Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbol Analiz'e Sorularınız (17.03.2014)
Rallim58 17.03.2014, 12:52 http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031 (http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031)
Nail Sertakan'ın hazırlayıp sunduğu, VİZYON58’de yayınlanan Futbol Analiz proğramı, bugün saat 21.30'da başlayacak.
Canlı yayınlanacak olan programın stüdyo konuğu, Sivassporumuzun eski Genel Kaptanlarından Ebubekir Kocagil olurken, gazeteci Haydar Aldıkaçtı ise gelişmeleri yorumlayacak. Stüdyoda, taraftarlarımızdan gelecek sorulara da cevap aranacak.
Müsabaka sonrası, gündem yaratacak ve çarpıcı açıklamalarda bulunan Trabzonspor Klüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Sivasspor Kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'ın röportajı geceye damgasını vuracak.
Adaspor sponsorluğunda Lisanslı Sivasspor armalı, Roberto Carlos imzalı futbol topunu ise soru yönelten bir taraftar kazanacak.
Soruların KISA VE ÖZ olmasına dikkat edilmesi ricasıyla...
Ö N E M L İ N O T :
Site yönetiminden ricamdır.
Sorularda, şehir ve isim belirtilmemesi ile kısa olmayan soruların silinmesidir....
Rallim58 17.03.2014, 12:56 Sivas'tan Yasin...
Nail bey iyi akşamlar... Nezdinizde, Ebubekir beye ve Haydar beye de iyi akşamlar demek istiyorum.
Sivassporumuzun performansında yaşanan düşmeyi, sorumsuz davranışları ile dikkat çeken futbolcular ve gereksiz görülen kartlar sonucu takımını yanlız bırakan futbolcuların etkisi var mıdır? Kart gören futbolculara, kulüp ceza uygulaması yaptı mı?
sirseri58 17.03.2014, 12:59 İstanbul'dan Kenan
Hakem kararları aleyhımıze devam etmekte yönetim bu konuda birşeyler yapmayı düşünmüyor mu? Trabzon maçnda net 2 penaltımız verılmedı.
Besyo_cu 17.03.2014, 13:13 İstanbul - Osman
Nail Hocam iyi yayınlar dilerim, Murat Edoğan takımdan ayrıldığından beri kendimizi toparlayamadık. Yoksa takımı hazırlayan, oyuncuları maça konsantre eden Murat Erdoğan mıydı ?
58fatihcan 17.03.2014, 13:16 İstanbuldan Fatih
İyi akşamlar iyi yayınlar. Sizce bu düşüş ne zamana kadar devam edecek. Ben maç izlerken utanıyorum yönetim futbolcu teknik heyet utanmıyor mu? Futbolcularımız her maç öncesi verdiği galibiyet yeminleri nerde? En azından yapılıyor mu bu yeminler?Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi akşamlar hepinize
formen720 17.03.2014, 13:19 Sivas'tan Ahmet
yönetimin transfer politikası sıfır yeni sezon için sms kampanyası baslatılsın yeni sezona kadar kampanya devam etsin bıriken parayla iyi transferler yapılır.teşekkürler
yorumyapıyombenya 17.03.2014, 13:30 Belçikadan Ömer
Nail bey size ve konuklarınıza selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum. Sivasspor da bir oyuncu transfer edileceği zaman ne gibi koşullar aranıp hangi işlemlerden geçiyor. Avrupa kupalarını hedefleyen bir takım bu kadar gelişi güzel transfer yapmamalı diye düşünüyorum
Salim / Ankara
İyi yayınlar Nail bey konuklarımıza saygı ve selamlar.
Üst üste aldığımız farlı mağlubiyetleri neye bağlıyorsunuz ? basına yansıyan olumsuzlukların dışında takımda başka sorunlarmı var ? bir iki maçı geçtik dört maçtır kötü futbol ve kazanamayan bir Sivasspor var. Erciyes maçınıda kazanacağımız meçul...
kaplanlı 17.03.2014, 13:51 istanbul dan gökhan hepinize
iyi yayınlar.takım sahada futbol adına hiç bir şey yapmıyor.takımla hoca ve ekibi arasında bir sorun varmı.takım teknik ekibi sabote ediyor olabilirmi?
alaattin 5858 17.03.2014, 13:52 istanbuldan günyamaçlı alaattin
ligin ilk yarısı gurur duyduğum sivassporumuz ve yönetimimizle ikinci yarı utanç duyuyorum.
benim sorum bu çöküş murat erdoğanın gitmesiyle bir alakası varmı iyi yayınlar.
ankastre 17.03.2014, 13:59 elazıgdan muharrem
nail gardaş hayırlı akşamlar hepinize. ebubekirbeyinde içinde olduğu dönem sivasspor şampiyon olmuştu.o günden bugüne bakınca nerelerde hata yapıldığını söylüyebilir
tasde5858 17.03.2014, 14:29 ben eskişehirden hüseyin
Editörün notu : Yorumdan ziyade kısa ve öz olarak sorularınızı sormanızı öneriyoruz
Abdullah DuMaN 17.03.2014, 14:30 Sivas'tan Abdullah
iyi yayınlar Nail Bey bu disiplinsiz gidişatı neye bağlıyorsunuz yenilmeyi bir kenara koyalım gol atamıyor farklı malubiyet alıyoruz yönetim sezonun ilk yarısı toplanan puandan dolayı mı transfer yapmadı ? eğer o puanlar olmasaydı ligin dibine demir atmıştık.
YiğidoGençlik 17.03.2014, 14:35 Sivas'tan Bekir,
Nail abi düşüşümüzün en büyük nedeni olarak devre arası boş transfer yapmamız ve kaliteli bir forvetimizin olmayışı, futbolcularımızın gereksiz kart görmeleri ve isteksizlikleri ve hakem hataları diyebiliriz Trabzon maçında bence 2 tane net penaltımız verilmedi özellikle 2-0 iken penaltımız verilse maçın sonucu değişebilirdi katılıyor musunuz iyi yayınlar..
Sonuna kadar kötü günde de Sivasspor...
Sivastan Taha Fatih
Nail Bey Bence bizim konumuz maç kaybetmek yada üst üste mağlubiyet almak değil. Önemli olan bizim kulüpleşmemiz.. trabzonspor maçında fener atkısı forması gösterilerek fener lehine slogan atılarak fener maçında da fener lehine slogan atılarak ve sivassporun çoğu bölümü bunları destekleyerek biz hiç bir yere varamayız. yönetim fener maçında twit atarak bu olayı kınamıştı şimdide kınasın bizdeki bariz yanlışlar bunlar biz ne bursa ne de eskişehir olabiliriz. yeter artık ya sivassporlu ol yada çekin gidin.
hasanpolat44 17.03.2014, 15:25 İstanbul'dan Hasan,
Nail bey bu oyun sisteminde inat ettikçe maç kazanmamız artık hayal olur.Rakiplerimiz bizi çözdü araya atılan her top gol oluyor, ileride baskı yapan top tutan bir santraforumuz olmadığı için toplar duvara çarpar gibi tekrar bize dönüyor.Aatıf forvet oynadıkça maç falan kazanamayız..
ihtiyar yiğido 17.03.2014, 15:34 İstanbul'dan / Adem
Nail bey size, değerli ekibinize, ve kıymetli misafirlerinize hayırlı akşamlar diliyorum.
Küme düşme potasındaki takımlarla aranızda on puan kaldı, beş haftadır deplasmanda ve kendi sahamızda isteksiz oyunlarla aldığımız kötü sonuçlar, aşağıdaki takımlarında çıkış yapması, beni bir taraftar olarak endişelendiriyor siz ve misafirlerinizin yorumu ne olur teşekkürler.
furkancfc 17.03.2014, 16:12 Ben Sivas'tan Furkan.
İyi yayınlar diliyorum.
Futbolcular kafa olarak ligi bitirmiş durumdalar. Ne Carlos, nede yönetim bu konuda bir uyarıda bulunmuyor mu futbolculara ? Bu kadar ruhsuz olunmaz.
yigidinho 17.03.2014, 16:33 Artvinden Remzi
Oncelikle iyi yayinlar Nail Bey. Yayinizi severek takip ediyorum. Son 4 hafta 17 gol yedik. Bunu neye bagliyorsunuz?
Editörün notu : İsim ve Şehir belirtilmemesi ile kısa yazılmayan sorular silinmektedir.
karşıyakalı 17.03.2014, 17:03 karşıyakadan tamer alp
sizce bu duruma düşmemizin sebepleri nelerdir. ve durumdan nasıl çıkarız.ayrıca ligde kalmak için en az iki maç kazanmamız lazım sizce bu 2 maçı kazanırmıyız ve kazanma ihtimali olan bu iki maç hangileridir
B.DUMANLI 17.03.2014, 17:06 Almanya´dan B.DUMANLI
Sayin Nail bey iyi yayinlar;size ve konuklariniza iki sorum var.
Biricisi; Sivasspor´daki bu kötü gidis yönetimdenmi kaynakliyor?Yani yönetim,teknik kadro ve futbolcu ücgeninde bir sorunmu var?
Ikincisi; Carlos ilk yari maclarini devamli 90 dakika boyunca kendine ayrilan bölümde ayakta izlerken, son zamanlarda oturmayi tercih ediyor,odami oyuncular gibi heyacanini yitirdi?
Iyi aksamlar.
34yigido34 17.03.2014, 19:02 İstanbuldan onur
İyi yayinlar nail abi konuklariniza saygi ve selamlar
Ligin 2.nc yarisinda oynadigimiz futbolla bi yere gelinmez ama onemi yok Onemle olan sivasin 1 kurus borcu olmamasi
atrium58 17.03.2014, 20:03 Sivas'tan ahmet;
Öncelikle iyi yayınlar diliyorum. Forvet ihtiyacımızın bu kadar elzem olduğu Bir zamanda utaka oynamayacaksa ne zaman oynayacak. Sorun sağlık ekibinde mi acaba? Transfer yapamayan Bir Takım olduk bari eldekileri verimli kullanalım vesselam..
asabibaba 17.03.2014, 20:17 Sivastan Tuğrul
Eğitimsiz dendi, bize ama ne sahaya atladık ne futbolculara küfür ettik ...4-0 yenilmişiz futbolcumuzu alkışladık daha ne yapalım..... Trabzon bu duruma düşse idi futbolculara sahayı dar ederlerdi...Bocalama ne zaman bitecek ? artık yenilme lüksümüz yoktur.Korkuyorum 4-5 puan alamazsak düşme potasına gireriz diye paniğiz korkumuz ürekekliğimiz bu ..Yoksa neden SİVASSPORUMU BU KÖTÜ GÜNÜDE YANLIZ BIRAKIYIM Kİ?
sirseri58 17.03.2014, 20:26 istanbuldan kenan
iyiaksamlar nail bey murat erdoganla bi telefon baglantisi yspmaniz mumkunmu..eminim soylicegi onemli seyler vardir..
Atilla / Kastamonu
Nail bey iyi yayınlar....
Soru sormak istemiyorum. Çünkü dün uykusuz kalmama, iştahsız gezmeme neden olan müsebbiblere huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum.
(Ayrıca topum hala gelmedi)
Murad_Kelleci58 17.03.2014, 20:38 Ankara'dan Murat KELLECİ
İyi ve güzel futbol, büyük futbolcular ile oynanır.. Üçüncü lig oyuncuları ile degil.. Devre arasından bu yana dilimizde tüy bitti, Mecnun Bey artık yönetimde hem korkuluklarından ve hemde borçlanmaya korkanlardan yakasını sıyırmalı..
Önceki yıllar Manisaspor'un gecen sezonda Orduspor'un yakalandığı akıl tutulmasının belirtileri bu sene bizde görülmeye başlandı.. Tedbirler alınmazsa büyük bir hızla PTT 1.lige doğru ilerliyoruz.. ALLAH sonumuzu hayr eylesin..
Herkese selam ve saygılar
58_babacan_58 17.03.2014, 20:43 ismail Demir / İstanbul
Takım çok kötü durumda, ne gol atabiliyoruz nede defans yapabiliyoruz hiç bişey yok takımda halı saha takımı gibi olduk resmen.
2 ay önce Şampiyon yap bizi Carlos die bağırıyorduk, bugünse kümede tut bizi Carlos die bağrıcaz böyle giderse. Altımızdaki takımlarla puan farkı kapanıyor.altımızdakiler canavar gibi mücadele ediyor ama bizim takım hiç istekli arzulu değil.
sirseri58 17.03.2014, 20:53 istanbuldan kenan
mrb ii akşamlar nail bey benım sorum ligin 2. yarısında fenerbahçeyı yenen 2 takım iflah olmadı eskısehir ve sıvas bunu neye baglıyorsunuz
34orhan58 17.03.2014, 20:59 Hayırlı aksamlar istanbul sultanbeyli den Orhan Kıraç
oyunculara fazla kzmamak gerek aynı kadroyla buralara geldik oyuncularda bu zamana kadar çok yprandı.Ayrıca kadir i haksız yere elestiren taraftarlaraa burdan sesleniyorum yüreğiyle oynayan bir oyuncuyu haksz yere elestirmeyelim elimizdeki değerlerin kymetini bilelim insallah takımda bir an önce toparlanır diyor iyi yayınlar diliyorum
yiğido5058 17.03.2014, 21:03 İstanbul dan Osman Nuri Darbaz
Nail bey iyi yayınlar
Atıf bana göre yanlış yerde oynatılıyor. Cihan forvet başlasa , Atıf eski yerine dönse. Utaka geldiğinden beri sakat. Ne zaman düzelecek . Sivasspor'un bundan sonraki hedefi sizce nedir?
asabibaba 17.03.2014, 21:20 Sivastan Tuğrul
2 penaltı verilmedi tamam ...Yayın kuruluş Kadirin ve Gökhanın pozisyonlarını karşılaştırdı ve hakem takdiri dedi .Aynı pozisyonu Bünyamin Gezer Kadirin suçu ne bu resmen kırmızı kart dedi .Demem şu ki hakemler takdir haklaırını kullanmıyorlar güçlü olmamız lazımdı ...Siz ne dersiniz?
ayhandemir58 17.03.2014, 21:31 Selamlar,ben Sivas'tan Ayhan Demir..
Öncelikle Sırrı yıldız abime Allahtan rahmet diliyorum.Yine Çolak Selo'ya da geçmiş olsun diyorum,inşaallah tekrar aramızda görürüz.Ben Sivasspor için şu yorumu yapacağım.Herşeyi elinden alınmış bir Sİvas için bir tek tutunacağı dal Sivasspordur.Bunu herkes kafasına iyice yerleştirsin.Her zaman iyi olacak diye bir kaide yok,kötü günleri de olacak.Mesele kötü günlerde takıma sahip çıkabilmektir.Sivas düşer diyenler de havasını alacaklar.Selamlar-saygılar.
Adana'dan Orhan
Nail bey iyi akşamlar. Konuklarınızada selamlar. Nail bey seviyeli ve taraftarların sorularına içten cevaplarınız için teşekkürler.
Benim sorum şu, az önce açıkladınız ama, Emniyet tedbir amaçlı kamerasını stadyuma ilk girişte gözlere sokularak çekilmesi yiğidoları tedirgin ediyor. Zaten belli bir grup üzerinde adeta kamera hiç nefes aldırmıyor ama şimdiye kadar kameralardan kaç kişiye yaptığı hareketten ceza verildi.
sirseri58 17.03.2014, 22:45 istanbuldan kenan
mrb ii yayınlar taraftar herşey bıtmış gıbı davranıyor nerdeyse takımı kume duşerecekler haala avrupaya gıtme şansımız devam edıyor desteğe devam yığıdolar en buyuk sıvasspor
Abdullah DuMaN 17.03.2014, 22:49 Sivastan Abdullah Duman
Tebrık edıyorum Naıl bey bızım sormak ıstedıgımız soruları sormuşsunuz ibrahim beye
|