Orijinalini görmek için tıklayınız : Zara'yı BAL kesmiyor...


Rallim58
02.12.2013, 08:19
http://u1312.hizliresim.com/1j/2/v35xk.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerimizden Zara Belediyespor, hafta sonu deplasmanda çok önemli bir galibiyete imza attı. 21 puanla grup lideri olan temsilcimiz, 19 puanla liderin 2 puan gerisinde ve 2. sırada bulunan Fatsa Belediyespora konuk oldu. Müsabakanın 62. dakikasında Aykut Şafak'ın golü ile rakibini 1-0 yenen temsilcimiz Zara Belediyespor, en yakın rakiplerine 5 puan fark atarak rahat bir nefes aldı.

Zara'da Şampiyonluk Sesleri

BAL 4. grupta mücadele eden temsilcilerimizden Zara Belediyespor taraftarları ve İlçe halkı takımlarına inanmaya başladı. İç ve dış saha demeden namağlup liderliğini sürdüren Zara Belediyespor, sezon sonunda şampiyon olarak görmek isteniyor.

http://u1312.hizliresim.com/1j/2/v35xt.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Döner; "Şampiyonluğa kenetlendik"

Zara Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Döner, sezon sonunda Zara'ya şampiyonluk getireceklerini belirterek, "Zara halkı olarak şampiyonluğu hak ettik. Son üç sezondur kılpayı kaçırılan şampiyonluğu bu sezon elde edeceğimize inanıyorum. Zara Belediyespor BAL ligi üzeri futbol sergiliyor. Emeği geçen tüm kardeşlerimin alınlarından öpüyorum. Zaralı hemşehrilerimiz bundan emin olabilirler, bize maddi ve manevi desteklerini esirgemesinler. Artık Zara'yı BAL kesmiyor. 3. lige emin adımlarla ve istikrarla gidiyoruz" şeklinde konuştu.

Salim58
02.12.2013, 08:37
Zara Belediyespor'u tebrik ederim bu sezon gayet güzel gidiyorlar sezon sonuna daha çok var bu şekilde devam ederlerse mutlu sona ulaşırlar.

yerliturkuaz
02.12.2013, 08:40
Zaraspor'u bu önemli galibiyetten ötürü tebrik ederim.

Kesinlikle de katılıyorum artık BAL kesmez onları.

Bu alınan galibiyette gösteriyor ki oyuncular teknik kadro ve yönetimde sonuna kadar üçüncü ligi istiyor. Bu uzun maratonda tekrar başarılar Zaraspor...

Turan 59
02.12.2013, 09:55
Zara Belediyespor'u ilk defa televizyondan izleme fırsatım oldu.Gerçi maç'ın 2.yarısınını izledim ama ben zarabelediyespor'u çok beğendim.Kesinlile amatör küme üstü bir takım.Emeği geçenleri kutluyorum.Bu sene 3.lige kesinlikle çıkacaktır.

Zaraspor
02.12.2013, 12:40
Cumartesi günü Bostancı Green Park Otel'de destek gecesi düzenledik. Başta Zasiad ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem olmak üzere geceye gelip destek olan herkese teşekkür ederiz.

http://resimzade.com/Show.html?i=42871&token=67031 (http://fb.com/zaraspor)

Kokomo
02.12.2013, 14:13
Çok önemli bir galibiyetti.

Artık 1.lik garanti gibi bir aksilik olmaz ise.

Umarım Play-Off'ta kolay bir rakip düşer bize.

adres58
02.12.2013, 19:09
Maşallah maşallah...

Zarasporu 3. Ligde kesmeyecek gibi görünüyor.. ayrıca Yıldızeli Birliksporda bu hafta galip geldi. Neden olmasın. Bu sene bilindiği üzere 2 takım Play-off oynayacak. Hadi Zarasporum, hadi Yıldızeli Birlik spor hadi, hadi...

savaş2
02.12.2013, 19:22
Çok önemli bir galibiyetti.

Artık 1.lik garanti gibi bir aksilik olmaz ise.

Umarım Play-Off'ta kolay bir rakip düşer bize.


***bir olan direk cıkmazmı,son 90 dak. kalmasın

adres58
02.12.2013, 19:27
***bir olan direk cıkmazmı,son 90 dak. kalmasın

Bu sene BAL ligi statüsü değişti... Önceki senelerde tüm gurup birincileri direk 3. lige yükseliyordu. Bu sene Play-off sistemi geldi. İlk iki sırayı alan takımlar çapraz sistemle eşleşip öyle yükselecekler. Ama çift maçmı tek maçmı onu tam bilemiyorum...

Zaraspor
02.12.2013, 19:42
Bu sene BAL ligi statüsü değişti... Önceki senelerde tüm gurup birincileri direk 3. lige yükseliyordu. Bu sene Play-off sistemi geldi. İlk iki sırayı alan takımlar çapraz sistemle eşleşip öyle yükselecekler. Ama çift maçmı tek maçmı onu tam bilemiyorum...

MADDE 12 – BAL’DA YÜKSELME ve DÜŞME SİSTEMİ

(1) 2013–2014 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’den TFF 3.Lig’e toplam 9 takım yükselir.

(2) Grup müsabakaları çift devreli lig usulüne göre deplasmanlı olarak oynanacaktır.

(3) Gruplarında birinci ve ikinci olan 22 takım play-off müsabakaları oynamaya hak kazanacaktır.
2 tur üzerinden oynanacak play-off müsabakalarının 1.turuna gruplarında ikinci olan 11 takım
katılacaktır. Bu 11 takım arasında yapılacak eşleşme kurasına göre 8 takım birbirleriyle eşleşir. Kalan 3 takım müsabaka oynamaksızın bir üst tura yükselir. 1.tur müsabakaları
Amatör İşler Kurulu tarafından belirlenen tarafsız grup merkezlerinde tek maç eleme usulüne
göre oynanır.

Bu müsabakaların galibi olan 4 takım ve müsabaka oynamaksızın bir üst tura yükselen 3
takım 2. tur müsabakasını oynamaya hak kazanacaktır. 1. tur eşleşmelerinde 2 ayrı grupta
temsil edilen İzmir takımları iki grupta da ikinciliği elde ederse doğrudan birbirleriyle
eşleşeceklerdir. İstanbul ilinin takımları, gruplarında ikinci oldukları takdirde birbirleriyle
eşleşirler. Şayet İstanbul ilinin tüm takımları gruplarında ikinci olurlarsa 3. takım, bu turda
başka bir ilin takımıyla eşleşir.

(4) 2. tur müsabakaları eşleştirmeleri, bölgesellik dikkate alınarak Amatör İşler Kurulu tarafından
yapılır.Tarafsız grup merkezlerinde tek maç eleme usulü oynanacak 2. tur müsabakalarında
galip gelen 9 takım TFF 3.Lig’e çıkmaya hak kazanır.

(5) Gruplarında son iki sırayı alan takımlar BAL’dan kulübün bulunduğu ilin en üst yerel ligine
düşerler.

(6) Bir ilin takımlarının BAL’a katılmaması, TFF 3. Lig’den düşmeden kaynaklanan kontenjan
artışı veya belirlenen kontenjanın altında takımla lige katılınması durumlarında ve illerin
belirlenen kontenjanlarına göre BAL’dan TFF 3.Lig’ine yükselme, BAL’da kalma ve
BAL’dan yerel lige düşme ile yerel ligden BAL’a yükselme aşağıdaki belirtilen yöntemlerle
meydana gelir:


4. madde grup lideri için. Eğer grubu şampiyon olarak bitirirsek. Tek maç eleme usulü olarak tarafsız sahada maç yapacağız, alırsak 3. lige çıkacağız.

Rallim58
03.12.2013, 08:40
***bir olan direk cıkmazmı,son 90 dak. kalmasın

Bu sene BAL ligi statüsü değişti... Önceki senelerde tüm gurup birincileri direk 3. lige yükseliyordu. Bu sene Play-off sistemi geldi. İlk iki sırayı alan takımlar çapraz sistemle eşleşip öyle yükselecekler. Ama çift maçmı tek maçmı onu tam bilemiyorum...

Bu sene yapılan statü değişikliği ile, BAL'da bulunan 11 grupta lider olarak tamamlayan takımlar, beklemede kalıp, lig 2.lerinden (11 takımdan) 8 takım eşlerşerek 4 takım belirlenecek. Diğer 3 takım direk play-off oynamayı hak kazanacak. Bu 7 takım, grup liderleri ile tek maç oynayarak 18 takımdan 9 takım 3. lige çıkacak.

myway
03.12.2013, 18:45
zara lider bitirirse kendisine ulaşım olarak en yakın 2. bitiren takımla oynayacak. kurada buna dikkat edilecek. rasgele değil yani.

34MUAMMER58
03.12.2013, 22:06
statü değişmiş ,eğer lider bitirince şampiyon olsaydı 3.lige çıkar diyebilirdim,fatsa maçının 2.yarısını izleyebildim iyi takım kurmuş zaraspor,playoflarda siyasi gücü olan takımlar işi götürür ,yoksa hangi takımla eşleşsek yeneriz,bu takım bal ligine fazla gelir

şampiyon71
04.12.2013, 07:40
Zarasporda üç sezondur kurduğu sistemle başarılı sezonlar yaşıyor.Elde edilen başarı demekki tesadüf değil.Başarının birinci anahtarı bence her zaman yönetim kurullarıdır.Sonra Teknik heyet gelir.Ama gerçekten sahada iş düşen ve kendilerine sunulan imkanları iyi kullanan futbolcular ise başarının aslında mimarlarıdır.Bu üçlü ayrılmaz bir bütündür.Zara'da bunu net olarak gördüğümü belirtmek isterim.Zaraspor hakkında şu ana kadar hiç olumsuz bir açıklama, serzeniş duymadım.Maddi ve manevi her şeyi galiba kendi içlerinde kolay çözüyorlar.Helal olsun adamlara... Alkışlarım bu hafta sonu Fatsaspor'u Fatsa'da 1-0 yenen ve Sivas'ın yüzünü güldüren Zaraspor'a olsun.
Takımın bütün sorumluluğunu üzerine alan kulüp ikinci başkanı Ergüder Sümbüloğlu'nuda ayrca kutluyorum.( basından , medyadan takip ettiğim kadarıyla ).KIRMIZI-GARA, ŞAMPİYON -ZARA . Haydi bu sezon şu işi bitirin.3.lig size çok yakışır.