Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa hazırlıkları başladı

SivasSpor.Com
02.04.2014, 07:02
http://resimzade.com/Show.html?i=43846&token=76716

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ile hafta sonu deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

İzinli Aykut Öztürk, Aatif Chahechouhe, Eren Aydın ve Cihan Özkara ile sakatlığı bulunan Aydın Karabulut'tan yoksun gerçekleşen idmanda, Mehdi Taouil takımdan ayrı koştu. Sağ bek Abdurrahman Dereli'nin ise sakatlığı nedeniyle salonda çalıştığı öğrenildi.

Teknik direktör Roberto Carlos, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta sonu Gaziantepspor ile oynadıkları maçı rahat kazanmaları gerekirken zora soktuklarını belirterek, "Yine de iyi bir şekilde bitirdiğimiz için mutluyuz. Herkesi çabasından dolayı kutluyorum. Güzel bir galibiyetti ve en önemlisi de bizi tekrar 4. sıraya koyan iyi bir maç oldu" diye konuştu.

Carlos, Gaziantepspor maçının kendisi açısından en heyecanlı karşılaşmalardan biri olduğunu ifade ederek, "Bunu zaten maç sonrasında yaptığım hareketten anlarsınız" dedi.

Gaziantepspor maçında rakip fileleri 2 kez havalandıran forvet John Utaka'nın performansının sorulması üzerine Carlos, "İyileşiyor, tam olarak görmek isteğimiz Utaka değil" ifadesini kullandı.

Ligde hafta sonu deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Carlos, "Hafta iyi geçerse hafta sonu da iyi geçer. Her maç gibi zorlu bir maç olacak, hafta sonu iyi bir maç olacağına inanıyorum" dedi

AA

Kasim58
02.04.2014, 13:20
İzinli Aykut Öztürk, Aatif Chahechouhe, Eren Aydın ve Cihan Özkara ile sakatlığı Aydın Karabulut'tan yoksun gerçekleşen idmanda, Mehdi Taouil takımdan ayrı koştu. Sağ bek Abdurrahman Dereli'nin ise sakatlığı nedeniyle salonda çalıştığı öğrenildi.

İyi diyorsunda hoca takımda kimse kalmamış siz kiminle antreman yaptınız?Yarisi izinili Apo ve mehti ayrı çalıştı.Hayirli isler ne diyelim hafata sonu Büyük Sivasspor taraftarını mutlu edin arkası gelir.

izmirliyigido
02.04.2014, 13:44
Mehdi niye ayrı çalıştı? Sakatlığı mı var? Bence orta sahada olması gereken tek isim. Adem ve Kadir aynı stil oyuncu. İkisinden birinin yerine özellikle Kadir'in yerine düşünülmesi gereken bir isim.

.

ankastre
02.04.2014, 21:03
eren ve apo geldi geleli faydası yok, yattığı yerde para ooooooooooh bunları ne diye getirdiler sivasa annamadıkki.hayrettin bunlara beş basardı hiç değilse canla başla oynuyordu ciğeriynen oynuyordu ama ev danasından öküz etmediler

ihtiyar yiğido
02.04.2014, 22:18
Bursaspor deplasmanından en az bir puan çıkarmamız gerekiyor, artık bundan sonraki mağlubiyetlerin telafisi yok, işi her zaman kinden daha sıkı tutmamız lazım, takımda as kadrodan Da Costa haricinde eksik yok, ben Bursa'dan puanla döneceğimize inanıyorum.

PETKOVİC
02.04.2014, 22:25
civellinin cezalı olması bizim için avantaj açıkçası kaybedeceğimizi düşünmüyorum zira 2 haftadır takımımız form tutmuş durumda

4eylül
03.04.2014, 10:02
bu maçtan üç puan almalıyız bir beraberlik yerimizi kaybettirir haftaya gs maçına üç puan moralıyle çıkarsak gs yı yeneneriz

68yasar58
03.04.2014, 15:01
Bursasporu 3-1 yenmeniz dileği ile neşeli mutlu güçlü iyi çalışmalar.