Orijinalini görmek için tıklayınız : Da Costa Büyülüyor

SivasSpor.Com
10.12.2013, 07:46
http://resimzade.com/Show.html?i=42920&token=12843

Sivasspor'a Beşiktaş karşısında beraberliği getiren golü kaydeden Manuel Da Costa, iyi formuyla hocası Roberto Carlos'u sevindiriyor.

Sivasspor'un savunma oyuncusu Manuel Da Costa bu sezon 4.golünü Beşiktaş karşısında attı. Manuel Da Costa böylece bu sezon en çok gol atan savunma oyuncusu oldu. Elazığspor takımından Ahmet Görkem Görk ve Kasımpaşa takımından Ryan Donk bu sezon 3'er gol attı.

Abdullah DuMaN
10.12.2013, 07:49
her golü mükemmel top ayağına güzel oturuyor bu maçta skora katkısı olduğu gibi savunmada da almeida ya kolay kolay geçit vermedi

58Sivaslilar
10.12.2013, 08:00
Kosta geliyor kosta selam salin ese dosta adam gibi bir forvert bulsunlar elimizdekiler cok hasta :D

sivaslıadem
10.12.2013, 08:09
2 x 2 = 4
Utaka x cabbar = da costa

agumus_58
10.12.2013, 08:39
sezon başı büyük umutlarla transfer edilen 3 forvet (utaka-rengifo-rafik) 1 da costa etmedi. aldığı parayı sonuna kadar hak eden bir futbolcu. Allah nazarlardan saklasın böyle devam etsin. ama ara transferde forvet hattına kesinlikle transfer şart. savunma oyuncusu daha kaç maç kurtaracak bizi??

Sivasli010
10.12.2013, 09:03
Merak ettim da costa forvette oynasa nolur acaba??

Nazilli (kupa macinda forvet oynasa kac gol atar acaba

muspol58
10.12.2013, 09:07
costa bir başka hastayım bu adama ya forvetmi oynatsak acaba elde ki forvetler bir costa etmiyo bu nasıl iş arkadaş

34MUAMMER58
10.12.2013, 09:51
ben r.carlosun yerinde olsam bu forvetsizlikte costayı forvet navratilide defansda oynatırım top ayağına yakışıyor costanın,utakanın yakaladığı pozisyonları rahaTlıkla gol yapardı,defansdada görevini iyi yaptı ilkyarı ümit almedayı hastalığınında etkisiyle pek tutamadı 2.yaRI costa almedayı sahadan sildi,aldığıparayı sonuna kadar hakeden oyuncu tek dezavantajı gereksiz kartları çok görüyor

poolat58
10.12.2013, 10:31
İdda ediyorum Sivasspora gelmiş geçmiş en iyi futbolcu. Zaten tarıhımızın en pahalı transferı 2 mılyon 100 bın euroya alındı. Parayı veren dudugu calıyor. Bos beles utaka djebbour gıbı forvetlerle de ancak bu kadarı oluyor. Su takıma sezon basında adam gıbı bır fotvet alınsayydı en az 2. İdik.

serkan_ozcan58
10.12.2013, 10:41
costa sahaya çok yakışıyor helal olsun hep böyle devam et...

MERDO
10.12.2013, 11:13
Da Costa düzgün ve sert vuruşları olan sivasssiporda aldığı parayı hak eden 10 numara bir futbolcu başarılarının devamını diliyorum da costa vurduğun gol olsun

keko 58
10.12.2013, 11:51
Merak ettim da costa forvette oynasa nolur acaba??

Nazilli (kupa macinda forvet oynasa kac gol atar acaba

:D:D:D

dün ben de aynesi dedim acaba Forvet oynarsa ne olur?? senin dedin gibi Kupa maci denemek lazim belki sürpiz cikabilir......

Herelal olsun sana Costaaaaaa gercekten sen dün olmasaydin 1 Puan bile yoktu!!!
Yaziklar Olsun obür Oyncular!!!

DieForMetal58
10.12.2013, 13:49
Ben böyle bir futbolcu görmedim.Düşünüyorumda bize böyle tecrübeli ve golcü vede çok saglam vuran bir defans oldumu diyede yok aklıma gelmiyor

Külhan
10.12.2013, 15:24
Manuel da Costa gibi bir savunmasi olan sivas ne Kadar sevinse yeridir Adam kendi görevini yatigi gibi gol sorununu da cözüyor utaka ile djebbour cok calismasi lazim sanildigi Kadar kötü degiller ama dikkatleri cok daginik ikincisi paslasma sorunu var herkes ben atayim demeyecek pozisyondaki arkadasinida pas gecmeyecek Uygun durumdaki en yakin gole dönük pozisyonu degerlendirmek her futbolcunun isteyecegi bir durum olmali .

hoğuz
10.12.2013, 15:35
abi Allahınızı seviyosanız maşallah çekin şu takımda güvendiğim tek adam ! Şeşu futbolu resmen unutmuş , ziya olmayınca '0' ... Utaka çok kaliteli bir adam ama hala %40 oynayabiliyor.. cebbur salla gitsin,devre arasında mümkünse gönderilsin ... Ümit kapanan savunmanın iyi oyuncusu açık alanda tank gibi totoyu kaldıramıyor ! cicinho Allah başımızdan eksik etmesin ... Beğenmediğiniz Ademin yeri her maçta belli oluyor.. Mehdi 2 hafta oynadı sonra yatışta noluyor anlamıyorum ...

SAKARYA750
10.12.2013, 15:43
Defans oynayıp 4 gol atan Da Costa forvet oynasa şimdiye 12-13 tane atardı herhalde:) Utaka ile Rafiki toplasan bir Da Costa etmiyor. Sivasspor topu ileriye çok iyi taşıyor ama gol vuruşu yapacak forvet yok. Bize Da Costa gibi toplara iyi vuran biri lazım. Yada Da Costayı forvette denemek lazım

karasarlıyiğido
10.12.2013, 15:44
ya bu adamın sevinmesi bile beni cezbediyor helal olsun tolgada başka türlü gol yemezdi tabi cebbarın şahsiliği olmasa galibiyetle dönerdik carlosun o pozisyonu izletip uyarması lazım

kaptann58
10.12.2013, 17:36
Ne zαmαn sevdin SİVASSPOR'u "dediklerinde, tαrih veremedim, sevdim işte, doğuştαn. KIRMIZI dediler, BEYAZ döküldü dilimden, kimsenin peşinden gitmedim, kendim öğrendim sevmeyi. Ben büyüdükçe SİVASspor'umda büyüdü içimde, kαzαndıkçα degıl kαybettikçe dαhα çok sevdim. Bαşkα tαkımlαrdαn bαhsettiler, dαhα dαhα çok sevdim. Bαzen yαş oldu gözlerimde dαmlα dαmlα, bαzen de tebessüm dudαklαrımdα. Kαybettigimiz mαçtαn dönerken çekmedim montu üzerime, hepsine inαt gururlα tαşıdım formαmı, αtkım hep boynumdαydı. Ertesi gün yine giydim formαmı, αrtistlik olsun diye degil, kαybettigimizde dαhα çok sevdigim icin. Aldırış etmedim ve çıkαrmαdım " ne yüzle giyiyorsun hαlα bu formαyı " dediklerinde, αksine göstere göstere giydim. Ben SİVASspor'umu kαzαnıyor diye sevmedim, menfααt icin düşmedim yollαrα, " hαngi tαkımlısın " dediklerinde sırf cevαbım olsun diye gönül vermedim, cıkαrsız sevdim. Yeri geldi kıskαndım 4 EYLÜL stadını , hαvαsını icine çeken insαnlαrı, milyonlαrcα kişi omuz omuzα, kıskαndım.. Ben seni böyle sevdim SİVASSPORUM'um

myyiğido58
10.12.2013, 19:24
ya bu adam ne biçim vuruyor topa öyle müthişsin da costaaaa

ihtiyar yiğido
10.12.2013, 22:26
Da costa seni biz taraftar olarak hep böyle attıgın güzel goller ve güzel oyununla yorumlayalım ALLAH nazarlardan korusun gollerin eksik olmasın

ıssızgemi
11.12.2013, 11:54
utakanın kaçırdığı goller yüzünden başımda saç kalmadı...!!!
benden beter olasın utaka..
birde artistik çalım yapmazmı...o zaman yolacak kıl bulamıyorum:((
antalya maçında atıf bir iki artistik çalım yapınca,utaka cabbur atıfa nisbet yapıp artistik çalım yapmaya başladılar...sonuç:0-3

BSMM 1964
11.12.2013, 20:33
Editörün Notu : Büyük harflerle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız.

58megayigido
11.12.2013, 22:07
Allah nazar dan saklasin kontrati nekadar uzun olursa okadar iyi olur Yigidolugunu ispatlamis ve takimin bir parcasi oldgunu gostermistir

Rallim58
12.12.2013, 09:50
Da Costa'nın uzaktan sert şutlarına ihtiyaç duyulan günler geliyor.

Zemin kaygan olunca, daha çok gol izleriz Costa'dan :)