Orijinalini görmek için tıklayınız : Ortak Basın Bildirisi

YiğidoGençlik
10.02.2014, 12:55
YİĞİDO GENÇLİK ve 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ’İNDEN KAMUOYUNA DUYURU

Pazar günü oynadığımız ve takımımızın 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan Fenerbahçe maçı sonrası Fenerbahçe Kulübü Başkanı sayın Aziz Yıldırımın demeçlerini üzüntüyle dinledik.

Maç esnasında yapılan bu olumsuz tezahüratın bazı kesimlerce 1967 Genç Taraftar Derneği ve Yiğido Gençlik taraftar grubuna mal edilmesi durumu görülmektedir. Sivasspor – Fenerbahçe maçı olması hasabiyle diğer illerden şehrimize maçı izlemek üzere çok sayıda seyirci gelmiştir. Maraton tribünde ve diğer tribünlerde meydana gelen tezahüratın kaynağını bilmemekle birlikte bu tezahürata diğer taraftarlarımız ve bizim içimizde bulunan yaşları 18-20 arasındaki bazı taraftar arkadaşların da topluluk psikolojisiyle iştirak ettiğini gördük. Tezahürat başladığında tezahüratın sonlandırılması için çok çaba harcamamıza rağmen bu tezahürata engel olunamadı. Öncelikle bu tezahüratın provokasyon amaçlı bazı kişiler tarafından yapıldığı düşünmekteyiz. Bu tarz tezahüratları yapan takım taraftarlarını da iyi bilmekteyiz. Bu yapılan tezahüratın 1967 Genç Taraftar derneği, Yiğido Gençlik taraftar grubu ve büyük Sivasspor taraftarına mal edilmesini istemiyoruz. Bu tezahüratı yapan Sivasspor taraftarını zan altında bırakan insanları da kınıyoruz. 3 İstanbul takımı ve Trabzonsporun aralarında olan rekabet Sivassporumuzu ve Sivasspor taraftarını hiç ilgilendirmemektedir. Biz bundan sonra da Kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz ve Sivassporun yanında destekçi olmaya devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyrulur…

DOGU_BEY
10.02.2014, 13:01
geçin bu masalları ben maratonaydım gözümle gördüm o liderleri dahil herkes teazhürat yapıyordu...hadi ben yanlış gördüm diyelim..peki siz nasıl grupsunuz da o tipleri susturamıyorsunuz, sizin gibi büyük(!) taraftar gruplarının önüne geçebiliyorlar ve gruplardakileri bile o tezahürata dahil ediyorlar? bunu yapan 3-5 kişi olsa size hak vereceğim ama tezahürat gruplardan başlayıp önce bütün maratona sonra kale arkaları ve stada yayıldı...ve hepinize bravo bu bilinçsiz tezahüratla adam gibi adam MECNUN BAŞKAN'ı mahcup ettiniz hatta can damarından vurdunuz! maç içindeki olur olmaz sırf küfür edelim de ne olursa olsun mantığındaki tezahüratlarınızı hiç söylemiyorum bile! sayenizde aziz gibi birinden '' o zaman ben mi sizi satın aldım? '' damgası yedik! eserinizle gurur duyun, sayenizde şu güzel galibiyet bile gölgede kaldı!!!

yorumyapıyombenya
10.02.2014, 13:05
Sizin bağırdığınızı herkes duydu ve gördü geçin bunları tüm şehri rezil ettiniz.

58 Amsterdam 58
10.02.2014, 13:08
geçin bu masalları ben maratonaydım gözümle gördüm o liderleri dahil herkes teazhürat yapıyordu...hadi ben yanlış gördüm diyelim..peki siz nasıl grupsunuz da o tipleri susturamıyorsunuz, sizin gibi büyük(!) taraftar gruplarının önüne geçebiliyorlar ve gruplardakileri bile o tezahürata dahil ediyorlar? bunu yapan 3-5 kişi olsa size hak vereceğim ama tezahürat gruplardan başlayıp önce bütün maratona sonra kale arkaları ve stada yayıldı...ve hepinize bravo bu bilinçsiz tezahüratla adam gibi adam MECNUN BAŞKAN'ı mahcup ettiniz hatta can damarından vurdunuz! maç içindeki olur olmaz sırf küfür edelim de ne olursa olsun mantığındaki tezahüratlarınızı hiç söylemiyorum bile! sayenizde aziz gibi birinden '' o zaman ben mi sizi satın aldım? '' damgası yedik! eserinizle gurur duyun, sayenizde şu güzel galibiyet bile gölgede kaldı!!!

Cok haklisiniz dogu bey, ozaman bunlarin liderleri herkesi susturmali diye dusunuyorum.
Mademki susturamiyor ozaman lider olmasin

58fatihcan
10.02.2014, 13:12
Maratonda ve kale arkasında olanların daha sağlıklı bilgiler vereceğini düşünüyorum

sefareis
10.02.2014, 13:14
arkadaşlar cumartesı ve pazar günü meydandaki sıvasspor bilet gişesi önünde karaborsa bilet satanlar kimdi gördünüzmü bir düşünün ya

ankastre
10.02.2014, 13:16
Maratonda ve kale arkasında olanların daha sağlıklı bilgiler vereceğini düşünüyorum

yiğenim yıllarıdr maratondan kombine alır. gene maçtaydı. ben telefonla gonuşurken o arada tezhaüratı duydum dedim bunu bağıranlar kim dediki dayı bunlar maraton a da olan kişiler. hayatta bir araya gelemediklerini söylüyenler kendilerine ağır yaptırım olacağını düşününce nasıl birleşip açıklama yapmışlar eğer açıklama varsa tabi

ayıp ayıp yaptığız çok ayıp, maça getmeyin daha iyi. şimdi gelecek 20 milyarı 50 milyarı ödüyecekmisiz.

HababamHa
10.02.2014, 13:18
Maraton tribünde ve diğer tribünlerde meydana gelen tezahüratın kaynağını bilmemekle birlikte bu tezahürata diğer taraftarlarımız ve bizim içimizde bulunan yaşları 18-20 arasındaki bazı taraftar arkadaşların da topluluk psikolojisiyle iştirak ettiğini gördük. Tezahürat başladığında tezahüratın sonlandırılması için çok çaba harcamamıza rağmen bu tezahürata engel olunamadı.

Kendi gurubuna sahip çıkamayan gurubun içine sızanlarla beraber olup bunu engeleyemiyorsanız bırakın bu işleri sivas tribünleri temizlensin.

ofozturk
10.02.2014, 13:18
ben maraton d deydim ve maalesef yigido gençli grubu hem küfürlü tezhüratları hem de şike tezahüratını hep birlikte ve organize bir sekilde yaptılar. onların sayesinde maalesef bizim oralarda eşlik ettiler.

sawyer5892
10.02.2014, 13:19
yaptiklari iyi bir sey yok yillardir ayni besteler ayni tezahuratlarbuna ragmen en iyi biziz diye ortada dolasiyorlar normalde birbirlerini yerler simdi ortak bildiri mi yayinliyorsunuz? Bari yaptiginizin arkasinda durun ozur dileyin sorumlulara gereken yapilacak deyin. ozru kabahatinden buyuk diye bir laf var ya hani cuk diye oturuyor buraya. Artik bazi seyleri anlayin sivasspor taraftari kufur kavga ve diger takimlarla sorun istemiyor sadece takimini destekleyip basari elde etmek istemiyor. Gecen sene trabzonu 2-0 yendigimiz mac grup falan yoktu bedavadan girip milletin hakkini gasp eden yoktu tribunler muhtesemdi. biletsiz adamlari iceri alip milletin biletli koltugunu gasp edip bir de takima zarar veriyorsunuz

YGTayfa
10.02.2014, 13:22

tezahurat maraton tribününden başladı sonra tüm stad buna uydu o zaman sende bağırdın doğu_bey kendinizide bir sorgulayın bunu kimseye ihale etmeye kalkmayın..

ankastre
10.02.2014, 13:23
Kendi gurubuna sahip çıkamayan gurubun içine sızanlarla beraber olup bunu engeleyemiyorsanız bırakın bu işleri sivas tribünleri temizlensin.

ne sızması gardaşım sızma... tamamı gendileri ne sızması, şimdi çıkıp aramıza sızan olmuşda gargalar güler buna. ama bunların tamamının suçu yönetimde besle gargayı oysun gözünü

alma gardaşım artık bunları maça almaaaaaaa sivasımın adını rezil eden kim olursa olsun alma. tarihi maça sevinemedik bile yazıklar olsun

DOGU_BEY
10.02.2014, 13:29
tezahurat maraton tribününden başladı sonra tüm stad buna uydu o zaman sende bağırdın doğu_bey kendinizide bir sorgulayın bunu kimseye ihale etmeye kalkmayın..

paçayı sıyırmak için bu kadar basit vur kaç taktiğini bırakın...ben ne diye yalan söyleyeyim gözümle gördüm maratonda başaldı ve bilinçsizce gaza getirmeyle tüm stada yayıldı...zaten herkes herşeyi gördü, bizim kimseye bişey ihale ettiğimiz yok , hemen suçlu psikolojisyle savunmaya geçmişssiniz...ben maçın keyfini çıkardığım an o tezahürat başlayınca yanımızdaki arkadaşlarla da bu ne saçma bi tezahürat dedik, zaten maçı bıraktık o tezahüratları izledik maç bitmeden son 2 dakika kalası da çıktık...benim ne yaptığımı merak ettiniz ya onu da açıklayayım..her neyse esas konuyu saptırmayın net bi şekilde açıklayın madem etkili gruplarrsınız neden dışarıdan gelen 3-5 kişi dediğiniz adamlar sizi bile gaza getirdi, sindirdi? neden engel olamadınız gruplar olarak? özellikle o maratonda yerimden kalkın benim biletim orası diye yerine oturmak isteyen birine 50-60 kişi birden çullanmayı biliyorsunuz da 3-5 provakötörü susturamıyrosunuz öyle mi? bence daha fazla savunma moduna geçmeyin MECNUN BAŞKAN bile can damarından vuruldu, daha neyin savunmasındasınız?

SenSetik
10.02.2014, 13:32
benim B blokta kombinem var...yiğido gençlik tarafını duyma veya görme şansım olmadı ama hemen yan taraftaki maroton grubu hep birlikte bu tezahüratı yaptı..çevremdeki 3-5 kişide buna iştirak edince ayıptır yapmayın diyip susturmaya çalıştım ama ne gelir elden...yüzlerce kişi bağırırken 3-5 kişiyi sustursan ne olacak..

bunun dışında sürekli ve toplu halde fenerbahçeye maç boyunca küfür edildi...yeni çıkan kurallarla 3 maç küfürlü tezahürat yapan takımın sahasının kapatılacak olması nedeniyle bunada yanımdakilerle birlikte tepki gösterdik ama maalesef birçok kişi çevremde bu tezahüratlara eşlik etti...kayseri maçında uyarı aldığımız düşünülecek olursa birkaç maç sonra sahamızın kapatılması söz konusu olursa üzerimde hiçbir vebal hissetmeyeceğim...

sonuçta basın bildirisi falan bir kenara; sahamız kapandığında vicdanınız rahat olacaksa, yatağınıza yattığınızda huzurlu uyuyabileceksiniz sorun yok...

GokhanTurna
10.02.2014, 13:33
Biz yaptık ama biz yapmadık gibi davranalım açıklaması olmuş.

MMK
10.02.2014, 13:33
Kayseri maçındaki o çirkin, küfürlü pankartı da mı,dışardan gelenler yazdı.

YGTayfa
10.02.2014, 13:34
paçayı sıyırmak için bu kadar basit vur kaç taktiğini bırakın...ben ne diye yalan söyleyeyim gözümle gördüm maratonda başaldı ve bilinçsizce gaza getirmeyle tüm stada yayıldı...zaten herkes herşeyi gördü, bizim kimseye bişey ihale ettiğimiz yok , hemen suçlu psikolojisyle savunmaya geçmişssiniz...ben maçın keyfini çıkardığım an o tezahürat başlayınca yanımızdaki arkadaşlarla da bu ne saçma bi tezahürat dedik, zaten maçı bıraktık o tezahüratları izledik maç bitmeden son 2 dakika kalası da çıktık...benim ne yaptığımı merak ettiniz ya onu da açıklayayım..her neyse esas konuyu saptırmayın net bi şekilde açıklayın madem etkili gruplarrsınız neden dışarıdan gelen 3-5 kişi dediğiniz adamlar sizi bile gaza getirdi, sindirdi? neden engel olamadınız gruplar olarak? özellikle o maratonda yerimden kalkın benim biletim orası diye yerine oturmak isteyen birine 50-60 kişi birden çullanmayı biliyorsunuz da 3-5 provakötörü susturamıyrosunuz öyle mi? bence daha fazla savunma moduna geçmeyin MECNUN BAŞKAN bile can damarından vuruldu, daha neyin savunmasındasınız?

aniden gelişen bir olay oldu hemen susturmak imkanı olsa engel olurduk zaten hemen müdahele ettik ama tüm stad katılınca engel olmak mümkün olmadı..neye inanmak istiyorsanız ona inanın burda kimse inansın diye konu açmadık isteyen istediği şeye inanmakta serbesttir zaten..

MMK
10.02.2014, 13:35
Bir grup cahil insan Sivasın imajını zedeliyor, yönetim sessiz kalıyor.

HababamHa
10.02.2014, 13:38
Kulüp o açılan çirkin pankarttan dolayı ceza almıştı birde o çirkin pankartı neden ve niçin açtılar bir açıklamada ona yapsalar.

YGTayfa
10.02.2014, 13:39

o yazılan pankartla ilgili Yiğido Gençlik gurubu olarak hiç bir ilgimiz yoktur bu tezahuratın başlangıcıda maraton tribününden yapıldığı içinde gurubumuzun bir ilgisi bulunmamaktadır Yiğido Gençlik olarak bu açıklamayı yapma gereğimiz adımızın kirli ağızlarda sakız olması münasabetiyledir.maratondaki taraftar derneğine kefil olamam, ama grubumuzdan böyle bir tezahurat başlatılmadı sadece tüm stad bağırınca içimizden münferit olarak katılanlar oldu elbette ona sözümüz yok onlarada engel olduk ama bir daha söylüyorum başlangıç noktası asla biz değiliz..

EsEnTePeLi
10.02.2014, 13:45
Kimse kimseyi kandırmasın ben içinde olan ve bu tezahüratada katılan biri olarak söylüyorum maratondan çıktı ve başlarda 10 kişiyle başlayan sonra b,c,d bloklara ve havuza yayıldı. Sonra tüm stad eşlik etti ve ben şahsım adına söyleyim artık bıkmıştım etrafımdakilerin, memleketleri başka olan arkadaşlarımın Sivasspor fener yalakası demelerinden bıkmıştım.Sırf onlara bunun tersini ispat etmek için bağırdım.Kimse kusura bakmasın.Ve stadda binlercesi bağırırken burda 20 kişinin biz bilinçli taraftarız ayağına yatmasına gerek yok.

DOGU_BEY
10.02.2014, 13:48
Kimse kimseyi kandırmasın ben içinde olan ve bu tezahüratada katılan biri olarak söylüyorum maratonda çıktı ve başlarda 10 kişiyle başlayan sonra b,c,d bloklara ve havuza yayıldı. Sonra tüm stad eşlik etti ve ben şahsım adına söyleyim artık bıkmıştım etrafımdakilerin, memleketleri başka olan arkadaşlarımın Sivasspor fener yalakası demelerinden bıkmıştım.Sırf onlara bunun tersini ispat etmek için bağırdım.Kimse kusura bakmasın.Ve stadda binlercesi bağırırken burda 20 kişinin biz bilinçli taraftarız ayağına yatmasına gerek yok.

sen lafın ucunun MECNUN BAŞKAN'a dokunacağını bilmiyor musun birader? fenere söv, bağır çağır da şu bilinçsizce tezahüratı yapma bari orada suçlu olmadığı halde suçlanan senin başkanın...sırf birilerine sinrilenip böyle hareket ediyorsan senin de Sivassporluyum ayağı yapmana gerek yok anladın mı?

kaptann58
10.02.2014, 13:50
geçin bu masalları ben maratonaydım gözümle gördüm o liderleri dahil herkes teazhürat yapıyordu...hadi ben yanlış gördüm diyelim..peki siz nasıl grupsunuz da o tipleri susturamıyorsunuz, sizin gibi büyük(!) taraftar gruplarının önüne geçebiliyorlar ve gruplardakileri bile o tezahürata dahil ediyorlar? bunu yapan 3-5 kişi olsa size hak vereceğim ama tezahürat gruplardan başlayıp önce bütün maratona sonra kale arkaları ve stada yayıldı...ve hepinize bravo bu bilinçsiz tezahüratla adam gibi adam MECNUN BAŞKAN'ı mahcup ettiniz hatta can damarından vurdunuz! maç içindeki olur olmaz sırf küfür edelim de ne olursa olsun mantığındaki tezahüratlarınızı hiç söylemiyorum bile! sayenizde aziz gibi birinden '' o zaman ben mi sizi satın aldım? '' damgası yedik! eserinizle gurur duyun, sayenizde şu güzel galibiyet bile gölgede kaldı!!! KATILIYORUM DOĞU BEY SİZE

Ahwettt
10.02.2014, 14:03
Ben yıllardır kombinesi olan Sivasspor taraftarıyım. Kombinemde Maraton C 'de şehir dışından bu maça misafirim geldi.ve mecburen bilet almak istedim biletimde Maraton A'da idi Tabi yıllardır sivasspor taraftarı olarak stadın konumunu bildiğim için Misafirmi benim kombine yerine oturdum bende mecburen maratan A'daki biletimin yerine gittim.ve maç başladı ordaki gurup sağa sola saldırmaya başaldı kalsanız ayağa diye maç başladı küfür etmeye başaldılar maç bitene kadar ve ilginç olan şu Sivasspor 1-0 galip iken gurup içerisinden Gökhan GÖNÜL taç atarken mayatap attıllar. Şimdi burdaki Guruba soruyorum Yani maraton A'daki peki o maytap gitse Gökhan GÖNÜLE yada yan hakeme isabet etseydi.Sonuç ne olacaktı ve bu maytap 1 defa değil 2 defa atıldı Madem Sivassporu yada Mecnun başkanı düşüyorsunuz. Neden Maç başladı küfüre başaldınız maç bitene kadar devam ettiniz. Madem Sivassporu düşüyorsunuzda neden maytap atılmasına müsade ettiniz.

EsEnTePeLi
10.02.2014, 14:03
sen lafın ucunun MECNUN BAŞKAN'a dokunacağını bilmiyor musun birader? fenere söv, bağır çağır da şu bilinçsizce tezahüratı yapma bari orada suçlu olmadığı halde suçlanan senin başkanın...sırf birilerine sinrilenip böyle hareket ediyorsan senin de Sivassporluyum ayağı yapmana gerek yok anladın mı?

Öncelikle beni bilen bilir ve hiç bir zamanda Sivassporluyum ayağı yapacak kadar alçalmadım Elhamdülillah Sivassporluyum. Başkan zor durumda kaldı diyosunda abicim sırf biz sustuğumuz için başkanımıza trabzonda şikeci muamelesi yapmadılar mı? O zaman niye çıkıpta böyle başlıklar açılmadı konu geçiştirildi. Benden size ufak bi tavsiye başkana sahip çıktığınız kadar şu tribünlere sahip çıkın . 17 18 yaşındaki çocukları kimsenin serseri, müptezel diye yargılamaya hakkı yok.Zamanında siz uğraş verip bu çocuklara efendilik öğretseydiniz, dışlamak yerine bak kardeşim bu yanlış bi hareket böyle olmaz deseydiniz şu an böyle olmazdı. Tek sebebi SAHİPSİZLİK! kimse kusura bakmasın

onur0634
10.02.2014, 14:21
Deplasmandaki Akhisar bld kupa maçındaki akhisar kümeye tezahüratınıda maraton tribünündekiler yapmadıya bırakın bu işleri...

asabibaba
10.02.2014, 14:27
Tribünde birleşemeyen gruplar BALTAYI TAŞA VURUNCA BİRLEŞMİŞ ?????? MANİDAR Kİ NE MANİDAR ........ Ama yemezler yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkürler ........

58svs58
10.02.2014, 14:46
fener yenilmiş olmanın ezikliği ile bağırıyor. bizim içimizdeki şak şak cılarda onları destekliyor

asabibaba
10.02.2014, 14:52
fener yenilmiş olmanın ezikliği ile bağırıyor. bizim içimizdeki şak şak cılarda onları destekliyor

Bizi ilgilendiren bizi rezil eden o tezahürattır ...Konumuz bu diğeri bizi bağlamaz hanemize 3 puan yazıldı ama burnumuzdan da fitil fitil getirdiler.Buna kendi taraftar gruplarımız neden oldu ..İmkan verirsen hasmına seni alt etmek için elinden geleni yapar ...FIRSAT VERMEYECEKTİNİZ ...

YGTayfa
10.02.2014, 15:02
burda manalı manalı yazılar yazıp durmayın adamın tepesini de attırmayın geçimimizi siz mi sağlıyorsunuz..?

sizin ne demeye çalıştığınızı söyleyim ben, biz yönetimden bedave bilett almıyoruz yönetimle hiçbir alakamız da yok geçen seneye kadar da kombinelerimizi alıyorduk bu yılda kendi imkanlarımızla girmeye çalışyoruz arada bedava giren öğrenci kardeşlerimiz yok mu tabi ki var burada yalana gerek yok ama şu manalı yorumlarınıza baktıkça tiksiniyorum inanın.biz burda kimseye yalakalık olsun diye değil gerçekler anlaşılsın diye konu açtık yönetimin hakkımızda ne düşündüğü çok umrumuzda da değil çünkü onlara bağımlılığımız yok bugüne kadar da olmadı olmaz da ama bu demek değildir onlara zıtız kesinlikle onları istemiyoruz bu değil biz başkanımızı da yönetimimizi de seviyor ve destekliyoruz öyle olmasa en zor zamanlarında yanlarında olmazdık üstelik hiç bir karşılık beklemeden, böyle bir derdimiz olsa küme düşmemeye oynadığımız yıllarda istifaya davet eder yada provakosyon yapardık, bu yönetimin ve başkanımızın yaptıklarını hiç bir sivaslı inkar edemez..şimdi aklınızca düşünüyorsunuz ki bunların bileti kesilecek yönetimle ters düşüp giremeyecekler biz herşeyi kendi imkanlarımızla yapıyoruz zaten kimseye muhtaç değiliz merak etmeyin, burda bize laf edenler biraz delikanlı ise gelsin yüzümüze söylesin bu bir tehdit değil ama sanal alem delikanlılığı yapmanında alemi yok bir hata yapılmış ve bu olayda o stadda olan herkesin parmağı var kimse kendini aklamaya çalışmasın boşyere, ha olayı başlatanların kabahati çok büyük o ayrı ve olayı başlatıp stadı galeyana getirenleri de ayrca kınıyoruz zaten ama aynı şeyleri dönderip dönderip söylemenin alemi yok herkez yazdığı yorumlara dikkat etsin..

kakikli
10.02.2014, 15:10
çözüm çok basit, dağılsın gruplar. zaten adam gibi bir organizasyon yapamıyorsunuz, bari pislik çıkartmayın. deplasmana gelen (gerçek, ahlaklı taraftarlara tşk.) müptezelleride biliyoruz, insanları rezil etmeyin desteğe gerek yok...

poyrazer5858
10.02.2014, 15:13
o kadar beyinsizsiniz ki sivasspora, sivasa zarar verdiğinizin farkında bile değilsiniz. şu yaptığınız ortak basın açıklması bile seviyenizi ortaya koyuyor.
siz daha meramınızı anlatmaktan bile acizsiniz, bir de tribün liderliğine soyunuyosunuz. anlayın artık, ciddiye alınmıyor, sevilmiyorsunuz.
sizin en iyi yaptığınız şey, dayılanmak, küfretmek, zarar vermektir.kısacası çapulcu sürüsünden başka bir şey değilsiniz.
Allah ıslah etsin sizleri.

YGTayfa
10.02.2014, 15:17
o kadar beyinsizsiniz ki sivasspora, sivasa zarar verdiğinizin farkında bile değilsiniz. şu yaptığınız ortak basın açıklması bile seviyenizi ortaya koyuyor.
siz daha meramınızı anlatmaktan bile acizsiniz, bir de tribün liderliğine soyunuyosunuz. anlayın artık, ciddiye alınmıyor, sevilmiyorsunuz.
sizin en iyi yaptığınız şey, dayılanmak, küfretmek, zarar vermektir.kısacası çapulcu sürüsünden başka bir şey değilsiniz.
Allah ıslah etsin sizleri.

beyinsiz sensin laflarına dikkat et ....... biz bu işi kimse bizi sevsin diye yapmıyoruz isteyen sever isteyen sevmez ama kimsenin hakaret etme hakkı yok ordaki çocuklar senin babanın ğlu değil .........

ygdgnçlk
10.02.2014, 15:21
ne oluyor ya burda siz kimsin be gruplara laf ediyorsunuz tüm stad bu tezahuratı yaptı bak işte bu kadar basitsiniz içimize sızan 2-3 kişi yüzünden kendi takımı taraftarına hakaret edecek kadar basitsiniz..

35gürün58
10.02.2014, 15:34
Kültürlü insanlar ağzından çıkacak sözlerin sonucunu hesaplayarak söylerler, ama ne yazık ki Benim güzel Sivas'ım ne hale gelmiş bu çağdışı kabul edilemez davranışlar yaşamın her alanına ve hatta siyaset anlayışına kadar etki altına almış Sivas'ımı (burada efendiliğini koruyan geleceği öngörebilen sivas'lı kardeşlerimi tenzih ediyorum)

Önerim ;
Kulüp yönetimince bir bildiri veya broşür hazırlanarak veya büyük bir pankarta herkesin trübünlerde göreceği bir şekilde asılarak hangi tezahüratlar yapılacaksa yazılmalı ve tüm taraftarlar gözlerinin önünde olan bu sloganlara uygun davranmalıdır. Yazılanların aksine hiçbir tezahürat yapılmamalıdır.

Tam aksine olumsuz tezahürat yapanlar tesbit edilerek bir daha stada alınmamalıdır.

ivancrayz
10.02.2014, 16:05
Bence yigidogençlik haklı çünkü onlar başlatsa kimse duyamazdı...

ivancrayz
10.02.2014, 16:09
arkadaşlar cumartesı ve pazar günü meydandaki sıvasspor bilet gişesi önünde karaborsa bilet satanlar kimdi gördünüzmü bir düşünün ya

bi şu konuyada cevap verinsene Tüm reisleriniz karaborsa yaptı gözümüzle gördük fenerbahçelilere 2 misli 3 misli fiyatına bilet sattı ve siz Sivasspor üstünden rant sağladınız işinizde bu zaten bağırmaya gelince çıt yok maça 1000 kişi geliyorsunuz ikinci yarı 200 kişiye düşüyor biraz özeleştiri yapın ve Sivassporu maddi kaynağınız olarak görmekten vazgeçin.

Ha bu bilet satma işi ilk değildi daha örnekleride var gerekirse onlarıda anlatırız.

PETKOVİC
10.02.2014, 16:23
ismini vermeyeceğim ve insan olarak çok sevdiğim bir amigonun galatasaraylı olduğunu biliyorum. kimse burada hikaye anlatmasın tv den de amigoların yanında bulunan birkaç kişinin destek verdiğini çok net bir şekilde gördük. hem parasız maça giriyosunuz hem de sivasımıza farkında olmadan ihanet ediyosunuz yok öyle yağma!! başkanımızı tüm türkiyeye rezil ettiniz çıkmış neyin açıklamasını yapıyosunuz. tribündekilere söz geçiremiyorsanız bırakın bu işi. maç öncesi postacı dahil tek tek blokları gezip uyarabilirdiniz bu da mı aklınıza gelmedi?

ygdgnçlk
10.02.2014, 16:23
bi şu konuyada cevap verinsene Tüm reisleriniz karaborsa yaptı gözümüzle gördük fenerbahçelilere 2 misli 3 misli fiyatına bilet sattı ve siz Sivasspor üstünden rant sağladınız işinizde bu zaten bağırmaya gelince çıt yok maça 1000 kişi geliyorsunuz ikinci yarı 200 kişiye düşüyor biraz özeleştiri yapın ve Sivassporu maddi kaynağınız olarak görmekten vazgeçin. Ha bu bilet satma işi ilk değildi daha örnekleride var gerekirse onlarıda anlatırız.

Kendi grubum adına rahatlıkla söyleyebilirim o tür işlere giren 1 tek kişi bile yoktur yapan haysiyetsizdir..bu cvb yeter mi sana yiğido gençliğin sesini herkes duyar sen canını sıkma herkes kendi işine baksın

A.Turan Korkmaz
10.02.2014, 16:30
Taraftar gruplarımız, Sivasspor tarihinde isimleri zamanla değişse de hep varolmuş ve bundan sonra da olacaklardır. Ancak, ülkemiz gelişmekte, ilerlemekte, buna uygun olarak da Sivasımız ve Sivassporumuz gibi maça gelen sıradan taraftar profilimiz de farklılaşmaktadır. Taraftar gruplarının da kendilerini dönüştürme zamanı gelmiş ve geçmektedir. Taraftar grupları, örnek oluşumları incelemeli ve kendilerine model almalıdır. Eskişehirspor taraftarı ve bandosu iyi bir örnektir. Şarkılarla türkülerle şenlik havasında geçmelidir maçlar. Kadını, çocuğu da rahatça gelebilmelidir tribüne. Ben, mesela, küfürlü tezahürattan dolayı çocuklarımı maçlara getiremiyorum. Ailesiyle maça gelen arkadaşlarım da aynı şekilde bin pişman maçtan ayrılıyorlar.
-Yani, taraftar grupları artık kesinlikle küfür etmemelidir.
-Başka şehirlerin takımlarıyla husumet yaratıp bizi düşman etmemelidir.
-Maçlara bedava girmeye çalışmamalıdır.
Kendine Sivassporluyum diyenlerin çoğunluğu artık bu eski tip taraftar grubunu kaldıramıyor, olmuyor işte anlayın. Ya değişin yanlışlarınızı düzeltin ya da bu işi yapmayın.

ivancrayz
10.02.2014, 16:33
Kendi grubum adına rahatlıkla söyleyebilirim o tür işlere giren 1 tek kişi bile yoktur yapan haysiyetsizdir..bu cvb yeter mi sana yiğido gençliğin sesini herkes duyar sen canını sıkma herkes kendi işine baksın

geçen sene elinize geçen bedava biletleri para ile satan sizler değilmiydiniz ?

ygdgnçlk
10.02.2014, 16:41
geçen sene elinize geçen bedava biletleri para ile satan sizler değilmiydiniz ?

nerden geçmiş elimize söyle bakalım...

ivancrayz
10.02.2014, 17:02
nerden geçmiş elimize söyle bakalım...

geçen sene maçlara giden herkes şahit kayseri deplasmanlarında yaptıklarınızıda anlatmaya dilim varmıyor..

ygdgnçlk
10.02.2014, 17:05
geçen sene maçlara giden herkes şahit kayseri deplasmanlarında yaptıklarınızıda anlatmaya dilim varmıyor..

anlat anlat bizde bilelim nerden aldık bileti dedim cvb yazsana..

ivancrayz
10.02.2014, 17:07
Okullara gönderilen beleş biletleri çocuklardan alıp dışarıda sattı sizin liderleriniz grubunuzdaki kişiler üstelik biletlerde 0 tl yazıyordu. Kayseri deplasmanına giderken yolda yaptıklarınızı anlatsam Sivas halkı nefret eder sizden.

metee58
10.02.2014, 17:07
Görenler duyanlar var milleti enayi yerine koymayın

ygdgnçlk
10.02.2014, 17:11
Okullara gönderilen beleş biletleri çocuklardan alıp dışarıda sattı sizin liderleriniz grubunuzdaki kişiler üstelik biletlerde 0 tl yazıyordu. Kayseri deplasmanına giderken yolda yaptıklarınızı anlatsam Sivas halkı nefret eder sizden.

bizim grubun liderinin adı ney biliyor musun sen cahil, o söylediğini biz hiç bir zaman yapmadık başka gruplarla bizi karıştırma iyi araştır biz asla böyle bir pislik yapmadık yapmayızda..

ivancrayz
10.02.2014, 17:14
bizim grubun liderinin adı ney biliyor musun sen cahil, o söylediğini biz hiç bir zaman yapmadık başka gruplarla bizi karıştırma iyi araştır biz asla böyle bir pislik yapmadık yapmayızda..

:) bilmesem ne konuşcam gardaş ismi mesut sivasta bilmeyen adammı var araştırmaya gerek yok gördüklerim bunlar. araştırsam içinizdekilerden neler neler duyuyoruzda onlara aklımız ermiyor doğrulayamıyoruz.

asabibaba
10.02.2014, 17:46
Neyin kafası bu adam sözüm ona Sivasspor'a gönül vermiş grupşardan birinin lideri uzun boylu gözlüklü yanılmıyorsam ADAM KONGRE BİNASININ YANINDAKİ KULÜBENİN YANINDA KORSAN BİLET SATIYOR. Balık baştan kokar kardeşimmm ben bunu ahanda bu 2 gözümle gördükten sonra kimseyi yadırgamıyorum....

benim yazdığım ve maçtan bir önce şahit olduğum olaydır.

alacakaranlik58
10.02.2014, 17:48
Neyse Arkadaşlar olmasa imiş iyi olurmuş ancak olan olmuş. Ne kadar konuşsak boşuna. Dilin kemiği yok ağızdan çıkmış bir kere. Bundan sonrası için neler yapılabilir onu konuşalım. Mesela sohbette PATRON58 nickli arkadaş paylaşmış. Dinledim çok güzel besteler. Aydoğanlı Fatih diye bir kardeşimiz yapmış bu besteleri. İnşallah bundan sonraki maçlarda bu besteleri hep birlikte söylemek dileğiyle. Ben şimdiden ezberlemeye çalışacağım.

http://www.youtube.com/watch?v=gpp0Op222QA

svsli585858
10.02.2014, 18:11
ben maraton d deydim ve maalesef yigido gençli grubu hem küfürlü tezhüratları hem de şike tezahüratını hep birlikte ve organize bir sekilde yaptılar. onların sayesinde maalesef bizim oralarda eşlik ettiler.

aynen kardeşim bende maraton d blok taydım bütün küfürlü tezahürat ve şikeyle ilgili tezahürat kale arkasındaki gruptan çıktı kimseyi kandırmaya gerek yok burda hikaye anlatıyorlar..

elbeylii
10.02.2014, 18:18
başkan yapacak ne kadar yaptırım varsa uygulasınsözde başkanlarıbiletleri alıp satarlar gençlerde (abi benide yanında al)diye yalvara yalvara girerler maça bundan sonra hiç kimseyi yanınızda almayın yeter yeter

svsli585858
10.02.2014, 18:24
isim vermeyeceğim bu sezon bi maçta girişte amigolardan biri biletimi aldı beni bedava soktu ve maç başlamaya yakın biri geldi burası benim diye kaldırmak istedi baktım benim bileti satmışlar....buldum amigo yu ve adamı başka bi yere götürdü bizim biletleri alıp meğer satıyolarmış

ROMANTİK KATİL
10.02.2014, 18:41
Bizde trübündeydik taraftar gruplarından cıktı ilk önce sloganlar. Küfür mevzusuna girmeye bile gerek yok. Cünkü küfür bunlarda bagımlılık hale gelmiş. Su an kardes takımız dedigimiz Elazıgspor taraftarlarına bile gecen sezon 3 1 galip geldigimiz macta bile küfürlerini eksik etmediler. Malatya Malatya sesleriyle ortalıgı inlettiler. Bunların SİVASSPORA kattıkları hiç birsey yok. Ya bu manasız ve anlamsız sloganlardan vazgecip gercekten takımlarına destek versinler yada stada gelmeyip Sivassporumuzu ve camiamızı böyle zor durumlara sokmasınlar.

sıvaslıgenç
10.02.2014, 19:12
Neyse Arkadaşlar olmasa imiş iyi olurmuş ancak olan olmuş. Ne kadar konuşsak boşuna. Dilin kemiği yok ağızdan çıkmış bir kere. Bundan sonrası için neler yapılabilir onu konuşalım. Mesela sohbette PATRON58 nickli arkadaş paylaşmış. Dinledim çok güzel besteler. Aydoğanlı Fatih diye bir kardeşimiz yapmış bu besteleri. İnşallah bundan sonraki maçlarda bu besteleri hep birlikte söylemek dileğiyle. Ben şimdiden ezberlemeye çalışacağım.

http://www.youtube.com/watch?v=gpp0Op222QA

Beste ezberlemek yerine küfür ezberlemek daha mantıklı geliyor bizim gruplara ne işleri var öyle şeylerle :)

MaXiMuM
10.02.2014, 19:28
Kimse kimseyi kandırmasın ben içinde olan ve bu tezahüratada katılan biri olarak söylüyorum maratondan çıktı ve başlarda 10 kişiyle başlayan sonra b,c,d bloklara ve havuza yayıldı. Sonra tüm stad eşlik etti ve ben şahsım adına söyleyim artık bıkmıştım etrafımdakilerin, memleketleri başka olan arkadaşlarımın Sivasspor fener yalakası demelerinden bıkmıştım.Sırf onlara bunun tersini ispat etmek için bağırdım.Kimse kusura bakmasın.Ve stadda binlercesi bağırırken burda 20 kişinin biz bilinçli taraftarız ayağına yatmasına gerek yok.

Sivasspor fener yalakası değil, hiç bir takımın olamaz. Sen takımına, futbolcuna ve yönetimine inanıyor güveniyorsan eğer, bu ikilemde kalmaman lazım. Bunun aksini ispat etmek için bende bağırdım diyorsun, bu iş senin bağırmanla değil, takımının fener karşısında aldığı saha sonuçlarına göre ispatlayabilirsin.

Şikeyle suçlandığımız maça gelene kadar, fener önüne gelen 17 maç seri yapmış, o zırlayan trabzon dahil gs, bjk hepsini devirmiş, son maç hadi sivas sen yen ha...

Dünde takım aslanlar gibi yüreğini ortaya koyarak maçı almayı bildi. Kim ne havlarsa havlasın ben saha sonucuna bakarım.

MeD_Turc
10.02.2014, 19:36
Bakiyorumda herkez dogrucu olmus, pozisyon penaltiymisda aslinda egemenin kirmizi karti agir olmusta falan filan..istanbulun aga babalarindan biri bi aciklama yapti diye sultan sehrin delikanli piril piril genclerini vatan hayini ilan ediyorsunuz..bu cocuklar sehrimin cocuklari komsularimiz yegenlerimiz akrabalarimiz belkide evlatlarimiz onlar bizim canimiz, tamam belki hata ettiler bi cahilliktir olmus ve inaniyorumki onlarda hatalarinin farkinda bundan eminim oan olmus.. Onlar toplu halde kufur ettiler kotu tezahurat etti diye sizlerde toplu halde cocuklari rencide ediyorsunuz.. Bu cocuklar yani yigido genclik dedigimiz genclerimiz iyi gunde kotu gunde yagmurda yasta deplasmanlarda her platgormda sivassporu destekleyen bu genclerimizi CEKIRDEKCILER elestiremez rencide edemez buna hakkiniz yok.. Bakiniz ben 40 yasindayim sanmayinki bende o gurubun icinden biriyim ama inanin o gurubun bi uyesi olmayi cok isterdim .. Hic dusundunuzmu cekirdekci tayfa bu ligde en rahat deplasman sivas deplasmani gelip agalar gibi agirlanip tek bi kotu tezaurata kotu bi davranisa denl gelmeden bizi yenip cekip gidiyolar bi seyirci baskisi yok sonuca etki eden hicbi katkimiz yok sahaya ve hic toplu halde tezauratimiz yok.. Siz bu cocuklari elestirmeden once bunlari bi dusunun, bi trabzonun sahasini taraftarini bi kayserinin sahasini taraftarini bi bursanin sahasini taraftarini dusunun sonra bu cocuklari elestirin hepiniz akildane olmussunuz staddaki kuru kalabaligin 30 40 tane genc kadar sesi cikmiyorsa once bunu elestirin ve ben sehrimin piril piril genclerini kusura bakmayin rencide ettirmem olan olmus hepimiz kufur ettik hepimiz gencken hatalar yaptik geldi gecti biz bu cocuklari mahallemizin yaramaz cocuklari olarak bilip bagrimiza basalim,basalimki bidaha sivasa gelen degneksiz gelmesin!!!!

antik58
10.02.2014, 19:47
Zamanında kpss'ye çalışırken coğrafya dersinde iç anadolu bölgesinin geçim kaynaklarına ve sanayi, endüstri kısmında SİVAS'ın karşısında koca bir boşluk olduğundan hiç çalışmak istemezdim zoruma giderdi hala da gider
SİVASSPORdan başka neredeyse elimizde birşey kalmadı kurumlarımız müdürlüklerimiz teker teker gitti gidecek gibide duruyor, böyle stresli bir şehirde yaşayan geçinmenin zor olduğu ama kutsal şehir olan SİVASımızda yaşayan insanların en azından hobi olarak sosyal etkinlik olarak gittiği maçları önce cezalar sonra çeşitli lobiler sayesinde SİVASSPORu düşürerek ellerinden alacaklar, buna kimsenin hakkı yok inatlaşmanın hiç gereği yok olan oldu herkes kendine çeki düzen vererek düzgün tezahürat ile en azından gönüller alınabilir ( cümlelerim baya karışık olmuş ama idare edin artık :) )

SOYUTPADISAH
10.02.2014, 19:51
Bütünlüğü sağlayamadığımızı zaten staddaki farklı köşeleri kapmış gruplardan anlayabilirsiniz. Biri Halep derken diğeri Şam diyor ama hepsine sorsak ortak cümle "sivassporu seviyoruz". Yiğidonun imajıyla ilgili atılan her adıma dikkat etmek gerekmez mi.Kayseri maçında açılan pankart sonrası gelen cezayı bu taraftar grupları ödemedi değil mi? Ve Aziz Yıldırıma nasıl bir malzeme verildi. Sataşalım, küçük düşürelim,saldıralım sonrada olan herşeyi " bişey olmaz" diyerek geçiştirelim. Süper Lige çıktığımız günden beri hala "taraftar" bilincine erişemiyorsak bunun sebebine bakmak lazım. Tribünde takımını destekleyen 1000 kişi , stadı dolduran ve genelde çekirdek yiyen 10 bin insandan daha etkilidir. Üstüne alınan alınsın ama artık Sivasspor'a zarar vermekten vazgeçilsin....

ihtiyar yiğido
10.02.2014, 19:55
isim vermeyeceğim bu sezon bi maçta girişte amigolardan biri biletimi aldı beni bedava soktu ve maç başlamaya yakın biri geldi burası benim diye kaldırmak istedi baktım benim bileti satmışlar....buldum amigo yu ve adamı başka bi yere götürdü bizim biletleri alıp meğer satıyolarmış

Desene bunlar amigo değil menfaat şebekesi gibi çalışıyorlar yazık çok yazık bizde helal olsun bu insanlara Sivasspor için ne fedakarlıklar yapıyorlar diye takdir ediyorduk

PETKOVİC
10.02.2014, 20:00

o kişiyi çok açık ve net tahmin edebiliyorum kardeşim

yigidolar06
10.02.2014, 20:06
Konya deplasmanına gelen taraftar gurublarımızın bazıları özelliklede gözlüklü olan koltuğu ilk o kırdı sonra devamı geldi yüzlerce koltuk kırılıp sahaya atıldı. içlerinden birine neden kırıyorsunuz o koltukların parasını başkan ödeyecek dediğimde aldığım cevap Selam söyle oldu. Burdan başkana bu selamı iletiyorum üzerimde kalmasın
http://resimzade.com/Show.html?i=43579&token=58848 (http://resimzade.com/Show.html?i=43579&token=58848)

ihtiyar yiğido
10.02.2014, 20:08
Atalarımız boşuna her şerde bir hayır vardır dememişler,başkanımızı zor durumda birakan bu tezahürat olmasa bazı yanlış yapılan işler ortaya dökülmeyecekti İNŞALLAH bu durumdan ders çıkarır Sivasımıza ve Sivasspor'a yaraşır davranışlar sergiler takımımıza zarar veren küfürlü tezahüratlardan vaz geçerler

MaXiMuM
10.02.2014, 20:09
Yav ne güzel küsmüştünüz siz, bir daha maçlara gelmeyecez diyordunuz..
Hadi bidaha küsünsene:D

sivastatlıbelam
10.02.2014, 20:25
bizim taraftar tezahürat yapmayı bilmiyor işte tüm mesele bu...

yiğidogençlik ve diğer gruplara tavsiyem bir ikiş tezahüratımız olsun onu yapalım.

mesela:

hep beraber hep beraber hep beraber hep beraber sivasspor gibi olabilir.

bu güzel ve uzun süre yapılacak bir tezahürat.

burada yönetimin de suçu var tribünleri çoluk çocuğa bırakırsan bunların olması normal,tribün liderleri ve gruplar olmalı.

keşke böyle saçmalıklar yaşayacağımıza taraftarsız maçlarımız olsa da küfürsüz güzel maçlar izlesek.

pover58
10.02.2014, 20:37
YİĞİDO GENÇLİK ve 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ’İNDEN KAMUOYUNA DUYURU

Pazar günü oynadığımız ve takımımızın 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan Fenerbahçe maçı sonrası Fenerbahçe Kulübü Başkanı sayın Aziz Yıldırımın demeçlerini üzüntüyle dinledik.

Maç esnasında yapılan bu olumsuz tezahüratın bazı kesimlerce 1967 Genç Taraftar Derneği ve Yiğido Gençlik taraftar grubuna mal edilmesi durumu görülmektedir. Sivasspor – Fenerbahçe maçı olması hasabiyle diğer illerden şehrimize maçı izlemek üzere çok sayıda seyirci gelmiştir. Maraton tribünde ve diğer tribünlerde meydana gelen tezahüratın kaynağını bilmemekle birlikte bu tezahürata diğer taraftarlarımız ve bizim içimizde bulunan yaşları 18-20 arasındaki bazı taraftar arkadaşların da topluluk psikolojisiyle iştirak ettiğini gördük. Tezahürat başladığında tezahüratın sonlandırılması için çok çaba harcamamıza rağmen bu tezahürata engel olunamadı. Öncelikle bu tezahüratın provokasyon amaçlı bazı kişiler tarafından yapıldığı düşünmekteyiz. Bu tarz tezahüratları yapan takım taraftarlarını da iyi bilmekteyiz. Bu yapılan tezahüratın 1967 Genç Taraftar derneği, Yiğido Gençlik taraftar grubu ve büyük Sivasspor taraftarına mal edilmesini istemiyoruz. Bu tezahüratı yapan Sivasspor taraftarını zan altında bırakan insanları da kınıyoruz. 3 İstanbul takımı ve Trabzonsporun aralarında olan rekabet Sivassporumuzu ve Sivasspor taraftarını hiç ilgilendirmemektedir. Biz bundan sonra da Kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz ve Sivassporun yanında destekçi olmaya devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyrulur…
sizlere inanabilsek keşke sizin başkanınız bizzat tezahürat yapmış neyin hesabını yapıyorsunuz kayseriyi bize düşman ettiniz 3-5 dostumuz kaldı şimdi fb yide düşman ettiniz elazıg kaldı çok yakında onuda düşman edinde kurtulalım.böyle taraftarlık olmaz insan biraz düşünmeli ben kayseri mevzusunda çok ileri gitmenin kimseye faydası olmaz orada binlerce sivaslı yaşıyor dedim sizden ileri gelen birkaç kişi laf dalaşına girdi benimle şimdi maskeniz düştü hiç olmasanız daha iyi biz yaşlı taraftarlarla oturur kuzu kuzu maçımızı izleriz kimseylede dalaşmaz cezada ödemeyiz olur gider.umarım aklınız başınıza gelirtde bi daha düşünürsünüz yaptıklarınızı.

burak58as553
10.02.2014, 20:40
bizim taraftar tezahürat yapmayı bilmiyor işte tüm mesele bu...

yiğidogençlik ve diğer gruplara tavsiyem bir ikiş tezahüratımız olsun onu yapalım.

mesela:

hep beraber hep beraber hep beraber hep beraber sivasspor gibi olabilir.

bu güzel ve uzun süre yapılacak bir tezahürat.

burada yönetimin de suçu var tribünleri çoluk çocuğa bırakırsan bunların olması normal,tribün liderleri ve gruplar olmalı.

keşke böyle saçmalıklar yaşayacağımıza taraftarsız maçlarımız olsa da küfürsüz güzel maçlar izlesek.

hep beraber tezahüratı bursasporun malesef.yaptıkları diğer tezahüratlarda başka taraftarların.bir tane bile kendimize ait bestemiz yok

burak58as553
10.02.2014, 20:42
Yav ne güzel küsmüştünüz siz, bir daha maçlara gelmeyecez diyordunuz..
Hadi bidaha küsünsene:D

Sahi ya bunların olmadığı o Trabzon maçındaki ortam ne şahaneydi.İnsan o günleri özlüyor.O gün çok ateşli bi taraftar grubu vardı stadyumda.Hem organize hem de rakip takıma baskı yapan.

PETKOVİC
10.02.2014, 20:44
Konya deplasmanına gelen taraftar gurublarımızın bazıları özelliklede gözlüklü olan koltuğu ilk o kırdı sonra devamı geldi yüzlerce koltuk kırılıp sahaya atıldı. içlerinden birine neden kırıyorsunuz o koltukların parasını başkan ödeyecek dediğimde aldığım cevap Selam söyle oldu. Burdan başkana bu selamı iletiyorum üzerimde kalmasın
http://resimzade.com/Show.html?i=43579&token=58848 (http://resimzade.com/Show.html?i=43579&token=58848)

ergene laf anlatamazsın dostum bırak o sivilcelerini patlatmakla uğraşsın

karamik
10.02.2014, 20:45
ya bir gidin o cocukları zehirlediniz bırakında okusunlar muptezel yetistiryosunuz

adres58
10.02.2014, 20:47
Bu olay bizim için milat olmalı. Şu bir gerçekki kopuk yaşıyoruz, bir aladağdan bir karadağdan hareket ediyoruz. Bu hem bütünlüğümüzü bozuyor hemde taraftar gurupları arasındaki husumeti dahada büyütüyor. Başkanımızın içinde kalan bir ukdedir bu. Artık bu gurupların bir araya gelmesi başkanın araya girmesi ile değil, taraftar gurubu başkanlarının girişimleri sonucu ortak hareketin ortak paydanın bulunması gerekiyor. Yoksa yok bu olay bizim istemimiz dışında oldu yok ilk önce onlar başlattı bizim içimizdekiler galeyana geldi diyerek büyür gider. Ne yapmalıyız ne gibi bir uygulamalarda bulunmalıyız demeli ve bu çirkin görüntüden sıyrılmalıyız. Artı bu çirkin görüntü derken bütün taraftar guruplarımızın varlığı değil hareketinden bahsetmek istedim. Yoksa bütün kritik karşılaşma sonucunda bu tarz olayları yaşarız. Bizler televizyon başında maç izlerken üzülüyoruz. Sosyal medyada iyi izlenimler vermiyoruz. Herkes birbirini suçluyor ve buda nahoş bir durum ortaya çıkarıyor. Çözüm gayet basit aslında ama birileri Sivassporumuzun menfaati uğruna taşın altına elini sokamıyor maalesef. Eğer böyle bir durum hasıl olursa bizlerle irtibata geçmesi bile kafi. Bir kıvılcım bekleniyorsa bizler bu buluşmayı sağlayabiliriz. Unutmayalımki yaptığımız her kötü tezahurat yaptığımız her çirkin eylem takımın bütçesine zarar verebilir. Çünkü artık yasalaşan bir kanun var. Saat dakika saniye beklemeden kesiyorlar cezayı. Hadi bakalım değerli taraftar gurubu başkanlarım değerli taraftar gurupları kardeşlerim sizden haber bekliyoruz.

serkan_ozcan58
10.02.2014, 20:48
malesef galibiyeti kutluyamadık tam olarak bu tezaruhatlar aziz gibi bi adamdan laf söyleme hakkı doğdu yazık

zkrllh58
10.02.2014, 21:10
geçin bu masalları ... her maçta küfür ederek insanları stattan soğuttuğunuz yetmedi galiba ........

Rallim58
10.02.2014, 21:19

Neyin kafası bu adam sözüm ona Sivasspor'a gönül vermiş gruplardan birinin lideri uzun boylu gözlüklü yanılmıyorsam Serhat'tı adı ADAM KONGRE BİNASININ YANINDAKİ KULÜBENİN YANINDA KORSAN BİLET SATIYOR. Balık baştan kokar kardeşimmm ben bunu ahanda bu 2 gözümle gördükten sonra kimseyi yadırgamıyorum....

Bunlar yenilir yutulur şeyler değil... İnşaallah doğru değildir...

asabibaba
10.02.2014, 21:22

Allaha şükürler olsun ne yalancılığım nede iftira atmak huyum var. Allaha inanırım ve en çok da korkarım ....Ahanda bu iki gözümle gördüm kardeşim çıksın yok ben değildim desin ..Kısık sesle bilet soranlara 'Fener tribünü bileti var ' aldığı para haram olsun zehiri zıkkım olsun .ben bu işi maçtan birgün önce yazdım ...haa ismini de Tv 'ye çıktığında kaldı aklımda vallahi billahi tanımam tanışıklığım bu şekilde

hoLiGan Enes
10.02.2014, 21:35
Dogubey kahraman olmaya calisma bizim gecmisimiz belli bu takim icin yaptiklarimiz ortada ole sozde buyuk grup deyip durma mesale sovlari besteleri deplasmanlari sen yaptin heralde emegimiz bu grup bizim sozde buyuk falan imali cumleler kurma daha iyisini yap gelelim grubuna bizim sahis davamiz yok davamiz belli 1000 kisiyi susturmak ole kolay bir is degil .

hoLiGan Enes
10.02.2014, 21:54
Asla istemedigiz bir olay oldu ancak bizi daha cok uzen olay iyi yada kotu gunde az yada cok kisiyle o onemli degil hic bir zaman bu takima birakmayan taraftar gruplarina yapilan haksizliklar gercekten en cok uzen sizlerin yaptigidir .

DOGU_BEY
10.02.2014, 22:06
Dogubey kahraman olmaya calisma bizim gecmisimiz belli bu takim icin yaptiklarimiz ortada ole sozde buyuk grup deyip durma mesale sovlari besteleri deplasmanlari sen yaptin heralde emegimiz bu grup bizim sozde buyuk falan imali cumleler kurma daha iyisini yap gelelim grubuna bizim sahis davamiz yok davamiz belli 1000 kisiyi susturmak ole kolay bir is degil .

ne kahramanlığı arkadaşım bugünkü tabloyu sadece ben söylesem derim ki haklısın ama bu sitede ve dışarıda onlarca kişi bu ayıbı söylüyor ve görüyorken ne diye bunu kapatmaya çalışıyorsunuz? çoğu maçta bilinçsiz edilen küfürler ne peki? ayrıca ben burda Yiğido Gençlik diyerek hedef göstermedim tam aksine bu yanlış ve bilinçsiz tezahüratın maratonda başladığını söyledim aç iyi oku...yiğido gençliğin de buna dahil olduğunu stattaki diğer maçı izleyen arkadaşlar söyledi...

şimdi gelelim konuya : siz neden öz eleştiri yapmaya gelince yapmıyorsunuz da hemen o kadar beste yaptık meşale yaktık diyerek yaptığınız 3-5 olumlu hareketin arkasına saklanıyrosunuz? küfür ve bilinçsiz tezahürat ne zaman bitecek? neden buna cevap yok? ve bugüne kadar Sivasspor için bir araya gelmeyen 2 taraftar grubu kendilerine eleştiri gelince bir anda nasıl böyle güzelce birleşebiliyor?...önce sorulan soruları cevaplayın, öz eleştiri yapın..bunca kişi bu kadar şeyi durup dururken uydurmadı değil mi?

ELLİSEKİZ
10.02.2014, 22:16
Hadi bu maçta olanları geçelim ( geçilecek türden değil ama) diğer maçlarda olanlara ne demeli ? Ya arkadaş her maç mı aynı şeyler olur (iç saha) misafir takım taraftarına söve söve adamları çileden çıkarıp sonra toplu halde onları bize karşı sövmeye teşvik ediyorsunuz. Hiç durduk yere hır gür çıkarıyorsunuz. Tamam anladık gençsiniz, kanınız kaynıyor illa sövmek mi lazım.Küfürden başka bildiğiniz var mı ? Ayıp yahu hani biz misafirperverdik.? Gerekçeye bak şimdi en son Kayseri maçıydı maraton A daydı biletim küfürler havada uçuyor.45-50 yaşında biride kaydı gidiyor .Abi yakışmıyor sövme dedim adam diyor ki, '' ya onlarda bize sövdü orda''. Buyur burdan yak . Sende onun seviyesine indin ama farkında değilsin.

Bu stada bayan taraftar gelmiyor deniliyor.Bende bayan olsam gelmem.Adam eşiyle, kızıyla yada kız arkadaşıyla gelip sizin küfrünüzü mü dinleyecek. Bende çocuğumu getirmiyorum son 2 maçtır .Küfür küfür küfür .9 yaşında çocuk sayenizde duymadığı küfür kalmadı .

Arkadaşlar , canlar, güzel gardaşlar unutmayın o stadyumda tek siz yoksunuz .Misafir takım Ermenistan'dan gelmiyor (gelse bile sövmek olmaz) .Lütfen adabınızı takının .Hiç bir şey bilmiyorsanız susun. Çünki süper ligde kardeş diyebileceğimiz takım kalmadı.!!!

psychology58
10.02.2014, 22:18
Geçen sezon Mersin deplasmanına taraftar gruplarımız sözde takıma destek için Mersin'e gelmişlerdi. Onların geleceğini duyduğumda çok sevinmiş, güzel bir atmosfer olacağını düşünmüştüm ama hiçte öyle olmadı. Yapmadıkları pislik kalmadı Mersin'de. Maçtan sonra da bu sayfada bunları dile getirmiştim. O gün bu gruplara olan inancım kalmadı. Hatta nefret ediyorum,Sivas halkını dışarıya yanlış tanıtıyorlar. Adıyamanlı bir arkadaşım benim için Sivas'ı desteklemek için o gün maça gelmişti ve bana ben Sivas taraftarının böyle olduğunu bilmiyorum, Sivassspor'a olan sempatimi kaybetmeye başladım demişti. Ben çok utanmıştım. Lütfen Sivas'ı Sivasspor'u dışarıya yanlış tanıtmayın.

hoLiGan Enes
10.02.2014, 22:19
gruplarin birlesmemesi ayri bir konu 3*5 olumlu eyvallah tamam kufurun tek aktoru bizmimiz dunya futbolu gecdimi bunun onune de bize top atiyor bizi sucluyorsun tum stat emreye sovdu bizmi yaptik onceki maclarda hakeme sovduler bizmi yaptik birak birK herseyi siz biliyorsunuz sanki biz bu olay cok iyi oldu diyoruzda artislik yapip gercek emekcilere yikin nede olsa onlar kusmez birakmaz bu takimi devam edin .

Divriği58
10.02.2014, 22:37

beste meşale şov Yaptında noldu? senelerce yapmış olduğun emeği tek maçta çöpe attın. beste yapmakla deplasmana gitmekle grup olunmaz. beste yapmakla taraftar grubu olunsa bizim mahalle takımı kral olurdu. haa 1000 kişiye hüküm edicek kapasiten yoksa ozaman hiç konuşmıcaksın.

Bence siz bu işi bırakın takımı yeterince rezil ettiniz pazar günü. emeklerinize teşekkür ederiz.

Divriği58
10.02.2014, 22:40
Geçen sezon Mersin deplasmanına taraftar gruplarımız sözde takıma destek için Mersin'e gelmişlerdi. Onların geleceğini duyduğumda çok sevinmiş, güzel bir atmosfer olacağını düşünmüştüm ama hiçte öyle olmadı. Yapmadıkları pislik kalmadı Mersin'de. Maçtan sonra da bu sayfada bunları dile getirmiştim. O gün bu gruplara olan inancım kalmadı. Hatta nefret ediyorum,Sivas halkını dışarıya yanlış tanıtıyorlar. Adıyamanlı bir arkadaşım benim için Sivas'ı desteklemek için o gün maça gelmişti ve bana ben Sivas taraftarının böyle olduğunu bilmiyorum, Sivassspor'a olan sempatimi kaybetmeye başladım demişti. Ben çok utanmıştım. Lütfen Sivas'ı Sivasspor'u dışarıya yanlış tanıtmayın.

İstanbul Fenerbahçe maçında 2-1 lik galibiyetimizde. yapmadıkları pislik kalmadı. Fenerbahçe kalearkası Migros tarafını resmen azdırdılar. adamlara küfür etmeler onların bulundukları kaplara tekmeler atmalar.

Yeter artık, şu takımın taraftarına birileri insan olmayı öğretmeli..

ivancrayz
10.02.2014, 22:41

Rallim bey nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Sivasta kongrenin yanındaki gişeden cumartesi bilet alan herkes asibabanın söylediği görüntüyü gördü şahsen bana bile fener bileti satıyorlardı :) benim yazdıklarım az bile aslında daha neler biliyorum da Sivasımızı kötülememek için yazmıyorum yoksa o geçen seneki Samsun maçı Kayseri deplasmanı çok şeyler gördük.

hoLiGan Enes
10.02.2014, 22:42
beste meşale şov Yaptında noldu? senelerce yapmış olduğun emeği tek maçta çöpe attın. beste yapmakla deplasmana gitmekle grup olunmaz. beste yapmakla taraftar grubu olunsa bizim mahalle takımı kral olurdu. haa 1000 kişiye hüküm edicek kapasiten yoksa ozaman hiç konuşmıcaksın.

Bence siz bu işi bırakın takımı yeterince rezil ettiniz pazar günü. emeklerinize teşekkür ederiz.

Ben onu yapilan haksizliga karsi dedim kapasiteyi senin gibi cok bilmislerden ogrenecek degilim birakacagimizi saniyorsan senin gibilere pirim vermeyiz yapmadik diyorsak yapmadik sana ve senin gibilere inat daha guclenerek geliyoruz rahat ol

Divriği58
10.02.2014, 22:47
Ben onu yapilan haksizliga karsi dedim kapasiteyi senin gibi cok bilmislerden ogrenecek degilim birakacagimizi saniyorsan senin gibilere pirim vermeyiz yapmadik diyorsak yapmadik sana ve senin gibilere inat daha guclenerek geliyoruz rahat ol

Güçlen kardeşim. Güçlen sivas için yapıyorsun sonuçta benim için değil helal olsun der desteklerim. ama sizin yaptığınızı her taraftar yapıyor bunları özellikle DOĞUBEY e vurgulayarak sözylemen doğru değil. bundan sonra yapıcagınız tezahüratlara daha dikkat etmenızı ve kendını bilmezlere söz geçirmenız gerek madem bu işin içindeysenız. yoksa mecnun başkan daha çok mahcup olur..

sıvaslıgenç
10.02.2014, 22:47
Bu isler sadece mesale sov yapmakla bitmiyor yalniz ben bize has beste pek goremedim yoksa varmi ? Yada varsa kimse bilmiyormu ? Cunku hic denk gelmedim , kardesim bu isler organize olmakla olur herkes ne yaptigini bilecek ve o gruba hükmedecek bir kişi olacak basinizda siz galiba diğer takim taraftarlarini hic izlemiyorsunuz arada bakinda şov mahiyetinde birseyler kapin.Maça gelmeden mesale yakip macta sivas sivass diye bagirip hakemin ve rakip oyuncuların anasina kufur etmek gayet basit şeyler onlar tribünculuk değildir bunu orada tribun cocuguyuz diyenlerin bir cogu bilir ha islerine gelir mi orasi ayri.

hoLiGan Enes
10.02.2014, 22:52
Bu isler sadece mesale sov yapmakla bitmiyor yalniz ben bize has beste pek goremedim yoksa varmi ? Yada varsa kimse bilmiyormu ? Cunku hic denk gelmedim , kardesim bu isler organize olmakla olur herkes ne yaptigini bilecek ve o gruba hükmedecek bir kişi olacak basinizda siz galiba diğer takim taraftarlarini hic izlemiyorsunuz arada bakinda şov mahiyetinde birseyler kapin.Maça gelmeden mesale yakip macta sivas sivass diye bagirip hakemin ve rakip oyuncuların anasina kufur etmek gayet basit şeyler onlar tribünculuk değildir bunu orada tribun cocuguyuz diyenlerin bir cogu bilir ha islerine gelir mi orasi ayri.

Var rahat ol sen ben yarin atarim sana suan tabletten yaziyorum iyiki bi ornek verdim suyunu cikardiniz bi kufur eden biziz saten bu turkiyenin sorunu isitip isitip ayni seyleri sacmalayip durun. Sanki biz kufur ediin diyoruz.

hoLiGan Enes
10.02.2014, 22:53
Güçlen kardeşim. Güçlen sivas için yapıyorsun sonuçta benim için değil helal olsun der desteklerim. ama sizin yaptığınızı her taraftar yapıyor bunları özellikle DOĞUBEY e vurgulayarak sözylemen doğru değil. bundan sonra yapıcagınız tezahüratlara daha dikkat etmenızı ve kendını bilmezlere söz geçirmenız gerek madem bu işin içindeysenız. yoksa mecnun başkan daha çok mahcup olur..

Dogubey direk bizi almis bizde onu bu da sorun yok olur ederiz klavyeden ziyade herkesi 90 dk destege bekliyoruz malum burda mac kazandiramiyoruz takimimiza .

DOGU_BEY
10.02.2014, 23:01
Dogubey direk bizi almis bizde onu bu da sorun yok olur ederiz klavyeden ziyade herkesi 90 dk destege bekliyoruz malum burda mac kazandiramiyoruz takimimiza .

güzel kardeşim doğu-beyin direkt yiğido gençliği hedef aldığı yok, ortaya attığı yok..aç benim bu konudaki ilk yorumumu iyi oku, ben maratondaydım ve bu tezahürat ilk ordan başladı dedim...sonra diğer arkadaşlar da yiğido gençliğin de buna dahil olduğunu söylediler...bu ortak açıklama değil mi yani sadece yiğido gençlik ve 67 taraftarlar birlikte değil mi? ee ben o zaman ikisini de eleştirdim yiğido gençliği hedef falan göstermedim...şimdi sen beni hedef gösterip konuyu saptıracağına biraz düşün ya gerçekten bizim de şu hatalarımız oldu galiba diye öz eleştiri yap...ayrıca merak etme doğu_bey 11 yaşından beri 4 eylülde Sivassporun peşine düşen bir kişidir, takımın tek sahibi kendinizmiş gibi pozları da bırakın...bundan sonra da ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğim çünkü senin amacın eleştirildiğiniz ve hatalı olduğunuz bu durumu başka yönlere çekerek kapatmaya çalışmak...

sıvaslıgenç
10.02.2014, 23:01
Var rahat ol sen ben yarin atarim sana suan tabletten yaziyorum iyiki bi ornek verdim suyunu cikardiniz bi kufur eden biziz saten bu turkiyenin sorunu isitip isitip ayni seyleri sacmalayip durun. Sanki biz kufur ediin diyoruz.

Hic duyamadik statta ondan sordum varsa yayacaksin tum gruba artik bize ozgu seylerin olmasi lazim , statta kufur yerine sov olsa kareografiler olsa canlilik olsa daha iyi disardan bakanlar bizi kufurle degil bunlarla tanimali bizim gruplarimizda goztepe karsiyaka teksas gibi parmakla gosterilmeli olmasi gereken bu.

fark58
10.02.2014, 23:03
Grubuna sahip çıkamıyorsan ya grubu lağvedeceksin ya sahip çıkabilen birini lider yapacaksın...

ready
10.02.2014, 23:46
Artık mecnun başkanın duruma el atması lazım.

Tribün grubunun önde geleni karaborsa bilet satıyorsa artık varın sizi düşünün.

Grupların ne hale geldiğini sade fener maçında değil ne hikmetse maratonda bulunan taraftar kisvesi altında bulunan kişilerin yaptıkları yüzünden ha bire ceza alıyoruz olası bir saha kapatma sahası ve para cezası aldığımız zaman o kişilerin vicdanı rahat edecekmi artık yeter sivasspor üzerinden nemalanmayı yönetim ve emniyet el ele verip bu insanları trübünden uzaklaştırması lazım

Rallim58
11.02.2014, 00:23
Rallim bey nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Sivasta kongrenin yanındaki gişeden cumartesi bilet alan herkes asibabanın söylediği görüntüyü gördü şahsen bana bile fener bileti satıyorlardı :) benim yazdıklarım az bile aslında daha neler biliyorum da Sivasımızı kötülememek için yazmıyorum yoksa o geçen seneki Samsun maçı Kayseri deplasmanı çok şeyler gördük.

Anavatanda yaşıyorum, yiğidom...

dogan15
11.02.2014, 00:30
daha çok ekmek yemek lazım gercek taraftar olmak içn kadır bekmezcı bıle. dıyorkı ne dedıklerını anlamıyoruz seyırcımısın tezavrat yaparken

burak58as553
11.02.2014, 01:02
güzel kardeşim doğu-beyin direkt yiğido gençliği hedef aldığı yok, ortaya attığı yok..aç benim bu konudaki ilk yorumumu iyi oku, ben maratondaydım ve bu tezahürat ilk ordan başladı dedim...sonra diğer arkadaşlar da yiğido gençliğin de buna dahil olduğunu söylediler...bu ortak açıklama değil mi yani sadece yiğido gençlik ve 67 taraftarlar birlikte değil mi? ee ben o zaman ikisini de eleştirdim yiğido gençliği hedef falan göstermedim...şimdi sen beni hedef gösterip konuyu saptıracağına biraz düşün ya gerçekten bizim de şu hatalarımız oldu galiba diye öz eleştiri yap...ayrıca merak etme doğu_bey 11 yaşından beri 4 eylülde Sivassporun peşine düşen bir kişidir, takımın tek sahibi kendinizmiş gibi pozları da bırakın...bundan sonra da ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğim çünkü senin amacın eleştirildiğiniz ve hatalı olduğunuz bu durumu başka yönlere çekerek kapatmaya çalışmak...

Doğubey izninle birkaç söz paylaşmak istiyorum :)

Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim -İmam gazali

Ne kadar söylersen söyle,bütün bildiğin karşıdakinin anladığı kadardır -Mevlana

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına. -Mevlana

svsli585858
11.02.2014, 03:08

arkadaşla gitmiştim biletimiz yanyanaydı girişte o biletle taraftar grubunun gireceğini söylediği için verdim ve beni bedava soktu maça bilet yerime gittim oturdum daha sonra biri geldi biletini gösterdi ki benim yer !! dedim nerden aldın o bileti dışarıda amigo sattı dedi arada o amigoyu buldum benim biletimi başkasına satmak için mi aldın dedim hiç bişey demedi bana adama diyo gel kardeş sen başka yere otur diye tuttu başka yere götürdü....bizde sanıyoz ki taraftar grubundan girecekler götürüp satıyolarmış

sıvaslıgenç
11.02.2014, 06:33
Umarim bu olay tribunlerimiz acisindan milat olur .
Hala bestesiz , ruhsuz , ne yaptigini bilmeyen , cift basliliktan bir an once kurtuluruz da tribunlerimize ruh ve canlilik gelir.Boyle bir takima bu taraftar yakismiyor kimse kusura bakmasın.

sebasteia
11.02.2014, 07:02
bedava giriş bunlarda, küfür bunlarda, karaborsa bilet satışı bunlarda, takıma onlarca milyar ceza aldırma olayı bunlarda, dengesizlik bunlarda, edepsizlik bunlarda, başkanını zor durumda bırakmak bunlarda, kendi kulübünü şikeci gibi göstermek bunlarda.

sonra çıkıp masum numarası yapan yine bunlar! hadi ordan! yemezler.

YiğidoGençlik
11.02.2014, 07:32
:) bilmesem ne konuşcam gardaş ismi mesut sivasta bilmeyen adammı var araştırmaya gerek yok gördüklerim bunlar. araştırsam içinizdekilerden neler neler duyuyoruzda onlara aklımız ermiyor doğrulayamıyoruz.

Bak birader yarım yamalak bazı şeyler öğrenip burda gelip millete çamur atıp herkesi zan altında bırakıyorsun ben açık söylüyorum ne başkanımız ne grubumuz bilet satmamıştır sattı diyen varsa ve gözü ile bizi yani Yiğido Gençlik ten birini gördü ise namusu ve şerefi üzerine yemin etsin bizim bu yönden içimiz rahat başkaları yapmış olabilir onlara sözüm yok ama grubumuz olarak bu şekilde ki pis ve ahlaksız işlerle hiç işimiz olmaz haram lokma geçmez bizim kursağımızdan bu konuda bir daha iddiada bulunan olursa ispatla mükelleftir aksi takdir yasal yollara başvuracağız bu böyle bilinsin.

Ayrıca burda ağzı olan herkes konuşuyor yorum yazanlar arasında gerçek Sivasspor sevdalıları da var ama hiç maça gelmeyen stadın yolunu bilmeyenler daha çok var.Siz bizi eleştirene kadar biraz da başkalarını eleştirin.Biz bu takım için hep fedakarlık yaptık ama hep hor görülüp hep aşağılandık her zaman bize 2.sınıf muamelesi yapıldı.Bu çocukların yaptığı fedakarlığın 10 da 1 ini yapan var ise en büyük Sivassporlu odur.taraftarlık maçtan maça gelip maç izleyip çekirdek çıtlamak değildir bu sanal klavyeciler burda dürüstlük abidesi olup stadda bizden daha çok küfür edenlerdir.Biz toplu olarak yapıyorsak bu insanlarda münferit olarak yapıyor fark nedir, hiç bir fark yok hatta öyle aşşağılıklar varki kendi futbolcusuna küfür edebilecek kadar alçalabiliyor.Biz küfürü asla ve asla tasvip etmiyoruz ama maç içerisinde ister istemez bazı reaksiyonlar oluşup istenmedik şeyler ağızdan çıkabiliyor tıpkı bu hafta ki tezahuratta olduğu gibi maraton bir başladı sonra maçın havası ile kimse düşünmeden bu tezahurata katıldı bunu hiç bir stadda engelleyemiyorsun, ben adım gibi eminim sonradan tezahurata katılan hiç kimse ucunun bize değeceğini o anda düşünmemiştir çünkü aniden gelişen bir reaksiyon oldu, burda asıl suçlu bu tezahuratı başlatanlardır.Doğu_Bey maraton başlattı Yiğido gençlikte katıldı diyorsunya maraton başlattıktan sonra zaten bütün stad katıldı bizim katılmamız neyi değiştirecek ki.Burda bursa es-es taraftarını örnek gösterenler var bu adamlar hayatında bu takımların deplasmanına gitmemiştir, ya adamların maça başlarken ki yaptıkları 3 lü zaten küfürle başlıyor bunlar mı örnek taraftar bırakın bu işleri ya önce bi araştırın tv den de olsa bu takımların maçlarını bir seyredin küfür var mı yok mu görürsünüz.Bizim hatalarımız olmuyor mu elbette her insan gibi bizimde hatalarımız var ama bu hatalara yönelik eleştri yaparken biraz ölçülü ve seviyeli eleştri yapın.Burda kimsenin kimseye hakaret etmeye hiç mi hiç hakkı yok ben eminim yüzümüze karşı bunlara söyleyecek yürekte yok bu yorumları yazanlarda ama neyse..

Bu konuyu burda kapatıp modöratörden bu konuyu kilitlemesini talep ediyorum.

58svs58
11.02.2014, 07:38
Sivasspor fener yalakası değil, hiç bir takımın olamaz. Sen takımına, futbolcuna ve yönetimine inanıyor güveniyorsan eğer, bu ikilemde kalmaman lazım. Bunun aksini ispat etmek için bende bağırdım diyorsun, bu iş senin bağırmanla değil, takımının fener karşısında aldığı saha sonuçlarına göre ispatlayabilirsin.

Şikeyle suçlandığımız maça gelene kadar, fener önüne gelen 17 maç seri yapmış, o zırlayan trabzon dahil gs, bjk hepsini devirmiş, son maç hadi sivas sen yen ha...

Dünde takım aslanlar gibi yüreğini ortaya koyarak maçı almayı bildi. Kim ne havlarsa havlasın ben saha sonucuna bakarım.

yav hemşerim aynı köylüyüz ama sana bu fenercilik yakışmıyor. bırak feneri fener 17 takımında antipatisini çekiyor. ama burada hala fener adına gerçek sivaslılara sataşanlar var.

yiğido şahin
11.02.2014, 07:42
bi laf vardır bilirmisin Sivasın kavakları geç bu ayakları bir çok maç bu şekildeydi galatasarayın burada şampiyon olduğu maçta morali bozulsun diye taraftarı selamlayan arda turana ana avrat küfür ettiniz o gün bende yan taraftaydım gaziantep deplasmanına ücretsiz otobüs kaldıran marka gıdanın otobüslerini 20-25 TL ye sattınız yalan de hadi bu şehirde en güzel maç geçen sene taraftar gruplarının stada gelmediği trabzon maçıydı 1 kere bile küfür olmadı ve taraftar gerçekten taraftar gibiydi bütünlük istiyorsunuz ama maç başlarken bağrıyorsunuz " maraton ... maraton adamlar karşılık veriyor oooooooo 1- 2- 3" maratondakiler sivas diyor sizler yiğido gençlik diye bağrıyorsunuz sonra size karşılık vermedikleri için "maraton dışarı maraton dışarı" diyorsunuz

yiğido şahin
11.02.2014, 07:48
bazı arkadaşlar desteğin sadece trübünde olmaya bağlıyor destek takımına gönül vermek maçlara gideret PARA ile bilet alarak destek olur, lisanslı ürün alarak destek olur, deplasmana gitmek zor evet yönetim bilet almayınca yönetim uyuma taraftarın dışarda sloganları atılıyor ne anladım ben böyle deplasmandan

58svs58
11.02.2014, 07:53
Bizi ilgilendiren bizi rezil eden o tezahürattır ...Konumuz bu diğeri bizi bağlamaz hanemize 3 puan yazıldı ama burnumuzdan da fitil fitil getirdiler.Buna kendi taraftar gruplarımız neden oldu ..İmkan verirsen hasmına seni alt etmek için elinden geleni yapar ...FIRSAT VERMEYECEKTİNİZ ...

siz rezil olmuşsunuz bilmem ama ben mutluyum. alenende söylüyorum mutluyum

Rallim58
11.02.2014, 08:43
...........ben mutluyum. alenende söylüyorum mutluyum

Gerek sanal ortamda, gerek reel hayatta, gerekse Sivas'ımızdan yayın yapan TV'lerin tüm spor proğramlarında, hemen herkes; koro halinde yaşatılan pervasızlık için üzüntülerini dile getirirken, sizlerin mutluluğu dikkat çekiyor...

Enteresan...

sefareis
11.02.2014, 08:51

bende gördüm karaborsa işini bu sayfada ilk yorum yaptım ve bunu yapanlar tribün lideri arkadaşlar gözlüklü bir arkadaş ve uzun boylu zayıf biri idi isimlerini bilmiyorum

ready
11.02.2014, 09:22
sivas küçük şehir herkes kimin ne iş yaptığını kimlerin sivasspor üzerinden rant sagladıgını küçük hesaplar peşinde koştuğunu herkes biliyor bazı şeyleri bilmek için futbol dehası olmaya gerek yok beleş biletleri satanları kombinelerini faiş fiyatla Fenerbahçe seyircine satanları taraftar gruplarına geçen sene kombine kartlarını sırf parasını çıkarmak için 250 tl'ye satanları beleş girmek için ikiye bir yapıp o da olmadı güvenlikçi tanıdıkları sayesinde trübüne girenleri daha neler neler sivasspor için tezehurat yapmayan kendi grubundaki insanlara söven böyle müptezeller artık 4 eylülde yeri yok

poyrazer5858
11.02.2014, 09:36
Boşuna nefes tüketiyorsunuz millet. buna emin olun, bu korkak çakal sürüsü bundan sonra da bildiğini okuyacaktır.

Yine karaborsada bilet satarak asalaklık yapacaklar, rakip takıma küfrederek sivas insanının imajına zarar vereceklerdir.

Bunlara sadece yönetim dur diyebilir. Umarım gereken tedbirleri alır yönetimde.

poyrazer5858
11.02.2014, 10:08
Ne kadar kara borsa bilet satan varsa...............

bu laf yeter mi sizin için biz grup olarak bu konuda rahatız satanlar düşünsün.
sözümün arkasındayım. korkak insanlarsınız siz. sizin gibilerin tek başınayken sesi soluğu çıkmaz .siz ancak bir grup olduğunuzda etrafa dayılık yaparsınız. yolunuz yol değil. sizin gibilerin sonu belli. su testisi su yolunda kırılır.

SenSetik
11.02.2014, 10:08
birbirimize hakaret ederek biryere varamayız beyler...yapılacak iş şudur; kendi çıkarına hizmet edenler gruplardan temizlanecek, herkes bundan sonra ağzından çıkan herşeye 2 kere dikkat edecek, emniyet ve güvenlik işini titizlikle yapacak, biletsiz seyirci alınmayacak...sonrası kendiliğinden gelir ve herşey düzelir...burada hakaretlerle bu problemi çözemezsiniz...

YGTayfa
11.02.2014, 10:30
sözümün arkasındayım. korkak insanlarsınız siz. sizin gibilerin tek başınayken sesi soluğu çıkmaz .siz ancak bir grup olduğunuzda etrafa dayılık yaparsınız. yolunuz yol değil. sizin gibilerin sonu belli. su testisi su yolunda kırılır.

eleştri yapabilirsin ama hakaret edemezsin yorumlarını doğru düzgün yazarsan kimse sana birşey demez önce üslubunu düzelt ondan sonra konuş bende sözümün arkasındayım ne kadar rant güden ne kadar bilet satan varsa hepsi staddan temzilensin ben grubumaza kefilim ama başkalarını bilmem aksini iddia eden varsa hodrimeydan..

poyrazer5858
11.02.2014, 10:38
eleştri yapabilirsin ama hakaret edemezsin yorumlarını doğru düzgün yazarsan kimse sana birşey demez önce üslubunu düzelt ondan sonra konuş bende sözümün arkasındayım ne kadar rant güden ne kadar bilet satan varsa hepsi staddan temzilensin ben grubumaza kefilim ama başkalarını bilmem aksini iddia eden varsa hodrimeydan..
doğru söyledin, üslubum hoş değil. kızgınım. sebebi de bir avuç insanın centilmenliğiyle, yiğitliğiyle anılan bir şehrin imajına zarar vermesi.
senin grubun karborsa bilet satmayabilir.
senden şunu da söylemeni bekliyorum. gerek kendi evimizde gerekse de deplasmanlarda rakip takım futbolcularına taraftarlarına küfretmiyoruz diyebiliyormusun. bunu söylersen özür dileyeceğim sizden.

YGTayfa
11.02.2014, 10:44
doğru söyledin, üslubum hoş değil. kızgınım. sebebi de bir avuç insanın centilmenliğiyle, yiğitliğiyle anılan bir şehrin imajına zarar vermesi.
senin grubun karborsa bilet satmayabilir.
senden şunu da söylemeni bekliyorum. gerek kendi evimizde gerekse de deplasmanlarda rakip takım futbolcularına taraftarlarına küfretmiyoruz diyebiliyormusun. bunu söylersen özür dileyeceğim sizden.

onu söyleyecek Türkiye'de hiç bir taraftar grubu yok herkez bunu yapıyor ama bunu tasvip etmiyoruz en aza indirmek için elimizden geleni yapıyoruz..

poyrazer5858
11.02.2014, 11:22
onu söyleyecek Türkiye'de hiç bir taraftar grubu yok herkez bunu yapıyor ama bunu tasvip etmiyoruz en aza indirmek için elimizden geleni yapıyoruz..
eyvallah.. makul birine benziyorsun.
anladığım kadarıyla grubun lideri sensin. bak kardeşim, yiğitlik, delikanlılık ; vurup kırmayla, küfretmekle olmuyor.
ister sıradan taraftar ol ister grup lideri, sen önce sivas halkını, sonra da sivasspor u temsil ediyorsun. bunu ututmasan iyi olur.

Forum Kontrol
11.02.2014, 11:48
Sivasspor.com taraftar sitemizin ana ilkelerinden olan iletişim, diyalog ve paylaşım ilkesi, bu konu içerisinde; kişisel yaşanılan olumsuzlukların deşifre edilmesine kadar giden yorumlara neden olmaktadır.

Hafta sonu yaşanan "çirkin tezahüratlar", Sivassporumuz yönetim kurulundan, teknik kadroya, futbolcusundan taraftarların tamamına yakınını son derece üzmüştür.

Açılan basın açıklaması konusuna yapılan yorumların, kişiselliğe indirgemesi ile de birtakım çirkin telaffuzları beraberinde getirdiği gözlemlenerek, tamiri mümkün olmayan kırgınlıklara yol açacağı düşüncesiyle;

Ortak sevdamız olan, Sivasspora ve onun başarısına kenetlenmek üzere, konunun kapatılmasının uygun olacağını düşünüyor, yorum yapan halisane düşünceli tüm yiğidolara teşekkür ediyoruz.

İyi forumlar.

Sivasspor.com site yönetimi