Orijinalini görmek için tıklayınız : KAYSERİLİ İŞİ BİLİYOR !

RüStü ElmaS
03.12.2005, 16:05
Yarın Kayseri’de oynanacak olan Kayserispor-Sivasspor maçına daha fazla taraftar çekmek için bilet fiyatlarını 2 ve 5 YTL olarak belirleyen Kayserispor yönetimi hem Kayseri,hemde Sivas taraftarını mutlu etti.

Kayserispor-Sivasspor maçının yayıncı kuruluş tarafından canlı olarak yayınlanacak olması nedeniyle fazla taraftar gelmemesinden endişe eden Kayserispor yönetimi bu sezon bilet fiyatlarını ilk defa bu kadar düşük tuttu ve kale arkalarını 2,maraton tribününüde 5 milyon lira olarak belirledi.

Kayserispor yönetiminin bu jestinden sonra Atatürk stadının tamamen dolması bekleniyor.

DJMuRaT
03.12.2005, 16:07
Bizim için farketmiyorRR.10 da olsa 20 de olsa giriyoz....2 yede gireriz hiç farketmez!!!!

serhankaburcuk
Evet Kayserispor kulübü harbiden bu işi biliyor...Sivastan enaz 4000 civarında taraftarın maça gitmesi bekleniyor...

casus84
İsterseler tribünleri doldursunlar yinede maçı biz kazanacağız.Kimsenin şüphesi olmasın

serhankaburcuk
03.12.2005, 16:08
Bizim için farketmiyorRR.10 da olsa 20 de olsa giriyoz....2 yede gireriz hiç farketmez!!!!

Orası öyle bizim için harbiden hiç farketmiyor....

HERYERDEYİZ....1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...

DJMuRaT
03.12.2005, 16:09
Orası öyle bizim için harbiden hiç farketmiyor....

HERYERDEYİZ....1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...

KOLPADAN SİNYALDEN FARKIMIZ OLSUN....gEÇEN SENE mANİSA MAÇINDA 20 MİLYONA BİLET ALDIK!!!!

serhankaburcuk
03.12.2005, 16:11
KOLPADAN SİNYALDEN FARKIMIZ OLSUN....gEÇEN SENE mANİSA MAÇINDA 20 MİLYONA BİLET ALDIK!!!!

İlk yarıda Alisamiyende oynanan maçta 40 ytl verdik ve bilet aldık...Tabiki kolpadan farkımız bu...Çünkü biz 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİYİZ...

DJMuRaT
03.12.2005, 16:19
İlk yarıda Alisamiyende oynanan maçta 40 ytl verdik ve bilet aldık...Tabiki kolpadan farkımız bu...Çünkü biz 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİYİZ...

hAKLISINDA rEİS !bAZI ŞEYLERİNDEE GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULMASI LAZIM...
çÜNKÜ BİZ KARŞILIKSIZ BİR AŞK YAŞIYORUZZZ

GuNaY
03.12.2005, 16:25
Bu şekilde bir düzenleme ile stadı doldurmak akıllıca....

agca58
03.12.2005, 16:58
ADAMLAR AKILLI ABİ..

bbptek58
03.12.2005, 17:00
kayseri yönetimi çok akıllı hareket etmiş..keşke bizim yönetimde böyle uygulamalar yapsa...

sefa_58
03.12.2005, 18:52
Bence bu maçta kayserinin hiç bi şekilde kazanma ihtimali yok ama sivastan gidiş ücretlerim 5 ytl olsa biz öğrencilerde gideriz malum öğrenci olduğumuzdan gidemiyoruz ama gönlümüz SİVASSPOR da o yeter...

1967_DERNEK_10UR
03.12.2005, 19:19
KAYSERİSPOR TARAFTARI O SATDI DOLDURURDA BİZİMKİLER GELİRMİ BİLMEM ..

1967_DERNEK_10UR
03.12.2005, 20:06
EE BİLET UCUZ OLACAK Kİ TARAFTAR GELSİN..İNŞALLAH UCUZ BİLER BAŞIMIZA BELA OLMAZ..MAÇA GİDECEK OLAN BİZİZ..

rayci furki
03.12.2005, 20:08
akıllıca bir iş sivasın maçlarınıda böyle yapmak gerekir başta derbi maçlarını

rayci furki
03.12.2005, 20:10
bizim taraftarlar doldurur o stadı kayseriler maça bile gelmez

58hayati
03.12.2005, 20:22
BİZDE NEVŞEHİRDEN GİDECEGİZ İNŞALLAH MUAFFAK OLURUZ .AMA GEÇEN MAÇ GİBİ OLURSA YANDIK BİZE ÇOK KÜFÜR ETTİLER BUNDA İNŞALLAH OLMAZ.

1967_DERNEK_10UR
03.12.2005, 20:23
bizim taraftarlar doldurur o stadı kayseriler maça bile gelmez
STADI DOLDURMAK MESELE DEĞİL..UCUZ BİLER OLUNCA HERKES GELİYOR..SORUN OLABİLİR TECRÜBE ÇOK YAŞADIK..

kayseridendost
03.12.2005, 20:29
beyler size kayseriden dostçabir merhebe çekiyorum

yarın hava ılık fazla kalın giyinmeyin terleyip benim gibi hastalanmayın

biz bugün bilet almaya gittik yanımda bir sivaslı arkadaşım ile ben kayseri tarafından bilet almaya oda sivas tarafından almaya bizim kale aekasında bilet yok ve açık tribününde en köşeleri kalmıştı yarın bilet satılmayacakmış enteresan olan şu kayserideki sivaslılar 3000 bilet almış sivastan gelecek olanlara ise 2000 bilet ayrılmış umarım size yeter

bide bilet fiyatı konusuna açıklık getireyim bizim kayserispor yönetimi bir gelenek gibi gurbetçiler gidene kadar bilet fiyatlarını fahiş tutar ve hava biraz soğudumu geçen 2 senede olduğu gibi 2-5 yapar bu hep bellidir kurnazlık ile alakası yok

hepinize güzel seyirler bide sizlerden hersene geldiğinizde o küfürlü tezahüratları duymazsak emin olun ki bizden de size karşı en kötü birşey olmaz

hak eden kazansın başarılar.......

sinan58_34
03.12.2005, 21:27

biz bugün bilet almaya gittik yanımda bir sivaslı arkadaşım ile ben kayseri tarafından bilet almaya oda sivas tarafından almaya bizim kale aekasında bilet yok ve açık tribününde en köşeleri kalmıştı yarın bilet satılmayacakmış enteresan olan şu kayserideki sivaslılar 3000 bilet almış sivastan gelecek olanlara ise 2000 bilet ayrılmış umarım size yeter

bide bilet fiyatı konusuna açıklık getireyim bizim kayserispor yönetimi bir gelenek gibi gurbetçiler gidene kadar bilet fiyatlarını fahiş tutar ve hava biraz soğudumu geçen 2 senede olduğu gibi 2-5 yapar bu hep bellidir kurnazlık ile alakası yok

hepinize güzel seyirler bide sizlerden hersene geldiğinizde o küfürlü tezahüratları duymazsak emin olun ki bizden de size karşı en kötü birşey olmaz

hak eden kazansın başarılar.......

tesekkur ederız kardesım ınsallah dostca bı mac olacak hıc bı sorun yasanmaz ayrıca bılet fıyatları ıcın kayserıspor kulubune tesekkurlerımızı sunarız bu maca hadsafhada katılım olmasını beklıyoruz
2 - 1 olsun mac bızım olsun :D

rguler
03.12.2005, 21:34
helal size serhan gardaşım

CEVIK
03.12.2005, 23:10
kayseri arkadaş lar sürümden kazanıyor işi biliyorlar

Serd@r
04.12.2005, 09:45

hak eden kazansın başarılar.......Bizleri bilgilendirdiğin için sağol çok centilmen bir taraftar olduğun yazının hemen hemen her satırında belli oluyor ancak küfür konusuna gelince söylediklerin doğru ama eksik.
Ben SİVAS dışında yaşayan çevre illerdeki maçlara gidebilen imkanım olduğu sürecede SİVASta oynanan maçlara katılabilen,her fırsatta SİVASlıyım demekten gurur duyan,yüreğine SİVASSPOR aşkını KIRMIZI-BEYAZ yazan,bir taraftarım.SİVASSPORun Mersindeki Mersinidmanyurdu maçında duyduğu küfürleri bir biz biliriz birde Allah bilir atılan taşlarda cabası ancak SİVASSPOR taraftarını işte o zaman taktir ettim ki ağızlarından koro halinde hiç küfür çıkmadı keza Adanadaki Gaziantep maçındada iki taraftada küfür yoktu,SİVAStaki SİVASSPOR-Antalyaspor maçındada küfür yoktu.
Bunları SİVASlı olduğum için yazdığımı düşünme çünkü ortada bir gerçek varki oda;MAVİ BAYRAK18 takımlı süper ligde en centilmen taraftara ve futbolcusuna sahip SİVASSPORa verildi.
Adil bir maç olsun kimse bunun nihayetinde bir oyun olduğunu unutmasın ve Anadolu takımlarının birliğini herkese göstersin.

TS58
04.12.2005, 10:07
Akılsız başı yorgun ayak çeker.

ozbas_ozbas
04.12.2005, 10:14
arkadaşlar çok güzel bir hava kayseride çok iyi bir maç olur inşallah

1967 dernek serkan20
04.12.2005, 10:30
kayserili arkadaşıma teşekkürler
o maça gidemesemde dinleyeceğim
inşallak küfür olmaz
dostca mücadele geçmedi dileğiyle

1967_Dernek_Ayhan
04.12.2005, 10:56
işim dolayısıyla kayseri ye gidemedim inşallah bu defa şeytanın bacağını kırarız ve dostça bir maç olur...

MERİÇ
04.12.2005, 11:15
abi geçen sene İstanbul büyükşehir maçında bilet karaborsaya düşmüştü..40 milyona almıstık biletleri bizde...

drummer
05.12.2005, 03:09
bilet fiatları çok cazipmiş.
her yönetimin düşünmesi lazım.
fazla ücretle stad dolmuyor.
derbi maçlarda bile stadın neredeyse yarısı boş kalıyor.

serhankaburcuk
05.12.2005, 11:28
helal size serhan gardaşım

Eyvallah abim...

murat_kılıc
05.12.2005, 11:51
işte gittik gittik te ne oldu arkadaşlar abiler ne oldu yine 3 puan yok
nereye gidiyoruz biz böyle
kayseri yenilmeyecek bir futbol koymadı ortaya
isterse 9 kişi kalsaydık yinede yenmemiz gerekirdi çok üzüldüm çokkk

kskes
05.12.2005, 22:30
valaa bilip bilmeden uyduruyosunuz kusura bakmayın ama kayseri de oynanan gerek erciyes gerek kayserispor maçlarından son 4 haftadır bilet fiyatları ayrıca kayserililer maça gelmezler endişesi falan duymaz çünkü herzaman bilirki taraftarı onları yalnız bırakmamıştır bu böyle bilnsin

Serd@r
05.12.2005, 22:44
valaa bilip bilmeden uyduruyosunuz kusura bakmayın ama kayseri de oynanan gerek erciyes gerek kayserispor maçlarından son 4 haftadır bilet fiyatları ayrıca kayserililer maça gelmezler endişesi falan duymaz çünkü herzaman bilirki taraftarı onları yalnız bırakmamıştır bu böyle bilnsin
O kadar muhafazakar taraftarsınızki yönetim sizi stada çekmek için bilet fiyatını iki milyona düşürmüş,çekirdekte şirkettendir eminim.