Orijinalini görmek için tıklayınız : Okan Koç’u size verelim
SivasSpor.Com 01.12.2005, 10:17 Beşiktaş yönetimi futbolcuları Okan Koç’u Sivasspor’a vermek istediğini söyledi.
Geçtiğimiz haftasonu maç için Sivas’a gelen yöneticilerden futbol şube sorumlusu Kıvanç Oktay, Sivasspor kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’a Okan için teklif sundu. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Konyaspor’da oynayan Okan Koç, Beşiktaş’a yeniden gelmek istemiş, ancak zamanın Teknik Direktörü Rıza Çalımbay tesislere alınmamıştı.
Tiga’nın gelişinden sonra yeniden Beşiktaş’la çalışmaları başlayan Okan için son kararı Sivasspor teknik direktörü Werner Lorant verecek.
Hürdogan Gazetesi
batuhancelen 01.12.2005, 10:20 walla eger dogruysa sivasspor icin cok hayırlı olur. yalnız unutulmaması gereken bir sey var bu adam altı aydır futbol oynamıyor.
aslında okan iyi bir futbolcu yararlı olabilir düşüncesindeyim üç büyüklerde oynayan futbolcu anadoluya gelince biraz sıkılıyor fakat sivasspor taraftarı olan bir takım olduğu için burda o sıkıntıyı yaşamaz.
çok yetenekli bir futbolcu,iyide futbolcu ama profosyonel değil.
ciddiyetten uzak,aklını başına alması lazım.
yoksa ondan bir şey olmaz.
Arif Coşkun 01.12.2005, 10:58 Bu oyuncu için Galatasaray - Beşiktaş birbirine düşmüştü. Okan Koç çok yetenekli bir oyuncu fakat,kendini Beşiktaş'ta bir türlü gösteremedi.Okan Koç aklını kullanırsa,eğer Sivasspor'da onu alırsa başarılı olur bence. Haydi hayırlısı.
yerliturkuaz 01.12.2005, 11:01 okan KOC SIVASA COK YARARLI OLUR GELMESINI CANI GONULDEN DESTEKLERIM HAYIRLISI OLUR INSALLAH
CÜSSKB-Aynur 01.12.2005, 11:05 Bencede, Okan KOÇ bize çok faydalı olur.
Hem bizde, kendini kanıtlama fırsatıda bulur.
KİRALIK OYUNCULAR TAKIMA NE KADAR FAYDALI OLUR BİLEMİYORUM .GENEDE HAYIRLISI DİYELIM. BİZE SİVASSPORU BENİMSEYİP BEN BU TAKIMDA OYNUYACAGİM DİYEN FOTBOLCUYA İHTİYACIMİZ VAR...
BENCE ÇOK FAYDALI OLUR ÇÜNKÜ BU TİP FUTBOLCULAR BİTME NOKTASINA GELİNCE KENDİNİ TEKRAR İSPAT ETMEK İSTEYECEKTİR,SİVASSPORDA BUNU BAŞARABİLİR GİBİ GELİYOR BANA
1967_DERNEK_10UR 01.12.2005, 12:12 İYİ AMA RIZA HOCA BU ADAMI NİYE TESİSLERE ALMAMIŞ TAKIMIN DENGESİNİ BOZMAYALIM..
gençlerdeki performansını sergilese yeter,
kimse ondan daha fazlasını istemiyor,
bjk'ye gitti gideli bir form tutturamadı,
aslıda bize kanattan çok orta sahayı toparlayak birisi lazım ama fazlada olsa sorun olmaz :)
extrasivas 01.12.2005, 12:41 besiktasta bosuna gondermez bir adami adam ya dengesiz yada ticari bir is olmasindan dolayi ama neysede bence de dengeyi bozmaya gerek yok
TURAN 58 01.12.2005, 13:08 BENCE OKAN KOÇ SİVASIMIZ İÇİN KALİTELİ TOPCU İŞALLAH HAYIRLI OLUR
bbptek58 01.12.2005, 14:19 okan anadolu takımlarında iş yapcak kalitede bi oyuncu...beşiktaş oynayamasa da bize çok katkısı olur...
okan yararli olacak bi oyuncu fakat biraz disiplinsiz lorant inda böyle bi oyuncuyu kabul edecegini zannetmiyorum, ama futbol olarak ise yarar bi oyuncu egerki kendini biraz toplayip aklini basina alirsa
BU ARADA HABERİN VERİLİŞ ŞEKLİ BİRAZ YANLIŞ GİBİ,SANKİ DİLENCİYE SADAKA VERİLİYORMUŞ GİBİ HİSSETTİM VEYA KULLANMADIĞI ELBİSESİNİ MUHTAÇ BİRİNE VERİYORMUŞ GİBİ GELDİ BANA
valla harika bi topçu sivasspor alırsa gücüne güç katar ..inşallah alır
twity_58 01.12.2005, 15:59 eger faydalı olacagını dusunuyorlarsa besıktasdan da böyle bır teklıf varken degerlendırmek lazım..!!!
İYİ AMA RIZA HOCA BU ADAMI NİYE TESİSLERE ALMAMIŞ TAKIMIN DENGESİNİ BOZMAYALIM..
Okan Koç hakkında çok fazla bir bilgim yok ama Onur gardaşımın söylediklerinide gözardı etmemek lazım.
Etem-Murat 01.12.2005, 16:47 besiktasta bosuna gondermez bir adami adam ya dengesiz yada ticari bir is olmasindan dolayi ama neysede bence de dengeyi bozmaya gerek yok
KOCUM İSTANBUL TAKIMLARI NİCE GENCLERİ HARCADI BUNLARDAN BİRİDE
OKAN KOC TABİKİ OKANDADA HATA VAR ĞECE HATI BAŞLAYAN OYUNCULAR HAMEN HARCANIP GİDİYORLAR TAKIMDAKİ YERİ BİLE BELLİ OLMADAN NE OLDUM DELİSİ OLUYORLAR BİZE YARARMI YARAR
rayci furki 01.12.2005, 17:39 bence çok güzel olur hatta süper olur abi daha güçleniriz daha kalitemiz ortaya çıkar ben haberi duyunca çok sevindim okan koç gelsim derim
hepberaber sivasspora tam destek
serhat3358 01.12.2005, 20:17 BENCE BİZİM KANAT OYUNCUSUNDAN ZİYADE ORTO SAHAYA İHTİYACIMIZ VAR.BİRDE BU OYUNCUNUN KİRALIK OLUŞU AYRICA BİR DEZ AVANTAJ. AMA YİNEDE TEKNİK HEYET İSTERSE FAYDALI OLACAKTIR.
alimuharrem58 01.12.2005, 20:26 okan koc ıyı oyuncudur ama burada(sivasspor) dan ıyı oynar ınsallah gelsın ıyıdır
ezbiderli58 01.12.2005, 20:34 arkadaşlar bırakalım okanı falan.çabuk yükselen;havalanan futbolcudan artık hayır geleceğini sanmıyorum.en azından eskisi gibi olmaz.
OPERASYON 02.12.2005, 03:43 S.A...Ben bu oyuncuyu pek tanimiyom ...En kotu ihtimali dusunup en iyi ile yetimek gerekirse bilemem...Bu iyi bir oyuncu neden ?nicin?Niye ?sivas'a teklif ettiler...Daha onceki cevremdekilerin dedigi gibi 3-1 karsilikmi? ne dersainiz?sevabila gunahiyla ilgilere vebalide ...Sivas'a niye besiktas o iki sivasali oyuncusunu veremek istememis 'de bunu teklif etmis?Bize oyuncu degil gercekten lorant hocanin isini gorecek onun verdigi gorevi yapacak adam gibi adam derlerya oyle herseyi ile oyunculuk sifatina nail oyuncu olack oyle oyuncular lazim ...su takima enaz 5 oyuncu lazim ara devrede benim gozlemlerime gore...selam ve dau ile...s.a
HakkıTİMUÇİN 02.12.2005, 11:54 okan koç maç maçına ücret ile transfer edilebilir...
yetenekleri tartışılmayacak bir futbolcu....bu şekilde transfer edilirse, kendini ispat edip oynamak zorunda...performansı yeterli olmazsa lorant kadroya almaz zaten..sivasında cebinden para cıkmamış olur...
1967_CLUB_ÖZGÜR 02.12.2005, 12:43 Beşiktaş yönetimi futbolcuları Okan Koç’u Sivasspor’a vermek istediğini söyledi.
Geçtiğimiz haftasonu maç için Sivas’a gelen yöneticilerden futbol şube sorumlusu Kıvanç Oktay, Sivasspor kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’a Okan için teklif sundu. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Konyaspor’da oynayan Okan Koç, Beşiktaş’a yeniden gelmek istemiş, ancak zamanın Teknik Direktörü Rıza Çalımbay tesislere alınmamıştı.
Tiga’nın gelişinden sonra yeniden Beşiktaş’la çalışmaları başlayan Okan için son kararı Sivasspor teknik direktörü Werner Lorant verecek.
Hürdogan Gazetesi
OKAN SİVASSPOR A YARARI OLURMU BILMEM AMA...YINEDE GELSE FENA OLMAZ TECRÜBELİ Bİ FUTBOLCU...
mahmutarslan 03.12.2005, 05:25 s.a.ben çanakkale 18 mart üniv.de öğrenciyim.okan koç burada çok sevilen bi futbolcu.beşiktaşta kendini yeterince gösterdiki şimdi biz burada okan koçu konuşuyoruz.maç eksiği olsun olmasın sahada oynama potansiyeli olan bi oyuncu,yani yetenekli.transfer gerçekleşirse umarım hayrını görürüz.saygılar
OKAN KOÇ UN SİVASSPORA FAYDALI OLCAGINA İNANMIYORUM. KIRALIK OYUNCU NE KADAR FAYDALI OLUR.? OYNADIGI MAÇ BAŞINA PARA ÖDENIRSE BELKI ......
Eğer gelirse çok iyi olur.çok teknik bi futbolcu......
BENCE BİZİM KANAT OYUNCUSUNDAN ZİYADE ORTO SAHAYA İHTİYACIMIZ VAR.BİRDE BU OYUNCUNUN KİRALIK OLUŞU AYRICA BİR DEZ AVANTAJ. AMA YİNEDE TEKNİK HEYET İSTERSE FAYDALI OLACAKTIR.
Doğru tesbitler...
serhankaburcuk 03.12.2005, 14:03 Aslında çok yetenekli bir futbolcu ama Konyasporda başarılı olamadı Sivassporda başarılı olurmu bilmem...Hocamız en doğru kararı verecektir...
ReDYiGiDo 03.12.2005, 14:18 okan koc beşiktaşa gitmeden önce Türkiyenin parlayan yıldızıydı Ama gittikten sonra söndü Okanın kumaşı iyi iyi işlenirse bence işe yarar.... Tabiki Son karar hocamızın... O en iyisini bilir..
Okan Koç iyi bir futbolcu ama 6 ay ayağına top deymemiş adam takıma biraz zor adapte olur.Ama yinede dediğim gibi kaliteli bir oyuncu.
okan koc beşiktaşa gitmeden önce Türkiyenin parlayan yıldızıydı Ama gittikten sonra söndü Okanın kumaşı iyi iyi işlenirse bence işe yarar.... Tabiki Son karar hocamızın... O en iyisini bilir..
doğru söylüyorsun
okan koç beşiktaşa transfer olunca bütün takımlar peşindeydi ama beşiktaş aldı okanı.
oynayamamasının sebebi beşiktaşmı yoksa kendimi.
üç büyüklere giden akllı futbolcular kendilerini kurtarıyor.ama okan gibi furbolcular ise ordan oraya atılıp duruyor.
bunun nedeni sadece okan genç,yetenekli furbolcu ama profosyonellikten çok uzak.
eğer aklını kullanırsa sivasta yeniden doğar,eski günlerine yeniden kavuşur.
olur işallahda,belki bizede faydası olur.
etfal el hicara 08.12.2005, 11:51 okan koç adam olmaz iyi topçu ama defansif oynamıyor.sağ açıkta oynuyor ama arkasında bir adam olmazsa o kanat sivasın bitişi olur
nalcaci4ever 08.12.2005, 11:58 Beşiktaş yönetimi futbolcuları Okan Koç’u Sivasspor’a vermek istediğini söyledi.
Hürdogan Gazetesi
sivas hayatının hatasını yapar.yani biz aldık bin pişman olduk
Etem-Murat 08.12.2005, 12:00 ABİSİ OKAN KOCU BEŞİKTAŞ NİYE VERİYOR BİR CIKARI OLMASA VERİRMİ ACABA
Aslında bu haberden önemlisi bizimkiler okanı istiyormu o önemli..
Henüz bir açıklama yok galiba ilgilediklerine dair??
BENCE OKAN KOÇUN EN KÖTÜ HALİ GÖKHAN BOZKAYADAN İYİDİR....
GELMESİNDE BÜYÜK YARAR VAR BENCE..
Etem-Murat 08.12.2005, 12:33 HAKLIYI HAKSIZI AYIRALIM OKAN KOC İSTANBULA GELMEDEN COK GÜZEL SPORCUYDU İSTANBULA GELDİKTEN SONRA BÜYÜ BOZULDU HARCANIP GİTTİ ÜÇ BÜYÜKLER KİMLERİ HARCAMADIKI OKANI HARCAMASINLAR OKAN KENDİNİ BULA BİLMESİ İÇİN BİZE GELSİN
BekirBayrak 08.12.2005, 13:00 bencede cok yeteneklı bı oyuncu OKAN
ama gıttıgı takımlarda neden goze gıremıyor bunun bılınmesı gerekır futbolcu dedıgın kendıne bakmalı ama Okan ın kendıene bakmadıgı gıbı gece alemıne duskunlugu oldugu soylenıyor SİVASSPOR umuza gelınce dengelerı bozar mı onuda kestıremıyorum bence devamlı oynayan bır futbolcu uzerınde yoğunlassak daha ıyı olmaz mı ?
Sinan Yıldırım 12.12.2005, 10:52 Okan Koç'u önce Gençlerbirliğinde tanıdım. Ankara'da ikamet eden bir kişi olarak Gençlerbirliğinin maçlarını da seyrettiğimden izleme fırsatım da oldu kendisini. beğendiğim bir oyuncu idi, gençler'e çok faydası oldu.
Gençlerden ayrıldıktan sonra BJK'ye gitti galiba, sonra kiralık olarak, ankaragucu, konya falan dolandı durdu.
Bir Gençler Ankaragücü maçında Ankaragücü forması ile eski taraftarı olan Gençlerbirliği maraton seyircisine el kol hareketi yapması ona olan sempatimi de bitirdi.
Sorunlu bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. BJK'ye orda başarılı olamamışsa Sivasspor'umuzda yeri yok bence.
Arif Coşkun 12.12.2005, 11:01 Tamam ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız ama,Sivasspor'a ses getirecek duyan duyduğunda vayy bee... dedittirecek bir orta saha oyun kurucu,birde ileride çok etkili ve golcü bir oyuncu şart,yoksa işler gittikçe sarpa saracak,büyüğüz,yeneriz,ederiz demekle olmuyor bir türlü.Birde onun bunun istemediği kovduğu oyuncuları alıp ne yapacağız sorun olmaktan öteye gitmez bence.
Saygılar
serhankaburcuk 12.12.2005, 19:19 Aslında çok yetenekli bir futbolcu ama Konyasporda başarılı olamadı Sivassporda başarılı olurmu bilmem...Hocamız en doğru kararı verecektir...Bülent UYGUN da futbolcu kumaşından anlar en iyi kararı trnsfer komitemiz verir...
cemal58yiğido 12.12.2005, 19:22 İYİŞALLAH O TRANFER OLACAK...
____HAVASI_____SERT_____İNSANI ____MERT_____SİVASIM____
|