SivasSpor.Com
06.05.2014, 09:13
http://resimzade.com/Show.html?i=44053&token=66150
Galatasaray, önümüzdeki sezon kesin olarak Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak, Eskişehirspor Avrupa Ligi’ne giden 3. takım olacak. Ancak Es Es kupayı kaldırırsa bu kez Avrupa Ligi’ne gidecek 1. takım olacak. Bu da daha az eleme oynaması anlamına gelecek. İşte o senaryolar:
Kupayı Galatasaray kazanırsa:
Ligi 4. sırada bitiren takım Avrupa Ligi’ne Play-Off turundan katılacak. Bu da ilk maçını 21 Ağustos’ta oynayacağı anlamına geliyor. 5. sırada tamamlayan ekip ise 3. ön eleme turuyla Avrupa Ligi’ne giriş yapıp, ilk karşılaşmasına 31 Temmuz’da çıkacak. Eskişehirspor ise 2. ön eleme turundan turnuvaya dahil olup, ilk maçını 17 Temmuz’da oynayacak.
Kupayı Eskişehirspor kazanırsa:
Bu kez Es Es, turnuvaya Play-Off turundan girip sadece tek eleme oynayacak. Ligi 4. sırada bitiren takım 3. ön eleme turundan, 5. sırada tamamlayan ekip ise 2. ön eleme turundan Avrupa Ligi’ne giriş yapacak.
sebasteia
06.05.2014, 09:52
kerhen de olsa gs'nin kupayı almasını istiyoruz. nihayetinde bizim çıkarlarımıza uygun olacak. futbolcuların yaklaşık iki hafta daha fazla tatil yapması ve sezonu iki hafta daha geç açmak demek bizim için.
Başlık yanlış anlaşılabilir ama biz sonuçta kendi takımımız için en iyi olacak şeyi isteriz. Ligi erken açan takımlar genelde zorlanırlar. Transfer işlemleri yetişmesi zor olur. Ayrıca fazladan eleme maçı oynamak iyi olmaz gibi geliyor. Gerçi herşeyin hayırlısını temenni etmek lazım.
Daha önce de demiştim. Eğer hakkımızda hayırlısı olacaksa Avrupa'ya gidelim. Bizim için iyi olmayacaksa gitmeyelim. Allah hayırlısını nasip etsin.
sebasteia
06.05.2014, 10:17
......
Daha önce de demiştim. Eğer hakkımızda hayırlısı olacaksa Avrupa'ya gidelim. Bizim için iyi olmayacaksa gitmeyelim. Allah hayırlısını nasip etsin.
ligde kalmamız hayırlısı değilse ligden düşelim kardeş!!! hatta hakkımızda hayırlısı amatör küme ise oraya düşelim!!
yani şimdi laf olsun diye dua edilmez, dua ederken kullanılan dil de önemlidir. hayırlısıyla avrupa'ya gidelim, hayırlısıyla şampiyon olalım demek var bir de senin kullandığın olumsuz dili kullanmak var. biraz ince hareket edelim lütfen!
halilxx58
06.05.2014, 10:22
Vay be Galatasarayla Eskisehirspor kupa finali oynuyor ve biz Galatasarayi destekliyoruz. Hayat böyle birsey iste... :)
Ama ne kadar az eleme oynarsak bizim icin o kadar iyi. Fazla eleme turu oynamak elenme riskinide dogal olarak yükseltiyor. Avrupa Liginde gruplara kalmamiz hem tecrübe acisindan hemde maddi acidan takim icin önemli diye düsünüyorum.
Ayrica elemelere erken baslarsak takim daha az izin yapip calismalara baslamali. Bizim yönetimin transfer politikasinida göz önünde bulundurursak transferlerin yetismeme ihtimalide daha yüksek olur. Yinede tavatir kardesimizinde dedigi gibi hakkimizda hayirlisi olsun! :)
ligde kalmamız hayırlısı değilse ligden düşelim kardeş!!! hatta hakkımızda hayırlısı amatör küme ise oraya düşelim!!
yani şimdi laf olsun diye dua edilmez, dua ederken kullanılan dil de önemlidir. hayırlısıyla avrupa'ya gidelim, hayırlısıyla şampiyon olalım demek var bir de senin kullandığın olumsuz dili kullanmak var. biraz ince hareket edelim lütfen!
Avrupa'ya gitmemiz hayırsız da olabilir. Mutlaka hayırlı olacağını nereden biliyorsun? Belki de başımıza hiç olmadık birşey gelecek. Hayır dilemekten kötülük olmaz. Burada olumsuz dil yok güzel bir temenni var. İnce oku ince gör. Ayrıca kaç kere diyeceğim sana benim yorumum seni bağlamaz diye. Benim yorumum bana senin yorumun sana. Şimdi diğer konuları incele :)
SivasLady
08.05.2014, 08:18
Kupayı Galatasaray kazanırsa:
Ligi 4. sırada bitiren takım Avrupa Ligi’ne Play-Off turundan katılacak. Bu da ilk maçını 21 Ağustos’ta oynayacağı anlamına geliyor. 5. sırada tamamlayan ekip ise 3. ön eleme turuyla Avrupa Ligi’ne giriş yapıp, ilk karşılaşmasına 31 Temmuz’da çıkacak. Eskişehirspor ise 2. ön eleme turundan turnuvaya dahil olup, ilk maçını 17 Temmuz’da oynayacak.
son iki maci mutlak kazanip 4. sirada bitirmeliyiz, ins. hersey bizim yönümüzden güzel olur ne kadar az eleme oynarsak bizim icin o kadar iyi olur, herkes elinden geleni yapmali
izmirliyigido
08.05.2014, 09:36
Ben konuya değişik açıdan bakacağım. Avrupa kupaları maçlarında ki maç sayımızı arttırmak için ve zayıf ekiplerle eşleşmek için keşke 2. turdan başlasaydık. Ama, GeSe bunu engelledi :D :D
Neyse inşallah 4. sırada tamamlarız ama 5. de olsak yine aynı tezde olduğum için pekte sorun olarak görmüyorum. Sadece ne olur? Takım tatil yapamadan hazırlıklara başlamak zorunda kalır. Ama bu durumda olan tek takım da biz değiliz. Daha çok çalışmaları gerekecek ki, bu da lige hazır halde başlamamız demek olacak.
Öte yandan da transfer çalışmalarının biran önce başlayacak ve bitirilecek olması demek oluyor bu aynı zamanda. Yönetim elini çabuk tutar da iyi futbolcuları belirlerse herkesten önce hamle yapmış olurlar.
Neyse, neresinden bakarsak bakalım "ben futbolu seviyorum", "SİVASSPOR'lu futbolu daha çok seviyorum"..
.
ihtiyar yiğido
08.05.2014, 10:09
Ben konuya değişik açıdan bakacağım. Avrupa kupaları maçlarında ki maç sayımızı arttırmak için ve zayıf ekiplerle eşleşmek için keşke 2. turdan başlasaydık. Ama, GeSe bunu engelledi :D :D
Neyse inşallah 4. sırada tamamlarız ama 5. de olsak yine aynı tezde olduğum için pekte sorun olarak görmüyorum. Sadece ne olur? Takım tatil yapamadan hazırlıklara başlamak zorunda kalır. Ama bu durumda olan tek takım da biz değiliz. Daha çok çalışmaları gerekecek ki, bu da lige hazır halde başlamamız demek olacak.
Öte yandan da transfer çalışmalarının biran önce başlayacak ve bitirilecek olması demek oluyor bu aynı zamanda. Yönetim elini çabuk tutar da iyi futbolcuları belirlerse herkesten önce hamle yapmış olurlar.
Neyse, neresinden bakarsak bakalım "ben futbolu seviyorum", "SİVASSPOR'lu futbolu daha çok seviyorum"..
Sevgili yiğido kardeşim Sivasspor'un tecrübe kazanması ve transferlerin erken olması açısından haklısın, ama sezonu erken açan takım ligin ortalarına doğru bir düşüş, yorgunluk ve isteksizlik emareleri görülüyor buda takımı oluşuz yönde etkiliyor, en iyisi biz Sivasspor'un başarısı için ne hayırlısı ise öyle olsun diyelim.