Orijinalini görmek için tıklayınız : Yönetime Soruyoruz?
agumus_58 02.03.2014, 15:29 Sevgili taraftar!! Burda aynı soruları birbirimize sormakla yanıt bulamayacağımızı artık anladığım için www.sivasspor.org.tr adresindeki iletişim linkinde;
http://www.sivasspor.org.tr/tr/iletisim
"Teknik Heyete Soru Sormak İstiyorum" bölümüne ben aşağıdaki metni yazdım ve gönderdim. Bence herkes bu kötü gidişin sebeplerine ilişkin kendi düşüncelerini ve sorularını yazsın göndersin veya benim metni kopyala/yapıştır yapıp göndersin. Artık bu sessizlik son bulsun.
"Son günlerde alınan farklı ve ağır mağlubiyetler bu takıma gönül vermiş taraftarı kahretmektedir. Özellikle ilk yarının son bulması ile başlayan ara transfer dönemi ve sonrasındaki süreçte, takımda her konuda gözle görülür bir düşüş yaşanmaktadır ve bu düşüş gün geçtikçe daha ağır bir şekilde takımda hissedilmektedir. Avrupa Kupalarına katılma hedefi ile sezona başlamış bir takımın, ara transferde takıma yaptığı takviyeler ile takımdan gönderilen oyuncular arasında yapılan kıyasta, taraftarda takımın sanki özellikle kötü bir gidişe sürüklenmek istendiği izlenimi yaratmaktadır. Özellikle sportif direktör Murat Erdoğan'ın takımdan ayrılış sebebi taraftarın kafasında soru işaretleri yaratmış ve sebebi hala anlaşılamamıştır. Şimdi taraftar olarak cevapları maalesef bu taraftarla paylaşılmayan; ama kötü gidişe direkt etki ettiği aşikar şu soruların yanıtlarını almak istediğimizi saygıyla belirtiriz:
1-) Korcan neden ve nasıl sakatlanmıştır? Kaç hafta sahalardan uzak kaldı veya kalacaktır?
2-) Fenerbahçe maçında çok iyi oyun çıkardığı tüm otoritelerce onaylanan Nihat, neden ilk 18'e bile girememekte iken farklı mağlubiyetlerde etkisi aşikar olan Mahmut'ta ısrar edilmektedir?
3-) Futbolcular üzerinde son günlerde bariz bir biçimde görülen, umarsız ve ciddiyetsiz tavırlar neden ve nasıl oluşmuştur? Özellikle son haftalarda görülen gereksiz kartlar ile cezalı duruma düşen oyuncular ile "Nasılsa banko oyuncuyum." düşüncesi ile oynayan oyuncular gerektiği gibi uyarılmakta mıdır? Hatta yaptıkları bariz hatalar neticesinde ceza ve yaptırımlara maruz bırakılmaktalar mıdır?
4-) Taraftar olarak forvetsiz sistem oyunu anlayışına saygımız vardır; fakat alınan mağlubiyetler ve kötü gidişe "dur" denebilecek alternatif sistem arayışlarına girişilmekte midir?
5-) Ara transfer politikası hangi kriterler göz önüne alınarak yapılmıştır? Özellikle sezon başından bu yana alınan santrafor hattı elemanları neden bu kadar etkisizdir? Rakiplerin hemen hemen tümü ara transferde çok iyi transferler yapmış olmasına rağmen, neden istenen oyuncu bulunamamaktadır. Bu takımda gözlemci yok mudur?
Hemen hemen tüm taraftarın son haftalarda kafasında beliren bu soru işaretlerine cevap bulamadığı ve forumlarda birbirlerine bu soruları devamlı sormakta olduğunu bildirir, bu arma ile taraftar bütünlüğüne önem verilen bir yönetim anlayışı ile soruların yanıt bulmasını saygılarımızla arz ederiz."
Artık mayısta yeni yönetim adaylarını görmek istiyoruz dinamik savaşan dinç bir yönetim istiyorum kendini sivassporun sahibi sananlar bilinki seçimle geliyorsunuz seçimle gideceksiniz
Rıdvan5858 02.03.2014, 15:36 Mahmut a maglubiyetleri sallaman hiç hoş olmasın kul hakkına girer yaptığın kardeş..........bugün takım çok kötü oynadı hesabı kaleciye kesemezsin .!!!
agumus_58 02.03.2014, 15:40 Mahmut a maglubiyetleri sallaman hiç hoş olmasın kul hakkına girer yaptığın kardeş..........bugün takım çok kötü oynadı hesabı kaleciye kesemezsin .!!!
laf kalabalığına gerek yok bence tek soru tek yanıt... nihat mı mahmut mu?
eurovision 02.03.2014, 15:45 tabiki nihat anlamıyorum nedir bu mahmut ısrarı stadda kadrolar okunurken 27 numara mahmut bezgin diyince anons görevlisi baya baya sinir oldum
ddolphiner 02.03.2014, 15:46 Mahmut a maglubiyetleri sallaman hiç hoş olmasın kul hakkına girer yaptığın kardeş..........bugün takım çok kötü oynadı hesabı kaleciye kesemezsin .!!!
Sana katılıyorum. Fakat arkadaşın asıl söylemek istediği şeyi anlamamışsın. Sorun Mahmut değil.Sorun neden haksız forma verilmesi. Mahmutta sorun yokki.Adam 3. kaleci olarak geldim sandı bi anda eldivenleri verdiler.Bekle şu 2 direk arasında dediler. Bizim merak ettiğimi ortada neler dönüyor? Kurumsal olma yönünde ilerliyoruz diyor yönetim. Kim neden sakat? Neden oynamıyor? Giden adam niye gitti?? İlla birisinin bize vahiylemi bildirmesi lazım?
Korkarım takımda bilyeler yerinden oynamış olmasın. Çünki bişeyler var. Bu takım bi anda bukadar kötü olamaz..Kötü olması için bukadar çabalanamaz
Rıdvan5858 02.03.2014, 15:47 tabii kii Mahmut Bezgin ,, nihat kim kaç maç tecrubedi varrr
58YIGIDO58 02.03.2014, 15:51 Kesinlikle Nihat Mahmut kim
agumus_58 02.03.2014, 15:53 tabii kii Mahmut Bezgin ,, nihat kim kaç maç tecrubedi varrr
fikrine tabi ki saygımız vardır fakat ben genel görüşleri yansıtmaya çalıştım. bir yerde 100 kişiye siyahı gösterip bu ne renk diye sorsan 1'i çıkar beyaz der. bu düşünce yapılarının farklılığından kaynaklanır. dediğim gibi çoğunluğun sesini metne yansıttım sadece. kimsenin de hakkını filan gasp ettiğimi sanmıyorum.
bu arada o kadar yazılan şeyi sadece 2 kaleci tercihine indirgemeyelim lütfen. korcan'ın nasıl sakatlandığını ve kaç hafta oynayamayacağını bilen bir taraftar var mı burda? genel resme bakalım lütfen.
PETKOVİC 02.03.2014, 16:00 zaten aşağı yukarı herkesin merak ettiği bütün sorular sorulmuş teşekkür ederim
cemahmety 02.03.2014, 16:00 Bi tane sorum var Bu takıma devre arasında neden gerçek bir forvet alınmadı ?????
etlidöktürek 02.03.2014, 16:01 Yönetim ne zaman dinlemiş ki bizi?
Murad_Kelleci58 02.03.2014, 16:02 ERDAL SARILAR YETER ARTIK..!!
Bu memlekette senden daha iyi parayı yönetecek adam yok mu..?
Borcumuz yok... Borçsuz deveyi herkes güder..
Hani takim üçüncü ligde olsa derim ki adamlar haklı.. Para oluk oluk akarken, bir galibiyete dunyaları veren bir sistemde, hala fakirlik edebiyatı yapılıyorsa, bu yönetim önceki yıllarda harcadıklarını amorti etmeye çalışıyorlar..
10 senede amorti fazlasıyla olmuştur..
Fazlasını yiyenlere afiyet olsun.. Transfer yapmayan yönetime selam olsun..
sivasfutbol 02.03.2014, 16:09 yönetimin basın sözcüsü yokki açıklama yapsın başkanda zaten istanbulda ikamet ettiği için sizi duyamaz boşuna yüreginizi tüketmeyin yeni bir yönetim gelene kadar maçlara gitmiyorum çünki sivassımın böyle mağlubiyetlerini hazmedemiyorum çok üzülüyorum huzursuz oluyorum görmekte istemiyorum
A.Turan Korkmaz 02.03.2014, 16:16 Mecnun başkanın Pazartesi akşamki yerel kanallarımızda canlı yayınlanan spor proğramlarımızdan birine çıkarak taraftarların sorularına cevap vermesi gerekiyor.
Kişinin her fikri kendisini bağlar. Herkesin bir düşüncesi vardır hakeza.. Özellikle ligin ikinci yarısında tüm takımlar atılım yaparken biz adeta uyuduk. Uyumakla kalmadık geriye gittik/gidiyoruz. Sebeplerini aslında biliyoruz ve bilmemezlikden geliyoruz. Uyanık taraftarlarımız 2-3 sebep bilirken, maç taraftarları kaleciye bahane buluyor hakeme buluyor ona buluyor buna buluyor. Hepsini geçtim dibe vuruyoruz. 2 hafta sonra sonlara gideceğiz ve birden 3-4 hafta sonra bir bakacağız ki küme düşme hattına girmişiz. Bunun sorumlusu kimdir bunu da üç aşağı beş yukarı biliyoruz. İşte buda bizim aldığımız sonuçları bu saatten sonra değiştirmeyecek.
Sorumsuz futbolcularımıza mı kızalım ( olur olmaz kartlar, olur olmaz hareketler, şahsi oynamalar vesaire), sırf para harcamayalım Avrupaya gitmeyelim diye transfer politikasını değiştirmeyen yönetime mi kızalım ( Kamilin gidişi, forvette oynayabilecek durumda olan Türk oyuncuların kiralık verilmesi, sırf yabancı diye resmen bidon alınması vesaire).. Kime kızalım bilemiyoruz. Zavallı kaleci (-ki iyi kaleci olmadığına kanaat getiriyorum) defansın göbeğinin yetersizliğinden bir dünya gol yemesi, Aydın efendinin herşeye ben demesi, Aatıfın havalara girmesi, Burhanın saman alevi gibi oyunu, Utakanın yokluğu, Korcanın nasıl bir sakatlık geçirdiği, Da Costanın cezası, Kadirin misyonu, Hakanın forumsuzluğu, yahu bir dünya sorun var. Carlosun donelerinin yetersizliği -ki bunda bana göre suçu yok- alternatifsizlik bütün bu sonuçları ona da bizede yaşatmasına vesile oldu.
Bundan sonra hadi bakalım eline koluna sağlık derler. Bizleri bu kadar Sivasspordan soğutmayın beyler. Başka bir markamız yok bu şehire dair. Oynamayın hayallerimizle oynamayın güzelliklerimizle. Rica ediyoruz sizden. Kim bir adım öne çıkıp konuşacaksa konuşsun ama yapmayın lütfen bunları bize...
tekdoktiri 02.03.2014, 16:42 tebrikler yönetim helal olsun yazık ayıp ne hakkınız var buna insaf ayıp tır
58YIGIDO58 02.03.2014, 16:44 Bu yonetimi alkisliyorum helal olsun.
DOGU_BEY 02.03.2014, 16:44 adı yönetici olanlara, aman para harcamayalım borca girmeyelim, risk almayalım diyenlere soruldu bu sorular...bir zahmet cevaplasınlar, Avrupaya gidecek takımı zorla bu hedeften saptıracaklar, ayıptır ya...
34MUAMMER58 02.03.2014, 16:54 nasılki kadromuzun alternatifi yoksa ,yönetiminde alternatifi yok,olduğu zaman ne sorarsak sorarız:mad:,zaten bunca üzüntüyü yönetimin yüzünden ,herşeyi biz biliriz,siz gelin sadece takımı destekleyin anlayışı yüzünden çekiyoruz,ne soracazki ,hem sorsak bile kim bizi takarki,kafamda enaz 10 soru vrda muhatap olmıyacağı için sormayada değmez :mad:
58YIGIDO58 02.03.2014, 17:00 Bu isi yapamiyorsunuz birakin baska Yönetciler gelsin.
Cunku en buyuk SIVASSPOR.
ihtiyar yiğido 02.03.2014, 17:09 Merak ediyorum,aldığimiz mağlubiyetlenlerden dolayı,biz taraftarların üzüldüğü kadar yönetim üzülüyormu ?
kolukisa 02.03.2014, 17:12 Editörün Notudur :
Yorumunuz büyük harf olduğu için silinmiştir. Lütfen küçük harfler kullanınız...
MOS-BY-58 02.03.2014, 17:17 Mahmut a maglubiyetleri sallaman hiç hoş olmasın kul hakkına girer yaptığın kardeş..........bugün takım çok kötü oynadı hesabı kaleciye kesemezsin .!!!
Takim formsuz ama bu kaleci de yeteneksiz (en azindan bu lig icin yetersiz)
Öyle kabak gibi penalti yaptirilir mi? Kurtarsa bile 3m öne ciktigi icin tekrar edilir. Ikinci golde niye ciktigini bilmiyor, insan en azindan kollarini acar birseyler yapar. Elestiriyle kul hakkina giriliyorsa bir kaleci onca taraftari cildirtinca ne diyecegiz?
MOS-BY-58 02.03.2014, 17:22 laf kalabalığına gerek yok bence tek soru tek yanıt... nihat mı mahmut mu?
En kibar deyimle ikisi de bu lig icin yetersiz.
MOS-BY-58 02.03.2014, 17:24 Bi tane sorum var Bu takıma devre arasında neden gerçek bir forvet alınmadı ?????
Yönetim gercek forvet nedir bilse alirdi herhalde (!).
karagöz58 02.03.2014, 17:26 arkadaşlar sizlerden ricam futbolculara bağırmayalım bu poğan ları bunlar kazandı sahip cıkalim zaten trans ferde fos cıktı buyonetim neyapmak istiyor anlamak munkun deyil inşallah iyi olur aydın kardeşim inşallah daha iyi olacak bizlerin başka takımı yok
MOS-BY-58 02.03.2014, 17:39 arkadaşlar sizlerden ricam futbolculara bağırmayalım bu poğan ları bunlar kazandı sahip cıkalim zaten trans ferde fos cıktı buyonetim neyapmak istiyor anlamak munkun deyil inşallah iyi olur aydın kardeşim inşallah daha iyi olacak bizlerin başka takımı yok
Ya arkadaslar,
Almanya 5. Lig sonuncusu olan takımın sag bekini ara transfer döneminse transfer eden bir yönetimin vizyonsuzlugunu daha önce belirtmistik. Ama bazilari ne demek istedigimizi anlamak istemedi, önce bekleyelim görelim dedi. Bu adamlar takim bu kadar formsuzken dahi süre alamayacaksa niye transfer edildiler -ki ben de bundan baska birsey beklemiyordum-? Olan Sivassporumuza oluyor dedik bazilarina anlatamadik.
Fb maci aldatmasin dedik anlatamadik.
Gidisat kötü dedik anlatamadik.
Hakli ciktigim ici cok ÜZGÜNÜM
35gürün58 02.03.2014, 18:00 Gönderilmesi gerekenler
1-Yönetim (Başkan iş yapacak değil boy gösteren kimselerden yönetim oluşturmuş, tüm bu hatalı transferler de onun da suçu var, çünkü olur vermediği transferler asla yapılmaz)
2-Kadir
3-Adem-
4-Aydın
5-Oldoni
6-Aykut
7-Eren
Uyarılması Gerekenler :
Burhan : Gol atmasına rağmen daha kolaylarını kaçırıyor ve pas hatası yapıyor
Atıf : Çok çalıma kaçıyor, pas hatası yapıyor
Ümit : Çok riskli hareketlere ve pas hatalarına imza atıyor.
Hakan : İkili mücadelelerde zayıf kalıyor arkadaşına değil de pasını taca atıyor.
poolat58 02.03.2014, 19:23 burdan bı taraflarımızı yırttık, ki yapmayın etmeyın su takıma adam gıbı 2-3 transfer yapın, bır cuval ıncırı berbat etmeyın dıye ama dınleyen kım, sımdı bu cefayı yıne bız cekecegız. YAV ALLAH AŞKINA FORVETSİZ TAKIM MI OLUR!
poolat58 02.03.2014, 19:30 yonetım aldıgınız 3 lıg topcularıyla beraber gıdın bal lıgınde bır takım kurup yonetın, Sivasspor'umuzu rahat bırakın!
karşıyakalı 02.03.2014, 20:43 beylar bu taraftar yönetimin umrunda degil.eger biraz olsun taraftara önem verseler çıkar bilgi verirler.koskoca transfer sezonu geçti kafalarına göre davrandılar taraftar üzüldü kahroldu ama yönetimden birisi çıkıpta taraftarı rahatlatacak bi açıklama yapmadı.şimdi nooldu tribünde homurtular başladı. bu maçta futbolcuya başlayan tepki iki maç sonra hocaya ve yönetime çevrilecektir.azda olsa bu maçta duyduk tribünde bşakana ve hocaya karşı homurtuları ama cılız şeylerdir.ama iki maç sonra bunlar toplu halde olacaktır ve iş çıgırından çıkacaktır. iş bu boyutlara gelmeden başkan mecnun beyin çıkıp taraftarın gazını almalı ve yaptıkları yanlışlardan dolayı özür dilemelidir iş işten geçmeden.haa bu arada başkan diyorum çünki diger yöneticilerin futbolu bildigini ve sivassporu taraftarlar kadsar sevdigini düşünmüytorum.en son beyanat veren as başkan bu takımın transfere ihtiyacı yok diyerek komik duruma düşmüştü
B.DUMANLI 02.03.2014, 20:56 Yönetime simdi degil sonunda soracagiz.Sandilarki Carlos´u getirmekle is bitti.Bekleyin görün bu Carlos sizi nasil yüz üstü birakip gidecek.Siz paraya kiyamayin,sonrada Carlos´dan mucize bekleyin .Yok öyle yagma...
Adami tüm dünya taniyor bu takim haftalardan beri puan kaybediyor,neden karizmasini cizdirsinki?Ceker gider olacaga bak sen.Evdeki hesap carsiya uymadi Mecnun baskan, bu kötü gidisin bas mimari sensin bunu böyle bilesin...
asabibaba 02.03.2014, 21:04 Yönetime sormuyorum direk söylüyorum ...Kına yakın :mad::mad::mad:
Bu kotu sonuclarin sorumlusu yonetim ve teknik heyettir. Kim ne derse desin gereken takviyeler yapilmadi. Brezilya 2. liginin takiminda kendini kanitlamamis birisini son gunlerde kadromuza katip ardindan da almanya 3. ligden gurbetci forvet almak cok sacmalikti. Bu yonetimin vizyonu bukadar sa ozaman ilk 5 de olmayi haketmiyoruz bile. Kumede kalmak icin mucadele eden Elazigsporun bile 3 saglam forveti var. Biz Fenerbahce macini kazandik diye baya havalara girdik, zaten o maci nasil aldigimizi herkez biliyor.
Bu yöneticiler acaba yönetimden ayrılsalar bi daha maça gelirler mi?
Veya yönetime girmeden önce ne kadar Sivasspor taraftarıydılar?
Acaba bu yöneticilerimiz Sivaslı mı? O yüzden ilgisiz olabilirler mi?
Bugün gazetede puan durumuna göre takımların tff den hakettiği para miktarından sivasspor için 11.500.000 tl yazıyordu. Hakikaten paramız mı yok?
bahbaba58 02.03.2014, 21:55 Djebbouru kamil grosickiyi borjanı gönderip yerine
boş beleş olan 3 .lig futbolcuları aykut fatih kıran ahmet şahbaz mahmutu alırsan ve yabancı transferdede forvet ihtiyacın djebbour gitmeden önce 2 olarak gözükürken djebbourda gittin mi bu sayı 3 çıktı biz yönetimden 3 forvet transferi beklemiyorduk 2 tane kaliteli adam gibi gol atmasını bilen forvet istiyorduk ama PİNTİ YÖNETİM CİMRİ YÖNETİM TÜRKİYE KUPADA ELENMEMİZİ sağladı ve daha sonra ZİRVE YARIŞINDAN KOPMAMIZI SAĞLADI
PEDRO OLDONİ DENEN KAZMA ne koşmasını biliyor nede Nerede duracağını bu adamı hangi akla hizmet aldınız BELEŞ DİYE Mİ peki söyleseydiniz transfer yapacağınızı TARAFTARDAN PARA istiyeseydiniz
bari mehmet yıldızı suarezi geri getirseydiniz veya djebbourla kamili göndermeseydiniz SİVASSPORUN BU SEZONKİ KATİLLERİ BİR ÇUVAL İNCİRİ BERBAT ETTİNİZ
GELELİM MECNUN BAŞKANA Artık ne yapmak istiyorsun başkan sanada anlam veremiyorum tamam SİVASSPORUMUZA hayal edemiyeceğin yelleri yaşattın bizlere GECENİ GÜNDÜZÜNE koydun çalıştın hapse girdin SİVASSPOR İÇİN
ama şunu unutma MECNUN BAŞKAN lakabını SİVASSPOR sana yaşattı yoksa hiç kimse seni MECNUN OTYAKMAZ olarak tanımazdı SENİ SEVİYORUZ BAŞKAN iyi niyetliliğinide biliyoruz ama SENDE bu takımı İYİ GİDERKEN transfer yapmadıysan SANADA YAZIKLAR OLSUN bizler gece gündüz hayallerle bekliyorduk başkanım transfer için bu sezon en kötü 2 bitiririz diyorduk ama yaptığınız transferlerle sağolun bu heycanı yaşatmayacaksınız YA BAŞKANIM ERDAL SARILARI GÖNDER yada GELECEK SENE ADAM GİBİ PARA HARCAYAK TRANSFERE BİR YÖNETİCİLER BUL ARTIK YETER
34MUAMMER58 02.03.2014, 21:56 yönetim başka havada ,hoca başka havada ,futbolcular başka havada ,taraftarlar başka havada ,yönetim ligde kalalım yeter havasında,hoca biran evvel daha kaliteli takıma gitme peşinde,futbolcular salla başını almaaşını disiplinsiz, ruhsuz, beceriksiz ,öyle oynuyor,taraftarlar takımın daha iyiyerlere gelebileceğine 2 3 nokta transferle takım şampiyonlar ligine ,oda olmadı avrupa ligine gidebileceğine inanıyorken ,yönetim neyaptı eldeki oyuncuları yollayıp ,yerlerine bilmem kaçıncı ligden adam doldurdu,hoca ligin ilkyarısını ilk 5 içinde bitiren takıma takviye yapacağına gitti kazmaları doldurttu,futbolcular neyaptı? nasılsa ligde kaldık rahatlığıyla , avrupa bizim neyimize der gibi ,ruhsuz beceriksiz acemiler mangası gibi oynuyor ,geçen hafta burhan efendinin gereksiz yere kart cezası alması takımın sistemini bozdu , cezasını kasımpaşadan 6 yiyerek ödedik,costanın gereksiz kırmızı görmesinin cezasını elazığa yenilerek ödedik,buna kaleci konusunda hocanın mahmutta ısrar etmesini, rakibi analiz edememesinide ekliyebiliriz,elalem diyorki biz 1 hafta boyunca sivası çalıştık ezberledik diyor,konya 3 çekiyor,kasımpaşa 6 çekiyor,elazığ sahamızda 3 çekiyor ,biz acaba rakibi 2 saat çalışıyormuyuz ?merak ediyorum,şamar oğlanına dönderildik resmen ,yönetimde ve bu kadroda esaslı revizyon şart ,yoksa seneye çok zorluk çekeriz
58YIGIDO58 02.03.2014, 22:07 Mutlu musun herseyi en iyi bilen YÖNETIM ?????
Sivas bir anda düşüşe geçti bu sorun yönetimden kaynaklaniyo doğru düzgün transfer yapilmiyo p.oldoni boş transfer hiç bir işe yaramiyo Carlosun da eksiklikleri var tecrübeli değil bugünkü maçta yedekler oynasaydi daha iyi oynarlardi sivasin kendini toplamasi lazim
çevik birr 02.03.2014, 22:57 Maratonda tuvaletlerde akmayan sular
Maç bitiminde açılmayan stad çıkış kapıları
Stad müdürü varmış ne iş yapar bilinmez
yonetıme neyı sorucan sen once adam gıbı takımını destekle .bıde kardeş takım çıktı .bursa .ankaragucu kardeş takım kurtarsın .bursa ankaragucunu .kardeş ayakları gt ayakları
A.Turan Korkmaz 02.03.2014, 23:50 Mecnun başkanın Pazartesi akşamki yerel kanallarımızda canlı yayınlanan spor proğramlarımızdan birine çıkarak taraftarların sorularına cevap vermesi gerekiyor.
BİLGİ | Kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz yarın saat 21.00'da Vizyon 58, Srt ve Kanal 58 ortak yayınlanacak programın konuğu olacak.
Kaynak: Sivasspor Facebook sayfası
Evet, tahmin ettiğim gibi. Başkanımız yapacağı açıklamalarla birlik beraberliğimizi pekiştirecek, ortalığı toparlayacak, Sivassporluların yeniden daha büyük bir güçle takımlarına sahip çıkıp desteklemelerini sağlayacaktır. Şimdiden teşekkürler büyük başkan.
bahbaba58 03.03.2014, 00:41 BİLGİ | Kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz yarın saat 21.00'da Vizyon 58, Srt ve Kanal 58 ortak yayınlanacak programın konuğu olacak.
Kaynak: Sivasspor Facebook sayfası
Evet, tahmin ettiğim gibi. Başkanımız yapacağı açıklamalarla birlik beraberliğimizi pekiştirecek, ortalığı toparlayacak, Sivassporluların yeniden daha büyük bir güçle takımlarına sahip çıkıp desteklemelerini sağlayacaktır. Şimdiden teşekkürler büyük başkan.
Biz GERÇEK SİVASSPORLULAR olarak kendisini çok seviyoruz fakat taraftar bas bas bağırdı bu takımda golcü yok ama hala ikinci yarı transfer döneminde takıma yapılmayan transferle kendisine yönetime çok kırgınız
NEDEN YAPILMADI bizleri neden böyle üzdüler anlamış değilim
bu takımın başarısını MECNUN BAŞKAN eminim BİZLERDEN DAHA ÇOK İSTİYOR neden öyleyse ŞAMPİYONLUĞA oynayan ve TÜRKİYE KUPASI gruplardan çıkma şansı olan bir takıma adam gibi transferler yapmadılar onun cevabını söylesin
yinede KENDİSİ HER ZAMAN SEVİYORUZ ADAM GİBİ ADAM...
sıvaslıgenç 03.03.2014, 00:49 Sanki bir isler dönüyor bilemedigimiz yada taraftardan saklanan neden bir insan hatasinda israr eder ? Neden bir yonetim bu kadar aciz ve sessiz kalir ? Burasi bakkal dukkani degil koskoca bir klup bence Sivasspor yonetimi Sivassporu hala ufak klup zannediyor uyan yönetim taraftar bu takimi artik ufak tefek takim olarak görmüyor bunu sizde anlayin artik basiretsiz idarecilerle bu is olmaz.
Birde Sivastaki taraftarlar Allah askina artik ruhluktan cikin stat stat değil bildiğin morg Facede kral Sivasspor taraftari demekle bitmiyor takimi gaza getirin artik Facede orda burda bedavadan boş boş atmakla olmuyor icraat lazim icraat. Şuan ligdeki en tirt taraftar grubu oldugunuzu kabul edip kendinize çeki düzen verin.
yönetime şunu sormak istiyorum ne zaman gideceksiniz artık taze kan gerekiyor birde costanın süresiz kadro dışı bırakılması gerekmiyormu
muratugur58 03.03.2014, 08:30 buraya yazanlara bende şu soruyu soruyorum kaçınızın kombinesi var .beyler bekara karı boşamak kolay. biz
sivasspor taraftarı olarak daha kendi üzerimize düşeni yapmadan önümüze gele saldırıyoruz ilk başta herkez kendini bir eleştirsin ondan sonra konuşsun .bu taraftara bu takım çok bile beyinsizler.bir altınızdaki takımların taraftarına bir bakın ondan sonra konuşun.
agumus_58 03.03.2014, 08:37 buraya yazanlara bende şu soruyu soruyorum kaçınızın kombinesi var .beyler bekara karı boşamak kolay. biz
sivasspor taraftarı olarak daha kendi üzerimize düşeni yapmadan önümüze gele saldırıyoruz ilk başta herkez kendini bir eleştirsin ondan sonra konuşsun .bu taraftara bu takım çok bile beyinsizler.bir altınızdaki takımların taraftarına bir bakın ondan sonra konuşun.
öncelikle seviyesizlik yapma. ne diyeceksen adam gibi söyle. ben samsunda olduğum için kombine alamadım kusura bakma olur mu? taraftarlık sadece sivas'ta değil her yerde yapılır. herkes imkan dahilinde taraftarlığını gösterir. ben her haftasonu büyük bir heyecanla formalarımı atkılarımı giyinip sanki stada gidecekmiş gibi hazırlanıyorum ayrıca daha 6 aylık oğluma da giydirip maç saatini bekliyorum. bu heyecanı yaşıyorsam karşılığını almalıyım. futboldur bu 3 sonuçlu bir oyun ona diyecek sözümüz yok ama aylardır konuşulan şeyleri yönetim ve teknik heyet göremez ve o görülemeyen noksanlıklar bizi peş peşe üzüntülere sevk ederse işte sorun orda başlıyor demektir ve isyanımız bunadır.
bence ıkı hafta maclara gıtmeyelım yonetım ve teknık heyete transfer tepkısı olsun herkese tesekkur
halilxx58 03.03.2014, 09:17 Simdiye kadar her zaman baskanin arkasinda olup destek vermisimdir. Ama artik yavas yavas bir degisiklik zamani geliyor gibi. Bir cogunuz baskan ne yapsin diger yöneticilerde is yok gibi seyler diyebilirsiniz ama sonucta onlari o mevkiye getirip tutan sn. Mecnun Otyakmazdir.
Takim her galibiyete dünya kadar para aliyor, nereye gidiyor bu paralar? adam akilli bi tane transfer yapmadik su transfer döneminde, yazinda zaten bir cogu bonservis ödenmeden alindi. Bu paralar kimin cebine gidiyorsa haram olsun..!
Yeni bir yönetim, yeni bir vizyon belkide bir cok sorunun cözümü olabilir...
sıvaslıgenç 03.03.2014, 09:21 bence ıkı hafta maclara gıtmeyelım yonetım ve teknık heyete transfer tepkısı olsun herkese tesekkur
Zaten giden pek yok gidenlerde ölü gibi kimse gitmese yonetimin haberi bile olmaz o derece tirt taraftarimiz var.
aozdemir 03.03.2014, 09:30 birkaç kötü sonuçtan sonra yönetimi gönderen arkadaşlar, alternatif olarak kimleri düşünüyorsunuz. anadolu takımlarının durumu ortada. alt lige inip çıkıyorlar. biz 10 yıldır süper ligdeyiz. ligde de iyi bir puandayız. olumsuz sonuçları kimse istemez ama zor gününde takımımızın yanında olalım. r. carlos futbolu bizim kadar bilmiyor mu. çözümünü bulacaktır. eleştirimizi de yapalım ama dengeli olsun.
onur0634 03.03.2014, 09:33 Kaleciyi eleştirebilirsiniz fakat üst üste alınan malubiyetlerin faturasını Mahmut Bezgine çıkarmak son derece yanlış olur.Korcan olsa kasımpaşadan 5 elazığdan da 2 yerdik çok fazla bişey değişmezdi sanırım...
iki hafta kötü gittikya hemen herkes teknik direktör olmuş. yada hemen takımı terketmekten bahsediyor. 4. sıradayız neyimize yetmiyor. ara sıra esnafta kazanıyor. daha ne olsun
poolat58 03.03.2014, 10:09 ''Olsun bizim borcumuz yok'' !!!!! ;)
58YIGIDO58 03.03.2014, 10:21 Taze kan araniyor.
Yeni Yöneticilere ihtiyac vardir :mad:
agumus_58 03.03.2014, 10:29 iki hafta kötü gittikya hemen herkes teknik direktör olmuş. yada hemen takımı terketmekten bahsediyor. 4. sıradayız neyimize yetmiyor. ara sıra esnafta kazanıyor. daha ne olsun
Yav he he ! ! !
tekdoktirin 03.03.2014, 18:19 yönetim helan olsun tek aldıkları oyuncu costa parayla ne yapılı yor bu para stata inşatına galiba ha ha
serkan_ozcan58 03.03.2014, 18:28 başkanımız haricinde yönetimde kaliteli isimler malesef zayıf basın sözcümüzün olmaması olası haksızlıklarda tepki gösteren yönetim kadrosu olmaması bizi çok mağdur durumda bırakıyor sebep bu
58CeZa58 03.03.2014, 20:00 mahmut bana göre iyi kaleci degil nihatla henüz kiyasliycak mac yapmadi nihat
ama mahmut hic bir macta iyi kurtaris yapamadi
bide bi penaltidaki hamlelerine bakin daha topa vurmadan cizgiyi 3 metre terk ediyor. penaltida cizgide durulmasi lazim hakem golleri hep verdi bide tutsa tekrarlatir vallah
falcon58 03.03.2014, 20:17 ADAM GİBİ ADAM MECNUN BAŞKAN.HERZAMAN YANINDAYIZ...HERZAMAN DESTEĞE DEVAM.SİVASSPORUMUZA BAŞARILAR DİLERİZ...
Bulut@ğlu 03.03.2014, 20:39 tabii kii Mahmut Bezgin ,, nihat kim kaç maç tecrubedi varrr
kardeş güldürme beni sanki mahmutun çok tecrübesi var.iyi kaleci olsa antepte ikinci kaleci olurdu...nihat daha iyi mahmuttan...
58hayati 03.03.2014, 20:54 sivas bu sene transfer de en az para harcayan takım olmuş..18 talım arasında en sonuncusu....
Murad_Kelleci58 03.03.2014, 20:57 Başkan'da ANDERSEN'den masallar anlatıyor.. Yok Djebbur önce kalmak istedi, yok sonra gitmek istedi.. Yok Utaka sakatlanmış.. yok Oldoni iki kez çapraz bağı kopmuş.. Rehabilitasyonu burada devam ediyormuş.. Pes yani Sayın Başkanım pess.. Yok mu Başkanim koca Sivasspor'un ABC Planlari.. Bu kadar mı aciziz.. Ne kadarda heveslendirmistin bizi Carlos ile imza atarken..
Yönetimdeki cimri adamların basiretsizligini kapatmak icin neden konuşurken kem kum ediyorsun.. Benim bildigim Mecnun Başkan böyle konuşmaz.. Ne konuştuğunu cok iyi bilirdi.. Şimdi dava arkadaşlarını satmamak icin kem kum..
bence aday olmayın çok aday çıkar şimdi siz aday olursanız etik olarak kimse adaylığını koymak istemez bence siz aday olmayın zaten kayyum gibi bir yeönetim sergiliyorsunuz sakat oyuncu aldım diyecek kadar ne kadar acemi bir yönetim anlayışımızın olduğunu anladık daha iyi
Baskandan herkese kapak olsun . Cahiller sadece ani dusunur gelecegi goremez. Koceli sakarya malatya ve ankaragucunun durumunu goruyorsinuz borc yuzunden . Kayseri milyonlari harcadi ne oldu sonuncu . Ha di diyelim milyonlari verdin oyuncuyu aldin ya oyuncudan istedigin verimi alamazsan ne olacak . Elini cebine atip sivasspora yardim edrcen mi. Bir de carlosa laf soyleyen cahiller var. Carlos sayesinde sivasin adi dunyada soylenmeye basladi bedava reklam yapiyon haberin yok. Carlos iyiki sivastan reklam parasi almiyor. Ama olacak o kadar egitimde 70. Siralardayiz.
asabibaba 03.03.2014, 21:44 Nail Bey ne sordu ama : Düşme hattın da olsanız da aynı transferleri yaparmıydınız diye ? İŞTE BUDUR..
Murad_Kelleci58 03.03.2014, 21:49 Ya asabi moralim çok bozuk.. Düşmemeye oynadığımız sezondan bile daha karamsar ve ümutsizim.. Artık yönetimde heyecanını kaybetmiş adamlar istemiyorum..
Scout ekibimiz yok.. Ana başkan var diyor.. Küllüyen palavra..
etlidöktürek 03.03.2014, 21:59 Tüm bunların suçlusu djebbor muş ya la,adam bi gitti tepetaklak olduk:D
asabibaba 03.03.2014, 22:02 Ya asabi moralim çok bozuk.. Düşmemeye oynadığımız sezondan bile daha karamsar ve ümutsizim.. Artık yönetimde heyecanını kaybetmiş adamlar istemiyorum..
Valla dünkü maça zorla götürdüm arkadaşları sanırım düzelene kadar da zor gideriz. Her takımın ve futbolcunun kötü oynama hakkı varsa HER TARAFTARINDA KÜSME HAKKI VARDIR.
Karamsar olma 36 puanımız var 1 galibiyetle ligde kalmayı garantileriz sıkma canını :D:D PİS ŞAKA AMA AKLIMA GELDİ NAPİM :D:D
Adama sorarlar madem oldoni denen adamın 2kez çapraz bağları kopmuş sen niye aldın ?? Kerim zengin gibi rehabilite edip satıcak mıyız ??
2009da yarım kalan hesabı kapatalım mı ?? yoksa Düşmeyelim ilk 10 yeter yönetim ekibi ne de olsa borç olmadığından parasını tıkır tıkır zaten alıyor mantığı mı ??
Taraftar 2009daki hesabı kapatalım istiyor ama vizyon farkı işte ....
Ya asabi moralim çok bozuk.. Düşmemeye oynadığımız sezondan bile daha karamsar ve ümutsizim.. Artık yönetimde heyecanını kaybetmiş adamlar istemiyorum..
Neyin pesindesin arkadasim . Baskan sivasin menfaatini dusunmese sivasi borc batagina sokar sonra birakir gider. 5 tl ye biletin satildigi stadin yarisinin doldugu bir kulupten ne bekliyon. Birde en son ne zaman maca gittin.
DOGU_BEY 04.03.2014, 00:09 Başkan'da ANDERSEN'den masallar anlatıyor.. Yok Djebbur önce kalmak istedi, yok sonra gitmek istedi.. Yok Utaka sakatlanmış.. yok Oldoni iki kez çapraz bağı kopmuş.. Rehabilitasyonu burada devam ediyormuş.. Pes yani Sayın Başkanım pess.. Yok mu Başkanim koca Sivasspor'un ABC Planlari.. Bu kadar mı aciziz.. Ne kadarda heveslendirmistin bizi Carlos ile imza atarken..
Yönetimdeki cimri adamların basiretsizligini kapatmak icin neden konuşurken kem kum ediyorsun.. Benim bildigim Mecnun Başkan böyle konuşmaz.. Ne konuştuğunu cok iyi bilirdi.. Şimdi dava arkadaşlarını satmamak icin kem kum..
abi başkan konusunda sana katılmıyorum, ama yönetimdeki diğer basiretsizler konusunda haklsıın...zaten başkan kongre sinaylini ve orada revizyona gideceğinin işaretini verdi...devre arası transfer herkesin hem fikir olduğu gibi facia yaşadık ama şu anki tablo kötü değil, hala avrupa hedefi var..başkanın en büyük şanssızlığı yönetimdeki suya sabuna dokunmayanlar...o da koca Sivasın ayıbı...
bahbaba58 04.03.2014, 00:24 abi başkan konusunda sana katılmıyorum, ama yönetimdeki diğer basiretsizler konusunda haklsıın...zaten başkan kongre sinaylini ve orada revizyona gideceğinin işaretini verdi...devre arası transfer herkesin hem fikir olduğu gibi facia yaşadık ama şu anki tablo kötü değil, hala avrupa hedefi var..başkanın en büyük şanssızlığı yönetimdeki suya sabuna dokunmayanlar...o da koca Sivasın ayıbı...
Yalnız mecnun başkanımızda sanki heycan bitmiş yorulmuşluk gibi bir hava gördüm yani talip çıksada SİVASSPORA hemen başkanlığı bırakıp istanbula dönsem elimi ayağımı çeksem gibi bir his oluşturdu
Ayrıca MECNUN BAŞKANIMI ben çok seviyorum çokta savunuyorum fakat transfer politikasında yaptığı hataları kendide biliyor söylüyor ama SİVASIN durumu ortada şuan SİVASSPORUN tokatspor grubunda yarışması lazım dedi biraz haksızlık etmedimi bize kendine ve emeği olan futbolcu kardeşlerimize
bu başarı bir anda olmadı çalışmanın azmin deteğin sonucu oldu demekki bu taraftar ve sen başkanım çok iyi çalışmışsın ve destek olmuşsun ki tokatı geçmişiz biz kendimizi BÜYÜK TAKIM görmeye başlamışken neden böyle SİVASSPORUMUZU küçük düşürücü açıklama yaptın başkanım orada biraz kırıldım sana SEN SİVASSPORU rüyamızda görmeyeceğin başarılar yaşattın AMA SİVASSPORDA SANA ŞUAN HER GİTTİĞİN YERDE BAŞKANIM DİYORLARSA İNSANLAR BUDA SİVASSPORUN sayesindedir ...
Zamanında bülent uygununda böyle bahaneleri oldu Yok efendimm oyuncu gelmiyor SİVASA şehri beğenmiyorlar gibi masallar anlattı SİVASTAN
İzmir gibi Eskişehir gibi şehirlere gitti BAŞARININ B'si yok demekki şehirle gelişmişlikle olunmuyor eğer öyle olsaydı Gayseri şuan 4 .sırada bizim Akhisarla birlikte son sırada olmamız lazım SİVAS KÖTÜ ŞEHİR DEĞİLDİR YAŞAMASINI BİLENE PARİS GİBİDİR
ALLAHA çok ŞÜKÜRDE ŞEHRİMİZ GAYSERİDENDE DİĞER ŞEHİRLERDENDE BANA GÖRE GÜZEL 10 NUMARA
DOGU_BEY 04.03.2014, 00:26 Yalnız mecnun başkanımızda sanki heycan bitmiş yorulmuşluk gibi bir hava gördüm yani talip çıksada SİVASSPORA hemen başkanlığı bırakıp istanbula dönsem elimi ayağımı çeksem gibi bir his oluşturdu
Ayrıca MECNUN BAŞKANIMI ben çok seviyorum çokta savunuyorum fakat transfer politikasında yaptığı hataları kendide biliyor söylüyor ama SİVASIN durumu ortada şuan SİVASSPORUN tokatspor grubunda yarışması lazım dedi biraz haksızlık etmedimi bize kendine ve emeği olan futbolcu kardeşlerimize
bu başarı bir anda olmadı çalışmanın azmin deteğin sonucu oldu demekki bu taraftar ve sen başkanım çok iyi çalışmışsın ve destek olmuşsun ki tokatı geçmişiz biz kendimizi BÜYÜK TAKIM görmeye başlamışken neden böyle SİVASSPORUMUZU küçük düşürücü açıklama yaptın başkanım orada biraz kırıldım sana SEN SİVASSPORU rüyamızda görmeyeceğin başarılar yaşattın AMA SİVASSPORDA SANA ŞUAN HER GİTTİĞİN YERDE BAŞKANIM DİYORLARSA İNSANLAR BUDA SİVASSPORUN sayesindedir ...
Zamanında bülent uygununda böyle bahaneleri oldu Yok efendimm oyuncu gelmiyor SİVASA şehri beğenmiyorlar gibi masallar anlattı SİVASTAN
İzmir gibi Eskişehir gibi şehirlere gitti BAŞARININ B'si yok demekki şehirle gelişmişlikle olunmuyor eğer öyle olsaydı Gayseri şuan 4 .sırada bizim Akhisarla birlikte son sırada olmamız lazım SİVAS KÖTÜ ŞEHİR DEĞİLDİR YAŞAMASINI BİLENE PARİS GİBİDİR
ALLAHA çok ŞÜKÜRDE ŞEHRİMİZ GAYSERİDENDE DİĞER ŞEHİRLERDENDE BANA GÖRE GÜZEL 10 NUMARA
bahbaba kardeşim tokat sporun grubu derken kupa maçlarıdnaki trafiği anlatıyordu sen başını kaçırşmışssın...orada dedi ki akhisara git bursaya gel eskişehire git sivas dön yani bize uzak şehirlerdi, tokat ve elazığ grubunda bizolsak en azından uzaklık sorunu olmazdı, yorgunluk daha az olurdu dedi, kastettiği oydu...
bahbaba58 04.03.2014, 00:34 bahbaba kardeşim tokat sporun grubu derken kupa maçlarıdnaki trafiği anlatıyordu sen başını kaçırşmışssın...orada dedi ki akhisara git bursaya gel eskişehire git sivas dön yani bize uzak şehirlerdi, tokat ve elazığ grubunda bizolsak en azından uzaklık sorunu olmazdı, yorgunluk daha az olurdu dedi, kastettiği oydu...
Hepsini başından sonuna kadar dinledim doğu bey kardeşim hem kupa grupları için dedi hemde maddi yönden tokatsporla aynı ligte olmak mantıken bunu gerektiriyor dediydi sayın başkanımız
Yarin bir daha izlerim daha emin olmak için ...
şurda kavga edeceginize stadda tezahurat yapın
Yönetimde köklü bir revizyon şart ne hikmetse her sezon her kongrede aynı isimler yöneticilik yapıyor kimse bu insanları tanımazken sivasspor sayesinde adamlar köşelik oldu başkan dışında bir kısmı ceplerini doldurmak rant sağlamak amacı taşıyorlar bana göre
agumus_58 09.03.2014, 14:25 sorularımızı başkan hafta başında cevaplamaya çalıştı belki ama artık her şey için çok geç... sezon sonu çok sürpriz yerlerde ligi bitirebiliriz.
DOGU_BEY 09.03.2014, 15:11 yönetime soruyoruz: Sivasspor avrupa hedefindeyken devra arası transfer yapmayan ve transfer komitesinin başında olan yöneticiler istifa etmeyi düşünüyor mu? ikinci soru hala bu takımda basın sözcüsü olmayacak mı?
Mecnun Odyakmaz'a Sivas a ve Sivasspor a verdiği hizmetler ve bize yaşattığı gurur için sonsuz teşekkürler.Ama Sayın Başkan,şu güzel takıma devre arası gerçekten kaliteli bir forvet almalıydınız,o zaman gerçekten bu ligin tozunu atacaktık.Şerefsiz utanmaz hakemler Sivassporumuzun senelerdir puanlarını gaspediyor.40 yaşındayım,30 senedir Sivassporu takip ederim,abartmıyorum haksız şekilde yenildiği zaman üzüntüden kahroluyorum,uyuyamıyorum.Son zamanlarda maç seyrederken hakem gaspını görüp sinirlendiğimden maç seyretmiyorum genelde.Hakemlerin istediği de bu zaten,Sivassporu sevenler bıkkın olsunlar,takımlarını takip etmesinler,bu takım ligden düşsün artık.Başkan lütfen artık tüm haksızlıklardan sonra konuşun,sizin terbiyeniz hoşgörünüz bu pislik futbol ortamına fazla.Sesimizi çıkarmadıkça tepemize biniyor şerefsizler
|