Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'da Çelikhan Dönemi
SivasSpor.Com 03.04.2014, 14:13 http://i.hizliresim.com/xE7X58.jpg
Sivassporumuzda, Murat Erdoğan'dan boşalan sportif direktörlüğe Necmettin Çelikhan getirildi.
Çelikhan kimdir
Bilgi Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunlarından olan Necmettin Çelikhan aynı zamanda Arma Spor Kurucusu ve Futbol Menajeridir.
İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde öğrenci iken Üniversitenin Bilgi futbol takımının Manchester’daki turnuvaya katılmasını sağladı. 1997’de Adidas’ın sponsorluğunda okul takımıyla İngiltere’ye gitti
Tello ve Halilhodzic'i Türkiye'ye getirdi
Necmettin Çelikhan, Türk futbol dünyasına isimler kazandırması ile de biliniyor. Tello’yu BJK'ya, Halilhodzic’i Trabzonspora getirdi. Beşiktaş Futbol A.Ş.’de Pazarlama Direktörü ve Genel Müdür Yardımcılığı yaptı. 2005 yılında kulüp ve şirketlere menajerlik hizmetleri sunan Arma Sport Business and Consultancy’yi kurdu. 2006′da Samuel Eto’yu bir ödül töreni için Türkiye’ye getirdi. Kulüpler Birliği’ne yurtdışı danışmanlığı yaptı. Dünya futbol endüstrisinin buluşma noktası Soccerex’e 3 defa katılan Çelikhan, Barcelona Kulübü’nde staj yaptı ve Katalan kulübünün de kongre üyesi oldu. Bir dönem de Kocaelispor’a Genel Müdürlük yapan Çelikhan 15 Eylül 2009 tarihinde bu görevinden ayrıldı.
BJK kongre üyesi olan Necmettin Çelikhan, aynı zamanda FC Barcelona üyesi olup AC Milan ve Boca Juniors sempatizanı olduğu da biliniyor.
Sivassporumuza sportif direktör olarak göreve başlayan Necmettin Çelikhan'a hoşgeldiniz diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Sivasspor.com özel haberidir.
58akif34 03.04.2014, 14:17 hayırlı olacak inşallah
içimizden yetiştirmeliyiz bu tür adamları. hoşgeldin yinede
68yasar58 03.04.2014, 14:56 Görevinde başarılı olması dileği ile hayırlı uğurlu olsun.
eurovision 03.04.2014, 14:56 hayırlı uğurlu olsun
DoomsDay58 03.04.2014, 15:39 Anlaşılan yönetim bu yıl yapılan transfer hatalarından ders çıkarıp çevresi geniş olan ve bu sayede iyi oyuncular bulabilecek birini sportif direktörlüğe getirdi. Hayırlı olsun diyelim inşallah başarılı olur
psychology58 03.04.2014, 16:05 Eto mu ? Eto bitmiş muhabbeti geldi aklima, önümüzdeki transfer dönemi bu espri devam edecek demek ki :D Şaka bir yana kariyeri ve çevresi olan biri geldi, umarım faydalı olur. Beni rahatsız eden nokta menajer olması oldu ama inşallah hayırlı olur.
cemahmety 03.04.2014, 16:35 Hayırlısı Olsun bakalım takımımıza neler kazandıracak ? Eleştirmiyorum ve sadece bakalım görelim diyorum
YiğidoGençlik 03.04.2014, 16:44 ne çok futbolcu getirmiş 2 tane....
poolat58 03.04.2014, 17:11 getirilse ne olacakki, sanki yönetim bulduğu topçuları alacak da adamın. Transfer yapmadıktan sonra hiçbir anlamı yok.!!
babapiton 03.04.2014, 17:38 ne çok futbolcu getirmiş 2 tane....
Sivasspor'da Bilica ve Da Costa transferleri de onun sayesinde oldu.
PETKOVİC 03.04.2014, 17:40 yeni süleyman hurma olmasını temenni ediyorum..
alaattin 5858 03.04.2014, 18:04 hayırlı olsun biraz geç oldu ama hiç olmamasından daha iyidir.
hangi takımlı olduğu önemli değil, takımımıza yarar sağlasın başka birşey istemiyorum. hayırlı olur inşallah.
Besyo_cu 03.04.2014, 20:43 Necmettin Çelikhan, spor camiasında tanınan hakkında benim de az biraz bilgi sahibi olduğum , yurt içi ve yurt dışında bir çok takımın maçlarını ve hatta idmanlarını bile takip eden vizyonu geniş birisidir. Türkiye'de tam olarak kullanılamayan sadece isimde kalan sportif direktörlük tanımına uyacak nadir isimlerden birisi.
Daha Murat Erdoğan'ın Sportif direktörlükten neden uzaklaştırıldığını bile bilmiyorken Çelikhan'ın göreve getirilmesi son günlerin moda sözüyle biraz manidar geldi...
Yönetiminin bu konuda acilen açıklama yapması gerek, Necmettin Çelikhan'ın görev alanı ve yetkisi ne olacak saha içerisinde olacak mı ? Sivas'a yerleşecek mi haftada bir yada iki gün Sivas'a gelmeyle bu iş yapılmaz. Yeni sportif direktörümüzün tek olumsuz yönü fanatik tanımının bile hafif kalacağı şekilde Beşiktaş'lı olması tabi Sivasspor'a katkısı olsun da beşiktaş'ı tutmaya devam etsin razıyım...
Sportif direktör olarak gönül isterdi ki Sivasspor'da forma giymiş birisi olsun bence bu göreve Mohammed Ali Kurtuluş pek yakışırdı...
ELLİSEKİZ 03.04.2014, 22:16 Oyuncu bulur bulmasına da , bulduğu oyuncuyu bizimkiler alacak mı ? Murat Erdoğan delikanlı adammış. Ben aldığım parayı haketmiyorum diye ayrıldı. Çocuğun dediği isimler alınmadı ki .Ayrıca Eto'yu Türkiye'ye ödül için getirmiş bu mu başarı ?
ihtiyar yiğido 03.04.2014, 23:01 Önemli olan Sportif direktör olarak Kariyerli birinin gelmesi değil, istibal vadeden, Sivasspor'u oynadığı güzel oyunla sırtlayacak genç, istikbal vadeden kariyerli futbolcular gerek. Yinede sivasspor'a hayırlı olsun.
yigido yakup 04.04.2014, 06:59 Hayirli Ugurlu olsun
Yönetimdeki futboldan anlayan yöneteci eksikligi sebebiyle Bilgi birikim sahibi yabanci dil bilen hedefleri olan genc Profösyenel bir yöneticinin getirilmesi cok cok faydali olacagi inancindayim.
Baskan sunu kesinlikle unutmamali o görevdeki insana güvenerek herseyi her yetkiyi kontrolsüz birakmamali Bizim taraftarimizin Bir TEK baskani var bizim herseyimize sadece o Kulak veriyor
muspol58 04.04.2014, 07:45 hayırlı olsun bekleyip görecegiz
Abdullah DuMaN 04.04.2014, 07:53 Sivas'a Sivasspor'a emek vermiş birini görmek tabiki çok güzel olurdu zaman bize herşeyi gösterecek hayırlısı olsun
58 Amsterdam 58 04.04.2014, 10:59 Gecmisine bakaraktan coy iyi bir hamle gibi geldi bana. InsAllah bizimle beraber gelecegi de iyi olur.
mertcan69358 04.04.2014, 13:28 İyi olur inşallah
hayirli ugurlu olsun ummadigin tas bas yararmis:)
Benim hep forumlarda dediğim gibi gerçekten bilimsel futbol adamı ise bu şahıs,bence gerçekten olabilecek en müspet adım.Antreman bilimi artık gerçekten önemli.Transferler konusunda da geniş bir portfoyü olacağı kesin.Ben umutluyum.Sivaslıdır umarım.
noname87 05.04.2014, 11:12 Bana bu tarz görevleri fazla abartıyoruz gibi geliyor işin sonu geliyor bizim yönetime dayanıyor adamlar transfer yapmıyorki transferden anlayan birini getirseler ne olacak?Olsa olsa tek artısı Rengifo,Oldoni,Piech gibi adamları transfer etmeyiz o olur.
Carlos gidici gibi.Şimdi bu sportif direktörün ilk işi Alman disiplini olan bir teknik direktörle anlaşmak.Eğer bu direktör antreman bilimi hakkında bilgili ise aslında kimi getirirse getirsin.Ama bu konuda tecrübe ve bilgisi yoksa benim ilk adayım aslında sevmediğim ama antrönörlüğüne inandığım Aykut Kocaman olur.Asıl sorun futbolcu kısmında.Gelecek sene takımda kalsın diyeceklerim;Korcan Ziya Ümit Da Costa yeni gelen sağbek Fatih kontratı varsa Kadir ve Mehdi Burhan ve elimizde tutabilirsek Atıf.Yani köklü bir kadro revizyonu gerekiyor.Yeni sportif direktörümüz inşallah güzel günlerin müjdecisi olur.
Beşiktaş'ın Tranbzon'un bütçesiyle Sivasspor'un bütçesi aynı değil.Yönetimin bir bildiği var demek ki hayırlı uğurlu olsun.
yasli oyuncu getirmesin yeterli gencler dönmek gerek azim,hirs vede istek onlarda, basari merdivenlerini cikmak icin bu tür oyunculara yönelmek gerek. bir deger artisida bu tür oyununcular para kazandiri giderken.
Sivassporumuzda, Murat Erdoğan'dan boşalan sportif direktörlüğe Necmettin Çelikhan getirildi.
Çelikhan kimdir
Bilgi Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunlarından olan Necmettin Çelikhan aynı zamanda Arma Spor Kurucusu ve Futbol Menajeridir.
İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde öğrenci iken Üniversitenin Bilgi futbol takımının Manchester’daki turnuvaya katılmasını sağladı. 1997’de Adidas’ın sponsorluğunda okul takımıyla İngiltere’ye gitti
Tello ve Halilhodzic'i Türkiye'ye getirdi
Necmettin Çelikhan, Türk futbol dünyasına isimler kazandırması ile de biliniyor. Tello’yu BJK'ya, Halilhodzic’i Trabzonspora getirdi. Beşiktaş Futbol A.Ş.’de Pazarlama Direktörü ve Genel Müdür Yardımcılığı yaptı. 2005 yılında kulüp ve şirketlere menajerlik hizmetleri sunan Arma Sport Business and Consultancy’yi kurdu. 2006′da Samuel Eto’yu bir ödül töreni için Türkiye’ye getirdi. Kulüpler Birliği’ne yurtdışı danışmanlığı yaptı. Dünya futbol endüstrisinin buluşma noktası Soccerex’e 3 defa katılan Çelikhan, Barcelona Kulübü’nde staj yaptı ve Katalan kulübünün de kongre üyesi oldu. Bir dönem de Kocaelispor’a Genel Müdürlük yapan Çelikhan 15 Eylül 2009 tarihinde bu görevinden ayrıldı.
BJK kongre üyesi olan Necmettin Çelikhan, aynı zamanda FC Barcelona üyesi olup AC Milan ve Boca Juniors sempatizanı olduğu da biliniyor.
Sivassporumuza sportif direktör olarak göreve başlayan Necmettin Çelikhan'a hoşgeldiniz diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Sivasspor.com özel haberidir.
.............................. .............................. ..........................
Basarilar Diliyorum Insallah Sivasda kaldigi zaman icinde bizede katkisi olur .Kendisi Menajerlik hizmetleri sunan biri futbolcuyu iyi taniyan biri oldugunu yaziyorlar Sivasada iyi kaliteli bir Takim kurma sansi yüksek demektir,kendisinden bunu bekliyoruz.
BJK Kongre Üyesi olduğu bilgisi nerede yazıyor acaba?
ROMANTİK KATİL 05.04.2014, 22:08 Murat Erdogan durduk yere hatcandı gitti. Murat Erdoganın izleyip takip ettigi oyuncuları tarnsfer etmekten kacınan bir yönetimin bu şahsın önericegi oyuncuları almayı düsünecegini hiç sanmıyorum. Erdal ve Faruk efendi giderse kulupten işte ozaman en büyük transferleri yapmıs oluruz. Sivasspor camiası için en büyük adım bu olur. Yinede kardeimize hayırlı ugurlu olsun demekle birlikte, bu yönetim için sabırlar diliyorum kendisine.
subasi29 06.04.2014, 01:27 Önemli olan ucuz ve kaliteli futbolcu bulmak !!! Inşallah emenike tarzı bir forvet kazandırır diye ümit ediyorum..
atabey58 06.04.2014, 08:31 bende Murat ERDOĞAN ı çok takdir ettim helal olsun sana murat, ne yapsın adam bulduğu oyuncuların hiçbirini almayayıp gidip 3.ligden amatörden futbolcu aldılar. sana helal olsun be murat erdoğan
Sivasspor Futbol takımının 2013-14 sezon başı ve devre arası transferlerde hiç bonservis ödemediğini biliyor muydunuz..?
yeni sportif sorumlumuzun sayfasında bu yazıyor.
https://twitter.com/NCelikhan/status/427432580150226944
herşeyin cevabını veriyor gibi değilmi
ankastre 07.04.2014, 15:46 Sivasspor Futbol takımının 2013-14 sezon başı ve devre arası transferlerde hiç bonservis ödemediğini biliyor muydunuz..?
nerde beleş topcu varsa onumu aldık yani. eğer eyleyse aldığımız sonuçlar çok normal
Rallim58 09.04.2014, 10:33 Sivasspor Futbol takımının 2013-14 sezon başı ve devre arası transferlerde hiç bonservis ödemediğini biliyor muydunuz..?
26 Ocak 2014 tarihinde yer alan bu yazısında ne demek istediğini doğrusu anlamış değiliz.
İmalı şekilde kendisinin devrede olup ücret ödettirmediğini mi vurguluyor, yoksa "Sivasspor nerede boşta kalan beleş futbolcu var onu alıyor" mu demek istiyor.
''Samed58'' 09.04.2014, 10:37 Da costaya en az 2 milyon euro odedik yeni sportif direktorumuz ne dedigini bilmiyor herhalde
58 Amsterdam 58 09.04.2014, 11:10 Cok tuhaf bir yazi. Ayni yazida takipcileri bile demis.
Da Costa 2.000.000 Avro, Rengifo 800.000 Avro odendi diye.
Hem bizim yonetim aciklamada mi 2013 - 2014 sezon basi bu paralari transferlere harcadik diye ?
Ben boyle hatirliyorum, yanlisim varsa duzeltin arkadaslar.
Zaten transferde cok para harcadik diye Istanbulda yemek organizasyonu yapildi ! Yardim toplanacakti.
Hattaa isadamlari soz verdiler ama bazilari para yardimini yapmadilar.
Acaba bu Necmettin Celikhan dogru bilgileri bilmiyor mu ?
Da Costa Portekiz liginden geldi, beles gelemez !
DoomsDay58 09.04.2014, 11:23 Cok tuhaf bir yazi. Ayni yazida takipcileri bile demis.
Da Costa 2.000.000 Avro, Rengifo 800.000 Avro odendi diye.
Hem bizim yonetim aciklamada mi 2013 - 2014 sezon basi bu paralari transferlere harcadik diye ?
Ben boyle hatirliyorum, yanlisim varsa duzeltin arkadaslar.
Zaten transferde cok para harcadik diye Istanbulda yemek organizasyonu yapildi ! Yardim toplanacakti.
Hattaa isadamlari soz verdiler ama bazilari para yardimini yapmadilar.
Acaba bu Necmettin Celikhan dogru bilgileri bilmiyor mu ?
Da Costa Portekiz liginden geldi, beles gelemez !
Ben de tam bunu yazacaktım. Sezon başında transfere para harcadık diye o kadar konuştular yalan mıydı yani söylenenler?
58 Amsterdam 58 09.04.2014, 12:58 Ben de tam bunu yazacaktım. Sezon başında transfere para harcadık diye o kadar konuştular yalan mıydı yani söylenenler?
Bence yalan degil kardesim ama bu yeni gelen Celikhan efendi herhalde herseyi bilmiyor ama bilsede bilmesede oyle rastgele Twitter'de felan boyle seyleri yazmasi yanlis.
Birileri Mecnun baskanimiza soylesin bu Celikhan efendiyi uyarsin bence.
noname87 09.04.2014, 15:46 Da Costa'ya bonservis verildiğini söyleyen kim?Transfermarkt sitesi yöneticisi kim sahibi kim tanıyan var mı?Zamanında Wikipedia'da saçma sapan yazılar olurdu oralardan kaynak gösterilirdi.
58hayati 09.04.2014, 16:25 sivasa faydası ne kadar olcak görecegiiiz..
citothehan58 11.04.2014, 20:06 Tecrübeli biri ins. hayirli olur ve bize yetenekli gencler ve yildizlar kazandirir.
ankastre 11.04.2014, 21:24 Necmettin Çelikhan @NCelikhan · 26 Ocak 2014
Sivasspor Futbol takımının 2013-14 sezon başı ve devre arası transferlerde hiç bonservis ödemediğini biliyor muydunuz..?
https://twitter.com/NCelikhan
gardaşlar bu yorumu beni şaşırtdı. halbuki Gostayada, Şahbazada ödendiğini biliyoduk. demekki kimseye ödeme yapılmamış
İnsallah sıvas sporumuza başarılı olur karıyerlı ve bilincli olduguna göre transfer de bize iyi oyuncular bulur ve bu karamsarlık dönemınden kurtuluruz kendisine başarılar diliyorum
|