Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidolardan Destek...


Rallim58
04.01.2014, 19:38
http://i.hizliresim.com/wO2rgD.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Salon futbolu olarak bilinen kısa adı Futsal müsabakalarında final karşılaşmaları yarın Kayseri İncesu Spor Salonunda oynanacak. İlimizi başarıyla temsil eden Sivas Kongre Anadolu Lisesi Futsal takımı ise final karşılaşmasını Malatya temsilcisi Fatih Anadolu Lisesi ile yapacak.

05.01.2014 Pazar günü saat 13.30'da Kayseri İncesu Spor Salonunda yapılacak final karşılaşmasında yiğidoların .desteklerine ihtiyaçları olduğunu belirten kafilenin sorumluları, Kongre Anadolu Lisesi Beden Eğitim Hocaları Can Özer ve Nihat Çetinbaş, "Yiğidolarımızın Ülkemizin her bölgesinde yaşadıklarını biliyoruz. Kayseri İncesu ve bölgesinde yaşayan yiğidolarımızı salona davet ediyoruz. Öğrencilerimize destek için gelecek tüm yiğidolara şimdiden teşekkür ediyoruz. Desteklerine ihtiyacımız var" şeklinde konuştular.

Futsal grup final karşılaşmasını oynamaya hak kazanan temsilcimiz Kongre Anadolu Lisesi Müdürü Eyüp Tanyıldız ise, "Öğrencilerimizi, başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

eurovision
04.01.2014, 20:09
başarılar kongre

favori58
04.01.2014, 20:54
başarılar sivasın temsilcisi

Rallim58
05.01.2014, 10:40
Kayseri'de çok sayıda hemşehrilimizin var olduğunu biliyoruz da, İncesu'da hiç hemşehrilimizin olmaması dikkat çekici oldu...

Başarılar Kongre...

Rallim58
06.01.2014, 12:55
http://i.hizliresim.com/eQ1Zok.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Futsalda liselerarası temsilcimiz, Sivas Kongre Anadolu Lisesi takımı Kayseri grubunda oynadığı karşılaşmaları kazanarak final gruplarına katılmaya hak kazandı.

Kongre Anadolu Lisesi Futsal takımı ilk yaptığı karşılaşmada Hatay Erzin Endüstri Meslek lisesini 2-0, dün oynadığı müsabakada da Malatya Fatih Anadolu Lisesi önünde gösterdiği başarılı oyunla 5-2 gibi farklı skorla yenerek grubu lider olarak tamamladı.

Kongre Anadolu Lisesi futsal takımı 2 hafta sonra Adana, Aydın veya Bursa bölgesinde yapılacak gruplarda mücadele edecek.

Takımın başarısını tebrik eden Kongre Anadolu Lisesi Müdürü Eyüp Tanyıldız, "Futsal takımımızla gurur duyuyoruz. Başta okulumuz Beden Eğitimi hocalarımız olmak üzere, tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Başarılarını şampiyonlukla süsleyeceklerine inanıyorum. " dedi.