Orijinalini görmek için tıklayınız : süper olmuş


sivaslim58
22.11.2013, 10:19
düğün dernek harika
bir film olmuş gerçi Sivas şivesi olmamış

http://www.youtube.com/watch?v=DjxirzxarNU&feature=share

sivaslim58
22.11.2013, 13:06
filmdeki Sivas oteli nerde

münihliyigido58
22.11.2013, 14:22
neresi güzel olmus?

bu tür berbat karikatür komediler en az 10 senedir türk sinemalarini ve televizyonlarini mesgul ediyor.

karakterler o kadar abartilmis ki, filmin eylemini anlatamiyacak hale gelmisler, filmin temasi hep ikinci planda oluyor. en önemlisi sisirilmis karakterlerin arasinda yasanan kopuk sahneler olacak. formül hep böyle, tam anlamiyla kanser.

'komedi abartmamalimi?' deseniz, ikinci sinif okul projesi kalitesinde derim. komedik kalitesi sifir...
milyonlarca insan nasil memnuniyetle seyrediyor sorsaniz, bu ülkenin bir kismi belki iyi niyetli, karakterli, ama kültürel acidan cürük. Bu Türkiyeye kisitli degil, ama cok agir bir sekilde özellikle bizim ülkemizde göze carpiyor.

cemahmety
22.11.2013, 14:59
Ben hiç beğenmedim, komedi filmi ama fragmanda tebessüm bile ettirmedi, hele Carlos' ile ilgili espri sandıkları şey çok saçma önemli olan Sivasın adınun geçmesi değil doğru bir şekilfe temsil edilmesi

u2sivasspor
22.11.2013, 18:12
yaptıkları güzel espriler yerine oyuncuların karakteriyle güldürmeye çalışan bir film gibi duruyor bence artık bunları halkımızın anlaması lazım anlamalı ki film yapımcılarıda biraz kendini geliştirsin

antik58
22.11.2013, 18:47
SİVAS adı geçmeseydi belki gülebilirdim ama yöremizi kesinlikle şive ve karakter olarak temsil etmediklerine aksine dalga geçtiklerini düşünüyorum.

Ayrıca murat cemcir denen arkadas tokatlı ve dizilerinde bunu sürekli vurguluyor madem yararlı bişey yapacan kedi memleketinde niye çekmedin arkadaş diye sormazlarmı adama!!!
kısacası fragmanlarda izlediğim kadarıyla çok saçma.....

kıtıpiyos_87_58
23.11.2013, 00:21
SİVAS adı geçmeseydi belki gülebilirdim ama yöremizi kesinlikle şive ve karakter olarak temsil etmediklerine aksine dalga geçtiklerini düşünüyorum.

Ayrıca murat cemcir denen arkadas tokatlı ve dizilerinde bunu sürekli vurguluyor madem yararlı bişey yapacan kedi memleketinde niye çekmedin arkadaş diye sormazlarmı adama!!!
kısacası fragmanlarda izlediğim kadarıyla çok saçma.....

filmin senaristi ve yönetmeni olan Selçuk aydemir Sivaslı kardeş

KIZILCAN
23.11.2013, 04:10
Paylaşımda bulunan arkadaşımıza teşekkür ediyorum.Bu paylaşım sayesinde filmden haberim oldu.Filmde kimin oynadığı ya da filmin senaryosu önemli değil benim için.(Ki kadro zaten sağlam) SİVAS'ın, filmin karakterlerine ve mekanına ev sahipliği yapması başlıbaşına bir sebep zaten.Fragmanda her Sivas dendiğinde içiniz bir tuhaf olmadı mı? Dizilerde,filmlerde hep bi trabzon furyası,mardin furyası,ege furyası yada şivesi kol geziyor. Başka bir Örnek: Trt'de 80'ler dizisindeki Bekçi Bekir bile tek başına erzurum karakterini tanıtıyor ve sevdiriyor.Kaldı ki bu filmde benim halayım,benim türkülerim yer almış.Sivaslı olmayan arkadaşlarımı götürüp izleyeceğim.Siz de öyle yapın ;)

münihli_58
23.11.2013, 15:48
Ilk Calgi Cengi filmiyle sonra Isler Gücler dizisiyle patlamis önemli oyuncular ve Sivasli senaristten kurulu bir ekip, konusu ve hikayesinde Sivasimizinda gectigi bir film cekmis, burda bazi üyeler begenmiyor...
Sirf Isler Gücler dizisini izleyen insanlar bu filmin oyuncularina, senaristine güvenir yine gider, ve fena gise yapar...

Sivassporumuz ve Sivas'ta cekilmis Kacak dizisinden sonra 2014'e dogru bir önemli ''Sivas tanitim filmi'' daha eklendi, bu sayede 2014'e Sivasimizi daha cok konu ederek emin adimlarla ilerliyoruz.. insallah 2014 senesi Sivasimiz adina cok iyi gececek ve daha coook diziye, filme konu olacagiz :)

mehmetyildiz58
23.11.2013, 16:17
valla ben bizim millete şaşıyorum arkadaş ya..adamlar Sivas'ı ön plana çıkartmak istiyolar,Selçuk AYDEMİR Sivas'lı olduğu için memleketine faydalı olmaya çalışıyor şu an en gözde olan oyuncular Sivasın adını kullarak film çekip piyasa yaratmaya çalışıyor..Yok dalga geçiyorlarda yok tokatta çekelermişte bilmem ne de arkadaşlar emek vermiş adamlar saygı göstermek gerekir..Ben kesinlikle bu filmin sivasa olumlu yönde ivme kazandıracagına inanıyorum bunuda göreceksinz ilerleyen zamanlarda zaten