Orijinalini görmek için tıklayınız : Sıra Cicinho'da
SivasSpor.Com 05.04.2014, 06:43 http://resimzade.com/Show.html?i=43861&token=50029
Teknik direktör Roberto Carlos’un önderliğinde Avrupa kupalarına katılma vizesini almak için mücadele eden Sivasspor'da yönetim de boş durmuyor. Daha önce Aatif Chahechouhe'nun sözleşmesini uzatan Kırmızı-Beyazlılar, şimdi de Cicinho ile masaya oturmaya hazırlanıyor.
Geçtiğimiz hafta kazanılan Gaziantepspor maçı öncesi yaptığı açıklamada Cicinho'nun ''Sivas'ta olmak benim için gerçekten çok güzel, keyifle işimi yapıyorum, hayatımı yaşıyorum. Burada mutluyum'' sözlerini gözardı etmeyen başkan Mecnun Otyakmaz ve kurmaylarının 34 yaşındaki sağ bekle masaya oturacağı öğrenildi. Bu sezon yakalanan başarıda yaptığı 10 asistle önemli rol oynayan Cicinho'ya 1 yıl daha bizimle kal teklifini götürecek olan Kırmızı-Beyazlılar'ın Aatif'ten sonra bu transferde de hedefe ulaşacağına kesin gözüyle bakılıyor. Sivasspor'la sözleşmesi önümüzdeki sezon bitecek tecrübeli kramponun da sezon sonunda kesin kararını vereceği bildirildi.
PETKOVİC 05.04.2014, 07:46 carlos kalırsa gideceğini düşünmüyorum. yapacağımız en iyi transfer hamlesi olur çünkü apodan sonra ilk kez sağ bekten bu kadar verim aldık. zira uğur kavuktan sonra cafu gibi geldi :)
yerliturkuaz 05.04.2014, 08:09 Her takımın bir lideri vardır. Bizimde liderimiz sahada canla başla oynayan büyük bir profosyenellik örneği gösteren Cicinho'dur. Muazzam bir profesyonellik örneği gösteriyor. Takımın tartışmasız lideri. Ben onun uzun yıllar Sivas'da kalmasından yanayım.Maksimum iki sene saha top oynar. İlerleyen yıllarda ya Carlos'un ekibinde kalıp görev yapacak yada Carlos gittikten sonra takım ona emanet edilecek ben böyle bir tez öngörüm var. Umarım bir kaç sene Carlos'un yanında kalır deneyim kazanır sonra'da Carlos gittikten sonra da takım devralır. Uzun yıllar böyle bir profosyenel ile çalışılması gerektiğine inanıyorum...
sefacoban58 05.04.2014, 09:58 Anlamadim gitti, kac assist yapti bu adam simdi 10u caner yakin kalsin diye mi yaziyorlar. Biri 10 biri 12 baska birisi de 14 diyor? Kaynagi ne bu haberin
poolat58 05.04.2014, 10:11 ben de 12 biliyorum
sefacoban58 05.04.2014, 11:48 Anlamadim gitti, kac assist yapti bu adam simdi 10u caner yakin kalsin diye mi yaziyorlar. Biri 10 biri 12 baska birisi de 14 diyor? Kaynagi ne bu haberin
demin gordum bir hollanda futbolsitesi dunyanin tum assitkrallarini siralamis cicinho ve canere 13 yazmislar
http://www.voetbalzone.nl/inbeeld.asp?uid=211080#15
babapiton 05.04.2014, 11:55 Anlamadim gitti, kac assist yapti bu adam simdi 10u caner yakin kalsin diye mi yaziyorlar. Biri 10 biri 12 baska birisi de 14 diyor? Kaynagi ne bu haberin
Durum şu normalde 14 asist ama ilk yarıda oynanan ve 2-1 yenilgiyle sonuçlanan Kasımpaşa maçında tek golümüzü da costa attı.Frikikte ilk önce Cicinho topu yuvarladı da costa vurdu bunu bazı yerler asist sayıyor bazı yerler saymıyor.
Yani 13 asist.
PETKOVİC 05.04.2014, 13:26 Durum şu normalde 14 asist ama ilk yarıda oynanan ve 2-1 yenilgiyle sonuçlanan Kasımpaşa maçında tek golümüzü da costa attı.Frikikte ilk önce Cicinho topu yuvarladı da costa vurdu bunu bazı yerler asist sayıyor bazı yerler saymıyor.
Yani 13 asist.
asist gol pası demek yani pozisyon içinde olman lazım. bi arkadaş messinin getafeye 8 kişiyi çalımlayarak attığı golün asisti xavi yaptı demişti :D
Durum şu normalde 14 asist ama ilk yarıda oynanan ve 2-1 yenilgiyle sonuçlanan Kasımpaşa maçında tek golümüzü da costa attı.Frikikte ilk önce Cicinho topu yuvarladı da costa vurdu bunu bazı yerler asist sayıyor bazı yerler saymıyor.
Yani 13 asist.
Beyler su an lig tv ye gore cici 12 caner 9 asist gercek kral yigido cici yani bilginize;)
06batu58 05.04.2014, 14:18 inşallah jubileni burda yapar bizimle kalırsın kral
PETKOVİC 05.04.2014, 15:35 Beyler su an lig tv ye gore cici 12 caner 9 asist gercek kral yigido cici yani bilginize;)
yanlışın var yiğido caner 1 asist farkla önde 13 asist yaptı diye biliyorum
Daha genc birini almalarinda fayda vardir, Burhan o kanada cok katki sagliyor.
ihtiyar yiğido 05.04.2014, 17:06 Müdafa oyuncusunun 12 asist yapması o oyuncunun kalitesini gösterir Cisinho gerçekten Sivasspor'un olmazsa olmaz oyuncularından, hem müdafa, hem oyun kurucu, hemde asist kralı, sözleşmesinin uzatılması isabetli olur. Genç oyuncular Cisinho'nun yanda tecrübe kazanması lazım
yanlışın var yiğido caner 1 asist farkla önde 13 asist yaptı diye biliyorum
Yigido gardasss ligtv yaziyokontroledebilirsinn:)
sivaslıadem 05.04.2014, 18:49 ntvsporda da cicinho 12 caner 9 yazıyor
cılgınsivas58 05.04.2014, 22:23 yonetım devre arasında uyudu bare elimizde ki oyuncuları kaybetmemek ugrassınlar
58Sivaslilar 05.04.2014, 22:29 Cicinho nun kalmasi gerek cünkü takima katki yapan cok verimli bir oyuncu bunu herkesin takdirle karsilayacagini umuyorum:confused:
Rallim58 05.04.2014, 23:14 Sivassporumuzun maestrosudur. İmkanlar çerçevesinde uzatılmalıdır.
10 asistmi?
Ustanın asist sayısı 13-14 den aşağı değil... Söz konusu mahalle takımlarının oyuncuları olunca santim santim her şeyi hesaplanır iş bize gelince salla gitsin...Yok öyle Usta Cicinho Süper liginde ustasıdır...
ya onu bunu birak'ta biz ugur'a nerdeyse sene nasil dayandik :)
ya onu bunu birak'ta biz ugur'a nerdeyse sene nasil dayandik :)
3 sene boyunca (pardon lafimi bitirmeden kaydetmisim):D
halilxx58 07.04.2014, 13:17 ya onu bunu birak'ta biz ugur'a nerdeyse sene nasil dayandik :)
TFFnin resmi sitesine girip baktim. Ne yazikki asistleri saymiyorlar. Bu yüzden resmi bir rakam bulunmadigi icin her spor sitesi farkli sayabilir.
|