Orijinalini görmek için tıklayınız : "Mahçup oldum"...

Rallim58
10.02.2014, 00:41
http://i.hizliresim.com/ey0qdL.jpg (http://hizliresim.com/ey0qdL)

Sivasaspor-FB karşılaşmasında, bir kısım taraftarın FB başkanı Aziz Yıldırım aleyhinde yaptığı tezahüratlara, tepkiler çığ gibi büyüyor.

Tv'lerde yayın yapan spor proğramlarında, Sivassporun galibiyetinden daha çok çirkin tezahüratların ön planda olması, gerçek yiğidoların üzülmesine neden oldu.

Bu konuda Beyaz TV'de yayın yapan spor proğramı Beyaz Futbol muhabirine konuşan Kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz, üzüntülerini dile getirerek, "Yapılan tezahüratları tasvip etmiyoruz" dedi. Otyakmaz, "FB ile yaptığımız karşılaşmalarda neden eleştiri alıyoruz anlamıyorum. FB'yi daha önce 2 kez şampiyonluktan eden takım Sivasspordur. Ancak, bir kısım taraftarın yaptığı şike tezahüratından mahçup oldum, ciddi üzüldüm" şeklinde konuştu.

Tarihe imza atan galibiyetimize gölge düşüren bu tezahürattan dolayı, yiğidoların da rahatsız oldukları öğrenildi.

burak58as553
10.02.2014, 00:44
O küfür eden MÜPTEZELLERİ stadyuma 50 metre bile yaklaştırmamak gerekiyor..

Nerde beyinsiz var oraya toplanmış.Ulan beyinsiz herif bilmiyor musun o tezahüratı yapacağın zaman Mecnun Başkan'ın bundan etkileneceğini.

Allah size akıl versin.Daha da diyecek bir şey yok.Allahın beyinsizleri

balmandol
10.02.2014, 00:45
Mahcup olma başkanım. Senin nasıl biri olduğunu ve kişiliğini,memleket sevdalısı olduğunuzu herkes biliyor. YALNIZ GEREKEN DERSİ BU BELLİ OLAN GRUBA artık vermenin zamanı geldi..İş yine size düşüyor. Kimsenin gözünün yaşına bakmayın. Bizde artık Temiz taraftar,temiz stad istiyoruz. Bilgilerinize..

asabibaba
10.02.2014, 00:45
Mahcup edenler mağdur edilmeli cezalandırılmalı bu da sizin elinizde BAŞKANIM

alboran
10.02.2014, 00:46
sivas ultraslan üyeleri bunları.içlerinde benim face hesabımda ekli olanlar da var.bütün yıl sivas fenere yatıyor muhabbeti yaparlar.sonra utanmadan stada desteğe gelirler.böyle şerefsizlere ihtiyacımız yok.o stada sivasspor için gelsin gelecek olan.bize ne fenerle galatasaray arasındaki puan farkından.15 yıldır kazanamadıkları kadıköyde geçen sene feneri yendik.ama lafı geldi mi sivas yatıyor fenere.yersen tabi.

balmandol
10.02.2014, 00:46
Birde enteresan bir konu var güvenlik kapısıyla alakalı. Arkadaşım biz elimizde kombinemizle o ucube kapıdan zor geçerken, bunlar o kapıdan içeri nasıl giriyor anlamış değilim. Artık yönetim olarak,güvenlik olarak böyle şeylere çanak tutmayın efendim.

58YIGIDO58
10.02.2014, 00:49
Bunlar Sivasli olamaz !!!!!!

ihtiyar yiğido
10.02.2014, 00:52
Maalesef taraftarlar içinde yaptığı tezahüratın Kulübü'nü ne kadar zora soktuğunu hesabedemeyenler var haydi şike yapsana derken bizim takımımızda şikenin içinde gibi gösteriyorlar Sivasspor camiası böyle pisliklere bulaşmaz

nkmen
10.02.2014, 00:55
başkan haklı özellikle maratondaki grup bu tezahüratı yaptı...ben maratondaydım arkamdaki kişilerde buna destek verdi bizzat kızdım ve yapmayın dedim...şu an hala bir süreç var taraftarımızın daha dikkatli olması gerekir...biraz düşünüp bu tezaruhatı yapsak dahil en son yapacak kulup biziz...lüften yiğidolar daha dikkatli...

34MUAMMER58
10.02.2014, 01:28
nedense fb ile oynadığımız maçlar hep başımıza iş açıyor ,bizi ilgilendirmeyen ts -fb yarışında aslanlar gibi oynadığımız halde adımız şikeciye çıktı,bu sezonda gs -fb belki ilerleyen hafta bjk ve sivasssporda dahil olabilir böyle biryarışta kazandığımız hafta galibiyeti ağız tadıyla kutlayamadık hakem hatası ve şike tartışmaları aziz yıldırımın açıklamaları maça damga vurdu,bu yarışta öyle hatalar oluyor, maalesef bizi yarıştan geri bıraktırmak için gs maçında katlettiler ,bize 9 puana maloldu ,geçtiğimiz sezonlarda gs maçlarında fb maçlarında bjk maçlarında ts maçlarında aleyhimize öyle inanılmaz hakem hataları olduğunda böyle gündeme gelmemişti, sayın başkan mahçup olmasın o bilip bilmeden bağıran dallamalar mahçup olsun ,işin aslı şu ,bizim futbolu birileri gibi görmemizden kaynaklanıyor,birileri futbol müsabakasını rakip taraftarı dövmek, bıçaklamak ,stad dışında bekleyip taşlamak ,otobüsünün tekerine siymek,ingiliz anahtarı atmak ,sahaya ayakkabı bıçak telefon ayakkabı atmak ,maç yapacağı şehiri aşşağılamak için başka şehirde otelde kalmak ,stada rakip seyircileri almamak,vs vs sanıyor ,biz öyle düşünmediğimiz için başımıza böyle işler geliyor,bir yemekte adımız şikeciye çıktı ,içimizdeki irlandalıların da çok büyük hataları oldu.

Bu hafta o stadı ful dolduranlar 2 hafta sonra o stada gelmezlerse ben diyeceğimi bilirim :mad:

eurovision
10.02.2014, 01:35
asıl mahcup olması gereken varsa o tezahuratı yapan ve yaptıran krolardır

legolass
10.02.2014, 01:36
Otyakmaz'ın sözleri şöyle: "Fenerbahçe’yi 2 sene yendik ya da puan alarak şampiyonluktan ettik. Galatasaray ise ofsaytla hakem hatalarıyla bizi içeride dışarıda yendi. Fenerbahçe konusunda neden eleştiri alıyoruz anlamıyorum.

Galatasaray’a 1500 bilet verdiğimiz oldu. İnsanlar şehri görsün, gelsin köfte yesinler istedik. Fenerbahçe’ye verdiğimiz 850 biletten rahatsız olanlar var. Ne yapayım, gardiyanlık yapıp Sivasspor taraftarından başkasını stada mı almayayım?

Aziz Yıldırım için yemek yememiz bile polemik yapılıyor. Biz şehrimize gelen tüm takımlarla yöneticileriyle yemek yiyiyoruz. Yemek vermesek al başına bela. Ne yapalım?

Aziz Yıldırım Sivasspor taraftarından şikayette bulundu. Doğru mahcup oldum. Biraz mantıksızca oldu. Eğer bir sorunumuz olsa, ben o insanlarla masaya, yemeğe oturmazdım. Biz onlarla kader birliği yaptık. Ama Sivas’ta Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları da var ve onlar rakiplerine karşı Sivasspor’u destekliyorlar. Bir grup taraftarın bu tezahüratı yaptığını düşünüyorum.

Aziz Yıldırım devre arasında gergindi. Konuştuğu her yerden penaltı cevabını almıştı. Televizyonlara yaptığı açıklamanın benzerini bana da söyledi.

Egemen’in pozisyonunu bir kamerada izledim faul yok gibi. Ama başka iki kamerada da kalça teması olduğu görülüyor. Faul ve sarı kart normal. Egemen’in o pozisyonda frenleri patlayınca da kırmızı kartı gördü. Penaltı konusunda ise konuştuğum 100 kişi de penaltı dedi.

bahbaba58
10.02.2014, 01:54
SİVASLI yalakalar ortalığı karıştırdılar

Nasıl bu maçta Şenerbahçeye karşı Bizi destekleyen yalaka sahte SİVASLI olan yani Cinconu sekiztaşı düşünürek destekleyen oldular

Ve önümüzdeki haftalarda Nasıl bu maçta Bize rakip olan Sahte yalaka Sivaslılar
Cincon sekiztaş maçlarında ise bizim yanmızda oturacaklar Sırf şenerbahçenin çıkarlarını düşünmek için.

Bugün Şike yapsana aziz yıldırım tezahuratı belli bir yerden yapıldı bu bir hem tüm tribün Bağırsa ne yazar BİZ MECNUN BAŞKANIMIZA güveniyoruz
şenerbahçe sırf bizim maçla suçlanmıyor ki emenikeye teşvik gönderdiği iddasıyla suçlanıyor eskişehir ankaragücü ve bir çok maçla suçlanıyor

Ayrıca Lazlar YÜZDE YÜZ ŞİKECİNİN KRALIDIR

Ve şunu söylüm bugün sırf cincon sekiztaş adına sevinen yalaka SİVASLILAR
merak etmeyin SİZEDE SIRA GELECEK

BU TAKIMIN GERÇEK SAHİPLERİ TEK TAKIM TUTAN SİVASSPORLULARDIR

ihtiyar yiğido
10.02.2014, 02:12
Ne zaman şu İstanbul takımlarını değilde; Sivasspor'u destekleyerek türünleri doldurup Sivas'a yakışır bir taraftar olacağız?

onurcngr
10.02.2014, 06:43
Adam sonuna kadar hakli. Sen sike var diye cikip bagirirsan baskanin bu takim icin hapiste yattigi gunlere ihanet edersin. Bu sehrin insanina yaranilmaz her seferinde soyluyorum. Ben yapilmadigina inaniyorum farzetki yapildi baskan cikip yaptik dese kendisi birkacyil yatip cikar zaten bir kismini yatti kaybedecegi cok sey yok. Takim kume dusuruldugunde kac yil alt liglerde surunecek haberin var mi bu dava baskanin degil sivasin davasidir o bagiran .... Mi tekrar super lige cikaracak. Beyin bos yere yaratilmadi insanogluna az kullanin be akilsizlar.

ankastre
10.02.2014, 08:33
Allah akıl versin bu gerizekalı çocuklara. bağırınca eline ne geçti mangafalar.
başganda daha o maratona onları almamalı.millet kombine bilet alır bunlar beleşci.hele bi de deplasmanlarda yediği haltları duysanız.
Allah sizin belanızı demiyim ama bildiği gibi yapsın.istemiyom öylesi ortam karıştıran menfatçileri.

Kokomo
10.02.2014, 08:59
Üzülme başkanım, yanındayız.

Bu taraftar müsveddelerinin üstünde Sivas forması olan BUKALEMUN g.saray bjk taraftarları olduğunu herkes biliyor.

Dertleri Sivas değil, F.Bahçe.

Aldığımız galibiyete bile Sivasımız yendiği için değil, F.Bahçe ile aralarındaki puan farkı kapandığı için sevindiklerine bizzat şahidim ...

Salim58
10.02.2014, 09:14
Sen üzülme başkanım senin mahçup olduğun kadar yapılan anlamsız ve kötü tezahüratlar karşısında bizlerde mahçup olduk, bir avuç kendini bilmezin başlattığı bu anlamsız tezahüratlar Sivasspora yürekten destek veren tüm yiğidolara maledilmemeli bu çirkinliği yapanlar tespit edilmeli hukuki yönden gereken cezalar verilmeli.

Kendi sahanda kendi taraftarın kendi başkanını mahcup edecek hareketler yapıyorsa vay halimize (bu çirkinliği yapanların gerçek Sivassporlu olduğunu düşünmüyorum) gerçek Sivassporlu sadece takımını destekler bu gibi çirkinliklere karışmaz.

muspol58
10.02.2014, 09:17
Tarihe imza atan galibiyetimize gölge düşüren bu tezahürattan dolayı utanıyorum bir sivaslı nasıl böyle bir hata yaparya,derhal o taraftar grubu tesbit edilip ömür boyu stada değil stadın çevresine bile yaklaştırılmamalılar gereken cezalarda verilmeli

onur0634
10.02.2014, 09:25
Yiğido gençlik taraftar grubundaki çocukların hiçbir suçu yok,suç onları yanlış yönlendiren sözde grup lideri ....... birinde bu .... bir daha statlara fln almasınlar...

atabey58
10.02.2014, 09:30
maçta fanatik bir SİVASSPORlu olarak feneri yendiğimize üzüldüm. kardeşim yeniyoruz neden takımına tezahürat yapmıyorsunda Aziz YILDIRIM a hakaret ediyorsun yazık bunu yapanlar maça beleş gelen iki amigo grup taraftarı bence gerekeni MECNUN başkan yapmalı bu kadar terbiyesizlik olmaz.

Ahwettt
10.02.2014, 09:48
Sayın Başkanım geçen yıl bu taraftar gurbundan birtanesi 2 maç gelmeyerek kendilerince protosto etmişlerdi ama aksine gelmedikleri maçlarda daha çok stad dolmuştu. Daha güzel Sivasspor desdeklenmişti.Sizin yapacağınız en güzel şey 50 şer kişilik olan bu gurupları bedava içeri almayacaksın. Hem bedeva maça gelecekler hemde Sivasspora zarar verecekler kombinesi olan yada bilet alarak maça giden arkadaşlar iyi bilirler Maraton türbünü A bölümünden hiç kimse bilet almak istemiyor.Eğer maça böyleleri bedava girip Sivasspora zarar vereceklerse benim gibi Yıllardır kombine alıpta maça gidenlerin günahı ne ozman bizdemi kombine almayalım

onur0634
10.02.2014, 10:05
Bu olayların önüne geçmek istiyorsanız,klüp bünyesinde eğitimli maaşlı profosyonel amigolar yetiştirmelisiniz sayın başkan...

poyrazer5858
10.02.2014, 10:23
yönetimin bizzat devreye girerek tribünlere artık bir çeki düzen vermesi gerektiğinin en büyük kanıtıdır bu olay. mecnun başkan da bu güç var. bu tür olayların bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirleri alacaktır.

YGTayfa
10.02.2014, 11:03
Yiğido gençlik taraftar grubundaki çocukların hiçbir suçu yok,suç onları yanlış yönlendiren sözde grup lideri ....... birinde bu .... bir daha statlara fln almasınlar...

laflarına dikkat et tezahurat bizden değil maratondan başladı ayrıca maça gelen herkes bu slogana katıldı burda gelip kimseye ihale bırakmaya çalışmayın tüm stad bağırdı biraz delikanlı olun.. burda yazana kadar, tezahurat başladığında, katılmak yerine yuhlasaydınız bunların hiçbiri olmazdı..

DOGU_BEY
10.02.2014, 11:06
sen mahçup olma başkanım bizler senin adam gibi adam olduğuna, sonuna kadar suçsuz olduğuna inanıyoruz..burada o beyinsizce tezahiratları yapanlar mahçup olsun, utanma arlanmaları avrsa utansınlar...bundan sonrasında iş size düşüyor başkanım...bu saatten sonra o taraftar grubu demeyeceğim ne olduğu belirsiz tipleri tasfiye edip bir daha asla stada sokmamalısınız...zaten her maç öncesi ağızları 10 metre açık BELEŞ bilet bekleyen ve aldığı bedava biletle başkasının da yerini gaspeden bu müptezellere gereken dersi sadece sen verebilirsin..bu maç milat olsun, bu tipler tasfiye edilsin ve 4 eylülde küfür, koltuk karmaşası ve bilinçsiz tezahüratlar son bulsun...bu konuda da bizler sizin sonuna kadar arkandayız başkanım..

Besyo_cu
10.02.2014, 11:12
Bu durumda kullanılabilecek en masum kelime olan ' Mahçup Oldum' u kullanmış Sayın Başkan...

Aziz şike yapsana demek Mecnun Başkanı yerin dibine sokmak demekti, Başkanı ne 2 Temmuz süreci, ne Hapishanede geçen günleri nede hakkında söylenen sözler bu kadar incitmemiştir.

Ulan beyinsiz adamlar ömrünüz boyunca Sivasspor'a nokta kadar hayrınız olmazken telafisi imkansız hasara yol açtınız...

58hayati
10.02.2014, 11:20
maç....satan.....karısını...sa tmıştır....en büyük başkan bizim başkan diye bağrılmalıydı....yazık

etzel1967
10.02.2014, 11:38
bu tezahüratı yapanların, kimlik şahsiyetsiz, onursuz süprüntüler olduğunu, bir çoğunun nüfus cüzdanında sivas yazsa da galatasarayın şakşakçılığını yapan sürü olduğunu bilmeyen yok...ultra pislik bunlar...yoksa gerçek sivas taraftarı başında dönen tezgahın bilincindedir, bu aşağılık sürüye pirim vermez...

metee58
10.02.2014, 11:53
Sivas`ı rezil ettile ya yazıklar olsun :mad:

onur0634
10.02.2014, 11:53
Bu takımı süper lige çıkaran taraftara bu mutluluğu yaşatan değerli hocamız İsmail Kartalı taraftarlarımızın tribünlere çağırıp alkışlamaması apayrı bi hayal kırıklığı oldu bence...

58svs58
10.02.2014, 11:55
fenerbahçe başkanı şok haliyle bişey dedi, bizim taraftar burada garibana acıma duygusuyla yazmışlar. feneri eze eze yendik. bizim kaç kez seyircisiz maçımız var fenerin kaç kez kıyaslayın bakın. bunlar boş işler sivas feneri dişler. oooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Dünkü maçtan ve maç sonu fener cıyırtısından aldığım keyfi anlatamam.

ready
10.02.2014, 11:58
lafa geldiği zaman mecnun başkan diye bağıracaksın beleş bilet almak için yalakalık yapacaksın stada girmek için her türlü rezilliği yapacaksın sonrada ceza aldıracaksın kulübe sonrada sahipsiz sivasın sahipleriyiz senden başka sivassporlu yoktur diyeceksin hay içine edeyim sizin gibi taraftara sizin gibi taraftar olmaz olsun mecnun başkanı seveceksin sonra onu zorda bırakacaksın sırf maça girmek beleş bilet kapmak üç büyüklerinin maçlarında korsan bilet satmak kendi cebini doldurmak için böyle sivassporlu olmaz olsun

ogz58
10.02.2014, 12:00
Aziz Yıldırım haklı ben şike yaptımda sivası mı satın aldım,Sivaslılar satılmış mı diyor. Sivassporun adı neden şikede geçiyordu Sivas fenerbahçe maçı yüzündendi .Bizim kendini bilmez serseri tiplilerin yüzünden bizim başkanımız mahcup duruma düşüyor,tezahürat edileceksede düzgünce düşünerek ve küfürsüzce olması lazım

58svs58
10.02.2014, 12:00
Bu takımı süper lige çıkaran taraftara bu mutluluğu yaşatan değerli hocamız İsmail Kartalı taraftarlarımızın tribünlere çağırıp alkışlamaması apayrı bi hayal kırıklığı oldu bence...

ismail hoca değilde başka hoca olsa çıkamazmıydı yani. onlar kaç defa bizden birini alkışladı

HAŞİM5858
10.02.2014, 12:05
Şuna herkesin görmesi lazım . Stadda bu şekilde küfür edenler Şehre ihanet ediyor. Bu küfürden ençok Yarıştaki rakiplerimiz mutlu olmuştur. Küfredenler stada gelmeseler de olur. Çıksınlar dağlara istedikleri kadar küfür etsinler.... Hem hangi amaçla küfür ediyorsun. Amacın nedir..... Sivası zor durumda bırakmaksa o zaman sormak lazım siz nasıl Sivaslısınız veya Böyle Sivaslı olmak neye yarar....

ogz58
10.02.2014, 12:07
lafa geldiği zaman mecnun başkan diye bağıracaksın beleş bilet almak için yalakalık yapacaksın stada girmek için her türlü rezilliği yapacaksın sonrada ceza aldıracaksın kulübe sonrada sahipsiz sivasın sahipleriyiz senden başka sivassporlu yoktur diyeceksin hay içine edeyim sizin gibi taraftara sizin gibi taraftar olmaz olsun mecnun başkanı seveceksin sonra onu zorda bırakacaksın sırf maça girmek beleş bilet kapmak üç büyüklerinin maçlarında korsan bilet satmak kendi cebini doldurmak için böyle sivassporlu olmaz olsun

Tam kitabın ortasından olmuş,aynen katılıyorum.

bumin58
10.02.2014, 12:08
Başkanım seni severiz aslada şikeyle alakan olmadığını biliriz fakat bizde fenerin şampiyon olduğu karşılaşmada sahamızın fenere teslim edildiğinde ve karşılaşma 4-3 olduğunda Sivas atak yaparken bütün stadın Sivassporu ıslıkladığında mahcup olmuştuk.

Gelelim düne , o küfürleri hiç onaylamasam da fener başkanı neden o bizim şike ile suçlandığımız karşılaşmadan beri ilk kez dışsaha karşılaşması olarak bize geliyor, neden başka sahalara yuhlanırım diye gitmiyorda bize kendini yakın hissetiği için ve kendi dediğine göre sizinle bir samimiyeti olduğunuda söleyerek Sivasa geliyor. Tabiki taraftarın "aziz yıldırım şike yapsana" sözü doğru değil fakat bizim fenerle bir şekilde köprüleri atmamız gerekiyordu ve buna neden olduğu için olumlu görüyorum. Burdan da fenere küfür edildiği için kendi taraftarlarına küfür eden sözde Sivassporlular, tutuyorsanız sadece Sivassporu tutun, ne gs için fener karşılaşmasında Sivaslı nede fb için gs karşılaşmasında Sivası tutmayın.

onur0634
10.02.2014, 12:33
ismail hoca değilde başka hoca olsa çıkamazmıydı yani. onlar kaç defa bizden birini alkışladı

Roberto Carlos Şükrü Saraçoğluna gidince tüm fener taraftarı ayakta alkışladı ne diyorsun sen ya,Ayrıca başka hoca olsaydı çıkamazmıydı sözü emeğe yapılan en büyük saygısızlıktır. Bu kadar nankör olmayın arkadaşım...

onur0634
10.02.2014, 12:41

Bundan 10 sene önce Sivassporun süper lige çıkacağını Dünya yıldızı Roberto Carlosun bu takımın hocası olacağını Real Madridde oynayan cicinhonun bu takımda oynayacağını Fenerbahçe klübü başkanı Aziz Yıldırımın Sivasa gelip bi balıkçıda yemek yiyip çay içeceğini rüyanda görsen inanırmıydın peki...

karşıyakalı
10.02.2014, 12:45
sayın başkanım sivasın tarihinde iki yiğit delikanlı çıkmıştır.bunun biri rahmetli Muhsin başkan digeride sensin mecnun başkan.transfer döneminde bizi ne kadar üzsende hayal kırıklığına sevk etsende sana güveniyor ve seni seviyoruz.

HababamHa
10.02.2014, 14:20
Başkanıda mahçup ettiniz bizleride mahçup ettiniz..sizlerin yüzünden galibiyetin tadını bile çıkaramadık......rezil adamlar...

DOGU_BEY
10.02.2014, 14:23
azizin şu lafını da bize yedirdiler ya helal olsun onlara...Mecnun başkanı CAN DAMARINDAN vurdular hem de bizim içimzideki sözde Sivasspor sevdalıları(!)...

kaptann58
10.02.2014, 14:52
Herkes biliyor kimin bağırttığını, Mecnun başkan da biliyor. Merak etmeyin.

58svs58
10.02.2014, 15:00
ya fener yenildi diye yaygara koparıyor. bize ne oluyor biz yendik ve ben hiçde mahçup olmadım.4-3 lük maçta sivasspora küfreden sivaslılar ozaman da mahçup olsaydınız.

DOGU_BEY
10.02.2014, 15:18
ya fener yenildi diye yaygara koparıyor. bize ne oluyor biz yendik ve ben hiçde mahçup olmadım.4-3 lük maçta sivasspora küfreden sivaslılar ozaman da mahçup olsaydınız.

sen kimsin birader? başkana fener yenildi diye yaygara koparıyor diyecek kadar adi misin sen? bence sen bu lafları ediyorsan en büyük gs yalakası yalamasısın ? başkana dil uzatamka senin gibilerin haddine değil!

Ensar
10.02.2014, 15:19
Sivasaspor-FB karşılaşmasında, bir kısım taraftarın FB başkanı Aziz Yıldırım aleyhinde yaptığı tezahüratlara, tepkiler çığ gibi büyüyor.

Tv'lerde yayın yapan spor proğramlarında, Sivassporun galibiyetinden daha çok çirkin tezahüratların ön planda olması, gerçek yiğidoların üzülmesine neden oldu.

Bu konuda Beyaz TV'de yayın yapan spor proğramı Beyaz Futbol muhabirine konuşan Kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz, üzüntülerini dile getirerek, "Yapılan tezahüratları tasvip etmiyoruz" dedi. Otyakmaz, "FB ile yaptığımız karşılaşmalarda neden eleştiri alıyoruz anlamıyorum. FB'yi daha önce 2 kez şampiyonluktan eden takım Sivasspordur. Ancak, bir kısım taraftarın yaptığı şike tezahüratından mahçup oldum, ciddi üzüldüm" şeklinde konuştu.

Tarihe imza atan galibiyetimize gölge düşüren bu tezahürattan dolayı, yiğidoların da rahatsız oldukları öğrenildi.

______________________________ ______________________________ ____

FB Baskanina yapilan Yanlis Tezahüratlarin yanlis oldugunu ben bir taraftar olarak burdan Kiniyorum .Bizim isimiz orda birilerinin sucunu cikarmak degil Takimi sirtlamak ve ona gereken destegi vermekti ama icimize malesef giren.Pravakatörlerin yaptigi yanlis ve cirkin tezahürati bize mal oldu. Bunu Sivasli ve Sivasspor Taraftarinin yapacagina inanmiyorum.Daha öncede Madimak oteli bize mal oldu halaa onun zorunu yasiyoruz bunlari yapan bizden olamaz bize zarar verenler bizden uzak dursun.Size bir Örnek verecegim Gecen hafta Zirraat kupasi maci vardi Tokat ,GS orda Tokat Taraftari Ve Hocasi Yenilmelerine degil Yildizlari Görmekden dert yandilar dinleyenler buna sahitdir neden yildizlari getirmediniz diye. Bizimkilerde buldular bulandiriyorlar Yildizlari görüyorsunuz Ligde kendini yillardir kabuletdirmis 3 büyük külübü getiriyorsunuz ayaginiza buna sükür edin .Bakin bir zamanlar bu ligde oynayan takimlara bir cogu 3.ligde bazilarida bal liginde daha fazla yazmak istemiyorum anlayan anlamistir saygilar

fulucak
10.02.2014, 16:12
Aziz Yıldırım, Sivas deplasmanını kendine yakın hissettiği için başkanımızla olan samimiyeti olduğu için buraya kadar gelmiş fakat bizim yaptığımıza yazıklar olsun gereksizdi

bumin58
10.02.2014, 16:43
Aziz Yıldırım haklı ben şike yaptımda sivası mı satın aldım,Sivaslılar satılmış mı diyor. Sivassporun adı neden şikede geçiyordu Sivas fenerbahçe maçı yüzündendi .Bizim kendini bilmez serseri tiplilerin yüzünden bizim başkanımız mahcup duruma düşüyor,tezahürat edileceksede düzgünce düşünerek ve küfürsüzce olması lazım

Aziz neden haklı aziz tek sivas karşılaşmasındamı şikeyle anılıyor diğer 17 takım neden üzerine alınmıyor. Bu aziz denen adam neden başka dışsahalara gidemiyorda Sivas'a geliyor. siz bu eziklikle şike sucunu sahipleniyorsunuz

bumin58
10.02.2014, 16:44
Aziz Yıldırım, Sivas deplasmanını kendine yakın hissettiği için başkanımızla olan samimiyeti olduğu için buraya kadar gelmiş fakat bizim yaptığımıza yazıklar olsun gereksizdi

Aziz bundan sonra yakın hissetmez ve adımız fenerin yamağı olmaktan çıkar. çok güzel oldu istanbul takımlarınından tam arınmadan büyük takım olamayız.

Aziz adam olsa "Hiç bir dışsahaya gidemiyorum gerginlik olmasın diye Sivasa Sivaslı yönetiçilerle ilişkilerim var diye sivasa geliyorum" diyerek Sivası zan atlında bırakmaz

bedool58
10.02.2014, 17:11
tam öküzlük ya
sana ne kazandirir
öyle bagirman
senin rakipin düsmanin trabzon
yaptiysa sike onun bagirmasi lazim sizeene
mecnun baskan adina cok üzüldüm
hemi ev sahibisin hemide Aziz baskan senin misafirin
tek kelimeyle yaziklar olsun

Suat
10.02.2014, 17:54
küfür etmek bir kişinin edebini,muhareşatını ortaya koyar,adam gibi maçını seyretmek varken elegüne niye rezil olalım,bu kişiliksiz herifleri lütfen bu staddan uzaklaştıralım.

kayayatakci
10.02.2014, 18:01
http://i.hizliresim.com/ey0qdL.jpg (http://hizliresim.com/ey0qdL)

sevgili baskanim mecnun bey o ahlaksizca bagiranlar ne dedigini bilmeyen ve sivasli olmayan birileri gercek sivasli bunu yapmaz ve diger takimlarin yalakalari yani galatasaray ve Trabzon u destekleyen cahil adamlar o rezilligi cikarmislardir. sizin hic bir sucunuz yokki biz seni cok seviyoruz gercek sivasspor sevdalilarini seviyoruz.aziz yildirimi suclayanlar cok yanlis yapiyor isin ucu sivasimiza zarar veriyor bunu hic anlamiyorlar rezil insanlar Aziz Yildirim baskan sivassporumuzun süper lige cikmasini isteyenlerin basinda geliyordu bizler hepsini biliyoruz .ama cahil insanlar bilmiyor .onlara yaziklar olsun sivasli olamaz onlar .isleri rezillik ve diger takimlara yalakalik yapmak sivassporumuzu lekelemek kafalari calismiyorki futbolun f sini bilmeyen cahiller onlar

bumin58
10.02.2014, 18:24
tam öküzlük ya
sana ne kazandirir
öyle bagirman
senin rakipin düsmanin trabzon
yaptiysa sike onun bagirmasi lazim sizeene
mecnun baskan adina cok üzüldüm
hemi ev sahibisin hemide Aziz baskan senin misafirin
tek kelimeyle yaziklar olsun

Ne demek senin rakibin ve düşmanın Trabzon demek. Trabzon ne ise diğer 3 büyütülmüşte aynı sen mi belirleyeceksin hangi takım düşman hangi takım dost. Nedir bu sizdeki İstanbul takımı hayranlığı anlamıyorum. BİZ SADACE SİVASSPORLUYUZ

alacakaranlik58
10.02.2014, 18:59
Neyse Arkadaşlar olmasaymiş iyi olurmuş ancak olan olmuş. Ne kadar konuşsak boşuna. Dilin kemiği yok ağızdan çıkmış bir kere. Bundan sonrası için neler yapılabilir onu konuşalım. Mesela sohbette PATRON58 nickli arkadaş paylaşmış. Dinledim çok güzel besteler. Aydoğanlı Fatih diye bir kardeşimiz yapmış bu besteleri. İnşallah bundan sonraki maçlarda bu besteleri hep birlikte söylemek dileğiyle. Ben şimdiden ezberlemeye, SİVASSPOR'umuza uyarlamaya çalışacağım.

http://www.youtube.com/watch?v=gpp0Op222QA

burak58as553
10.02.2014, 19:33
Senin it kopuk dediğin taraftar grubları bugüne kadar bu takımı yalnız bırakmadı.Merak ettiğimiz birşey var sen nerdeydin acaba bu takım bi çok kez taraftarsız kaldığında...
Sivasta yaşayıp Sivassporu destekleyen hiç kimse aziz yıldırımı veya fenerbahçeyi veyada başka bir takıma yandaşlık yapamaz...
Ceza konusa gelındiğinde ise biz fenerbahçe gibi göz önünde bulunan bir takım değilizki her küfüre ceza gelsin...
Sen bir Sivas çocugu olarak kendi memleketinin adamına böyle hakarette bulunuyorsan sivaslı yada sivassporlu oldugunu iddaa etme...
ve burdaki diğer arkadaşlarda senin bu saçma sapan açıklamalarına dahil olmuş biz taraftar gruplarına lekeleme yapmaktalar... O halde Siz Sitedeki arkadaşlar toplanın Buyrun gelin SivasSpor'u içerde dışarda destekleyin...
Biz O Stadyumda Sadece SivaSSpor'u Bilir Onu Söyleriz... Gerisi her zaman Teferruat olmuştur...
Herkes Gelir Ve Gider SİVASSPOR kalır...

Bundan Sonraki paylaşımlarınızda haddinizi aşmadan açıklama yapın... ve bu paylaşımıda kaldırın... Bu kadar rezil olmanız yeterli bizce...

Yiğido Gençlik Taraftar Grubu...

Sen hayatında kaç defa İstanbul'a gelipte takımına destek oldun.Ben Edirne'de yaşarken Sivasspor'un bütün İstanbul + Bursa deplasmanlarına gitmiş biriyim.Siz 200 metrelik stada gidemezken ben 200 km'yi destek olmak için gidiyorum.Senin 5 lira veremediğin maçlara ben 50 lira veriyorum.
Gelip burda bana sivasspor için ne yaptın deme.Biz hangi İstanbul deplasmanında ceza yedik.Hangi İstanbul deplasmanında küfürlü tezahürat ettik.Hangi maçta kulubümüze para cezası yedirdik...

MaXiMuM
10.02.2014, 20:18
58svs58 denilen gs yalakası olduğu her yazdığı mesajından belli olan mahlukat.!!!
Sen git bu yorumlarını o sevdiğin Fransız tohumlarının sitesinde yap !!!

Burada konu, yenmiş yenilmiş değil, konu başlığını oku, anlamadıysan bir daha oku.

"Maç satan karısını satar" diyen bir başkanın olduğu halde, sen hala başkanın ne demek istediğini anlayamıyorsan eğer, namus kavramın biraz değişik senin anlaşılan ???

DOGU_BEY
10.02.2014, 20:57
sözde sivassporlu ama gerçekte gs yalakası olup MECNUN BAŞKAN'a bile dil uzatmaya çalışanlar var bu sitede...ama artık kimse yemiyor bu çakma Sivassporluları, başkanımıza imada bulunmak, dil uzatmak ne haddinize!

serkan_ozcan58
10.02.2014, 21:54
sen mahcup olma başkanım biz arkandayız...

bumin58
10.02.2014, 22:22
Bundan 10 sene önce Sivassporun süper lige çıkacağını Dünya yıldızı Roberto Carlosun bu takımın hocası olacağını Real Madridde oynayan cicinhonun bu takımda oynayacağını Fenerbahçe klübü başkanı Aziz Yıldırımın Sivasa gelip bi balıkçıda yemek yiyip çay içeceğini rüyanda görsen inanırmıydın peki...

tamam Carlosun geleceğini hayal edemezdik te fener başkanı kim oluyor gelse ne olur gelmese ne olur, öyle bir yazmışın ki aziz yıldırım sanki çok büyük biri :)

işte Sivas taraftarının bir çoğu ne yazık ki senin gibi sen aziz yıldırımın sivasta balıkcıda yemek yemesini, ötekisi drgobanın sivasa gelmesini bir başkasında fernandesin sivasa gelmesini çok önemli bir olay olarak görür. oysa bunlar çok sıradan bir olay benim için Elazığın, antalyanın sivasa gelmesiyle gs,fb, ve bjk gelmesi aynı. Onları gözünde bu kadar büyütmenin nedeni kendini çok küçük görmendendir. işte bu yüzden biz o takımlara büyük takım demiyoruz, büyütülmüş takım diyoruz

58svs58
11.02.2014, 09:09
sen kimsin birader? başkana fener yenildi diye yaygara koparıyor diyecek kadar adi misin sen? bence sen bu lafları ediyorsan en büyük gs yalakası yalamasısın ? başkana dil uzatamka senin gibilerin haddine değil!

burada başkana laf diyen varmı. doğumusun batımısın nesin ben taraftarım deyipde fenercilik yapanlara diyorum. biz sadece fener maçlarında değil her maçta sivaslıyız taaaaa 1984 de gümüşhane zihnidoğansporu 5-0 yendiğimiz maçtan trabzon idmanocağını-erzurum palandökeni-yalısporu- erba-fatsayı sinop köyhizmetlerini anlat bana. ismail haksever zamanında maçlara girmek bedava iken ben para verip girdim. mesleğim gereği maçlara ücretsiz girme yetkim var bir sivaslı desinki bu adam maça biletsiz girdi ben ozaman sana hak verecem. git feneri yerinde destekle.
BAŞKANIN BAŞIMIZ ÜSTÜNDE YERİ VAR
sen kendi fenerciliğine başkanı katma. azda sivassporlu ol

58svs58
11.02.2014, 09:18
58svs58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

aziz yıldırım sivasta balık yediyse bende kadıköyde etlekmek yedim ne var bunda övünecek. Sivas MUHSİN YAZICIOĞLU gibi bir değeri yetiştirmiş. sen Aziz cilik apıyon. roberto carlos geldiyse kendi için geldi. Allah razı olsun. ama eğer diyorsanki ben eziğim bunlar bana çok bende bişey demem. Bizim sahamızda İbrahim TORAMANa yapılanların yüzde kaçıki bu maçta yapılanlar. Ya Erdal KESER'e yapılanlar İbrahim dağaşanada küfredilmedimi bu stadda. Rıza Çalınbay beşiktaş hocasıyken yapılanları unutmadık. ama Ümit ÖZAT'a bişey denmedi (doğrusuda bu denmemesi lazım) kendi değerlerimize sahip çıkalım. azizin kirli hesabı varsa bizde alet olmayalım. kurtuluş savaşında sivas lisesi tüm öğrencilerini şehit verdi hatırlatırım.

DOGU_BEY
12.02.2014, 14:24
burada başkana laf diyen varmı. doğumusun batımısın nesin ben taraftarım deyipde fenercilik yapanlara diyorum. biz sadece fener maçlarında değil her maçta sivaslıyız taaaaa 1984 de gümüşhane zihnidoğansporu 5-0 yendiğimiz maçtan trabzon idmanocağını-erzurum palandökeni-yalısporu- erba-fatsayı sinop köyhizmetlerini anlat bana. ismail haksever zamanında maçlara girmek bedava iken ben para verip girdim. mesleğim gereği maçlara ücretsiz girme yetkim var bir sivaslı desinki bu adam maça biletsiz girdi ben ozaman sana hak verecem. git feneri yerinde destekle.
BAŞKANIN BAŞIMIZ ÜSTÜNDE YERİ VAR
sen kendi fenerciliğine başkanı katma. azda sivassporlu ol

eğer ben fenerciysem senin mantığına göre sen de en büyük gs yalakasısın...yorumlarad verdiğin her örnekte fenerden dem vuruyorsun nedense ağzına gs - bjk lafını almıyorsun yıllardır sade fb değil gs bjk karşısında da haksızlığa uğradık neden GIKINIZ çıkmıyor? bizleri merak ediyorsanız açın kime ne yorum yapmışız okuyun ...burda gerçekleri söyleyenleri fbci şucu bucu diye suçlamayın...kimin neyin yalakası olduğunu urdaki herkes biliyor zaten emrak etme...

yigido_furkan
12.02.2014, 14:51
eğer ben fenerciysem senin mantığına göre sen de en büyük gs yalakasısın...yorumlarad verdiğin her örnekte fenerden dem vuruyorsun nedense ağzına gs - bjk lafını almıyorsun yıllardır sade fb değil gs bjk karşısında da haksızlığa uğradık neden GIKINIZ çıkmıyor? bizleri merak ediyorsanız açın kime ne yorum yapmışız okuyun ...burda gerçekleri söyleyenleri fbci şucu bucu diye suçlamayın...kimin neyin yalakası olduğunu urdaki herkes biliyor zaten emrak etme...

dogu bey sana sonuna kadar katılıyorum. gecen hafta svs58 nıcklı arkadas yonetımı elestırmıs neden fb trıbunun ucuz oldugunu ıstanbuldakı macta pahalı oldugunu soylemıstı. bnde kendı kale arkasındakı taraftarımıza nekadarsa fb trıbununde okadar olması gerektıgını yoksa federasyonun ceza verdıgını ıstanbuldakı mactada Sivas trıbunu 55tl kendı taraftarınada 55tl den bıletlerı sattıgını soyledıgımde bana fb yalakası dıyordu. gecen hafta yonetımı kotuluyordu bır galıbıyetle yonetıme eletırıyı bıraktı sımdı söyle boyle demeye basladı. bızım bunlar gıbı ıyı gun taraftarına ıhtıyacımız yok . gercek Sivassporlular kendını bellı edıyor zaten

bumin58
12.02.2014, 15:46
aziz yıldırım sivasta balık yediyse bende kadıköyde etlekmek yedim ne var bunda övünecek. .

Bu güzeldi gerçekten :)

yigidolar06
12.02.2014, 18:41
dogu bey sana sonuna kadar katılıyorum. gecen hafta svs58 nıcklı arkadas yonetımı elestırmıs neden fb trıbunun ucuz oldugunu ıstanbuldakı macta pahalı oldugunu soylemıstı. bnde kendı kale arkasındakı taraftarımıza nekadarsa fb trıbununde okadar olması gerektıgını yoksa federasyonun ceza verdıgını ıstanbuldakı mactada Sivas trıbunu 55tl kendı taraftarınada 55tl den bıletlerı sattıgını soyledıgımde bana fb yalakası dıyordu. gecen hafta yonetımı kotuluyordu bır galıbıyetle yonetıme eletırıyı bıraktı sımdı söyle boyle demeye basladı. bızım bunlar gıbı ıyı gun taraftarına ıhtıyacımız yok . gercek Sivassporlular kendını bellı edıyor zaten
Konyada kale arkası 3 tl kendi taraftarına, sivasspor taraftarına 10 tl bilgin olsun.

sıvaslıgenç
12.02.2014, 19:22
Konyada kale arkası 3 tl kendi taraftarına, sivasspor taraftarına 10 tl bilgin olsun.

Öyle birşey olursa klup ceza alir abicigim ya yanlisin var yada klüp ceza almistir.

hmufkvs
12.02.2014, 19:39
Bi tarafta gsliler bi tarafta fbliler! Çekilin Sivas'ın önünden ne halt ediyorsanız edin. fb maçında gsliler Sivas'lı kılığında fbye sövüyor, gs maçında fbliler Sivas'lı kılığında gsye sövüyor.

Yeter Allah belanızı versin.

Adam utanmadan üstünde Sivas forması maç öncesinde lig tvye konuşuyor diyor ki ben fenerliyim ama bugün Sivas kazanacak!!! yuh senin kalıbına be adam sen nasıl taraftarsın yazıklar olsun sizin gibi taraftara.

Vellhasıl bu memleket hakkaten sahipsiz arkadaşlar çok üzülüyorum ama gerçek bu.