Orijinalini görmek için tıklayınız : Fatih Kıran

Morten58
06.02.2014, 21:30
http://resimzade.com/Show.html?i=43416&token=51363

Fatih Kıran 26 Mart 1993'te München'de dünyaya geldi. Sağ bek olarak görev yapan Fatih Kıran daha önce Alman ekipleri SpVgg Unterhaching, FC Augsburg ve FC Ismaning'da forma giydi.

http://resimzade.com/Show.html?i=43417&token=50618

ihtiyar yiğido
06.02.2014, 21:42
Bursa maçında istikbal vadeden bir oyun sergiledi İNŞALLAH takıma faydalı olur
Kumaşı güzel bir futbolcuya benziyor birkaç maç sonra daha iyi anlaşılır

eyuphulagu
06.02.2014, 21:43
Ben ilk maçı olmasına rağmen beğendim..İleri çıkmayı seven bir bek oyuncusu..Ortaları da fena değil;Abdurrahman dan daha istekli olduğu da kendini belli ediyor...Fizik gücü de zamanla oturursa sivasspor iyi bir sağ bek kazanacak;üstünde durulması gereken bir cevher..Fatih in konuşmasında bile büyük bir takıma gelmesinin verdiği heyecen sözkonusu...Sivassporun Fatih gibi doymamış oyunculara çok ihtiyacı var...

SivasliMuhammed
06.02.2014, 21:44
Cok güzel oynadi fatih...ben fatihden daha cok seyler bekliyorum

ceto58ivasspor
06.02.2014, 21:46
bursa maçında begendim maça sonradan katılsada istekli ve yetenekli bi topçuya benziyor inşallah daha iyi olur

psychology58
06.02.2014, 22:07
Bursa maçında beğendim, iyi bir kumaşı olduğu belli. Roberto Carlos ve Cicinho gibi iki tane dünya markası ismin olduğu bir takımda kendini geliştirip çok iyi bir futbolcu olabilir. Belki hakkında yorum yapmak için erken ama beni çok heyecanlandırdı, bence ilerde bizim değişmez oyuncumuz olacak.

buraks58
06.02.2014, 22:11
oyuna girdikten sonra kumaşını gösterdi. hepimizi performansıyla mutlu etti. hemde daha yaşının yirmi olduğunu düşünürsek güzel bir transfer yapmışız. ziyadan sonra bir de sağ bek kazacağız gibi görünüyor.

sivasfutbol
06.02.2014, 22:17
bende beğendim güzel bindirmeleri var ileride daha iyi olur diyorum

cemahmety
06.02.2014, 22:20
Bu adam hatta çocuk da diyebiliriz, Daha 21 yaşında ve bu maçta çok başarılı oynadı, İnşallah taktik anlamda Carlos'tan ve oyun içindeki yetenekler kullanması anlamında Cicinho'dan çok çok şey öğrenebilecek yaş ve durumda tek yapması gereken sürekli çalışmak ve kendini geliştirmek. Cicinho en fazla 2 yıl daha oynayabilir bu çocuk kendini geliştirirse Ziya'nın şuan takımın en değişmez oyuncusu olduğu gibi önümüzdeki senelerde bizim değişmezimiz olabilir. Kumaşı çok kaliteli, umarım bu maçtaki performansı bizi yanıltmaz ve biz de bu transfer döneminde doğru bir transfer yapmışızdır.

Külhan
06.02.2014, 22:28
Sivasspor adina Fatih kardesimize basarilar diliyoruz sivas senin icin bir sehire acilan kapi mesafesinde takim yeterki sen kendini gelistir bize cok lazim olacaksin insallah gelecegin Parlak olur

SivasliMuhammed
06.02.2014, 22:35
Sag acikdada oynayabilir bindirmeleri cok iyi

BizeHerYerSivas
06.02.2014, 22:58
Bugünkü maçta çok beğendim sağ beke hareketlilik getirdi inşallah cicinho dan bir şeyler kaparda kendini geliştirir.

dogan15
06.02.2014, 23:19
bu çocuk ıyı topçu olucak

MeXeS58
07.02.2014, 00:42
iş var cicinho dan ve carlostan bır seyler kapar vede bıraz daha guclenırse cıcınhodan sonra formayı kapar

etlidöktürek
07.02.2014, 01:18
FAtih kardeşimiz bugun yigidoları ilerisi için umutlandirdi,ins kapasitesinin üstüne koyar,cici ve carlos ona cok sey ogretecektir.yerli olmasi ve en azindan uyum sorununu daha iyi aşacak olması sevindirici,nazar degmez inşallah..

DOGU_BEY
07.02.2014, 01:27
kumaşı iyi, çağdaş sağ bek ip uçlarını verdi..eğer biraz sabredip CİCİNHO gibi bir yıldızın ardında beklemeyi ve ondan birşeyler kapmayı başarırsa, CARLOS'un deneyim ve bilgiisnden yararlanırsa iyi bir sağ bek kazanabiliriz...

burakkova
07.02.2014, 08:18
az vakit almış olmasına rağmen umut vaadediyor..
kendine güvenen, pasları isabetli bir oyuncu..

Rallim58
07.02.2014, 08:28
Dün, Utaka ve Fatih'in oyuna girmesi ile takıma canlılık geldi.

Gelecek adına ümit vaad eden işler yaptı..

Başarılar diliyorum...

yorumyapıyombenya
07.02.2014, 14:25
Uğur Akdemir gibi kendini bir şey sanıp atarlı ergen gibi davranır cicinhodan iyiyim neden oynamıyorum yerine ondan ne öğrenirim diye hareket ederse ileride takımın vazgeçilmezi olur.

''Samed58''
07.02.2014, 14:56
cicinhodan birseyler ogrenirse geleckte çok basarili olur.

Turan 59
07.02.2014, 16:02
Kısa bir süre oynamasına rağmen,çok olumlu bir izlenim bıraktı.Daha da iyi olacak.

Oguzhan123
20.02.2014, 15:49
Ben bu genc oyuncuyu almanyada oynarken bi kac kere görmüstüm. Gelecegi cok yükseklerde oldugu cok net belli. Oynarken kendini komple takima veren ve gücü bitene kadar mücadele eden bir oyuncu. Insaallah sivasimiza hayirli olacaktir. Cicinhonun yerini kapabilecek cocuk. Rabbim kazasiz belasiz Sivassporumuza hayirli olmasini nasip eder insaallah. :)

Ahwettt
20.02.2014, 16:17
Burhanın cezalı olduğu bu hafta Carlos inşallah Cicinhonunu ortaya çekip sağ beke de Fatihi oynatırsa inşallah puan alırız diye düşüyorum.

Oguzhan123
20.02.2014, 16:52
Burhanın cezalı olduğu bu hafta Carlos inşallah Cicinhonunu ortaya çekip sağ beke de Fatihi oynatırsa inşallah puan alırız diye düşüyorum.

Cok Haklisiniz! Insaallah böyle olur

tavatir
20.02.2014, 19:48

Ben de aynı eyi düşündüm. Bakalım Carlos düşünecek mi?

maximustafa
30.03.2015, 19:04
Göztepe'de Fatih ve Hasan harekatı

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Göztepe, diğer taraftan transfer çalışmalarına başladı.

Sarı kırmızılı yönetim, sezon başında Medicana Sivasspor'dan kiralanan sağ bek Fatih ile devre arasında Eskişehirspor'dan kiralık olarak kodroya dahil edilen orta saha oyuncusu Hasan Hüseyin'in bonservislerini almak için kolları sıvadı. Teknik direktör Metin Diyadin'in gelecek sezon da takımda kalması yönünde rapor verdiği 2 oyuncunun kulüpleriyle temasa geçen yönetimin olumlu yanıt aldığı bildirildi.

Savunmanın sağında görev yapmasına rağmen gerektiğinde solda da oynayarak defansın jokeri olan 19 yaşındaki Fatih, şu ana dek 17 maçta forma giyerken Hasan Hüseyin ise 8 müsabakada sahaya çıktı.

Bahsedilen oyuncu Fatih Kıran sezon sonu Apo'nun sözleşmesi bitiyor sağbek'te cicinho'ya iyi bir yedek olacağını düşünüyorum yönetim satmamalı.