Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim
SivasSpor.Com 21.04.2014, 20:54 http://resimzade.com/Show.html?i=43967&token=37827
Spor Toto Süper Lig 30. hafta maçında Antalyaspor'u 2-1 yendiğimiz maçı değerlendirelim.
Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
Maçın en iyisi kimdi : ?
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
58_babacan_58 21.04.2014, 20:56 çok etkisizdik, Cicinho ve burhan kayıptı resmen. Avrupa yolunda önemli bir galibiyet aldık. bu hafta beşiktaşı yenersek tadından yenmez.
1 puana razıydım 3 oldu. Hayırlı olsun. Antalya için üzücü oldu. Bu saatten sonra işleri zor. Erciyes kurtarabilir mi bilmiyorum artık.
Biz de yavaş yavaş gelecek yılı konuşmaya başlayalım. Sözleşmesi biten oyuncular, teklif gelen oyuncular değerlendirilsin. Avrupa'ya gidebilecek miyiz bilmiyorum ama gidecek olursak iki kulvarda yarışabilmek adına çok kapsamlı çalışma yapılması gerekiyor.
burak58as553 21.04.2014, 20:58 Hem bizim için hem de kardeş Elazığ için iyi bir galibiyet oldu.Sırada 5iktaş var.4 tane oyuncuları yok.İnşallah Beşiktaş'a ismiyle bir tarife uygular 5 atıp postalarız
Bu arada Semih Şentürk ne kadar karaktersiz bir futbolcu olduğunu bugün bize bir kez daha göstermiş oldu.
***avrupa iddamız devam ediyor, sadece 3 puan güzel haftaya mah. takımını bu morelle inşlh rahat geceriz.
Yillar sonra Deplasmanda mac Kazandik.
Yorum yapmiyorum herkese Hayirli olsun.
Bu gelen Sivasın ayak sesleri
Akıllı oyun, bilinçli hücum ve çok güzel bir galibiyet...
Artık bu galibiyetle bizde Avrupada varız diyebiliyoruz.
Yaşasın Sivasspor, Yaşasın galibiyet...
Besyo_cu 21.04.2014, 21:02 Çok kötü bir futbol oynadık, orta alanda Kadir ve Adem hücüma hiç destek vermediler. Carlos'un oyuna müdahalesi sıfır hatta eksilerde...
3 Puan avrupa için çok iyi oldu ancak Semih ş.refsizinin Ziya'ya yaptığı insalık dışı faule sarı kart veren hakeminde Allah belasını versin...
deplasman galibiyetimizi aldik sonunda
58sinan58 21.04.2014, 21:05 Hem deplasman fobimizi yendik hem antalyayı yendik hayırlı uğurlu olsun darısı inşallah kargaların başına
Rallim58 21.04.2014, 21:06 Çok kötü bir futbol oynadık, orta alanda Kadir ve Adem hücüma hiç destek vermediler. Carlos'un oyuna müdahalesi sıfır hatta eksilerde...
3 Puan avrupa için çok iyi oldu ancak Semih ş.refsizinin Ziya'ya yaptığı insalık dışı faule sarı kart veren hakeminde Allah belasını versin...
Semih'in çirkefçe hareketine, sarı kart veren hakeme MHK kırmızı kartla sezonu kapattıracak mı? Bekleyip göreceğiz...
Roberto Carlos'u da, futbolcuları da ayakta alkışlıyorum...
asabibaba 21.04.2014, 21:06 Antalya Dağaşan ve Semihe gösterilmeyen kırmızı kartlarla 2 kişi fazla oynamasına rağmen düşmeyi hak eden bir oyun ortaya koydu .Beşiktaş maçında başarılar dilerim Sivassporuma :rolleyes:
58sinan58 21.04.2014, 21:07 Çok kötü bir futbol oynadık, orta alanda Kadir ve Adem hücüma hiç destek vermediler. Carlos'un oyuna müdahalesi sıfır hatta eksilerde...
Semih'in hareketi kırmızı değil koyu kırmızıydı bence resmen ziyayı biçti
B.DUMANLI 21.04.2014, 21:08 Maci kazandik fakat oynadigimiz futbol bu galibiyetin gölgesinde kaldi.Antalya kupaya asilmasinin bedelini ligden düserek ödiyecek gibi görünüyor.Her iki takimin oynadigi futbolda zevk vermezken Sivasspor sahadan galip ayrilan taraf oldu.Bizim futbolcularin kötü kondisyonu Avrupa yolunu tikar gibi geliyor bana.Kasimpasa ve Trabzon suanda istif üzerindeler.Hersey futbolcularda bitecek ve en son sözü onlar söyliyecekler yani onlar Avrupa´ya giden yolu acacaklar.Bu futbolla cok zor gibi geliyor bana.Bu galibiyete biz ne kadar sevindiysek küme düsme hattinda olan takimlarda o kadar sevinmislerdir.
olay budur tetikçi antalya kırmaya oynadılar taban gösterdiler Samsunspora vefamızı ödedik
Ferhat06 21.04.2014, 21:17 Semih'in hareketi kırmızı değil koyu kırmızıydı bence resmen ziyayı biçti
'Koyu kırmızı' güzel oturdu,çok hoş.Antalyanın konumundan dolayı hakem idare i maslahatçılık yapdı.
sinan-58 21.04.2014, 21:20 kötü futbol ama uzun süre sonra gelen deplasman galibiyeti güzel oldu avrupa için daha sağlam geliyoruz artık
nefhret_58 21.04.2014, 21:23 Usta isi... tesekkurler Sivasspor... yuzumuzu guldurdunuz. Insallah avrupaya gideriz.
Ligde son 9 deplasman maçında galibiyet sevinci yaşayamamıştık.
Antalyaspor'u mağlup ederek bizlere 167 gün aradan sonra dış sahada 3 puan armağan eden teknik heyetimizi ve tüm futbolcularımızı tebrik ederim.
DOGU_BEY 21.04.2014, 21:28 kötü futbol ama ilaç gibi ALTIN gibi 3 puan..daha önceki maçlarda deplasman olsa bilse açık ve hücum futbol oynuyorduk ama sonuca ulaşamıyorduk...bu sezon bu tarz futbol ve takım anlayışını 2 maçta yaptık erciyes ve antalya maçları...erciyes maçında daha iyi futbol vardı antalya maçında ise vasata hatta büyük bölümde etkisizdik fakat puan almak için nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık...maçtan önce 1 puan güzel olur 3 puansa ilaç olur demişitm...ve bjk maçı öncesi mükemmel bir doping oldu bu 3 puan...antalyanın sanırım ipini çektik...burnu büyük dangalak semihin ziyaya faulü 3 kere kırmızıydı ama bu sene alıştığımız gibi hakem bozuntuları bunu da es geçtiler oysa da costa bunun 10 da birini yapsa 50 kere atılmıştı!!! Atıf gol krallığına gidiyor fakat sırf bu hırs için bencil olup takımı yakmamalı...utakanın faydasını yani ileride santraforun olmasının faydasını yine gördük...vasat da olsa cicinho bu takımın bence saha içi lideri...geçen sene liderlik atıftaydı ama kalitesi ve tecrübesiyle bu sene cicinho bu işi harika yapıyor, atıf artık biraz da transfer piyasasına oynuyor gibi...sene sonu belki de bir sürpriz parayla gidebilir hiç belli olmaz...sonuç olarak krtik bjk maçı öncesi deplasmanda hem de uzun süre sonra 3 puan gelmesi harika oldu..artık lig 4.lüğü için sivas ve ts kaldı inşallah ts bundan sonraki maçlarda takılır ve avrupa bizim olur...
hasanim58 21.04.2014, 21:34 Harika bir galibiyet coh gayim bir 3 puan fazla söze gerek yok emegi gecen herkeze teşekkürler güzel bir sevinç yasadık
ROMANTİK KATİL 21.04.2014, 21:36 Artık oynanan oyundan cok 3 puan almak daha önemli bu haftalarda. İnsallah cıkımısımız diger maclardada devam eder. Tebrikler YİGİDOM.
34MUAMMER58 21.04.2014, 21:43 ilkyarıda sivasspor akıllı oynadı,antalyaspor baskılı gözüksede ,sivasspor bu atakları savuşturdu,eğer aydınla atıf fantastik oynamasaydı skoru çoktan bulurduk ezdikleri toplar kalemizde tehlike yarattı,attığımız golün benzerini 2.gol atacakken utaka ayak koydu gol olmadı,rakibin gollük pozisyonları vardı 1 direkten döndü,1 dacosta çıkardı ,1 korcan çıkardı,diarra 1 boş pozisyonda atamadı ,şansda yanımızdaydı diyebilirim,hakem enazından elimizdeki maçı alıp antalyaya vermedi,utakanın 1 pozisyonu ofsayt nedeniyle kesildi,pozisyon ofsayt değil,çirkef semih ziyayı tırpanladı,trabzonlular bile 10 kere koyu kırmızı verilmeli,ziya şikayetçi olsa adam sakatlamaya tam tesebbüs suçundan hapse atılmalıydı,ibrahim dagasana 2.sarıyı,semihe kırmızıyı,serkan balcıya 2 sarı göstermeyerek iyi bir hakem olamıyaCAğını ispat etti,r.carlos ziya sakat sakat mücadele ederken geç aldı,yanlız 2.golden sonra yanındaki yerli puyolun sevinmesine izin vermedi ,kendide sevinmedi,buda r.carlosun nekadar adam gibi adam olduğunun göstergesidir,neticede zorda olsa 3 puanla dönüp avrupa şansımızı hatta matematiksel olarak şampiyonlar ligi şansımız devam ediyor tüm teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyorum:D
mühendisburak58 21.04.2014, 22:35 MADDE 12 – ULUSLARARASI KUPA MÜSABAKALARINA KATILIM
(1) 2013-2014 sezonu sonunda uluslararası müsabakalara katılım bu maddede yer alan usul
çerçevesinde sağlanır.
(2) 2013-2014 Sezonu sonunda;
a)Spor Toto Süper Ligi 1. Sırada bitiren takım Şampiyonlar Ligi’ne gidecek 1. Takım olur.
b)Spor Toto Süper Ligi 2. Sırada bitiren takım Şampiyonlar Ligi’ne gidecek 2. Takım olur.
c)Türkiye Kupası Şampiyonu olan takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. Takım olur.
d)Spor Toto Süper Ligi 3. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. Takım olur.
e)Spor Toto Süper Ligi’ni 4. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. Takım
olur.
(3) Türkiye Kupası Şampiyonu olan takım Şampiyonlar Ligi’ne gitmeye hak kazanırsa,
a) Spor Toto Süper Ligi 3. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. Takım olur.
b) Spor Toto Süper Ligi’ni 4. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. takım
olur.
c) Türkiye Kupası Finalisti olan takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. Takım olur.
(4) Türkiye Kupası’nda final oynamaya hak kazanan 2 takım aynı zamanda lig sıralaması gereği
Şampiyonlar Ligi’ne gitmeye hak kazanmışlar ise;
a) Spor Toto Süper Ligi 3. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. Takım olur.
b) Spor Toto Süper Ligi’ni 4. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. Takım
olur.
c) Spor Toto Süper Ligi 5. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. Takım olur.
8
(5) Türkiye Kupası’nda şampiyon olan takım, lig sıralaması gereği Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya
hak kazanmış ve kupa finalisti olan takım da ligi 3. veya 4. Sırada bitirirse lig sıralaması gereği
UEFA Avrupa Ligi’ne katılır. Bu durumda;
a)Spor Toto Süper Ligi 3. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. takım olur.
b)Spor Toto Süper Ligi’ni 4. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. takım
olur.
c)Spor Toto Süper Ligi 5. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. takım olur.
(6) Türkiye Kupası’nda Şampiyon olan takım, ligi 3. Sırada bitirirse;
a) Türkiye Kupası Şampiyonu olan takım, UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. takım olur.
b) Ligi 4. sırada bitiren takım, UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. takım olur.
c) Ligi 5. sırada bitiren takım, UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. takım olur.
(7) Türkiye Kupası’nda Şampiyon olan takım, ligi 4. Sırada bitirirse;
a) Türkiye Kupası Şampiyonu olan takım, UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. takım olur.
b) Ligi 3. sırada bitiren takım, UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. takım olur.
c) Ligi 5. sırada bitiren takım, UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. takım olur.
(8) UEFA’nın, UEFA Kulüplerarası Müsabakalara katılma şartlarında yapacağı değişiklikler aynen
uygulanır.
(9) Sportif başarı neticesinde UEFA Kulüplerarası Kupa müsabakalarına katılım hakkı elde ettiği
halde, UEFA’nın, kupa müsabakalarına katılım ile ilgili kriterleri karşılamaması nedeniyle bu
müsabakalara katılamayan takımların yerine; bu kriterlere uygun olmak şartıyla Lig sıralaması
gereği takip eden diğer takımlar, Kupa Şampiyonunun katılamaması halinde Kupa Finalisti
katılır.
(10) Türkiye’nin UEFA Fair-Play sıralaması gereğince fazladan bir takımla UEFA Avrupa Ligine
katılmaya hak kazanması halinde TFF’nin belirleyeceği Fair-Play kriterleri neticesinde 1.olan
takım UEFA Avrupa ligine katılmaya hak kazanır. Şayet bu takım sportif başarı nedeni ile
UEFA Kulüplerarası müsabakalara katılmaya hak kazanmış ise Fair-Play sıralamasında takip
eden diğer takım katılır.
ihtiyar yiğido 21.04.2014, 23:26 Avrupa hedefi için, Artık son dört maç kaldı, iyi oyuna, kötü oyuna bakacak halimiz yok, önemli olan üç puan almaktı, ALLAH'a çok şükür onuda alarak puanımızı 46 ya yükseltdik.
Sahamızda Beşiktaş'ı da yenip üç puan alırsak, değmeyin keyfimize, hedefe bir adım daha yaklaşmış oluruz.
babapiton 21.04.2014, 23:32 Uzun değerlendirmeye gerek yok
Kötü oynadık,kazandık,mutluyuz :)
kadirakin58 22.04.2014, 00:10 Bugun galibiyeti biz haketmedik. Ama Antalya da haketmedi. Kazanan biz olduk. Antalya'ya geçirilmişler olsun.
Haftaya beşiktaş maçını almak şart, son 4 haftada güzel oyun kimin umurunda, 3 puan gelsin yeter. Gerektiğinde vızır vızır paslaşıp oyunu hızlandırmak, gerektiğinde ise oyunu iyice yavaşlatmak lazım. Taraftarımıza da bu maçta büyük bir görev düşüyor.
Yöneticiler de bizim takımı şöyle sık sık uçurup kamplara götürsün, başka sahalarda başka rakiplerle hazırlık maçları oynatsın. Bizim futbolcular kendi sahamızda aslan, yabancı sahaya gidince kabus. Farklı ortama mı adapte alamıyormıyor, ne yapıyorlar anlamadım, bu işin pratiğini çok yapıp deplansman kabusunu yenelim artık.
batur0658 22.04.2014, 00:40 Sivasspor artik deplasmanlarda nasil oyanayacagini biliyor diyebilecegimiz bir macti buda gosteriyorki carlos yenilgilerden ders almasini biliyor ve onlemlerini ona gore aliyor.ligin basindada soylemistim simdide soyleyecegim sabirli olalim guzel gunler bizi bekliyor :)
muspol58 22.04.2014, 07:12 ne yalan söylüyeyim ben hiç umutlu degildim kaybedecegiz diyodum beni utandırdılar helal olsun hepsine bu saatten sonra iyi futboldan ziyade alınacak puanlar önemli gel bakalım beşiktaş sıra sende
existence 22.04.2014, 07:26 Çok güzel. 3 puanın kötüsü olmaz. Deplasman için oyun güzeldi. maçın en kötü hareketi Semih İn Ziya ya yaptığı fauldu. Kırmızının da kırmızısı. Allah korusun ya Ziya ya bişey olsa.
68yasar58 22.04.2014, 07:59 Bu saatten sonra değerlennecek birşey yok diye düşünüyorum.Gs maçından sonra oyuncularda rehavet veya yorgunluk olsada galibiyet harika oldu, devamı Bjk maçına, Bizleri sevindirenleri ALLAH da sevindirsin.
Değerlendirmeden önce SEMİH olayına değinmek istiyorum.
Semih'in yaptığı hareket ve sonrasındaki davranışları anlamada güçlük çektim ! Efendi bilinen adam ne hale gelmiş ? Sanki özellikle Sivas'a bir düşmanlığı varmış gibi hissettim.
Yaptığı ŞEREFSİZCE VE AHLAKSIZCA hareketin başka açıklaması yok çünkü ...
Yazıklar olsun böyle insana !
Maça gelince iyi oynamadık. Antalya'nın 1 net golü verilmedi. Ama kazandık. UEFA için umutlu değilim. Egemen güçler Trabzon'u gönderecektir ...
kötü oynasakta üç puanın mutluluğunu yaşıyoruz küme düşmemek için üç puana şiddetle ihtiyacı olan antalya tabiki daha atak oynayacak ancak deplasmanda akıllı oynayarak hem üç puanı hem avrupa iddiamızı almış olduk tşk yiğidolar
58fast58 22.04.2014, 11:27 Geçensene biz kurtarmıştık bu senede biz düşürüyoruz hakettiler bence. O Buradaki antalya maçını unutmuyor vede hazmedemiyorum adamlar nasıl seviniyordu anlamak mümkün değildi hele o emrah çakalı golu atınca oturduğum trübün tarafına hereket yaptı hiç aklımdan çıkmıyor bu yüzden bunları düşürmeyi Allah bize nasip edecek dileğim vardı oda nasip etti şükürler olsun daha kimse antalyayı ligde tutamaz
yerliturkuaz 22.04.2014, 11:42 Çoğunlukla çok kötü bir maç oynadığımızdan bahsedilmiş ama ben tam tersine çok akıllı bir oyun ile üç puanı aldığımız görüşündeym. Kendi sahasında tempolu forvetlerini iyi kullanabilen bir takım vardı karşısında. Lakin orta sahada biz istediğimizi yaptık. Her zaman tempolu oynamayı seven takımımız bu maçda tam tersine vasat oynamayı tercih etti. Antalyaspor'un istediği tempoyu yakalayamamasını sağladı bu şekilde. Eğer biz her zaman oynadığımız o çoşkulu oyunu oynasa idik emin olun buradan Antalya galip ayrılırdı. Ben yine iddaa ediyorum bugün onadığımız oyunu birçok deplasmanda oynasa idik 10 puan daha fazla puanımız olacakdı. Bugünkü galibiyetten ötürü tüm takımı canı yürekten tebrik ederim...
Hocamızın yaptığı hareketi bu ülkede kolay kolay kimse yapmaz. R.Carlos bu ülke için çok iyi bir şansdır. Kendisinden bu ülkenin profesyonellik anlamında çok öğreneceği işler var. Hocamızı yaptığı bu olumlu dvbranışdan ötürü canı gönülden tebrik ederim...
Ziya'ya yapılan o harekketi görmek istemeyen sevgili hakemede çok seviyeli saygılarımı iletiyorum....
iki zor mactan 6 puan takim havaya girdi sira bjk de kimse umutsuzluga kapilmasin
büyük takim olmak istiyorsak büyük diye tabir ettigimiz takimlari yenmekle olunur
((((BÜYÜK DAGI BÜYÜK KISI OLUR))))
falcon58 22.04.2014, 12:06 Gereksiz yere çok çalım yapıp çok top kaybettik.Basit oynayıp tek pasla devam etseydik oyun çok farklı olurdu.atıf aydın çok top eziyor.bu huylarından biran önce vazgeçsinler.İleride oynayanlar Bencillikte su an üst düzeyde.Uygun pozisyonda yanındaki adama pas verseler oyun çok daha erken kopacak...hakem kartları faulleri es geçti...malasef.ALAYINA İSYAN ALAYINA GİDER...
Kizilirmak58 22.04.2014, 12:10 ilk yarı kontorllü oynayıp iknici yarıda atak futbol oynarsak yeneriz beşiktaşı . tıpkı antalya maçının taktiği gibi
58Sivaslilar 22.04.2014, 16:17 Kircef semihi fb bosuna kizaga cekmemis oynadigi zaman hem kendi takimina hemde rakibe cok cirkef bir adam yahu:confused:
58Sivaslilar 22.04.2014, 16:22 Biz antalyayi gecen yillarda bir kere kurtardik samsunspor küme düsmüstü oda firsati buldumu bizi tepeleyip gecti antalyayai düsünecek degiliz kendi isimize bakalim:confused:
ezelşener 22.04.2014, 18:20 maç çok önceden 0-2 olurdu sırf Atıfın bencilliğinden dolayı skor böyle oldu.artık ilerideki oyunculara bir uyarı vermekmi lazım bilmem neden bu kadar benciller bizi sinir ediyorlar.neyseki sonuçta yendik.darısı BJK.ya.( yenecegimizde inanıyorum )
ankastre 22.04.2014, 18:37 aatıf gardaşımız gol gıralı oluyum diye çok gol kaçırıyor carlso bunu hatırlatması lazım kendinden önce takımı düşünmeli.antalya karşısında alınan galibiyet mükemmeldi işallah bejekeyide yenecez.
dedebali58 22.04.2014, 22:10 Herşeye rağmen teşekkürler sıra kargalarda...inşallah maçta olacağız.
Antalya küme düşmüş bence.Karakterini kaybetmiş.Karakterini kaybetmiş takıma karşı ilk yarı top %68 ile onlardaydı.Şimdi galip gelince bunları görmezseniz yarın Beşiktas tan yine 6-7 golle yenilirsek hep beraber ağlaşırsınız burda.Haa bizimkiler maçtan sonra yine izne çıkmış.Çıkmasalar şaşardım.Roberto Carlos kalacaksa yanına disiplinli birisi gerekir.15 dakika sağbekte topal adam oynatan başka teknik direktör gösterin ben de seneye Carlos kalsın diyim size.Atıf bencil ama klas.Şu takımdan Atıf ı çıkarsak kaç puan alabilirdik ki.O yüzden onu eleştiremiyorum ama seneye pek takımda tutabileceğimizi de düşünmüyorum.Senenin futbolcusu başkanın da dediği gibi Burhan bu maçta da gayretliydi.Helal olsun ona.Takımın yarısından çogu maçta 10 km nin altında koşmuş.Ben böyle şeye çok rastlamadım.Ha diyeceksiniz 5. ciyiz.Ne diyim.Carlos şansı için dursun yine o zaman yanına disiplinli direktör konsun en azından.İzinler azaltılsın.Seneye için diyorum.
Burak Çimen 23.04.2014, 18:04 Bu futbola rağmen 3 puan çok güzel olduç Şükürler olsun
|