Orijinalini görmek için tıklayınız : Abdulkadir Özgen Manisaspor ' da...
PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor, Sivasspor'dan Abdulkadir Özgen'le kiralık olarak anlaştı.
Manisaspor Kulübü Başkanı Emre Hasgör yaptığı açıklamada, Sivasspor'da mücadele den Abdulkadir Özgen'i satış opsiyonu kendilerinde olmak üzere sezon sonuna kadar kadrolarına dahil ettiklerini kaydetti.
Türkiye'de ilk olarak Kayserispor'da forma giydikten sonra Bucaspor, Sivasspor ve Samsunspor'da mücadele eden Abdulkadir Özgen, Süper Lig ve PTT 1. Lig'de oynadığı 68 maçta 28 gol attı.
http://www2.sporx.com/futbol/birincilig/manisaspora-super-ligden-bir-isim-SXHBQ361700SXQ
Poyrazcan 02.01.2014, 21:09 Süperlig kalitesinde bir oyuncu olduğunu bi türlü kanıtlayamadı...
Kiralık gittiğine göre; bu onun son şansı olacak.
Bol şanslar demekten başka?..
bahbaba58 02.01.2014, 21:13 şimdi açarım trt 1 Manisaspor maçına bakmak için oda ney abdulkadir efendi gollerini leblebi gibi atar SİVASSPORDA ise gözümüz abdulkadiri arar forvetsiz oynadığımız maçta kadroya bile girmez sakatmış peh abdulkadir artık bin gol bile atsan gözümde bitik bir futbolcusun...
eyuphulagu 02.01.2014, 21:16 PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor, Sivasspor'dan Abdulkadir Özgen'le kiralık olarak anlaştı.
Manisaspor Kulübü Başkanı Emre Hasgör yaptığı açıklamada, Sivasspor'da mücadele den Abdulkadir Özgen'i satış opsiyonu kendilerinde olmak üzere sezon sonuna kadar kadrolarına dahil ettiklerini kaydetti.
Türkiye'de ilk olarak Kayserispor'da forma giydikten sonra Bucaspor, Sivasspor ve Samsunspor'da mücadele eden Abdulkadir Özgen, Süper Lig ve PTT 1. Lig'de oynadığı 68 maçta 28 gol attı.(alıntı kızılok)...............
Bir süre önce sitede adı geçen orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz da sivassporla anlaşmış olabilir mi?...Hatırlarsak sivasspor Şaban ı Samsun'a a verip karşılığında Hakan ı almıştı..Yani bir nevi Şaban la Hakan takas edilmişti..Acaba diyorum bu transfer de de Bekir ile Abdülkadir in takası olmasın...Çünkü sivasspor bilhassa sözleşmesi 2014 bitmekte olan bir oyuncuya niye fazla para versin ki;onlarda Abdülkadir i istediğine göre bu işi para yerine takasla halletmiş olmasınlar....
ROMANTİK KATİL 02.01.2014, 21:17 Eneramoya Utakaya Djebura verilen sansların 10 da biri bile verilmedi. Ya arkadasım adamı 3 mac ard arda koy varlık alamazsan ister sat ister kirala, ama Abdulkadire hiç bir zaman sans verilmedi yazık cok yazık.
34MUAMMER58 02.01.2014, 21:20 rıza hocanın sivasa attırdığı kazıklardan ,bu adama 900 bin tl bonservis verdik,1 maç kazandırdığını görmedim,şahsi görüşüm ptt liginden başka ligde oynayacak oyuncu değil ,gittiği takımda başarılar dilerim,samsuna gitseydi keşke paramızı kurtaralımda yeter ,
58YIGIDO58 02.01.2014, 21:54 Iste bu en basit ornek ...
Ptt 1 ligten futbolcu almayacaksin.
Umarim sivasspor a bu ders olmustur.
Abdulkadir ise ptt 1 ligin gol kraliydi... :confused::confused:
anatolya58 02.01.2014, 22:11 Eneramoya Utakaya Djebura verilen sansların 10 da biri bile verilmedi. Ya arkadasım adamı 3 mac ard arda koy varlık alamazsan ister sat ister kirala, ama Abdulkadire hiç bir zaman sans verilmedi yazık cok yazık.
Cok Dogru söyledin ustadim biz elin yabancisini gözümüzün nuuru eden kendi öz evlalatlarini tutarsizca elestiren bir futbol seyircisiyiz. Adil ve dürüst olmak lazim Abdülkadire Bir 90 dakika bile sans verilmedi ama buna ragmen acimasizca elestiriliyor sen adami 3-4 mac oynat istenilen düzeyde degilse kiralamanda gerek yok öyle yada böyle satarsin. Insallah Abdülkadir bucada samsunda basariyi yakaladigi gibi manisada,da yakalar buna inaniyoruz Sivassporumuz icinde hayirlisi olmasi dilegiyle bakarsin iyi bir bonservis ücretiyle sezon sonu transferi gerceklesir.
cenk5821 02.01.2014, 22:26 Iste bu en basit ornek ...
Hocam sen ne diyorsun Djebbour'da gol kralı olmuştu ama Sivas'ta gol atamıyor ve PTT'den gelen Hakan Arslan Sivasspor'da Djebbour'danda Abdulkadir'dende daha çok gol attı.Nerden oyuncu alıcaz peki nerede oynayacak genç yetenekler Alt yapı olmayan bir ülkede nerede gelişecek ?
cılgınsivas58 02.01.2014, 22:28 mümkunse geri gelmesın sıvasspor gibi kutsal bir formayı terletemeden 2 sene boyunca yattıgı yerden para aldı
58YIGIDO58 02.01.2014, 22:31 Hocam sen ne diyorsun Djebbour'da gol kralı olmuştu ama Sivas'ta gol atamıyor ve PTT'den gelen Hakan Arslan Sivasspor'da Djebbour'danda Abdulkadir'dende daha çok gol attı.Nerden oyuncu alıcaz peki nerede oynayacak genç yetenekler Alt yapı olmayan bir ülkede nerede gelişecek ?
Valla kardesm oncellikle en onemlisi once sivasspor un basarisi o yuzdn oyunculari avrupadan almamiz gerek
eurovision 02.01.2014, 23:01 1.lig kalitesinde inşallah süper lig kalitesinede gelir yolun açık olsun abdulkadir
57babasivas 02.01.2014, 23:49 ege gazetesini okuyordum geçen ay sivasspor manisali bekiri ve bucali tahayi istiyordu benimde ilk apdulkadir bekir takasi aklima geldi ihşşallah öyle olmuştur aldiysak ortasahi güçlendirmişoluruz
Kupa maçlarında bile şans verilmedi, yazık oldu ...
R.Carlos'un bence tek yanlışı forvet hattında. Aatıf'a dahi şans verirken Abdülkadir'i hiç düşünmedi.
Utaka veya Djebbour'a verilen şansların yarısı bu adam verilmeliydi ...
34MUAMMER58 03.01.2014, 08:11 ,ilk geldiğinde eğer uyum sağlarsa çalışırsa faydalı olabileceğini söylemiştim,yanıldım,gerek rıza hoca döneminde gerek r.carlos hoca döneminde bende varım, bu takımın golcüsüyüm havasını veremedi,şans bulduğu maçlarda ileriye dönük ışık yakmadı,oynamadan nasıl oluyorsa sakatlıktan kurtulamadı,velhasıl sivasspora hiçbir şekilde faydası olmadı,ptt ligi için iyibir forvet ,süperlig bana göre ona bol gelir,benim derdim ona verdiğimiz 1 trilyonu kurtarmak ,rıza hocanın sivasa çaktığı en büyük kazıkların başında geliyor ,olmazsa olmuyorişte yolu açık olsun umarım başarılı olurda paramızı kurtarırız ,
58fatihcan 03.01.2014, 09:04 Ahmet aras daha iyi bir futbolcuydu. O gittiğine göre Abdülkadire şaşırmadım
PETKOVİC 03.01.2014, 09:57 valla ben geçen sene de diyodum bu adam ptt de oynadığı gibi bizde oynayamaz diye yanılmadım ama keşke yanılsaydım
FirtinaK 03.01.2014, 12:21 ,ilk geldiğinde eğer uyum sağlarsa çalışırsa faydalı olabileceğini söylemiştim,yanıldım,gerek rıza hoca döneminde gerek r.carlos hoca döneminde bende varım, bu takımın golcüsüyüm havasını veremedi,şans bulduğu maçlarda ileriye dönük ışık yakmadı,oynamadan nasıl oluyorsa sakatlıktan kurtulamadı,velhasıl sivasspora hiçbir şekilde faydası olmadı,ptt ligi için iyibir forvet ,süperlig bana göre ona bol gelir,benim derdim ona verdiğimiz 1 trilyonu kurtarmak ,rıza hocanın sivasa çaktığı en büyük kazıkların başında geliyor ,olmazsa olmuyorişte yolu açık olsun umarım başarılı olurda paramızı kurtarırız ,
Güzel kardesim bu adamin Bucaspor formasiyla Süperlig´de 7 macta 6 gol attigini hatirlatirim. Demekki bal gibi Süperlig´de oynayabiliyormus. Abdulkadir´e sans verildi deniyor, bir bakmissiniz 86. dakikada oyuna alinmis. Kupa macinda bir kere ilk 11 oynuyor bir bakmissiniz 45. dakikada oyundan aliniyor vs. vs. Ama Djebbour berbat oynarken bile ona tahammül ediliyor sürekli 90 dakika sahada kaliyor. Velhasili diger forvetlere verilen sansin onda biri verilmedi.
Ne hikmetse bize gelen forvetler genelde "basarisiz" oluyor. Bence bunun nedenini bir arastirmak lazim.
Ama neyse siz hala sans verildigine inaniyorsaniz diyecek birsey yok. Bir sefer olsun 90 dakika oynatilmayan adama nasil sans verildi deniyorsa artik.
aRsima58 03.01.2014, 12:45 Abdulkadir yıldız isimlerin gerisinde kaldı. Geçen sene eneramo vardı.fizik gücü yüksekti ilerde top tutuyordu fakat rıza hoca onu yeterli görmedi.Bu senede utaka ve Djebbour'un gerisinde kaldı.Bence bazı maçlarda şans verilmeliydi.
Harput0658 03.01.2014, 12:57 Iste bu en basit ornek ...
Ümit ve Hakan nereden geldi.
58YIGIDO58 03.01.2014, 14:02 Ümit ve Hakan nereden geldi.
1000 de 2 cikiyor hakanlar ve ümitler ama 1000 de 2
yıkın tabuları 03.01.2014, 22:15 ultra yigido kardeşim elin şe...ğe girilmez biz türklerden yıldız bulmalıyızki farkımız olsun istanbul takımları dünya beri servet döküyor avrupadan getiriyor sivasspor onlarla aynı yerlerde aynı puanlarda dans ediyor demekki neymiş avrupadakileride büyütmeyecekmişsin
bir zamanlar bir yıldız vardıki ölümüne top oynardı işte böyle oyuncuları bulup parlatmak lazım İLHAN MANSIZ gibi
ihtiyar yiğido 03.01.2014, 22:58 Kiraya verilmesi iyi olmuş kendisini geliştirirse tekrar takima döner yoksa kaybolur gider
psychology58 03.01.2014, 23:14 Bize ilk transfer olduğunda çok sevinmiştim ve çok fazla şey bekliyordum Abdulkadir'den fakat şans bulduğu maçlarda tamamen hayal kırıklığı yarattı. Kiralık da verilse artık Sivasspor'a dönüp faydalı olacağını düşünmüyorum. Süper lige bir türlü adapte olamadı. Yolu açık olsun, PTT 1.lig de gollerine kaldığı yerden devam edeceğini düşünüyorum. Ama keşke Manisaspor'a değilde Samsunspor ya da Mersin İdman Yurdu'na gitmesini isterdim.
34MUAMMER58 04.01.2014, 00:34 Güzel kardesim bu adamin Bucaspor formasiyla Süperlig´de 7 macta 6 gol attigini hatirlatirim. Demekki bal gibi Süperlig´de oynayabiliyormus. Abdulkadir´e sans verildi deniyor, bir bakmissiniz 86. dakikada oyuna alinmis. Kupa macinda bir kere ilk 11 oynuyor bir bakmissiniz 45. dakikada oyundan aliniyor vs. vs. Ama Djebbour berbat oynarken bile ona tahammül ediliyor sürekli 90 dakika sahada kaliyor. Velhasili diger forvetlere verilen sansin onda biri verilmedi.
Ne hikmetse bize gelen forvetler genelde "basarisiz" oluyor. Bence bunun nedenini bir arastirmak lazim.
Ama neyse siz hala sans verildigine inaniyorsaniz diyecek birsey yok. Bir sefer olsun 90 dakika oynatilmayan adama nasil sans verildi deniyorsa artik.
değerli kardeşim belki haklısın şöyle, yabancılara verdiğimiz şansın 10 da 1 ni abdulkadir kardeşimize vermedik,yanlız şöyle bişey var ,sağlam olduğu bir haftayı hatırlamıyorum ,sağlam olduğundada mevcut forvetleri kesecek çıkış yapamadı ,bizim memlekette meşhur sözdür [KOÇ OLACAK KUZU KAFESTE BELLİ OLUR ]bir futbolcunun faydalı olup olmayacağına 90 dak seyretmeye gerek yok,sahaya bakıyorsun rengifo diye forvet ,bişey olmıyacağını hemen anlıyorsun,ahmet aras çıkıyor 10 DAK oynuyor çocuk bende işvar diyor resmen ,bunu anlıyabiliyorsun,ehliyet alırken direksiyon sınavında kimse izmite ,adapazarına kadar araba sürdürmüyor ,sonra ptt ligindeki antrenmanla süperligdeki antrenman dozajı birdeğil,maalesef utaka ve dejabbur bile zorlanıyor ,onlarda bunun için sakat zaten,askerlik gibi düşün sat komandolarının eğitimiyle istikam askerlerinin eğitimi aynımı?istikamın başına bere geçirsen onların timine versen ayak uydurabilirmi? bilmiyorum örneklerle anlatabildimmi?kaçgol atarsa atsın 900 bin tl bonservis verilecek oyuncu değil,bu paralar darphanede ,matbaada basılmıyor,inşallah gittiği yerde basarılı olur paramızı alırsak ne güzel yolu ve bahtı açık olsun
FirtinaK 04.01.2014, 01:07 değerli kardeşim belki haklısın şöyle, yabancılara verdiğimiz şansın 10 da 1 ni abdulkadir kardeşimize vermedik,yanlız şöyle bişey var ,sağlam olduğu bir haftayı hatırlamıyorum ,sağlam olduğundada mevcut forvetleri kesecek çıkış yapamadı ,bizim memlekette meşhur sözdür [KOÇ OLACAK KUZU KAFESTE BELLİ OLUR ]bir futbolcunun faydalı olup olmayacağına 90 dak seyretmeye gerek yok,sahaya bakıyorsun rengifo diye forvet ,bişey olmıyacağını hemen anlıyorsun,ahmet aras çıkıyor 10 DAK oynuyor çocuk bende işvar diyor resmen ,bunu anlıyabiliyorsun,ehliyet alırken direksiyon sınavında kimse izmite ,adapazarına kadar araba sürdürmüyor ,sonra ptt ligindeki antrenmanla süperligdeki antrenman dozajı birdeğil,maalesef utaka ve dejabbur bile zorlanıyor ,onlarda bunun için sakat zaten,askerlik gibi düşün sat komandolarının eğitimiyle istikam askerlerinin eğitimi aynımı?istikamın başına bere geçirsen onların timine versen ayak uydurabilirmi? bilmiyorum örneklerle anlatabildimmi?kaçgol atarsa atsın 900 bin tl bonservis verilecek oyuncu değil,bu paralar darphanede ,matbaada basılmıyor,inşallah gittiği yerde basarılı olur paramızı alırsak ne güzel yolu ve bahtı açık olsun
Üstadim sen 18 nolu yazinda "süperlig bana göre ona bol gelir" dedin. Bende öyle olmadigini ispat ettim. Ama sen hala sakatliktan sundan bundan bahsediyorsun. Üstelik sende yabancilara verilen sansin onda birinin verilmedigini kabul ediyorsun. Sonra Ahmet Aras´ta is var diyorsun ama onada hic sans verilmeden gönderildi, benimde demek istedigim bu zaten. Bizde yetenekli Türk oyuncularina (daha dogrusu forvetlere) tahammül yok, daha dogrusu sabir göstermiyoruz.
Neyse canin sagolsun herkesin düsüncesi kendine... Herkese hayirli geceler diliyorum.
hersey kader kısmet demekkı buraya kadarmışş ınsallah gıttı yerde ıyı olur
''Samed58'' 04.01.2014, 17:35 hiç sans verilmedi, ama carlos sans vermediyse bi bildigi vardir
ROMANTİK KATİL 04.01.2014, 18:29 Su takımda forvet yok diye atıfı koyup maclardan yenilgi aldıgımızı unutanlar oluyor. Eger Burhanın artan performansı olmasaydı forvetlerin neden sahada olmadıgı daha cok elestirilecekti. Simdi ilk yarıyı iyi yerde ve iyi bir puanda bitirdigimiz için herkes bol keseden sallıyor. Daha öncede belirttim ikinci yarı bizim için cok zor gececek. 4 büyütülmüş dedikleri takımlar bize gelecekler, bunlar içinde en rahat hamsisporu daha kolay yeneriz diyebiliriz, gerisi o kadar kolay olmaz. Eskişehir, Antalya,Bursa,Gencler,Rize,Kas ımpasa gibi zor deplasmanlarımız var. Hadi forvetsiz cıkalımda veya gene atıfı koyalımda puanlar alalım dönelim. Madem yabancılar Abdulkadir kadar katkı veriyor yada Abdulkadir kadar katkı veremiyor koy maclarada görelim Abdulkadiri Cihanı Gitmeseydi Ahmet Arası. Bu adamları daha nasıl kullanacaksın. Roberto Carlosa sonsuz saygım ve sonsuz bir güvenim var. Ama bu konularda kendisini hatalı buluyorum. Yabancıların Abdulkadirden farkı yoksa oda o formayı en az onlar kadar hak ediyordu.
Besyo_cu 10.03.2014, 10:54 Abdulkadir gittiği oynadığı her takımda klas goller atmaya devam ediyor geçen Samsunspor'da yılın oyuncusu seçilmiş lige damga vurmuştu şimdi de Manisa'da gollerine devam ediyor ;
Bu hafta oynanan Tavşanlı maçında attığı klas gol ; http://www.trtspor.com.tr/videolar/manisaspor-t-linyitspor-3124.html
halilxx58 10.03.2014, 11:15 Abdulkadir gittiği oynadığı her takımda klas goller atmaya devam ediyor geçen Samsunspor'da yılın oyuncusu seçilmiş lige damga vurmuştu şimdi de Manisa'da gollerine devam ediyor ;
Bu hafta oynanan Tavşanlı maçında attığı klas gol ; http://www.trtspor.com.tr/videolar/manisaspor-t-linyitspor-3124.html
Bizde maclara forvetsiz baslayip kurtarici olarak pedroyu forvet olarak oyuna sokuyoruz!!!!!
|
|