Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiyemizin başı sağolsun...
http://i.hizliresim.com/LPOGOG.jpg
Manisa’nın Soma İlçesi’ndeki kömür madeninde çıkan yangın sonrasında bazı madencilerimizin hayatını kaybettiğini ve bazılarının ise mahsur kaldığı haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.
Sivasspor.com ailesi olarak şehit olan madencilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerken, mahsur durumda bulunan madencilerimizin ise bir an önce sağ salim kurtulmasını temenni ederiz.
eyuphulagu 13.05.2014, 20:55 Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet, yakınlarıan başssağlığı diliyorum..Allah Rahmet Eylesin!
PETKOVİC 13.05.2014, 20:55 Allah rahmet eylesin ailelerine yakınlarına sabır versin akşam akşam bütün moralim altüst oldu :(
B.DUMANLI 13.05.2014, 20:59 Madendeki patlama sonucu yerin altinda kalan iscilere oksijen verilmeye calisiliyormus bunda ne derece basarili olunur bilemem fakat madenci yakinlarinin görüntüleri yürek parcalayici cinstendi.
Hepsi bir umut icerisinde yakinlarina kavusmak icin bekliyorlar maalesef.Allah onlarin yardimcisi olsun.
Dualarimiz maden icerisinde kalanlar ve yakinlari icin olmali.Talihsiz bir kaza.
Hayatini kaybedenlere Allah´dan rahmet, geride kalanlara sabir diliyorum.
yerliturkuaz 13.05.2014, 21:00 Rabbim yardımcıları olsun yakınlarına büyük sabır versin. Kolay mı çocuklar yetim kalacak evlere ateş düşecek kolay mı of of...
asabibaba 13.05.2014, 21:18 Allah mekanlarını cennet eylesin ...
34MUAMMER58 13.05.2014, 21:47 yeniyıldaki ,ülkemizdeki enbüyük facialardan biri,hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ALLAH rahmet eylesin,yaralılara acil şifalar diliyorum yakınlarınada sabır diliyorum,mahsur kalanlarda enkısa zamanda sağ salim çıkarılırlar inşallah, zaman maalesef aleyhlerine işliyor, çok acı durum gerçekten :confused:
ihtiyar yiğido 13.05.2014, 22:01 Somadaki maden ocaginda meydana gelen kazada ölenlere ALLAH'dan Rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum, mahsur kalan kardeşlerimizinde en kısa zamanda sag salim çıkarılmalarını diliyorum.
Cenabi ALLAH milletimize birdaha böyle acılar göstermesin
sivaslıadem 14.05.2014, 01:26 Kazada hayatını kaybedenlere başsağlığı ve yaralananlara da acil sifalar diliyoruz
insaallah böyle acılar tekrar yaşanmaz
Ama gerekli tedbirler alınmadığı takdirde,düzenli denetimler yapılmadığı zaman maalesef er ya da geç bu kazalar oluyor
O kadar işçi 3 km içeride çalışıyorlar yürüyerek yarım saat mesafeye sağlık çalışanlarının ulaşması gereken yardımı yapması gerçekten çok güç
200den fazla işçi var henüz içeride inşaallah onlar da en kısa zamanda çıkarılıp en yakın sağlık merkezine tahliye edilirler
Sabah ola hayrola
dogan5880 14.05.2014, 03:22 bın veya en fazla 2 bın tl ye çalışan emekcılerımız..allah yardımcınız olsun
sivaslıadem 14.05.2014, 03:58 maalesef üzücü haber gece saatlerinde yapılan resmi açıklama ile geldi
166 işçi hayatını kaybetmiş ve kurtarılma bekleyen 363 işçi daha varmış
Onların da kaçı canlı olarak çıkar o da meçhul :( :(
muspol58 14.05.2014, 07:15 kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ALLAH rahmet eylesin,yaralılara acil şifalar diliyorum yakınlarınada sabır diliyorum,mahsur kalanlarda enkısa zamanda sağ salim çıkarılırlar inşallah
tykinik58 14.05.2014, 07:20 Akşam TV izleyemediğim için güne bu şok haberle başlamak derinden üzdü beni. ALLAH yardımcıları olsun sevenlerinin ve yakınlarının, tüm Türkiye'nin başı sağolsun. ALLAH sabırlar versin. Ölenlere rahmet eylesin yüce Rabbim.
İçerde kalanların sağ salim kurtulmalarını ve yaralılara da acil şifalar diliyorum.
Kayıp sayısı şu an 201 oldu maalesef.
Ülkemizin başı sağolsun ....
agumus_58 14.05.2014, 08:34 şu an açıklanan rakam 201 ama sayının daha da artmasından korkuluyor. 99 depreminden bu yana yaşanan en büyük facia olarak tarihteki yerini aldı maalesef. Allah rahmet eylesin. yakınlarına sabırlar ihsan eylesin :(
SivasLady 14.05.2014, 08:37 Allah rahmet eylesin, ölenlerin mekani cennet olsun
rabbim yaralilara sifa, hala enkazda olanlarada kurtalinana kadar yasama gücü versin
rabbim onlari ailelerine bagislasin
sivasliapocan 14.05.2014, 08:45 Allah Mekanlarını Cennet Eylesin..
Bir avuç kömür için bir ömür verdiler.
Hayatını kaybeden kardeşlerime Allah'tan rahmet yaralı olanlara acil şifalar geride kalan acılı ailelere sabırlar dilerim.
58sinan58 14.05.2014, 08:55 hayatını kaybeden kardeşlerimize cenabı haktan rahmet yakınlarına sabır diliyorum Allah mekanlarını cennet eylesin
büyük acı acılı ailelerine allahtan sabır diliyorum mekanları cennet olsun nur içinde yatsınlar
legolass 14.05.2014, 11:08 agac icin ortaligi yakip yikanlar darbeye tesebbs eden savci polis hakim hoca kilikli vatan haini fethullah gulen ve ahalisi agzindam salya akitan köse yazarlari bbc ccn halk tv sozcu zaman samanyolu israil sevdalilari hadi bassagligi dileyin
bahbaba58 14.05.2014, 11:34 BU nasıl acıdır böyle 205 emekci işci vatadaşımızı kaybetmenin üzüntüsü anlatılmaz duygudur
ALLAH YAKINLARINA SABIRLAR VERSİN MEKANLARI CENNET OLSUN...
burak58as553 14.05.2014, 11:47 Başımız sağolsun..
Basimiz sagolsun, Allah olenlere rahmet yaralilara sifalar ailelerine sabirlar versin insaAllah. Mekanlari cennet olsun insaAllah.
sawyer5892 14.05.2014, 12:14 Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin. Bu olayı siyasete dönüştürenler rant sağlamaya çalışanlar edepten insanlıktan yoksun aşağılık yaratıklardır. Ölü üzerinden siyaset yapmak rant sağlamaya çalışmak acizliktir onursuzluktur. Ancak olayların sorumlusu kimse ihmal veya sabotaj varsa sorumlular en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.
Allah cc milletimize devletimize insanlığa birdaha böyle acılar yaşatmaz insallah.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet diler yakınları ve milletimizin bası sagolsun.
|