Orijinalini görmek için tıklayınız : Anadolu Düşmanlarına Kapak Olsun !!!

migroArmis
22.02.2014, 19:25
İst hegomanyası elinde tuttuğu iplerle başa getirdiği kişilerle Anadoluda filizlenmeye yüz tutmuş her kim var ise bunun kafasını kopartmaya çalışır...Yıllardır bu böyle olmuştur...Bizler Anadolu kulupleri olarak çok mu anlımız açık ...Elbette değil...Bu sistemin getirileri olarak bir çok Anadolu kulubü maddiyatsızlıktan dolayı teşvik almaya mahküm bırakılmıştır...Bunun içinde kendi takımımda vardır..Şimdilerde ise galip gelen takımlara o kadar büyük paralar veriliyorki teşvik olayına gerek kalmadı artık hükmedemiyorlar...Başka yollara başvurmak zorunda kalıyorlar...3 maç ceza kırmızı kart cezası seyircisiz oynama v.s...Şimdi bunlar tutmuşlar benım takımıma seyircisiz maç vermişler sonra kadınlar çocuklar gelsin demişler (Bursa-Rize maçı)Anadoluda bir takımın kemik taraftarı 10 bini geçmez... İş kadınlara düşerse bu yerde bu rakam 2-3 bine düşer...Fakat bunlar bunlar bizim Bursada bazı hesapları yanlış yaptılar sanırım ..Tribünde 25 kadın çocuk vardı...''' BABAM YOKSA BEN VARIM ''' '''GEREKİRSE HANIMIZ GEREKİRSE HOLİGANIZ''' diyen bütün kadın ve çocuklarımızın ist hegomanyasına tokat gibi verdikleri cevaptan dolayı alınlarından öpüyorum...Varolun...Haa aşağıdaki linkte mavi formalı kızımız benim kızım sarı kafalı yeşil beyaz formalıda geçen bahsettiğim sitemizin yeni üyesi olan oğlumdur...Benim yerime beni temsil ettiler...Ve tabiki yanlarındada sevgili eşim....Teşekür ediyorum ..İst
e kapak olsun ...

Ek olarak fotoları yüklemeyi beceremedim link olarak atıyorum...

migroArmis
22.02.2014, 19:28
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1958397_642445695808812_131225 6159_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1620550_642445645808817_140023 3235_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1896756_642445575808824_155613 9673_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1780675_642445182475530_885818 303_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1798521_642444445808937_196888 39_n.jpg

Morten58
22.02.2014, 19:36
Ogulunuz acaba hangi isimle buraya üye oldu.

Ayrica okadar cok resim varki Cocuklarinizi ayirt edemedik.

migroArmis
22.02.2014, 19:48

Aktivasyon konusunda bir sıkıntı yaşadık lakin aldığımız nıck migroYarmis ve Yıldırım Bayazıt idi...Oğlumda hala soruyor..İşlerimin yoğunluğundan dolayı tekrar girip teyit edemedim .(doğruluk ve kabul konusunda)

Ahwettt
22.02.2014, 20:40
Ben bir Sivassporlu olarak gerçekten sizi içtenlikler tebrik ediyorum. Yıllardır yorumlarınızda okuyorum. Hatta bazan inşalalh bizim sivasspor taraftarları size karşı kalp kırıcı bir kelime kullanmaz diyee dua ediyorum. Eğer her anadolu kulübünde sizin gibi düşünceye sahio lan 100-200 taraftar olsun inan bana anadolu takımlarının başarısı ikiye katlanır.

migroArmis
22.02.2014, 21:02

adres 58 kardeşim Morten 58 cocuklarımızın hangisi olduğunu soruyor ...Sizden bu konuda yardım istediğim halde cevabını bir mesajdan sonra alamadım nihayetinde paylaşmayı beceremedım...Sonuçta siz adminsiniz...Şimdi benim yapamadığım bir olayı dile getiren kardeşimin söylemini beğeniyorsunuz ...İnanın anlayamadım..

migroArmis
22.02.2014, 21:05

Sanırım foto ve vidolar eklenemdi kurua bakmayınız
facebbok Bursaspor sayfasında var link atmayacağım bakabilirsiniz...Görmenizi istediğm Bursada 25 bin kadın ve çocuğun tek yumruk haline nasıl gelmesıdır içindede bizim bi kızımız bi oğlumuz...

migroArmis
22.02.2014, 21:07
Ben bir Sivassporlu olarak gerçekten sizi içtenlikler tebrik ediyorum. Yıllardır yorumlarınızda okuyorum. Hatta bazan inşalalh bizim sivasspor taraftarları size karşı kalp kırıcı bir kelime kullanmaz diyee dua ediyorum. Eğer her anadolu kulübünde sizin gibi düşünceye sahio lan 100-200 taraftar olsun inan bana anadolu takımlarının başarısı ikiye katlanır.

Yorumunuz düşünceniz başım gözüm üstüne...Beni bahtiyar kıldınız teşekkür ediyorum bilmukabil....sağlıcakla kalın...

Morten58
22.02.2014, 21:09
Sanırım foto ve vidolar eklenemdi kurua bakmayınız
facebbok Bursaspor sayfasında var link atmayacağım bakabilirsiniz...Görmenizi istediğm Bursada 25 bin kadın ve çocuğun tek yumruk haline nasıl gelmesıdır içindede bizim bi kızımız bi oğlumuz...

Sanirim bir Resim var ve tahmince o sizin Kiziniz , Özel mesaj attacaktim size dogru mu diye ama malesef Özel Mesaj Kutunuz dolu oldugu icin mesaj atamadim.

Ama gercekten Helal olsun , Stadyumunuz tiklim tiklim doluydu.

migroArmis
22.02.2014, 21:20
Sanirim bir Resim var ve tahmince o sizin Kiziniz , Özel mesaj attacaktim size dogru mu diye ama malesef Özel Mesaj Kutunuz dolu oldugu icin mesaj atamadim.

Ama gercekten Helal olsun , Stadyumunuz tiklim tiklim doluydu.

mesaj kutumu boşaltıyorum atabilirsiniz

favori58
22.02.2014, 22:17
Bursa-Rize maçını seyrederken aklıma " biz kadın ve çocuklara oynasak kaç kişi gelir^sorusu geldi. Bursasporu bu yüzden tebrik ediyorum helal olsun işte şehrin tamımına böyle sahip çıkılır. bizde olsa herhalde 1-2 bin seyirciye oynardık.ayrıyetten bursalı bayan ve çocukların tribün kültünü coşkusunu valla biz 4 eylül stadında görmüyoruz. helal olsun bursaya

asabibaba
22.02.2014, 22:22
.Tribünde 25 kadın çocuk vardı...'..

25 bin olarak düzeltelim ve tebrik edelim başımıza gelmez inşallah ......

sıvaslıgenç
22.02.2014, 22:34
O kültürü artik Sivasada yerlestirmeliyiz çocuğundan yaslisina Bursada olduğu gibi kadinina kadar.
Bursa bu konuda gerçekten tebrik edilecek bir şehir.

SivasLady
22.02.2014, 22:49
cok güzel görüntüler olusmus, Sivasspor taraftari olarak ben bile gururlandim
ve tabiki imrendim, darisi bizim bayan taraftarlara

migroArmis
22.02.2014, 22:52
Bursa-Rize maçını seyrederken aklıma " biz kadın ve çocuklara oynasak kaç kişi gelir^sorusu geldi. Bursasporu bu yüzden tebrik ediyorum helal olsun işte şehrin tamımına böyle sahip çıkılır. bizde olsa herhalde 1-2 bin seyirciye oynardık.ayrıyetten bursalı bayan ve çocukların tribün kültünü coşkusunu valla biz 4 eylül stadında görmüyoruz. helal olsun bursaya

Sevgili kardeşim biz her hafta maça gider iken evde olay olur bizim hanım çocuklarımız illa bizde geleceğiz diye..(normal durumlarda)Yemin ediyorum ..Hanımla çok kavgam olmuştur bu konuda...Bursasporluluğu onları görünce daha iyi anlıyorum...Her seferinde onur ve gurur duyuyoruz derken alt başlığındaki anafikirlerden biride bu zaten .Şimdi bize BBB Timsah Arenayı yapıyorlar 47 bin kişi Çokta az kaldı ....Neden bu kapasiteyi yaptıklarını daha iyi anlıyorum.... Sanırım her şeyi düşünerek bu kapasiteyi göz önüne alarak yapıyorlar..Şehrimize sahip çıkalım bu Bursa Sivas Manisa farketmiyor..Anadolu olarak bunu yapalım...Ben Buraada gördüğüm samimiyetin takımınna bağlılığın aynı seviyede Sivasımdada olacağına inanıyorm bu mümkündür mümkün değil isede ilk aday sivastır..Anadolu ateşini yakmak her kente nasip olmaz...Türkiyede ilk kez bu ateşi yakan Sivasspordur...Her şeyin istdiğimiz seviyeye geleceği inancını asla kaybetmeyeceğim ...Sivas halkınada güveniyorum...

BOUN
22.02.2014, 23:04
İmrendim! Tek kelime ile imrendim! Eskiden beri Bursaspor'a karşı sempati ile bakıyor olmamda Bursa'nın Osmanlı başkenti olması, şehrin manevi atmosferinin büyülü etkisi vardı. Ayrıca Bursalıların büyük kısmının şehir kimliğine bilinçli bir şekilde bağlanmış olmaları da sempatimi artırıyor. Bunu anlıyorum.

İnşallah benzer görüntüleri Sivasımızda da görmek nasip olur.

34MUAMMER58
22.02.2014, 23:25
bursa-rize maçını izlemedim ,maça bu kadar kadın ve çocuk taraftar geldiğinide burda yeni öğrendim,öncelikle stada gelen tüm hanım ve çocukları yürekten tebrik etmek istiyorum,açık konuşmak gerekirse kıskanmadım imrenmedim değil,normal haftalarda zaten gençler o stadı dolduruyor,deplasmana kadıköye, olimpiyata bursadan 20 bin kişi geliyor,demekki 75 bin kişilik stad yapılsa bitarafını kadınlara çocuklara sembolik rakamlarla satsalar full dolar,futbol şehri olmak ,şehriyle bütünleşmiş taraftar kitlesi OLMAK millet olmak demek böyle birşey olsa gerek ,böyle görüntüleri sivasda görmek çok zor, hatta imkansız ötesi gibi,adamlara diyorumki la gelin biletinizide ben alıyım şu kasımpaşa maçına gelin yemenizİde ısmarlıyım,yol paranız kaç paraysa onuda veriyim ,dedimde burun kıvırdılar ,böyle milletin olsa nolur olmasa nolur:mad: ,tekrardan başta migroarmisin ailesi ve çocukları olmak üzere , ostaddaki bayan ve çocuk timsahları tebrikediyorum HELAL OLSUN

migroArmis
22.02.2014, 23:31
bursa-rize maçını izlemedim ,maça bu kadar kadın ve çocuk taraftar geldiğinide burda yeni öğrendim,öncelikle stada gelen tüm hanım ve çocukları yürekten tebrik etmek istiyorum,açık konuşmak gerekirse kıskanmadım imrenmedim değil,normal haftalarda zaten gençler o stadı dolduruyor,deplasmana kadıköye, olimpiyata bursadan 20 bin kişi geliyor,demekki 75 bin kişilik stad yapılsa bitarafını kadınlara çocuklara sembolik rakamlarla satsalar full dolar,futbol şehri olmak ,şehriyle bütünleşmiş taraftar kitlesi OLMAK millet olmak demek böyle birşey olsa gerek ,böyle görüntüleri sivasda görmek çok zor, hatta imkansız ötesi gibi,adamlara diyorumki la gelin biletinizide ben alıyım şu kasımpaşa maçına gelin yemenizİde ısmarlıyım,yol paranız kaç paraysa onuda veriyim ,dedimde burun kıvırdılar ,böyle milletin olsa nolur olmasa nolur:mad: ,tekrardan başta migroarmisin ailesi ve çocukları olmak üzere , ostaddaki bayan ve çocuk timsahları tebrikediyorum HELAL OLSUN

Sağolun Muammer Abi...Eksik olmayın...

favori58
23.02.2014, 00:02
Sevgili kardeşim biz her hafta maça gider iken evde olay olur bizim hanım çocuklarımız illa bizde geleceğiz diye..(normal durumlarda)Yemin ediyorum ..Hanımla çok kavgam olmuştur bu konuda...Bursasporluluğu onları görünce daha iyi anlıyorum...Her seferinde onur ve gurur duyuyoruz derken alt başlığındaki anafikirlerden biride bu zaten .Şimdi bize BBB Timsah Arenayı yapıyorlar 47 bin kişi Çokta az kaldı ....Neden bu kapasiteyi yaptıklarını daha iyi anlıyorum.... Sanırım her şeyi düşünerek bu kapasiteyi göz önüne alarak yapıyorlar..Şehrimize sahip çıkalım bu Bursa Sivas Manisa farketmiyor..Anadolu olarak bunu yapalım...Ben Buraada gördüğüm samimiyetin takımınna bağlılığın aynı seviyede Sivasımdada olacağına inanıyorm bu mümkündür mümkün değil isede ilk aday sivastır..Anadolu ateşini yakmak her kente nasip olmaz...Türkiyede ilk kez bu ateşi yakan Sivasspordur...Her şeyin istdiğimiz seviyeye geleceği inancını asla kaybetmeyeceğim ...Sivas halkınada güveniyorum...

İyi düşüncelerin için teşekkür ederim ama bizim bursa seviyesine gelmemiz çok çok zor. baksana,istanbulda 1 milyondan fazla sivaslı var,sivassporu havaalanında bir elin parmak sayısı kadar insan karşılamış. onun için helal olsun Bursalıya

ROMANTİK KATİL
23.02.2014, 01:52
Abi cok güzel konulara degindigin için öncelikle tesekkürler. Fakat ben Sivas taraftarının stadı dolduracagını Bursadaki gibi bir atmosfer yaratabileceklerini düsünmüyorum. Herseyden önce biz son 2 sezona kadar örnek taraftar, misafirperver taraftar, centilmen taraftar, olarak gözürken ve bilinirken bizim trübündeki gruplarımız saolsunlar bizi türkiyeye rezil edip durdular. Küfürden baska bir magrifeti olmayan bu insanlar trübünlerden dıslanmadıkları sürece bırakın bayan taraftarı erkek taraftar bile stada gelmez. Malesef üzülerek söylüyorumki biz böyle birseyi hiç bir zaman basaramayacagız.

burak58as553
23.02.2014, 12:13
Sizin bayan ve çocuklar bizim tribünden daha ateşli :D