Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
27.04.2014, 19:55
http://resimzade.com/Show.html?i=43981&token=52167 (http://resimzade.com/Show.html?i=43981&token=52167)

Spor Toto Süper Lig 31. hafta maçında Beşiktaş'ı 3-0 yendiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

58_babacan_58
27.04.2014, 19:57
Karganın tüğleri yolma işlemide başarıyla tamamlanmıştır. Ayağınıza sağlık Yiğidolar.
ADIM ADIM AVRUPAYA.

58sinan58
27.04.2014, 19:59
Üç golle kargalara okkalı bir tokat indirdik
Teşekkürler Yiğidolar.
Avrupa aşkına sıradaki gelsin

adres58
27.04.2014, 20:00
Değerlendirelim arkadaşlar değerlendirelim....

Mutluluğumuzu değerlendirelim...

İstanbul Takımlarının Sultan şehirde boğuluşunu değerlendirelim...

Kral AATIF'ı değerlendirelim, Kara boğa UTAKA'yı değerlendirelim...

Büyük Usta Cicinho'yu değerlendirelim...

Ziyayı Burhanı Kaptanı Mehdiyi tüm oyuncularımızı değerlendirelim...

Akıllı oyunumuzu kart görmeyen topçularımızı değerlendirelim...

Domingos hocamızı Carlos babayı değerlendirelim...

Avrupa şarkımızı değerlendirelim..

Haydi şimdi eller havaya...

Daha 3 maçımız var. Ha gayret çocuklar ha gayret....

mehmetyildiz58
27.04.2014, 20:04
Herkes mükemmel 1 tane oyuncuya bile kötü diyemeyiz aynı futbolu son 3 maça yansıtırsak kesin gideriz avrupaya son 3 maç son 3 !

Mete209
27.04.2014, 20:07
Yiğidolar yine yapacağını yaptı. Tüm futbolcularımızı tebrik ederim!

Bu arada Sivas'ta umarım Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlayan çıkmaz, fakat olası bir kutlamada ben taraftarlarımızı sağduyuya davet ediyorum. Herkesin tercihidir, saygı duymak lazım. Sivaslıya yakışır bir şekilde hareket ederek istenmeyen olaylara mahal vermeyelim.

58sinan58
27.04.2014, 20:08
Utaka kargaları da boş geçmedi üstüne bir de asist yaptı helal olsun keşke sakatlığı daha erken geçseydi

58_babacan_58
27.04.2014, 20:09
Galibiyet selfie :D
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/1461753_763511200339683_551854 0539899910140_n.jpg

NUMAN 58
27.04.2014, 20:11
Avrupa yolun açık olsun sivassporum benim.....:)

stain
27.04.2014, 20:14
akıllı ve sabırlı oynayan kazandı sağolun var olun yiğidolar kalan maçlardanda 9 puan bekliyoruz haberiniz ola...:)

savaş2
27.04.2014, 20:18
***şu ana kadar takım olarak liğde en akıllı oyunumuzu sergiledik.korcanın muhteşem kurtarışı ile şans bizden yana döndü,şimdi hedef liğ de 3 olmak. zaten hamsinin mevsimi bitmiştir.

ihtiyar yiğido
27.04.2014, 20:19
Kaleci Nihat bizi biraz endişelendirdi ama pek iş düşmemesine rağmen çol iyi oynadı
Cicinho tek kelime ile bir futbol dehası
Ziya can siperhane mücadelesi ile adeta takımın dinamosu
Ümit vazifesini fazlası ile yaptı
Da Costa takımın olmazsa olmazlarından bir tecrübe
Mehdi bugün harıkaydı görevini eksiksiz yerine getirdi
Kadir bugün Çalışkanlığı, hırsı, zarif çalımları ile bir harika idi
Burhan yine iyi çalışti iyi mücadele etti oda vazifesini fazlası ile yaptı
Aatıf yine harika oynadı, gol krallığında 2 golle arayı açmaya başladı
Aydın vazifesini yapanlardan biri kesinlikle sözleşmesi uzatılmalı
Utakaya ayrı bir parantez açacağım,3, golde kendi daha müsayit pozisyondayken atmadı, gol kralı olması için Atıfa gol attırması,hem karekterli bir futbolcu olduğunu hemde takım dayanışmasının güzel bir örneğini gösterdi.utaka attığı gol ve asisti ile maça damgasınıharika vurdu
Kısaca yönetimiyle teknik kadrosu ile,oyuncuları ile ve takımını yalnız bırakmayarak tribünlerde yerini alan televizyon başında heyecanla Sivasspor’un galibiyetini istiyen traftarı ile her keze canı gönülden teşekkür ediyorum.

burak58as553
27.04.2014, 20:31
3-0 yenmemize rağmen buruk bir sevinç yaşadım.

Buruk sevinç yaşamamın sebebi ise yönetim stadyum dolsun diye kombine bastırmasına rağmen taraftarın takımı yalnız bırakmasıydı...

Söyleyecek pek fazla şey yok..

savaş2
27.04.2014, 20:35
*** bu gün maca gelenler gerçek sivassporludurlar,gelmeyenler mah. takımların taraftarlarıdır.bir kez daha fark edildi aydın ne kadar az topla oynarsa o kadar takıma cok takıma faydalı olur.yedek kalecimiz Nihat da korcan kadar başarılı olduğunu gösterdi.

hasanim58
27.04.2014, 20:38
Sabaha kadar değerlendir dur gardas bu mutluluğu kralı kara boğayı cici babayı kartalımış aslanmış kanaryaymış 4 Eylül bura 4 Eylüllllllllll çıkış yok titret yigidom titrettttttt bu ne guzel bir gün Allah'ım şükürler olsun bekle bizi Avrupa toprak sahadan nice başarılara imza atan SİVASSPORUMMMMMM geliyorrrrrrrr

SerkanToptas
27.04.2014, 20:42
En kritik maç Rize maçı olacak haftaya bütün düğümler çözülür. İnşallah ordan 1 puanla dönmek bile bize çok yararlı olacak avrupa yolunda

B.DUMANLI
27.04.2014, 20:42
Sivasspor bugün kalitesini göstermistir.Sivasspor üc Istanbul takimini kendi sahasinda oynadigi maclarda eli bos olarak gönderirken,bunlardan Galatasaray´a sampiyonlar ligini tepsi icinde sunmustur.
Gelelim bizi ilgilendiren yönüne bu macin.Utaka parlayan bir yildiz gibi günden güne grafigi yükseliyor.Aatif´a attirdigi gol tek kelime ile süperdi,kendisinin attigi ilk gol ise bir harikaydi.Aatif´in attigi ikinci gol ise Ugur Boral´in kademe hatasi oldugu kadar bu golde kalecinin hatasida cok büyüktü.
Sivasspor´a bu kadar alan birakirsan seni sahadan siler atar,nitekimde Sivasspor gerekeni yapti.Besiktas´ta sadece oyuncu eksik degildi,mentalite anlayisida cok zayifti.
Bugünki alinan 3 puandan sonra Besiktas gibi bir takim Avrupa kupalarina katilipta Sivasspor gibi bir takim katilamazsa yazik olmazmi?.
Türkiye kupasiyla biz vakit gecirirken ve cezali oyunculardan yoksun sahada mücadele ederken puanlari kaybettik.Ayrica hakem kararlarida puan kaybetmetmemizde önemli bir rol oynadi.
Korcan´in sakatlanmasi iyi olmadi umarim sakatligi kötü degildir.Bugün sahada ve yedek kulübesinde bulunan tüm oyuncularin ve teknik kadronundur bu basari.
Tebrikler Sivasspor...

ROMANTİK KATİL
27.04.2014, 20:48
Besiktas Atıfın kafasını karıstıramamıs anlasılan :D Mükemmel oyun mükemmel galibiyet, Haydi YİGİDOM son 3 macıda kazan güldür yüzümüzü.

4eylül
27.04.2014, 20:51
seyirci yok taraftar var passo yok kombine var seyirci iki maçlık kombineye rağbet etmemesi normal çünki onlar sadece seyirci kötü başladığımız maçı akıllı oynayarak farka gittik bu önemli maçı almakla bereber ü
züntümüzde var korcanın sakatlanması bizle4i üzdü geçmiş olsun yiğido

halilxx58
27.04.2014, 20:57
Mükemmel bir dogum günü hediyesi... Tesekkürker YIGIDOLAR!! :)

ihtiyar yiğido
27.04.2014, 21:06
Yiğidolar yine yapacağını yaptı. Tüm futbolcularımızı tebrik ederim!

Bu arada Sivas'ta umarım Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlayan çıkmaz, fakat olası bir kutlamada ben taraftarlarımızı sağduyuya davet ediyorum. Herkesin tercihidir, saygı duymak lazım. Sivaslıya yakışır bir şekilde hareket ederek istenmeyen olaylara mahal vermeyelim.

Bu Yiğido Şehrinde, ekmeğini yediği, suyunu içtiği, havasını soluduğu, kendi öz be öz şehrinin takımının bu başarısını görmeyip de, İstanbul takımının şampıyonluğunu kutluyorlarsa bu ayıp onlara yeterde artar bile.

DoomsDay58
27.04.2014, 21:09
Bundan daha akıllıca oynanamazdı herhalde bütün takımı tebrik ediyorum haftalar sonra gol yemeden muazzam bir galibiyet aldık inşallah avrupaya gidicez sezon sonu. Ayrıca Korcan'a da acil şifalar çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yoktur.

HALIL
27.04.2014, 21:11
galiba 3 "buyuk"lere karsi almis oldugumuz en farkli galibiyet

ihtiyar yiğido
27.04.2014, 21:14
Mükemmel bir dogum günü hediyesi... Tesekkürker YIGIDOLAR!! :)

Sevgili yiğido kardeşim nice uzun yılara. Tabiki Sivasspor'un bir çok şampıyonluğunu ve başarısını görmen dileği ile.

agumus_58
27.04.2014, 21:17
takımımızı can-ı gönülden tebrik ediyorum... kimin şampiyon olduğu önemli belki ama bu ligin gol kralı da, asist kralı da bizdendir bunu herkes böyle bilsin...

34MUAMMER58
27.04.2014, 21:40
herkesin seyrettiği maçı burdan anlatmanın anlamı yok,korcan 3 kez çekilen şutları kurtararak sivassporu ayakta tuttu,o golü yesek ne yapardık bilemiyorum,diğer futbolcuların hepside görevini yaptılar ,nihaTa öyle önemli iş düşmedi zaten,da costa,utaka,atıf,aydın ,mehdi,burhan çok çalıştılar,attığımız goller gerçekten usta işi harika gollerdi,bjk ye gol atma fırsatı vermedik,r.carlos büyüklerle nasıl oynanmasını futbolculara öğretmiş,hakem bu sezonki en iyi yönetim gösteren hakemdi,seyircinin gelmemesini paso lig dalgasına ,fb ve gs yalakalarının sivas yerine 1.takımlarının maçlarını seyretmesine bağlıyorum,gelde şimdi geçmiş maçlardaki puan kayıplarını arama,
çok rahat şampiyonlar ligine giderdik,matematiksel olarak şampiyonlar ligi şansımız devam ediyor,bjk ve ts nin fixtürü zor sivasspor böyle oynasın 3 te 3 yapar bu maçı unutup rizeye hazırlanın aslar,işiniz daha bitmedi ,tüm teknik heyeti ve oyuncuları tebrik ediyorum:D

PETKOVİC
27.04.2014, 21:44
Tek kelimeyle harika bir galibiyet oldu yarım saatte 3 gol attık. Galatasaray maçına göre biraz daha durgun oynasak da rahat bir galibiyet aldık diyebilirim

DOGU_BEY
27.04.2014, 22:18
bu galibiyetle bence avrupa hedefimize yüzde 70 ulaştık hatta şansımız yaver giderse lig ikincisi bile olabiliriz, hayal değil bu...maça gelecek olursak sadece mükemmel ve ezici bir galibiyet demek yeterli olacaktır...atıf, cicinho, burhan, utaka,korcan...hepinizin emeğine sağlık herşey mükemmeldi...

•yalnız maç sonrasında konvoyla meydana geldik ve na-hoş olaylar vardı...sözüm ona sivassporu savunduğunu zanneden taraftar grubu demeyeceğim artık onlara üç-beş çapulcu güya sivassporu savunuyoruz adına önlerine gelenlere saldırmışlar, sanırım birkaç kişi yaralanmıştı...üniveristeden arkadaşlarım var buralı olmayanlar şampiyonluk kutlamasına gitmişler fakat o müptezeller bayanlara bile küfür etmişler, iteklemişler...şimdi burdan soruyorum şehre sahip çıkmak önüne gelene sövüp saymak mıdır? madem şampiyonluk kutlattırmaayacaksın ki kutlanmaması da lazım toplarsın 1000 kişiyi oraya basarsın Sivasspor tezahüratını kesersin seslerini..küfretmek ona buna saldırmak aileye kadına kıza laf atmak mı taraftar grupluğu? MECNUN BAŞKAN neden taraftar gruplarına soğuk duruyor neden onlara mesafeli yaklaşıyor diye düşünüyordum ki bugün bunun cevabını buldum..eğer sözüm ona kendini taraftar grubu zanneden oysa kendi çalıp kendi oynayan çoğu müptezellerden oluşan ve beleş biletlerle içeri giren bu tiplere taviz verdiğin an tribünlerde büyük olaylara ve rahatsızlıklara neden olmuş olursun...yahu akıl var mantık var nerden biliyorsun orada şampiyonluk kutlayanların hepsinin sivaslı olup fbyi gsyi ne boksa onu tuttuğunu? bizzat ünv.de okuyan ve sivaslı olmayan arkadaşlardan öğrendim ordakilerin yarısından çoğu ünv. öğrencisiymiş yani çoğu buralı bile değil...şimdi siz onlara saldırarak kahramanlık yapıp şehri savunduğunuzu mu sanıyorsunuz? siz bu müptezel kafanızı değiştirmedikten sonra sizden ne köy olur ne kasaba..passo ligi şimdiye kadar çok eleştiriyordum ama zannedersem kendini taraftar grubu zanneden bu beleşçiler ve asarım keserim diyenler için süper bir uygulama oldu..bu olaylar geçen sene de olmuştu galiba ve orda da demiştim nerden biliyorsunuz ordakilerin hepsinin sivaslı olduğunu diye...

•son olarak 3 puan ve ezici galibiyet için tüm takıma teşekkürler inşallah seneye avrupada biz mutlaka oalcağız...

kağanhan58
27.04.2014, 22:28
gariban öğrencilere saldırmışlar.sayelerinde adımız yobaz a çıkıyor kimse kusura bakmasın. sorsan şu şehirde bir tane dikili ağaçları yoktur bu müptezellerin.

ayhandemir58
27.04.2014, 22:38
Editörün Notudur :

Büyük harflerle yazılan yorumlar silinmektedir.

Lütfen küçük harfler kullanınız.

batur0658
27.04.2014, 22:49
Bu inanc ve arzuyla gidersek ligi 2. 3. bitirme olasiligimiz var 3 hafta oncede dedim eger butun maclari kazanirsak ronaldo yu sivasta izleyebiliriz :) gunun sonunda biraz sesimiz kisildi ama olsun deger sivasima biz maclari kazanalimda gerisi bos :)

kadirakin58
27.04.2014, 22:50
Utaka'ya helal olsun, 3'üncü golde kendisi bomboşken Aatif'i bekledi, gol krallığında yardımcı olmak için Aatif'a pasını verdi.

yigido yakup
27.04.2014, 23:18
Tüm takimi tebrik ediyor ve onlara tesekkür ediyorum.

Utaka bize 3-4 haftadir hayal ettigimiz kalitesini gösteriyor ah bu performansi sezon basinda görebilseydik.Atife attirdigi golde Atiif in 2.goldeki yaptigi bencilligi daha müsait pozisyondayken yapmadi vede Atiif e golü attirdi

Atiif bugün 2 gol atti ama ben ona cok kiziyorum ilk attigi gol sansimiza gol oldu ama Utaka bombos garantideyken pasini vermedi artik dilimizde tüy bitti sansimiza o pozisyon gol oldu vede maci kopardik yoksa simdi Atiffe demedigimizi birakmiyorduk.

Aydin 3-4 mactir kalitesini gösteriyor oyun zekasi zaten cok Üstün ve ytenekli olan bir oyuncu topu alip rakibin arasina dalmadigi Zaman her maca damga vuruyor.

tüm takimi tekrar tekrar tebrik ediyorum son 3 macimizida alarak insallah 58 puan i tamamlariz.

Morten58
27.04.2014, 23:26
Aydin Karabulut , Aatif Chahechouhe , John Utaka , Burhan Eser , Cicinho , Ziya Erdal , Ümit Kurt , Manuel Da Costa , Mehdi Taoil , Kadir Bekmezci , Korcan Celikay , Nihat Sahin , Hakan Arslan , Pedro Oldoni ve oynamayan diger Yigidolari.

Ve Herkesi sasirtan , Markus Merk , Sansal Büyüka ve Zeki Col 'un takdir etti Roberto Carlos'u tebrik ediyorum.

Ama biz Sivaslilar sasirmadik , cünkü Carlos'Da bir Sivasli.

Tesekkürler Sivasspor , Tesekkürler Büyük Baskan , Tesekkürler Futbolcular.

Rallim58
27.04.2014, 23:50
Bu haftadan itibaren BJK yönetimi "Kaça mal olursa olsun Aatıf'ı bize verin" diyebilir..:)

dedebali58
28.04.2014, 00:36
600km den fazla yaptık ama günübirlikte olsa sivası ve sivassporu seyretmek çok güzeldi,helede 3-0 keyfimiz yerinde ayrıldık darısı kalan maçlara

BSMM 1964
28.04.2014, 06:57
Ben herzaman belirttim bizim bir gol elamanımıza ihtiyacımız var diye,bakın işte benim sivasım bu, aatıfta rahatladı biz yiğidoları memnun ettiniz hepinizi öpüyorum .EN BÜYÜK SİVAS

existence
28.04.2014, 07:18
Herşey süperdi. Çookk güzel oldu çokk. Oyunda oyuncuda süperdi. ah keşke o geçen haftalarda çok puan kaybettik. Yoksa 2. olabilirmişiz Sağlık olsun.

muspol58
28.04.2014, 07:47
Tüm Yiğidoları canı gönülden tebrik ediyorum
Avrupa aşkına sıradaki gelsin

halilxx58
28.04.2014, 07:54
Sevgili yiğido kardeşim nice uzun yılara. Tabiki Sivasspor'un bir çok şampıyonluğunu ve başarısını görmen dileği ile.

Cook cok tesekkür ederim. Insallah hep beraber daha nice zaferler, kupalar kutlamaya...

Kokomo
28.04.2014, 08:02
Güzel futbol, güzel sonuç, tebrikler !

Utaka nasıl bir oyuncu olduğunu gün geçtikçe gösteriyor.

Bilin ki Eneramo'dan çok daha üstün bir oyuncu ...

Umarım böyle devam eder ve seneye değişmez santraforumuz olur !

68yasar58
28.04.2014, 08:13
Böyle bir galibiyetin sabahında ne dene bilirki, Bu mutluluğu bize yaşatanlara ALLAH güç kuvvet versin herşey gönüllerince olsun.

Ferhat06
28.04.2014, 09:17
Mehdi tam bir hırhız.:DKaç top çaldı,sayamadım.İnşallah seneye de kalır,bir yere gönderilmez.Çilingir ve Hırhız.:D

halilxx58
28.04.2014, 09:22
http://i.hizliresim.com/LP1zJG.png (http://hizliresim.com/LP1zJG)

TFF'nin resmi kayitlarina göre Aatifin attigi ilk gol kaleci Tolga'ya yazilmis! :mad: :mad:

Respect58
28.04.2014, 09:33
Son maçlarda haddimizi bilerek oynamaya başladık ve galibiyetler aldık.Savunmayı ortsahaya değilde geriye kurunca ve forvetsiz sistemden vaz geçip Utaka'yı ileriye koyunca işler daha da iyiye gitmeye başladı.

Dün Beşiktaş'ı yenerek sadece 3 puan almadık aynı zamanda Kasımpaşa'yı yenmek zorunda bıraktık.Avrupa için önümüzdeki iki deplasman maçının birinden mutlaka galibiyet almamız şart.Haftaya Rize'yi yenersek %90 olur bu iş.

keko 58
28.04.2014, 10:43
Tebrikler YIGIDOLAR Insallah devamini gelir :)

fazla söylenecek yok tek Atife bunu söylemem lazim....

Atifcim bak senin ilk Gölü cok sans vardi amaaaa dün Utaka sana yaptiklari ÖRNEK OLSUN!!!!! ;)

mishka
28.04.2014, 10:50
Mehdi tam bir hırhız.:DKaç top çaldı,sayamadım.İnşallah seneye de kalır,bir yere gönderilmez.Çilingir ve Hırhız.:D

Topu iyi saklıyor ve oyun yönünü çok çabuk değiştiriyor.

58svs58
28.04.2014, 13:49
maçta ben göremedim ama Beşiktaş şak şak şakçısı varmıydı, deşifre edelim buradan

Ferhat06
28.04.2014, 14:03
maçta ben göremedim ama Beşiktaş şak şak şakçısı varmıydı, deşifre edelim buradan

Ben hiç tanıdık sima görmedim rakip taraftar tribününde.Sivaslı'nın takımı Sivasspor.

58fatihcan
28.04.2014, 15:02
Sivasta passolig geçer akbil geçer ama büyüklük geçmez

ilyasbaba_58
28.04.2014, 15:32
aslanlarım benim yürü be yiğidom Avrupa seni bekliyor.