Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayırdır Tolunay Kafkas

SivasSpor.Com
19.05.2014, 09:59
http://resimzade.com/Show.html?i=44164&token=13292

Karabükspor’un tecrübeli hocası Tolunay Kafkas, takımının hiçbir iddiasının kalmamasına rağmen dün akşam oldukça gergindi. Sürekli oyuncularına uyarılarda bulunan deneyimli teknik adam maçın hakemi Mete Kalkavan’a da sürekli itiraz etti. 77. dakikada yine hakemle dialoğa giren Kafkas tribüne gönderildi.

Fanatik

Konuyla ilgili yorum siz değerli Yigidolarındır..

legolass
19.05.2014, 10:08
bunlarin böyle yapacagini hepimiz tahmin ediyorduk.zaten karabuku deplasmanda hic yenemiyoruz üstüne birde trabzonla 4.yarisi veriyoruz .karabukun hatta tum trabzonun nasil trabzon yalakasi oldugunuda biliyoruz.yani hic sasirtmadilar bizi. asil önemli olan bizimkilerin ne yapacagiydi ama ne yalan söyleym bizimkilerde sasirtmadi yine ayni oyunu oynadilar. biz bu kadroyla 5.nasil olduk valla buyuk basari.tff karmasi gibi kadromuz var.nohat navratil ahmet hakan adem mehdi oldoni. atifin bencillikleri.

YÖNETİM ALLAH RİZASİ İCİN BARİ BU SEZON ADAM AKİLLİ TRANSFER YAPİN.

legolass
19.05.2014, 10:14
tüm karadenizin nasil trabzon yalakasi oldugunuda biliyoruz diyecektm

58xtanerx09
19.05.2014, 10:18
Roberto Carlosun gösterdiği başarıyı kıskandı o yüzden kızgındı bilmiyorlar ki Sivas trabzonu ve onun köpeği karabükü her kulvarda ........

burak58as553
19.05.2014, 10:18
Tolunay iti takımı öyle bir hazırlamış ki gören de şampiyonluk maçına çıkıyorlar sanacak..

58_babacan_58
19.05.2014, 10:19
Trabzonun yalakası işte.Atarlı ergen gibi, turşu suratlı.

58Taraftar
19.05.2014, 10:31
diyecek fazla söz yok, adamlar ciktilar catir catir oynadilar ve yendiler, hicbir iddiasi kalmayan karabükspora karsi bu takim yeniliyorsa sucu baskalarinda aramaya gerek yok.
bu günlere getirende bu takim olsada bu önemli maci nasil kaybetdik aklim almiyor :confused:
dünkü maca tolunaya kizsakda ben en cok kendi takim futbolumuza üzülüyorum, Karabükspora yenilen takim uefadaki takimlari nasil yenecek diye düsünüyorum :rolleyes:

Besyo_cu
19.05.2014, 10:44
Öncelikle böylesine kara bir haftada Karabük'lü oyuncuların attıkları golden sonraki sevinçleri ayrıca maç sonu başta yedek kulübesindeki oyuncuların avcı görmüş tavşan gibi zıplayarak sahaya koşmalarını kendi karakterlerine bırakıyorum.

Hiç bir iddiası olmayan ligin son maçına formalite icabı çıkan bir takımın hocası olan Tolunay Kafkas'ın maç içerisindeki agresif hareketleri nedeniyle tribüne gönderilmesinin başka bir anlamı olamaz...

PTT 1. Lig ve alt ligler, Sivasspor'un ahını alan takımlar ile doludur ve Tarih tekerrürden ibarettir...

tavatir
19.05.2014, 10:44
Arkadaşlar tamam kızgınız ama yine de kullandığınız ifadelere dikkat edin. Özellikle Karabük camiasına genellemeyin. Sağduyulu ve mantıklı düşünelim.

Şimdi biz böyle yaparsak başkalarının da bizim hakkımızda söyledikleri için ne diyebilirizki? Samsun'u son maçta yendik, Samsunlular da bize kızdıklarında mantıksız görmedik mi?

Üstelik bu ligde kimse iddiasız sayılmaz. Bir galibiyetin büyük bir maddi geliri oluyor. Hem maç için kazanılan hem de sıralamadan dolayı kazanılan paradan dolayı.

Ben de Tolunay'ın hareketlerini agresif buluyorum. Gereksiz görüyorum. Ama Karabükspor'un maçı almak istemesi de gayet doğal.

Sıkıntı ise bizde. Bu şartlarda rakip kim olursa olsun 1 puanı almamız lazımdı.

58Yiğidoo58
19.05.2014, 10:49
Bunun geçmişini iyi büliyoruz. Zaten aksini yapsa şaşırmamız gerek. Bir de karadeniz de Samsundan başka takıma saygı duyulabileceğini sanmıyorum.:rolleyes:

yorumyapıyombenya
19.05.2014, 10:51
Şimdi biz böyle yaparsak başkalarının da bizim hakkımızda söyledikleri için ne diyebilirizki? Samsun'u son maçta yendik, Samsunlular da bize kızdıklarında mantıksız görmedik mi?

Hocam isyanımız karabükün bizi yenmesi değil ki tolunayın maç içindeki agresif haretkeri oyuncuların golden sonra ve maç bitince ki sevinçleri ne kızıyoruz. ayrıca biz samsunu avrupa için yendik yenmemiz gerekiyordu 2 si aynı değil ortalığı karıştırmanın anlamı yok. Haberde ki yazı fanatikten alınmış yani biz duygusal düşünüyoruz diyelim fanatik de mi sivassporlu

34MUAMMER58
19.05.2014, 11:01
tolunay kafkasın başında bulunduğu takımlarla oynadığımız maçlarda herzeman bu acaip yaratık agrasif bir görüntü vermiştir,hatırlayın sivasdada böyle anlamsız agrasif hareketlerdede bulunmuştu,biz niye böyle maça karabüksporu ,sanki ölüm kalım maçı ,sanki düşmeme maçı ,yada avrupaya gitme maçı gibi konsantre ettin diye ona kızmamalıyız ,malum kış kışlığını pşt pştluğunu yapar ,karabükün nasıl bir ts yalakası ,beslemesi olduğunu belkide tsnin bu ligdeki en iyi kankası olduğunu bilmemek cahilliktir,bu lig maalesef böyle ,bjk nin şampiyonluğumuzu elimizden almasına nasıl antepin böyle oynaması neden olduysa,samsunun düşmesine nasıl böyle sivassporun oynaması sebep olduysa ,zamanında rizeyi ligde tutmak için bursayı göz göre göre bjk düşürdüyse, karabükte hocasıyla ,futbolcularıyla trabzona gider ayak kıyak yapmışlardır,adamları dinlesen diyeceklerki biz onurumuz için oynadık ,tff 1 trilyon veriyor ,hasılatı somaya vermek için oynadık ,bize ne ts den sizden kendimiz için oynadık derler haklı olarak ,durumun öyle olduğuna ben çok inanmak isterdim,elimde belge filan yok şike teşvik var diyim,ben aşşağı yukarı 35 yıldır futbolu bilir, maçları fırsat oldukça canlı seyrederim çok şikeli maçlar seyrettim ,öyle tapeye mapeye gerek yok ,izledinmi anlıyorsun hissediyorsun,sezon başından beri gol manyağı olmuş kaleci bakıyorsun panter olmuş, sezon boyunca yatan oyuncular bakıyorsun messi gibi oynamış oluyor,buna benzer bir maçla ankara belediye takımıda böyle oynayıp bizi yenmişti o maçta şampiyonluğu gs ye kaptırmıştık,o bize gelen kaleci seneck panter olmuştu, bize geldi kedi bile olamadı :mad:,neticede bana göre 4 .lüğü asla haketmeyen ,fb ye ezilmiş,bjk ye ezilmiş gsden 10 luk olmaktan kurtulmuş ,henrike ,onur,olcan olmasa belkide küme düşecek ts ye tepside kaymaklı kadayıf gibi 4.lüğü karabük ikram etmiştir,sivassporda bencillikle,ruhsuzlukla ve asırı güvenle oynayıp buna çanak tutmuştur,böyle maçlarda vurup gececeksin :mad:tolunayın futbolculuğuda pislikti ,hocalığıda aklınca r.carlosa çelme takan hoca oldu lavuk:mad:

gogohan
19.05.2014, 11:02
1- İnsan olarakda sevimsiz olan Tolunay Kafkasın agresifliğini anlamamak için zırcahil olmak lazım. Sivassporu yenmesi ile seneye kendine Avrupaya giden bir takımın başında olmayı istemesi olamazmı

2- Sen müsait durumda paylaşma/paslaşma, sırf gol kralımı perçinleyim diye gol attırmayan Aatıf'ın bencilliğinden sonra,

3- Beni unutmayın ben burdayım, forveti zorlamada gücüm hala yerinde diye mesaj gönderir gibi saldıran Eneramo'yu tutamadıktan sonra,

4- Pozisyonda alakası olmadığı halde 3. sınıf kalecinin yapmayacağı hatayı senin sözüm ona 2. sınıf gördüğün kalecin bu hatayı yapmasından sonra,

ÇİRKİN VE NEFRET DUYDUĞUM TOLUNAY YALAKASINA KIZAMIYORUM

58YIGIDO58
19.05.2014, 11:02
Yalaka tolunay trabzon a yararlanabilmek icin kendini yirtti.

Kasim58
19.05.2014, 11:20
Daha önce hep düşünüp dururdum TS nasıl şampiyon olmuş? Ve kafamdaki soru işaretleri vardı Girersun,Ordu,Rize,Samsun,Zong uldak Bunlar ligdeiken bunların sayesinde şampiyon olduğunu hep düşünür ve bir çok yerde paylaştım. Burada şu daha açık ve net ortaya çıkıyorki yanılmamışım hala acik ve net TS yalamaligi devam ederken yılardan Berli her yerde siyasi gücü arkalarına alarak şike var diye dolaşan TS camiası beliki daha once yapıştıkları gibi tercube kazanarak devam ettikleri açık nerede devletin savcısı polisi nerde TFF hepiniz kıçınıza kına yakın el birliği ile ligde istediniz sıralamaya kavuştunuz.

DOGU_BEY
19.05.2014, 11:58
HAHAM BAŞI tolunay....

svsliyiz
19.05.2014, 12:02
Kendi isini kendin bitiremezssen baskasina laf yapmayacan biz karabügü yenemiyosak avrupada ne işimiz var.

PETKOVİC
19.05.2014, 12:11
tolunay her maç yapıyor bunları normal karşılıyorum zira maçı vermesini bekleyemezdik

antik58
19.05.2014, 12:17
Herkes kendi işine bakıyor karabük takımına ve tolunaya çok görmemek lazım bize maçı verecek halleri yoktu suç bizde iyi konsantre olamamışız iyiki avrupayı garantilemişiz yoksa onuda elimizden kaçırırdık böylesi daha hayırlı belkide...

cemahmety
19.05.2014, 12:34
trabzondan kovulmasına rağmen Trabzon yalakası bir insan işte ne beklenir ki ??

kızıldağ
19.05.2014, 12:53
trt 3 yorumcusu karabük takımının teşfik aldıgını somaya gönderecek belki onun için dedi kim veye kimler verdi bilmem ikinci antep vakası yine boşuna ist takımlarına kızıyoruz anadolu takımları az bi paraya satılır oldu

gogohan
19.05.2014, 13:06

türkiyenin yeni pitbulu :)

hüso58
19.05.2014, 13:16
trabzon yalakası ya

hanlili58
19.05.2014, 13:23
bu tolunay tam ......kopek kovuldu ama hala onlarin yalakaligini yapiyor insallah birde o sivasin eline duser........herkese selam....en buyuk ..SIVASSPOR

sebasteia
19.05.2014, 13:30
sayın savcılarımız acaba tolunay'ın son birkaç haftadaki telefon görüşmelerini dinletip kendisinin ve yakınlarının banka hesaplarını şöyle ufaktan kontrol ettirirler mi? kim bilir belki birşeyler bulurlar. malum fb-sivas maçında belge bulmak uğruna kırk takla atmışlardı!

gogohan
19.05.2014, 13:56
sayın savcılarımız acaba tolunay'ın son birkaç haftadaki telefon görüşmelerini dinletip kendisinin ve yakınlarının banka hesaplarını şöyle ufaktan kontrol ettirirler mi? kim bilir belki birşeyler bulurlar. malum fb-sivas maçında belge bulmak uğruna kırk takla atmışlardı!

aynen eyle bir telefon görüşmelerini takibe alsınlar bakalım, trabizon cenahından kimlerden ne telkin almış ne vaadde bulunulmuş kimler ne demiş.

hesaplarında kabarma olmuşmu ne para transferi olmuş veya olmamış. ne olur ne olmaz diye kontrol edilmesinde yara olur hemde türk futboluna hizmet edilmiş olur :)

sivasli_boy
19.05.2014, 14:25
Ulan yüzsüz adam trabzondan kovuldun kıcına tekme yemedigin kaldı hala trabzonun kopekligini yapıyorsun lazlar senin gibi salagı bulmuşlar bi 5-6 sene kullanırlar artık ...

kayayatakci
19.05.2014, 14:34
Tolunay in duruşu tam bir kangal köpeğine benziyor onun soyu hamsi olarak biliyorduk ama şimdi kangal köpeğine benziyor

bahbaba58
19.05.2014, 14:43
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner
Bizimle uğraşan takımların sonu hep ptt ligi oldu G ayseri İstanbul bld Manisaspor ve antepte sürünüyor darısı karabüke onları bizim maçta küme düşüreceğiz bu şikeci kel tolunayda ozaman istifa edecek her şeyin zamanı var...

muratduru58
19.05.2014, 14:49
BU tolunay kafkasın kuyruk acısı var. Tam bir o ç aklınıza gelen en kötü küfür neyse onu hakeden birisi. Eğer birgün bu adam müsfeddesi sivasspora gelirse yazıklar olsun.

metee58
19.05.2014, 15:00
diyecek fazla söz yok, adamlar ciktilar catir catir oynadilar ve yendiler, hicbir iddiasi kalmayan karabükspora karsi bu takim yeniliyorsa sucu baskalarinda aramaya gerek yok.
bu günlere getirende bu takim olsada bu önemli maci nasil kaybetdik aklim almiyor :confused:
dünkü maca tolunaya kizsakda ben en cok kendi takim futbolumuza üzülüyorum, Karabükspora yenilen takim uefadaki takimlari nasil yenecek diye düsünüyorum :rolleyes:

Aynen katılıyorum.Yenilmenin ve başarısızlığın mazereti olamaz.Ya son haftaya bırakmayacaktık ya da çıkıp yenecektik.

Kasim58
19.05.2014, 15:14
Tolunay in duruşu tam bir kangal köpeğine benziyor onun soyu hamsi olarak biliyorduk ama şimdi kangal köpeğine benziyor

Kangal'a hakaret olarak kabul ediyorum bunu lutfen dikkat edelim birdaha.

tavatir
19.05.2014, 15:21
Hocam isyanımız karabükün bizi yenmesi değil ki tolunayın maç içindeki agresif haretkeri oyuncuların golden sonra ve maç bitince ki sevinçleri ne kızıyoruz. ayrıca biz samsunu avrupa için yendik yenmemiz gerekiyordu 2 si aynı değil ortalığı karıştırmanın anlamı yok. Haberde ki yazı fanatikten alınmış yani biz duygusal düşünüyoruz diyelim fanatik de mi sivassporlu

Fanatik'te ne yazdığı çok önemli değil. Bizim soğukkanlı düşünmemiz önemli. Her takım maçını kazanmak ister. Her takımın her zaman iddiası olur. Erciyes bile Gs'ye kök söktürdü. Karabük karşısında bizim daha çok iddiamız vardı. Dördüncü olmak istiyorduk. İşte böyle son maçlarda şartlar ne olursa olsun işini tamamlayacaksın. Başka bahanelere bakmayacaksın.

kngal yiğido
19.05.2014, 15:31
........ sivaslılar kovalıyo ondan acısı büyük yalaka serefsiz:mad:

kngal yiğido
19.05.2014, 15:32
insan olmadıkdan sonra barsa nolur biyerini yırtsa nolur alah bunlar gibi futbol düşmanlarında korusun vede silsin futbolun pislikleri oldukca bunun gibileri bu futbol biyere gitmez adamı kovmuşlar siktir etmişler trabzondan hala altdan yalıyo

gogohan
19.05.2014, 15:39

Kangal'a hakaret olarak kabul ediyorum bunu lutfen dikkat edelim birdaha.

Kangal bu itoğluitten daha yakışıklı değilmi :)

yorumyapıyombenya
19.05.2014, 16:20
Fanatik'te ne yazdığı çok önemli değil. Bizim soğukkanlı düşünmemiz önemli. Her takım maçını kazanmak ister. Her takımın her zaman iddiası olur. Erciyes bile Gs'ye kök söktürdü. Karabük karşısında bizim daha çok iddiamız vardı. Dördüncü olmak istiyorduk. İşte böyle son maçlarda şartlar ne olursa olsun işini tamamlayacaksın. Başka bahanelere bakmayacaksın.

Fanatik yazmış veya yazmamış çok önmeli değil. Önemli olan, ben ve benim gibi bir çok taraftarın düşüncesi karabüklü oyuncuların golden sonra ki ve maç sonu aşırı sevinç yaşamaları yoksa futbolbu yenmek de var yenilmekte tabi berabere kalmakta. sen hala yenseydik bahaneye bakmayacaktık diyorsun. Böyle kara bir haftada bu aşırı sevinçi ben yakıştıramadım. yakıştıranada yakıştıramam.

Kasim58
19.05.2014, 16:39
Kangal bu itoğluitten daha yakışıklı değilmi :)

Elbette bundan daha karakterli ve karizmatik hiç olmazsa dünyada bir nami var bundan şüphem yok.ancak Kangal sahibine Yada ekmek verene Sadık kalıyor.Bunda o da yok yalını Karabük'te yiyip hala TS yalamaligi yapıyor soytari.

Buradan şunu anlaya biliriz Sivas bunun iyi s... Icine sindirmiyor var bir acısı

58YIGIDO58
19.05.2014, 16:54

Bu olmadi simdi.
Kangala hakaret ediyorsunuz :)
Tolunay kim Kangal kim.

mehmetyildiz58
19.05.2014, 16:57
tam bir köpek tipi var bu Allahın belası kel kafalı lazda şerefsiz tipinde meymenet yokki

kayayatakci
19.05.2014, 17:04
tolunay denen iblis resimde aynen kuduz köpekler gibi saldirgan Trabzon ve galatasaray yalakasi ..

ROMANTİK KATİL
19.05.2014, 17:04
Cıkıp ya yeneceksin yada berabere kalacaksın. Mactan öncede söyledik Karabugun degil bizim neler yapacagımız önemli demiştik. Sahada hiç bir varlık gösteremeden Nihatın yapmıs oldugu hatayla yenildik geldik. Mactan sonra kimin ne yaptıgıda bence o kadar mühim degil. Karabüksporlu futbolcular seyirciler sevinmeselerdi veya alkıslamasalardı Sivasspora 4. lügümü vereceklerdi. Cıksacaksın adam gibi son macta herseyini ortaya kuyup en azından beraberlikle döneceksinki bu gibi tantanalarada maruz kalmayacaksın.

58YIGIDO58
19.05.2014, 17:10
Cıkıp ya yeneceksin yada berabere kalacaksın. Mactan öncede söyledik Karabugun degil bizim neler yapacagımız önemli demiştik. Sahada hiç bir varlık gösteremeden Nihatın yapmıs oldugu hatayla yenildik geldik. Mactan sonra kimin ne yaptıgıda bence o kadar mühim degil. Karabüksporlu futbolcular seyirciler sevinmeselerdi veya alkıslamasalardı Sivasspora 4. lügümü vereceklerdi. Cıksacaksın adam gibi son macta herseyini ortaya kuyup en azından beraberlikle döneceksinki bu gibi tantanalarada maruz kalmayacaksın.

Agzina saglik iste o kadar !!!

mnt3
19.05.2014, 17:16
Karabükspor geçen hafta İstanbul'da Fenerbahçe karşısında sahada yürümüştü adeta 90 dakika.Tolunay Kafkas o maçta süt dökmüş kedi gibiydi.Bunun böyle olacağı belliydi.Kayserispor'u,Trabzon spor'u da çalıştırırken Sivasspor'dan nefret ediyordu.Dün bir tarafını yırttı,Trabzonspor'u 4.sıraya çıkardı.Ama şunu unutmamalı:Trabzonspor'un şu anki başkanı göreve geldiğinde Trabzonspor u Tolunay Kafkas çalıştırıyordu, ama ilk işi Tolunay Kafkas ı it gibi kapının önüne koymak oldu,bilenler biliyor bunları

kiNgSiZe58
19.05.2014, 17:34
saglik olsun arkadaslar. UEFAya gidemeyenlerde ! var.

LEVENT5075
19.05.2014, 17:48
şu adama gıcık oluyorum yaaa. hangi takıma giderse o takımı sevmiyorum sırf bu adam yüzünden.

bedool58
19.05.2014, 18:42
bu tolunaymi ne dangalaki var ya ne zamanki Sivasla maci var takimi ölümüne oynatiyor
o yetmiyor furkan denen yeni yetme nereye giderse yanina aliyor sevmedigi takimlara karsi tetikci olarak kullaniyor
bu almanyada dogan furkan kayserideyken de sivasli onurun ayagini kirmakdean beter etmisti
hemi tolunayin mactan sonraki aciklamasini hemide furkanin haraketine tüm türkiye lanet yagdirmisti
adi sivas düsmani

Cley
19.05.2014, 20:47
O zaman sampiyonlugu garantileyen fb de Karabük ü yenmeseydi. Ne olsa sampiyonlardi. Oynayip yeneceksin arkadas rakipten medet ummayacaksin. Deplasmanda basarisiz bir takimiz nirmal sartlarda yine yenilirdik ve de oyle oldu. Bir tur fazla oynar lazlari yine yakalariz Avrupada.

ZiDaNe58
19.05.2014, 20:58
onlar hic bir iddaası olmamasına ragmen böyle ölümüne oynadılar biz avrupa kupalarına daha avantajlı katılma iddamız varken neden onlar kadar hırslı olamadık..bence sorulması gereken bi soru varsa budur

karamik
19.05.2014, 23:02
şu suratıca mıçtıgımın adamını su sıtede resmını gorunce tıksındım kaldırın sunun resmını pıs herıf bayram degıl seyran degıl lıgın son macı bu galıbıyet prımıde nerden geldı tolunay kardes

sıvaslıgenç
19.05.2014, 23:09
Tripten tribe girmekten zevk alan bir insan aşırı derecede antipatik bir yapısı var çokta görmemek lazım.

B.DUMANLI
19.05.2014, 23:16
Haciosmanoglu Trabzon´a baskan olduktan sonra Tolunay´in fisini cekmisti.En büyük darbeyi yiyen bu Ankara seymeni adeta Sivasspor´un ligi dördüncü bitirmesini istemedi.
Yardimci antrenör Orhan´in sehrine bir KIYAK yaptida bunun karsiliginda görki neyle ödüllendirildi?.
Belkide Antalya´da Mehmet Yilmaz´in otelinde tatil yapiyordur kimbilir.:)

Kokomo
20.05.2014, 07:51
Yıllar önce de yine burada yazmıştım :

" TRABZON'DA FB'den sonra en nefret edilen takım SİVASSPOR'DUR ! "

Fanatik Trabzonlu Tolunay ve Orhan gerekeni yapmıştır.

Şaşıracak bir şey yok !

Yapacağımız tek şey : BUNU HİÇ AMA HİÇ UNUTMAMAK !

Eninde sonunda hem KARABÜK hem de TRABZON kucağımıza düşecek ...

Ve o gün İNTİKAM günü olacak !

58_Buğra_98
20.05.2014, 08:02
Pis Trabzon'un pis yalakası. Başka ne olabilir ki....? Gör ki içeride nasıl fişekledi Karabük'ü... Onlar da yalakanın istediği gibi oynamayınca kıçını yırttı adi... Sonra da tribünlere gönderildi.:D

tykinik58
20.05.2014, 08:19
Kıçını yırtan Trabzon iti...Uefa kupasını mı kaldırdı? Şampiyonlar Ligi kupasını mı kaldırdı? Süper Lig kupasını mı kaldırdı? Kümede kalma savaşı mı verdi? Bu kadar yırtınmana Tolunaaaayyyy.....

serdar
20.05.2014, 08:24
işte bu p.zevnkler yuzunden gıcıgım trabzonspora ama bızım yıgıdolarımız INSALLŞAH BUNLARI UNUTMAZLAR

astaravisa
20.05.2014, 08:35

sonunda ne dediğini bilen bir yorum gördüm.
ergen yorumlarını bir kenara bırakıp gerçekleri görelim.
biz bu maçı kazanmalıydık.
şimdi ona buna laf sokma uğraşına girmeye gerek yok.
aksi halde bu tür yorumlar bizi antipatik yapar.

58fast58
20.05.2014, 11:26
Bizi yakan hakan aslanla oyun abaşlayan carlosla öküz kalecimiz oldu admaların doğru düzgün pozisyonu bile yoktu bence çokda güzel oynuyorduk

yigidoo
20.05.2014, 19:16

türkiyenin yeni pitbulu :)

Süper tesbit vallah

kolukisa
20.05.2014, 23:41
nede olasa Trabzonsporlu normaldir.

kaplanlı
23.05.2014, 11:24
çok şaşırmadık karabük trabzon yalakası bir takım.takımın hocası haminin kankası.biz bunlara rağmen en az 1 puan almalıydık.carlos bu tür ilişkileri pek bilmediği için böyle bir karabük beklemiyordu.bu tarihi unutmayalım karabük seneye küme düşer.