Orijinalini görmek için tıklayınız : Bekir Yılmaz iddiası

SivasSpor.Com
18.12.2013, 08:00
http://u1312.hizliresim.com/1j/l/vn0jf.jpg

Ara transfer dönemi yaklaşırken, Teknik kadronun arayışları da sürüyor. Bursasporun da talip olduğu belirtilen, Bekir Yılmaz'ın Sivasspora daha yakın olduğu bildiriliyor.

Manisaporda top koşturan 25 yaşındaki 1.80'lik orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz'ın Sivassporu tercih etmesinde en büyük etkenin, kendisini yakından tanıyan sportif direktörümüz Murat Erdoğan ve Roberto Carlos ismi olduğu tahmin ediliyor.

Bekir'in transferinin gerçekleşmesi halinde orta sahada forma savaşının daha da hız kazanacağı düşünülüyor.

Sivasspor.Com özel haberidir.

Rallim58
18.12.2013, 08:16
Hayırlı olsun diyelim...

Orta sahamıza güç katmasını temenni ederim...

SenSetik
18.12.2013, 08:29
ilk kez duyuyorum ismini..inşallah takım için hayırlı bir transfer olur

benozgurr
18.12.2013, 09:55
Umarım doğrudur ve gerçeklesir 1. Ligin en iyilerinden bence

58fatihcan
18.12.2013, 10:27
O kadar ptt maçı izlerim ismini ilk defa duydum. Belli ki yedek için alınmış. Yoksa sivrilen bir isim değil fikrimce

58g0kberk58
18.12.2013, 10:41
Balikesirde muhammed reis var baya etkili bir oyuncu ermanin yerini tam anlamiyla doldurabilcek bir isim

bahbaba58
18.12.2013, 11:09
Güzel orta saha kadir gibi koşabilen ve kaleyi gördüğün şut çekebilen bir oyuncu
tek zayıf yani pasları yetersiz olmasıdır ara sıra manisasporun maçlarını izlerken gollerine şahit oldum :);)

noname87
18.12.2013, 11:22
Biz bu transferlerden Carlos'la vazgeçeriz diyordum yok aynı kafayla devam adam gelmiş 25 yaşına 2 ay sonra 26 yaşında olacak yani tamam adam yeteneksiz demiyorum ama Kadir'den Hakan'dan bir artısı olduğunu da sanmıyorum boş yere bonservis vereceğiz dikkat ediyorum böyle her sene 3-4 adam alınıyor belki az paralar ödeniyor ama menajer parası imza parası sonuçta bir rakamlar ödeniyor.Adam gibi birisini transfer edip gerisini altyapıdan boşta kalan oyunculardan takviye etsek çok daha mantıklı olur.

bahbaba58
18.12.2013, 11:34
Biz bu transferlerden Carlos'la vazgeçeriz diyordum yok aynı kafayla devam adam gelmiş 25 yaşına 2 ay sonra 26 yaşında olacak yani tamam adam yeteneksiz demiyorum ama Kadir'den Hakan'dan bir artısı olduğunu da sanmıyorum boş yere bonservis vereceğiz dikkat ediyorum böyle her sene 3-4 adam alınıyor belki az paralar ödeniyor ama menajer parası imza parası sonuçta bir rakamlar ödeniyor.Adam gibi birisini transfer edip gerisini altyapıdan boşta kalan oyunculardan takviye etsek çok daha mantıklı olur.

Gayet mantıklı transferler yapıyoruz böyle transferler yapmasak Ümit hakan gibi adamları bilmiyor olacaktık ....
Ne yani illaa genç olması için 20 -21 yaş mı lazım takıma katkısı olacaksa ümit hakan gibi isterse 27-28 olsun .......

ihtiyar yiğido
18.12.2013, 11:37
Bekir Yılmaz'ın 25 yaşında ve fizikli bir yapıya sahip olması bir avantajdır şimdiden birşey söylemek doğru değil şayet Sivasspor'a hayırlı olacaksa bu transfer olsun Bursaspor'da talip olduğuna göre demekki istibal vadeden bir futbolcu

noname87
18.12.2013, 11:48
Gayet mantıklı transferler yapıyoruz böyle transferler yapmasak Ümit hakan gibi adamları bilmiyor olacaktık ....
Ne yani illaa genç olması için 20 -21 yaş mı lazım takıma katkısı olacaksa ümit hakan gibi isterse 27-28 olsun .......

Ümit 91 doğumlu Hakan Arslan 88 doğumlu ikisini de geçen yıl aldık biraz google'da araştır zor değil

58megayigido
18.12.2013, 12:12
400. yorumumu yapıyorum ..

ŞAMPİYON SİVASSPOR......

karasarlıyiğido
18.12.2013, 12:22
böylesi futbolcuları elden kaçırmamak gerekiyor çünkü hem genç hemde yabancı kontenjanı yine düşecek inşallah olur

bahbaba58
18.12.2013, 13:00
Ümit 91 doğumlu Hakan Arslan 88 doğumlu ikisini de geçen yıl aldık biraz google'da araştır zor değil

Vallaha geçen yılmı geldi ben bu sene geldiler sanıyorum süper bilgi verdin ya googleyi ben böyle bilmiyordum
Ben ne diyorum sen ne diyorsun az maçları izle googleden kopya cekeceğine akıl veriyor googleden
Bakarak hay ALLAHIM NELERLE KARŞILACAĞIZ DAHA

58YIGIDO58
18.12.2013, 13:36
Tanimam bilmem hayirli olsun derim lakin orta sahayla vakit kaubedilmesin adam gibi santrafor aransin bir an önce

psychology58
18.12.2013, 13:53
Bank Asya topçusu diye eleştirmek doğru değil, önce bir izlemek lazım. Geçen sene Ümit ve Hakan'ı da eleştirenler oldu fakat onlar sahada en güzel cevabı verdiler. Eğer olursa hayırlı olsun demek lazım. Orta sahadaki rekabeti arttıracaktır.

Külhan
18.12.2013, 15:50
Ismim ve soyismim ayni bir Transfer bayagi bir saskinlik yasadim resmini görünce cok iyi hatirladim güzel bir kardesimiz orta saha icin cok iyi olur yerli olmasi bizim icin avantaj alinirsa seviniriz.

Külhan
18.12.2013, 15:59
Bu güne Kadar hep bank asyali futbolculari begenmedik ama su an süperligde cok degerli olanlar var bekiryilmaz kardesimiz bizim icin orta sahaya Hakim bir futbolcu ben sahsen bir cok defa balikesirli arkadaslarimin hatiri icin kendisini izledim orta sahada top sürmesini ve kanatlara pas yollamasini cok harika buldum insallah alinir ve faydasini görürüz.

58Sivaslilar
18.12.2013, 16:02
Ismi bekir olmus baska birsey olmus farketmez yigido icin verimli olacagina inaniliyorsa istikrar vadediyorsa neden olmasin fakat benbu fubolcuyu tanimiyorum yorum yapmam yanlis olur:confused:

58Sivaslilar
18.12.2013, 16:08
EGER transfer kadirin bölgesiyse kadirden cok daha iyi olmali ???????????????????

''Samed58''
18.12.2013, 16:26
Orta sahada rekabet artar, daha genc oyuncu inshallah basarili olur.

babapiton
18.12.2013, 16:33
Bu bölgede Kadir,Adem,Hakan ve Mehdi forma giymekte.

Kadir bu bölgenin tartışılmaz ismidir.Hakan ve Mehdi önliberodan çok biraz daha ofansif oyuncular.Adem sakatlandığından beri o bölgede sertlik ve açıkları kapatmak konusunda sıkıntılar yaşadık.Bekir'i hiç izlemedim.Bir araştırma yaptım.

Birkaç maçta Sağ bek ve ofansif orta saha pozisyonunda oynamış.Abdurrahman'ın performansı gözü önüne alındığında sağ beke alternatif olabilir.14 maçta 5 gol 5 asist yapmış ve 7 sarı kart görmüş.Önliberoya göre her ne kadar PTT 1.Lig'de olsa çok iyi bir rakam.

Nazilli BLD'yi de elersek kupada bizi en az 6 maç bekliyor dolayısıyla çok zayıf olan yedek kadromuzun güçlenmesi açısından yararlı bir transfer olabilir.

adres58
18.12.2013, 19:03
Bir kere oyuncu gelmeden yorum yapmamalıyız. Ayrıca futbolcu işlenmemiş bir maden gibidir. Eğer ustalar tarafından iyi işlenirse bir Kadir bir Hakan vesaire gibi oyuncular çıkabilir. Mantıken doğru bir yatırım. Ayrıca fizik gücü yeterli PTT liginin üst seviye bir oyuncusu da diyebilirim. İstatistikleri de ortada. Sadece eğilip bakmanız yeterli...

58Sivaslilar
18.12.2013, 19:31
Bu bölgede Kadir,Adem,Hakan ve Mehdi forma giymekte.
Bu bölgeye gelecek futbolcu bu 4 kisiylede rekabet etmek zorunda oldugundan forma sansi bulabilmesi icin bunlarin hepisinden daha iyi olmak zorunda???????????????

58YIGIDO58
18.12.2013, 19:52
Bir kere oyuncu gelmeden yorum yapmamalıyız. Ayrıca futbolcu işlenmemiş bir maden gibidir. Eğer ustalar tarafından iyi işlenirse bir Kadir bir Hakan vesaire gibi oyuncular çıkabilir. Mantıken doğru bir yatırım. Ayrıca fizik gücü yeterli PTT liginin üst seviye bir oyuncusu da diyebilirim. İstatistikleri de ortada. Sadece eğilip bakmanız yeterli...

Abi haklisin onyargili konusmamak gerek ama bu oyuncu bize geldi diyelim sadece yedek kalir.
Bu oyuncunun oynadigi mevkiide hakan adem kadir ve mehdi var.
Yani bu oyuncuda yedek kulubesinde gecirecek tum vaktini.
Ben orta sahayi birakip santrafor arayislarina baslarim yonetimin yerinde olsam cunku orta sahaya ihtiyacimiz yok asil ihtiyac santrafor bunu alamadigimiz taktirde Sivasspor 2 yari zorlanacaktir.
Lig boyunca gol yukunu aatif ve costa cekemez.

adres58
18.12.2013, 19:57
Abi haklisin onyargili konusmamak gerek ama bu oyuncu bize geldi diyelim sadece yedek kalir.
Bu oyuncunun oynadigi mevkiide hakan adem kadir ve mehdi var.
Yani bu oyuncuda yedek kulubesinde gecirecek tum vaktini.
Ben orta sahayi birakip santrafor arayislarina baslarim yonetimin yerinde olsam cunku orta sahaya ihtiyacimiz yok asil ihtiyac santrafor bunu alamadigimiz taktirde Sivasspor 2 yari zorlanacaktir.
Lig boyunca gol yukunu aatif ve costa cekemez.

Alicim Orta sahada 1 futbolcu oynamıyor. Alternatif diye bir şey vardır. Ama dediğinde haklısın bize forvette lazım. Biz istiyoruz ki Yabancı kaliteli bir ayak alınsın. Devre arasında böyle birini bulmak oldukça zordur. Ayrıca önümüzdeki sene yabancı sayısıda düşünülürse yerli oyuncuyu şimdiden hazırlamak çok mantıklı. Hem biraz daha bekleyelim belkide yerli iyi bir oyuncuda buluruz...

Kasim58
18.12.2013, 22:08
Hayırlı olsun insallah kısa sürede takıma uyum saglar.

kadir00058
18.12.2013, 22:25
Belki bu baslik altinda yazmam sacma olacak ama bugün buca - antalya macini izledim ve bucanin kalecisi ömer kahveci defanslari taha can ve zekeriyayi cok begendim müthis oynadilad kaleci 21 diger taha 19 zekeriya 20 yasinda daha böyle oyuncular alip sans vermek daha mantikli olmazmi bi abdurrahmanin bi erenin yerine? Bursaspor takimida gecen sene sag beke seneri aldi 3 ligden bence cok iyi oyuncu müthis oynuyor orda yani demem oki böyle oyunculara yatirim yapalim alternativ kadromuzda böyle oyuncular olsun