Orijinalini görmek için tıklayınız : Dikkatinizi Çeken Futbolcular
Ligin sonları yaklaştıkça basında ve forumlarda transfer hareketliliği artıyor. Zaman zaman yöneticilerin işine burnumuzu sokuyoruz. Onlar işlerini yaparken biz de tamamen bağımsız olarak dikkatimizi çeken oyuncularla ilgili görüşlerimizi birbirimizle paylaşabiliriz. Bakalım dikkatimizi çeken oyuncular önümüzdeki dönemlerde nerelere gelecekler?
Benim dikkatimi çeken futbolculardan bazıları şöyle;
Gençlerbirliği - Tosic, Jimmy Durmaz (Büyük takımlara gidebilir), Nizamettin
Manisa - Bekir Yılmaz (Bursa'ya gitti) , Eray
İBB - Ömer Can Sokullu, Enver Cenk Şahin
Ankaraspor - Galip, Dilaver
Eskişehir - Aytaç Kara
Samsunspor - Canberk ( sağ bek ) , Umar
Elazığspor - Deniz Yılmaz, Serdar Gürler (Geçen seneki performansından uzaktı) , Tidiane Sane
Beşiktaş - Gökhan Süzen (çok oynamadı ama yetenekli sol kanat)
Şanlıurfaspor - Volkan (hareketli ve yetenekli bir orta saha)
Kayserispor - Mouche (Takımı küme düşüyor)
Erciyespor - Yasin Öztekin, Edinho
Balıkesirspor - Muhammed Reis , Ertuğrul (Halen formda)
Ahmet Aras ve Abdülkadir'i zaten yazmama gerek yok :)
''Samed58'' 29.04.2014, 13:42 mame diouf un sozlesmesi bitiyor keske alsak
kayayatakci 29.04.2014, 14:30 bence sivasspor umuz serdar gürleri almali elazigspordan cok iyi fotbolcu ve Deniz Yilmaz.
34MUAMMER58 29.04.2014, 14:31 ORDUSPOR=Anıl taşdemir SAMSUNSPOR=Oumar FETHİYE=Ahmet aras İBB=Doka,BALIKESİR=muammed reisMANİSA=petroviç KASIMPAŞA=adem büyük,viduez,skoriane,eduardo KAYSERİ=bises var,pablo moşeERCİYES=yasin öztekin ,edinyo,ANTALYA=aizek,diarra ,j boum ,musa nizam ,GENÇLER =Tosiç ELAZIĞ=Deniz,serdar gürler,ANTEP=traore :DBunları çok beğeniyorum ,4 büyüklerdekileri saymıyorum onlara gücümüz yetmez
GokhanTurna 29.04.2014, 14:34 Bu sene ligde dikkatimi çeken isimler:
Beşiktaş: Mustafa Pektemek
Trabzonspor: Yusuf Erdoğan
Kasımpaşa: Tabare Viudez - Oscar Scarione
Karabük: Furkan Özçal
Gençlerbirliği: Dusko Tosic - Jimmy Durmaz
Bursaspor: Bekir Yılmaz
Akhisar: Oumar Niasse
Eskişehirspor: Aytaç Kara - Özgür Çek
Konyaspor: Hasan Kabze - Djalma
Rizespor: Ali Adnan - Ludovic Sylvestre
Erciyes: Pape Diakhate - Georges Mandjeck - Edinho - Yasin Öztekin
Elazığspor: Serdar Özkan - Serdar Gürler
Antalyaspor: Lamine Diarra - Emrah Başsan - Giray Kaçar
Kayserispor: Sinan Bolat - Sefa Yılmaz - Pablo Mouche
Antep: Abdou Razack Traore
Eksik mevkilerimiz için bu oyunculardan bir kaç tanesi bize yarar sağlar bence. Mevkilerine göre sıraladım.
Orta saha kanatlar için: Yerli olarak Serdar Özkan, Serdar Gürler, Emrah Başsan, Sefa Yılmaz ve Yasin Öztekin. Yabancı olarak Tabare Viudez, Pablo Mouche ve Djalma
Defans: Yerli Giray Kaçar. Yabancı Pape Diakhate
Kaleci: Sinan Bolat
Forvet: Yerli olarak Hasan Kabze ve Mustafa Pektemek. Yabancı olarak Edinho
Orta Saha: Yerli olarak Aytaç Kara. Yabancı olarak Georges Mandjeck(defansif orta saha) ve Oscar Scarione, Oumar Niasse ve Abdou Razack Traore (bunlar forvet arkası)
Ziya için destek isimde: Özgür Çek hem orta sol hemde sol bek oynama özelliğine sahip
ROMANTİK KATİL 29.04.2014, 17:38 Genclerbirligi Stancu Antalya Diarra Rize Lualua Konya Gekas Balıkesir Muhammed Reis Ordu Anıl Tasdemir Eskişehir Aytac Elazıg Deniz Yılmaz Kayseri Pablo Mouche Erciyes Yasin Öztekin Kasımpasa Oscar Scarione.
BizeHerYerSivas 29.04.2014, 18:41 Gökhan Karadeniz
Sinan Gümüs
Bilal Basacikoglu
Birol Parlak
Koray Kacinoglu
Kaan Ayhan
Sinan Kurt
Umut Nayir
Timur Kosovali
Ersel Asliyüksek
Aaron Samuel
Mohamed Elyounoussi
Aaron Samuel
Mohamed Elyounoussi özellikle diğerleri Türk ama bu ikisi yabancı bunları tanıtıyım Norveç liginde oynuyorlar kimse demesin bilinmeyen lig bizim lige uymazlar akhisarlı oumar niasse de norveç liginden gelme ve bu arkadaşlar kadar başraılı da değildi şimdi anlatayım Aaron Samuel alınırsa yeni bir karaboğa 1.89 boy 5 maç 4 gol 5 asist mevki forver bknz: http://www.transfermarkt.com.tr/tr/aaron-samuel/profil/spieler_240551.html
Mohamed Elyounoussi http://www.transfermarkt.com.tr/tr/mohamed-elyounoussi/profil/spieler_186644.html bu da diğer arkadaş ki asıl önerim Sivasspor lu yöneticililerle görüşen varsa bu isimleri özellikle scoutlar izlesinler bir şey kaybetmezler ama özellikle bu arkadaşı arkadaş Ronaldo nun Norveç ligindeki hali ve bizim Atıf gibi faslı onun gibi ofansif orta saha ve Atıf dan iyi yanı onun kadar ben merkezli oynamıyor ayağından da top almak çok zor 5 maç 3 gol attı şimdiye kadar ve ikiside daha 19 yaşında ikinci Abderazak Hamdallah vakası yaşamayalım bu adamları alalım Abderazak Hamdallah alamadık 100 bin euro yüzünden 1 milyon euro ya mal olacaktı bize şu anda çin süper ligine 3.600 milyon euroya satıldı 5 maç 8 golle oynuyor sizden ricam özellikle yukarıdaki isimleri Sivasspor yönetimine iletmeniz beğenmediklerini almasınlar ama en azından izlesinler sonra galatasaray fener filan bu adamları ileride alırsa bir üyemiz yazmıştı demeyiz en azından izledik beğenmedik deriz bu da Mohamed Elyounoussi izlemek için herhangi bir videosu başka videolar da mevcuttur izlemek isteyen tek videoda kısıtlı kalmasın http://www.youtube.com/watch?v=lf961dK-76c Herkese Saygılar ve Sevgilerle Yiğidolar :)
BizeHerYerSivas 29.04.2014, 18:53 Ayrıca bu arkadaşta bebek messi olarak anılıyor iskoçyalı http://www.transfermarkt.com.tr/tr/ryan-gauld/profil/spieler_193081.html iskoç liginde dundee takımında
bir de bu arkadaş var Sylvester Emeka Igboun http://www.transfermarkt.com.tr/tr/sly-/profil/spieler_102043.html?from=news_ text
kngal yiğido 29.04.2014, 19:45 Bırakın burdan aramayı az parayla gökhan göre gibi oyuncu çok almanyada bize türkiyeden anca elek altı gelir ileri adresi beli 5 büyükler
falcon58 29.04.2014, 20:09 bize öncelikle iyi bir kaleci iyi bir stoper iyi bir forvet kesinlikle şart.olmazsa olmaz.kaleci fornezzi,karcemaskas olabilir.omar amınu,diarra,omar nıasse,sılvestre,edınho,mouche vb olabilir...
noname87 29.04.2014, 21:58 Elazığ'da baya iyi isim var aslında düşmelerini istemem ama satmak isterlerse düşünmek lazım.
Sane etkili orta saha oyuncusu mehdiden daha faydalı olabilir
Deniz yılmaz bizim paslı oyun sistemine uyabilecek bir oyuncu
Serdar özkan ve Serdar gürler kanat için iyi alternatif olur
Batuhan karadeniz(sanki olgunlaşmışa benziyor ama trabzonun malı),
Tanju Kayhan Beşiktaştan kiralık
Bilica,Vranjes veya Papa Sow Da Costa'ya Navratilden daha iyi yedek olabilir
Zeegalar 18 için fena oyuncu değil
Cangele sonradan aklıma geldi sakat büyük olasıkla ama sağlam hali çok iş yapar.
Diyeceksinizki bu kadar iyi takım neden düşüyorlar.Bu saydığım oyuncular müthiş yetenekler değil ama bizim gibi takımda Aatıf'ın Utaka'nın Cicinho'nun özellikle Carlos gibi hocanın etkisiyle daha etkili olurlar.Potansiyelleri var.
bahbaba58 29.04.2014, 23:58 IBINI ISEİ DİYORUM :)
Sezon sonu bitecek olan Futbolcular;
Orhan Gülle - Gaziantep
ALeksandr Hleb - Konya
Ali Çamdalı - Konya
Mehmet Güven - Konya
Oktay Delibalte - Gençler
İlhan Parlak - Karabük
Ermin Zec - Gençler
Ceyhun Gülselam - Galatasaray
Mehmet Yıldız - Mersin
Ferhat06 30.04.2014, 09:35 Da Costa .Sivasspor:İnşallah seneye de devam eder.
Mouche.Kayserispor:Aydın giderse alternatif olarak.
Ömer Niasse.Akhisar.
Merter.Akhisar.stoper.
ordu spor anıl
iyi oyuncu bence tam bir görev adamı süperlig kalitesi var
Murat ARICI 01.05.2014, 00:25 http://www.transfermarkt.com.tr/tr/spieler/vertragsende/basics_TR1.html
sözleşmesi biten süper lig oyuncuları..
Murat ARICI 01.05.2014, 00:27 kamara,tello,hürriyet,gekas,hl eb,.... :)
BizeHerYerSivas 01.05.2014, 10:36 Dikkatimi çeken Türk futbolcular:
Gökhan Karadeniz
Sinan Gümüs
Bilal Basacikoglu
Birol Parlak
Koray Kacinoglu
Kaan Ayhan
Sinan Kurt
Umut Nayir
Timur Kosovali
Ersel Asliyüksek
Cerny312 01.05.2014, 11:05 http://www.transfermarkt.com.tr/tr/spieler/vertragsende/basics_TR1.html
sözleşmesi biten süper lig oyuncuları..
Burda Bize En yararlı olacak İsim İlhan Parlak Yönetim Görmeli Bence
Balıkesirsporda Muhammed Reis var çok yetenekli.
Antalyasporda Emrah Başsan
İBB Doka..
Burak Çimen 01.05.2014, 12:50 İlk olarak Aydın Karabulut ve Adem Koçak' ın sözleşmeleri uzatılmalı. Yekta Kurtuluş, Özer Hurmacı, Bogdan Stancu, Lomana Lua Lua, Eduardo (İBB' de Kaleci), Serdar Gürler, Ahmet İlhan da bizde faydalı olabilecek oyuncular.
izecson_ea 01.05.2014, 13:11 BALIKESİRSPOR'dan İLHAN DEPE Kesinlikle alınmalıdır erman kılıçın aynısıdır.Yönetim görürmü bilmem :)
14 kez millî takımlara çağrılan İlhan Depe, 3 kez Türkiye U-15, 7 kez Türkiye U-16 ve 2 kez de Türkiye U-18 forması olmak üzere toplam 12 kez millî formayı giymiştir ve müsabakalarda 1 gol kaydetmiştir
Doğum Yeri :YILDIRIM
Doğum Tarihi:10 Eylül 1992
Uyruk :TC
Futbolcu Temsilcis:HÜSEYİN ALİCAN TEZERİŞENER
HÜSEYİN ALİCAN TEZERİŞENER
Lisans No : 1609981
Kulüp : BALIKESİRSPOR
Sözleşme Başlangıç T. : 27 Haziran 2013
Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2015
Benim dikkatimi çeken futbolculardan bazıları şöyle;
Gençlerbirliği - Tosic, Jimmy Durmaz (Büyük takımlara gidebilir), Nizamettin
Manisa - Bekir Yılmaz (Bursa'ya gitti) , Eray
İBB - Ömer Can Sokullu, Enver Cenk Şahin
Ankaraspor - Galip, Dilaver
Eskişehir - Aytaç Kara
Samsunspor - Canberk ( sağ bek ) , Umar
Elazığspor - Deniz Yılmaz, Serdar Gürler (Geçen seneki performansından uzaktı) , Tidiane Sane
Beşiktaş - Gökhan Süzen (çok oynamadı ama yetenekli sol kanat)
Şanlıurfaspor - Volkan (hareketli ve yetenekli bir orta saha)
Kayserispor - Mouche (Takımı küme düşüyor)
Erciyespor - Yasin Öztekin, Edinho
Balıkesirspor - Muhammed Reis , Ertuğrul (Halen formda)
Ahmet Aras ve Abdülkadir'i zaten yazmama gerek yok :)
İlk verdiğim listemde olmayan ve arkadaşların yorumlarından aklıma gelen Özgür Çek, Mustafa Pektemek, Emrah Başsan ve Kaan Ayhan'ı da eklemiş olayım.
BizeHerYerSivas 01.05.2014, 15:32 Gökhan Karadeniz yeni erman http://www.transfermarkt.com.tr/tr/goekhan-karadeniz/profil/spieler_288924.html
Ya kiralık topçumuz Timur var adanademirspor da müthiş bir yetenek
AvRuPaNiNKrALi58 01.05.2014, 20:54 Seneye Allahin izniyle Avrupa sahnesinde olursak su iki futbolcuyu kadromuzda görmek isterim:
Jay Emmanuel-Thomas - Bristol City
Britt Assombalonga - Peterborough United
ikiside cok genc yasta ve ileride büyük liglerde oynayacak kapasiteye sahipler..
Yönetime duyurulur!!
babapiton 01.05.2014, 22:05 TAKIM---------İSİM-------------MEVKİİ----SÖZLEŞME BİTİŞ
Valencia-----Seydou Keita------ÖN LİBERO--(06.2014)
Birmingham--Federico Macheda--FORVET----(06.2014)
Getafe CF---Ciprian Marica -----FORVET-----(06.2014)
Valladolid----Javi Guerra--------FORVET-----(06.2014)
Sunderland- Sebastian Larsson-ORTA SAHA--(06.2014)
Fulham------Johnny Heitinga----STOPER----(06.2014)
Sunderland--Craig Gardner----ORTA SAHA---(06.2014)
Valladolid----Víctor Pérez------ÖN LİBERO---(06.2014)
Nantes------Rémy Riou--------KALECİ-------(06.2014)
Mineiro------Réver Alves-------STOPER------(06.2014)
CD Nacional--Claudemir---ÖNLİBERO,SAĞBEK--(06.2014)
Getafe CF---Sammir----------ORTA SAHA---(06.2017)
PETKOVİC 02.05.2014, 08:55 valla devre arasında manisadan perovic balıkesirden muhammedin alınması için umudum yoktu ama belki denk gelir diye 10 defa yazmıştım. biri şu anda 19 diğeri 18 gol attı. onun dışında sezonun ideal 11'i: Onur-Cicinho-Costa-B.Alves-Caner-Melo-Alper-Burhan-Kuyt-Aatıf-Scarione
58CeZa58 02.05.2014, 09:26 Ilhan Parlak Yasin Öztekin Oumar Niasse
edinho Eneramo Mustafa Pektemek
Semih Serdar Gürler Hleb Gekas Traore
Diarra Stancu Zec scarione
mehmet akyüz ali camdali djalma
ibricic
58CeZa58 02.05.2014, 09:40 kumbela (braunschweig) forvet yasi 30 ve iyi uygun fiyati vardir
mehmetyildiz58 02.05.2014, 14:46 Elazığspor-Deniz veya Serdar Gürler
Fenerbahçe-Samuel holmen
Akhisar bld-Oumar Niasse
K.Erciyes-Edinho
06batu58 02.05.2014, 17:32 Ayrıca bu arkadaşta bebek messi olarak anılıyor iskoçyalı http://www.transfermarkt.com.tr/tr/ryan-gauld/profil/spieler_193081.html iskoç liginde dundee takımında
bir de bu arkadaş var Sylvester Emeka Igboun http://www.transfermarkt.com.tr/tr/sly-/profil/spieler_102043.html?from=news_ text
hacı şu nijeryalı manyak iş yapar bizde keşke alınsa süperrrrrrrrrrrrrrrr forvet
06batu58 02.05.2014, 17:36 Gökhan Karadeniz yeni erman http://www.transfermarkt.com.tr/tr/goekhan-karadeniz/profil/spieler_288924.html
aynen bu adamın peşinde gs var bizimkler aklını karıştırıp kesin alır isterse.
Millet soracak olursa arkadaş gs istiyo sivasa neden gelsir diyosanız ali adnan aklınıza galsin rize orda az oynarsın vb. aklını karıştırıp aldı adamı biz alalım avrupayada gidersek %100 gelir
06batu58 02.05.2014, 17:38 TAKIM---------İSİM-------------MEVKİİ----SÖZLEŞME BİTİŞ
Valencia-----Seydou Keita------ÖN LİBERO--(06.2014)
iş yapar koy karirin yerine geçir tc vatandaşlığına defarsı toplasın;)
06batu58 02.05.2014, 17:38 kadir demek istedim
SerkanToptas 02.05.2014, 20:11 Fenerbahçe - Holmen
Elazığ - Serdar gürler, Deniz Yılmaz
Orhan Gülle - Gaziantep
Ceyhun Gülselam - Galatasaray
Omar Niasse - Akhisar
Özgür Çek - Eskişehir
tekdoktirin 02.05.2014, 20:18 **********************
Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız
tekdoktirin 02.05.2014, 20:37 **********************
Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız
batur0658 02.05.2014, 23:57 Antalyaspordan eyong enoh un sozlesmesi temmuzda bitiyormus kullanabilecegimiz bi oyuncu dusunulebilir.
Gangstayigido 03.05.2014, 11:58 Almanya ikinci liginde: Tugrul erat... Hem sag bek hemde sag kanat oynayabiliyor.
Cerny312 03.05.2014, 16:56 Joaquín Larrivey
Klup: Rayo Vallecano
Mevki: Forvet
Forvet mevkinde düşünülebilir Yararlı Olur Fazlasıyla
58gürün58 03.05.2014, 20:48 yabancı sınırlaması biraz sıkıntıya düşürecek bizi. fakat sözleşmesi bitecek olanlardan sestak ve sapara bize faydalı olabilir.
06batu58 03.05.2014, 21:21 Arkadaşlar benim bazı cavabını bilmek istediğim sorular var cevaplamanazı isteyeceğim......
1.Sezona başlarken transfer bütçemiz ne kadardı? Seneye ne kadar olacak?
2.Ankara'da sivasspor'la alakalı taraftar derneği varmı?
3.Benim gittiğim kolejde (lise) hocamız yaz futbol kampı için carlosla anlaştık dedi doğrumudur?(İngiliz Kültür Akıllı Okulları)
4.Birez eski zamanlı bir soru ama SURVIVOR'da bir oyunda tolga ahmete ben sivassporda oynadım dedi bu doğrumu (yoksa attımı)
5.Bu isimler takımımız için uygun olurmu:
Giray kaçar(takımı kümeye düştü),
Gökhan karadeniz(takımı ptt çıktı gs istiyor),
Gosso(gençlerbirliğinde sözleşmesi bitiyor),
Okan Alkan(cıcınho'nun yedeği olabilir sözleşmesi bitiyor)
Muhammad reis
Umut Gündogan(kiralık alınabilir)
Koray günter(kiralık alınabilir)
6.Deplasman maçlarına katılmak istiyorum,kalan maçlara ankara'da yaşıyorum yaşım 16 ankaradan gidilidse haberdar ederseniz(para zaman mühim değil)katılmak isterim yalnız paso kartım yok şartmı kalan maçlar için?
58CeZa58 03.05.2014, 22:11 bende sana bi soru sormak istiyorum :D
konu acma yetkin nasil oldu onu merak ediyorum
normalde 1000 mesaj yazmis olman lazim dediler bana
senin henüz 138 mesajin var
bi sorunada cevap veriyim
transfer bütcesi degilde Sivassporun Bütcesi suan 0
yani borcumuz yok ama PAramizda yok
son olarak onu söylediler
ama belki oyuncu satariz veya alacak paralar var
yada avrupaya gidecegimiz icin borca girerek oyuncu alinir onu tam bilemiyorum
BizeHerYerSivas 03.05.2014, 23:05 umut gündoğan ve birkaç oyuncuyu sanırım galatasaray trabzona olcan adın karşılığında para ve üstü oyuncu olarak verecekti yani gözden çıkarmış zaten kiralık değil 1 sezon sonra direk alırız ayrıca yukarıdaki isimlerden bence bize en faydalı olabilecek 3 oyuncu giray kaçar gökhan karadeniz ve muhammed reis gökhan galatsaray istiyor olabilir ama galatasarayda birsürü genç var ayrıca alt yapıda var tutunamaz direk kırmızı gruptan şampiyonlar liginde oynarım zannediyor galiba onu kesecek oyuncu alırlar ama bizde erman gibi olur
BizeHerYerSivas 03.05.2014, 23:07 yasin öztekin var kayseri erciyeste adam bizim ligin ronaldosu gibi oynuyor o da çok iyi futbolcu
PETKOVİC 03.05.2014, 23:21 transfer bütçemizi ben de merak ediyorum açıkçası. manisadan perovic balıkesirden muhammed forvet sıkıntımızı fazlasıyla giderecektir. ukrayna liginden iç savaş sebebiyle oyuncuların büyük bir kısmı kulüpleriyle olan sözleşmelerini feshedecekler bence fırsatı değerlendirmeliyiz shaktar kiev gibi takımların önemli isimleri de aralarında. avrupaya gidebilirsek ki öyle gözüküyor transferlerde işimiz daha da kolaylaşır tek iş yönetime düşüyor burada. devre arasındaki fiyaskolardan sonra telafi bekliyoruz!
58gürün58 03.05.2014, 23:55 ayrıca eski futbolcumuz ibrahim dağaşanda orta saha için iyi olur. en azından kadir ve ademden çok daha iyi topçu.
GokhanTurna 05.05.2014, 00:51 Eksik mevkilerimiz için bu oyunculardan bir kaç tanesi bize yarar sağlar bence. Mevkilerine göre sıraladım.
Orta saha kanatlar için: Yerli olarak Serdar Özkan, Serdar Gürler, Emrah Başsan, Sefa Yılmaz ve Yasin Öztekin. Yabancı olarak Tabare Viudez, Pablo Mouche ve Djalma
Orta Saha: Yerli olarak Aytaç Kara. Yabancı olarak Georges Mandjeck(defansif orta saha) ve Oscar Scarione, Oumar Niasse ve Abdou Razack Traore (bunlar forvet arkası)
Ziya için destek isimde: Özgür Çek hem orta sol hemde sol bek oynama özelliğine sahip
Neyse bunlardan bir iki tanesi ile anlaşmışız sevindim :)
halilxx58 05.05.2014, 10:52 Neyse bunlardan bir iki tanesi ile anlaşmışız sevindim :)
Haber kesinmi abi??? :)
58gürün58 05.05.2014, 12:32 sapara,sestak,ibrahim dağaşan,serdar özkan ,serdar gürler,giray kaçar, İbrahim Öztürk, yalçın ayhan, ergün teber, hasan kabze. bunlardan kesin gelecek topçular vardır. ayrıca küme düşen takımlardan da alırız gibime geliyor. busene yurt dışından çok transfer yapılacağını sanmıyorum
Semih Şentürk serbest kalmış. Ama yine de gelmesini istemem.
asabibaba 07.05.2014, 14:02 Neyse bunlardan bir iki tanesi ile anlaşmışız sevindim :)
Keşke kim olduklarını bilsek de bizde sevinsek .;)
corner58 07.05.2014, 16:38 Ortasahaya Holmen ilaç olur.fener busenede oynatmaz onu
34yigido34 07.05.2014, 21:11 Gençlerbirliginden ermin zec sozlesmesi sezon sonu bitiyo bedavaya alsak iyi bi transfer olur
Fenerden Holmen.Geçen seneden beri dediğimiz G:B Gossso,,Ordu dan Anıl,Ankaraspor dan Dilaver,Galatasaray dan Koray,Montevido,Umut Gündogan,Elazığ dan Tanju,Akhisar Dikathe.En önemlisi de paraya kıyıp orta sahada atakları organize edecek şut özelliği olan Alex tipi bir zeka küpü gerekiyor.Onu da Carlos bulacak artık.Bir de Oldoni gönderilmeli.
Bence Ahmet Aras, Abdulkadir Özgen ve Timur Özgözü kadroda tutulmalı.
Gitmesi gereken Futbolcular bence Abdurrahman Dereli, Eren Aydın (gönderildi), Aykut Öztürk (yeterli değil), Pedro, Navratil, Batuhan Salman (kiralanması gerek). Bu benim görüşüm.
Düşünülmesini istediğim Futbolcular: Yasin Öztekin, Edinho ve İbricic (Kayseri Erciyesspor).
Ömer Bayram (Ziya yedeği) ve Bobo (kayserispor)
Murat Duruer ve Diarra (Antalyaspor)
Deniz Yilmaz, Serdar Özkan (Elazıgspor)
Sercan Kaya ve Kıvanc (Rizespor)
Orhan Gülle, Muhammed İdiz ve Abdou Traore (Gaziantepspor)
Uğur Demirok (Akhisar)
Hamit Altıntop (sözde gönderilecekmiş)
Serdar Kesimal (Fenerbahce)
Özkan Yıldırım ve Levent Ayçiçek geleçeğin yıldızı olarak gösteriliyor (Werder Bremen)
Bunlardan iki üç tanesi transfer olsa iyi olur diyi düşünüyorum. Tabiki herkesin fikri ayrırdır. Buna da saygı duyarım.
şu iki Futbolcuya da eklemek isterim
Jakub Sylvestr http://www.transfermarkt.com.tr/tr/jakub-sylvestr/profil/spieler_74900.html
Guido Kocer http://www.transfermarkt.com.tr/tr/guido-kocer/profil/spieler_33668.html (almanya FC Erzgebirge Aue)
Fiyatları gayet uygun...
Sivasspor camiasının dikkatine!
58gürün58 08.05.2014, 08:56 arkadaşlar bence fazla hayale kapılmayın derim Carlos hoca 6-7 transferden bahsetmiş. bunlardan çoğu süper ligten topçular olacaktır. İbrahim dağaşanı söylemiştim daha haber çıkmadan önce ve inş bu haber doğrudur. onun dışında sestak ve saparayı da bekliyorum...
Ankaraspor'dan Galip'i listeme almıştım ama çok genç sayılmaz yaş itibariyle. Emrah Başsan sanırım büyük takımlardan birine gidebilir. Ben Gökhan Süzen'i bizim takıma çok yakıştırıyorum sol kanat için. Ziya ve Aydın'a iyi bir alternatif olur. Bu mevki için İbb takımındaki Alparslan Erdem'i de beğeniyorum.
Bu sene ligde dikkatimi çeken isimler:
Beşiktaş: Mustafa Pektemek
Trabzonspor: Yusuf Erdoğan
Kasımpaşa: Tabare Viudez - Oscar Scarione
Karabük: Furkan Özçal
Gençlerbirliği: Dusko Tosic - Jimmy Durmaz
Bursaspor: Bekir Yılmaz
Akhisar: Oumar Niasse
Eskişehirspor: Aytaç Kara - Özgür Çek
Konyaspor: Hasan Kabze - Djalma
Rizespor: Ali Adnan - Ludovic Sylvestre
Erciyes: Pape Diakhate - Georges Mandjeck - Edinho - Yasin Öztekin
Elazığspor: Serdar Özkan - Serdar Gürler
Antalyaspor: Lamine Diarra - Emrah Başsan - Giray Kaçar
Kayserispor: Sinan Bolat - Sefa Yılmaz - Pablo Mouche
Antep: Abdou Razack Traore
Eksik mevkilerimiz için bu oyunculardan bir kaç tanesi bize yarar sağlar bence. Mevkilerine göre sıraladım.
burdan 1-2 topçuyla anlaştıksa bunlardan adaylarım giray kaçar yasin öztekin serdar özkan serdar gürler bunlardan bir kaçıdır ki bana öyle geliyorki serdar özkanı almışızdır belki serdar gürlerde olabilir :)
GokhanTurna'nın listesi de gerçekten güzel :) Zaten baya benzerlik var listemizde.
Elazığ'dan Serdar Özkan'ın yeteneğine lafım yok ama ben tercih etmem şahsen. Serdar Gürler ise tabiki iyi. Giray Kaçar'ı da çok yeterli bulmuyorum. Bu sene yabancı hakkı çok önemli. Eğer 6+2 olacaksa Kayseri'den Mouche düşünülebilir.
34yigido34 10.05.2014, 18:17 Ordudan landeli alalim cok yerinde bi transfer olur
asabibaba 10.05.2014, 21:10 Kayseri Erciyes'ten Gökhan Değirmenci http://www.transfermarkt.com.tr/tr/goekhan-degirmenci/profil/spieler_58534.html hemde beleş ;)
asabibaba 10.05.2014, 21:11 Serdar Özkan ve Yasin Öztekin arasında gidip geliniyor dedikodularda o zaman Aydın gidiyor demek ki ?
Serdar Özkan ve Yasin Öztekin arasında gidip geliniyor dedikodularda o zaman Aydın gidiyor demek ki ?
Bana Yasin Öztekin daha cazip geliyor. Serdar Özkan Bjk, Ankaragücü, Urfa ve Elazığ süreçlerinde daha önce takımlarında sorunlar yaşayan bir oyuncu. Daha geçen haftaya kadar Elazığ'da kadro dışıydı. Yeteneğine birşey diyemem ama çok güven vermiyor. Tabi bu futbol sonuçta. Tam tersi bir durum da olabilir. Transfer bence beyaz eşya gibi biraz nasip işidir :)
Bu arada Yasin Öztekin daha ortada oynayan bir oyuncu Serdar Özkan ise kenarlarda daha çok oynar. Aynı mevkide değiller. Bakalım dedikoduların gerçeklik payı olacak mı?
Elazığspordan Deniz YILMAZ ve Serdar GÜRLER; Kayserispordan M.Ertuğrul TAŞKIRAN, Okay YOKUŞLU, Sefa YILMAZ; Antalyaspordan Giray KAÇAR, Emrah BAŞSAN bunlar küme düşmüş takımlardan alınabilecek oyuncular.
Akhisarspordan Bilal KISA, Uğur DEMİROK; Galatasaraydan Aykut ERÇETİN, Ufuk CEYLAN, Johann ELMANDER; Gaziantepspordan Serdar KULBİLGE, Orhan GÜLLE; Gençlerbirliğinden Ermin ZEC, Oktay DELİBALTA; Karabükspordan İlhan PARLAK, Uğur UÇAR; Kasımpaşaspordan Adem BÜYÜK, Yalçın AYHAN; Erciyesspordan Gökhan DEĞİRMENCİ, Konyaspordan Charles ITANDJE, Hasan KABZE bu futbolcularında sözleşmeleri bittiğinden dolayı değerlendirilebilir.
Özellikle Kaleci mevkisinde ve forvet mevkisinde çok sıkıntı çektiğimizi düşünürsek ilk tercihlerimizin forvet ve kaleci olmalı diye düşünüyorum.
GokhanTurna 11.05.2014, 21:24 Elazığspor ve Kayserispor düştüğüne göre isim verebiliriz. Serdar Gürler ve Pablo Mouche ile ilgili duyumlar var. Serdar Gürler transferi ciddi gözüküyor. Umarım gerçekleşir.
Serdar Gürler ve Mouche her ikisi de iyi isimler. Kim gelecekse hayırlı olacaksa hakkımızda gelsin.
Cerny312 11.05.2014, 22:53 moucheyle serdar gürler ikisi bir Gelse Daha şahane olur :)
Dikkatimi önceki yıllarda çeken oyunculardan birisi olan Şahin Aygüneş, Trabzonspor tarafından serbest bırakılmış.
Sivasli010 28.07.2014, 20:41 Agabeyler ben bir isim diycem hepinisde olumlu bakicaniz hem genc, hem hirsli, hem iyi karekterli, hem ucuz , hem portekizli/brezilyali stoper
Isim: douglas franco teixeira (eski twente oyuncusu)
Da costa- douglas ikilisi hem ayni dil konusuyorlar hem ayni stil . Valla cok super olurrrr
Morten58 28.07.2014, 22:53 Agabeyler ben bir isim diycem hepinisde olumlu bakicaniz hem genc, hem hirsli, hem iyi karekterli, hem ucuz , hem portekizli/brezilyali stoper
Da costa- douglas ikilisi hem ayni dil konusuyorlar hem ayni stil . Valla cok super olurrrr
Zaten gecen sene Transfer listemizdeydi.
Sivasli010 28.07.2014, 23:01 Zaten gecen sene Transfer listemizdeydi.
Aynen, keske alsak onu
psychology58 28.07.2014, 23:06 Agabeyler ben bir isim diycem hepinisde olumlu bakicaniz hem genc, hem hirsli, hem iyi karekterli, hem ucuz , hem portekizli/brezilyali stoper
Geçen sene Da Costa ile birlikte gündemimizdeydi. Ben Da Costa dan daha çok Douglas'ı istemiştim ama Da Costa geldi. Bence Douglas, Da Costa dan daha kaliteli bir isim, gelirse defansımız taş gibi olur ancak bence imkansız. Hem yabancı sınırlaması hem de maliyeti nedeniyle imkansız bir transfer olarak bakıyorum.
Sivasli010 28.07.2014, 23:10 Geçen sene Da Costa ile birlikte gündemimizdeydi. Ben Da Costa dan daha çok Douglas'ı istemiştim ama Da Costa geldi. Bence Douglas, Da Costa dan daha kaliteli bir isim, gelirse defansımız taş gibi olur ancak bence imkansız. Hem yabancı sınırlaması hem de maliyeti nedeniyle imkansız bir transfer olarak bakıyorum.
Yok kardesim en fazla 2 milyon eder, ama sampiyionluk icin oynamak istiyiorsak 2milyon gozden cikartmaliyiz oyuncular icin
Ama dusunsene kardesim ziya - douglas - da costa - cicinho
Valla senin dedigin gibi, tas gibi olur
Ertugurul taskiran
Cici-costa-douglas-ziya
Hakan- "kadir"
Burhan-aatif- (utaka) serdar
Christiantus(batuhan)
Valla super kadro bu
psychology58 28.07.2014, 23:19 Yok kardesim en fazla 2 milyon eder, ama sampiyionluk icin oynamak istiyiorsak 2milyon gozden cikartmaliyiz oyuncular icin
Ama dusunsene kardesim ziya - douglas - da costa - cicinho
Valla senin dedigin gibi, tas gibi olur
Ertugurul taskiran
Cici-costa-douglas-ziya
Hakan- "kadir"
Burhan-aatif- (utaka) serdar
Christiantus(batuhan)
Valla super kadro bu
Transfermarket 9 milyon euro gösteriyor. Ben ona bakarak imkansız dedim. Hem maliyet sorununu aşsak bile kontenjan sıkıntı yaratır. Hem yönetiminde yabancı stoper arayışı yok, yerli alternatif bir isim bakıyorlarmış. Şu anda hayali bir isim yani. Ama olurda Da Costa satılırsa o zaman Douglas ismini ciddi olarak düşünebiliriz.
Sivasli010 28.07.2014, 23:34 Transfermarket 9 milyon euro gösteriyor. Ben ona bakarak imkansız dedim. Hem maliyet sorununu aşsak bile kontenjan sıkıntı yaratır. Hem yönetiminde yabancı stoper arayışı yok, yerli alternatif bir isim bakıyorlarmış. Şu anda hayali bir isim yani. Ama olurda Da Costa satılırsa o zaman Douglas ismini ciddi olarak düşünebiliriz.
Abi ben transfermarkete inanmiyiom, kadir bekmezci 3 milyon avro olurmi? Dogruya dogru kadir 1 milyon etmez , benim gorusum bu. Tabi simdi bir sivassporlu gelir ve kizar bana ama benim gorusum bu, kadir 3 milyon hayatta olamaz
Ama tabii douglas ucuz degildir ama belki contrati fesh edilir birseyler olur bize gelir r carlosun sayesinden:)
psychology58 28.07.2014, 23:50 Abi ben transfermarkete inanmiyiom, kadir bekmezci 3 milyon avro olurmi? Dogruya dogru kadir 1 milyon etmez , benim gorusum bu. Tabi simdi bir sivassporlu gelir ve kizar bana ama benim gorusum bu, kadir 3 milyon hayatta olamaz
Ama tabii douglas ucuz degildir ama belki contrati fesh edilir birseyler olur bize gelir r carlosun sayesinden:)
Hayırlısı olsun kardeşim.
|