Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
11.05.2014, 20:04
http://resimzade.com/Show.html?i=44074&token=75329

Spor Toto Süper Lig 33. hafta maçında Akhisar Belediyespor'u 3-1 yendiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

tavatir
11.05.2014, 20:05
Sonu güzel oldu filmin. Karabük deplasmanında 1 puan yeter. Aatıf'ın gol atması da iyi oldu son anda. Elazığ'ın düşmesine üzüldüm.

mühendisburak58
11.05.2014, 20:06
Sivassporumuz-3-1-Akhisarspor
Uefa Avrupa ligindeyiz. Büyük ihtimal play off tan başlayacağız.
Gol Kralı: Aatif Chahechouhe - 17 gol
Asist Kralı: Cicinho - 14 asist
var mı lige daha fazla renk veren takım. Teşekkürler Sivassporumuz...

DoomsDay58
11.05.2014, 20:08
Rahat kazanacağımız maçı riske soktuk ama bugün tam istediğimiz gibi oldu. Bütün oyuncuları tebrik ediyorum harika savaştılar bugün şanssız olmamıza rağmen kazandık. Her şey bizim lehimize artık Avrupa'dayız inşallah Karabük deplasmanından da en az 1 puan alıp ligi 4. tamamlarız.

58sinan58
11.05.2014, 20:08
Aç gapıyı Veysel efendi :D pardon tüpçü efendi
Carlos hocanın emriyle Avrupa'ya gidiyoruz

karamik
11.05.2014, 20:10
Karabük'de sıracalı Tolunay Kafkas ölümüne top oynatacak ama bu saatten sonra Madrid gelse engelleyemez UEFA 1.ön elemeden Avrupa ligine katılırız bir kötü haberde zara ve Elazığ'a üzdünüz bizi

batur0658
11.05.2014, 20:10
Degmeyin keyfimeeee emegi gecen tum futbolcu teknik heyet ve yonetimi cani gonulden tebrik ediyorum :D

stain
11.05.2014, 20:14
ne gördük ne işittik sadece sevindik :)

canimsivas58
11.05.2014, 20:14
Gurban oldugum utaka ayagini öpeyim seviliyorsun kara oglan
aatif seninde o güzel kel kafani yiyim
Arkadaslar uzun lafin kisasi: mutlu son

yani benim bir kac gün önce önemli sinavlarim vardi arka arkaya 2 sinav yazdim, bu son bir saate kadar stresse girmemistim

SIVASSPORRRRR

ihtiyar yiğido
11.05.2014, 20:15
Teşekkürler Galatasaray, teşekkürler tüm oyuncularımıza bizlere bu guzel galibiyeti sevincini yaşamamıza sebep oldukları için. Bu galibiyetle Avrupa yolu gözuktü

eyupkocak
11.05.2014, 20:16
Tebrikler sivasspor gerçekten lige anlam veren bir sevdasin

ROMANTİK KATİL
11.05.2014, 20:17
Galibyetten ötürü tüm takımı teknik heyeti taraftarlarımızı tebrik ediyor, haftaya mutlu sona ulasmayı cenabı ALLAHTAN niyaz ediyoruz.

agumus_58
11.05.2014, 20:23
oleeeeeey oley oley oley şampiyon SİİİİVAAAASSSSSS

yorum filan yok sadece coşku var heyecan var gurur var onur var bunu başaranlara sonsuz şükran var... tey tey tey :D

B.DUMANLI
11.05.2014, 20:23
Bugünki futboldan ziyade alinan üc puanla bu hafta icin ligin dördüncü sirasina oturduk.Önemli olan bugün ic sahada alinan üc puandir.Cünki biz takim olarak deplasmanda cok daha iyi oynuyoruz fakat bir türlü sonuca gidemedik.Fakat Karabük´ün bize o kadar cabuk teslim olacagini tahmin etmiyorum.Karabük´ün Trabzon sevdasi bizi bu macda zorlar, ama oradan bir puanla dönecegimizi umuyorum.Sonra Antalya macindan Trabzon´un üc puan alacagini kim garanti edebilirki.Alsa bile biz bir puan alirsak ,Trabzon zaten havasini alacak.
Bu haftanin en ilginc tarafi Trabzon´u 4-1 yenen Galatasaray´da gol kralliginda iddaali olan Burak Yilmaz´in bugün gol atamamasi öbür taraftan bizde Aaatif´in gol atarak farki ikiye cikarmasi buda haftanin en ilginc kayda deger notu.
Sivasspor bu saatden sonra dördünvcülügü birakmaz artik.Dördüncü siradan Avrupa cok daha güzel görünüyor gibime geliyor bana,sizler ne dersiniz bu fikrime.

karamik
11.05.2014, 20:27
Degerlendirecek bişey yok vurduk geçtik :) Ah utaka yok ayağım sakat yok cırcır oldum diye oynamadın en az 27 maça çıksan suan şampiyonlar ligindeydik.

dedebali58
11.05.2014, 20:28
Galibiyet güzel gol Kralı'nın farkı açması güzel herşey güzel Karabük'ü yenip süper ligi süper tamamlamış olacağız ancak şampiyonluğu enazından ikinciliği kaçırdığımız bir sezon bu ligde hakem oyunları olmasa ikincilik garanti idi,neyse inşallah önümüzdeki sezonlarda şampiyon oluruz.Ayrıca kupada final oynamak içten bile değildi....

58CeZa58
11.05.2014, 20:30
Ne mutlu Sivasliyim diyene
Bu Futbolun hakki buydu
AAtifda insallah gol kralli olur
haftayada karabükten bi puan alirsak tam süper olur
Avrupada Yigidolar Sivassporu yalniz birakmayacak

Avrupaaaa Avrupaaaa Duy Sesimiziiiii...
Iste bu Sivasinnn Ayakk Sesleriiii... :D

burak58as553
11.05.2014, 20:30
Trabzonlular Sivas'ın şikeden dolayı Avrupa'ya gidemeyegini söylüyor ahahahahahaha

Benim bildiğim trabzonlularin kafası 12den sonra çalışmazdi bunu 9'a mı indirdiler yoksa?

58CeZa58
11.05.2014, 20:32
Birseyide söylemeden duramicam
BU TAKIMA BU KADAR AZ SEYIRCI GELMESI COK ÜZÜCÜ....

karamik
11.05.2014, 20:32
Bu Sivasspor Fıkaralara konu olan Horoza benziyor vuruyor geçiyor polemiğe girmiyor :)

HALIL
11.05.2014, 20:35
avrupa kapisini açmis bir takim'in maçina az seyirci geliyorsa trajik'tir

ayrica elazig dustu bir yanimiz eksik gibi tek kardes takimimiz insallah geri gelirler

stain
11.05.2014, 20:36
trazzzbon mu trazzbon ne arar la avropada :D

PETKOVİC
11.05.2014, 20:40
Geriye düşmemize rağmen yeneceğimizden hiçbir zaman şüphe etmedim çok rahat izledim maçı ve hislerim beni yanıltmadı. Haftaya zorlu Karabük deplasmanı var, zira tolunay trabzon için yenmek için her türlü şeyi yapacaktır..

cengizzzhan58
11.05.2014, 20:47
4. yüz ve inş ligi böyle bitiririz.Utaka her maçta oynasaydı belki şampiyonlar ligi için en güçlü adaydık.Hayırlısı olsun diyelim.

Külhan
11.05.2014, 20:51
Tüm oyuncularimizi tebrik ediyorum hepsinin ayagina saglik ilk anda bizi sitrese soktular ama arkasi ni Cabuk topladilar atifin o güzel gol una cok sevindik sonucda güzel oldu temennimiz haftaya bir beraberlik veya üc puan bize cok iyi olacak ondan sonra ver elini avrupa avrupadan alacagimiz puan ve harcliklar la iyi bir tiransfer yapariz seneye cok daha baskA SIVASSPOR OLACAK

Mete209
11.05.2014, 20:54
Yiğido Allah'ın izniyle 4. olarak Avrupa'ya gidecek.

Gakgoş bu akşam beni çok üzdü. İnşallah seneye yeniden çıkar süper lige.

u2sivasspor
11.05.2014, 21:05
Gelecek hafta karabük maçı var bence en zor maçlardan biri olacak karabükün iddası olmamasına rağmen tolunay kafkas takımını bize karşı çok iyi hazırlayacaktır

etlidöktürek
11.05.2014, 21:10
Mutluyuz be cici :D
Atif atti, utaka atacam dedi atti ,cici attirdi daha ne isteyelim..

serkan_ozcan58
11.05.2014, 21:14
maçla alakalı konuşacak olursak taraftarın azlığı dışında her şey çok güzeldi.Avrupa kupalarına gitmeyi garantilediğimiz için çok mutluyum inşallah 4.üncü olarak katılacaz. bir diğer konu Lazların Avrupa gidemez demeleri korku sarınca 4 bir yanlarını ne desek nasıl çamur atsak derdindeler acıyorum şu hamsilere...

dogan5880
11.05.2014, 21:22
ılk 15 dk içnde maçı bıtırıcek fırsatlar geldı ama ıyı kı.bıttmedı 15 dk da .guzel heycan yaşakadık

metee58
11.05.2014, 21:35
Bana göre maçın en iyisi da costaydı adam harika defans yapıyor bulana getirene helal olsun.Aydın gününde değildi etkili oynayamadı.

gogohan
11.05.2014, 21:36
Zara'nın 3. lige çıkamadığına üzüldük. sivassporla sevindik. elazığla yeniden üzüldük.lazoğlu yenilince yeniden sevindik.:)

DOGU_BEY
11.05.2014, 21:43
Sezon başı Roberto Carlos gelince herkes 5.haftayı göremez çeker gider demişti belki de hepimizde bu konuda endişe vardı..Büyük bir rsik almıştı başkan ve Sivasspor ama almalıydı da çünkü 2-3 yıldır kümede kalma savaşı veren bu takım artık bu kimlikten kurtulmalı ve eski günlerindeki gibi şampiyonluğa, Avrupaya oynamalıydı..Veee Carlos herkesi yanılttı ve bir marka olduğunu ispat ederek takımı Avrupa'ya taşıdı...bu iş büyük ölçüde bitti garantiledik ama 4.olarak gitmek bizim için daha önemli o yüzden haftaya karabükten alacağımız 1 puan bize yetecektir..

Maça gelecek olursak aslında ilk yarıyı boşa harcadık ilk yarıda işi bitirmeliydik 2.yarı rakip 10 kişi kaldı ama sanki daha hırslandı ve yenik duruma düştük..ama sahneye bu takıma daima faydalı oalcağından bahsettiğim Utaka çıktı ve 2 güzel golle bizi Avrupadan çeviremezsiniz dedi...Atıfı gol kralı yapmak istiyrdu bütün takım bu belliydi ama bu iş skoru ve maçı garantiye aldıktan sonra olmalıyıd..nitekim 2-1 den sonraki net atakta atıf da gol krallığını ilan eden vuruşla 3-1 yaptı...ama bu maçın asıl kahramanı geldğinden beri bir marka olduğunu gösteren CİCİNHO idi...herşeyiyle mükemmel oynadı ve asist krallığıyla bu güzel sezonunu perçinledi...seneye bizimle kalacak olması harika, inşallah kaptanlık cicinhoyaya verilir...

NOT: Aldığım sağlam biligileri de vereyim Carlos 1 yıl daha KESİN bizimle yani seneye Avrupa sahnesine yine Carlosla çıakcağız ...ayrıca yönetim bu sene transferde Carlos için avrupa için transferi zorlayabileceği kadar zorlayacak, bu sağlam bilgiyi de aldım..Aydın'ın şu an gitme durumu yok büyük ihtimal o da uzatacak sözleşmeyi...

velhasılı kelam bu sene zaman zaman istikrarsızlıklarımız ve çok gol yeme hastalığımız olsa da gayet iyi futbol oynadık..sneye savunma zaafiyetlerini giderirsek ve 4-5 sağlam takviye yaparsak bu takımın tadına doyum olmaz, hepinize TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR....

Morten58
11.05.2014, 22:04
Macin gollerini izledim sadece , malesef bir link bulamadik.

Sivasspor'umuz Bünyamin Hocanin dedigi gibi :

Bünyamin Gezer : Roberto Carlos'u tebrik ediyorum, Sivasspor'u ligin en golcü takımlarından birisi yaptı, Da Costa 6 maçlık cezayı yemeseydi daha farklı olurdu.

ihtiyar yiğido
11.05.2014, 22:06
Trabzonspor'un kendi sahasında yenilmesi, bizimde sahamızda Akhisar Belediye'yi yenerek Ligde 4. Lüğe yerleşmemiz takıma doping etkisi yaptı, bu morallen haftaya Akhisar maçından en kötü bir puan alacağımıza ve Avrupa kupalarına katılacağımıza ALLAH'ın izniyle canı gönülden inanıyorum.
Tabi ki Aatıfın'da gol kralı olacağına da inanıyorum.

58Sivaslilar
11.05.2014, 22:10
Cok keyfli ve cok cileli ligin sonu gercekten iyide baglanmis oldu sivasspor sonunda hak ettigini aldi iste takima emegi gecen herkese yürekten tesekkür ederiz:D

58Sivaslilar
11.05.2014, 22:15
ESAS maclar avupada bundan sonra baslayacak eeee sayin mejnun baskan ve yönetim yigidolar bundan sonra adam gibi transferleri hak ettiler zanedersem :confused:

PETKOVİC
11.05.2014, 22:25
Sezon başı Roberto Carlos gelince herkes 5.haftayı göremez çeker gider demişti belki de hepimizde bu konuda endişe vardı..Büyük bir rsik almıştı başkan ve Sivasspor ama almalıydı da çünkü 2-3 yıldır kümede kalma savaşı veren bu takım artık bu kimlikten kurtulmalı ve eski günlerindeki gibi şampiyonluğa, Avrupaya oynamalıydı..Veee Carlos herkesi yanılttı ve bir marka olduğunu ispat ederek takımı Avrupa'ya taşıdı...bu iş büyük ölçüde bitti garantiledik ama 4.olarak gitmek bizim için daha önemli o yüzden haftaya karabükten alacağımız 1 puan bize yetecektir..

Maça gelecek olursak aslında ilk yarıyı boşa harcadık ilk yarıda işi bitirmeliydik 2.yarı rakip 10 kişi kaldı ama sanki daha hırslandı ve yenik duruma düştük..ama sahneye bu takıma daima faydalı oalcağından bahsettiğim Utaka çıktı ve 2 güzel golle bizi Avrupadan çeviremezsiniz dedi...Atıfı gol kralı yapmak istiyrdu bütün takım bu belliydi ama bu iş skoru ve maçı garantiye aldıktan sonra olmalıyıd..nitekim 2-1 den sonraki net atakta atıf da gol krallığını ilan eden vuruşla 3-1 yaptı...ama bu maçın asıl kahramanı geldğinden beri bir marka olduğunu gösteren CİCİNHO idi...herşeyiyle mükemmel oynadı ve asist krallığıyla bu güzel sezonunu perçinledi...seneye bizimle kalacak olması harika, inşallah kaptanlık cicinhoyaya verilir...

NOT: Aldığım sağlam biligileri de vereyim Carlos 1 yıl daha KESİN bizimle yani seneye Avrupa sahnesine yine Carlosla çıakcağız ...ayrıca yönetim bu sene transferde Carlos için avrupa için transferi zorlayabileceği kadar zorlayacak, bu sağlam bilgiyi de aldım..Aydın'ın şu an gitme durumu yok büyük ihtimal o da uzatacak sözleşmeyi...

velhasılı kelam bu sene zaman zaman istikrarsızlıklarımız ve çok gol yeme hastalığımız olsa da gayet iyi futbol oynadık..sneye savunma zaafiyetlerini giderirsek ve 4-5 sağlam takviye yaparsak bu takımın tadına doyum olmaz, hepinize TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR....

her şey bir kenara 4 maç üst üste mağlup olduğumuzda iyi gün taraftarları istemiyoruz deyince tepki gösterenler oldu bana doğubey sen şahitsin olaylara. dedim ki bu takım toparlanacak ve avrupa kupalarına kalacak, en kötü gün bugünse bugün de SİVASSPOR dedim yine tepki gösterdiler küme düşmezsek iyidir diyenler oldu ve çok ilginçtir şimdi onlar yine iyi gün taraftarlığını gösteriyorlar ve sözde destek oluyorlar!!

sıvaslıgenç
11.05.2014, 22:42
Galibiyete en fazla sevindiğim maç oldu.
Ancak böyle önemli bir maçta ve sezonun son kendi evindeki maçta tribünlerin yarısı boşsa oturup bir düşünmemiz lazım artik su tribün kültürünü oturmamiz lazım..

Birde önümüzdeki hafta karabük maçına gelebilen herkes gelmeli nerede olursak olalım deplasman yapalim otobus kaldıralım para harcayalim ama gelelim bu takim bizim yalnız birakmayalim.

cengo64
11.05.2014, 22:54
En çok eleştirenlerden biri olarak tebrikler Carlos!a.Gerçi en sempatik cümlesi ben Sivas da teknik direktörlüğü öğreniyorum demesiydi.Bence ona kazandıran olay bu, kompleksi yok.Kadiri kesmedi mesela.Futbolcusuna güven verdi.Hatalarında geç dönüşü negatif tarafı idi.Birde toplu hucum deyip iki kişi defansa yeter prensibinden 2-3 maçta 4 ve üstü gol yeyince anladıki topu kaybedince takımın mümkün olduğunca çabuk topun arkasına gececek şekilde hucum edebilmek önemli.Buna kendisi İtalyan sistemi dedi bizce normalde olması gereken sistem zaten buydu.En pozitif tarafı ise sonuç ne olursa olsun takımın futbol oynamasını istiyor.Hiç doldur boşalt yaptığını görmedim mesela takımın.Aslında en büyük eksiği diri top kontrolu üst düzeyde orta saha idi.Bunu
Aydın ve Atıf ka aşmaya çalıştı ve başardı.Yeni sezona etkili orta sahalarla girerse ben Avrupa için de ümitliyim şimdiden.O da eminim çok sükse yapar biz de tabii.O yüzden transferde çok ince elemesi lazım.Seneye olacak takım için önerim

Sinan Bolat(Korcan)
Cicinho(Tanju(Elazığ)) Da Costa Koray(Galatasaray)(Ümit) Ziya

Holmen(Kadir) X(Üst düzey teknik ön libero )

Burhan(Umut Gündoğan(G:S) Atıf Ambramat (Aydın)

Utaka X(Üst düzey golcü)

cengo64
11.05.2014, 22:58
Ha bir de seneye iyi kondüsyonerlerle ve az izin yaparak hazırlanmak çok önemli.Bazılarının dediği gibi biz iyigün yorumcusu değiliz, bak hala uyarıyoruz.

cılgınsivas58
11.05.2014, 22:59
Emeği gecen herkese basta büyük lider CARLOS VE MECNUN BASKANDAN
Ve Tüm Futbolculara Tesekkurler

cılgınsivas58
11.05.2014, 23:00
Simdi yapilacak tek şey elimizdeki futbolcuları takimda tutmaktır

burak58as553
11.05.2014, 23:26
Fb ve Gs'nin yabancı sınırından dolayı elinden çıkarmak istediği oyunculara bir göz atalım.

Stoch,Kadlec,Holmen,Amrabat,Da ny

Kanatlara stoch ve amrabat orta sahaya holmen defansa kadlec'i ne yapıp edip almak gerekiyor.Cok uzakta aramaya gerek yok gözümüzün önünde ne adamlar var...

ArifŞahin
11.05.2014, 23:31
emeği geçen hekese teşekkürler.A.Şahin.

kiNgSiZe58
12.05.2014, 00:12
maci is den dolayi seyredemedim ama inanin gözlerim hep canli skordaydi. Son dakkalara kadar öyle öfkeliyimki lazlarin yenildigi hafta beraberlik hicbirisimize yaramazdi. Son dakkalarda gelen gollerle havaya uctum. cok mutluyum. 5-6 sene sonra avrupa maclarina cikacagiz. degmeyin keyfine. bekle avrupa anadolunun yigitleri yigidolari geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrr.

yönetim neyapip edim ilk transferleri takim icinde yapmasi gerek. Iskelet takim bozulmamali. Eski hatalarimizi tekrarlamayalim. Lütfen biri yönetimi uyarsin. Burhan ve Aydin takimda kalmali.

A.Turan Korkmaz
12.05.2014, 01:24
Maçı maraton tribününde seyrettim.
1) Maça otobüsle gelirken tıka basa dolu İstasyon caddesinden geçerken seyirci sayısı az mı olacak diye düşünmeden edemedim . Varolan boşlukların nedeni şuydu: BJK ve Akhisar maçı için iki maçlık kombineyi alanların bir kısmı maç seçerek BJK maçına gelip bu maça gelmemeleriydi.
2) Maçta geriye düşsek de sonradan toparlayacağımıza hep inandım, tezahüratı hiç bırakmadım. Çünkü;
- Utaka'nın huyunu biliyorduk artık. İlerde hiç pres yapmıyor gibi görünen ama maç sonuna kadar her an gol pozisyonu üretebilen bir forvet.
-İlk devre kenar beklerimiz hiç ileri çıkmadılar. İkinci devre ise yavaş yavaş riske girdik. Cicinho ve Ziya bindirmelerine başladılar. Bir gol yesek de daha fazlasını attık.
-Defansta Ümit-Da Costa ikilisi ve kalede Nihat ( topu oyuna sokmadaki bazı tereddütleri hariç) güven verdiler.
-Kadir ve Adem ikilisi iyi iş gördüler. Burhan gücünü 90 dakikaya yayarak maçın gizli kahramanlığını yaptı. Aydın ise 45.-75. dakikalar arası yarım saat yüksek tempo yaptı ve bu çabası bile rakibi sarsmaya yetti. Atıf pastanın süsü, kreması gibi. Maç boyu kah geriden top çıkarıyor, kah top kapıyor, kah kenar varyasyonları yapıyor. Rakip oyundan düştüğünde de fişini çekiyor.
3) Gelecek sezon için, takımın 14-15 kişilik iskelet kadrosunu takımda tutup kulübeyi zenginleştirmek için doğru alternatifler almamız gerekiyor. Karabükspor maçından sonra bu konuyu bol bol değerlendirme imkanımız olacak.
4) Carlos, kendisinin de kabul ettiği gibi başarılı bir stajyerlik sezonu geçirdi. Önümüzdeki yıl bizimle ' ustalık' dönemini keyifle yaşayacağına inanıyorum.

svsli585858
12.05.2014, 02:32
Sivassporumuz-3-1-Akhisarspor
Uefa Avrupa ligindeyiz. Büyük ihtimal play off tan başlayacağız.
Gol Kralı: Aatif Chahechouhe - 17 gol
Asist Kralı: Cicinho - 14 asist
var mı lige daha fazla renk veren takım. Teşekkürler Sivassporumuz...

kupa gol kralı hakan arslan onuda ekleyelim :)

58g0kberk58
12.05.2014, 06:37
Gecen haftalarda bjkyi yenip galatasaraya bir kiyak gecmistik bu hafta da sagolsunlar onlar bize bir kiyak gecti. Son hafta gidip 1 puani hic yoktan almaliyiz eger ki 4. Bitirirsek tek on eleme oynanir 21 agustosta ama 5. Bitirirsek 7agustosta ve 21 agustosta iki on eleme oynamamiz gerekcek

existence
12.05.2014, 07:31
Ayaklarına, emeklerine sağlık. Kaç yıl aradan sonra gelen güzel bir başarı. İnşallah son haftada 4. sırada bitiririz.
Eğer 4. sırada bitirirsek 1 ön eleme maçı az oynayacağımız gibi sanırsam 6 milyon tl federasyondan para alacağız. Miktarı net bilmiyorum ama.
Atıfın kral olması, cicinyonun asist kralı olması, hakan ın kupa kralı olması, gol rekorumuzun kırılması. demek ki bu sene güzel işler yapmışız.

Kokomo
12.05.2014, 07:48
Skora rağmen iyi oynamadığımızı gözlemledim. Rakip 10 kişi kalmasa yenemezdik ! Takımda sanki Avrupa olayı baskı yaratmış gibi. Geçen hafta Rize'de de aynı şeyi yaşamıştık. Umarım haftaya 1 puan çıkartırız !

68yasar58
12.05.2014, 07:55
Bize bu mutluluğu yaşatan herkese teşekkürler, ALLAH ne muradları varsa versin. Başka söze gerek yok diye düşünüyorum.

keko 58
12.05.2014, 11:17
Tebrikler YIGIDOLAR!!!!

ilk 15 dk cok korkum vardi cünkü Akhisar cok bastilar........
Hakeme tebrikederim cünkü 2 tane NET penalti Akhisar vermedi :D

Gelecek sezon icin cok calismamiz lazim dün yine gördük tamam da Mac kazandik ama öyle Kazanmasi ben istemiyorum!!! Hala bir kac kisi Takim olarak hala oynamiyorlar ve bencil Atife yine cok kizdim ( ilaki ben atacam:mad: biktim!! ) böyle Gol Kral bize YAKISMAZ!!!

Yine sezon bize en az 6 Transfer sart!!!

Ümit , Kadir , Nihat , Pedro ve Atif güzel Teklif gelirse MUTLAKA GÖNDERMEMIZ LAZIM!!

Sayin Carlos bu Oyuncu deysikleri niye OKADAR gec yapiyorsun???

58 Amsterdam 58
12.05.2014, 11:21
Bence biraz sansa kazandik, kirmizi kart isimizi kolaylastirdi.

Bundan haric rakibimiz bize 3 onemli eksikle geldi ve bunlara ragmen once zorlandik ve birturlu gol atamadik. Sonrada isi iyi cozduk ama bu herzaman boyle olmaz. Gelecek hafta simdi daha da onemli oldu. insAllah gelecek hafta yeneriz.

4eylül
12.05.2014, 13:38
madem yenecektiniz bizi niye strese soktunuz gardaş