Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbol Analize Sorularınız (10.03.2014)

Rallim58
10.03.2014, 16:08
http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031 (http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031)

Nail Sertakan'ın hazırlayıp sunduğu, SİPAS TV’de yayınlanan Futbol Analiz proğramı, bugün saat 21.00'de başlayacak.

Programın stüdyo konuğu eski hakemlerden Tarık Biçer olurken, teknik direktörlerimizden Faruk Serin ve gazeteci Haydar Aldıkaçtı ise yorumları ile renk katacaklar. Stüdyoda, taraftarlarımızdan gelecek sorulara da cevap aranacak.

Sivassporumuzun hakem faciasının yaşandığı Gençler Birliği müsabakasında olayın taraflarından kaptan Kadir Pekmezci ve TFF'nin Eski MHK Başkanı Bülent Yavuz ile telefonda müsabakanın değerlendirilmesi istenecek.

Adaspor sponsorluğunda Lisanslı Sivasspor armalı, Roberto Carlos imzalı futbol topunu ise soru yönelten bir taraftar kazanacak.

Sitemiz aracılığı ile sorulacak soruların; kısa ve öz olmasına dikkat edilerek, yiğidoya yakışır üslupta olması rica olunur.

Ö N E M L İ N O T :

Site yönetiminden ricamdır.

Sorularda, şehir ve isim belirtilmemesi halinde ve kısa olmayan soruların silinmesidir....

Rallim58
10.03.2014, 16:14
Sivas'tan Yasin...

Nail bey herkese iyi akşamlar...

Sezonun 2. yarısında, bekleneni veremeyen Sivassporumuzda nedenler nedir?;

-Devre arası yapılamayan transferler mi?
-Santraforsuz oyun düzeninde yapılan ısrar mı?
-Futbolcularımızın profesyonel dışı tavırları sonucu aldığı gereksiz kart cezaları ile takımı yanlız bırakmaları mı?

Konuklarımız yorumlarlarsa senirim.

ankastre
10.03.2014, 16:25
elazıgdan muharrem

nail gardaş başta sana ve konuklarına iy akşamlar.Sivassporumuzun forveti olduğu halde niye forvetsiz çıkılıyor. Birde Mecnun başkan geçen hafta gruplar dışında kalan diğer taraftarlara teşekkür ederim demişti, başkanımız taraftar gruplarına kırıldıysa stada almaz olur biter.niye sitem ettiki anlamadık.

firath
10.03.2014, 16:47
Suşehri Hacı FIRAT

Nail Abi Hayırlı Akşamlar,Carlos Hoca lig maçlarına aynı kadro ile çıkıp oyuncu değişikliğini geç yapıyor,Hatta bir çok oyuncuyu hiç oynatmıyor,ihtiyacımız olduğu zamanda bile oynatmayacak ise neden bu oyuncuları takımda tutuyor,Bu durum oyuncuların performansını etkiliyormu?

Suşehri Eskimeşe Köyünden

gogohan
10.03.2014, 16:50
Adana'dan Orhan.

Nail ağbi sizede konuklarınızada iyi akşamlar. Nail ağbi sorum şu, Sivassporumuzda bir disiplinsizlik olduğu görülüyor. Birde futbolcuların sorumsuzca profesyonelliğini unutup yaptıklarını ekleyince yenilgi kaçınılmaz oluyor. Siz ve yorumcularınız bu düşünceme ne diyor.

bahbaba58
10.03.2014, 16:52
SİVASTAN BAHADIR

Gençlerbirliği takımının yeni transferini çok beğendim mükemmel oynadı yalnız tek eksiği vardı gol atamamasıydı TOLGA ÖZKALFA Gençlerbiliği adına iyi maç çıkarttı
Gençlerbirliğili TOLGA Özkalfa Galatasaraylı oyuncu olan HALİS ÖZKAHYAYI hatırlattı bana oyun stili ona çok benziyordu...

Fenerbahçe maçında fenerin bir penaltısı ve kırmızı kartı haftalarca konuşuldu
SİVASSPORUN galibiyeti hiç konuşulmadı yazık bu ülkede futbol tamamen bitmiş

3 büyütülmüş takımların 1 maçta canı yanıyorsa SİVASSPORUN 10 maç canı yanıyor
Kuddusi müftüoğlu gibi Halis Özkahya Bülent yıldırım Barış Şimşek Tolga Özkalfa gibi hakemlerin inşallah Hakemliği bırakılar

SİVASSPORUN ASİL KATİLLERİ TÜRK FUTBOL HAKEMLERİDİR
İYİ YAYINLAR

sivasfutbol
10.03.2014, 17:04
sivastan oğuz

yönetim neden bu yapılan haksızlıklar karşısında neden sessiz kalıyor yoksa yönetimde kişileri tff tehtit ediyor konuşmayın yoksa şike dosyasından dolayı cezamı veririz diyorlar kapalı kapılar ardında biz itiraz ediyoruz diyordu başkan... böyle yapılan itiraz itiraz yerine geçermi iyi akşamlar.

ressam58
10.03.2014, 17:09
Sivastan Tolga..

İnadına....Hergün daha yüksek bir sesle HAYKIRIRCASINA SİVASSPOR!!!!
Özkahya-Özkalfa hepiniz aynısınız Sivas taraftarı erkek olanı protesto eder işte siz bu kadar zavallısınız!!!

yigidolar06
10.03.2014, 17:13
Konyadan

Deniz

Sorum Tarık beye Hakem camiasına ne kadar yakınız ne kadar uzağız Sivas bölgesi hakemleri nerelere kadar yükseliyor bizimde süper ligte maç yöneten hakemlerimiz olacakmı aydınlatırsa sevinirim saygılar iyi yayınlar

ihtiyar yiğido
10.03.2014, 17:56
İstanbul'dan Adem

Sayın Nail bey size, ekibinize ve değerli konuklarınıza hayırlı akşamlar diliyorum
Takımın son haftalarda üst üste aldığı başarısız sonuçlar için, yönetim ve teknik heyet ne düşünüyor ve başarısız gidişe dur demek için ne gibi önlem alacaklar, üst üste alınan mağlubiyetler Sivasspor'a gönül vermiş biz traftarları fazlası ile üzüyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

ROMANTİK KATİL
10.03.2014, 18:07
İsmail SİMSEK Kayseri

İyi yayınlar Nail bey. Benim söylemek istedigim bazı hususlar var. Fenerbahce macından sonra yaptıgınız programda siz dahil herkesler takımı göklere cıkarırken, bizler dedikki takım ilerisi için umut vaadetmiyor, takım iyi olabilir fakat takım oyunu oynayamıyoruz diye dile getirdik. Simdi benim söylemek istedigim sey basta yönetimin transfer polikası, sizlerin yani yerel medyanın takımın durumundan cok gönlünüzden gecenleri söylemeniz Sİvassporun suanki durumunda başrol oynayan faktörlerdir. Biz sizi begenerek takip eden yigidolar olarak sizlerden gönlünüzden gecenleri degilde objektif yorumlar ve taraftarı yönlendirci yorumlar bekliyoruz. İyi yayınlar iyi aksamlar.

atabey58
10.03.2014, 18:19
sivas' tan atilla,

Nail bey özellikle birşey söylemek istiyorum. fanatik bir sivassporlu olarak. bizim taraftar gruplarımızın fb başkasını aziz yıldırıma yapılan hakaretten sonra hakemler dahada bir cesaret almışlardir. yanlış mı düşünüyorum aceba neden bizim sivas olarak daha yapıcı değilde sorun çıkaran oluyoruz. ne olurdu sanki adam ne güzel memleketimize gelmiş sivasspor a katkısı olan birine neden trabzon yalakalığı yaptık anlamıyorum.....vede yazıklar olsun diyorum...

favori58
10.03.2014, 18:39
Sivasdan faruk;

başka bir takımda bu kadar açık hakem hatası yaşanda ortalık ayağa kalkar,biz ise kılavya başında kahramanlık yapıyoruz. sivas olarak nezaman duyarlı olacağız. taraftar grupları böyle günlerde kendini göstermeyip ne zaman gösterecek. onun içnde başkanın taraftar tepkilerine sonuna kadar katılıyorum

adres58
10.03.2014, 19:38
Atilla-Kastamonu

İyi yayınlar Nail Bey....

Ligin sonu yaklaştıkça her takım bir takım ayak oyunlarına baş vuruyor. Bir maç önce Sayın Cavcav ağlarken toto bize vuruyor. Bu hafta ise yaklaşan Trabzon maçı öncesinde 2 fire daha vererek yine o totoyu kendimize zorla vurdurttuk. Hakkımızı savunacak bir Allahın kulu yokmu. Neden bir tane bile basın sözcümüz yok. Her maç sonu böyle boynu bükük ayrılmak zorundamıyız.

yigido yakup
10.03.2014, 20:19
Almanyadan Yakup

iyi yayinlar
bugünki oynanan ts fb macinda olanlar bizi her ortamda mahveden Bülent Yildirim denen kisinin ipinin cekilmesi icin yeterlimi olurmu?

Allah in adaletine güvenmek gerekiyor

58_babacan_58
10.03.2014, 20:37
İsmail Demir/İstanbul

Takımımız neden bu kadar gereksiz kart görüyor.Disiplinsizlik hat safhada.
Carlos neden forvetsiz oynamaya devam ediyor. 2.yarıdaki Sivasspor neden düşüş içinde. Bana öyle geliyorki oynadığımız oyunla kayseriden sonra küme düşmeye en yakın takım Sivasspor'dur

34MUAMMER58
10.03.2014, 20:48
İSTANBULDAN MUAMMER= NAİL ABİ konuklarınıza ve size hayırlı yayınlar diliyorum,program başlarken dönen top, kırmızı ve siyah olarak dönüyor,sivassporun rengi ,kırmızı beyaz olarak ,sivasspor amblemi ile değişirseniz memnun olurum

Salim58
10.03.2014, 21:11
Ankara / Salim

Aydına Elezığ maçında yapılmaması gerek söylemler söylenmiş bunu tasvip etmiyoruz doğruda bulmuyoruz ama biz Gençlerbirliği maçı öncesi ısınmada Aydını çağırıp alkışlamak moral vermek istedik ama gelmedi, Ziya Aydını getir dememizi işiten Ziya Aydını zorla getirdi alkışlattı bir futbolcu taraftara küsermi ? Biz kırmızı kart gören Kadiri ve Cicinhoyu bile alkışlarken Aydının bize küsmesini anlayamadık.

ayhandemir58
10.03.2014, 21:18
Nail bey.Ben Sivas'tan Ayhan Demir;kısa ve öz bir yorumum olacak.Her alanda olduğu gibi spor ve Sivasspor konusunda da sahipsiz olduğumuzu bir kez daha gördük.Bizler birlik ve beraberlik içinde olmadığımız sürece bizi daha çoook ezerler.Bu arada sayın başkanımıza da sesleniyorum.Başkanım yeter artık yumruğunu masaya vur ve hakkımız ara.Saygılar-selamlar.

58CeZa58
10.03.2014, 22:35
almanyadan gökhan genc

iyi aksamlar nail bey,

gecen haftaki programda taraftarlarin cogu merak ettigi
konulara bagli olarak mecnun baskana cekinmeden sordugunuz sorularla aciklik getirdiginiz icin size tesekür etmek istiyorum.