Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Cenk'in peşinde
poolat58 15.11.2013, 12:11 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1471075_650525614999270_901410 025_n.jpg
Sivasspor'u 3. sıraya taşıyan Roberto Carlos, transfer için düğmeye bastı. Yönetime detaylı bir liste sunmaya hazırlanan Sambacı'nın istediği ilk isim Cenk Tosun.
Teknik direktörlüğe Sivasspor’da merhaba deyen Roberto Carlos koşmaya başladı! Genç çalıştırıcı 11. hafta sonunda Yiğidolar’ı birbirinden iddialı takımlar arasında 3. sıraya kadar taşıdı. Futbolcularıyla her konuda yakından ilgilenen Brezilyalı teknik adam bir yandan da yaklaşan devre arası öncesinde transfer için kolları sıvadı. Yönetime,takıma yapılacak takviyeler konusunda bir liste hazırlayan Carlos, sportif direktör Murat Erdoğan’la birlikte özellikle yerli isimlere yöneldi. Sambacı’nın ilk olarak kadrosunda görmek istediği ismin ise Gaziantepsporlu Cenk Tosun olduğu belirtildi. Her yaz döneminde adı 3 büyüklerle anılan, ancak Güneydoğu temsilcisinin istediği yüksek bonservis bedeli nedeniyle Kırmızı-Siyahlılar’dan ayrılmayan genç forvet için Yiğidolar devreye girecek. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Cenk Tosun için şimdiden nabız yoklamaya başlayan Sivasspor, devre arasında işi bitirmek için harekete geçecek.
Sezer ve Holmen radarda
Carlos orta sahaya da oyuncu arıyor. Ligi tanıyan oyuncuları kadrosuna katarak nokta transfer yapmak isteyen Yiğidolar’ın hocası; Beşiktaş’ta, kadro dışı kalan Sezer Öztürk ile Fenerbahçe’de şans bulmakta zorlanan Holmen’i kiralık olarak renklerine bağlamak istiyor. Bugün Sivas’a dönecek olan Carlos, yönetimle transfer konusunda bir zirve gerçekleştirecek, bu taleplerini dile getirecek.
Mehmet Ali Sabuncu
Yusuf Çevik 15.11.2013, 12:15 Murat Erdoğan,yerli oyuncu alabiliriz demişti,yarım sezon kiralıyabiliriz iyi oldukları takdirde bonservislerinide alabiliriz...
babapiton 15.11.2013, 12:21 Cenk'i bize vereceklerini sanmıyorum.En iyi oyuncuları en az 3 milyondan kapı açarlar.Sezer'inde karakteri konusunda şüphelerim var ama Holmen şuan bize inanılmaz yararı olur orta saha ortasında oynar ve hem defansif hemde ofansif katkıları çok olur umarım.Bu haber doğrudur ama kaynak Fanatik unutmayalım.
SenSetik 15.11.2013, 12:32 holmen ve cenk alınırsa 2. yarı bizi kimse tutamaz
emrecan17 15.11.2013, 12:33 eğer yönetım bu yazılarımızı okuyorsa ki okuyolar HOLMEN kesınlıkle alınmalı bızım orta sahamızı topluyacak ıyı bır ısım yukarları taşıyacaktır..Hem takım ıcın koşması hemde ofansıf ozellıklerı bızım ıcın muhteşem olucaktır.. Onu gormeyı umut edıyoruzz ..
slayer58 15.11.2013, 12:38 hem Cenk hem Holmen bizim ihtiyaçlarımıza uygun isimler, hayırlısı olur inşallah
SivasliMuhammed 15.11.2013, 12:54 sezer güzel bi yedek olur cenkin gelme ihtimali bence düsük ama hersey olabilir.holmen kadirle birlikte güzel is yapabilecegini düsünüyorum
halilxx58 15.11.2013, 12:58 Cenk ve Holmen bizim sistemimize uyacak oyuncular, yanliz alabilirmiyiz bilmiyorum.
Özellikle yabanci sinirlamasi nedeniyle Cenk icin talep artabilir, buda bonservis bedelini yükseltir.
Rengifo takimdan gönerilirse yerine Holmen kiralanabilir, fenerbahce bonservisiyle verirmi veya finansal acidan gücümüz yetermi bilemiyorum
selimdelen 15.11.2013, 13:24 holmen iyi olur gercekten on numara olur kıralana bılırlıgı yuksek bonservısını de alabılırız cenk zor gorunuyoor ama guzel bır transfer politikası ile neden almasınlar bekleyelim gorelim ins hayırlısı olur ıkısınıde alır bomba gibi olur takım
58YIGIDO58 15.11.2013, 13:27 Carlos istese brezilyadan maaliyeti uygun kaliteli adamlar getirir ama getirmiyor nedense.
Dandik dündük topcularla isimiz olmaz cenk kim hayatimda duymadim tanimamda:mad::mad::mad:
58YIGIDO58 15.11.2013, 13:29 Futbolcu araniyorsa bana müracat edilsin Sivasspor icin fiyati uygun kaliteli adamlar bulurum.
Zamaninda Aatifi onermistim ne oldu yildiza parladi
halilxx58 15.11.2013, 13:38 Carlos istese brezilyadan maaliyeti uygun kaliteli adamlar getirir ama getirmiyor nedense.
Dandik dündük topcularla isimiz olmaz cenk kim hayatimda duymadim tanimamda:mad::mad::mad:
6+0+4 gibi dandik bir yabanci sinirlamasi oldugu sürece bir yabanci forvet daha almak pek mantikli degil. Takimdan yabanci olarak sadece rengifonun gidecegini düsünürsek, en mantiklisi orta sahaya takviye yapmak. Holmende ligi taniyan etkili bir oyuncu, takima kesin olarak katki saglar.
Forvete ise yerli oyuncu almak lazim, ve Cenk Tosun suanda en iyi yerli forvetler arasinda, yigidi öldürüp hakkini yememek gerek ;)
58YIGIDO58 15.11.2013, 13:53 6+0+4 gibi dandik bir yabanci sinirlamasi oldugu sürece bir yabanci forvet daha almak pek mantikli degil. Takimdan yabanci olarak sadece rengifonun gidecegini düsünürsek, en mantiklisi orta sahaya takviye yapmak. Holmende ligi taniyan etkili bir oyuncu, takima kesin olarak katki saglar.
Forvete ise yerli oyuncu almak lazim, ve Cenk Tosun suanda en iyi yerli forvetler arasinda, yigidi öldürüp hakkini yememek gerek ;)
Milli macta gorduk nasil bir forvet oldugunu yoluna yuruyemiyor
58megayigido 15.11.2013, 14:06 Cenk I biz alirsak super olur zor gelir ama RC etkeni var tabi
Holmen ve sezer tam nokta atisi diyebilirim ..
halilxx58 15.11.2013, 14:09 Milli macta gorduk nasil bir forvet oldugunu yoluna yuruyemiyor
Futbolcu lazimsa yönetim bana yönelsin diyorsun, sonrada bir oyuncuyu 15 dakikalik bir performansiyla degerlendiriyorsun!!
Cenk Tosun süperlig seviyesinde kesinlikle yeterli bir oyuncu, Utaka ve Djebbourun yaninda en iyi yerli alternativlerden birisi.. Bir yabanci forvet almak sinirmama nedeniyle zaten akil isi degil...
cemahmety 15.11.2013, 14:11 Bizim şuan en çok sıkıntı yaşadığımız yer santrafor gibi görünüyor buraya hemde yerli bir oyuncu alınacaksa en iyi ihtimaller zaten Mevlüt Erdinç Umut Bulut Burak Yılmaz falandır herhalde onları alamayacağımıza göre Cenk Tosun iyi bir ihtimal ama çok büyük transfer bedelleri istenir bu haberi görünce aklıma direk takas geldi. Grosicki + 2 milyon euro güzel bir teklif olabilir bence bundan 1 lira yukarısı bana göre Djebbour lu Utakalı forvet hattımıza hakaret olur.
furkancfc 15.11.2013, 14:19 Holmen ve Cenk yılın transferi olur..
u2sivasspor 15.11.2013, 14:34 cenk çok iyi olur yabancı sınırlamasından dolayı bizi epey rahatlatır holmen e gelecek olursak çok yetenekli bir oyuncu orta sahada mehdiyle beraber çok büyük işler yapabilirler
sawyer5892 15.11.2013, 14:46 cenk tosunu begenmeyen futbol yorumcularimiz(!) alabilecegimiz daha iyi yerli forvet gostersinler bizde susalim ama tabi gercekci olmak lazim cenk tosunu kimlerin istedigini ve takiminin ne kadar bonservis bedeli istedigini biliyoruz gerceklesmesi zor bir transfer. Turkiyede forvet zor bulunuyor bu herkesin bildigi bisey bizim gibi dusuk butceli takimlar icin ya kendi yerli forvetini alt yapidan kendin yetistireceksin ya da ucuza buldugun yabanciyi parlatacaksin ben cenk tosun transferinin cok zor oldugunu dusunenlerdenim sezer mi holmen mi diye sorssniz da hic dusunmez holmen derim sezer oyunu tek yonlu oynayan bir oyuncu forvet arkasi su an aatif oynuyor sezer gereksiz olur ama holmen bizi ucurur ucurur
ihtiyar yiğido 15.11.2013, 14:52 Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım,heleki naynak fanatikse
Elimizdekilerin kıymetini bilelim dimyanta pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım Şu an takım güzel birbirlerine uyum sağlamış vaziyetteler
İyi bir orta saha iyide bir forvet olursa tabiki çok daha güzel olur
sivastatlıbelam 15.11.2013, 15:18 sezer -holmen-cenk tosun 3 ü de kalbur üstü oyuncular,biz de iş yaparlar kesinlikle.
holmen -aatıf-aydın-cenk ve djebburdan kurulu bir ofansif hat bence korkunç iyi
kötü futbolcu. sercan yıldırım'dan hiç bir farkı yoktur. alanın elinde patlayacaktır. allah,sivassporu'mdan uzak tutsun
Holmene gelirsek batalla ile birlikte super lig'in son 3 yıldaki en istikrarlı orta saha oyuncusu(alex hariç).sivasspora yakışır
ezelşener 15.11.2013, 16:32 cenk tosundan forvetmi olur.bitik bir oyuncu.zaten cenkli antebin durumuda herşeyi gösteriyor.
holmen! çok isterim
ama antep gibi bir takima tek kurus bile kazandirmamaliyiz
DoomsDay58 15.11.2013, 17:21 2010/2011 sezonundaki Cenk olsaydı kesinlikle alınmasını isterdim ama şuan ki Cenk ne kadar faydalı olur bilemiyorum. Holmen'e gelecek olursak yabancı olduğu için alınmasından yana değilim. Yerine genç yetenekli 1 yerli futbolcu bulunması daha faydalı olur takıma
etlidöktürek 15.11.2013, 17:44 adı geçen üç futbolcu arasında bize en uygun olanı holmen dir..holmen bilindiği gibi istanbulu mesken tutmuş futbolculardan biridir..bize zemheri ayında zor gelir gibime geliyor,gönül ister ki gelsin ama maalesef gerçekler böyle..bize biraz aç oyuncu lazım ve gelen futbolcu takımın seviyesini geçmeyecek ki şu anki düzeni bozmayalım..carlos iyisini bulacaktır ben güveniyorum hocamıza..
***cenk den daha iyi su anda oyuncularımız mevcut,ama holmen olabilir.utaka,kamil ve rengifo gönderlmelidir.
Sivasli010 15.11.2013, 18:53 Korcan
Cicinho - Da costa - umit - ziya
Holmen -hakan arslan
burhan-aatif-aydin
cenk
off off super olur yaw
58megayigido 15.11.2013, 19:00 Kamil I cenkle takasmi kamil kim, cenk kim kamil cenk in 2 katidir .oynamiyor suan okadar..
Bence rengifo gitsin holmen gelsin baska yabanciya gerek yok ..
Yerli olarak cenk alinabilir altafnatif olarak vede sezer de olabilir hem fb ile yakinligimizdan beles olmasada uyguna aliriz
Kadromuz cok iyi zaaten suan
Bizim sportif direktörümüz M erdogan süperligi cok iyi analiz eden bir futbolcu simdiden elini Cabuk tutmasi lazim carlosa güzel bilgiler aktararak Transfer sezonu baslamadan gizli kapakli isleri bitirmesi en Uygun olani sezon basladimmi ortalik karisiyor onun icin bir an önce dikkatini ceken oyunculari takipe almasi ve yönetimin bilgisine sunmasi hocaninda olurunu aldimmi isi kisa yoldan halledip kimse ile ugrasiya gerek kalmamali.
34yigido34 15.11.2013, 20:45 ben bizim taraftarı anlamıyom cenk ligin en iyi yerli forvetleri arasında antepin en iyi topçusunu bize vercegi aklımın ucundan geçmiyo
Yabanci kontenjani dolaysile en iyi yerlilere ragbet etmeliyiz zaten rengifo denen Adam hic yoktan aldik bizi menejer gazina getirdiler taaaa perudan geldi ama hic de dendigi gibi cikmadi insallah sezon sonu kazasiz belasiz göndeririz de kurtuluruz yabancilari göndermek getirmekten zor oluyor biraz terslik ciktimmi hemen UEFA nin kapisina dayaniyorlar ondan sonra isinyoksa ugras dur.
58_SEMİH_58 15.11.2013, 20:59 Cenk'i bize vereceklerini sanmıyorum.En iyi oyuncuları en az 3 milyondan kapı açarlar.Sezer'inde karakteri konusunda şüphelerim var ama Holmen şuan bize inanılmaz yararı olur orta saha ortasında oynar ve hem defansif hemde ofansif katkıları çok olur umarım.Bu haber doğrudur ama kaynak Fanatik unutmayalım.
Haberin altında ki Mehmet Ali Sabuncu ismi gerçekten güvenilir bir kaynak gibi geliyor bana.Adamın bizle ilgili yaptığı hemen hemen her haber tutuyor.
ddolphiner 15.11.2013, 21:34 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1471075_650525614999270_901410 025_n.jpg
Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Cenk Tosun için şimdiden nabız yoklamaya başlayan Sivasspor, devre arasında işi bitirmek için harekete geçecek.
Mehmet Ali Sabuncu
burası can alıcı nokta bence..sezon sonunda bedavadan gideceğe devre arasında 3-5 bişey kazandırsın diye satılabilir..
34MUAMMER58 16.11.2013, 04:39 adı geçen oyuncuların hepsininde futbolculuğuna laf edemem,bence 3 oyuncununda sivasa gelme ihtimali zayıf,sezer öztürk yedek kalacağı takıma gitmez üstelik bjk de dünyanın parasına aldığı sezeri beleşe vermek istemez sivasda onların istediği parayı veremez,cenk tosuna gelince belki son 2 sezon beklenilen performansı gösteremiyor ,bana göre antepdeki miyadı doldu ,yeni sözleşme yaparmı yapmazmı bilmiyorumda ,antep yönetimi biraz olsun rahatlamak için sezon sonunda beleşe yollayacağına hatırı sayılır paraya satmayı düşünebilir,trabzonun bu oyuncuda çok gözü var hem parası hemde üste vereceği çok oyuncusu var cenk bunları tercih edebilir şöylede düşünebilir ts de gs de bu sene cacık olmaz oraya gidipte yok olacağıma şampiyonluk kovalıyan sivasspora giderim derse belki ,ayrıca gsnin burakı satıp cenki alma düşüncesi var,ben cenkin burak yılmazın antalyadaki bjk deki durumuna benzetiyorum,adamı kovdular ts de yıldız oldu, hamsileri şampiyonluğa oynattı,gs yi şampiyon yaptı cenkde genç ve kaliteli oyuncu aynısını yapabilir,holmene gelince ,fb de forma bulma şansı zayıf ,bu ligin en iyi ortasaha hamalı ,adamın ciğerinde körük var sanki,oyunu hem defansif ,hem ofansif çok iyi oynuyor ,sahada basmadığı yer yok ,sivassporda çok rahat oynar vede yıldız olur da, fb verirmi bilemeyiz malum onları şampiyonluk yolunda zorluyoruz ellerindeki silahı bize vermezler ,3 oyuncununda sivasa gelme ihtimalini zayıf görüyorum
yiğido5058 16.11.2013, 08:36 Holmen orta sahaya dinamizm getirir.Çok faydalı olur. Cenk Tosun'u Antep'in yeni hocası Sergen bırakmaz. Sezer Öztürk futbol ahlakı olarak bizim takıma uymaz. Toraman ile kavga edip kadro dışı kalmıştı.
''Samed58'' 16.11.2013, 09:40 Cenk ve Holmen Sivasta is yaparlar diye dusuniyorum, ama sezeri bu takimdan uzak tutmaliyiz bence.
muspol58 16.11.2013, 09:56 cenk,sezer,holmen müthiş bir transfer haberi üçünüde alsak çok iyi olur
SivassporunSesi 16.11.2013, 10:16 Cenk ve Holmen Sivasspor'u şampiyonluğa götürecek oyuncular kademe atlattırır.Holmen orta sahadaki eksikliğimizi tamamlar hem defansta hem ofansta.Cenk'te zaten Anadolu takımlarındaki en iyi yerli forvet.
Sezer Öztürk'ü getireceğimize kendi çocuğumuz olan İbrahim Toraman gelsin şampiyon olalım...
SivasliMuhammed 16.11.2013, 12:02 cenk atif ikili forvet oynarsak cok can yakariz.orta sahada holmen kadir aydin ve kamil olursa ilk 3de kalacagimizi inaniyorum
Cenk in Cebur ve Utaka dan tek avantajı Türk olması.Ancak Holmen kesinlikle derde derman olacak oyuncu ne yapıp edip alınmalı.5 gün izin fazla gibi ama Sivasspor un performansı sanki takımların izin ve dinlenme sürelerini arttırması gerektiğini düşündürebilir herkese.Çünkü en çok biz dinleniyoruz ama en iyilerden biriyiz.Bireysel çalışma programlarıyla olabilir bu.Aslında Türk bir forvet arayışı varsa bu neden Hasan Kabze olmasın.Bir de Bayern Münihli Mehmet di sanırsam fiziğiyle bile bize çok katkı sağlar.Kiralanamaz mı.
poolat58 16.11.2013, 15:45 cenkle holmen fayda sağlar, ama sezer öztürkün karakterı konusunda kafamda soru ışaretı var. Mağlum, takımımızda şuanda arkadaşlık ust sevıyede, bu tıp adamların takıma gelmesı huzuru bozar gerek yok dıye dusunuyorum.
tekdoktiri 16.11.2013, 19:44 zor tırasfer ama iyi olur
subasi29 17.11.2013, 00:39 Holmen gelsin cenkte iş yok
tekniker58 17.11.2013, 07:52 cenk tosun güzel tercih.
RCarlos58 17.11.2013, 16:16 holmen kendisini göstermis bir isim, takima faydasi olur orta sahadaki alternativlerimiz artar. sezerin karakterinden süpen var, takimin uyumunu bozmasini istemem. cenki frankfurtta oynadigindan beri takip ediyorum ama bizim istedediyimiz, gölleri leblebi gibi atan bir forvet degil, elimizdeki djebbour ondan cok daha kaliteli.
myyiğido58 17.11.2013, 20:25 güzel bi oyuncu ama işimize yararmı bilemem....
ELLİSEKİZ 17.11.2013, 23:14 Bize sağlam bir golcü lazım.Bu takımda forvet hariç herkes gol atıyor, tabir yerindeyse forvet yatıyor.Şayet forvetler sağlam olsaydı FB ile puan farkımız 2-3 idi...
58YIGIDO58 18.11.2013, 16:40 Holmen kim yaw birakin Allah askina baska adammi bulamadiniz bir cacik olmaz ondan ben brezilya liginden oyuncu getirmekten yanayim
|