Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidolar'a Macar Forvet
SivasSpor.Com 08.04.2014, 06:47 http://resimzade.com/Show.html?i=43878&token=50947
Da Costa'nın cezasının bitmesi özellikle son haftalarda savunmada büyük sıkıntı çeken Kırmızı-Beyazlılar'ı sevindiriyor. Yiğidolar'la ilgili gelecek sezona yönelik çalışmaların da başladığı iddia ediliyor.
Forvet arayışı içerisinde olan Sivasspor'un Macaristan Ligi'nde Diosgyor'un formasını giyen Marko Futacs'ı takibe aldığı öğrenildi. Macarlar'ın ünlü gazetesi Nemzetisport'un haberine göre, Diosgyor'un deplasmanda Budapest Honved'i 2-1 yendiği maçta Yiğidolar'dan bir yetkilinin, bu oyuncuyu canlı olarak izlediği bildirildi. 24 yaşında ve 1.96 cm boyunda olan Macar forvet, şu anda ülkenin en formda isimleri arasında yer alıyor. Bu sezon forma giydiği 7 lig maçında 15 gol atan ve 4 de asist yaparak süper bir futbol sergileyen Futacs'ın bonervisi İngiltere Premier Ligi'ne önümüzdeki sezon çıkmayı garantileyen Leicester'de. Sözleşmesi ise 2015 yılında bitiyor.
kngal yiğido 08.04.2014, 06:59 Takım yenildi 4 üç taraftarın dikkatini dağıtmak bak 7 sıradısın
Sanki dünya yıldızmı alıyorlarda şimdiden izlemeye almışlar. daha liğin bitmesine 6 hafta var Gerçek anlamda transfer yapacak yönetim ilk yarı bitirdiğinde 4.sırada olan takımın yerini korumak için yapardı.Ha beleş gelecekse ona birşey diyemem
atabey58 08.04.2014, 07:39 Hadi ordan milleti bezdirdiniz almadınız alacağınız zaman şimdi çıkmışlar macar forvet alacağız diyorsunuz lanet olsun sizlere alın forvetiniz sizin olsun......................... .
Sanki dünya yıldızmı alıyorlarda şimdiden izlemeye almışlar. daha liğin bitmesine 6 hafta var Gerçek anlamda transfer yapacak yönetim ilk yarı bitirdiğinde 4.sırada olan takımın yerini korumak için yapardı.Ha beleş gelecekse ona birşey diyemem
Yapmayın.inşaallah transfer çalışmalarına başlamaları doğrudur.İsim önemli değil.Zaman varken ajandamızda isim olsun.Yoksa bu sezon ki gibi açıkta kalırız.
Alternatifli takip edilen futbolcular olsun.Listeler yapılsın tranferde uygun olanı alınır.
halilxx58 08.04.2014, 08:44 Sanki dünya yıldızmı alıyorlarda şimdiden izlemeye almışlar. daha liğin bitmesine 6 hafta var Gerçek anlamda transfer yapacak yönetim ilk yarı bitirdiğinde 4.sırada olan takımın yerini korumak için yapardı.Ha beleş gelecekse ona birşey diyemem
Kardesim dünya yildizi olsa izlemeye gerek olmazdi ;)
Insallah haber dogrudur ve simdiden alternatif oyuncularda izleniyordur. Özellikle bütcesi az olan takimlar oyuncuyu iyi arastirip yildizi adayi oyunculari parlamadan almasi gerekiyor.
kadir00058 08.04.2014, 09:09 http://resimzade.com/Show.html?i=43878&token=50947
Da Costa'nın cezasının bitmesi özellikle son haftalarda savunmada büyük sıkıntı çeken Kırmızı-Beyazlılar'ı sevindiriyor. Yiğidolar'la ilgili gelecek sezona yönelik çalışmaların da başladığı iddia ediliyor.
Forvet arayışı içerisinde olan Sivasspor'un Macaristan Ligi'nde Diosgyor'un formasını giyen Marko Futacs'ı takibe aldığı öğrenildi. Macarlar'ın ünlü gazetesi Nemzetisport'un haberine göre, Diosgyor'un deplasmanda Budapest Honved'i 2-1 yendiği maçta Yiğidolar'dan bir yetkilinin, bu oyuncuyu canlı olarak izlediği bildirildi. 24 yaşında ve 1.96 cm boyunda olan Macar forvet, şu anda ülkenin en formda isimleri arasında yer alıyor. Bu sezon forma giydiği 7 lig maçında 15 gol atan ve 4 de asist yaparak süper bir futbol sergileyen Futacs'ın bonervisi İngiltere Premier Ligi'ne önümüzdeki sezon çıkmayı garantileyen Leicester'de. Sözleşmesi ise 2015 yılında bitiyor.
Yanliz haberde 7 Lig Macinda 15 Gol atti yaziyorda Transfermarktda tam tersi 15 Macda 7 Gol diyor.Yani bu haber inandirci gelmedi bana.
existence 08.04.2014, 10:28 Görünen o ki bu sene transfer erken başlayacak. Bence iyi bir gelişme. Bu işin gelecek seneside var, olası bir avrupa kupalarına katılma durumu var.
PETKOVİC 08.04.2014, 10:28 gelirse bence güzel olabilir daha önce hiç duymadım adını falan ama djebbourun istatistikleri avrupada en iyilerdendi takıma alısamadı. o ihtimal de göz önünde bulundurulmalı. en önemlisi yaşam tarzı ve aile yapısı.. artık bunlar çok daha önemli hale geldi
58Sivaslilar 08.04.2014, 12:52 Umarim dogrudur bu sezonun ikinci yarisinda yani simdiki yari yönetim tüm yigidolari sevenlerini taraftarini hayal kirikligina ugratti güvenilirmi size biakiyorum:confused:
58Sivaslilar 08.04.2014, 12:56 Yönetim dünya yildizi diye taraftarin gözünü boyadi iki kazma aldi geldi bizi perisan etti seyircinin zevkini hevesini kacirdi?????????????
58 Amsterdam 58 08.04.2014, 12:57 InsAllah gelir ama sezon sonuna kadar daha cok haber cikar boyle.
Hangisi imza atarsa ancak ozaman sevinelim.
Tribunde oyuncu izlemis bizimkiler ve bu da en azindan olumlu birsey :)
kaptann58 08.04.2014, 13:22 bırakın bu işleri daha size güven olurmu takım gol atıyor hadi geçtik sen defans alamssan bu takımın hali ne olur ahmet şahbazı aykutu adam diye bize yutturdunuz
ihtiyar yiğido 08.04.2014, 13:40 Bundan evvelki transfer haberlerinde, o kadar çok asparagas haberler yapıldı ki, artık transferde imza atılmadan bu tür haberlere inanmıyorum.
34MUAMMER58 08.04.2014, 14:36 600 bin € bonsrvis görünüyor,istatistikleri gayet iyi hele bi sezon bitsin bakalım
cemahmety 08.04.2014, 17:13 7 lig maçında 15 gol atan ve 4 de asist çok iyi bir istatistik şimdiden oyuncu takip edilmeye başlanması da çok iyi bişey ve doğru ama olay şu: Yönetim paraya kıyacak ve alacak mı ? Bence transfer yapmayışımızdaki sıkıntı yönetimde Çünkü Carlos devre arasında 40 kişilik bir liste verdik demişt (Yalan söyliycek hali yok ya) Yönetim ise ala ala Pedro Oldoniyi aldı. Eğer 40 kişilik listenin en iyisi oldoni ise sıkıntı carlos ve ekibinde derim ama böyle bişey olduğunu hiç sanmıyorum
ROMANTİK KATİL 08.04.2014, 17:24 İnsallah dogru bir haberdir.
asabibaba 08.04.2014, 21:08 Transfer sezonunu boş geçip transfer sezonu kapalı iken oyuncu beğenmek ve haber olmak .....zuhahahahahahaha DE GETTTTTTTTTTTT
B.DUMANLI 08.04.2014, 21:24 Bu Macar futbolcu icin varan 1 diyelim.Yakinda dünya kupasi basliyacak daha oradan transfer dedikodulari gelecek.Oradan futbolcu transfer edecegiz daha.Sonra fiyatlari tuzlu oldugu icin vazgecilecek.Gene son saniye transferi yapacagiz,hazirlik kampina katilamiyacak.Sonra kötü oynadigi zaman kampa katilamadi denilecek ve ara transferde gönderilecek.
Yani herzamanki gördügümüz filmi tekrar tekrar seyretmek zorunda kalacagiz.
Bu Sivasspor´a gönül verenlerin kaderimi acaba?
|