Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben Sivas'ı Satın mı Aldım ?

burak58as553
09.02.2014, 23:53
"Benim yaptığım hadiselere şike deniyorsa, Türkiye'de şike yapmayan yoktur. Bizden başka herkes yapmıştır, biz yapmadık. Bugün üzüldüm. Uzun süredir deplasmanlara gelmiyordum. Sivas'a geldim. Başkan ve yöneticilerle diyaloğumuz vardı. Seyirci bağırıyor, 'Aziz Yıldırım şike yapsana' diye. Yahu ben Sivas'ı satın mı aldım. Siz bunu derseniz şikeyi yapan Sivas olur. Bu kadar mı mantıksız insanlarsınız. Siz maç mı sattınız. Tribünler bağırıyor. Ben kiminle yaptım? Sivas'la mı şike yaptım? Utanın ayıp. Bunun tam tersini söylemesi lazım. 'Helal olsun Aziz Yıldırım'a şike yapmadığını söylüyor ve bizi zan altında bırakmadığını söylüyor' demeleri lazım. Beyinlerinde tutulma mı var, ne var. Davada gözüken her takım o zaman bize satılmış olur. Biz hiç kimseyi satın alınmadık. Kendilerine hakaret ediyorlar farkında değiller.'' -Aziz Yıldırım

Okuyun beyinsiz herifler okuyun.Tüm Türkiye'ye bizi rezil ettiniz !!

58YIGIDO58
09.02.2014, 23:56
Aynen oyle rezil olduk ne yazikki keske boyle olmasaydi

dogan15
10.02.2014, 00:02
takımı desteklemeyı bılmeyen seyırcı var

yok yıgıdo gençlıkmış yok yenıcerıymışş

eurovision
10.02.2014, 00:28
krolar bizi rezil etti böyle olmamalıydı :mad:

GokhanTurna
10.02.2014, 00:51
Adam haklı ne yazık ki.

halterci
10.02.2014, 00:56
Yav kardeşim bu tezahüratı Trabzon Galatasaray yapsa anlarım ya size ne oluyor be kardeşim tüm Türkiye ye rezil ettiniz bizi

bahbaba58
10.02.2014, 01:19
SİVASLI yalakalar ortalığı karıştırdılar
Nasıl bu maçta Şenerbahçeye karşı Bizi destekleyen yalaka sahte SİVASLI olan yani Cinconu sekiztaşı düşünürek destekleyen oldular

Ve önümüzdeki haftalarda Nasıl bu maçta Bize rakip olan Sahte yalaka Sivaslılar
Cincon sekiztaş maçlarında ise bizim yanmızda oturacaklar Sırf şenerbahçenin çıkarlarını düşünmek için

Bugün Şike yapsana aziz yıldırım tezahuratı bir kaç belli bir yerden yapıldı bu bir hem tüm tribün Bağırsa ne yazar BİZ MECNUN BAŞKANIMIZA güveniyoruz
şenerbahçe sırf bizim maçla suçlanmıyor ki emenikeye teşvik gönderdiği iddasıyla suçlanıyor eskişehir ankaragücü ve bir çok maçla suçlanıyor

Ayrıca Lazlar YÜZDE YÜZ ŞİKECİNİN KRALIDIR
Ve şunu söylüm bugün sırf cincon sekiztaş adına sevinen yalaka SİVASLILAR
merak etmeyin SİZEDE SIRA GELECEK
BU TAKIMIN GERÇEK SAHİPLERİ TEK TAKIM TUTAN SİVASSPORLULARDIR

ihtiyar yiğido
10.02.2014, 01:20
Taraftar olarak örnek gösterilirken,maalesef tenkit ettiğimiz taraftar türüne benzemeye başladık. ( Anadolu terbiyesine göre davrananlar hariç )

yigido yakup
10.02.2014, 01:48
Adam hakli abi

icimizdeki Satilmis köpekler bizi tüm türkiyeye rezil ettiler.

Bize ne olduysa bizden oldu.

onurcngr
10.02.2014, 05:34
Sizin yaptiginiz tezahurata... Baska zaman ayaga kalk bagir desen otur otur otur bagirma derler boyle aptalca kendini rezil edercesine bagirilir mi? Boyle taraftar olmaz olsun beyinsizler.

58sinan58
10.02.2014, 07:55
Beyinlerinde tutulma mı var, ne var. demiş aziz yıldırım

bence beyinlerinde tutulma yok çünkü onlarda beyin yok olsaydı zaten bizi cümle aleme rezil etmezlerdi

muspol58
10.02.2014, 08:15
Tarihe imza atan galibiyetimize gölge düşüren bu tezahürattan dolayı utanıyorum,derhal o taraftar grubu tesbit edilip ömür boyu stada değil stadın çevresine bile yaklaştırılmamalılar

onur0634
10.02.2014, 08:37
2 devrenin ilk maçında kayseri kümeye diğer bağırdınız tm kayseriyle aramızda rekabet var diye doğal karşılıyalım daha sonra gittiniz bu ligde her kesimin takdirini kazanan emeği alın teriyle şikesiz şahibesiz mütevazi kadrosyla mücadele eden akhisar bld gençlik spor klübüne de akhisar kümeye diye bağırdınız.Ya arkadaşlar sizin akhisarla ne alıp veremediğiniz var ne yapmaya çalışıyorsunuz son olarakta aziz yıldırım lehine yapılan tezahuratlada bizleri tüm türkiyeye rezil ettiniz ne deyim bu bizim alınyazımız olsa gerek...

Ahwettt
10.02.2014, 08:38
Yazık hemde çok yazık kendini bilmez bir kaç kişi ne söylediğini bilmeden güya tezahurat yapıyorlar.Hem beleş maça gelirler hemde Sivassporumuzun adına leke sürdürler. Ne yapmak istiyorlar anlamıyorum.Şu anda bütün basın Sivassporun galibiyetinden başarısından çok Aziz Yıldırımın söylemlerini konuşuyorlar. Bu halleri ile Tarabzonunun yada Galatasarayın söylemlerini söylediklerinin farkında değillermi.

Abdullah DuMaN
10.02.2014, 08:39
böyle taraftarların faydasından çok zararı oluyor buna destek değil köstek denir.

Mete209
10.02.2014, 08:54
Bu şekilde tezahürat çok kötü ve çirkin olmuş!

58_SEMİH_58
10.02.2014, 08:58
'Aziz Yıldırım haklı beyler' cümlesini yazmamıza neden olan herkesin Allah evine ateşler salsın!

cengo64
10.02.2014, 09:54
Bu cahillik,bu zeka geriliği,bu goygoyculuk olmasa bu ülke bu halde olur mu zaten.Biz buyuz maalesef.Maalesef aklı başında olanların utanması onların daha baskın olduğu bir ülkede yaşadığımız gerçeğini değiştirmiyor.

chatlaq
10.02.2014, 10:04
Teşekkürler güzel bir galibiyeti golgelediginiz için. Aynen devam edin

DOGU_BEY
10.02.2014, 10:07
eee bu kadar MAL gibi bilinçsizce hareket edersen aziz yıldırım gibi bir tipten bu lafları yersin ve ne yazık ki aziz haklı...aferin size bu yaftayı da bütün camiaya, bütün şehre yapıştırdınız...harika şehir milliyetçileri sizi(!)...

''Samed58''
10.02.2014, 10:16
Stadda bunu bagranlar sivasspor degiller bence kesin gs ve bjk taraftaridir

yorumyapıyombenya
10.02.2014, 10:22
Adam haklı, şerfyoksunu kişiler yüzünden bu adam dan laf yedik

Harput0658
10.02.2014, 10:36
Stadda bunu bagranlar sivasspor degiller bence kesin gs ve bjk taraftaridir

İçlerinde mutlaka GS BJK taraftarı vardır ama bizde de çok var o tiplerden. Ben istanbulda her maça gidiyorum. Sağa sola sataşan küfür eden hareket çekenler oluyor içlerinde Sivastan Gelenlerde oluyor bazen. Uyarıyoruz "arkadaşım yapma maçını izle tesahüratını yap. Niye küfür ediyosun hareket çekiyosun" diyoruz ama anlayan kim. Haksız biz oluyoruz. Neymiş vay efendim biz tırsakmışız. onlar bize hareket çekip küfür ediyorlarmış biz niye karşılık vermeyecekmişiz.

metee58
10.02.2014, 10:51
Valla adam sonuna kadar haklı o bağıranlar kendini biliyodur gelmeyin abi maca zarar vereceksen rezil edecksen gelme

bumin58
10.02.2014, 11:15
Ulan ....... aziz neden uzun zamandır dışsahalara gitmiyordun da bu karşılaşmaya geldin. Utanmadan yöneticilerle ilişkimiz vardı diyor. Taraftarın bu söylemine katılmasamda bu bizim için olumlu oldu bir daha Sivası kendisine yakın görüp gelemez gidiyorsa tüm dış sahalara gider bizede gelir . başka yere gidemeyip neden Sivasa geliyorsun .....

Del Piero
10.02.2014, 11:43
Ulan geri zekalılar yüzünden azize haklı diyoruz ve bütün Türkiyeye rezil oluyoruz, şimdi çıkarlar bunu biz yapmadık derler araya gs bjk ts taraftarlari yaptı derler ulan onları susturamiyorsaniz eğer sizin gibi grubun ben... senin gibi tribun liderinin taa ... Resmen sivasspora bomba atıyorlar sizin lazlardan ne farkınız var onlar dusman belli ya siz hainmisiniz lan bunu yapanlar gerçekten hain ve en büyük sivasspor düşmanı

karşıyakalı
10.02.2014, 11:48
sivasspor başkan haricinde yeniden bi yapılanmaya gitmelidir taraftar ve yönetim olarak her şey gözden geçirilmelidir.anlayan anlar ne demek istediğimi

DOGU_BEY
10.02.2014, 13:11
azizin şu lafını da bize yedirdiler ya helal oslun onlara...Mecnun başkanı CAN DAMARINDAN vurdular hem de bizim içimzideki sözde Sivasspor sevdalıları(!)...

HababamHa
10.02.2014, 13:32
Aziz yıldırıma yapılan yanlışta, Aziz yıldırımında her zaman yaptığını yine tekrarlayıp soyunma odasına inince hakem odasının kapısında hakeme ağzına geleni söylemeside yanlış.

34yigido34
10.02.2014, 17:16
arkdaş bizim taraftarlar bi kendini geliştiremediler istanbulda gs maçına gittim bizim taraftar gs taraftarına 6 yapıyo yok küfür ediyo hakaret ediyorlar durduk yere kendi kendimize küfür ettiriyorlar artık birşeylerin degişme zamanı geldi

eyupkocak
10.02.2014, 17:31
Bu tezahürati yapanlarin kafalarinin hadiselere basmadiğıni düşünuyorum ... Ne akla
Boyle bağirir ki bir insan anlamayadim mantiksizligin daniskasi Aziz şike yaptiysa kime yapti şkeyi Lütfen mantikli olalim biraz... Sivasspor camiasini küçük düşürmekten başka bisey degil k...i bu

favori58
10.02.2014, 17:41
Bu taraftar eleştirildiği zaman eleştirenler haksızmıymış. bilinç yok,birlik beraberlik yok,herkes ayrı telden çalıyor.

maalesef Türkiyeye kendi kendimizi rezil ettik

ROMANTİK KATİL
10.02.2014, 17:42
Sike yapsana diye bagıran insanlar (pardon özür dilerim İnsan kelimesini kullandıgım için) ne oldugu belli olmayan ucubeler o sözleri aslında Mecnun baskana yaptıklarının farkında bile degiller. Onlara baskanın sözünü hatırlatmak lazım '' MAC SATAN NAMUSUNU SATAR ''. Böyle dallamalar artık gelmesin trübüne kardan cok zararları var.

elbeylii
10.02.2014, 18:24
[QUOTE=bumin58;898128]Ulan şe..siz aziz neden uzun zamandır dışsahalara gitmiyordun da bu karşılaşmaya geldin. Utanmadan yöneticilerle ilişkimiz vardı diyor. Taraftarın bu söylemine katılmasamda bu bizim için olumlu oldu bir daha Sivası kendisine yakın görüp gelemez gidiyorsa tüm dış sahalara gider bizede gelir . başka yere gidemeyip neden Sivasa geliyorsun .....

okuyun hak verin sen taraftarına konuş aziz gelir galiba biri sensin

bumin58
10.02.2014, 21:00
[QUOTE=bumin58;898128]Ulan şe..siz aziz neden uzun zamandır dışsahalara gitmiyordun da bu karşılaşmaya geldin. Utanmadan yöneticilerle ilişkimiz vardı diyor. Taraftarın bu söylemine katılmasamda bu bizim için olumlu oldu bir daha Sivası kendisine yakın görüp gelemez gidiyorsa tüm dış sahalara gider bizede gelir . başka yere gidemeyip neden Sivasa geliyorsun .....

okuyun hak verin sen taraftarına konuş aziz gelir galiba biri sensin

Ne yazdın gardaş açık yaz

kağanhan58
10.02.2014, 21:08
hiç maça gelmeyen adamlar büyük takımların maçlarında stada geliyorlar. bu yüzden büyük maçları stadda izlemeyi pek sevmiyorum.görün haftaya bunun yarısı bile olmayacak.geliyorsan her hafta gelde taraftarlığınızı görelim

izmirliyigido
10.02.2014, 21:13
Bu olay ile içimizde ki sahte Sivas'lılar, içimizde ki 3 İstanbul sevdalıları kendilerini belli ettikleri gibi bizi de cümle aleme rezil ettiler !.. Sizin yapacağınız tezahüratın içine de, sizin beyninize de, ne diyeyim yahu bilemiyorum ki? Ayıptır yav, zaten tezahürat yapmayı bilmiyorsunuz, zaten tribün yapmayı bilmiyorsunuz, birde kalkmış lafın sonu nereye gideceğini bilmeden saçma sapan tezahüratla adımızı iyice lekelediniz. Yazıklar olsun size.

Çıkmayın bir daha o tribüne !.. Zaten bir avuçsunuz, zaten birlik beraberlik, kardeşlik ne demek bilmiyorsunuz gelmeyin bir daha tribünlere. Sivasspor birşey kaybetmez 300 kişi gelmeyince. Hiç olmazsa yaptığınız bu tür çirkin tezahüratlarla itibarımız kaybolmaz.

Siz ancak hakeme küfür edilirken, rakip takımı kümeye yollarken, rakip taraftara küfür edilirken birlik oluyorsunuz. Başka hiçbir zaman grupların güzel bir tezahüratta birleştiğini görmedik.

Bunları yazarkende zannetmeyin ki, Fener'i desteklediğim için yazıyorum. Bırakın ne güzel yenmişiz adi bir takımı, tadını, keyfini çıkartalım. Bütün Türkiye bizi galibiyetten dolayı konuşacakken, bir kaç çapulcunun yüzünden sosyal medya bu saçma sapan tezahüratla sallanıyor. Beş paralık ettiniz bizi. Adam olmadan dönmeyin tribünlere !.. Alayınız.. Tayfanız, lideriniz, abileriniz, hepiniz..

.

34yigido34
10.02.2014, 21:52
taraftar grupların yaptıgı bu saçma tezaruhattan sonra galibiyete bile sevinemedim

fark58
10.02.2014, 22:53
Bu şike mevzusunun iyice suyu çıktı, mağlubiyetlerinizi unutturmak için ya da şampiyonluğu kaybetme korkusuyla mağdur edebiyatı yapmayın artık...

58svs58
11.02.2014, 08:35
Bu şike mevzusunun iyice suyu çıktı, mağlubiyetlerinizi unutturmak için ya da şampiyonluğu kaybetme korkusuyla mağdur edebiyatı yapmayın artık...

lafın özü bu mağdur edebiyatı ve yenilmişlik ezikliği

34MUAMMER58
11.02.2014, 09:06
İNSAN konuştuğu lafın nereye gideceğini bilmeli,bu tezahüratların sivasspor taraftar grupları tarafından yapıldığına inanmak istemiyorum,içinizdeki büyütülmüş takım sempatizanlığını bırakın ,başkanında dediği gibi 4 eylül stadı birilerilerinin it takımı yalakçılarının sivasspor üzerinden hesaplaştıkları yer değildir olmamalıdırda ,sivaslı sivassporu tutar

Dua
11.02.2014, 09:08
BU konuyu uzatmanin hicbir faydasi yok.
Lütfen kapatin gitsin.

hasantuan
11.02.2014, 09:29
kardeşim ne şikeymiş beee... 3 yıldır çözülemedi.. varsa şike ve yapıldıysa bizde dahil başkan şike yapan namusunu satar dedikten sonra ben inanmıyorum sivassporumuzn şike yaptığına)düşürün bi alt lige kardeşim... lig tvnin yayın gelirleri, aziz denen adamın yok ligden çekerim takımı hikayelerini dinlemekten bıktık artık... bi arkadaşın bahsettiği üzere yenilginn verdiği hazımsızlık diyorum ben bunaa.. hakeme sallayanlar neden hakem odasına gittiler acaba.. bunu sorgulamalı önce... 100 yıldır Anadoludan puanları çalarken 3 büyütülmüşler neredeydiniz sizzz.. şimdi böyle olunca mı adalet istiyrsunuz... elle kolla atılan golleri mi söyleyeyim kendini atıp alınan penaltıları mı yoksa koridorlarda dolaşan bavul dolusu paraları mı.. hepiniz aynısınız... ve son söz.. SENİN NE GÜCÜN NE DE PARAN SİVASI SATIN ALMAYA YETMEZ beyefendi....

migroArmis
11.02.2014, 22:35
Bizim en sevmeiğmiz b jimnastıktır....Lakin b jımnastıkın taraftarı adamdır rajon bilir...Bu sitede azız denen kısılıksızın söylemını fenerbahce denen takımı dınleyeceğime b jımnastıkle kavga etmeyı tercıh ederım

stain
12.02.2014, 09:08
kuşbeyinliler kuyuya taş attı türkiyeye rezil olduk

hamsilere hakaret ederdik artık etmeyeceğim bizimkiler çok daha beyinsiz yazıklar olsun :mad:

Poyrazcan
12.02.2014, 09:18
O şekilde bağıranlar Sivas'ta doğmuş olabilirler, benim nazarımda; ne Sivaslı, ne de Sivasspor'ludrlar!
Tek kelime ile CEHALET diye buna denilir!

kızıldağ
12.02.2014, 10:58
bir atasözü akılsız dostun olacagına akıllı düşmanın olsun aziz lafı koydu takım önde maçı almışsın zevkini cıkarsana be dalkavuk bizde ilkdefa stat bu kadar dolmuş diye sevindik feneri yenmişiz sevinemiyoruz gündem verilmeyen penaltı seyircinin misafire hakareti yuh yani

DOGU_BEY
12.02.2014, 13:06
Bizim en sevmeiğmiz b jimnastıktır....Lakin b jımnastıkın taraftarı adamdır rajon bilir...Bu sitede azız denen kısılıksızın söylemını fenerbahce denen takımı dınleyeceğime b jımnastıkle kavga etmeyı tercıh ederım

mesele azizin söylemi değil, lafın ucunun mecnun başkana dolayısıyla da Sivasspora dokunmasıdır...siz de bunu anlamıyorsanız gidin jimnastikçilerle şunla bunla muhabbet edin...

yigidolar06
12.02.2014, 17:22
Çocukken Süleyman Demirel Sivasa mitinge geliyor, Bizde okuldan çıkmışız dış sahanın orda antraman izliyoruz büyüklerimizden bir kaçı dediki.????

ankastre
13.02.2014, 09:39
Bu olay ile içimizde ki sahte Sivas'lılar, içimizde ki 3 İstanbul sevdalıları kendilerini belli ettikleri gibi bizi de cümle aleme rezil ettiler !.. Sizin yapacağınız tezahüratın içine de, sizin beyninize de, ne diyeyim yahu bilemiyorum ki? Ayıptır yav, zaten tezahürat yapmayı bilmiyorsunuz, zaten tribün yapmayı bilmiyorsunuz, birde kalkmış lafın sonu nereye gideceğini bilmeden saçma sapan tezahüratla adımızı iyice lekelediniz. Yazıklar olsun size.

Çıkmayın bir daha o tribüne !.. Zaten bir avuçsunuz, zaten birlik beraberlik, kardeşlik ne demek bilmiyorsunuz gelmeyin bir daha tribünlere. Sivasspor birşey kaybetmez 300 kişi gelmeyince. Hiç olmazsa yaptığınız bu tür çirkin tezahüratlarla itibarımız kaybolmaz.

Siz ancak hakeme küfür edilirken, rakip takımı kümeye yollarken, rakip taraftara küfür edilirken birlik oluyorsunuz. Başka hiçbir zaman grupların güzel bir tezahüratta birleştiğini görmedik.

Bunları yazarkende zannetmeyin ki, Fener'i desteklediğim için yazıyorum. Bırakın ne güzel yenmişiz adi bir takımı, tadını, keyfini çıkartalım. Bütün Türkiye bizi galibiyetten dolayı konuşacakken, bir kaç çapulcunun yüzünden sosyal medya bu saçma sapan tezahüratla sallanıyor. Beş paralık ettiniz bizi. Adam olmadan dönmeyin tribünlere !.. Alayınız.. Tayfanız, lideriniz, abileriniz, hepiniz..

.

hay ağzına gurban oluyum gardaş la. daha başka sözmü olur bunun üstüne.
sivassporumuzun galbiyetini yaşıyamadık bunu yapanların allah belasını versin diyecem gurunun yanında yaşda yanacak.
dah alamyın bu beleşçileri stada olsun bitsin. bahsen ne haltlar garıştırmışlar yok karaborsa misafir takım bileti satmak yok beleş verilen otobüslerde otobüs parası toplamak neler neler. bunu yapanları defedin aranızdan gitsinler gelmesinler stada daha ey olur.

gogohan
13.02.2014, 11:26

.

Ağzına sağlık izmirliyigido. Söylenmesi gereken herşeyi söylemişin. Daha ne denebilirki.

Altına imza atılır bir yorum olmuş. Tebrikler.

58svs58
13.02.2014, 13:08
kardeşim ne şikeymiş beee... 3 yıldır çözülemedi.. varsa şike ve yapıldıysa bizde dahil başkan şike yapan namusunu satar dedikten sonra ben inanmıyorum sivassporumuzn şike yaptığına)düşürün bi alt lige kardeşim... lig tvnin yayın gelirleri, aziz denen adamın yok ligden çekerim takımı hikayelerini dinlemekten bıktık artık... bi arkadaşın bahsettiği üzere yenilginn verdiği hazımsızlık diyorum ben bunaa.. hakeme sallayanlar neden hakem odasına gittiler acaba.. bunu sorgulamalı önce... 100 yıldır Anadoludan puanları çalarken 3 büyütülmüşler neredeydiniz sizzz.. şimdi böyle olunca mı adalet istiyrsunuz... elle kolla atılan golleri mi söyleyeyim kendini atıp alınan penaltıları mı yoksa koridorlarda dolaşan bavul dolusu paraları mı.. hepiniz aynısınız... ve son söz.. SENİN NE GÜCÜN NE DE PARAN SİVASI SATIN ALMAYA YETMEZ beyefendi....

kardeş sivası uysal koyun gibi gütmek istiyorlar. sonuna kadar sivas. bu fener başkanınınki yenilmişlik olmanın verdiği eziklikle yapılan konuşma

atabey58
13.02.2014, 14:49
bilinçsiz taraftar gruplarını stada ücretsiz alınırsa olacağı buydu. kimi bileti alıp satıyor, kimi ne tezahüratı yaptını, yaptığı tezahüratın nereye gittiğini bilmiyorlar işte bu kadar bilinçsiz taraftar grupları

Suat
13.02.2014, 20:58
büyük takım olmanın ve başarılı olmanın yolu,bilinçli ve ateşli taraftar olunca gerçekleşmektedir.

migroArmis
13.02.2014, 22:35
mesele azizin söylemi değil, lafın ucunun mecnun başkana dolayısıyla da Sivasspora dokunmasıdır...siz de bunu anlamıyorsanız gidin jimnastikçilerle şunla bunla muhabbet edin...

Kimlerle nerede sohbet edeceğimi çok iyi bilirim kardeşim...Şunla bununlada işimiz olmaz zaten..Ben azizide çok iyi tanıdım yıllardır Sivassporun sevgli başkanınıda...Herkesin düşüncesi başkadır ve bana görede Sayın Mecnun ODYAKMAZ suçsuzdur...Ama aziz denen kişini yaptıklarını fb yi sürüklediği yeri değil Türkiye tüm avrupa gördü...Tff de ile azizi kurtarsınlar diye birilerini başkan yaptılar ...Dünyadaki Futbolun patronları bunların yapamadıklarını yaptı şikelerini teyit etti...Şimdi bu kadar ayan beyan uygunsuz işler yapacaksın birde milletin önüne çıkıp Ben Sivası satınmı aldım diyeceksin..Bende bu adamı dinleyeceğim..Kendisi değilmiydi biz bu işlerin masada kazanıldığı öğrendik diyen...Haa lafın ucu Sivassporun sayın başkanna Sivasada gidemez zaten..Herkes kendini bir şekilde kanıtladı...İsteyen dinler isteyen dinlemez biz tarafımızı seçmişiz ..

58svs58
14.02.2014, 07:17
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Kimlerle nerede sohbet edeceğimi çok iyi bilirim kardeşim...Şunla bununlada işimiz olmaz zaten..Ben azizide çok iyi tanıdım yıllardır Sivassporun sevgli başkanınıda...Herkesin düşüncesi başkadır ve bana görede Sayın Mecnun ODYAKMAZ suçsuzdur...Ama aziz denen kişini yaptıklarını fb yi sürüklediği yeri değil Türkiye tüm avrupa gördü...Tff de ile azizi kurtarsınlar diye birilerini başkan yaptılar ...Dünyadaki Futbolun patronları bunların yapamadıklarını yaptı şikelerini teyit etti...Şimdi bu kadar ayan beyan uygunsuz işler yapacaksın birde milletin önüne çıkıp Ben Sivası satınmı aldım diyeceksin..Bende bu adamı dinleyeceğim..Kendisi değilmiydi biz bu işlerin masada kazanıldığı öğrendik diyen...Haa lafın ucu Sivassporun sayın başkanna Sivasada gidemez zaten..Herkes kendini bir şekilde kanıtladı...İsteyen dinler isteyen dinlemez biz tarafımızı seçmişiz ..

kardeş bu doğu denilen adamın aşkı sivasspor değil fener aşkı. banada diyorki sen neden bjk ya gs ye küfretmiyon. sanki ben fb ye küfrettimde. ben fb ile sivassporun sanki ortakmış gibi yansıtılmasına kızıyorum.

DOGU_BEY
14.02.2014, 12:08

kardeş bu doğu denilen adamın aşkı sivasspor değil fener aşkı. banada diyorki sen neden bjk ya gs ye küfretmiyon. sanki ben fb ye küfrettimde. ben fb ile sivassporun sanki ortakmış gibi yansıtılmasına kızıyorum.

bir daha benimle ilgili yorumlara alıntı yapıp alakalı alakasız yorum yapma..gs bjkye küfür et mi diyorum lafı kıvırma gs veya bjkye neden çıkıp 2 kelam etmiyorsun diyorum...zaten senin gibiler tuttuğu öteki büyütülmüş takımın faydasına bir durum olunca bu sitede ortaya çıkıp cirit atıyorsunuz..asıl senin aşkın gs çünkü lafı yiyip cevap verecek bişey bulamayınca hala feneri şunu bunu bahane ederek yorum yazıyorsun...şu söz bazı insanlar için ne kadar da doğru:

HER İNSAN KENDİNE YAKIŞANI YAPAR, ÇÜNKÜ KALİTE ASLA TESADÜF DEĞİLDİR...

migroArmis
14.02.2014, 17:50

Hayır kardeşim düşüncende yanılıyorsun...DOGU_BEY Nicli kardeşimizi uzun zamandır tanırım...Sandığınız gibi ist takımları ile işi olmayacağı gibi bana göre müemmel bir Sivasspor taraftarıdır...Buradaki özellikle transfer konusunda her yıl yaptığı çalışmalar takdire şayandır...Bizler fikir alışverişi yaparız..Elbet her paylaşılan her kişi ile aynı fikirde olmaz olamaz...DOGU_BEY uslubuyla çalışmalarıyla duruşuyla sitedei olmazssa olmaz diyebileceğimiz yerini çoktan almıştır...

MOS-BY-58
14.02.2014, 20:24
Hayır kardeşim düşüncende yanılıyorsun...DOGU_BEY Nicli kardeşimizi uzun zamandır tanırım...Sandığınız gibi ist takımları ile işi olmayacağı gibi bana göre müemmel bir Sivasspor taraftarıdır...Buradaki özellikle transfer konusunda her yıl yaptığı çalışmalar takdire şayandır...Bizler fikir alışverişi yaparız..Elbet her paylaşılan her kişi ile aynı fikirde olmaz olamaz...DOGU_BEY uslubuyla çalışmalarıyla duruşuyla sitedei olmazssa olmaz diyebileceğimiz yerini çoktan almıştır...

Seviyeyi düsürmediginiz icin bravo. Ayri fikirlerde olmanin illa düsman olmak anlamina gelmedigini göstermeniz önemli. Insallah birileri bunu kavrayabilir ve hemen git de X takimin sayfasinda yaz saplantisindan kurtulabilir.

DOGU_BEY
14.02.2014, 21:40

teşekkür ederim, size karşı git o sitede muhabbet et derken amaç kötü niyet değildi, ama üslup hatalıydı bu yüzden siz de kusura bakmayın..belki de asıl sebep art niyetlilerin saldırıları ve iftiraları nedeniyle öfkenin size yansımasıydı...yoksa sizin duruş ve tarzınızı dazaten bizler biliyoruz...umarım sizin dışarıdan tarafsız verdiğiniz bu güzel cevap birilerine ders olmuştur...

hiko58
15.02.2014, 09:23
sadece şunu söylemek istiyorum. satılmış birilerinin kayığına binmiş geri zekalı ş........ sivaslı müsvettesi bir gurup kucaktan kucağa gezen o adi gurup sivasın itibarını sivasın haysiyetini zedelemiştir. kucaklara oturup üç beş kuruşa sivası satan bu ş...... bir daha statta görmek istemiyoruz.

yönetimdende rica ediyoruz. bu ş.......... bellidir. benim başkanımı zora sokacak onurunu kıracak hiç bir eylem bu statta yapılamaz. yapılmamalıdır.

en kısa zamanda bu insanlar dışlanmalı görüldükleri yerde yüzlerine tükürülmelidir. her şey sivaspor içindir.

chatlaq
15.02.2014, 15:45
Artık bu konu kabak tadı verdi. Uzatmaya gerek yok

fark58
15.02.2014, 17:51
Ya kapatın artık şu saçma konuyu. Aziz'in kuyruk acısını sürekli görmek zorunda mıyız bizler. Yöneticilerden ricam bu konuları artık kapatmaları.

sebasteia
15.02.2014, 20:59
aksine bu konu kapanmamalı, hep açık kalmalı! kendilerini sivasspor taraftarı olarak gösteren bir grup rezilin, kendi başkanlarını nasıl elaleme karşı rezil ettiği, kendi onurlarını nasıl ayaklar altına aldıkları unutulmamalı. ibretlik bir olaydır bu yaşadığımız. bir grup geri zekalı hem sivas'ın hem sivasspor'un hem başkanımızın onurunun ayaklar altına alınmasına sebep oldu, kaybeden sivas oldu!

bu olay unutulmamalı! bir daha aynı halt işlenmesin diye!

Rasimsivasli
16.02.2014, 04:11
gardaslar şike şike yapsana diyen kendisinin taraftaridir yenildi icine sigmadi sacmaladi yine ortaligi karistirmaya bakiyor aziz veledi :)

34MUAMMER58
16.02.2014, 11:36
aziz yıldırıma şike yapsana diye bağıranların gerçek sivaslı ve sivasspor taraftarı olduğuna inanmıyorum,bunu içinden diğer büyütülmüş takımları tutan yalakçılar ile yenilgiyi hazmedemeyen sahte sivassporlu gerçek fbli yalakalar bağırmıştır,trabzonlu taraftarların sivasspor taraftarı arasına sızıp bağırmadıklarını kim biliyor ?,3 5 zibidinin böyle salakça bağırmasını sivasspor taraftarına mall etmemek lazım ,zaten bu şehrin başına ne geliyorsa hep bu 3 5 karaktersiz yüzünden geliyor, buda bu şehrin kaderi olsa gerek

sivasliavizeci
16.02.2014, 14:31
adam sonuna kadar haklı hem haksız olsa ne çıkarki bu sloganlar maç sloganımıdır önce onu bilmek gerek sonra sen kim oluyorsunda hala kanıtlanmamış bir olay için bu şekilde bagırma hakkını kendinde buluyorsun.herşeyden öte bizim misafir perverligimiz nerde kaldı.en sorunsuz en olaysız futbol olarak en zoe deplasmana bir yeni sıfat eklediniz en cahil deplasman yazıklar olsun bu cahil insanlara ve bunlara kumanda eden iş bilmez liderlerine

eurovision
16.02.2014, 17:52
artık bu konu kilitlense nasıl olur malesef bazı krolar ve deyyus medya galibiyetimize gölge düşürdü HEPSİNİNDE ALLAH BELASINI VERSİN mecnun başkan eskiden fb yönetiminde olabilir ancak sivassporumuzun fenerbahçenin 2.takımı anlamına gelmez

mertsivasli58
16.02.2014, 21:22
Ulan ......... sen istesende sivasi satin alamazsin. bu konuda artik SIKTI ve güzelim sivassporumuz dururken ne oluyoruzda bu ........ konu yapip gündemde tutuyoruz anlamis degilimki

58svs58
17.02.2014, 07:17
adam yenilince yaygarayı koprattı. bu hafta kasımpaşayı hakemle yendiler. olay bu

ali 58
17.02.2014, 10:39

Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

ali 58
17.02.2014, 10:42

Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

mishka
17.02.2014, 10:44
Bizim Sivassporumuz 47 yıldır ayakta ne sana ne de bana muhtaç .

ali 58
17.02.2014, 10:47

58CeZa58
17.02.2014, 10:55
taraftar grublari bi beraber grub haline gelse daha mantikli olur
ara sira maclardada görüyorum 2-3 taraftar grublarini, hepsi bi baska tezahürat yapiyor.
tabi herkez zamaninda bi grub acmis simdi kimse grubunu birakip baska gruba girmek istemez ama sivasspor icin bi büyük grub daha iyi olur

burak58as553
17.02.2014, 18:56
taraftar grublari bi beraber grub haline gelse daha mantikli olur
ara sira maclardada görüyorum 2-3 taraftar grublarini, hepsi bi baska tezahürat yapiyor.
tabi herkez zamaninda bi grub acmis simdi kimse grubunu birakip baska gruba girmek istemez ama sivasspor icin bi büyük grub daha iyi olur

Sorsan Sivasspor'un menfaatleri için buradayız derler ama destek olmaktan çok zarar verirler her maç küfür etmekten tezahürat yapılmıyor

eurovision
17.02.2014, 21:38
sitenin moderatörleri ne hikmetse güzel konuları kilitliyor ama bu konu hâla duruyor