Orijinalini görmek için tıklayınız : Otyakmaz Yalanladı

SivasSpor.Com
16.04.2014, 08:21
http://resimzade.com/Show.html?i=43930&token=38183

Basında Beşiktaş, Sivasspor’da 14 golle krallığa koşan 27 yaşındaki Faslı golcü Aatif Chahechouhe gündemine aldığı yönünde çıkan haberlerin ardından Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, HABER1903’e açıklamalarda bulundu.

Otyakmaz, HABER1903’e yaptığı açıklamada;

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile iyi arkadaş olduklarını dile getiren Otyakmaz; “ Fikret Orman iyi bir arkadaşımdır. Ancak Beşiktaş Kulübü’nden bize Aatif Chahechouhe için herhangi bir teklifte bulunmadı. Çıkan haberler asılsızdır” diyerek bu transfer hakkında son noktayı koydu.

Rallim58
16.04.2014, 08:27
Haberin yalan olduğu, bir İT (İstanbul Takımı) olan BJK karşılaşmasından önce çıkması zaten kendini belli ediyordu...

Biz alıştık böylesi asperagas haber üretilmesine... Futbolcunun aklını çelme operasyonlarıdır bunlar... Haince uydurulan bir planın parşasıydı bu haber...

Aslında haberi yapan kişiye aynı gazetesinde, sitesinde yalanlamayı yalatacaksın ama bunuda yapacak, haberin içerisinde geçen isimler (Fikret Orman ve Mecnun Otyakmaz) olmalıdır...

tykinik58
16.04.2014, 09:21
Beşiktaş maçı öncesinde Aatıf'ımın performansını düşürerek gol krallığında önde gitmesini hazmedemediklerinden böyle bir haber yaptıklarına inanıyorum.

Bu sene hem Avrupa liglerine gideceğiz hem de ilk defa Süper Lig tarihine gol kralı SİVASSPOR'umdan Aatıf adını yazdıracağız...

Engellemek kafa karıştırmak için yapılan bir haber bence.

ihtiyar yiğido
16.04.2014, 12:06
Basında Beşiktaş, Sivasspor’da 14 golle krallığa koşan 27 yaşındaki Faslı golcü Aatif Chahechouhe gündemine aldığı yönünde çıkan haberlerin ardından Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, haberi yalanladı.

İstanbul takımlarının yalaka basınları yardımıyla güçlü Anadolu takımlarına karşı hep böyle Şeytani oyunlar oynuyorlar, bir çoğunda başarılı oldular ama bu sefer mecnun başkanın yerinde açıklaması ile oyun, Aatıf'ın kafasını karıştırmadan çabuk bozuldu.
Zati Atıf karekterli ve inançlı bir futbolcu bu tur şeytani oyunlara gelmez.

4eylül
16.04.2014, 17:17
şeşu sivassporda çok mutlu sadece avrupadan teklif gelirse gider

avare
16.04.2014, 22:45
asil önemli olan haberi kimin cikardigi,fanatik bunu hep yapıyor,uc büyüklerin yalaka gastesi

ROMANTİK KATİL
16.04.2014, 23:09
Bu İT Takımları hep aynı oyun ve aynı taktik içerisindeler, gerek bu takımlar gerekse bunların yandaş ve yalaka medyaları bıraksınlarda hersey saha içerisinde kalsın. Yalan haberlerle evimizde oynayacagımız besiktas macı öncesi oyuncumuzun aklını celme ve piskolojisini bozma cabası içerisine giriyolar, ancak atıf sizi kevgire cevirip Sivastan gitmeden sizlere bi yolluk yapacak merak etmeyin.

PETKOVİC
17.04.2014, 07:59
Türk gazetelerinde yazan tek doğru şey tarihtir.. Haim Revivo :)

PETKOVİC
17.04.2014, 14:19
bir internet sitesinde okudum da demin, ukraynada yaşanan sıkıntılar nedeniyle oyuncuların çoğu takımlarıyla olan kontratlarını feshedeceklermiş. içlerinde shaktardan dinamo kievden dniprodan çok kaliteli isimler var. bence carlos göz gezdirmeli diye düşünüyorum bir anda kadromuzda görmemiz zor isimler carlos etkisiyle gelebilir. ne de olsa devre arası takımımız para harcamadı bir de avrupa kupalarına kalırsak bizim için milat olabilir. bence düşünebiliriz böyle bir ihtimali

ihtiyar yiğido
17.04.2014, 20:09
bir internet sitesinde okudum da demin, ukraynada yaşanan sıkıntılar nedeniyle oyuncuların çoğu takımlarıyla olan kontratlarını feshedeceklermiş. içlerinde shaktardan dinamo kievden dniprodan çok kaliteli isimler var. bence carlos göz gezdirmeli diye düşünüyorum bir anda kadromuzda görmemiz zor isimler carlos etkisiyle gelebilir. ne de olsa devre arası takımımız para harcamadı bir de avrupa kupalarına kalırsak bizim için milat olabilir. bence düşünebiliriz böyle bir ihtimali

Sevgili yiğido kardeşim, Sivassporumuza sportif direktör olarak göreve başlayan Necmettin Çelikhan'da, yazını okuduysa, gerçekten güzel bir fikir, hem bize ucuza mal olur hem de kaliteli futbolcular alına bilir, Ukraynanın iklimide, futbol yapısıda Sivasa uygun.

Ben yeni sportif direktör ile iyi transferle yapacağimiza inanıyorum, mecnun başkanda bu yönde fikir beyan etti.

PETKOVİC
18.04.2014, 00:42
Sevgili yiğido kardeşim, Sivassporumuza sportif direktör olarak göreve başlayan Necmettin Çelikhan'da, yazını okuduysa, gerçekten güzel bir fikir, hem bize ucuza mal olur hem de kaliteli futbolcular alına bilir, Ukraynanın iklimide, futbol yapısıda Sivasa uygun.

Ben yeni sportif direktör ile iyi transferle yapacağimiza inanıyorum, mecnun başkanda bu yönde fikir beyan etti.

haberim yoktu abi 2 3 gündür giremiyordum öyleyse süper olur valla dediğin gibi ukraynanın iklim zaten sivasımızla bire bir nerdeyse. sadece yıllık ve maç başına para vereceğimiz için kaliteli isimlere biraz fazla verip almamız çok yerinde olur. hele avrupa kupalarına da katılırsak ikna etmemiz daha da kolaylaşır