiş Kurbanbayramınızı kutlarım
http://resimzade.com/Show.html?i=42471&token=69631 (http://resimzade.com/Show.html?i=42471&token=69631)
muspol58 21.10.2013, 17:36 İstanbul mustafa polat
iyi yayınlar trabzon maçında ilk yarı adeta ecel terleri döktük,ikinci yarı rakibin 10 kişi kalmasıyla ilk yarıya göre çok farklı bir sivas izledik her iki devre arasında bu kadar farkın olmasını neye baglıyorsunuz,o kadar forvet oyuncuları alındı maça forvetsiz çıktık nerde bu adamlar
Almanya/Bremen Vahit Saritas
Merhabalar Nail bey size ve konuklarınıza iyi yayınlar dilerim
benim iki sorum var.....
Hocam Kamile niye Oynatmiyorsun acaba???
eger devre arasi giderse ( öyle gözükiyo malesef ) yinede oynat Adami
Hocam Kadire ne bekliyorsun artik??? :mad:
kursad1981 21.10.2013, 18:01 sivas 'tan kürsad
sorum ilhami baskoy e olacak.
kamıl grosıckı gıbı yeteneklı bir oyuncunun hangi sebeple bu kadar vurdumduymaz olduğunu kendısı antrenörlük tecrubelerıne dayanarak anlatabılırmı
tasde5858 21.10.2013, 18:37 ben eskişehirden hüseyin
nail abi size ve tüm sivasa selamlar, saygılar sunuyorum abi neden roberto carlos hem kasımpaşa, hem trabzon maçına forvetsiz çıkıyor. ıyı pas yapıyoruz. ıyı oynuyoruz. korkmamak lazım trabzonu elimızden kaçırdık yazık oldu ıyı akşamlar diliyorum.
Diyarbakırdan Şerafettin çimen...
Abi güzel seviyeli program için teşekkürler...
Benim sorum...
-Kasımpaşa macında ilk yarıda sahaya sürdügü fakat bekleneni veremeyen ilk 11 neden ts maçındada tekrar denemiş olabilir...
-Hakemin Burhanın pozisyonunda penaltıyı vermemesi şehre ve takıma göre maç yönetiliyor sözünü aklıma getiriyor sizce?
-Bizim takım nedense gol atmaya giderken neden böyle davullu zurnalı gidiyor karşı takım 10 kişi biz kontra ataga bile kortej eşliginde gidiyoruz.
-Fotamaç gazetesi mustafa yumlunun dirseginin ziyaya carptıgını hakeminde kariyeri adına cok yanlış bir karar verdigni yazmış Allah aşkına trabzon türk takımıda SİVAS yunan takımımı böyle haber yapılıyor..
Kulubümüzden yada Televizyonunuz bu haberle ilgili bir kınama yada basın açıklaması birşey yapmayı düşünüyormusunuz..
iyi akşamlar...
http://egazete.fotomac.com.tr/ kaynak burda
Yorumlar...
- Lig tv yorumcusu Markus Merk trabzonspor - Sivasspor maçında Burhan Eşer'e yapılan hareketin penaltı sarı kart olması gerektiğini söyledi....
- Sergen Yalçın : "Sivas'ın %100 bir penaltısı verilmedi. Hakem şehre, takıma ve taraftara göre maç yönetiyor."
B.DUMANLI 21.10.2013, 20:05 Almanya´dan Bülent
Sayin Nail bey dün Trabzon´da giyilen giri formalarimiza ne yazikki sempati ile bakamadik.Kirmizi beyaz renklerin disindaki bu gibi formalara bakis aciniz nedir?
Forma tasarimini bizde kim yapiyor?
falcon58 21.10.2013, 20:16 Bursadan MURAT ŞAHİN.
İyi akşamlar nail bey benim sorum maça niye forvetsiz çıkıyoruz.Refik,rengifo,cihan, abdulkadir neden oynatılmıyor.Hücumda biraz etkin olabilseydik maçı alabilirdik.Burdan İstanbul medyasınada sözüm var.Adam gibi tarafsız yayın yapın SİVASSPORUN hakkını yemeyin.Bizim Sivas medyası bu konularda daha etkin olabilir.Onlara haber yaparken yaptırım gücümüzü uygulayalım...
34yigido34 21.10.2013, 20:17 iyi yayınlar nail abi konuklarınıza saygı ve selamlar
benim 2 tane sorum olcaktı
1-gazetelerden okudugumuz haberlere göre roberto carlos ibrahim toramını istiyomuş yönetimde bunun için harekete geçmiş bu haberle ilgili bilginiz varmı
2-resmin siteden lisanlı ürünler satılcaktı bu ne zaman faliyete geçcek
baris58sivas 21.10.2013, 20:32 Sorusunda isim ve şehir belirtmeyen üyelerin mesajları silinmektedir
asabibaba 21.10.2013, 20:35 Sivastan Tuğrul
Kamilin Doka ile takası söz konusu mu ?
bahbaba58 21.10.2013, 20:51 Sivastan Bahadır
Nail bey iyi yayınlar takımımız çok iyi yolda yalnız maç içinde teknik ekibimiz oyuncu değiştirmekte çok geç kalıyor rafiki ikinci yarının başında alacaktı illa 60-70 dakikada neden alıyorlar sadece bu özelliğini eleştirmek istiyorum Carlosun gerisi zaten dört dörtlük
Ve kamil Grosicki oynamadığına göre ikinci devre bizimle olmayacak demek oluyor...
can sivas 21.10.2013, 21:18 Almanyadan Mahmut karaca.
Bayramda iznimizi sivasımızda geçirdik. Maalesef bir hafta boyunca
Orijinal formamızı ve eşofmenlerimizi alamadık.
Storedeki bayanda maalesef isteklerimize yardımcı olamadı.
çakma ürün almakta bize uymadı.
şu Sivasspor ürünleri meselemiz nezaman
hallolacak.?
Herkese selam saygılar.
Mahmut karaca
A.Turan Korkmaz 21.10.2013, 22:38 Sivas'tan Halit:
İlhami hocamıza soracağım:
Rıza hoca zamanında öndeki dörtlümüz sürekli dönerek, yer değiştirerek oynarlardı. Carlos döneminde 8 maçtır oyuncumuz nerede maça başladıysa orada bitiriyor, çok statik kalıyoruz. Aydın zaman zaman sağ kanada geçse, sol ayağıyla içe topu çekse(Hurşut Meriç gibi), ya da Burhan sol kanada geçip sağına topu alsa şut denese mesela dinamizm gelmez mi?
Biraz önce takımımızın sisteminde kenar oyuncuların da direkt kaleye gidebilmeleri ve golü düşünmeleri gerektiğini söylemişti. Takımımız daha iyi nasıl oynayabilir?
|