Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
18.05.2014, 20:57
http://resimzade.com/Show.html?i=44155&token=35454

Spor Toto Süper Lig 34. hafta maçında Karabükspor'a 1-0 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

mühendisburak58
18.05.2014, 21:02
Geçmiş olsun mu diyelim hayırlı olsun mu bilemedim. 5. Olduğumuza üzülmedim en azından kolay takımla oynayacağız ilk turda. Tek zoruma giden bizi geçen takımın Trabzonspor olmasi. Sinir oluyorum şu lazlara ya. Her sene de geçiyorlar bizi son anda. Son sözümde Karabük e inşallah seneye sizi ligden biz düşürecegiz antep ve belediye ile birlikte.

mehmetyildiz58
18.05.2014, 21:02
maçı neyi bilmemde bilet hasılatlarını somaya bağışlayacağız diye açıklama yapıpta,Sivasspor'umuzu bir yerlerinin zoruyla 1-0 yendikten sonra kendilerini şampiyon zanneden ve çılgınlarca sevinen karabüksporlu oyuncular ve taraftarları bizi hayretler içerisinde bıraktılar..

-Ne büyük takımmışız arkadaş :)

legolass
18.05.2014, 21:09
bu macla birlikte cok oyuncunun sin maci oldugu belli oldu.atif nihat adem kadir ilk basta gonderlmeli.atif gol krali olacam,diye kac macta yakti bizi.artk misyonu bitti iyi teklfte satlsn

mühendisburak58
18.05.2014, 21:16
Ya arkadaş ne diyeceğimi bilemiyorum öyle sinir oluyorum ki ya. Uefa kupasına gitmişiz ama üzülüyorum. Bunun sebebi de Trabzon'a geçilmemiz. Ne yapın edin şunlarla bizi karşı karşıya getirmeyin ya kahroluyorum. Her sene de hep bizim başımıza bela oluyorlar hemde en son maça kadar getirip. O daha acı oluyor.

tavatir
18.05.2014, 21:19
Neyini değerlendirelim. Zaten son günlerde herkes üzgün. Bu maçtan puan alamamak daha da üzdü.

Şimdi bazıları hakeme, bazıları Tolunay'a bazıları futbolculara kızacak ama maddi manevi çok büyük şeyler kaçırdığımız gerçeği değişmeyecek.

Karabük ile ilgili kimse çıkıp birşey demesin. Ligde herkes her maçta 3 puan almak ister. Biz nasılki bu maçı alsak belki 4-5 milyon TL gelir sağlayacaksak Karabük de en az 2 milyon ekstra gelir sağlamıştır. Kimse bunu bırakmak istemez.

Ama işin kötüsü rakip iddialı bile değilken bizim puan dahi alamayışımız. Böyle maçlarda ne olursa olsun iş tamamlanır. Rakip, saha, hiçbirşey farketmez. Demekki bizim böyle bir kümede kalma maçımız falan olsa rakip iddiasız olsa bile maçımızı alamayacakmışız.

tavatir
18.05.2014, 21:21
Bu arada daha Dünya Kupası bitmeden sezonu açmak zorunda kalabiliriz belki de. Üstelik belki de iyi bir oyuncu transfer edebilecek çok iyi bir parayı kazanma fırsatını elimizin tersiyle geri çevirdik.

B.DUMANLI
18.05.2014, 21:22
Maca A.Sahbaz´la baslamak bir hataydi.Ceza alani cizgisine yakin bir yerde bir faul yaptiki iki karis icerde olsa o pozisyon, daha ilk yari Karabük penalti kazanmisti.Aydin bugün bu macda arandimi bana göre evet.Onun yeri bu macda dolmadi.
Rakipde defansda Ugur Ucar ve Ahmet Ilhan kaliteli oyuncular.Bu ikisi zaten Karabük´e yettide artti bile.
Biz verilecek pirimlere ragmen cok kötü bir futbol sergiledik.Haliylede kötü olaninda lig dördüncüsü olamiyacagi adeta belli gibiydi.
Bize kaleci sart.Sivasspor bugün ligi dördüncü bitiremediyse bunda kalecilerimizin hatalarida cok büyük rol oynadi.Sivasspor bugün Erciyes ve Rize macindaki oyununu sergileseydi dördüncülük garantiydi.Ödünc aldigimiz dördüncülügü ,Trabzon´a geri verdik.
UEFA´ya kaldik ama unutulmamasi gerekli bir sey daha hatirlatmadan edemiyecegim.Sayet Bursa ve Eskisehir kupada mücadele etmemis olsalardi bu besinciligi biz zor elde ederdik.
Sivasspor bir sezonu daha geride birakti fakat bu takimin o kadar aksayan yönleri varki ,bunu Carlos mutlaka biliyor.Yönetim bu yil iyi oyuncular transfer etmek zorunda aksi taktirde UEFA,lig ve Türkiye kupasini bu takim kaldiramaz.Bu sefer ligide tehlikeye sokariz,zaten bu ligde dostumuz yok....

sivasfutbol
18.05.2014, 21:24
liğde sezon içerisinde yaşanan hertürlü olumsuzluğa ve taraflı tff ve hakemlerin yüzünden sivassporumuzun trabzonun altında kalması için hertürlü oyunu oynadılar ve tabiki doğru dürüst transfer yapmayarak sivas düşmanlarına yardım eden sivasspor yönetimini ve sivasın başarısı için ter döken oyuncuları carlos ve yardımcılarnı tebrik ediyorum umarım bu sezondan gereken dersler alınır ve ihtiyaç olan bölgelere iyi transferler yapılır,

34MUAMMER58
18.05.2014, 21:24
Gecen haftaki fb maçındaki karabükü izleyenler heralde bu karabüğü farklı yeneriz hissine kapıldı,hocaları tolunay kafkasın nedendir,bilmiyorum sivasa karşı bir gıcığı var sanki,kayserideykende ,karabükteykende,antepteykende ,trabzondaykende sivasa karşı hep çoşkulu ,top oynatıyor,bu maçtada böyle oldu ,son 25 dak kayı izledim ,sanarsınki karabük ligde kalma mücadelesi yapıyor ,yada şampiyon olacakmış gibi koşturdular ,mehdi ve cihan ın bu takımın oyuncusu olduklarına inanmıyorum ,son maçta biraz dikkatli olunsa rahatlıkla 1 puan alıp 4. olurduk karabüklü oyuncuların yemlendiği herhallerinden belliydi kimse bana martaval okumasın suç olnların değil ,suç bu maça yeteri kadar konsantre olmayan oyuncularındır ,bu kadar strese gerek kalmadan rahatlıkla şampiyonlar ligine gidecekken ,zorla 5.olduk geçmiş olsun artık yapacak bişey yok kaçan balık büyük olur ts nin metresi karabük kıyak yaptı ,şike şike diye ortalığı uyutanlar ,bumaçta şike nasıl olur ,teşvikli takım nasıl oynar görmüşlerdir ,inşallah karabük seneye layık oldukları 2.lige düşeceklerdir ,enbüyük temennim budur .bu kalleşliklerini unutmam :mad:

PETKOVİC
18.05.2014, 21:30
Beraberliğe oynadığımız bir maçtı ve bedelini ağır ödedik. Olsun sıkıntı yok yine de canları saolsun daha farklı şeylerden bahsedebilirdik nasip değilmiş desteğe devam!

cemal58yiğido
18.05.2014, 21:32
Ben maç değerlendirmesi değilde sezon değerlendirmesi yapayım dedim.Üzülmeye söylenmeye hiç hakkımız yok bu takım bu sene büyük iş başarmıştır.Sezon başlangıcında bize Fenerbahçe,Galatasaray,Beşikta s,ve Trabzonun arkasında 5.lik teklif edilmiş olsa tereddüt etmeden kabul ederdik zira bizden çok daha büyük kaynaklara ve desteğe sahip olan Kasımpaşa,Bursa,Eskişehir,Kays eri gibi kadrosu çok daha geniş ve iyi oyuncularla kurulu takımları geride bıraktık.Ben öncelikle bu sene kendi performanslarını en üste çıkaran manuel da costa,Ümit Kurt,Cicinho,Burhan,Aatif ve sezon sonuna doğru gösterdiği performansla Utakaya(ümit dışında hepsi yeni transfer) daha sonra bu oyuncuları buraya getirmeye ikna eden carlosa ve büyük cesaret göstererek Roberto Carlos gibi bir dünya yıldızını kulubümüze kazandıran yönetimimizi tebrik ederim.Tabi bunun yanında eksiklerimizde az değil korcan bu takımın 1.kalecisi olamaz mutlaka kaleci takviyesi şart savunmanın ortasına gene ilk 11 de yer alacak bi stoper sol beke ziyaya iyi bir yedek şart.Orta sahada da kadir ve adem artık miladını doldurmuştur fakat yerli olduğu için muhtemelen kadir takımda kalacaktır,forvete ve forvet arkasına yapılacak şeklide toplam 6-7 iyi takviye seneye bize belkide ilk 3ü getirebilir...

batur0658
18.05.2014, 21:38
Bir taraftan sevinirken diger taraftan kahroldum yani soz yerindeyse hevesimiz kursagimizda kaldi aatifin gol kralliginada cok sevinemedim dogrusu.macin basinda bencillik yapmasaydi suan 4 farkla gol krali bile olabilirdi.cani sagolsun butun futbolcularin akittigi ter sagolsun sezon boyunca oyuncu eksikligimiz oldugu halde bir yerine iki oynayan oyuncularimiz sagolsun

onur0634
18.05.2014, 21:41
Sezonun en krıtik maçına çıkıyorsunuz oynadığınız takım tabiri caizse ununu elemiş eleğini asmış kazanmayı bırak 1 puan alsan işinizi görüyorken mağlup oluyorsun tm futbolda her türlü sonuç olur da dün barcelona atletico madrid maçını izleyince isteyenin istediğini alabildiğini görüyoruz kör değiliz...

HALIL
18.05.2014, 21:42
bu seneki yaptigimiz butun hatalardan sadece ders degil kitap çikarmamiz gerek o derece yani

gelecek sezon daha iyisini bekliyoruz

karamik
18.05.2014, 21:46
karabuk sıke yapmıstır arastırılmalı bır takım sezon son macı bu kadar kenetlenmez ya bugun hıc olmadıgı kadar taraftarları vardı macta yazıklar olsun Tolunay denen sıvas dusmanı cermeyı taktı bıze ne dıyım bılmıyorum erken baslaycaz lıge uc mac yapcaz cekırge bır sıcrar ıkı sıcrar bız gruplara felan kalamayız arkadaslar bu sansı teptık cok uzgunum cok

ROMANTİK KATİL
18.05.2014, 21:49
Kimse karabük sike yaptı vs demesin. Sivasspor bugun hiç olmadıgı kadar kötü oynadı. Bi penaltı işimiz bitirdi. Neyse artık olan oldu. Bu sezon için oyuncularımıza teknik heyetimize tesekkür ediyor, gelecek sezon için basarılar diliyorum.

karamik
18.05.2014, 21:53
gecen hafta spor aktıf programına katılan kadır ve zıyaya dorduncu olursak lıge onbesgun erken baslıycaz tek on eleme oynaycaz dedıler adam sasırdı bız yırtınıp duralım adamlar bır haberler ayaklarına saglık ama hem kendılerıne hem bıze yazık ettıler su mac tekmeye kafa atıp bır puan alacaklardı.

HALIL
18.05.2014, 21:58
arkadaslar biz trabsonspor degiliz hiç bir kulubu sike ile suçlamanin yakisi kalmaz.

çok kotu oynadik elimizin tersi ile ittik

DoomsDay58
18.05.2014, 22:00
Bedava dördüncülüğü bıraktık ama sağlık olsun. Takımımızı daha fazla izleyeceğiz gelecek sezon bugünün tek güzel yanı bu oldu bizim için. AMA keşke puan alabilseydik..

kadir00058
18.05.2014, 22:04
Artik geride kaldi hem bu mac hemde sezon. Bende cok üzüldüm bugün ama önümüze bakacagiz artik. Muhtemel Rakiplerimiz Avrupada su linkden bakabilirsiniz arkadaslar :

http://de.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europa_League_2014/15

astaravisa
18.05.2014, 22:15
Karabüksporlu futbolcu Uğur Uçar maç sonunda yaptığı açıklamalayla beraber, galibiyet primlerinin bir kısmını Soma'ya yardım amaçlı göndereceklerini duyurdu.

Ligi iyi yerde bitirdiklerini belirten İncedemir, "Maçın hasılat gelirini ve maçı kazanırsak primlerimizi orada hayatını kaybeden kişilerin ailelerine verecektik. Maçı kazandığımız için sevinçliyiz" ifadesini kullandı.

İddiası olmayan Karabüksporlu futbolcuların Soma'ya yardım etmek amaçlı oynadıkları hırslı futbol, Trabzonspor'a dördüncülüğü getirdi. Karabüksporlu futbolcuların bu duruşu sosyal medya üzerinden de büyük takdir topladı.

burak58as553
18.05.2014, 22:22
Şu mağlubiyetin üç temel nedeni var

1-) Kaleci Nihat Şahin'in saçma sapan alakasız bir penaltısı

2-) Tolunay itinin takımı şampiyonluk maçıymış gibi motive etmesi

3-) Aatıf'ın bencil oynaması

Daha yorum yapmaya gerek yok bence..

Üzülüyorum neden 4. değil de 5.bitirdik diye...

canimsivas58
18.05.2014, 22:29
ya arkadaslar olan oldu artik inanin ben hepinizden daha cok sinirliydim
biraz önce dusdaydim aklim hep sivasspordaydi
bence sivassporun 5. olmasi en büyük suc yönetimde, devre arasinda 1 2 kaliteli oyuncu alinsaydi 2. olurduk

artik transferlere bakmaliyiz cok önemli bence en az 7 oyuncu lazim cunku yedek full yenilenmeli

seneye sampiyon olacagiz insallah

KaanK
18.05.2014, 22:31
Nihat seni tebrik ederim kardeşim koskoca bir senenin emeğin içine ettin
Senden kaleci falan olmaz. Senin seviyen PTT 2.lig o da belki ...

noname87
18.05.2014, 22:33
Kadromuz çok kötü bu kadroyla Avrupada başarı hayal zaten. 4. olmamazın en büyük kaybı maddi taraf oldu yoksa Playoff turunda şansımız olduğunu sanmıyorum transfer yapılcak diyenler vardır.Bizim yaz transferleri Ağustos'ta olur o zamana kadar Avrupa trenini çoktan kaçırırız.

ahmet ali
18.05.2014, 22:38
Ligi 5.bitirmek Avrupa kupasına katılma hakkını kazanmak çok iyi bir sonuç..
Üzülmek yerine sevinmeli ve takımımızdan gurur duymalıyız...
Lig boyunca kendi sahamızda ligden düşen Elazığ ve Antalya dan üçer gol yememiz , bu zayıf takımlara yenilmemiz en azından 4 olmamızı engelledi..
Önümüzdeki sene çok ciddi transferler özellikle çok iyi kaleci almamız gerekiyor...
Transferde hata yapılmazsa başarılı bir sezon daha geçiririz...

cılgınsivas58
18.05.2014, 22:39
bu macla birlikte cok oyuncunun sin maci oldugu belli oldu.atif nihat adem kadir ilk basta gonderlmeli.atif gol krali olacam,diye kac macta yakti bizi.artk misyonu bitti iyi teklfte satlsn

onları satarsan avrupada neyle mücadele edecen takımı bülentın yaptıgı gıbı yapmamak lazım

cılgınsivas58
18.05.2014, 22:41
maçın en kötüsü nihat ve ahmet şahbaz dı
ne nıhattan ne de ahmetten sivasspora fayda gelmez

cılgınsivas58
18.05.2014, 22:43
maçı degerlendırecek olursak takımımız maça ısteksız ve zevksız başladı nasıl olsa avrupada yız dıye karabuk takımı ıse ittrabzona çalıstıkları her halınden bellıydı
nihatın gereksız penaltısı ahmet şahbazın hala bu takımda nasıl oynuyor olmasından dolayı maçı kaybettık

cılgınsivas58
18.05.2014, 22:44
ahmet şahbaz kıralık olarak alındıgı yere 3.lige kıralık olarak gıtmelıdır
adam akıllı kalecı alma zamanı gelmiştir..

selimdelen
18.05.2014, 22:45
karabukmu bize antipatik tolunay kafkasmı bu adam sivasspordan ne cekti ne acısı var anlamadım gitti hiç iddası olmayan bir takım son mac sanki uefaya kendi gidecek eh gun gelir bunlar unutulmaz antep belediye bizler cevabı her zaman sahada vermeye devam edelim kimin ne mal oldugunu öğrendikce hem hayret eiyor hemde dost düşmanı öğrenmiş oluyoruz saglık olsun biz iki tur 3 tur geceriz tranzon uefada basarılı olsun yeterki olsun

asabibaba
18.05.2014, 22:49
5.olmak ve 2 maç oynayacak olmamız kötü her açıdan kötü oldu.Erken elenip lige asılmak tek umudum.Yoksa bu sene ki mantelite ile seneye zor günler yaşar kümede kalmaya oynama gibi bir tehlike ile karşı karşıya kalabiliriz.(Bu yorumu buraya yazmam gerekirken alakasız bir yere yazdım özür )

kolukisa
18.05.2014, 22:52
fazla degil 1 puan bekliyorduk, neden olmadi Trabzonun yerine biz 4. sirada olmaliydki , neden olmadi , teknikn heyet bunu görmeli ve sorunu cözmeli.

34MUAMMER58
18.05.2014, 22:58
Karabükün kendi evinde sivasa üstünlüğü vardı ,bunu dikkate almıştım zatende ,sivasspor normal oyununu oynasa enaz 1 puan alır diye düşünmüştüm,tolunay kafkasın sivasa karşı bi antipatisi olduğu aşikar,bu adamın tipini görünce bir hocadan çok ,pskopat hapishane kaçkını ,yada akıl hastanesinden kaçmış arıza biri sanıyorum:mad:,hiçbir iddası yokken kendini trübüne yollattıracak kadar bu hırsını anlamış değilim ,inan olsun eger trabzonla oynasaydılar enaz 5 gol yeyip uefaya yollardı onları,antalyada bizi yenerdi ,takımımız bu maça iyi motive olamamış ,artık sezon bitti rahat rahat transfer konuşabiliriz ,bu takımdan oldoniyi,cihanı,nihatı,abdurah manı,mehdiyi navratili ,şahbazı tesekkür edip yollayıp adam gibi oyuncular alınmalı ,şahbazın yerine navratil oynasaydı,aydının yerine aykut denenseydi belki daha farklı olurdu ,takım çok transfer istiyor çok ,başta şu kaleci sorununu temelli çözmek lazım

AmiRaLL
18.05.2014, 23:06
Ya Atif gol krali olcam derdinde ...o pozisyonda verse utakaya 100 % gooool ve orda mac biter 2 daha atardik ama vermedi bencillik her zamanki gibi..gecen hafta utaka nasi verdiyse onunda al ay.diye vermesi.lazimdi .....haa kaleciyede.iki cit.lafim var olm sen amator takimda oynamiosun nebicim dalion sanki adam tek basina.senle karsi karsiya .yyazik yazik neyse sevinecegimiz yerde uzdunuzya ne degerlendireyim bu gunde siz.kendiniz degerlendirinde cekin gidin yukarda ismi yazanlar ozelliklee...

HALIL
18.05.2014, 23:11
5.olmak ve 2 maç oynayacak olmamız kötü her açıdan kötü oldu.Erken elenip lige asılmak tek umudum.Yoksa bu sene ki mantelite ile seneye zor günler yaşar kümede kalmaya oynama gibi bir tehlike ile karşı karşıya kalabiliriz.(Bu yorumu buraya yazmam gerekirken alakasız bir yere yazdım özür )

ya kardes ne naptin henuz erken degilmi, niye hemen negatiflesiyorsun

nefhret_58
18.05.2014, 23:15
arkadaslar ben yeni konu acacaktim ama yine konuyu kapatirlar diye buradan yaziyorum. Simdi hafta ici Aydinin boy fotograflarina yonetim oyle bisey yok dedi ve arkasindan macta yoktu.besiktas macindan sonra selfi fotolarda umitin takimdan ayri oldugu,sanki maci kaybetmis havasiyla oturusu hayli enteresan...Burhan sekiztasa gidiyor mu curcunasi. Bizim karpuzcu Mahmut kendini Ribery zannedip kacmasi... Son maca bakiyorum tek macla UEFAya gitmek, havuzdan gelecek para ne kadar sey varsa donup bakiyorum;bu ne p..liktir ya. Kac haftadir gordugum takim nerde yaa.bu ne korku... bu ne son macta takimi yanliz birakma...hata yapilmayacak macta bu ne kadar bariz hatalar... Bu mu yonetimin istedigi... oyuncular istedigiyle anlassin bana haber vermesin, son maca cikmasin, 1 puana cikin korkun...Ne zaman buyuk bir klube yakisir sekilde sezonu bitirttirecekler.

asabibaba
18.05.2014, 23:34
ya kardes ne naptin henuz erken degilmi, niye hemen negatiflesiyorsun

[B]Geçmiş yıllardaki tecrübelerimizden yazıyoruz. negatiflik değil geçmişin verdiği bir korku sadece ..

karamik
19.05.2014, 00:18
Hatırlıyorsunuz yıllar önce lige Avrupa kupası elemeleri için erken başladık sakatlıklar bilmem neler o sene düşmekten son anda kurtulmuştuk bu sende korkum o eğer alternatifi bir kadro oluşturmazsak zor işimiz

B.DUMANLI
19.05.2014, 00:31
Bir sezon daha bitti.Bu sezonda türübünleri dolduramadik.Futbol kalitesi olarak bu yil bazi maclarda göze hos gelen futbol sergiledik.Fakat bu futbolumuzun devamliligi yoktu.En son macda lig dördüncülügünü bir hafta aradan sonra geri verdik.
Kadroda aksiyan taraflar cok, dünyanin en taninmis teknik direktörününüde getirsen elinde malzeme yeterli degilse onlarinda eli kolu baglaniyor.
Bize güzel bir kaleci sart.Bu kaleci Petkovic gittiginden beri var.Bunu bu sorunu bu yil cözmek zorundayiz.Orta saha ve güzel bir forvet sart.Bunun icin kalite ön planda gelmeli .Oyuncu transferinde kaliteli oyunculara yönelmeliyiz.

alperen2009
19.05.2014, 00:41
Karadeniz takımları birbirini kollar iç anadolu takımları da bir birine çelme takar Tolunay deyince bir duracaksiniz Maçı ciddiye almadık nasıl olsa çantada keklik dedik.

hasanim58
19.05.2014, 01:01
Askerlik yapan Yiğido abilerim kardeşlerim bilirler veya duymuslardir oğlu babasına mektup yazıyor baba hersey iyi has çok güzelde helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirmek çok zoruma gidiyor diye babasına sival etmiş :) aynı o hesap benimde en çok zoruma giden 4 cülüğü hiç sevmediğim bir takıma kaptırmamız oldu bir zamanlar antebin yaptığını şimdi Karabük yaptı bize ama Sivasspor çok büyük bir kulüp bunun hesabını er yada geç çimlere gomerek soracaktir ama yapacak bişey yok olan oldu demekki 4 cü bitirmek nasip değilmiş bunada şükür yüce Rabbim yolumuzu açık etsin insallah bütün güzellikler bizim ve bizimle olsun insallah hepiniz Allah'a emanet olun

Tuncay
19.05.2014, 06:02
Hakem avantaja birakmiyor.Korner bayragini Kiravatli tutuyor.Karabuklu her oyuncu yatiyor zaman caliyor. Karabuk birilerinden rusvetmi yedi veya birileri fenere verilen kupanin diyetinimi odedi.

adres58
19.05.2014, 07:41
1-Aatıfın iyi bir alıcısı bulunması halinde acil olarak gönderilmesi
2-Mutlak suretle iyi bir kaleci alınması
3-Takım için oynayacak asist yapmayı seven sağlam bir orta saha monte edilmesi. Özellikle paraya kıyıp bu oyuncu mutlaka şart.
4-Oldoni, Mehdi kontenjan ve Avrupa düşünülerek gönderilmeli ve yerine daha iyi yabancı alınması.

Önümüzdeki sezonu erken açacağız. Carlosun Dünya Kupasında ülkesi adına bir yayın kuruluşunda görev alacak olması bizim için dezavantaj. İnşallah sekteye uğramayız. Alınacak gönderilecek oyuncular biran önce hazırlanmalı ve kamp dönemi için iyi yüklemeler yapılmalı.
Şu maçta elimizin tersi ile bir yada 2 transfer parasını itiverdik ya ona yanıyorum. Yoksa ha 4 olmuşuz ha 5 olmuşuz umurumda değildi. Özellikle Trabzonlulara çalışılması ve maç esnasında Karabüklü taraftarların Trabzon lehine bizimle dalga geçmelerini bugün tarihi ile bu mesajıma düşülmüş oldu. Asla unutmayacak ve bu mesajımı ileriki günlerde tekrar servis edeceğim. Şakşakçılığın sonu neymiş inşallah görürler...

58fast58
19.05.2014, 07:48
Bu maçın baş sorumlusu crlosdur bu hakan aslanla nasıl başlarsınya maç boyunca sabretdin bu 3 lig topçusu be adamın sahada yaptığı hiç bir olumlu harkete yok deli dana gibi bir sağa bir sola gidiyor kadiri alıyorsun kadir bizim takımın olmazsa olmazıdır bence gelelim kalecei bopzuntusuna adamların hiç poazisyonu yok maçı rahat alırız görüntüsündeyiz biz dışarı çıkacak topa koşuyor adamı biçiyor arkanda zaten 4 takım arkadaşın var neden yatarsın anlamadımki rize maçındada yaptı aynısını ama hakem vermemişti ozaman penaltıyı. sonra aydının yokluğu çok belli oldu bursayla annaştıysa anlaştı 1 hafta daha sana ait nedne oynatmadınızki

58fast58
19.05.2014, 07:52
karabükü gördünüz ölümüne oynadı adiler trabzon için kanı bozuk tolunay yine yaptı yapacağını trabzondan diktiredilmişti diken yaranıyormuş o uğur uçara ne demezsiniz ya ölümüne oynadı pezevenk ıısaca kendi göbeğini kendin keseceksin rizeyi yenseydik buna gerek yoktu nihat efendi oradada başrolde idi derhal koıvun gitsin birde inşallah karabük seneye kucağımıza düşer antalşya gibi adamı nasıl dikerler görürler

agumus_58
19.05.2014, 08:01
Bu maçın baş sorumlusu crlosdur bu hakan aslanla nasıl başlarsınya maç boyunca sabretdin bu 3 lig topçusu be adamın sahada yaptığı hiç bir olumlu harkete yok deli dana gibi bir sağa bir sola gidiyor kadiri alıyorsun kadir bizim takımın olmazsa olmazıdır bence gelelim kalecei bopzuntusuna adamların hiç poazisyonu yok maçı rahat alırız görüntüsündeyiz biz dışarı çıkacak topa koşuyor adamı biçiyor arkanda zaten 4 takım arkadaşın var neden yatarsın anlamadımki rize maçındada yaptı aynısını ama hakem vermemişti ozaman penaltıyı. sonra aydının yokluğu çok belli oldu bursayla annaştıysa anlaştı 1 hafta daha sana ait nedne oynatmadınızki

aydın geçen hafta bilerek adamın formayı çekti sarı yedi kendini cezalı duruma düşürdü bursa'ya uçtu. yani cezası nedeniyle oynatılamadı.

58fast58
19.05.2014, 08:23
ahmet şahbaz,cihan, hakan bunlar 3liğ topçusu derhak takımdan gönderilmeliler

34yigido34
19.05.2014, 08:56
Eneramo anlamakta gucluk cektim niye bu kadar kendini yirtti niye bu kadar cirkeflesti cozemedim oysaki biz sivas taraftari olarak onu sevmistik allahindan bul eneramo

58megayigido
19.05.2014, 09:03
Bu macin tek sorumlusu nihattir. Carlos koskoca bir tesekkuru hak ediyor .Takimi level atlatti.
Sira yonetimde . Transferler icin gevsek davranmadan nokta atisi yapmali. Bu oyuncular yetersiz kalir seneye ozellikle Avrupa kupasina onem verilmesi gerekiyor..

Butun futbolculari kutluyorum . Yonetimi transferlerden sonra tebrik ederim..

serkan_ozcan58
19.05.2014, 09:31
trabzon oyunları devrereye girmiş başta tolunay ve oyuncuların hırsı karabükü ateşlemiş seneye gelin sizi bu ligden biz gönderelim inşallah ey karabük

DOGU_BEY
19.05.2014, 11:55
maçın kısa değerlendirmesi:

şampiyon olmuş,sanki Avrupaya gidecek olan kendileriymiş gibi sevinen ve ts denen futbol teroristi bir takımın maşası olan karabükspor...

ve sivasspora darbe vurmak için adeta kıçını yırtan ve tsli büyüklerinden aldığı talimatı uygulayan hoca bozuntusu HAHAM BAŞI tolunay!...

pover58
19.05.2014, 12:05
degerli yigido kardeşler elbet hepimiz üzgünüz hepimiz kahroluyoruz ancak sorumlusu ne karabük ne tolunay iti nede eneramo degil sorumlusu en başta carlos hakan topçu degil onunla başladı ziya yerinde oynamadı kadir salak salak elinde tutmaya kalkarak kaç defa takıma atak yedirtti takımı yordu burhan her zamanki gibi gezmeye devam etti utaka atıf çalıştı ama çabuk vaz geçtiler atıf bencilligi bvi kenara bırakmalı gol kralı olsa ne yazar son maçta yenildik 4. lük kaçtı rezil olduk.cicinho ve da kosta fena degildi adem pas atmasını bilmiyor oytunu hep geriye itiyor yumuşak pas atıyor pasları yerini bulmıyor.ziya bu maçtada gene tırık tı.bi defa top götürdü onuda boşa kullandı pas vermeliydi .şahbaz fena degildi eneramoyu iyi tuttu ama dikkatli oloması lazzım kaleci evlere şenlik öncelikle top atmayı derhal ögrenmeli ilerde adamlarımız var geri dörtlüye top atıyor şut filan yok topa vurmaktan aciz ve kale bu adama emanet.mehdi ve oldoni hemen gönderilmeli adem ve kadir ancak yedek olmalı orta sahaya ve defansa takfiye şart.utakanın yanına forvet şart sag ve sol kanat kesinlikle alınmalı aydın gider gitmesede bize yaramaz artık burhan tek devre oynatılmalı.hocada artık oyuna müdahale etmeli adam degiştirmrli takımdaki yedeklere şans vermeli yoksa yedekte topçu tutamaz.

hüso58
19.05.2014, 14:30
azcık olsada sevinçliyim sivasta yazın bi maç izleyebilicem

A.Turan Korkmaz
19.05.2014, 15:24
'Skor'un verdiği kızgınlıkla herkes kendine göre bir suçlayacak birilerini bulmuş. Bir gol atsak gene böyle mi düşünecektik?-Ben mesela maçı kaybettiğimizde sadece şunu düşündüm ve bence herkes kendine sormalı:
Ben o stadda niye yoktum? Biz o stadda neden bir avuç kişiydik? Neden takımımızın en önemli maçında deplasman yapamadık? Sivasspor seyircisi olmadan yapamayan bir takım. İç saha hakimiyetine bakmak yeter bu konuda. Gelecek sezon mutlaka daha çok deplasman organizasyonu yapılmalı. Genç taraftar gruplarını da kastetmiyorum. Artık kelli felli adamların da daha çok deplasman yapması gerekiyor.
-İlk kez gol kralı çıkarmışız. Bu sanki az şeymiş gibi Atıf suçlanıyor. Neymiş, pas vermemiş. 17 golü başka takım adına mı attı bu oyuncu? Pas tercihi yanlış çıksa bu defa da niye kendi vurmadı olacak? Kaldı ki Atıf, 'Sivasspor'da mutluyum'. 'Mutluluk ve huzur, paradan daha önemlidir' diye açıklama yapmış, karakterini ortaya koymuş. Daha sizin için ne yapacak?
-Aydın'ın sözleşmesinin bu sezon sonu bittiğini bu yönetim bilmiyor muydu? Aydın ile daha ilk milli takıma seçildiği gün, yani aylar önce sözleşme yenilenmeliydi. 'Yönetim, neyi bekledi?' diye sormayacağım , çünkü cevabı aldım, o 30 Mayıs'a kadar bizim oyuncumuzmuş. Vay be. Atı alan Üsküdar'ı daha geçmemiş meğerse. Doğrusu şöyle olmasın.
'Aydın ile yönetim olarak görüştük. Veremeyeceğimiz bir meblağ istedi. Sivasspor'da kalmak istemediğini söyledi. İşi yokuşa sürdü. İş olmadı.'
-Karabükspor niye hırslı oynamış? Bunu ,Karabükspor'u bu sezon iç sahada yendiğimiz maçın sonlarında hiç gerek yokken Tolunay Kafkas'a koro halinde küfür eden taraftar grubuna sorsak fena olmaz. Bence sadece bu bile yeter sebeptir ki hiçbir futbolcu ve takım kaybetmeye oynamaz. Bunu da herkes bilir.
Aynı şekilde rakip oyunculardan ya da tribünden kaynaklı bir olumsuzluk yokken, durduk yere, maç galibiyetle giderken yapılan ' ...duk mu?' tezahüratının rövanşı olacağını bilmelidir. Küfürsüz de maç seyredilip takım desteklenebilir ve bunu da en iyi yiğidolar yapar.
- Artık gelecek sezonu düşünmeye, gidecek kalacak oyunculara,Avrupa ligi maçlarında neler yapabileceğimize bakalım . Bardağın dolu tarafı da var.

kngal yiğido
19.05.2014, 15:34
ayağımıza gelen fırsatı teptik yapcak bişiy yok ilk yarıda tıransferleri nokta atışla az paraya kıysaydık şuan farklı bi yerde bile olurduk

savaş2
19.05.2014, 18:47
***neden kaybettik
1-takım oyununu yansıtamadık.
2-seso nun bencil oynaması
3-oyuna hakanın yerine mehdi le ve ahmetin yerine navratil le oyuna başlamamız gerekirdi.
4- en önemlisi enaramo bizden yana oynadı , ama son hareketinde topla bereber dışarıya cıkıyorduki kazma Nihat cok acemi davrandı.

34yigido34
19.05.2014, 21:33
Karabuksporlu samba sow fb macinda sari kart gormustu ve bu sezon gordugu 8inci sari kart olmustu ve bizim macta cezali olmasi gerekirdi nasil oynadi anlamadim ?