Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 3-1 Akhisar Bld
SivasSpor.Com 05.05.2014, 12:03 http://resimzade.com/Show.html?i=44037&token=49575
Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta Sivasspor - Akhisar Belediyespor maçı tahmin ve yorumları:
Tarih: 11 Mayıs Pazar
Stad: Sivas 4 Eylül
Saat: 19:00
Maçın Hakemi: Mustafa İlker Coşkun
rakibin üç önemli eksiği var 4 puan aldığımız takdirde avrupayı garantilemiş oluruz ama trabzon yenilir biz 2 maçı alırsakta avrupaya direk gideriz inş bu maçı alırız
SivasliMuhammed 05.05.2014, 12:14 Eger avrupaya gitmek istiyorsak akhisariezip gecmeliyiz hic sans birakmamaliyiz ama akhisar bize biraz ters geliyor onun icin daha dikkatli olmaliyiz..utaka oynarsa forvetde sikinti yasamayiz ama atif oynarsa cok zor olur...benim tahminim 3-1 aliriz maci
68yasar58 05.05.2014, 12:37 Eğerki hedefin var ise, Varını yoğunu verip onu elde edeceksin. Tersi düzü kalmadı artık hedefi olmayan bir takımdan içerdeki bir maçı alamıyorsan, Sendende bir cacık olmaz demektir. Bir aksilik olmazsa bu maçı net skorla 3-0 alacağız diye takıma güveniyor ve Darısı karabük maçına diyorum.
Abdullah DuMaN 05.05.2014, 12:39 Bu maçtan 3 puan alırız diyorum inşallah trabzonda puan kaybederse daha anlamlı olacak maç bizim için
sivaslıadem 05.05.2014, 12:40 rakipte kart cezalısı kimler oldu tam bilmiyorum ama fener maçına çıkarken ceza sınırında çok oyuncusu varmış
Bilen arkadaşlar paylaşırlar burada
Geçen yıl sivastaki mücadeleyi izlemiştim
O maçta bahsedilen sempatik takımın milyonda birini görememiştik ve yenilmiştik
Hakeza ikinci maç yine öyle ziyanın haksız atılması ve öncesinde rakibin elle kontrolü vs.
Dün tvde yorumcular akhisarın her takım taraftarlarının sempatisini kazandığını söylüyor ama benim aklıma bunlar geldikçe çok cirkef olduklarını düşünüyorum
Biz ne kadar stresli olursak rakip o kadar rahat bir şekilde maça çıkacak
Utaka mutlaka ama mutlaka bu maçta oynamalı
Yoksa ne ileride boş alan bulabiliyoruz ne de atıfı pozisyona sokabiliyoruz
Dilerim bu maç avrupaya gitmeyi garantilediğimiz bir maç olur
Yoksa karabük maçı kader maçı olur
ihtiyar yiğido 05.05.2014, 12:49 Rizespor maçında 89.dak.attığımız golden sonra iyi konsanre olamamamızdan dolayı büyük yara aldık.
Akhisar bld.maçında işi biraz daha sıkı tutmamız lazım.
Bundan sonra kaybedilecek puanın telafisi yok.
Kesinlikle kazanmamiz gereken bir mac. Eger avrupayi garantilemek istiyorsak'ki istiyoruz, ozaman trabzonu gecip 4. olmamiz lazim. Cünkü fenerbahcenin cezasinin kalkma ihtimali varmis..
mustafa_kavak58 05.05.2014, 13:23 rakipte kart cezalısı kimler oldu tam bilmiyorum ama fener maçına çıkarken ceza sınırında çok oyuncusu varmış
Bilen arkadaşlar paylaşırlar burada
Geçen yıl sivastaki mücadeleyi izlemiştim
O maçta bahsedilen sempatik takımın milyonda birini görememiştik ve yenilmiştik
Hakeza ikinci maç yine öyle ziyanın haksız atılması ve öncesinde rakibin elle kontrolü vs.
Dün tvde yorumcular akhisarın her takım taraftarlarının sempatisini kazandığını söylüyor ama benim aklıma bunlar geldikçe çok cirkef olduklarını düşünüyorum
Biz ne kadar stresli olursak rakip o kadar rahat bir şekilde maça çıkacak
Utaka mutlaka ama mutlaka bu maçta oynamalı
Yoksa ne ileride boş alan bulabiliyoruz ne de atıfı pozisyona sokabiliyoruz
Dilerim bu maç avrupaya gitmeyi garantilediğimiz bir maç olur
Yoksa karabük maçı kader maçı olur
Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Akhisaspor'da Uğur Demirok, Merter Yüce ve Bilal kısa sarı kart cezalısı oldukları için forma giyemeyecekler.
kızılova 05.05.2014, 13:27 Sivasspor bu maçı 5 - 3 kazanacak
GokhanTurna 05.05.2014, 13:34 Bu maçı alamazsak 5. bile zor oluruz. Açıkçası bana zor maç olacak gibi geliyor. Belediye takımları bize hep ters geliyor özellikle iddamız olduğunda.
Kasımpaşa ile aramızda 3 puan fark var fakat adamlar ikili averajda bizden üstün. Onlar kalan iki maçını bence kesin kazanır. Bize kalan iki maçta en az 4 puan lazım.
Trabzonspor bu hafta GS ile diğer hafta da Antalya ile oynuyor. Antalya 3 puan garanti ama umarım GS maçını kaybederler.
Karabük ise bu hafta FB ile oynuyor deplasmanda. Olası bir puan kaybında bizle oynuyacakları son maça asılmazlar diye düşünüyorum.
Has Sivas`li 05.05.2014, 13:45 Hamsiler bu hafta cinconu yenerse 4. olmayi garantilerler.
Son hafta küme düsmüs Antalyadan kesin 3 puani alirlar.
Rizeyi yenmis olsaydik cok iyi olacakti. Yedigimiz o gol bize cok pahaliya patlayabilir:mad:
agumus_58 05.05.2014, 14:21 bilal kısa'nın cezalı olmasına çok sevindim. ilk maçta bizi dağıtmıştı resmen. duran topları da çok etkili kullanıyor. inşallah rahat kazanırız.
legolass 05.05.2014, 15:29 bu maçıda kazanamayacaksak zaten gitmeyelim avrupaya!!
ROMANTİK KATİL 05.05.2014, 16:33 Rahat bir galibyet alacagımızı düsünüyorum. Maca cıkarken motivasyonumuz kaybetmeyerek tedbiride elden bırakmayıp sahaya iyi yayılarak oynamamızda fayda olacaktır. Utakada insallah bu macta formasına kavusur.
PETKOVİC 05.05.2014, 16:39 rakibin üç önemli eksiği var 4 puan aldığımız takdirde avrupayı garantilemiş oluruz ama trabzon yenilir biz 2 maçı alırsakta avrupaya direk gideriz inş bu maçı alırız
eskişehirin kupayı almaması lazım ilk defa gs yi destekleyecem maalesef..
B.DUMANLI 05.05.2014, 16:50 Yok Kasimpasa bize ters geliyor,yok Akhisar bize ters geliyor bu gibi sözler ucuz sebeplerdir.
Cikarsin sahaya sana yakisan futbolu oynar mücadeleni verirsen bakalim sana ters gelen takim oluyormu.
Akhisar nedir futboldaki tarihcesi nedir? Önce buna bakmak gerekli.Belediye takimi.Tesis anlaminda Sivasspor´la kiyaslanmayacak ve teknik direktörünün ligin bitmesini beklemeden gemisini terkeden bir takimdir Akhisar belediyesi.
Yani futbolculari teker teker kiyasladigimizda arasinda fark görülen ligin mütevazi takimidir Akhisar belediyesi.Tüm olumsuz sartlara ragmen aldiklari puanlar ve lig siralamasindaki yerleri alkisa degen bir takimdir.Nice sehir takimlari varki ligden düstü ve düsmemek icin mücadele veriyorlar.
Isi macda ciddiye almak lazim,nede olsa pirim olayi varya rakip takimlar tarafindan verilen....
DoomsDay58 05.05.2014, 16:53 Bu maçın motivasyonu çok farklı, rakibin eksikleri de var eğer kırmızı kart görmezsek farklı bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. inşallah yanılmam
sirseri58 05.05.2014, 19:58 Yok Kasimpasa bize ters geliyor,yok Akhisar bize ters geliyor bu gibi sözler ucuz sebeplerdir.
Cikarsin sahaya sana yakisan futbolu oynar mücadeleni verirsen bakalim sana ters gelen takim oluyormu.
Akhisar nedir futboldaki tarihcesi nedir? Önce buna bakmak gerekli.Belediye takimi.Tesis anlaminda Sivasspor´la kiyaslanmayacak ve teknik direktörünün ligin bitmesini beklemeden gemisini terkeden bir takimdir Akhisar belediyesi.
Yani futbolculari teker teker kiyasladigimizda arasinda fark görülen ligin mütevazi takimidir Akhisar belediyesi.Tüm olumsuz sartlara ragmen aldiklari puanlar ve lig siralamasindaki yerleri alkisa degen bir takimdir.Nice sehir takimlari varki ligden düstü ve düsmemek icin mücadele veriyorlar.
Isi macda ciddiye almak lazim,nede olsa pirim olayi varya rakip takimlar tarafindan verilen....
bu lıgde bıze en ters gelen takım galatasaray dı onuda eze eze yenmedkmı akhısarda kım oluyomus
eskişehirin kupayı almaması lazım ilk defa gs yi destekleyecem maalesef..
eskişehir gs maçıyla bizim alakamız ne gardaş açıklarsan memnun olurum
dedebali58 05.05.2014, 20:54 4-1sivasım alır 2 golde atıftan
PETKOVİC 05.05.2014, 21:36 eskişehir gs maçıyla bizim alakamız ne gardaş açıklarsan memnun olurum
eskişehir kupayı alırsa uefaya giden ilk takım olacak velev ki trabzon üstümüzde bitirirse biz gidemiyoruz
etlidöktürek 05.05.2014, 22:40 Akhisar bize ters gelen bir takım,inş bu haftaki şanssızligimiz devam etmez,yok yine isler kötü giderse hayırlisi böyleymiş diyecez ne yapalim, sivassporu birakacak değiliz ya, birkackisiye yazariz icimizi dokeriz sonra gelecek sezona bakariz,ben kendimi en kotuye hazirliycam bu sene cok yiprandk be:)
ofozturk 06.05.2014, 10:45 eskişehir kupayı alırsa uefaya giden ilk takım olacak velev ki trabzon üstümüzde bitirirse biz gidemiyoruz
kardeş uefaya 3 takım gidiyor. 2 si lig sıralamasından biri de kupa finalistinden.
o yüzden es es her sekilde gidiyor. gs de şampiyonlar ligine gittiği için 4. ve 5. ler de lig sıralamasından
nostalgiaplatz 06.05.2014, 22:37 Bu hafta biz kazanırsak kasımpaşa ve karabük kaybederse her türlü avruapaya gidiyoruz. 5. sırada bitirsek yine avrupaya gidiyoruz. 5. sıradakı takım 4. sıradakı takımdan 1 tane fazla ön eleme oynuyor fark bu.
Sivasspor kendi sahasinda cok mükemmel oynuyor biz inaniyoruzki akhisarida sahamizda eli bos gönderecegiz dilegimiz sanslar sivassporumuza olsun
A.Turan Korkmaz 07.05.2014, 10:10 2008-2009 sezonunu unutmayalım. İBB gelip burada son haftalarda kontrataktan bize 2 gol atıp şampiyonluk hayallerimizi yıkmıştı. Şimdi se Akhisarspor karşısında alacağımız bir galibiyet bizi avrupa kupasına götürüyor. Önce teknik heyetin, sonra da futbolcularımızın sezonun en kritik maçına çıktıklarını bilmeleri ve o dikkatle oynamaları gerek. Tabii taraftarımızın da bu önemli maçta herşeyini sahaya vermesi lazım. Maçta staddayım.
Has Sivas`li 07.05.2014, 11:05 Bizim ne yapip edip 3 puani alip ve hamsilerin cincona karsi puan birakmasini bekleycegiz. Hamsiler kazanip 4. bize son iki maci alip 5. olur isek, bütün yaz boyunca fenerin cezasi ne oldu ne olacak diye? geciririz.
Ah ah, Rizeden o golü yemeyecektik...
subasi29 08.05.2014, 17:31 Mutlak galibiyet başka oluru yok !
''Samed58'' 09.05.2014, 12:02 Sivasspor maçini izleyebilecegiz mi? Ayni satte 7 maç var.
superglam 09.05.2014, 12:18 Sivasspor maci salon 3 te 283. Kanalda
fener avrupaya gidemez cezasi var merak etmeyin
Sivasspor maçini izleyebilecegiz mi? Ayni satte 7 maç var.
Digitürk varsa sorun yok gardasim
Sivasspor - Akhisar
Türksat 42°... Kanal 203
Eutelsat 7° ... Salon 3
taraftarımız gerekli desteği verirse maçı rahat alacağımızı düşünüyorum.
A.Turan Korkmaz 09.05.2014, 15:58 Atıf ve Mehdi, bugün Cuma namazını birlikte Kardeşler Toki camiinde kıldılar. Namaz sonrası da küçük ilkokul öğrencilerinin hiçbirini geri çevirmeden neşeyle imza dağıttılar.
Oyuncularımızı istekli hevesli görmek güzel. Pazar akşamı taraftarımız da aynı heyecanı duyarsa maç bizimdir arkadaşlar. 'Bir galibiyete Avrupa'! Bu fırsatı kaçırmamalıyız.
Cerny312 09.05.2014, 22:14 Karabükde Kaybetti Bizim için iyi Oldu Bu maçı mutlak almalıyız
ihtiyar yiğido 09.05.2014, 23:26 Bu hafta Karabükspor'un FB ye 4-0 yenilmesi, bu haftaki Ahhisar Belediye maçı dahamda bir önem kazandı, şayet bu hafta üç puan alırsak, Karabüksporun bir iddiası kalmadığı için haftaya deplasmanda üç puanla dönmemiz işden bile değil.
Fakat bu hafta GS'ın Trabzon'dan puan alması lazım.
B.DUMANLI 10.05.2014, 09:14 Yarin Anneler günü ve ayni zamanda Sivasspor´a gönül verenleri ilgilendiren SEHRIMIZIN takimi,böylesine güzel ve anlamli bir günde SIVASSPOR´UMUZUN Avrupa yolunda, iki engelden biri olan Akhisar engelini atlatarak gelecek haftaya umutla bakacagi bir hafta sonu olmasi temennisi ile..
Tüm Annelerin Anneler gününü kutlu olsun.
B.DUMANLI 10.05.2014, 09:22 Atıf ve Mehdi, bugün Cuma namazını birlikte Kardeşler Toki camiinde kıldılar. Namaz sonrası da küçük ilkokul öğrencilerinin hiçbirini geri çevirmeden neşeyle imza dağıttılar.
Oyuncularımızı istekli hevesli görmek güzel. Pazar akşamı taraftarımız da aynı heyecanı duyarsa maç bizimdir arkadaşlar. 'Bir galibiyete Avrupa'! Bu fırsatı kaçırmamalıyız.
Bosuna dememisler "secde et huzur bul" diye.Iste bunlardan biri gol krali olacak.Cenabi Allah kime neyi layik görecegini cok iyi biliyor.Gerek bu dünyada ve gerekse öbür dünyada...
batur0658 10.05.2014, 23:32 Her ne olursa olsun kazanmamiz lazim avrupa icin... insallah tribunlerde tamamen dolar ve avrupa ligini hep bir agizdan kutlariz
http://i.hizliresim.com/ZNEzbG.jpg
Maç kadromuz belli oldu...
Ozan5858585858 11.05.2014, 17:34 Ya 283. Kanaldaymış bizim maç ama benim digitürkte yok :(
''Samed58'' 11.05.2014, 17:35 6 ci kanal da gosteriyor animal planet isimli kanal
Ozan5858585858 11.05.2014, 17:35 Ahaha 203. Kanalmış tamam var çok pardonnn :D
''Samed58'' 11.05.2014, 17:36 Ya 283. Kanaldaymış bizim maç ama benim digitürkte yok :(
Animal planette gosteriyor 6ci kanal
Ozan5858585858 11.05.2014, 17:36 6 ci kanal da gosteriyor animal planet isimli kanal
Digitürk 203. Kanaldaymış
Ozan5858585858 11.05.2014, 17:40 Animal planette gosteriyor 6ci kanal
203'te izliyorum ben de 6'da animal planet yok digitürkte. Senin farklı sanırım türksat falan mı
Digitürk varsa sorun yok gardasim
Sivasspor - Akhisar
Türksat 42°... Kanal 203
Eutelsat 7° ... Salon 3
BILGI:
Mac Türksat üzerine Kanal 6 ( Animal Planet ) veriyo Kanal 203 deyil!!
bana yalnis Bilgi vermisler ANTENN LIG TV!!!
Ozan5858585858 11.05.2014, 17:48 BILGI:
Mac Türksat üzerine Kanal 6 ( Animal Planet ) veriyo Kanal 203 deyil!!
bana yalnis Bilgi vermisler ANTENN LIG TV!!!
Grosicki olaydı keşke gelecek sene UEFA'da :(
Grosicki olaydı keşke gelecek sene UEFA'da :(
Süper olacakti emmi ama ne yapsak Adam gitti ve yine Takim bunu HAYATTA kolay brakmaslar cünkü Adami cok seviyorlar....
Insallah SIVASSPOR bi gün terkar dönecek ;)
Insallah bu gün bize AVRUPA KAPI ACACAK!!!
Ozan5858585858 11.05.2014, 17:55 Süper olacakti emmi ama ne yapsak Adam gitti ve yine Takim bunu HAYATTA kolay brakmaslar cünkü Adami cok seviyorlar....
Insallah SIVASSPOR bi gün terkar dönecek ;)
Insallah bu gün bize AVRUPA KAPI ACACAK!!!
İnşallah ama Avrupaya kalmak başlangıç. Sonrası önemli. Kadroyu korumalıyız mutlaka Aydın,Burhan,Aatıf falan. İyi stoper ile iyi forvet şart. Yoksa hayal kırıklığı olur.
PETKOVİC 11.05.2014, 19:33 58.golümüz Utakaya nasip oldu :)
|