Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Bütün Sivasındır, Gruplar Dikkat Etmeli
Bilenler bilir Fb'yi şimdiye kadar hep eleştirmişimdir. Sadece Sivasspor'umu desteklerim. Sivasspor'u tutmayıp başka takım tutanlara da yine de saygı gösteririm. İlla zorla Sivasspor'u tutsun istemem.
Şike sürecinde hangi takımın ne durumda olduğu önemli değil. Beni sadece Sivasspor'un adının karışmaması ilgilendiriyor. Adımızın tamamen bu işlerden kurtulmasını isterken bugün garip bir tezahürat oldu. Fb'yi asla sevmem ama şike tezahüratının yapılması çok komik. Kamuoyunda takımımızın da adının zikredildiği düşünülürse yanlış anlaşılacak bir tezahürat oldu. Şikeyi ve yapanları toplu olarak eleştiriyoruz tabiki orası ayrı bir konu.
Geçen hafta Konya deplasmanında da birkaç kişi yanlış şeyler yapmış. Bursa taraftarları da Tv'de seyrederek çok serzenişte bulundular. Neden adımızı karalıyoruz? Özellikle genç arkadaşların yaşlarının heyecanıyla hareket etmemeleri ve dikkatli olmaları gerekiyor. Gruplar doğru düzgün beceremiyorlarsa bıraksınlar bu işi. Mantıklı olmak lazım. Şehri herkes iyi temsil etmeli. Yaşı küçük olanlara iyi örnek olunmalı.
Ayrıca Fb ile şike sürecinde takımımızın da adı geçmesine rağmen böyle kritik bir maç öncesinde aileler çocuklarına Fb forması giydirip neden gezdirirler anlamadım. Burda sadece Fb formasına değil hiçbir takıma karşı saldırı olmaz ve saygı duyulur ama yine de duyarlı olmak lazım gelmez mi?
Bir başka nokta da bazılarının Fb'yi karşılayıp kendi düşüncelerini sanki bütün Sivaslılar benimsiyormuş gibi göstermeleridir. Sanki bütün Sivas adının Fb ile anılmasından mutlu oluyor onlara göre.
Unutmayalım Sivasspor'u destekleyen herkes bütün rakiplerine karşı centilmen olabilir ama aynı zamanda bütün diğer takımları rakip olarak görür ve Sivasspor'un her şartta kazanmasını ister.
DOGU_BEY 09.02.2014, 18:57 ağzına sağlık...ve ayrıca şike yapsana diye MAL gibi APTAL gibi bağırmak demek bu suçu asla kabul etmeyen ve tabi ki desuçsuz olan MECNUN başkana küfretmektir, Korcana küfretmektir, şikeyi asla kabul etmeyen biz Sivasspor taraftarına küfretmektir...özellkle o maratondaki BELEŞ biletle içeri girecek kadar Sivas sevdalısı (!!!) müptezeller topluluğu bundan sonra şehir milliyetçiliğinden bahsetmesin..adamlar beleş biletle içeri girdkleri gibi parasıyla bilet alanalrın da yerini gaspediyor ve maça sadece KÜFRETMEK için geliyor...ve o MAL gibi APTAL gibi şike yapsana tezahüratını yapacak kadar bilinçsiz ve gerizekalı!
34yigido34 09.02.2014, 18:57 3-5 tane müptezel yüzünden rezil olduk
58_SEMİH_58 09.02.2014, 19:02 Bazılarının vücuduna bu daire içine aldığım kısım ağırlık yapıyor.Bugün çok iyi anladık bunu.
http://resimzade.com/Show.html?i=43436&token=42951 (http://resimzade.com/Show.html?i=43436&token=42951)
PETKOVİC 09.02.2014, 19:10 25 lira verip feneri desteklemeye gelenleri 10 lira verip sivasımızı desteklemeye davet ediyorum. bu lafım da şike yapsana deyip en büyük hakareti mecnun başkanımıza yapan zavallılara..!!!!
falcon58 09.02.2014, 19:11 böyle mallık olmaz böyle serefsizler yüzünden SİVASIN adı lekeleniyor.Mal herifler sizde hiç düşünce yokmu,beyin yokmu,istanbul basınana ve yorumcularına malzeme veriyorsunuz.Aklı başında hareket edin.Söyleyeceğiniz sözün nereye gittiğini bilmiyorsanız SUSUN...
adalı harun 09.02.2014, 19:13 fb yi her ne sart olursa olsun kötülemek bizim taraftarımıza yakışmaz
kendini sivaslıyım zanneden üç beş gslının öncülüğünde olan işler
halbukiarenada oynadığmız veya bütün gs lıfutbolcuların çirkefliğini hep gördük ikinci bir takımımın olmayışıbile feneri yendigimize sevinemiyorum
çünkü geçmişte baliliye yapılanları son gs maçını unutamıyorum
sivaslıyım sivassporlada gurur duyuyorum yakın deplasmanlara gidiyorum
fb den bize zarar gelmez
fb yi her ne sart olursa olsun kötülemek bizim taraftarımıza yakışmaz
kendini sivaslıyım zanneden üç beş gslının öncülüğünde olan işler
halbukiarenada oynadığmız veya bütün gs lıfutbolcuların çirkefliğini hep gördük ikinci bir takımımın olmayışıbile feneri yendigimize sevinemiyorum
çünkü geçmişte baliliye yapılanları son gs maçını unutamıyorum
sivaslıyım sivassporlada gurur duyuyorum yakın deplasmanlara gidiyorum
fb den bize zarar gelmez
Arkadaşım biz yukarıda ne anlatmışız? Sen gelmiş yine burada Fb sempatizanlığı yapmışsın. Açıkçası Fb takımını tutuyorsan en azından bunu belirt. Yok Sivassporluysan başka takımlara beslediğin sempati beni çok ilgilendirmez. Ama Sivassporlu olduğundan değil de Fb'li olduğun için Gs ile ilgili yorumunu burada yapma. Çünkü konumuz şu anda o değil.
sebasteia 09.02.2014, 19:17 ben bu kadar salak taraftar topluluğu ömrü hayatımda ilk defa gördüm. lan sığır, lan geri zekalı şikeci diye hitap ettiğin fener'in en çok şike ile suçlandığı maç sivas maçı. şike sürecinde fener'den sonra en çok suçlanan takım senin takımın.
bu şike sürecinin masal olduğu, uydurma olduğu ve cemaat operasyonu olduğu, 17 aralık darbe sürecinde iyice gün yüzüne çıkmışken, bu ne aptallıktır, bu ne gerizekalılıktır?
bir de malum grubun her maç ritüel haline getirdikleri küfürlü tezahürat varsa, eğer sitemizden birileri elde belge ile bu alçakların küfürleri ile ilgili işlem yapılması talebiyle, savcılığa suç duyurusunda bulunacaksa, bu duyurunun altına imzamı atmaya hazırım.
bu pislik sürüsünü stadımızdan atma vakti geldi.
Tribünde "şike yapsana" diye bağıran geri zekalı zannettiğiniz kişiler aslında o kadar da salak değiller. Sivasspor sevgisi yüzünden değil, fener nefreti, gs sempatisi yüzünden böyle bağırdılar.
Aylardır siteye girmiyordum. Kendimce aramızda bulunan bazı "bukalemunlara" tepki amaçlı girmiyordum. Ama artık dayanamadım ve yazmak zorunda hissettim kendimi.
Bu gün gündüz maç öncesi mini sohbet alanında, kaleci korcanın sakatlığına inanmayıp , bu işte bit yeniği var, maçı sattık gibi kelimeler kullanan sözde sivaslılarla aynı havayı solumak, aynı siteyi paylaşmaktan zul geliyor bana.
Keşke öyle bir imkan olsa da siteye üyelikte ıq testi yapılsa, yaş sınırı konulabilse......
Ulan beyinsiz piyade, şike yapan namusunu karısını satmış demektir diyen bir başkanın varken, sivasla şike yapmakla suçlanan bir kulübün başkanına şike yapsana diyen mahlukatlar. Allagh hepinizi bildiği gibi yapsın....
DOGU_BEY 09.02.2014, 19:20 ben bu kadar salak taraftar topluluğu ömrü hayatımda ilk defa gördüm. lan sığır, lan geri zekalı şikeci diye hitap ettiğin fener'in en çok şike ile suçlandığı maç sivas maçı. şike sürecinde fener'den sonra en çok suçlanan takım senin takımın.
bu şike sürecinin masal olduğu, uydurma olduğu ve cemaat operasyonu olduğu, 17 aralık darbe sürecinde iyice gün yüzüne çıkmışken, bu ne aptallıktır, bu ne gerizekalılıktır?
bir de malum grubun her maç ritüel haline getirdikleri küfürlü tezahürat varsa, eğer sitemizden birileri elde belge ile bu alçakların küfürleri ile ilgili işlem yapılması talebiyle, savcılığa suç duyurusunda bulunacaksa, bu duyurunun altına imzamı atmaya hazırım.
bu pislik sürüsünü stadımızdan atma vakti geldi.
ağzına sağlık usta...sen şike yapsana aziz yıldırım diye bağırırsan asla kabul etmediğimiz suçu kendi ağzınla kabul etmiş olursun ve aziz yıldırım gibi soru işareti olan bir şahsa '' O ZAMAN BEN SİZİ Mİ SATIN ALDIM? '' diye cevap verdirisin...bunu kabul ediyorlarsa buyursun devam etsin müptezeller!
Hiçbir şeyin Sivassporumuzun galibiyetinin üzerine çıkmaması lazım. Ayrıca bu şekilde tezahürat yapmak ''demekki şike yapmış'' demeye getirmekle birlikte, suçlanan kulüplerden biri olarak bizi içimizden kendimizin vurması demektir. Bu güruha biraz daha sukunet demek gerekiyor. İnsanın toplum pisikolojisinden uzaklaşması ve galeyana toplu olarak eşlik etmemesi gerekmektedir. Bu tarz işlerden derhal sıyrılmamız lazım. Bakın hemen gündem değişti. Hem sosyal medyada hem ulusal basında hemde bizim sayfalarımızda. Onun için olağandan fazla maçın kritiğini yapmalı, maçın içindeki hem taktiksel hemde taraftar olarak neleri iyi yapmamız gerektiğini tartışmalıyız. İşte o zaman bizi takip eden değişik medya organlarını da etkilemiş oluruz. Unutmayalım ki böyle tip taraftar profilleri çoğu takımın bünyesinde mevcut. Sizlerden istirhamım sadece maç kritiği yapalım ve bu gibi sakat söylemlerin içine girmeyelim...
Önceki yorumumda da dediğim gibi bu maç bizim ve haydin HALAY'a....
ihtiyar yiğido 09.02.2014, 19:33 Her taraftar topluluğunda böyle üç beş söylediği sözün nereye gittiğini bilmeyen taraftar çıkar bunuda cehaletlerine bağlıyorum,neyseki FB yi 2-0 yendikte Sivasspor'un ne olduğunu gösterdik bu camianın şikeyle mikeyle işi olmaz çıkar şerefimizle topumuzu oynarız
yigidolar06 09.02.2014, 19:37 Taraftar Gurubları kendilerine artık çeki düzen vermeli Sivasspora içerde dışarda zarar veriyorlar farkında olmadan.
PETKOVİC 09.02.2014, 19:37 bu takım için varını yoğunu ortaya koyan haksız yere hapis yatan mecnun başkanımıza yaptıklarınızın hesabını nasıl vereceksiniz? stada militan soksak ancak bu kadar etkili olabilirlerdi. gelmeyin arkadaşım maçlarımıza; giymişler galatasaray beşiktaş formalarını şike yapsana aziz yıldırım diye bağırıyolar. iki gün sonra gidip o itlerin içinde sivasa karşı bağıracaksınız. askerim elim kolum bağlı maça da gelemiyorum tv den izliyoruz ve bugün sivasımız hakkında yapılan yorumları aşağılamaları duymanız lazımdı. şu gurbet elde yendiğimiz bir maçtan sonra sinirden ve üzüntüden ağlattığınız için teşekkür ediyorum. akıttığım gözyaşlarımın sebebi de sizler yüzünden değil mecnun başkanımızın düştüğü durum içindir yazıklar olsun hepinize!!!!
Bugün tribünlere sızmış kendini bilmezler adeta takımımızın ceza almasını için tezahürat yaptılar.Sizin gibi taraftara ihtiyacı yok bu takımın...
2 gün önce kaptana söven zihniyet şimdi büyük kaptan diye bagıryor ümite demedikleri kalmayan zihniyet ümiti trübünlere çağırıyor şimdi bu zihniyet nasıl sivassporlu oluyor ben bir halt anlamadım bu işden anlayan biri varsa buyursun anlasın
kağanhan58 09.02.2014, 19:48 üç beş salağın yüzünden kendi kendimizi satılığa çıkarmış gibi olduk.şikeyi kabullenmiş gibi oldu.maçın önüne geçti bu olay
yorumyapıyombenya 09.02.2014, 19:51 Aziz şike yapsana diye bağıran beyinsizler, Ankaragücü küme diye bağıran aptallarla aynı kişilerdi
Bugün artık kesin olarak gördük ki Sivasımızda taraftar grubumuz yok. Çünkü kendini taraftar grubu zanneden zavallıların daha kendi takımlarından haberleri yok. Bedava veya ucuza maça girmeye çalışan zavallılar.
Ulan beynine oksijen gitmeyen aptallar!!! Aziz Yıldırım şike yaptıysa kiminle yaptı? Adam şike yok diyerek bizi savundu. Onunla birlikte bizim başkanımız aynı suçtan yargılandı ve beraber içeri alındılar. Siz nerde yaşıyorsunuz?
Takıma destek vermek amaçlı birbirleriyle organize olarak bağırmak yerine birbirinden bağımsız hareket edip kendini ön planda tutmaya çalışan zavallılar. Zaten doğru dürüst olsanız 10 yılda birçok kişi size katılır büyük gruplar olurdunuz ama haketmediğiniz için hala bir avuçsunuz.
Ne kadar boş beleş adam varsa toplanmış orda. Taraftar gruplarıymış. Tüküreyim öyle taraftar grubuna.
Fotosentez yaparak yaşayan canlı grupları....
adalı harun 09.02.2014, 20:06 Arkadaşım biz yukarıda ne anlatmışız? Sen gelmiş yine burada Fb sempatizanlığı yapmışsın. Açıkçası Fb takımını tutuyorsan en azından bunu belirt. Yok Sivassporluysan başka takımlara beslediğin sempati beni çok ilgilendirmez. Ama Sivassporlu olduğundan değil de Fb'li olduğun için Gs ile ilgili yorumunu burada yapma. Çünkü konumuz şu anda o değil.
bu gün veya başka zamanlarda butip eylemler heo birileriiçindir
sizin yorumunuzda o nedenfb dısındaki taraftarlaro tür eylemlerin içinde oluyor
bizhiçbir zaman ne beşiktaştan gs den hiç fayda görmedik
sampiyonluğa oynadığımızda mehmet yıldızın aklını çeldiler mehtte biti sivasta
bir bursaya aynısını yapmamadılar
senbirde bunu fanatik tslilerin yanında yap biz ts ne yaptık adamlar bizi düşürmek için elerinden geleni yapıyorlar
ayrıca ben fb li degilim hiçbir takımın yalakalıgnı yapmıyorum bu kadar sivaslıydınız sampiyonluğa oynadığmız sene nerdeydi bu taraftar
ben sadece ligte bizim dostumuz fb ile bursa diye düşündüm yanlış anladım heralde senin konunu siz sizin gibilerle yürüyün o kişiler bu gün efsane başkan MECNUN ODYAKMAZA SİKECİ DİYEN LERDİRtesekür ederim
Bu tartismalari hic bir sivasli yapmamali zira gecmisi kurcalamak kimseye birsey kazandirmaz bilakis nefreti körükler akli basinda olanlar bu islere tevessul etmez bir kac kendini bilmezde sivassporu baglamaz bunlari yapanlari tesir etmek lazimki birhada yapmasinlar ayip ve yakisiksiz alcakca bir durum
ramazan5842 09.02.2014, 20:08 zaten bugünden sonra o taraftar grubunun olacağını tahmin etmiyoum.
Bu tartismalari hic bir sivasli yapmamali zira gecmisi kurcalamak kimseye birsey kazandirmaz bilakis nefreti körükler akli basinda olanlar bu islere tevessul etmez bir kac kendini bilmezde sivassporu baglamaz bunlari yapanlari tesir etmek lazimki birhada yapmasinlar ayip ve yakisiksiz alcakca bir durum sike ile anilan larin icinde bizde variz ama kimse ispat edemiyor insallah bundan sonrada edemezler bu konu kapanmistir vessalam
kkemal58 09.02.2014, 20:23 Ya arkadaş ne olur sadece Sivasspor diye bağırıp takımınıza destek verseniz. İlla küfretmek kötü tezahürat yapmak zorunda mısınız? Evinde evladına kızamayan, karısına bir şey söyleyemeyen gelip futbolcuların annesine eşine küfrediyor. Bir sözüm de özel güvenlikçilere, işinizi adam gibi yapın, çok küfreden birini şikayet ettiğimde gitmiş küfreden adama senden şikayet var küfretme diyor. ALLAH tan beni göstererek demedi yoksa bir de kavgaya sebep olacaktı. Kesinlikle taraftara da kalite gelmeli diye düşünüyorum...
sivaslıadem 09.02.2014, 20:35 ne olursa olsun ne söylenirse söylensin içinde küfür geçen tezahüratların tamamına karşıyız
bu tezahüratları yapanları ve müsaade edenlerin hepsini kınıyoruz
bizleri zan altında bırakıp,başka taraftarlar arasında malzeme vererek gülünç duruma düşürdükleri için
yazıktır yav
sivası gören insanların sivasın insanı adam olmaz demeleri bizleri sarsıyor
bu lafı tekrar duymak istemiyoruz fırsat vermeyin Allah aşkına
Rallim58 09.02.2014, 21:01 Sayın başkanın az önce twitter'den paylaştığı kısa ve öz...
"Sivasspor ONURUMUZDUR"
Anlaşılan sayın başkan, yapılan pervasızca tezahüratları yapan deyim yerinde ise çoluk-çocuğun bu tezahüratına çok ciddi sinirlendiğidir (ki haklıdır).
O zaman yapılacak çok basit işlem-uygulama var.
Destek olunmaz, stada biletsiz kimse giremez olur biter. Bizler yıllardır, nasıl kombine alıyorsak, kimse biletsiz içeri alınmamalıdır.
Bu kul hakkına vesile olunmamalıdır. Sesimiz kısılırcasına verilen destekle alınan tarihi zafere 3-5 zibidinin, geri zekalı söylemi gölge düşürmüş, sevincimiz adeta kursağımızda kalmıştır.
Yazıklar olsun müsebbiblerine...
Aslında taraftarın iyi niyetle hareket ettiğini düşünüyorum. Uzunca zamandır sözde şike ile anılan takımın taraftarı aslında şikenin karşısında olduğunu ifade etmeye çalıştı. Bakın biz şikeye karşıyız şike yapana da karşıyız diye anlık bir patlama oldu
Ha kardeş fener demekten daha güzel bir tezahürat oldu orası ayrı. Fazla büyütülecek birşey olduğunu düşünmüyorum
DOGU_BEY 09.02.2014, 21:11 Sayın başkanın az önce twitter'den paylaştığı kısa ve öz...
"Sivasspor ONURUMUZDUR"
Anlaşılan sayın başkan, yapılan pervasızca tezahüratları yapan deyim yerinde ise çoluk-çocuğun bu tezahüratına çok ciddi sinirlendiğidir (ki haklıdır).
Destek olunmaz, stada biletsiz kimse giremez olur biter. Bizler yıllardır, nasıl kombine alıyorsak, kimse biletsiz içeri alınmamalıdır.
Bu kul hakkına vesile olunmamalıdır. Sesimiz kısılırcasına verilen destekle alınan tarihi zafere 3-5 zibidinin, geri zekalı söylemi gölge düşürmüş, sevincimiz adeta kursağımızda kalmıştır.
çok güzel bir paylaşım abi...işte bundan sonra o kendini vazgeçilmez zanneden, sivassporun sadece kendilerinden ibaret olduğunu zanneden taraftar grubu demiyorum müptezel grupları anyayı konyayı görür, mecnun başkanın da zoruna gitmiş belli nasıl gitmesin ki bu kadar çok beyinsiz varken...
Çekirdek sesi bile edilen küfürlerden daha sempatik geliyor bunda hepimiz aynı fikirdeyiz.
Maça bedava gireceksin, üstünde çogunun lisanslı forması yada lisanslı ürünü olmadığı gibi çakması bile yok ben taraftarım diyeceksin,
Kötü ve küfürlü tezahüratlarınla SİVAS ve SİVASSPORu rezil etmekle beraber kulube para cezası aldıracaksın ve taraftarsın!!!
Dikkatimi çeken başka konu sırf diğer taraftarlardan farklı olmak adına tezahürata başlarken çoğu 3'den veya 5' den geri sayarken siz 10'dan başlıyorsunuz eyvallah belki anlaşılabilir ama o farklılığı neden temiz tezahürat ve rakibi alkışlamak adına sergilemiyorsunuz ilginç,
savunmaları daha komik ''biz takımımızı destekliyoruz'' nasıl desteklemekse resmen rezil ediyorsunuz yeni statla beraber bu düşüncedeki arkadaşların kesinlikle stada alınmaması için yönetim elinden geleni yapmalı!!!
İyi şeyler yapmaya çalışan taraftarları tenzih ederim...
Taner180112 09.02.2014, 21:30 Bu tezahürati yapan aptal geri zekalilara zin verende bizlerde suclu degilmiyiz. Icimizden bagirmadilar mi?! Niye engel olmadik??!!!!
Aptal geri zekalilar. Oyle bagirmakla basiniz göğe mi erdi?
Küfür edince adam mi oldunuz?
Siz kime ne yaptiginizin farkinda misiniz? Bu sivaslilik degil sivasspor taraftari olmak hic degil!!!! Adam oldun da küfür veya karsi taraf takimi yuhladigin nefesle kendi takimina harcada destek ol. Biz hep böyleleri yüzünden kaybediyoruz.
Oturunda bir düşünün ne yaptiginizi!!!!!!!!!
Artık 4 eylülde bişeylerin değişmesi için herkes hemfikir hem takımın ceza almasına neden olacaksın para cezası gelecek belkide saha kapatma cezası gelecek maçlara beleş gireceksin üstünde çakma formayla kulübe hiç bir katkın olmadığı gibi üstüne üstlük birde köstek olacaksın sonrada kalkıp diyeceksin sahipsiz sivasın sahipleriyiz yönetim uyuma taraftarın dışardadiyeceksin sonrada sizden büyük sivassporlu olmayacak küfürlü tezahürat duymak yerine çekirdek sesi duymayı terih ederiz sizin taraftar olacağına hiç olmasın daha iyi kapı önünde korsan bilet fiyat satan adamlardan ne beklenirki artık bazı şeylerin degişmsi lazım ya o taraftar denen zibidiler adam olacak ya da mecnun başkan biletlerini kesecek şeriatin kestiği parmak acımaz
sebasteia 09.02.2014, 21:38 bu tezahüratı ve küfürlü tezahüratları yapanların tiplerine bir bakın. suratlarında meymenet yok, ensest ilişkiden doğmuş garip yaratıklara benziyorlar, biraz eli yüzü düzgün olan tipler de balici veya tinerci tip var.
şimdi sorarım, bu garip yaratıklar sünger beyinlerine çekmek için bali veya tiner alacak üç-beş kuruşu bulamazken, nasıl oluyor da her hafta maraton tribününe girebiliyorlar? demek ki bir yerlerden beleş bilet buluyor veya turnikelerden allem kallem geçiş yapıyorlar.
bu yılan, çıyan sürüsünün başı daha fazla büyümeden ezilmeli. hayatta bir .ok olamayıp, kendisini bu şekilde ispat etmeye çalışanlara 'höst' denilmeli. emniyet ile işbirliği içerisinde bu leş kargaları, ensest ürünü yaratıklar camiamızın içinden atılmalı!
her hafta aynı sıkıntıyı yaşayamayız!
Aziz yıldırımın maç sonu açıklamalarına kanallarda denk geldikçe kahroluyorum kendini bilmeyen sözde taraftarlar aziz yıldırım size sesleniyor röportajında gurur duyun rezil ettiniz bizi!!!
GokhanTurna 09.02.2014, 21:50 Konya maçında dedim durduk yere burda ki ortamıda bozdular konya taraftarı başkanımızı alkışlarken adamlara ankaragücü diye tezahürat yaptı bizimkiler.
Her takıma aynı yaklaşımda bulunuyorlar ne olacak sonumuz bilmiyorum çünkü bu tezahüratları yapanların sayısı fazla.
34yigido34 09.02.2014, 21:51 aziz yıldırıma yapılan büyük bi ayıp bu adamın mecnun başkanla bi arkadaşlagı var sonuçta hemde mecnun başkana büyük saygısızlık yapmış oldular biz istanbulda fenerle maç yaptıgımızda aziz yıldırım dediki gb taraftarıyla sivas taraftarı maçı beraber izlesin demişte bizim 3-5 tane gerizekalı taraftar naptı bizi rezil etti çok vefasız taraftarımız var
not-fenerbahçeli degilim ölene kadar SİVASSPORLUYUM
balmandol 09.02.2014, 22:27 Bu tezahürati yapan aptal geri zekalilara zin verende bizlerde suclu degilmiyiz. Icimizden bagirmadilar mi?! Niye engel olmadik??!!!!
Kardeşim güzel söylemişsin haklısın,içimizdeki İrlandalı'lar bunlar. Yalnıızzz niye engel olmadık konusuna gelince hapsi cahil bunların. Bişey demeye kalk bakiimm arkanda sana destek olan kaç kişiyi bulabileceksin. Öyle bir hataya düşmeye gör 70-80 kişi birden dilini,dişini sıkarak adamın üstüne yürüyor bunlar. hayattan hiç bir beklentisi olmayan insan grubu bunlar..
Burda iş yönetime düşüyor. ALMAYACAKSIN İÇERİYE KARDEŞİM. ALSANDA EN FAZLA 20 KİŞİ ALACAKSIN. Üç gruba dağıtacaksın ki adamların sana kafa tutma olayının bile önüne geçebilesin. AL - MA - YA - CAK - SIINNNNN..Stada sokmayacaksın bu tipleri..!!!!
cılgınsivas58 09.02.2014, 22:32 süper lig takımıyız ama taraftar grubu olarak 3.lig taraftarıyız
uzun lafın kısası gerek taraftar grupları stad içinde görev yapan güvenlikçiler stad girişleri ve çıkışlarında yaşanılan olumsuzluklar sivasspor yönetiminde köklü bir değişim bişeylerin A'dan Z'ye herşeyin sil başdan değişmesi lazım
Konya maçında dedim durduk yere burda ki ortamıda bozdular konya taraftarı başkanımızı alkışlarken adamlara ankaragücü diye tezahürat yaptı bizimkiler.
Her takıma aynı yaklaşımda bulunuyorlar ne olacak sonumuz bilmiyorum çünkü bu tezahüratları yapanların sayısı fazla.
aynı grubun içinde bulunan zihniyet burda ankaragücüne söverken konyada Ankaragücü lehine bağırmaları bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Rallim58 09.02.2014, 22:45 bu tezahüratı ve küfürlü tezahüratları yapanların tiplerine bir bakın. suratlarında meymenet yok, ensest ilişkiden doğmuş garip yaratıklara benziyorlar, biraz eli yüzü düzgün olan tipler de balici veya tinerci tip var.
şimdi sorarım, bu garip yaratıklar sünger beyinlerine çekmek için bali veya tiner alacak üç-beş kuruşu bulamazken, nasıl oluyor da her hafta maraton tribününe girebiliyorlar? demek ki bir yerlerden beleş bilet buluyor veya turnikelerden allem kallem geçiş yapıyorlar.
bu yılan, çıyan sürüsünün başı daha fazla büyümeden ezilmeli. hayatta bir .ok olamayıp, kendisini bu şekilde ispat etmeye çalışanlara 'höst' denilmeli. emniyet ile işbirliği içerisinde bu leş kargaları, ensest ürünü yaratıklar camiamızın içinden atılmalı!
her hafta aynı sıkıntıyı yaşayamayız!
Yiğido biraz ağır olmamış mı?..
Haklılığına katılıyorum ama daha farklı cümlelerle ifade edilmesi gerekirdi...
A.Turan Korkmaz 09.02.2014, 23:20 'Bir musibet bin nasihatten iyidir' sözü tam buraya cuk oturuyor. Bizler tek tek site üyesi olarak küfüre ve kötü tezahürata karşı yüzlerce mesaj yazdık, bu konuda onlarca konu başlığı da geçmişte açılmıştır. Bugüne kadar, bunların stadımızdaki küfürü sonlandırmaya etkisi olmamıştı. Ama,bugün bütün Türkiye bizim taraftar gruplarımızı konuşmaktadır. Bunların önlerinde bence iki yol var:
1) Ya, yarın akşam yerel Tvlerimizden birinin spor proğramına sözcülerini gönderir, özeleştiri yapar ve artık küfüre katiyen izin vermeyeceklerini açıklarlar.
2) Ya da tribünlerdeki sıradan taraftarlar bundan sonra onları kaale almazlar, bu da uzun vadede mecburen yavaş yavaş işin doğrusuna gelmelerini sağlar.
balmandol 09.02.2014, 23:31 Yaa arkadaşlar birde benim kafama başka bir şey takılıyor. Herkes Avrupa'dan bir yada birkaç maç seyrediyor haftada..En çılgın lig İngiltere ligi değilmi..? Ben o lig ve diğer liglerde bile böyle taraftar grubu ne izledim ne gördüm. Oralarda futbol eğlence yaaa..Adam çocuklarıyla,eşiyle geliyor gerekirse TİYATRO izler gibi maçını izleyip gidiyor. Yeri geliyor tezahüratınıda yapıyor,bağırıyor,eğleniyor..B izim burda o malum taraftar grupları gibi '' Bağırmayan taraftar s....... gitsin '' veya '' kalk kalk kalkmayan i....'' v.b gibi tezahüratın oralarda yapıldığına hiç şahit olmadım. Yeri geliyor ben sizden daha çok bağırıyorum. Ben 45 yaşında bir taraftar ve seyirciyim..Sanane ya kardeşim. Maç değilde tiyatro izlemeye,sinema izlemeye yerine göre senden daha delikanlıca SİVASSPOR'u izlemeye geliyorum. Ama sizin gibiler yüzünden Sivas'ın ve Sivasspor'un adı lekeleniyor..Bilgilerinize..
(Sayın yönetim iş artık bundan sonra size düşüyor..Eleyeceksin,tartacaks ın,ayıklayacaksın her trübünde bulunan özellikle A-B-C trübünlerinde en fazla 15-20 kişilik bir grup alacaksın. Ve hatta size bir öneri önceki yıllarda yapıldığı gibi Liselerden öğrenci alın koyun onların yerine. Hem daha istekli bir seyirci grubu olur,hemde gençleri ödüllendirmiş olursunuz. Duyurulur...)
özmen58nadim 09.02.2014, 23:33 Tüm TÜRKİYE'nin ve futbol camiasının gözü bugün Sivas'daydı . Gündemdeki; sıcak yerini halen koruyan tartışmalı 2010/2011 sezonunun ardından bugün oynanan maç için , çirkin dedikodular ve senaryolar üretiliyordu. Sivaspor'un fenerbahçe karşısında maça asılmayacağı ( maçı fenerbahçe'ye ) bilerek ve isteyerek vereceği bazı televizyon kanallarının spor programlarında açık ve net bir ifadeyle belirtiliyordu . söz konusu kanal '' beyaz tv '' kanalında , güya spor muhabiri olarak geçinen. Rasim kütahyalı isimli zaatın ta kendisidir. koskoca bir camiayı ( sivasspor) hiç utanmadan , sıkılmadan ve hayasızca yerden yere vuran bu zaat, şimdi ne söyleyecek çok merak ediyorum. öncelikle çıkıp sivas halkından ve sivasspor klubünden özür dilemeli. eğer bunu yapacak kadar haysiyet sahibisiyse. diğer yandan beyaztv yönetimi eğer birazıcık onur ve şeref sahibi yönetime sahipse bu zaatın bir daha bu ekranda çıkıp spor yorumu yapmasına kesinlikle müsade etmemeli. bir sivasspor taraftarı olarak gönül verdiğim renklere ne kadar bağımlı olduğumun bilinci ile bu takımın asla ve asla haysiyetsiz , şerefsiz ve namussuzca bir tavır içinde olmadığının farkındayım ( maç satan namusunu satar ) diyen başkanımız mecnun odyakmaz'ın bu sözünün altına imzamı atarım. bugünkü maç ve maçın skoru ise rasim kütahyalı denen zaata kapak olsun
eurovision 09.02.2014, 23:37 kro işi nolacak hepsinin canı cehenneme :mad:
sıvaslıgenç 10.02.2014, 00:07 Şuan Sivasspor da en büyük problem ne forvetimimizin olmaması ne kalecimizin olmamasıdır en üyük problem kendini 'Taraftar gurubu' zanneden tiplerin stadı işgal etmeleridir.
Bu konuyu defalarca kez burada söyledim kardeşim bunlardan grup olmaz.Sen hangi akla hizmet oraya gelipte o saçma sapan lafları söylüyorsun koro halinde amacın ne ?
Koskoca Sivasspor eğer bu tür ne yaptığını bilmezlerin eline kaldıysa vay halimize.Artık bizim kendi taraftar profilimizi oluşturmamız lazım bu ne dediğini ne yaptığını bilmezlerle bu iş gitmez.
Bir konuyu çok merak ediyorum bu tür grupları az çok Faceboktan takip ediyorum sorsanız hepsi tribün çocuğu ömürlerini Sivasspora vermişler iyi güzel hoş ama kardeşim siz bugüne kadar kaç kez bize has beste yaptınız ? Kaç farklı organizasyonunuz var ? Dışardan bakanlar size gıpta ile bakabiliyorlarmı ?
Hepsine 'Hayır' der bunları az çok tanıyan herkes.Ben tribünde çok yer aldım hemde farklı takım taraftarlarını merak ettiğimden farklı farklı maçlara gitmişliğimde var ancak şunu açık açık söyleyeyim şuan liğdeki en kötü en saçma ve ne yaptığını bilmeden yapan tek taraftar malesef bizim taraftarımızdır.
Bu iş 14-15 yaşında ne yaptığını bilmeyen çocuklarla olmaz , Alah aşkına artık şu konu bir an önce çözüme kavuşşsun herkeste elini taşın altına koysun.
Reisssss diye bir kişinin peşinde körü körüne koşmamalı bu kardeşlerimiz artık Tribünün bilincinde olmalılar.Mesela geçenlerde bir video izledim bu gruplardan birinin yemin ederım utandım o reis dedikleri kişiler tezehürat yapmıyor diye oradakilere etmedikleri küfür kalmadı bu nedir ya böylemi aşılanır o ruh ?Bir an önce bu işi aklı başında kişilere yaptırılması lazım bu dengesizlere değil.
şu bı gercekkı turkıyenın en kotu taraftarı bızde bılınçsız nerde ne yapıcanı bılmeyen dk 60 qoydukmu qoydukmu dıye bagırıyorlar adamlar çıksa 2 tane atsan şey gıbı ortada kalıcaksınız bıraz bılınçlı olun
Bu olay böylece ortada kalmamalı. Sivasspor külübü yönetimi, emniyetle işbirliği içerisinde bu olayı yargıya taşımalı.
Küfür ve şike içerikli tezahüratta bulunan kişilerin kamera kayıtlarından kimlikleri tespiti yapılıp adli takip yapılmalı. Bu çirkinliği yapanların ağır para cezaları almaları için ne gerekiyorsa yapılmalı.
Açlıktan nefesi kokan bu karaktersizlerin evlerine milyarlık para cezası tebligatları gitmeye başladı mı hanyayı konyayı o zaman görürler.
tykinik58 10.02.2014, 07:27 Sayın başkanın az önce twitter'den paylaştığı kısa ve öz...
"Sivasspor ONURUMUZDUR"
Yerinde bir tespit. Kendini bilmez bir kaç müptezelin yüzünden düştüğümüz duruma bak. Ben içeri bedavacıların alınmasına Ziraat Türkiye Kupası maçlarında karşı çıkıyordum. Kale arkaları 2,00.- TL olduğu halde bilet almayanlar kapıları zorladılar ve maç başlayınca hobby tarafına alındılar akabinde dünkü SİVASSPOR - F. Bahçe maçında alınarak hem böylesi bir rezaleti yaşattılar ve cümle alem basına malzeme olduk hem de anonslar tekrar tekrar dinlense merdiven boşluklarının (MARATON TRİBÜNÜ) boşaltılması aksi takdirde ceza gelebileceği yönünde anonslar yapıldı. Yine bu kendini bilmez biletsiz müptezellerin yüzünden bir de ceza alırsak bunların vebalini kim verecek????
Bir de maçta şu aklıma geldi. Rahat 17.000'e yakın seyirci vardı. Pekiiiiii bu seyirciler (taraftar demiyorum) dünkü maç oynana kadar neredelerdi?????? :mad: İşte bence bunlar İT takımlarını tutan içimizdeki İrlandalılar tabirine yakışanlar değil mi??? :mad: Sırf İT takımı F.Bahçe'yi yakından ve canlı görebilmek için gelenler değil mi???? Çevre il ve ilçelerden gelenleri bu söylemim dışında tutuyorum. Benim lafım Sivas'ta olup da Sivas'lıyım geçinenlere, SİVASSPOR'lu geçinenlere... :mad:
Bedavacılar stada kesinlikle alınmamalı. Biletsizler turnikelerden değil stad çevresinden uzaklaştırılmalı. Nasıl bizler kombine bilet alarak stada girerken bir bayrak götürdüğümüzde bayrak sapları içeri alınmıyorsa bu bedavacıların, biletsizlerin de engellenmesi, içeri alınmaması lazım.
Sivasspor'un gerçek taraftarları da bir basın açıklaması yapmalı. Özellikle bu adamların stadtan temizlenmesi gerektiği konusu belirtilmeli.
ankastre 10.02.2014, 07:48 Sivasspor'un gerçek taraftarları da bir basın açıklaması yapmalı. Özellikle bu adamların stadtan temizlenmesi gerektiği konusu belirtilmeli.
Koro halinde küfür ettiren şike diye bağırtanlarmı? basın açıklaması yapacak .
Gerçek taraftardan neyi anlıyorsunuz Üç beş müptezeli mi
sebasteia 10.02.2014, 08:17 işte aziz yıldırım'ın sözleri, adam sonuna kadar haklı! ilk defa sivasspor kılıklı taraftarlardan dolayı utanç duyuyorum:
"Eğer benim yaptığım hadiseye 'şike' diyorsa Türkiye'de şike yapmayan takım yoktur. Hapishaneden söyledim. Yine söylüyorum. Bizden başka hepsi yapmıştır, biz yapmadık. Bugün üzüldüm. Neye üzüldüm? Sene başından beri deplasmanlara gelmiyorum. 'Ortalık gerilmesin, bazı hadiseler olmasın' diye. Sivas'a geldik. Seyirci bağırıyor; 'Aziz Yıldırım şike yapsana, şike yapsana.' Ben Sivas'ı satın mı aldım? Siz bunu söylerseniz o zaman şikeyi yapan Sivas olur. Bu kadar mantıksız insanlar mısınız? Siz Fenerbahçe'ye maç mı sattınız? Ben yönetici arkadaşlardan özür diliyorum. Onlarla hiç bu konuları konuşmadık. İnsanlar bu kadar mı mantıksız olur? 'Şike yapsana, şike yapsana, Aziz Yıldırım şike yapsana.' Ben Sivasla mı, sizle mi şike yaptım? Utanın biraz, ayıp ya. Tam tersini söylemeleri lazım. 'Helal olsun Aziz Yıldırım'a şike yapmadığını söylüyor, bizi de zan altında bırakmıyor' demeleri lazım ama bazı insanlar beyinlerinde tutukluk mu, ne var yani. Gittiğimiz her yerde bağırıyorlar."
3258murat 10.02.2014, 08:28 Biliyorsan konuş âlim sansınlar ,bilmiyorsan sus da adam sansınlar demişler.
Bu söylemler kasıtlı yapılıyor.
3-5 kendini bilmezin ve lafın nereye gittiğini bilmeden konuşanların da bunlara çanak tutması yüzünden Sivasımız ve Sivassporumuz mağdur ediliyor.
Uyanık olalım,
Hangi sloganın ardından tezahürat yapacağımızı iyi düşünelim,
sebasteia 10.02.2014, 09:16 bu olay burada kalmamalı. sıcağı sıcağına yasal takip başlatılmalı.
kızıldağ 10.02.2014, 09:36 beş on tl verip içeri giren onbin tl lik zarar ettiren bazı kendini bilmez seyircinin yerine stada beştane kara kaçan yani eşşek alsalar daha gür ses cıkar hic degilmi sivas sporun parası cebinde kaklır coluk cocuk da küfür vesair öğrenmez aynı zamanda oraya gelen he nekadar rakipse de tüm sivasında misafiri sayılır
yiğido58sinan 10.02.2014, 11:49 Olay gerçekten Sivas adına çok komik. Ama bunu sonradan düşününce anladım maç sırasında farkına varamıyorsunki. Bunun için bence suçu tüm taraftarın üzerine yıkmak da anlamsız. 2.golden sonra herkes bağırıyor o coşkuyla ben de bağırdım ama hiç düşünemedim bu anlamlara geleceğini, hepinizden özür diliyorum, fakat bu benim ve diğer taraftarların suçu değil başlatan grubun suçu.
58fatihcan 10.02.2014, 13:20 Yıllardır üstümüze gelinmenin patlamasını yaşadı taraftar ama bize yakışmayan şeylerdi. Mert insan yapılan namertliklere karşı bile mertçe durabilen insandır. Sivaslı merttir ve hep mert olmalıdır
DOGU_BEY 10.02.2014, 20:01 benim tanıdğım Mecnun Başkan önümüzdeki günlerde bu konuya el atacaktır...öyle başkanı ve bütün Sivassporu zan altında bırakıp kendi eliyle rezil edecek duruma başkan kayıtsız kalmaz, kalmayacaktır da ..er ya da geç gerekeni yapacaktır...
sebasteia 11.02.2014, 06:54 benim tanıdğım Mecnun Başkan önümüzdeki günlerde bu konuya el atacaktır...öyle başkanı ve bütün Sivassporu zan altında bırakıp kendi eliyle rezil edecek duruma başkan kayıtsız kalmaz, kalmayacaktır da ..er ya da geç gerekeni yapacaktır...
stadyum girişinde kimlik kartı uygulaması başlamalı. bir de kapılarda birer cerrah bulundurulmalı. cerrahlar girişte beyinsiz olduğunu tespit ettikleri taraftarımsıları içeri almamalı.
58_Buğra_98 11.02.2014, 07:15 Biletsizler bedavacılar kesinlikle ama kesinlikle stadın çevresine bile yaklaştırılmamalı. Maç seyretmesini takıma destek olmasını bilmeyen takıma köstek olanların işi yok maçlarda...:mad:
Bu ne cehalettir? Bu ne rezalettir? Kendini bilmez bir kaç müptezelin yüzünden Sivas'ın, Sivas'lının, SİVASSPOR'umuzun itibarı, başkanımızın itibarı ayaklar altına alınıyor.
Yazıklar olsun sizin gibi insanlara. :mad:
Bundan sonra tribünde bütün taraftarlarımızın dikkatli olması gerekiyor. Küfredenlere ve camiamızın imajını zedeleyenlere karşı önlem alınmalı.
favori58 11.02.2014, 21:40 bu şekilde bağıranları bende kınıyorum,sivasımızı rezil ettiler,sivassporun haklı galibiyetinin gölgemede kalmasına neden oldular.
dikkatimi çekti, "sivasspor taraftarını eleştiriyor,beğenmiyor" diye gasteci abilerimizi eleştirenlerin tamamı bakıyorumda sivas seyircisini en ağır şekilde eleştirmiş. demekki bilmediğiniz konularda ahkam kesmiyeceksiniz
Bursa ve Eskişehir tribünleri gibi olmalıyız artık, Sivasspor iki taraftar grubunun elinde değil. Tribünlere lisanslı ürünlerimizle gelip 90 dk hep birlikte destekleyelim takımımızı. Yıllardır bu gruplar zaten birşey üretemiyor onlarda reform sürecine girsinler artık. sürekli Kırmızı-Beyaz Şampiyon-Sivas tezehüratları yerine daha orjinal şeyler üretelim artık.
|