Orijinalini görmek için tıklayınız : KOCAELİ MAÇINA OTOBÜS "58 GENÇLİK"
Kaptan-58 28.02.2005, 16:59 KOCAELİ MAÇINA İSTANBUL UN ÇEŞİTLİ SEMTLERİNDEN OTOBÜS KALDIRACAĞIZ.
KOCAELİNE GİDİŞ - GELİŞ : 10 YTL (10.000.000 TL)
(BİLET FİYATI HARİÇ)
İRTİBAT :
0537 411 42 00
0536 632 45 43
VATAN 58 MEKAN 34
58 GENÇLİK TARAFTAR DERNEĞİ..
CoReLdRaW_ArdA 28.02.2005, 18:39 kardeşlerim siz ilgilenmiyorsunuz yoksa siz sivaslı değilmisiniz yuh be size........ BİZ SİZE OTOBÜS TEMİNİ EDİYORUZ HEP BİRLİKTE GİDİYORUZ SİZ GELMESSENİZDE BİZ 100 KİŞİ GİDİYORUZ HADİ BAKALIM MAÇA
CoReLdRaW_ArdA 28.02.2005, 19:02 eyvallah orhan abi thank you where much....
gidin abi yolunuz açık olsun
______________________________ __
victory
Kaptan-58 01.03.2005, 07:29 HERŞEY SİVAS İÇİN.....
HAYDİ YİĞİDOLAR MAÇA.....
VATAN 58 MEKAN 34
58 GENÇLİK
serhankaburcuk 01.03.2005, 07:53 Avrupa yakasından Otobüsünüz varmı?Yoksa kendi imkanlarımızlamı gidelim?
serhan gardas olacak...inşallah
Halit_58GENCLiK 01.03.2005, 12:11 İSTANBULDA ANADOLU YAKASINDAN VE AVRUPA YAKASINDAN OTOBÜSLER KALDIRACAĞIZ......
VATAN 58 MEKAN 34
58 GENÇLLİK...
CoReLdRaW_ArdA 01.03.2005, 13:52 HAYDİ NE DURUYORSUNUZ TOPLU GİDELİM KOCAELİNE BU BİZİM EN ZOR MAÇLARIMIZDAN BİRİ YALNIZ BIRAKMAYALIM SİVASSPOLUMUZU.....
marmara_hasan58 01.03.2005, 14:05 kardesim gelmez olurmuyuz pazar yoktuk ama bu maca kesin oardayız sen gonlunu ferah tut
kocaelispor 01.03.2005, 14:18 gelin sivaslı arkadaşlar.inşallah centilmence bi maç olur.galiba 9 maçtır yeniyonuz.sizi durdurmak gene kocaeliye nasipmiş.sizi yeneceğimize inanıyorum.takım ve taraftar olarakta inanıyoruz.yenilgiye hazır olur sivaslılar!!!
HODRİ MEYDAN
ONURLUYUZ
GURURLUYUZ
SADECE KOCAELİSPORLUYUZ
BURASI İZMİT BURDAN ÇIKIŞ YOK.körfezli heryerdedir.ummadığın anda karşına çıkar.
bakariz körfezli !?
güzel bir mac olur insallah...
ANLIYIZ
SANLIYIZ
SIVASLIYIZ ! ! !
Kaptan-58 01.03.2005, 17:36 GİDECEZDE BİZE O STAT YETMEZKİ. AMA YİNEDE İDARE EDİCEZ NAPALIM.......
HAYDİ SİVASLILAR MAÇA !!!!!!!!!!!!
ÜÇ BÜYÜK DEVRİ KAPANDI TEK BÜYÜK SİVAS..
SİVAS TARİH YAZACAK ÜÇ BÜYÜKLER OKUYACAK..
VATAN 58 MEKAN 34
58 GENÇLİK TARAFTAR DERNEĞİ.....
GİDECEZDE BİZE O STAT YETMEZKİ. AMA YİNEDE İDARE EDİCEZ NAPALIM.......
HAYDİ SİVASLILAR MAÇA !!!!!!!!!!!!
ÜÇ BÜYÜK DEVRİ KAPANDI TEK BÜYÜK SİVAS..
SİVAS TARİH YAZACAK ÜÇ BÜYÜKLER OKUYACAK..
VATAN 58 MEKAN 34
58 GENÇLİK TARAFTAR DERNEĞİ.....
aynen katılıorum o stat bize yetmez....
______________________________ __
victory
CoReLdRaW_ArdA 01.03.2005, 20:11 gardaşlarım size o maça girme avantajını sağlıyorum bize ulaşın
CoReLdRaW_ArdA 01.03.2005, 20:14 GARDAŞLARIM BİZE PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR BİZE MUHAKKAK ULAŞIN GELMEK İSTEYEN ULAŞŞIN LÜTFEN
Kaptan-58 02.03.2005, 07:45 İRTİBAT :
coreldraw arda : 0537 411 42 00
kaptan_58gebclik : 0536 632 45 43
maça gitmek için lütfen ulaşın.......
VATAN 58 MEKAN 34
58 GENÇLİK
CoReLdRaW_ArdA 02.03.2005, 08:13 ARKADAŞLAR CUMARTESİ GÜNÜNÜ SABIRSIZLIKLAR BEKLİYORUZ ÇÜNKÜ ŞUAN İÇİN 200 KİŞİYİZ O KADAR ÇOK ARAYAN VAR Kİ BİZ BU GİDİŞLE 1000 KİŞİ GİDERİZ KOCAELİNE HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ...
CoReLdRaW_ArdA 02.03.2005, 08:21 biz 58 GENÇLİK olarak davullar afişler herşeyimiz hazır siz istanbuldaki sivassporlu taraftarlarıda yanımızda olmanızı istyoruz
ordayız..haydi sivas el ele süper lige....bu macı kocaelide şehir turu atacaz
serhankaburcuk 02.03.2005, 09:45 Kale arkasını komple bize vereceklermiş...Orayı doldururuz...Bekle körfez YİĞİDOLAR geliyor suyu ısıtın...
.............HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVAS.............
Kale arkasını komple bize vereceklermiş...Orayı doldururuz...Bekle körfez YİĞİDOLAR geliyor suyu ısıtın...
.............HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVAS.............
oda yetmez serhan gardas ama idare edecez...bu mac almak şart oldu otesi yok
HakkıTİMUÇİN 02.03.2005, 09:56 ya gardaşlar ben ne şanssız bir adamım.. Kocaelinde oturuyorum bu hafta gözbebeğimiz SİVASIMIZ kocaeline geliyor AMA ben iş gereği izmirde olmam gerekiyor.. Karagümrük maçında yine izmirdeydim olimpiyat stadına gidemedim. Altay maçında izmirdeydim sevindim sivasın maçına gidecem diye maçı muğlaya aldılar. Bu sezon bir tek ist. belediye maçına gidebildim onda da galibiyet sevinci yaşayamadık.
Böyle şanssızlık olurmu GARDAŞLAR...
serhankaburcuk 02.03.2005, 09:58 ya gardaşlar ben ne şanssız bir adamım.. Kocaelinde oturuyorum bu hafta gözbebeğimiz SİVASIMIZ kocaeline geliyor AMA ben iş gereği izmirde olmam gerekiyor.. Karagümrük maçında yine izmirdeydim olimpiyat stadına gidemedim. Altay maçında izmirdeydim sevindim sivasın maçına gidecem diye maçı muğlaya aldılar. Bu sezon bir tek ist. belediye maçına gidebildim onda da galibiyet sevinci yaşayamadık.
Kardeş meraklanma biz senin yerinede takımı destekleriz gözün arkada kalmasın...
ya gardaşlar ben ne şanssız bir adamım.. Kocaelinde oturuyorum bu hafta gözbebeğimiz SİVASIMIZ kocaeline geliyor AMA ben iş gereği izmirde olmam gerekiyor.. Karagümrük maçında yine izmirdeydim olimpiyat stadına gidemedim. Altay maçında izmirdeydim sevindim sivasın maçına gidecem diye maçı muğlaya aldılar. Bu sezon bir tek ist. belediye maçına gidebildim onda da galibiyet sevinci yaşayamadık.
evet gardas sarıyer macı var ona gelirsin hatta bursada var...hala maca gidebilrisin...kalbın macta olsun yeter
CoReLdRaW_ArdA 02.03.2005, 17:09 hadi millet 2 otobüs boş yerimiz kaldı acele edin 4 otobüs doldurduk..arabalarınızla gitmeyin sakın tehlikeli...
hodri_mami 02.03.2005, 17:16 Kocaelide şehir turu atacaz diyen GARDAŞ...Kafanmı iyi senin uçmusun baya her yer sivas değil sok sunu ufak tefek beynine...
.............................. .............................. .............................. ..........
GÖZLERİ KANLI ÇEKMİŞ ESRARI UÇUYUR TRİBÜNDE BİR DELİKANLI
BAKIŞLARI MAGRUR AMA BELALI BEDENİ DİKİŞLİ YÜREĞİ YARALI
HAYATA KÜSMÜŞ BİR KUL AMA DOĞUSTAN KOCAELİSPORLU....
ALAYINIZA GİDER..
Kaptan-58 02.03.2005, 17:19 hodri mami... burası kapışma meydanı değil akıllı insanların girdiği centilmen insanların girdiği bir site... misafir olarak bulunduğun sitede daha düzgün konuşmanı öneriyoruz. ASİL SİVAS taraftarı hiçbir kışkırtmaya gelmez.. biz aslanlar gibi mücadelemizi veririz. yensekte yenilsekte turumuzu atarız......... HODRİ MEYDAN........
TÜRKİYE NİN TÜM ŞEHİRLERİNDE TUR ATARIZ GARDAŞ HİÇ KUSURA BAKMA.. SENDE BUNU KABULLEN.....
ANLIYIZ
ŞANLIYIZ
ÇOK ŞÜKÜR SİVASLIYIZ...
VATAN 58 MEKAN 34
58 GENÇLİK TARAFTAR DERNEĞİ
ARKADAŞLAR,
KOCAELİ MAÇINA BEN DE GELİYORUM (İNŞ)
MAÇ ÖNCESİ ÇİÇEK TAKDİMİMİZ OLACAK...
BU KONUDA RAKİP TAKIMIN TARAFTAR GRUPLARIYLA
İRTİBAT KURULDU; OLUMLU CEVAPLAR ALDIM.
SELAMLAR...
kaptanında dediği gibi gelip yensekte yenilsekte tur atarız bunun ne gibi sakincası var onuda anlamadım
gazaniz mübarek olsun
hayirli ylculuklar
gidemeyen yigidolari en iyi sekilde temsil edeceginzden hic süphem yok !
söyle bir inletin körfezi, tvden duyalim !
1967_DERNEK_10UR 03.03.2005, 18:06 ARKADAŞLAR,
SELAMLAR...sönmez abi çiçek falan dedin de bizde irtibata geçtik adamlar şerefsizlik ediyor.bunlarla aynı çuvala girlimez.biz bunlara sivas'tan RUFFLES GÖTÜRÜP verecez :lol:
1967_DERNEK_10UR 03.03.2005, 18:08 gazaniz mübarek olsun
hayirli ylculuklar
gidemeyen yigidolari en iyi sekilde temsil edeceginzden hic süphem yok !
söyle bir inletin körfezi, tvden duyalim !3 yıldız körfezi öyle bir inletecez ki bizi hakir,küçük görenler görecekler taraftarın büyüklüğünü bunlara taraftar nasıl olur gösterecez
hunter34 03.03.2005, 19:13 GARDAŞLAR KOCAELİNE GİDİP ORDAKİLERE SİVASLILARIN KİM OLDUĞUNU GÖSTERECEĞİZ İNŞALLAH.....ONLARA GİDERİN NASIL YAPILDIĞINI GÖSTERECEĞİZ ALLAH'IN İZNİYLE!!!!! :lol:
GARDAŞLAR KOCAELİNE GİDİP ORDAKİLERE SİVASLILARIN KİM OLDUĞUNU GÖSTERECEĞİZ İNŞALLAH.....ONLARA GİDERİN NASIL YAPILDIĞINI GÖSTERECEĞİZ ALLAH'IN İZNİYLE!!!!! :lol:
hadi bakalımmm....................
______________________________ ________
victory
Kaptan-58 04.03.2005, 09:19 KOCAELİ MAÇI İÇİN OTOBÜSLER CUMARTESİ SABAH SAAT: 09:00 DA ÜMRANİYE ANADOLU YAKASINDAN KALKACAKTIR...
AVRUPA YAKASINDAN VE DİĞER BÖLGELERDEN YETERLİ İSTEK OLMADIĞINDAN TEK BÖLGEDEN HAREKET EDİLECEKTİR.
BİLET + GİDİŞ + DÖNÜŞ = 20 YTL
VATAN 58 MEKAN 34
ist_58genclik_34@hotmail.com
1967_DERNEK_10UR 04.03.2005, 10:19 KOCAELİ MAÇI İÇİN OTOBÜSLER CUMARTESİ SABAH SAAT: 09:00 DA ÜMRANİYE ANADOLU YAKASINDAN KALKACAKTIR...
AVRUPA YAKASINDAN VE DİĞER BÖLGELERDEN YETERLİ İSTEK OLMADIĞINDAN TEK BÖLGEDEN HAREKET EDİLECEKTİR.
BİLET + GİDİŞ + DÖNÜŞ = 20 YTL
VATAN 58 MEKAN 34
ist_58genclik_34@hotmail.comka ptan kardeş nasıl talep olmaz istanbul'dan bir övnüyoruz şu kadar taraftarımız var diye .biz sivas^tan her hafta deplasmanlar için en kötü3-4 otobüs çıkarıyoruz.bu sene deplasmanlar da 20 bin kilometre yol kat ettik .
Kaptan-58 04.03.2005, 10:32 ULTRASİVAS GARDAŞ MAÇIN CUMARTESİ OLMASINDANMIDIR BİLİNMEZ.. VEYA MİLLET TOPLU GİTMEK İSTEMİYODA KENDİ ARAÇLARIYLAMI GİDECEK BİLİNMEZ. İSTENİLEN TALEP MAALESEF YOK.......
VATAN 58 MEKAN 34
58 GENÇLİK
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Nasıl Doğduysak Bir Gün Öleceğiz,Sivaslı Doğduk Sivaslı Öleceğiz.
ForzaSivas 04.03.2005, 10:52 heralde istanbullu yiğidolar gelemeyecekler durum onu gösteriyor biz sivastan 1 otobüs geliyoruz otobüsün tamamını doldurduk bu maçtada takımızı yalnız bırakmayacağız izmitte netteki arkadaşların hepsiyle bi tanışma toplantısı yaparız
HER ZAMAN HER YERE GİDER NE YAĞMUR NE ÇAMUR DİNLER SEVERSE GÖNÜLDEN SEVER BU ALEMDE YENİÇERİLER.....
ForzaSivas 04.03.2005, 10:56 ARKADAŞLAR,
SELAMLAR...sönmez abi çiçek falan dedin de bizde irtibata geçtik adamlar şerefsizlik ediyor.bunlarla aynı çuvala girlimez.biz bunlara sivas'tan RUFFLES GÖTÜRÜP verecez :lol:
ZUHAHAHAHA ben onlara efes extra veriyim dostluğu pekiştirelim onur sende votkadan bir duble ver daha samimi olalım ruffles ayıp olur muhahahaha
millet kendi arabalariyla gelir herhalde
sanmiyorum bu maca ilgi göstermiyeceklerini .
3oo saglam yigido yeterde atarda !
kirmizi beyaz giyinmeye dikkat edelim
daha güzel görüntüler icin
eminim TRTde tribünleri bol bol gösterecek .
dünya sizi izleyecek ona göre...
Kaptan-58 04.03.2005, 12:35 kocaeli maçına biz otobüs kaldırıyoruz 2 otobüs veya 3 minibüsle kocaelinde olacağız.......
VATAN 58 MEKAN 34
58 GENÇLİK
BROTHERS58 04.03.2005, 12:35 ÜÇ BÜYÜK YOK TEK BÜYÜK VAR ŞAMPİYON SİVASLILAR...
YOLUNUZ AÇIK OLSUN GARDAŞLAR ŞEN GİDİN ŞEN DÖNÜN. ANTALYADAN HEPİNİZE SELAM VE DUALARIMI YOLLUYORUM.
GİDİYORUZ TAM KADRO
gardas kac kisi oluruz ismet pasa stadinda tahminince ??
500 ?
1000 ?
dahada fazla ?
sivasdan kac kisiyiz gelecek sizinle?
vallaa,düsündükce heyecan basiyor beni...
gardas tahminimce 1500 kişi filan oluruz nedenine hgelince kocalide okuyan sivaslı gardaslarmızda var..
ForzaSivas 04.03.2005, 14:04 yarınki maçta inşallah görüşürüz.Sivastan 1 otobüs geliyoruz görüşmek üzere allaha emanet
gardas hayırlı yolculuklar
haaayda
herkes otübüsle kaldirdik yaziyor hepiniz ayni otbüsde olmayasiniz !?
:lol: :lol:
insallah dolu dizgin gider geliriz !
allah bizi mhacub etmesin
gidenlere sonsuz tesekkürler
ayaklariniza yüreklerinize saglik !!!
CoReLdRaW_ArdA 04.03.2005, 16:39 ya gardaşlarım maç maç diye tutturuyorsunuz alın size gitma fırsatı hadi kocaeli kocaeli 1 2
Yavuz_58_Viyana 04.03.2005, 17:19 keske benimde imkanim olsanda bende maca gelebilsem malesef arada 1500 km var :)
izmirliyigido 04.03.2005, 18:56 millet kendi arabalariyla gelir herhalde
sanmiyorum bu maca ilgi göstermiyeceklerini .
3oo saglam yigido yeterde atarda !
kirmizi beyaz giyinmeye dikkat edelim
daha güzel görüntüler icin
eminim TRTde tribünleri bol bol gösterecek .
dünya sizi izleyecek ona göre...
Doğru söylüyorsun kardeşim. Mesela biz kısmet olursa bu gece 2 araba İzmir'den yola çıkıyoruz. Bayrak, forma ve flamalarla İsmetpaşa stadını 4 Eylül Stadına çevireceğiz.
Tüm trübinler inleyecek,
Tüm Türkiye TRT'den bizi izleyecek
CoReLdRaW_ArdA 04.03.2005, 20:58 hadi millet maça
Yigidolar geliyor !
izmit felegini sasircak vallaa!
Kocaelizm 06.03.2005, 13:25 Yigidolar geliyor !
Dünkü maçı 1000-1200 kadar Sivaslı izledi ve en azından geldikleri-takımlarını destekledikleri için tebrik ediyorum
Ama Sivaslı arkadaşlarım şunları bilin Marmara'da(Bursa-Sakarya) ve özellikle İzmit'te "yok orayı istila ederiz-tüm stadı doldururuz" gibi söylemler ancak hayal olarak kalır.Çünkü bu 3 şehirde taraftarlar fanatiktir ve takımlarına bağlıdırlar.
Bunu başka şehirlerde yapabilirsiniz ama İzmit'te olmaz
bakalım yozgata gelebilecek misin.gelirsiniz gelirsiniz 30-40 kişi maximum.unutma senin sölediğin gibi 3 şehir yok.'her horoz kendi çöplüğünde öter' bunuda unutma!!!
______________________________ ___________________
BUILT FOR THE DESTROY...
Yigidolar geliyor !
Dünkü maçı 1000-1200 kadar Sivaslı izledi ve en azından geldikleri-takımlarını destekledikleri için tebrik ediyorum
Ama Sivaslı arkadaşlarım şunları bilin Marmara'da(Bursa-Sakarya) ve özellikle İzmit'te "yok orayı istila ederiz-tüm stadı doldururuz" gibi söylemler ancak hayal olarak kalır.Çünkü bu 3 şehirde taraftarlar fanatiktir ve takımlarına bağlıdırlar.
Bunu başka şehirlerde yapabilirsiniz ama İzmit'te olmaz
bize ayrılan yeri doldurmadıkmı...hem 6 ay sonra o türbinler açılmış..birde her yer toz içinde...neyseki bizim sayemizde şehir centilmen takım gördü
|