Orijinalini görmek için tıklayınız : 2013-2014 Ara transfer sezonu

Abdullah DuMaN
03.12.2013, 16:31
2013-2014 Ara Transfer Sezonu ve Önerileriniz

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan futbolcular;

Murat Akça
Jakub Navratil
Eren Aydın
Adem Koçak
Kamil Grosiscki
Aydın Karabulut
Cihan Özkara
Rafik Djebbour

Ara transfer sezonunda kulübün takıma ne gibi takviyeler yapacağı ve sezon sonunda sözleşmesi bitrecek olan futbolcularla sözleşme yenilemesine gidip gitmeyeceği merak konusu

Poyrazcan
03.12.2013, 16:40
Aydın ve Adem kesin kalmalı!
Gerisi teferruattır!

keko 58
03.12.2013, 16:56
Aydin Karabulut , Kamil Grosicki , Adem Kocak ve bana göre Djebbour kesin kalmali!!!!!

34yigido34
03.12.2013, 17:24
Aydin Karabulut , Kamil Grosicki , Adem Kocak ve bana göre Djebbour kesin kalmali!!!!!

digerleri tamamda grosickiyi napcaz adam oturdugu yerden para kazanıyo hemde bizde kalmak istemiyo

u2sivasspor
03.12.2013, 17:27
grosicki kalmak istemeyecektir zaten onun dışında aydın ve adem kalmalı djebbur da bonserbşsşyle alınmalı bence

58YIGIDO58
03.12.2013, 17:43
Sadece aydin kalsin gerisi bir cacik etmez.
Bunu izleyerek gordum kimse itiraz etmesin lutfen.

münihli_58
03.12.2013, 18:28
Murat Akça
Jakub Navratil
Eren Aydın
Cihan Özkara

Bu isimlerin Sivasspor icin yeterli oldugunu düsünmüyorum o yüzden devre arasi satilsinki sezon sonu yine bedavaya gitmesinler..

Adem Koçak

Takimin ideal 11'inden. Daha iyisi alinmayacaksa kalmasini isterim..

Kamil Grosicki

Sorunlu tembel futbolcumuz istese burdan avrupanin önemli liglerindeki önemli takimlara transfer olabilir bize büyük para kazandirabilirdi ama istemiyor..
O yüzden devre arasi son sansimiz yolladik yolladik, yollamazsak bir kazik daha yemis olacagiz..

Aydın Karabulut

Kontratinin mutlaka uzatilmasini isterim..hem genc hemde Sivasspora gelmis en yüksek dribling potansiyeli olan oyuncudur kendisi...Ayrica bu kadar kisa sürede milli takima cagirilmasi kalitesinin bir göstergisidir..Türk ve daha da önemlisi Sivasli bir oyuncumuz varken, satmak cok büyük yanlis olur..
Yildizini dahada parlatip satmak en mantiklisi

Rafik Djebbour

Zaten suan kiralik forma giyiyor sezon sonunda performansina göre degerlendirilmeli

Abdullah DuMaN
03.12.2013, 18:55
Grosicki sezon sonunda elden kacmadan ara sezonda satılmalı diye düşünüyorum

SivasliMuhammed
03.12.2013, 19:36
baskanimiz carlos ve murat erdogan grosickiyle masaya oturup anlasmalilar...böyle bir oyuncu daha bulamayiz. kamili tek riza hoca küstürdu adamda tembellik felan yok tek riza onun morelini bozdu. kamilin performansi sakatliktan dolayi düstügünü inanmiyorum. öyle performans düsüklügü sakatliktan olmaz.benim düsüncem riza hoca kamili küstürdu carlos hocada dogru sans vermedi.

Abdullah DuMaN
03.12.2013, 19:38
Forvette hızlı adama ihtiyaç var ne yazıkki Baliliden sonra hızlı hücum oyuncumuz pek olmadı ben Bilicin kadroda düşünmediği Holosko derdimize derman olur diye düşünüyorum.

SivasliBaybars
03.12.2013, 19:51
abderazak hamdallah diyorum eski göz ağrımız hızlı bu olmazsa takım arkadaşı leke james olsun orta sahaya mohamed sissoko sammir veya holmen isimlerinden biri olabilir ayrıca holosko da bizim için iyi olabilir defansa da sol ve sağ beke alternatif alınmalı defansın ortasına da bir futbolcu alınmalı sol sağ bek ve defans ortası için benim önerim hakan arslan ve ümit nasıl bulunduysa transfer edildiyse aynı şekilde futbolcular bulmalıyız ve almalıyız

atabey58
03.12.2013, 20:26
şu UTAKA gitsinde başkada kim giderse gitsin adam bu takımda nasıl yer buluyor anlamıyorum. bu adam 5 para atmez. 3.ligde bile oynayamaz ne hikmetse bizim takımda ilk 11 de . bu adam oynadığı zaman takım resmen 10 kişiyle sahaya çıkıyor ya

Külhan
03.12.2013, 22:15
Aydin Adem ve nazli edali kamil Refik kalmali diyerleri ara transferde gönderilmeli ki sezonsonunda poreblem cikarmamalilar gidenlerin yerine iyi birer oyuncu alinmali tabiki bütceye dokunacak ama ileride kendini amorti edecek oyuncular olmali .

58megayigido
03.12.2013, 22:16
Defansta giray ve I.toraman olmazsa olmaz ikiside yedekte bekleye razi olacak tabi
Ama girayda isik var toraman ve umitten 1 adim onde gibi duruyor firma savasi olur birazda

Suratli yerli veya yabanci sag acik

Holmen birde turk alternatif olabilir cunku orta sahadan ileriye top goturecek bir atif var..

Son vuruslari iyi bir forvete ihtiyacimiz var (eto mutis olur olmassa tecrubeli bir isim olmali yildiz olmasi sart )

Ilk yari icin bence bu transferler sart

Sozlesmesi bitenler icinde ise murat ve cihan a alici varsa satilabilir ayrica abdulkadir de yine kiralik verilebilir veya takasa h.arslan gibi birisi alinabilir 2.ligden

Carlos gerekeni yapar ona guveniyorum..

sivastatlıbelam
03.12.2013, 22:53
forvete hücum hattına tek bir isim var MOHAMMED SALAH...GELİRSE HARİKA OLUR.

avare
04.12.2013, 01:28
keske alabilsek elazidan serdar gurler,antalyadan Emrah bassam,fenerden Holmen,bjk dan holosko ve sezer ozturk gs den yekta

BSMM 1964
04.12.2013, 07:22
eren,kamil,cihan,refik,utaka,r enrifo,abdurrahman kesin gitmeli
aydın ve adem kalmalı
murat ve abdulkadir kiraya verilmeli
devre arası golcü,orta saha,sağ ve solbek mutlaka alınmalı bulabilirsek tabi..

FALÇATA 58
04.12.2013, 17:12
murat antalya maçını kaybetmemize rağmen o maçta iyi oynadığını düşünüyorum biraz daha zamana ihtiyacı var ileri hücum bölgesine hızlı araya kaçabilecek futbolcuya ihtiyacımız var yönetimin önceliği bu mevkii olmalı

yiğido şahin
05.12.2013, 07:29
refik takıma adapte olamadı kamilin aklı hep gitmekten yana yabancı kontenjanı için kamil ara sezonda satılmalı yerine takıma fayda sağlayabilecek genç ve hızlı adam alınmalı

06batu58
06.12.2013, 15:57
Brezilyalı hocanın, sportif direktör Murat Erdoğan’dan ara transfer dönemine kadar kadroya katılabilecek yerli isimler hakkında detaylı bir rapor istediği öğrenildi. Başarılı teknik adam, özellikle kurmaylarından Ziraat Türkiye Kupası’ndaki ve PTT 1. Lig’deki maçların yakından takip edilmesini istediği belirtildi.(FANATİK GAZATESİ)

CARLOS HOCA yerli isim istiyor ise,forvet hattına transfer şart.Forvet hattına rize sporda oynayan teyfik köse'yi alabilirz.Mehdi gibi mücadeleci, enerjisi bitMeyen kaliteli bir oyuncu.Hem kadir ,burhan,cicinho,rafik gibi isimlerle uyu içinde oynaybilir.Bizim sistemimize kesinlikle uyabilecek biri olursa harika olurla yetkililere duyrulur...............
Orta sahamıza ise Fenarbahçe kulübünde oynayan S.Holmen harika olur, sivas taraftarının'da istediği bir isim.Ama gerek süper lig gerek başka lig'ten isteyeni çok olduğunda fenerbahçe fiyatta artırıma gidebilir.Eyer sivasspor isteyip'te alamaz ise,yerli oyuculardan yekta kurtuluş veya özer hurmacı olabilir.Defans hattına ise giray kaçar süper olur.Forvet oyuncuların korkulu rüyası olurlar costa veya ümitle.Serdar kesimalın ise çok eksikleri olmasına rağmen fenerbahçe'den fazla para vermeden alıp yedek kulübesini sağlalaştırabilirz.Eski serdar olup gücüne kavuşunca ilk onbir'in vazgeçilmez ismi olabilir.Kale hattına transfere gerek yok korcanla çıkacağımız maçlar'da kale sağlamda oluyor zaten.Ama carlos hoca transfer uygun görür ise ufuk ceylan alınabilir.İç transferde ise atıf'ın satılaması gerekir her nekadar verirlerse versinler devra arasında atıfın yerini dolduramayız.Yerli transferde bu isimler harika olur.Yabancı transferde ise batalla iyi olur hatta bomba gibi olur......

ANKARADAN SEVGİLERLE İYİ AKŞAMLAR...
SEVGİLİ YİĞİDOLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM VE TRASFER ÖNERİLERİNİZİDE......:):)

06batu58
06.12.2013, 16:08
KUSURA BAKMAYIN KALVYE BOZUK BAZI HARFLER YOK

bahbaba58
06.12.2013, 16:14
Yabancı transferlerde bu isimler alınırsa SİVASSPORUMUZ adına süper transferler olur bana göre
IBINI ISEİ
Abderazzak Jadid
Mohamed El Gabas
Yıldız oyuncular isim yapmış oyuncular pek önemli değildir yeterki takıma katkıları olsun yeter bu söylediğim isimler değerlendirilebilir ......

babapiton
06.12.2013, 16:18
Aynı öneriye devam bu adam bizde çok iş yapar.Porto'dan satın alma opsiyonlu kiralık alabiliriz.

Nabil Ghilas

Turan 59
06.12.2013, 16:22
Kaleciye ihtiyaç yok.Bizim kaleciler hepsinden iyi.Ayrıca bu saydıkların bana biraz hayalci geldi.

Yusuf Çevik
06.12.2013, 16:24
Kaleciye ihtiyaç yok.Bizim kaleciler hepsinden iyi.Ayrıca bu saydıkların bana biraz hayalci geldi.

Kaleciler iyi diyorsunuzda,gerçekten Korcan`da yan toplarda zayıf.Son Antalya maçında bile bu gözüktü.Antalya bir gol atmıştı o gol ofsayttı,o pozisyona dikkat etmek gerek.Gerçekten Borjan`da Korcan`da yan toplarda iyi değiller.

58megayigido
06.12.2013, 16:35
Daha real haber..

58YIGIDO58
06.12.2013, 16:48
benim anlamadigim bir konu var lütfen biri bana anlatsin.
Anlamadigim konu su:
Rengifo gitti, grosickide gidecek ve böylece 2 yabanci oyuncumuz gitmis olacak.
Bildiginiz üzere de Hocamiz dünya Markasi Carlos.
Neden hala türkiye liginden oyuncu alma cabasindalar ?
Carlos grosicki ve rengifonun yerine neden Brezilyadan oyuncu takip edip teklif götürmüyor ??
Sizce bu daha mantikli degil mi ?
Santrafora Tevfik köse yerine Brezilyada maaliyeti düsük ne kadar kaliteli futbolcular var mesela Tevfik kim ???? hayatimda tanimam etmem onu ayrica bu futbolcu nereye kadar faydali olabilir ??
Takimimiz avrupaya gitse yeterli olmaz bu futbolcu.
Kisaca giden yabanci futbolcularimizin yerine Carlos neden Brezilyayaq yönelmiyor ???

06batu58
06.12.2013, 16:53

senin bu yaptığın saygısızlık sivası kümseektir ona bakarsan carlosta hayaldi noldu

06batu58
06.12.2013, 16:53
senin bu yaptığın saygısızlık sivası kümseektir ona bakarsan carlosta hayaldi noldu

küçümsemek bozuk :mad::mad:

myyiğido58
06.12.2013, 18:52
forvet alalımda iyisinden o bile bizim için çok etkili olur

ihtiyar yiğido
06.12.2013, 21:06
Teknik kadronun işi takıma faydalı olacak futbolcuları bulmaktır bırakalım işlerini yapsınlar bunun için para alıyorlar taraftar olarak bizde vazifemizi yapıp stadyumu doldurarak takıma destek olalım

ci58
07.12.2013, 01:31
Benim Önerilerim: tanidigimiz isim Abderrazak Hamdallah: suan iyi formda gibi görünüyor 31 macta 19 gol 10 asist.....
Youssef Msakni: Bence cok klas bir futbolcu, 2.atifimiz olur diye düsünüyorum,videosunu izleyin tavsiye ediyorum ;)

Gangstayigido
07.12.2013, 15:58
iniestanin veya xavinin kücük kardesi varmi varsa hemen alalim ;))

Cerny312
07.12.2013, 17:22
forvete hücum hattına tek bir isim var MOHAMMED SALAH...GELİRSE HARİKA OLUR.

Hacı Abi Be Onu Bize Vermezler teknik Bir forvet Ama Maliyeti yüksek olur imkansız gibi bişey

34yigido34
07.12.2013, 17:30
şuan kasımpaşada olan özer hurmacı kadro dışı alsak iyi bir transfer olur

avare
08.12.2013, 08:29
şuan kasımpaşada olan özer hurmacı kadro dışı alsak iyi bir transfer olur

gercekten iyi olur sana katiliyorum bu oyuncu bizim takima guc katar

Abdullah DuMaN
10.12.2013, 07:52
Gaziantep'te ayrılık
Gaziantepspor ile sezon başında bir yıllık sözleşme imzalayan Uğur Kavuk kulüpten ayrıldı.

Daha önce yapılan görüşmelerde taraflar karşılıklı olarak anlaşırken, sözleşme dün resmen feshedildi. İstanbul Belediye, Antalya ve Sivasspor gibi takımların uzun yıllar formasını giyen tecrübeli sağ bek için birçok Anadolu kulübünün teklif götürdüğü belirtildi. Bonservisi elinde olan 34 yaşındaki oyuncunun, gelecek hafta kararını vermesi ve tekrar Süper Lig’de bir ekipte forma giymesi bekleniyor.
fanatik

KaanK
10.12.2013, 08:34
Gaziantep'te ayrılık
Gaziantepspor ile sezon başında bir yıllık sözleşme imzalayan Uğur Kavuk kulüpten ayrıldı.

Daha önce yapılan görüşmelerde taraflar karşılıklı olarak anlaşırken, sözleşme dün resmen feshedildi. İstanbul Belediye, Antalya ve Sivasspor gibi takımların uzun yıllar formasını giyen tecrübeli sağ bek için birçok Anadolu kulübünün teklif götürdüğü belirtildi. Bonservisi elinde olan 34 yaşındaki oyuncunun, gelecek hafta kararını vermesi ve tekrar Süper Lig’de bir ekipte forma giymesi bekleniyor.
fanatik

Sergenin futboldan çaktığı burdan anlaşılıyor. İlk işi bu arkadaşı postalamak olmuş

mksivas
10.12.2013, 12:19
aydın adem kesın kalmalı ve hızlı ve golcu forvet lazım

DieForMetal58
10.12.2013, 13:51
Rafık,Grosicki,Utaka gönderilmeli.

58megayigido
10.12.2013, 16:15
Sergenin futboldan çaktığı burdan anlaşılıyor. İlk işi bu arkadaşı postalamak olmuş

Bizden uzak olsun da

En iyisi kayseriye gitsin belki kayseriyi batirir..

rezi
10.12.2013, 16:31
Burada da yazıyım Utaka gitsin de kim kalırsa kalsın.Kamil henüz tam formunda değil mi ki Carlos Utaka'da bu kadar ısrarcı.
Adem ve Refik'i yedek bırakacak iyi (çünkü bunlar vasat)iki tane oyuncu almalıyız.
Mehdi bir kez daha söylüyorum son yarım saatin oyuncusu hiç bir zaman 90 dakika verimi beklemeyin.
Bize orta sahada topu kaptığımız anda veya organize çıkışlarda dikine defans arkasına top atan biri lazım.Artık rakipler bizim kanat akınlarımıza önlem almaya başladılar.
Atıf,Refik veye eğer alınırsa yerine oynayacak kişi defans arkasına koşular ile rakibin dengesi bozulabilir.Yeni oyuncu alınacak ıse bu durumlarda göz önünde tutulmalı.

myyiğido58
10.12.2013, 19:22
bizim kesinlikle bir forvet almamız şart yoksa olmaz bu iş

meyzee
19.12.2013, 10:27
Rize Grosicki'yi istiyor
Kadrosunu büyük ölçüde yenilemeyi düşünen Rizespor'da transfer çalışmaları son sürat sürüyor.
Yeşil-Mavililer, Trabzonspor’da gözden çıkarılan isimler üzerinde dururken gündeme sürpriz bir oyuncu girdi. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın, Sivas’ta forma şansı bulamayan Polak hücumcu Kamil Grosicki’yi istediği bildirildi. Tecrübeli oyuncu konusunda son kararı Roberto Carlos verecek. Eğer Brezilyalı hoca transfere yeşil ışık yakarsa Grosicki sezonun ikinci yarısında Rize forması giyecek.

Kaynak Fanatik
http://www.fanatik.com.tr/rize-grosickiyi-istiyor_3_Detail_297_347768.ht m

metee58
19.12.2013, 10:46
Eren,Adem,Aydın kalmalı.Forvet hattına da takviye yapılırsa yeterli.3 4 transfer yapılırsa takımın dengesi bozulur diye düşünüyorum.

ıssızgemi
19.12.2013, 12:29
iyi bir kaleci,iyi bir orta saha,iyi bir forvet...

Rasimsivasli
20.12.2013, 04:06
ya arkadaslar bazen okuyorum da o gitsin bu gelsin en iyisi ne yapalim onlar gitsin biz oynayalim onlarin yerine belki dolduruz yerlerini ne dersiniz :D:D sizin ve benim isteklerimizi sanki kabulmu edecekler sanki biraz bekleyin bakalim ne olacak lig sonunda devre arasinda bakariz simdiden kafanizi yormayin saygilar herkese

atabey58
20.12.2013, 11:39
şu utaka bizim takımdan gitsin başka da bir şey istemiyorum. Bizim bu transferi inek şabanın siyah oyuncu olarak basketi getirmişlerdi aynen ona benzetiyorum. kardeşim her siyah oyuncu iyi mi oynar al sana utaka 3.ligde bile oynayamaz bu adam

poolat58
20.12.2013, 12:13
adem gitsin diyenlerin futbol bılgısınden suphe ederım. Adam kac haftadır sakat orta sahamızda oyun kurma top tutma namına bısey kalmadı. Ademın olmadıgı maclarda dandun oynuyoruz bunu goremıyor musunuz. Adem bence bu takımın banko oyuncusu. Mehdı yeterlı degıl ıyı bır yedek. Hakan da topla ılıskısı ıyı degıl. Sadece cok kosuyor ıyı pres yapıyor, bunun dısında katkı veremıyor. Gollerını ayrı tutuyorum. Asıl gorevı ıcın konusuyorum. forvete gelınce gercekten kalıtelı! bır forvet sart. O ıkı ıse yaramazla en fazla 10. Oluruz. Cıcınho ve zıyaya ıyı bırer alternatıf de gereklı. Stoper olmazsa olmaz, maglum murat da gonderıldı.

dede58
20.12.2013, 16:27
Benim Önerilerim: tanidigimiz isim Abderrazak Hamdallah: suan iyi formda gibi görünüyor 31 macta 19 gol 10 asist.....
Youssef Msakni: Bence cok klas bir futbolcu, 2.atifimiz olur diye düsünüyorum,videosunu izleyin tavsiye ediyorum ;)

Youssef Msakni yi çok uzun zaman önce yazmıştım ve kesinlikle katılıyorum

myyiğido58
20.12.2013, 19:19
lualua bizim için bir topçu kesinlikle almalıyız.......

Cerny312
20.12.2013, 22:11
Adem Olmayınca top yapamıyoruz Top tekniği yüksek Kaleyi görünce denemekten çekinmiyor Adem Dursun :)

34yigido34
21.12.2013, 09:49
gaziantepspordan turgut dogan ve cenk tosun alacaklarını alamadıkları için devre arası takımdan ayrılcaklarmış 2side genç oyuncu bu 2sinide bizim takıma transfer etseler bizi ligin 2.yarısı uçururlar

furkandtr
21.12.2013, 12:44
Arkadaşlar Samsunspor'da oynayan 18 yaşındaki Umar Aminu çok iyi bir yetenek Nijerya'da Geleceğin yıldızı olarak gösteriliyormuş çok hızlı ve kuvvetli alttada mersin'e attığı goller ve genel bir videosu var.
http://www.youtube.com/watch?v=ffU0nL4Sqn4
http://www.youtube.com/watch?v=XJB_EN08B04
http://www.youtube.com/watch?v=YksSWlxmhZ0

58megayigido
21.12.2013, 17:13
Arkadaşlar Samsunspor'da oynayan 18 yaşındaki Umar Aminu çok iyi bir yetenek Nijerya'da Geleceğin yıldızı olarak gösteriliyormuş çok hızlı ve kuvvetli alttada mersin'e attığı goller ve genel bir videosu var.
http://www.youtube.com/watch?v=ffU0nL4Sqn4
http://www.youtube.com/watch?v=XJB_EN08B04
http://www.youtube.com/watch?v=YksSWlxmhZ0

Samsunspor abdulkadirin hastasi takas yapalim para vermeye degmez buna ..

58YIGIDO58
21.12.2013, 20:20
Atletico Madridli Diego Costayi kiralasak super topcu

holigan
21.12.2013, 21:10
ya arkadaslar bazen okuyorum da o gitsin bu gelsin en iyisi ne yapalim onlar gitsin biz oynayalim onlarin yerine belki dolduruz yerlerini ne dersiniz :D:D sizin ve benim isteklerimizi sanki kabulmu edecekler sanki biraz bekleyin bakalim ne olacak lig sonunda devre arasinda bakariz simdiden kafanizi yormayin saygilar herkese

Hemserim burasi sallama tahtasi sallayacaksin, gecen sene riza hocanin yerine getirilmesi icin siteyi isgal eden arkadaslar fuat capa firtinasi kopariyorlardi.ne oldu yarim sezonun tamamlayamadi.metin diyadini kahraman ilan edenler.ne oldu 5 maci cikaramadi.bulent uygunu ikinci guadiola ilan edenler.neoldu 5 maci cikaramadi..
Yani hemserim burasi sallama yeri sallayip icini bosaltacaksin nasilsa unutulup gidiyor.
Yani kimse yanlis anlamasin kimseye sallamasin demek istemiyorum, ama sallarkende biraz saygi ve bilgi cercevesinde sallarsak kirmayiz birbirimizi.

cemahmety
21.12.2013, 21:32
gaziantepspordan turgut dogan ve cenk tosun alacaklarını alamadıkları için devre arası takımdan ayrılcaklarmış 2side genç oyuncu bu 2sinide bizim takıma transfer etseler bizi ligin 2.yarısı uçururlar

Turgut Doğan'ı bilmem de haber eğer doğruysa Cenk Tosun'u kapmalıyız. En iyi yerli forvetlerden birisi (aslında abartılacak kadar iyi değil ama yerli forvetler arasında en iyilere giriyor çünkü adam akıllı başka yerli forvet yok) Carlos'un yapacağı taktik antrenmanlarda takım oyunu içerisinde pas organizasyonlarına katılarak kendini çok geliştirebilir ve bizim yaptığımız kaliteli antrenmanlarla fiziksel olarak da aşama kaydedebilir ama 4 büyükler ve Kasımpaşa da bu oyuncu için devreye girebilir

Respect58
22.12.2013, 12:58
Mohamed Sissoko Türkiye'ye geliyormuş görüşme için.Büyük bir ihtimalle Trabzonspor ile görüşmeye geliyor.Keşke biz alabilsek.O bölgeye cuk oturur.:rolleyes:

SivasliBurak58
22.12.2013, 13:20
Atletico Madridli Diego Costayi kiralasak super topcu

iyi fikir sag aciga da gareth bale kiralanmali.!!
forvet arkasina da luis suarez!!

:confused::confused::confused:

erhan 10
22.12.2013, 14:15
Grosicki Rizespor'la anlaştığını Twitter hesabından duyurdu...

karasarlıyiğido
23.12.2013, 12:03
böylesi bir takım eren niyazi cihan gibi futbolcular ile olmaz daha donanımlı bir kadro kurulmalı gole yönelik bir ortasaha ve bitirici bir forvet lazım yoksa cezalı ve sakatımız olduğu zaman bizimde pilimiz bitiyor ona göre transfer yapılmalı

58YIGIDO58
23.12.2013, 15:09
böylesi bir takım eren niyazi cihan gibi futbolcular ile olmaz daha donanımlı bir kadro kurulmalı gole yönelik bir ortasaha ve bitirici bir forvet lazım yoksa cezalı ve sakatımız olduğu zaman bizimde pilimiz bitiyor ona göre transfer yapılmalı

Aynen oyle sonuna kadar katiliyorum

5sekız
23.12.2013, 15:39
forvet lazım deıl gs de bjk de tonla forvet var bızden az gol attılar kayserıde bobo nobre vs vs bıze ortasaha ve defans lazım

58YIGIDO58
24.12.2013, 01:00
hakan calhanoglu alsak keske

halilxx58
24.12.2013, 10:21

Usta iyi güzel diyorsunda birazda alabilecegimiz oyuncular yazsan?? :confused:

u2sivasspor
24.12.2013, 10:41

bence messi yi alalım !!!!
Biraz mantıklı yorum yapın arkadaş bu nedir yahu

mksivas
24.12.2013, 13:00
arkadaslar bızım en buyuk sıkıntımız sonradan oyuna etkı edecek oyuncumuz yok dıyelım takım yenık durumda kulubeden bır veya ıkı oyuncu oyuna dahıl oldugu zaman oyunu lehımıze cevıre bılmelı atıf aydın bu ıkı oyuncu cok bencıl oynuyor takım oyunu yok ve rafık hesapta forvet kac golu var ıyı bır veya ıkı golcuye ıhtıyac var eger ılk 5 oynayacaksak cıhan bu ısler olmaz

mucahit5884
24.12.2013, 23:06
bursadan pintoyu alsak gideekmis

SivasliMuhammed
24.12.2013, 23:56

Tamam sen parayi ver alalim hatta ronaldoyuda alalim ne dersin

hoğuz
25.12.2013, 00:01
gs den ceyhun-YEKTA-dany(kiralık)
bjk den toroman - ömer şişmanoğlu
g.antep den Cenk Tosun -turgut doğan-
ts den Soner Aydoğdu - Emre Güral
bu adamlardan bikaç tanesi transfer edilebilirse çok iyi olur... özellikle ömer yekta soner ve cenk

FALÇATA 58
25.12.2013, 09:15
mümkün olduğunca kadroda gereksiz yabancı bulundurmamak lazım yabancı sınırlamasından dolayı Türk futbolcuya önem verilmeli

MaNiAcSiVaSlI
25.12.2013, 11:36
Essien le büyük ölçüde anlaşıldı diyo bazı Facebook sayfaları doğrumu ??? :confused:

yiğido şahin
25.12.2013, 11:38
Deivid haberleri yine dolaşmaya başladı

Serdar63972
25.12.2013, 16:32
Pinto bursaspordan ayrılmak üzereymiş... Sivassporun aradığı kan... Haydi başkan...

mustafa_kavak58
25.12.2013, 16:45
Transferlerde son durumlar ney acaba ???

5sekız
25.12.2013, 22:10
yav ıyı kotu demeden bı futbolcu serbest kalsa hemen sıvasa alalım dıyorsnuz .bu işler oyle çocuk işi deıl bıraz ıyı duşunun bazıları hayrettını takımda gormek istıyormuşş oyle yorumlar var bu sayfada

''Samed58''
26.12.2013, 13:41
Transfer:

Michael Essien söylentileri gercegi yansitmamaktatir.

Serdar Kesimal transferine hocamiz evet dedigi taktir'de Serder Kesimal'i renklerimize bagliyacagiz

Bazi haber sayfalari Hocamizin Transfer istemedigi yönünde haberler yapiyor

58fatihcan
26.12.2013, 13:46
Bugün gazete de hocamızın transfer istemediği; devre arası liste verirse çalışmalara başlanacağı yazılmıştı

''Samed58''
26.12.2013, 14:33
yeni aciklama geldi

Transfer İddialarına Carlos'tan Açıklama

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, transferde isimleri Sivasspor ile anılan Fenerbahçeli Serdar Kesimal ve Beşiktaşlı İbrahim Toraman'ın iyi futbolcular olduğunu ancak yönetime bu futbolcuların isimlerini vermediğini söyledi.

Bir basın mensubunun Beşiktaşlı İbrahim Toraman ve Fenerbahçeli Serdar Kesimal'ın isminin Sivasspor ile anıldığını hatırlatması üzerine Carlos, "Açıkcası ben transferde hiç kimsenin adını vermedim. Kimler gelecek kimler gelmeyecek bu hafta sonuna doğru oturup yönetimle konuşacağız. İkisi de çok iyi futbolcular. Gerçekten üst seviyede futbolcular. Ne bu oyuncular ne de başka oyuncularla ilgili bir isim vermedim. Yönetimimize isimleri söylenebilir oyuncular" diye konuştu.

Roberto Carlos, ligin devre arasında oynama fırsatı bulamayan oyuncularla yolları ayıracaklarını, gereken bölgelere de daha güçlü oyuncular alıp sezon sonunda ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacaklarını aktardı.(AA)

yigidoyuzz
27.12.2013, 14:48
bize emenike gibi guclu bir forvet ve orta saha için güçlü atik ve tecrubeli oyuncu lazım

sivastatlıbelam
27.12.2013, 21:32
kesinlikle önliberoya ihtiyaç var...ligde en kötü önliberolar bizde malesef....kadir -adem ikilisi yetersiz hatta zayıf yerimiz...o bölgeye çok sağlam 2 oyuncu alınmalı bir de forvet alırsak ilk 5 hemen hemen garanti;)

34MUAMMER58
27.12.2013, 22:06
elalem niase buluyor,lua lua buluyor,akpala buluyor,bizim cihanı Abdulkadiri ,ceburu ,UTAKAYI toplasan ,bir niase etmiyor,İYİ bir forvet ,iyi stoper,iyi ortasaha alınırsa ,yedeklerinde değişmesi lazım bakalım devrede neolacak hep beraber göreceğiz

Cerny312
27.12.2013, 22:08
Radosav Petroviç

Orta saha - Önlibero

24

Boy: 1.93

Piyasa değeri: 3.000.000 €
7.100.000 TL

GençlerBirliğinde Oynuyor Eğer Alabilirsek Çok güzel transfer olur çok katkı sağlar

58YIGIDO58
27.12.2013, 22:46
Radosav Petroviç

Orta saha - Önlibero

24

Boy: 1.93

Piyasa değeri: 3.000.000 €
7.100.000 TL

GençlerBirliğinde Oynuyor Eğer Alabilirsek Çok güzel transfer olur çok katkı sağlar

ben izledim pek iyi degil agir yavas topcu
ama ermin zec iyi mesela

ELLİSEKİZ
27.12.2013, 22:48
Şu transferler hayırlısıyla olsada kurtulsak.Namussuz medya yalan, yanlış haberlerle bize yine gazel okumasa...

Benim gönlümden geçen sağlam bir forvet .İlk başta forvet lazım.Hatırlayın Kasımpaşa maçını kanatlardan top yağdı vuracak bir adam yok ...

B.DUMANLI
28.12.2013, 08:54
Ligin ilk yarisi Karabük ic saha maciyla sona erecek.Ilk yari itibariyle cok anlamsiz puanlar kaybettik.Ligdeki siralama elimizdeki kadroyu yansitmiyor.Cok dahada iyi olabilirdik.Sakatliklar ve kartlar ayrica Borjan´in hatali golleri,daha sonradan Korjan´a dönülmesi bize bir hayli puan kaybettirdi.Sivasspor´daki eksiklik takimi atesliyecek oyuncularin nedense ayni randimani veremeyisleri.Iste bu bizim icin cok büyük bir tehlike.Bu isi mademki profosyonel yapiyorlar,beklenenide vermeliler diye düsünüyorum.Ama bu mümkün degil nedense.Bir haftada gösterdikleri perfonmans digerine uymuyor.
Elimizdeki mevcut kadro lig icin yeterli olabilir, sayet kupadada var olmak istiyorsak bu kadro yetmez.Oyuncu alinacaksa bu oyuncu direkt oynamali 18 kisilik kadroda veya türbünde oturmamali.
Adi tüm dünyada bilinen Roberto Carlos, Brezilya liginden gelecek vaad eden oyunculari Sivasspor´a katamamasi ve bu yoldan kulübün ileride bu oyunculari satip gelir elde edememeside ayri üzücü bir olay.
Bu takima takviye sart.

58YIGIDO58
28.12.2013, 10:43
Carlos hoca lutfen bize brezilyadan 2 klas orta saha oyunculari ve birde klas forvet getir lutfen !!!!

58YIGIDO58
28.12.2013, 10:44
Ligin ilk yarisi Karabük ic saha maciyla sona erecek.Ilk yari itibariyle cok anlamsiz puanlar kaybettik.Ligdeki siralama elimizdeki kadroyu yansitmiyor.Cok dahada iyi olabilirdik.Sakatliklar ve kartlar ayrica Borjan´in hatali golleri,daha sonradan Korjan´a dönülmesi bize bir hayli puan kaybettirdi.Sivasspor´daki eksiklik takimi atesliyecek oyuncularin nedense ayni randimani veremeyisleri.Iste bu bizim icin cok büyük bir tehlike.Bu isi mademki profosyonel yapiyorlar,beklenenide vermeliler diye düsünüyorum.Ama bu mümkün degil nedense.Bir haftada gösterdikleri perfonmans digerine uymuyor.
Elimizdeki mevcut kadro lig icin yeterli olabilir, sayet kupadada var olmak istiyorsak bu kadro yetmez.Oyuncu alinacaksa bu oyuncu direkt oynamali 18 kisilik kadroda veya türbünde oturmamali.
Adi tüm dünyada bilinen Roberto Carlos, Brezilya liginden gelecek vaad eden oyunculari Sivasspor´a katamamasi ve bu yoldan kulübün ileride bu oyunculari satip gelir elde edememeside ayri üzücü bir olay.
Bu takima takviye sart.

Aynen öyle kardesim brezilya ligi sona erdi ve hocaya buyuk is dusuyor gercekten

35gürün58
28.12.2013, 10:50
ekonomik olarak zarar etmeyeceksek devre arasında Utaka,Rafik,Mehdi,Abdurrahman, ziyanın yedeği Eren, son bir iki maçta forma şansı verilen 2 genç futbolcu da dahil gönderilebilir yerlerine ilk onbirde oynayacak yırtıcı ve genç oyuncular alınabilir,

cengo64
28.12.2013, 12:22
Beşiktaşlı ve Sivaslı İbrahim lazım takıma.Ön libero veya defansın ortasına gerekli .Giray da iyi gerekli onları alırsak Da Costa yı daha rahat kullanırız.Buca da kiralık Fenerli Recep niyaz orta sahaya kıvrak bir alternatif olur.Bence Cebur iyi santrofor yalnız bizim takım iyi antreman yapmadığından yeterince güçlenmiyor.Utaka da da sorun aynı.Defans ve defansif orta sahayı güçlendirir ve takım devre arasında iyi calısırsa ortaya iyi takım çıkabilir.Bence baskan çok para harcayacağına takımın çalışmasını denetleyecek modern kondusyon yöntemlerini takıma monte etmesi gerek.Hatta prim sistemini bile koşu mesafesine göre ayarlasa belki de şampiyon bile oluruz.Zira takım hemen her maçta 10 km nin üstüne bile çıkamıyor.Halbuki Beşiktaş 11 km ortalama ile oynuyor.

baliliiiiii
28.12.2013, 12:30
Liridon Krasniqi
defansif orta saha
fethiye sporda oynuyor kimse görmüyor mu bu adamı yaaa
daha 21 yaşında
fethiye ankara gücünden kiralamış
çok uygun fiyatı
bayern münih alt yapısıda varmış
yabancı mabancı demeden alınması gereken birisi bence
gelecek vadeden mükemmel genç teknik birisi

nefhret_58
29.12.2013, 15:04
Haftalardır izlediğimiz maçlarda Aatıf ın formsuz oluşu bize büyük sıkıntılara yol açtı. Forvetsiz zaten ileri hucum hattı zayıf. Aatıf a alternetif bir yedek te zaten yok. Ben ligin basından beridir Yasin i takip ediyorum. hızlı, adam eksiltebilen, birebirde etkili ve savaşçı bir oyuncu. Bence Ligin üst sıralarını zorlayan bir takım da da oynamak ister. aşağıda transfermrkt linkini de bırakıyorum. Bence Tuncay Şanlıdan çok çok daha etkili bir oyuncu.

İlginize...

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/yasin-oeztekin/profil/spieler_31867.html

babapiton
29.12.2013, 15:12
Karabük maçında yanımda oturan emmi kesin olarak Serdar Gürler ile anlaşıldı dedi kesin habermiş,ne kadar doğru bilmiyorum.

noname87
29.12.2013, 15:15
Soner Aydoğdu ile Yasin Gençler'de oynarken baya iyilerdi bence Trabzon'a giderek yanlış yaptılar eğer orda oynamaya devam etselerdi bence şimdi daha iyi yerlerde olabilirlerdi.Burhan'da bence Gençler sonrası düşüş yaşayan oyunculardan bize geldi de toparladı yoksa bir iki sezon süperligde kalır sonra ptt 1'e doğru yol alırdı.Şu an gençlerde Oktay Delibalta var onun da sonunu iyi görmüyorum ama gençlerin transferlerini kim yapıyorsa iyi yapıyor.

legolass
29.12.2013, 15:17
serdar gürler süper olur.yekta kurtuluş ceyhun gülselam holmen salih uçan uğur boral beşiktaştan pedro franco ibrahim toraman 1461 trabzondan göksu bunlar düşünülebilir.

münihli_58
29.12.2013, 15:25
Yasin cok klas bir oyuncu, bizim Aydin gibi driblingi seven biri üstelik borussia dortmundun altyapisinda yetisti yani almanci, aydinla cok iyi anlasabilir... Yalniz aydin gibi kendi basina oynamayi seviyor bu sevdasindan vazgecerse yararli olabilecek birisi
Erciyesin kötü durumunu bahane ederek gelebilir ayni sey Serdar Gürler icinde gecerli, elazignin gidisati iyi degil..

Ama kanat oyuncusundan cok saglam bir stopere, alternatif sag ve sol bek, orta sahanin göbegine, ve 2 saglam golcüye ihtiyacimiz var ki forma rekabeti dahada kizissin ve herkes performansinin kat kat üzerine ciksin..

Ayrica Borjanla yollari ayiralim

CILGINSiVASLINL
29.12.2013, 15:34
yasin erciyeste degilmi clup birakmazsa nasil alicaksin ...

hoğuz
29.12.2013, 15:47
ts emre güral-soner...antep cenk tosun...gençler ermin zec...karabük yiğit-ilhan-Erkan kaş...bjk ÖMER ŞİŞMANOĞLU-Muhammed(Kiralık)...gs YEKTA... hangisini alırsan al abi hepsi takımı uçurur....

58CeZa58
29.12.2013, 15:53
bu cogu saydiginiz oyuncular takimlarinin yildizi sayilir
devre arasi zor aliriz. hele kümeye oynayan takimlardan hic alamayiz
GS ve FB bile alamaz

34yigido34
29.12.2013, 15:54
transfer listemizde olan ve beşiktaşta kadro dışı kalan ibrahim toramanı beşiktaş yönetimi affetti

serkan_ozcan58
29.12.2013, 16:00
yasin öztekin gençlerbirliğinden beri takip ettiğim oyunculardan biri ama forvet değil kanatta oynuyor genellikle erciyesten zor alırız ama gelirse harika olur

metee58
29.12.2013, 16:08
Yasin Sivassporda iyi iş yapar.Erciyesde attığı gollerde harika gelmesini isterim.

34yigido34
29.12.2013, 16:29
elazıgsporda oynuyan eski topçumuz ahmet görkem gök elazıgdan ayrılcakmış iyi bir stoper bizi gelse iyi bi altarnetif olur

asabibaba
29.12.2013, 16:33
Karabük maçında yanımda oturan emmi kesin olarak Serdar Gürler ile anlaşıldı dedi kesin habermiş,ne kadar doğru bilmiyorum.

Vala ben inanırım Burahan Eşer'in yüz felci geçirdiğini de önümde oturan emmi söylemişti gerçek çıktı .Aynı emmi mi acaba ? ;)

sawyer5892
29.12.2013, 16:57
antalya semih ile anlaşmış bakalım biz neler yapacağız devre arası
http://www.transfermerkez.com/2013/12/super-lig-transfer-dosyas.html

asabibaba
29.12.2013, 17:01
Kasımpaşa: Galatasaray'dan Yekta Kurtuluş ve Elazığspor'dan Serdar Gürler ile anlaştı.

asabibaba
29.12.2013, 17:02
http://amkspor.com/2013/12/29/yillarin-birlikteligi-sona-erdi-236419/

34yigido34
29.12.2013, 17:17
Kasımpaşa: Galatasaray'dan Yekta Kurtuluş ve Elazığspor'dan Serdar Gürler ile anlaştı.

serdar gürler ve yektayı sivasda görmek çok istiyodum ama kısmet degilmiş

yigidoyuzz
30.12.2013, 09:26
emenike gibi güçlü bir forvet lazım..

poolat58
01.01.2014, 13:38
doğubey ???????

kızılelmalım
01.01.2014, 13:45
2013-2014 Ara Transfer Sezonu ve Önerileriniz

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan futbolcular;

Murat Akça
Jakub Navratil
Eren Aydın
Adem Koçak
Kamil Grosiscki
Aydın Karabulut
Cihan Özkara
Rafik Djebbour

Ara transfer sezonunda kulübün takıma ne gibi takviyeler yapacağı ve sezon sonunda sözleşmesi bitrecek olan futbolcularla sözleşme yenilemesine gidip gitmeyeceği merak konusu

Jakup Navratil,Murat AKÇA,Eren AYDIN,Kamil GROSİSCKİ,kesinlikle gönderilmeli

Yerlerine;
Hakan CINEMRE
Recep Niyaz
Nizamettin ÇALIŞKAN
Ömer TOPRAK
Hasan KABZE
İ.TORAMAN
Giray KAÇAR
Serdar GÜLER
Uche KALU
Sezer Öztürk
Serdar Kesimal

gibi futbolculardan en az 5 tanesi takıma kazandırılmalı

58YIGIDO58
01.01.2014, 14:36
Swansea City
Wilfried Bony
Sivasspor u Sampiyon yapar. :D

mksivas
01.01.2014, 15:17
KAMIL BU SAATTEN SONRA SIVASA FAYDALI OLACAGINI DUSUNMUYORUM

cengo64
01.01.2014, 15:37
Bizim vazgeçmiyeceğimiz yabancılar Cici,Atıf,Da Costa.Elimizdeki yabancılardan Mehdi takıma girebilecek düzeyde.Cebur da çok çalışırsa belki.Yani Mehdi hariç Cebur ve Utaka da gidebilir.Şimdi haberlerde geçen İbrahim Toraman M.Pektemek transferlleri gerçekten çok akıllıca olur. Neden derseniz.Toraman hem stoperde alternatif hem de Türkiye liginin en tecrübeli ön liberosu.M.Pektemekde bugün benim gördüğüm presi en yüksek santrofor.Bizim santroforda gol atsın ihtiyacımızdan çok pres yapsın ihtiyacımız var.Hem de Türk.Bu ikisi olursa Carlos un dolu alternatifi olur hem de yabancı kontenjanı düşünmeden orta sahaya katkı yapabilecek Brezilyalı arar.Ambramat da akınsa süper olacak.İdeal kadro

Koray,Cici,Da costa,Ümit,Ziya
Kadir,Transfer
Atıf,Ambramat,Burhan
M.Pektemek

Yedek;Nihat,Mehdi,Aydın,Adem,T oraman,Yerli stoper,Cebur

SivasliBurak58
01.01.2014, 15:53
mustafe pektemek cok kaliteli bir futbolcu, ama adam malesef her sezon en az 1-2 ay sakat :confused:

yerliturkuaz
01.01.2014, 16:23
PEC Zwolle forması giyen Mustafa Saymak orta sahanın ortasında oynuyor Hollanda liginde bu sezon 3 gol 3 asisti var. Ben Almanya'dan değilde Belçika vede Hollanda liglerinden transfer yapılabileceğini düşünüyorum araştırdım bu yönde bu ismi buldum

Ayrıca aynı ligden Deniz Türüc ismi de dikkatimi çekti. BU sene Holanda'nın alt yaş gurubunda milli formayı giymiş.

tavatir
01.01.2014, 16:26
Ön libero için Manisa'dan Bekir Yılmaz veya Eray,
Ankaraspor'dan Galip,
Sol kanat alternatif için Gökhan Süzen veya Alparslan Erdem

sivastatlıbelam
01.01.2014, 17:35
forvet için karşıyakadan ars iyi birtransfer olur.

sorijed ars karşıyaka

Del Piero
01.01.2014, 23:12
Şimdi trtspor da spor artı programında ibrahim kırkayak tuncay şanlı sivassporun bir numaralı gündemi diyor :( :confused: :confused: :mad: :mad: saçmalık la

calipso
01.01.2014, 23:20
Şimdi trtspor da spor artı programında ibrahim kırkayak tuncay şanlı sivassporun bir numaralı gündemi diyor :( :confused: :confused: :mad: :mad: saçmalık la

Eger bonservis bedeli odemeden olursa kesin Sivas da diyorum ben :D

Pazarliklar tam bunun uzerindedir eminim

Kim bilir Tuncay Sivasspor da ikinci baharini yasar belki de.. on yargili olmamak lazim

Del Piero
01.01.2014, 23:24
Eger bonservis bedeli odemeden olursa kesin Sivas da diyorum ben :D

Pazarliklar tam bunun uzerindedir eminim

Kim bilir Tuncay Sivasspor da ikinci baharini yasar belki de.. on yargili olmamak lazim

gardaşş bu saatten sonra tuncaydan birşey olmaz olsaydı bursada olurdu bayada şans tanıdılar ama olmadı ama umarım senin dediğin gibi olurda 2. baharını yaşar kazanan sivassporumuz olsunda gerisi dırı vırı :)

calipso
01.01.2014, 23:24
Bu arada Engin Baytarin yarim sezon kiralik olarak verilmesi sozkonusu. Cok agresif bir kisiligi var ama yetenekli futbolcu. Uefa biletini almak istiyorsak neden olmasin kadro genisliginden zarar gelmez derim ben.

GokhanTurna
02.01.2014, 10:39
Toraman ve Tuncay bu takım sistemine uyarlar. Tuncay, Aydın için kaliteli bir yedek. Carlos bu oyuncuların performanslarını artırır. Mustafa Pektemek ise yerli forvetler arasında alınabilecekler arasında en iyilerinden. Ama 1. Forvet olacağını sanmıyorum.

cengo64
02.01.2014, 12:14
3-4 kişi arasına dalıp top kaybetme yeteneğine sahip yeteerince adam var elimizde.Atıf Aydın.Bence o yüzden Tuncaya gerek yok.İstatistiklere bakın oynadığı süreye göre en çok top kaybeden belki Tuncay dır.Zaten o yüzden Bursada oynayamıyor.

burak58as553
02.01.2014, 15:58
Elimizde bir Cicinho örneği var.Herkes ön yargı ile bakıyordu.Ne oldu ? Şimdi takımın en önemli oyuncusu konumunda.

Bence aynı şey Tuncay için de geçerli olacak.Neticede Carlos'un yakından tanıdığı bir isim.

sawyer5892
02.01.2014, 16:36
Abdulkadir Özgen Manisa ile anlaştı. Gidenler çoğalıyor bakalım gelecek olanlar ne zaman belli olacak

eurovision
02.01.2014, 23:07
navratilin yerini da costa ile cicinho aldı

noname87
03.01.2014, 05:54
Tuncay bence Abdülkadir'den de Cihan'dan iyi futbolcu hatta Utaka'dan da iyi olabilir niye bu kadar karşısınız anlamadım.Kadroda yıldızlar karması yok Burhan Aatıf Aydın 3lüsünün hücumda yedeği yok belki Tuncay forvet olarak oynasa Aatıftan daha başarılı olabilir.Hem de Aatıf kendi mevkisinde oynamış olur.

SenSetik
03.01.2014, 12:20
Alexander Hleb Konyaspor'da

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Alexander Hleb ile görüşmelerinin olduğunu ve bu futbolcuyla ön protokol imzaladıklarını söyledi. "İnşallah Antalya'daki kampımıza yetiştirmek için uğraşıyoruz" dedi.Hleb'in adı Antalyaspor ile de anılıyor ve bu takımın da transfer listesinde yer alıyordu.

32 yaşındaki Aliaksandr Paulavic Hleb, 2005-2012 arasında Arsenal ve Barcelona formalarıyla zirve yaparken, daha sonra sırasıyla Stuttgart, Birmingham, Wolfsburg, Sovetov Samara ve BATE Borisov takımlarında oynadı.

burak58as553
03.01.2014, 12:43
Hleb Konya'ya gitmiş.Kim ne derse desin büyük oyuncu.

İnşallah Cicinho gibi patlamaz o da :D

nefhret_58
03.01.2014, 15:37
Arkadaşlar geçen günlerde Kayseri Erciyessporlu Yasin ile ilgili bir konu açmıştım. Bütçeye uygunluğunu taktir edersiniz ki kulüp yöneticileri daha iyi bilir. Yanlız geçen senenin en iyi oyuncuları olarak benimsenen İstanbul BB sporlu Doka Madureira ve Tom kanat arayışı için ideal gibi geliyor. Haa şimdi arkadaşlar sorabilirler bu oyuncuların hali hazırda bir kontratları var, nasıl alacağız diye. Biz burada kendi düşüncelerimiz bildiriyoruz. forvet içinde SLAVKO PEROVIC. 17 maçta 13 gol bir de asisti var. Yine PTT 1. lig fakat Sivassporumuz için ideal gibi görünüyor. Sonuçta bu oyuncular bir üst lige çıkmak için ellerinden geleni yapar. Gerisi yönetime kalmışş.

legolass
03.01.2014, 16:27
Bucasporlu rickets,ankarasporlu galip,beşiktaştan toraman,fenerden holmen ve salih,trabzondan giray ve soner aydoğdu,elazığspordan serdar gürler ve deniz yılmaz,gaziantepten bekir ozan ve taşkın.Benim takımda halihazırda görmek istediğim salih ve holmen dışında alınması zor olmayacak transferlerdir.

Diğer takımların transferlerine göz atacak olursak bütün takımlar gayet iyi oyuncular alıyor ve almaya çalışıyor.Kasımpaşa tunay torunu aldı.konyaspor alexsander hleb ve vukoviçi aldı lualuada gündemlerinde.bursaspor kim kalström ve bikaç oyuncuyla görüşüyor. Bunları yazmamdaki amaç eğer avrupa hedefimiz varsa rakiplerle başa baş mücadele edecek bir kadromuz olmalı ve yedek kulübemiz zenginleşmeli.

PETKOVİC
03.01.2014, 17:10
perovici geçen gün burda yazmıştım. ayrıca ankaraspordan bilal aziz ve dilaver, balıkesirden muhammed bizde çok iş yapar. daha ismini unuttuğumuz birçok kişi var ptt1.ligi bu sene özellikle takip ettim ve hakkaten çok yetenekli potansiyelli oyuncular gördüm

A.Turan Korkmaz
03.01.2014, 20:33
Rıza Çalımbay, bugün basına , Kamil Grosicki'yi resmen istediklerini söyledi.

ozledımeskıyı
03.01.2014, 21:20
Holmen Holmen Holmen diyorum başka da bir şey demiyorum.

34yigido34
03.01.2014, 21:35
honover96da santrofor oynayan diof gelmeseni çok istiyom gelse bizi uçurur

Külhan
03.01.2014, 22:14
Transfer dönemi baslamak üzere ama bizde henüz hazirlik yok denecek gibi görünüyor bir an önce eksiklerimizi kapatalim her seneki gibi kiyda kösede kalmis oyunculari almayalim Adam gibi Transfer yapalim bir defa olsun iyi olsun her sezon bu ise cok Zaman veriyoruz yazik oluyor gecen zamana da verilen paraya da.

58megayigido
03.01.2014, 22:14
Bence bizim alacagimiz oyuncular arasida bu ikili olur gibi geliyor ..

Tuncay sanli
Engin baytar

Kamil Grosicki
03.01.2014, 22:47
Hleb Konya'ya gitmiş.Kim ne derse desin büyük oyuncu.

İnşallah Cicinho gibi patlamaz o da :D

Hleb sakatlıktan top oynayamadı Barcelona'da daha sonra gittiği takımlarda bile tam oynayamamış ben patlayacağını sanmıyorum hatta oynayamaz bile

34MUAMMER58
04.01.2014, 00:44
transferde birçok futbolcunun adı geçiyor ,herkafadan birses çıkıyor asparagas haberlerin ardı arkası kesilmiyor,herzaman olduğu gibi formayı giyip poz verene kadar kimseye inanmıyorum,şuanda sivassporun acil ihtiyacı forvet ,sonra önlibero,bide ortasahanın heryerinde oynayabilen oyuncu lazım ibrahim toraman önlibero ,sağbek ve stoper eksikliğini giderebilecek kapasitede ,luganoyu ikna edebilirsek defansda sorun kalmaz,özellikle forvette tam isabet transfer yapmalıyız

hukukçu58
04.01.2014, 01:30
Rıza.hoca.olsaydı.ptt1.ligden. kesin.bi kac oyuncu.alırdık.ama.üstad.carlo s.ne.der.bilmem :-)

münihli_58
04.01.2014, 05:35
Hedef Avrupa Ligi diyoruz siz 2. Lig oyunculari siraliyorsunuz.. Adamlar Kallström, Hleb ile görüsüyor biz PTT. Liginde 13 gol atmis adami konusuyoruz birakin bu isleri ya

sivastatlıbelam
04.01.2014, 13:21
tuncay değilde engin gelirse çok iyi olur,sağlam oyuncu,biraz takım içinde problem yaratabilir

stain
04.01.2014, 13:30
Hedef Avrupa Ligi diyoruz siz 2. Lig oyunculari siraliyorsunuz.. Adamlar Kallström, Hleb ile görüsüyor biz PTT. Liginde 13 gol atmis adami konusuyoruz birakin bu isleri ya

adamlar gutiyi qaresmayı getirdi gördük artık futbol atıf şeşular ümitl kurtlar bularak şans vererek onlara güvenerek oynanan bir oyun bunu hatırlatalım ;)

sivasfutbol
04.01.2014, 13:36
bizim oyuncu transferlerimiz ocak ayının son haftasında belli olur diye düşünüyorum

Yiğido Elif
04.01.2014, 20:57
Rafik Djebbour, Grosicki, Adem KOÇAK ve Aydın KARABULUT'la sözleşme yapılması sivassporun menfaatine olur.

Yiğido Elif
04.01.2014, 21:01
Ocak ayı transfer döneminde oyuncu taransferi söz konusu ise tercih defans olmalı (COSTA'nı yanına) yapılmalı

AvRuPaNiNKrALi58
05.01.2014, 00:16
Ingilterede iki oyuncu genc oyuncu gözüme carpti yönetime duyrulur:

Britt Assombalonga - Peterborough United

Jay Emmanuel-Thomas - Bristol City

Saygilar..

06batu58
05.01.2014, 12:40
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/baye-oumar-niasse/leistungsdaten/spieler_209781.html
Sivas Sporun bu sene forvette sıkıntı yaşadı.Utaka ve rafik cezalı,sakat,hazır olmaması nedenleriyle sıkıntılar yaşandı.Ara transfer döneminde Akhisar'dan oumar niasse alınmalı hem maliyeti az,genç (yaşlı değil) 24 yaşında 8 gol atıp 5 asist yapmış.Kasımpaşa maçında 5 defans oyuncusunu geçip gol atmış bir futbolcu.Sivas sporun aradığı kan.Adaptasyon sorunu yaşamaz kesinlikle alınmalı.

(www.sivasspor.com taraftar sitesi lütfen bu konuyu silmeyin silecekseniz'de haber verin hangi konuyu açarsam siliyosunuz)

06batu58
05.01.2014, 12:47
agrasif futbolcuda deyil ilk yarıda ligde oynadığı 17 maçta 2 sarı kart görüp hiç kırmızı kart görmemiş tam bizlik

ozledımeskıyı
05.01.2014, 12:56
Niasse yi satarlarsa Akhisar 2 maçta 1 gol atar onlar için çok sıkıntı olur süperlig takımının oynayan oyuncusunu almak çok zordur hele devre arasında iyice zor olur. Kendi Niasse mizi kendimiz bulmalıyız.

58g0kberk58
05.01.2014, 13:00
Rize mutumba ile anlasmis videolarini izlemenizi tavsiye ederim mukemmel yetenekli bir isim. Ne futbolcular var bulabilene ne niasselar var dunya da ama kesfetmek onemli umarim hocamiz bu konuda basarili olur ve takimimiza fayda saglayabilecek ve butcemize katki yapacak isimler bulur

06batu58
05.01.2014, 13:00
Niasse yi satarlarsa Akhisar 2 maçta 1 gol atar onlar için çok sıkıntı olur süperlig takımının oynayan oyuncusunu almak çok zordur hele devre arasında iyice zor olur. Kendi Niasse mizi kendimiz bulmalıyız.

doğru söylüyosun ama parayı veren düdüğü çalar. biraz fazla ver istediğini al hem sen onun yerinde olsan sivasspora gitek istemezmisin Carlos varken istediki gelir kulübüde vermek zorunda kalır......

06batu58
05.01.2014, 13:03
Rize mutumba ile anlasmis videolarini izlemenizi tavsiye ederim mukemmel yetenekli bir isim. Ne futbolcular var bulabilene ne niasselar var dunya da ama kesfetmek onemli umarim hocamiz bu konuda basarili olur ve takimimiza fayda saglayabilecek ve butcemize katki yapacak isimler bulur

inşallah ama niasseyi alabilirsek çok iyi olur

mrhgnr58
05.01.2014, 18:18
arkadaslar ben cin ligini biraz arastirdim brezilyali forvet buldum 24 yasinda cok yetenekli. süratli son vurusu güzel olan topcu beni büyüledi. istatistikleri de cok iyi 41 macta 32 gol 16 asist. bazileriniz cin liginin seviyesinden süphe etcekler ama takimi asya sampiyonlar ligini de kazanmis yani cok iyi topcu .

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/elkeson/profil/spieler_103588.html?from=direk tErgebnis

bi video klipi :http://www.youtube.com/watch?v=rFy5L8T5bVI

umarim yönetim bi bakar suna ..sözlesmesi 2016 yilina kadar ama carlos var nede olsa :)

ivancrayz
05.01.2014, 20:42
Bir ara DOĞU BEY adında çok önemli saygıdeğer bir arkadaşımız bize tüm transfer haberlerini önceden söylerdi gözlerimiz onu arıyor..

izmirliyigido
06.01.2014, 07:52
Trabzonspor, GİRAY KAÇAR'ı kadro dışı bıraktı.

Sivasspor'da rahatlıkla forma şansı bulabilecek, faydalı bir futbolcu. Bence gözden kaçırılmaması gerekir !..

.

slayer58
06.01.2014, 10:27
Mustafa Pektemek için haberler yapılmaya devam ediyor, bence faydalı bir transfer olur takımımız için.

http://skorer.milliyet.com.tr/pektemek-e-super-lig-den-talip/besiktas-sivasspor/detay/1817892/default.htm

alacakaranlik58
06.01.2014, 10:39
arkadaslar ben cin ligini biraz arastirdim brezilyali forvet buldum 24 yasinda cok yetenekli. süratli son vurusu güzel olan topcu beni büyüledi. istatistikleri de cok iyi 41 macta 32 gol 16 asist. bazileriniz cin liginin seviyesinden süphe etcekler ama takimi asya sampiyonlar ligini de kazanmis yani cok iyi topcu .

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/elkeson/profil/spieler_103588.html?from=direk tErgebnis

umarim yönetim bi bakar suna ..sözlesmesi 2016 yilina kadar ama carlos var nede olsa :)

videoyu izledim gerçekten güzel goller atıyor. ancak herşey videolardaki gibi mi acaba. takıma yarayacak oyuncu alsınlarda isimlerin yıldız olup olmaması çok önemli değil

58svs58
08.01.2014, 08:35
bence hazıra konmak yerine zarasporu ne edip ne yapıp 3. lige çıkarıp sonra 4 eylül zara ve üsküdar üzerinden hep gençlere yönelmemiz lazım. 2 yıl 3 milyon euroluk topçu çok önemli olan kendi kazanımızda kaynatıp kendi soframızda yemek

58fatihcan
08.01.2014, 08:55

Çok başarılı bir oyuncu. Tespit için tebrik ederim

legolass
08.01.2014, 10:52
Kırmızı-Beyazlılar’da sportif direktör Murat Erdoğan’ın alt lig takımlarında ter döken oyunculardan oluşan bir listeyi Roberto Carlos’a sunduğu belirtildi. Bu isimler arasında Samsunspor’da forma giyen 19 yaşındaki sağ bek Canberk’in de yer aldığı öğrenildi. Takımın en tecrübeli isimlerinden Cicinho’ya iyi bir alternatif olarak düşünülen Canberk için Karadeniz ekibiyle görüşüleceği gelen haberler arasında. 19 yaşındaki Canberk’in 2017’ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Sivasspor transfer komitesinin Canberk bir miktar para ve takas formülü kullanacağı kaydedildi.

Rasimsivasli
09.01.2014, 13:16
ben istesem sunu bunu alin diye ama maalesef yazmaktan baska caremiz yok baskanimiz R.c neyi istiyorsa onu alsinlar saygi duyarim yeterki ayakta lig de tutunalim sizin benim dememle bu takim olmaz arkadaslar karar onlarin diyecegimiz bir sey yok saygilar ... Rasim

mucahit5884
09.01.2014, 20:10
Denizlispor, Sivasspor'dan Nihat, Timur ve Cihan'ı istiyormuş. kiralik versek olur gerci

DOGU_BEY
09.01.2014, 20:49
ENERAMO , sezon sonuna kadar kiralık olarak Karabüke gitti...

eyuphulagu
09.01.2014, 20:56
Denizlispor'un Sivas Transferlerine Roberto Carlos Engeli
09 Ocak 2014 17:43

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Tekden Denizlispor'un ara transferde renklerine bağlamak istediği Sivassporlu Timur Bayram Özgöz, Cihan Özkara ve kaleci Nihat Şahin'e teknik direktör Roberto Carlos'tan vize çıkmadı.Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Tekden Denizlispor'un ara transferde renklerine bağlamak istediği Sivassporlu Timur Bayram Özgöz, Cihan Özkara ve kaleci Nihat Şahin'e teknik direktör Roberto Carlos'tan vize çıkmadı.

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın Tekden Denizlispor'a kiralık gitmesine onay verdiği üç futbolcuya Antalya kampında bir şans daha tanıyacağı bildirilen Brezilyalı teknik direktörün, kararını kamptan sonra vereceği öğrenildi.

Üç futbolcunun kiralık gönderilmesi halinde ilk tercihin Tekden Denizlispor olacağını beilirten Başkan Mehmet Özsoy, "Şu anda yapılacak bir şey yok. Bekleyip gelişmeleri göreceğiz" dedi.

Öte yandan Sanica Boru Elazığspor'la yollarını ayıran orta saha oyuncusu Oktay Pop, Denizli'ye gelerek yönetimle masaya oturdu. 26 yaşındaki futbolcu ila anlaşma sağlanması halinde yarın sözleşme imzalanacağı açıklandı. - Denizli....Kaynak:Haberler.Com ................Carlos un yaptığı doğru;çünkü henüz ortada transfer yokken bir de elindekileri gönderirsen eğer istenilen transferler olmazsa takım zor durumda kalacak....Sivasspor istenilen transferleri yaparsa işte o zaman bu oyuncuların gönderilmesi söz konusu olabilir diye düşünüyorum...

Akartuna58
10.01.2014, 05:04
Cihan Özkara gitmesini hic istemem ama kiralik olabilir
Bu cocuk bir gün parlayacak cok yetenekli milli takimda döktürüyo ilk 11 e alişmasi lazim

legolass
10.01.2014, 10:48
sahin ayguneste elden kacti.trabzona gitti

58YIGIDO58
10.01.2014, 10:53
Valla ben transferden ümidimi kestim sivasspor forvet felan alamaz.
Gene ikinci yari golcü yok diye sac bas yolmaya devam ddecegiz :mad::mad::mad::mad:

keko 58
10.01.2014, 13:04
Valla ben transferden ümidimi kestim sivasspor forvet felan alamaz.
Gene ikinci yari golcü yok diye sac bas yolmaya devam ddecegiz :mad::mad::mad::mad:

yaaa Ultra emmi bazen senin yorumlari HIC AMA HIC sevmiyorum......

bak sana ne eksik biliyormusun??? SABIR!!!!

yalnis anlama Ultra ama bu isleri SABIR LAZIM!!!

calipso
10.01.2014, 16:19
Ben de bu saatten sonra kaliteli yabanci bir forvet alinacagini dusunmuyorum, cunku zaten elimizde 2 yane yabanci forvet var onlardan en az birini gondermeden yabanci forvet transferI olmaz, yani yil sonunda ancak olacak
devre arasi ya tutarsa hesabi gelecege donuk genc oyunculara yonelmeliyiz.
ilk 11 kadromuz iyi sikinti yok tek derdimiz Utaka ve Djebbour veya Groscikinin (eger kalirsa) bize artik faydali olmaya baslamalari.

sandal5877
10.01.2014, 19:14
benim anlamadigim bir konu var lütfen biri bana anlatsin.
Anlamadigim konu su:
Rengifo gitti, grosickide gidecek ve böylece 2 yabanci oyuncumuz gitmis olacak.
Bildiginiz üzere de Hocamiz dünya Markasi Carlos.
Neden hala türkiye liginden oyuncu alma cabasindalar ?
Carlos grosicki ve rengifonun yerine neden Brezilyadan oyuncu takip edip teklif götürmüyor ??
Sizce bu daha mantikli degil mi ?
Santrafora Tevfik köse yerine Brezilyada maaliyeti düsük ne kadar kaliteli futbolcular var mesela Tevfik kim ???? hayatimda tanimam etmem onu ayrica bu futbolcu nereye kadar faydali olabilir ??
Takimimiz avrupaya gitse yeterli olmaz bu futbolcu.
Kisaca giden yabanci futbolcularimizin yerine Carlos neden Brezilyayaq yönelmiyor ???Dogru soyluyosunda gelecek yil yabanci siniri saha ici 5 turbun 3 olacak onun icindirki herli oyuncuya onem veriyolar yabanci olayida sezon sonu yapilacakti bence mehdide bu takimin oyuncusu deyil ama bazi sartlar zorluyor adami inşallah iyi olur..

58YIGIDO58
10.01.2014, 19:25
yaaa Ultra emmi bazen senin yorumlari HIC AMA HIC sevmiyorum......

bak sana ne eksik biliyormusun??? SABIR!!!!

yalnis anlama Ultra ama bu isleri SABIR LAZIM!!!

Valla sabir sabir nereye kadar ???
Devre arasi nerdeyse bitecek daha gorusulen oyuncu yok.
Biz bas bas bagiriyoruz burda takimin forveti yok forvet alin diye ama bizi duyan kim ??
Sanki gormedik aatifin forvet oynadigi maclari hep husran.

SivasliBurak58
10.01.2014, 19:55
Valla sabir sabir nereye kadar ???
Devre arasi nerdeyse bitecek daha gorusulen oyuncu yok.
Biz bas bas bagiriyoruz burda takimin forveti yok forvet alin diye ama bizi duyan kim ??
Sanki gormedik aatifin forvet oynadigi maclari hep husran.

nerden bilyon görüsme olmadigini? :confused::confused::confused: :confused::confused::confused:

58YIGIDO58
10.01.2014, 21:03
nerden bilyon görüsme olmadigini? :confused::confused::confused: :confused::confused::confused:

Bilmeme gerek yok bak sende gor...

mustafa_kavak58
10.01.2014, 22:02
Kayserispor: Fransa'nın Lille takımından defansif orta saha oyuncusu Rio Mavuba ile anlaştı.

7.5 mio degeri var iyi oyuncu almislar gibi gozukuyo

http://www.transfermarkt.de/de/rio-mavuba/transfers/spieler_14949.html

SivasliBurak58
10.01.2014, 22:27
Bilmeme gerek yok bak sende gor...

basina mi sizmasi lazim haberin? sizmadan görüsme olmuyor mu?

58YIGIDO58
10.01.2014, 22:35
basina mi sizmasi lazim haberin? sizmadan görüsme olmuyor mu?

Ben hissederim böyle seyleri transfer yapilsa boyle mi olurdu ??

SivasliBurak58
10.01.2014, 22:42
Ben hissederim böyle seyleri transfer yapilsa boyle mi olurdu ??

nasil olurdu..bi anlatda bizde bilelim.??

58YIGIDO58
10.01.2014, 23:00
nasil olurdu..bi anlatda bizde bilelim.??

Yillardir ayni hikaye devre arasinda bu takim hep passiv kaliyor sona kaliyorlar ve bi cacik olmuyor alistik.
Iste bundan dolayi boyle hissediyorum.

legolass
11.01.2014, 17:19
İbraihm toraman teklifleri dinleyeceğini açıklamış.antalyaspor ona da teklif yapmış ancak vazgeçmiş.

''Samed58''
11.01.2014, 17:29
# M.Essien ile büyuk ölçude anlasildi. Tek sorun Besiktas'inda istemesi
# Iki baska yildiz oyuncuyla pazarliklar suruyor.

58megayigido
11.01.2014, 17:37
[QUOTE=''Samed58'';891691]# M.Essien ile büyuk ölçude anlasildi. Tek sorun Besiktas'inda istemesi
# Iki baska yildiz oyuncuyla pazarliklar

Bana hayal geliyor sivasspor a supriz olur gelecegi aklimin ucundan bile gecmiyor..

legolass
11.01.2014, 17:46
essien haberi tamamen yalan.açıklama yapmıştı şampiyonlar liginde oynayan takıma gitmek istiyorum diye.büyük ihtimalde büyük bir takıma gider.adam aylık 1 trilyon para alıyor.

BizeHerYerSivas
11.01.2014, 20:44
# M.Essien ile büyuk ölçude anlasildi. Tek sorun Besiktas'inda istemesi
# Iki baska yildiz oyuncuyla pazarliklar suruyor.

bunu facebook ta bir sayfada da görmüştüm ve kaynak sormuştum bunun kaynağı yok arkadaşlar ama inşallah öyle bir şey vardır

subasi29
11.01.2014, 23:33
essien :) face de dolaşan büyük bir yalan haber !!

subasi29
11.01.2014, 23:35
Sivasspor, Çek oyuncuyla imzalıyor - Türkiye Transferler - Sivasspor
www.sporx.com/.../transfer/.../363015.ph...
1 gün önce - Çek takımlarından Jablonec'te forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Vanek'in, menajeriyle ...

avare
12.01.2014, 00:23
Sivasspor, Çek oyuncuyla imzalıyor - Türkiye Transferler - Sivasspor
www.sporx.com/.../transfer/.../363015.ph...
1 gün önce - Çek takımlarından Jablonec'te forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Vanek'in, menajeriyle ...

haberde bir terslik var Kayseri icin antalya ya gelmis saglik kontrolunden gecmis sivasin adini veriyorlar bu spor gasteleri ne yazdiklarini bilmiyorlar valla

calipso
12.01.2014, 04:33
essien :) face de dolaşan büyük bir yalan haber !!

Sivasspora gelmesi bir hayal gibi gorunse de, muhakkak bir takima kiralik da olsa gitmesi gerekiyor ama

Brezilyadaki dunya kupasina milli takimda adini yazdirabilmek icin.. Ligin ikinci yarisi surekli ilk 11 de oynayacagi bir takima gitmek isteyecektir.

Hayal bile olsa Sivassporumuza gelmesi ne reklam olur ama :)

subasi29
12.01.2014, 09:25
Inşallah bize bu gibi oyuncular Gün gelecek hayal olmayacak !! Essien

barbarakis
12.01.2014, 10:59
Arkadaşlar Beşiktaş ümit kurt u istemiş Sivas 3.5 Euro istemiş buduruma nediyorsunuz

Ferhat06
12.01.2014, 11:21
Arkadaşlar Beşiktaş ümit kurt u istemiş Sivas 3.5 Euro istemiş buduruma nediyorsunuz

Normal bir rakam.Toraman artı 2,5 milyon euro da olabilir.

34yigido34
12.01.2014, 13:07
dün ibb-samsun maçını statda izledim musa sinan ve umarı çok iyidi yönetim bu oyunculardan 1ini kadroyo katsa çok iyi transfer yapmış oluruz

34MUAMMER58
12.01.2014, 13:21
ümit kurtun sözleşmesi devam ediyor zaten ,gidecekse sezon sonunda gitmesinden yanayım,istenilen rakamlar çok değil ,tabata ve ismail köybaşı 15 milyon €ediyorsa,gökhan ünal ,mehmet topuz,ambrabat,7 şer milyon €ediyorsa ümitte enkötü 3 milyon € eder,bjk verirmi?sanmıyorum ,biraz para bikaç gözden çıkarılmış futbolcu üstüne verip alabilir,ben eneramo ,ibrahim toraman , artı 2 milyon € karşılığında verilmesinden yanayım,yerine yerli puyolu oynatırız ,ptt liginde işimizi görecek çok iyi yabancılar var,lavalı,karikariyi,oumarı, beğeniyorum,fiyatlarıda öyle uçuk değil ,elin adamları bulup getiriyor,akhisar gibi takım niasse buluyor,biz bulamıyoruz

furkandtr
12.01.2014, 14:53
dün ibb-samsun maçını statda izledim musa sinan ve umarı çok iyidi yönetim bu oyunculardan 1ini kadroyo katsa çok iyi transfer yapmış oluruz

Umar çok iyi bir oyuncu henüz 18 yaşında.

adres58
12.01.2014, 21:20
http://i.hizliresim.com/xEbQlz.jpg

Kamil Grosicki için Rizesporun devrede olduğu hatta Rizespor ile antremanlara başladığı yazılmıştı. Ancak bu akşam itibarı ile yapılan antremanda görüldüğü gibi bizle antremana devam ediyor.

Sivasli010
12.01.2014, 21:22
http://i.hizliresim.com/xEbQlz.jpg

Kamil Grosicki için Rizesporun devrede olduğu hatta Rizespor ile antremanlara başladığı yazılmıştı. Ancak bu akşam itibarı ile yapılan antremanda görüldüğü gibi bizle antremana devam ediyor.
onun yanindakide puyolmi?:D

noname87
12.01.2014, 21:32
Herkes transfer bekliyor da gereksiz transfer yapmaktansa böyle devam etmek daha iyi gibi Djebbour ya da Utaka'dan biri toparlasa yeter.Grosicki de 18e girerse iyi bir alternatif olur yeterki yararlı olsun bonservis istemez sezon sonu gidiyorsa yolu açık olsun.

Sivasli010
12.01.2014, 21:33
bu oyuncuyu alalim yeter bize Domenico Berardi

legolass
12.01.2014, 22:05
avrupaya gidilmek isteniyorsa kaliteli cuk diye oturacak transferler sart.elimizdeki kalteli oyunculari tutmakta bir basaridir.diger takimlar sacma sapan adamlara 8 milyon ediyorsa bizeekiler 10 milyon eder.oyuncu pazarlamakta cok kotuyuz ya da cok ucuza satiyoruz ve yerini dolduramiyoruz.

raheem lawal cok iyi bir on libero su an bosta sanirsam degerendirmek lazim.manisaspordan bulent cevahir ve bekir iyi oyuncular.samsundan umar aminu var ama super ligi kaldiramaz.musa sinanda iyi.besiktastan toraman cok iyi olur.ankaraspordan sofiannechanni ve galipte iyiler.

Cerny312
12.01.2014, 22:32
bu oyuncuyu alalim yeter bize Domenico Berardi

Milana 4 Gol Birden Attı juventusdan kiralık gitti o takıma heralde zor yai o transfer

Sivasli010
12.01.2014, 22:37
Milana 4 Gol Birden Attı juventusdan kiralık gitti o takıma heralde zor yai o transfer

evet bugun 4 gol atti, as romayada atti son dakikada

15 macta 11 golu var henuz 19 yasinda

kiralik oyuncu filan degil, 3 sezondur Sassuloda oyunuyor

Bence Umit kurti satalim ve bu oyuncuyu alalim

Külhan
13.01.2014, 09:57
Bizim Transfer isimiz hersene ki gibi ati Alan üsküdari coktan geciyor biz hala oyuncu bulmakta zorlaniyoruz bu ne garabet en sonunda da takiminda oynamaya yer bulamayan elde kalmis oyunculara talip oluyoruz.

legolass
13.01.2014, 23:05
murat erdogan, forvet transferini su anda dusunmuyoruz gorustugmuz isimler oldu faydali olup olmqycagi arasinda kararsiz kaldik vazgectik.gurbetci oyuncularla gorusuyoruz,umit gitmeyecek,kaleci nihat ve cihan kalacak timur gidebilir,toraman ve pektemek gumdemde degil.

DoomsDay58
13.01.2014, 23:23
evet bugun 4 gol atti, as romayada atti son dakikada

15 macta 11 golu var henuz 19 yasinda

kiralik oyuncu filan degil, 3 sezondur Sassuloda oyunuyor

Bence Umit kurti satalim ve bu oyuncuyu alalim

çocuk seri a da oynuyor ve keşfedilmiş. sence yedirirler mi bize? biraz gerçekçi olalım artık birisi Totti diyor birisi Berardi diyor. sanırsın FM oynuyoruz

58YIGIDO58
13.01.2014, 23:26
murat erdogan, forvet transferini su anda dusunmuyoruz gorustugmuz isimler oldu faydali olup olmqycagi arasinda kararsiz kaldik vazgectik.gurbetci oyuncularla gorusuyoruz,umit gitmeyecek,kaleci nihat ve cihan kalacak timur gidebilir,toraman ve pektemek gumdemde degil.

Arkadasim bu murat erdogan futboldan felan anlamiyor artik sac bas yolmaya devam edecegiz bu haberden sonra fazla birsey beklemeyin ilk 5 bile zor artik.
Resmen bu sitede % 95 gibi rakam forvete ihtiyaci var diyor bu murat erdogan kimse cikiyor forvete ihtiyac yok diyor nasil bakiyor bu takima hangi acidan ???!!
Saka mi yapiyor yoksa ????

Sivasli yigido kardeslerimden rica ediyorum, kim olursa olsun bu murat erdogan ciddi mi, nasil boyle forvete ihtiyac yok der ?

Anlatirsa cok sevinecegim.

Ayrica bu dedikleri dogruysa Sivasspor taraftarlarina yapilmis buyuk saygisizliktir diye dusunuyorum.
Neden mi ?
Cunku bircok sivasli kardeslerimiz burda aylardir haykiriyorlar forvet forvet forvet diye.

Neyse forvet alinmazsa bile sivasspor ilk 10 da olur ama sunu rahatca derim avrupa ligi, ilk 5 forvetsiz imkansiz

GokhanTurna
13.01.2014, 23:31
Portekiz ligi takımlarından Nacional forması giyen Venezuela'lı milli forvet Mario Rondon ile ilgileniyormuşuz. Futbolcu ile Montpellier, Nantes, Marsilla ve Real Betis de ilgileniyormuş.

Portekiz Medyası: https://twitter.com/FutbolPortugal

legolass
14.01.2014, 00:01

forvet transferi dusunuluyor
hatta yabanci bir oyuncuyla anlasma noktasina gelinmis ama fayda konusnda tereddutleri oldugu icin vazgecilmis.buyuk brezilyali ve yasindan dolayi vazgeclms olablir.utaka ve djebbourun performansina gore transfer dusunulecek.gurbetci oyuncularla ilgileniliyor.kayseri macina kadar transferler sekillenir.kupa maclarinda utaka ve djebbour denenecek.kamil grosicki buyuk ihtimal takimda kalmis.sezon sonu sozlesmesi bitince tesekkur edilip yola devam edilmeyecek.

yagci58
14.01.2014, 14:39
Aydin karabulut ve kamil kalmali ikiside kaliteli ama kamilde gidici gibi

legolass
19.01.2014, 12:22
en iyi transferimiz kamil grosicki olacaktir.madem oyuncu almayi beceremiyorlar bari grosickiyi takima monte etsinler.gununde bir grosickinin neler yapabilecegini herkes biliyor.boyle bir yetenegi heba etmekte emegi gecen herkese tesekkurler!

Divriği58
19.01.2014, 18:54
Suarez olsaydı bari bunlardan iyiydi

Cerny312
19.01.2014, 21:27

Abartma İstersen :)

cemahmety
19.01.2014, 22:36

Katılıyorum Pedriel bu topçulardan iyiydi.

58fatihcan
20.01.2014, 15:32
Bu düşüş can sıkmaya başladı. Daha kötü sonuçlar doğmadan bir an önce önlem alınmalı