Orijinalini görmek için tıklayınız : GERGiN ANTREMAN!


SivasSpor.Com
30.11.2005, 21:22
Sivasspor haftasonunda oynayacagi Kayserispor maçinin hazirliklarina son derece gergin basladi.

Dün yapilan sabah antremanina Besiktas yenilgisinin moral bozuklugu ile baslayan Kirmizi-Beyazli nedeni henüz ögrenilemeyen sekilde Yasir ve Ertugrul tartismaya basladi.
Bir birlerinin üzerine yürüyen futbolcular araya giren diger futbolcular tarafindan sakinlestirildi. Her iki futbolcuyada çok sinirlenen teknik direktör Lorant soyunma odasina gönderdi. Besiktas maçinda sakatlanan Hayrettin, Mohammed ve izinli olan Murat Duman dünkü antremana katilmadilar.
Kalecilerin ayri çalistigi sabahki antremanda Lorant futbolculara top kapma ve topu ayakta tutma çalismalari yaptirdi.

Dün ögleden sonraki antreman ise basina kapali yapildi. Futbolcular bu haftaki rakibin çok güçlü oldugunu,ancak yenmek için sahaya çikacaklarini söylediler.
Kayserispor’u yenip kötü gidise dur diyeceklerini ifade eden futbolcular “Rakibimizin gücünü biliyoruz,ama bizde iyi takimiz, Kayseri’den galibiyetle dönüp taraftarimizi mutlu edecegiz” dediler.
Sivasspor Kayserispor maçinin hazirliklarina bugün yapacagi antremanla devam edecek.

DENEME YAPILDI
Denenmek üzere getirilen Kamerunlu orta saha oyuncusu Abdurahman Aboubakary da takımla birlikte idmana çıktı.
Isınma hareketleri ve uzun pas çalışmasının ardından futbolcular tam sahada topu uzun süre ayakta tutabilme ve top kapma çalışması yaptı.
Sivassporlu futbolcuların Beşiktaş yenilgisinin ardından oldukça gergin olduklarının gözlendiği antrenmanda, bir pozisyon sırasında Ertuğrul ile Yasir arasında tartışma yaşandı.
Yardımcı antrenör Engin Fırat ve futbolculardan Mehmet Yıldız tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Ertuğrul ve Yasir, teknik direktör Lorant tarafından soyunma odasına gönderildi.

1967_DERNEK_10UR
30.11.2005, 21:24
OLDUMU ŞİMDİ ZATEN TAKIMDA MORALLER BOZUK:(

muRTix1
30.11.2005, 21:27
evet ama ben bu maçı kazanacağımıza inanıyorum lorant hoca bunu başaracak güçtedir ne fenere ne beşiktaşa yenilmemiz sorun değilde şu kayseriyi kendi evinde yenersek bizden iyisi yoktur

MERİÇ
30.11.2005, 21:31
WALLA YA YAPILCAK ŞEY Mİ BU AYIP... DAHA İYİ KENETLENMELERİ LAZIMKEN KAWGA EDİYOLAR:(

Arif Coşkun
30.11.2005, 21:46
Böyle şeylere ne gerek var,yapmayın bunları hiç yakışmıyor bizim kulubümüze

1967_CLUB_ÖZGÜR
30.11.2005, 22:08
FUTBOLCULAR BURNUNDAN SOLUYOLAR ZATEN...ANTREMANDADA UFAK BI KIVILCIMDAN BASLAYAN BI OLAYDIR KESİN...INSALLAH BOLE TATSIZ OLAYLAR BI DAHA YASANMAZ...

kadir20
30.11.2005, 23:00
gidisat iyi degil insallah bi an önce futbolcular kendilerini toplar ve lige kaldigimiz yerden devam ederizz

GuNaY
01.12.2005, 00:02
Bu aralar bu gibi tartşmalar bence normal çünki futbolcularda kötü gidişatın farkında gerilmiş durumlarda... bence tartışma olmasıda bunun farkında olmalarından kaynaklanıyor!!!

gercek58li
01.12.2005, 00:43
Bu aralar bu gibi tartşmalar bence normal çünki futbolcularda kötü gidişatın farkında gerilmiş durumlarda... bence tartışma olmasıda bunun farkında olmalarından kaynaklanıyor!!!

Ayni zamanda da hirsli olduklarinin göstergesidir!
Aile icinde olabilecek seyler bunlar...

BROTHERS58
01.12.2005, 00:45
HER TAKIMDA OLAN SEYLER.ÖNEMLİ OLAN UZATILMAMASI.LORANTIN ARTIK TAKIMA DAHA SERT OLCAGINDAN DAHA EMİNİM.OTORİTE BOSLUGUNA FIRSAT VERİLMEMELİ.

Cilginlar_38
01.12.2005, 02:06
bazi arkadaslarimizin dedigi gibi bunlar aylenin icinde olacak seyler, kafanizi takmayin.

serrkann58
01.12.2005, 08:35
Bu gerginliğin hırstan kaynaklandıgını dilerim yoksa takım içinde huzursuzluk ikilik girerse hiç hoş olmaz bize yakışmaz

yerliturkuaz
01.12.2005, 09:00
OLUR BOYLE SEYLER TAKIMDA AMA ONEMLI OLAN BUNLARDAN DERS CIKARTMAKTIR. SIVAS ARTIK BU GIDISINE BIR SON VERIRSE IYI OLUR. KAYSERI MACIYLA BU HAFTA YENI BIR BASLANGIC YPACAGIZ INSALLAH